Локо Пд с коледна изненада за децата от ОУ „Елин Пелин“ в Пловдив

24
412

World Wide Locos, Клубът на привържениците на Локомотив и представителният отбор на Локомотив поднесоха неочаквана изненада на децата от ОУ „Елин Пелин“ в Пловдив по случай наближаващите коледни празници.

Част от футболистите, влезли в историята със спечелването на първата Купа на България за Пловдивския любимец, зарадваха с най-разнообразни подаръци развълнуваните малчугани. За да внесат духа на предстоящите празници в класните стаи, играчите се премениха с коледни шапки и влязоха в ролята на помощници на Дядо Коледа.

Събитието стана факт благодарение на директорката Татяна Вангелова и Георги Георгиев, който е заместник-кмет на район „Западен“. Те станаха свидетели на блясъка в детските очи и вълнението при отваряне на подаръците.

Ръководството и футболистите на Локомотив пожелаха весели празници на децата и ги насърчиха в стремежа им към знания и нови завоевания – по примера на футболистите в черно-бяло.

Клубът на привържениците на Локомотив използва случая да покани отново малки и големи на предстоящата Черно-бяла Коледа, която ще се проведе на 14 декември 2019г. Събитието, което ще се състои за поредна година, ще бъде кулминацията на културните и спортни събития в Пловдив.

24 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Браво, прекрасна инициатива. Любим отбор на културната, градската и интелектуалната общественост. Това е Локомотив, наследникът на Спортклуб.

 2. 2
  2

  ОУ Елин Пелин е училището създало много футболисти на Ботев. Какво правите тук буфери може би Гонзо покрива гузната си съвест. Ако не се знае, да напиша в това школо е учил бащата на Гонзо.

  • 3
   3

   В това училище е учил и Стикс- ОУ Елин Пелин! Но това не е толкова важно , колкото че футболстите на ботевЪ считат, че за 30 години в ботевЪ не могат да получат толкова любов и уважение, отколкото за 3 месеца в Локомотив!!!

   Така че Пловдив принадлежи на Локомотив и всяко училище , детска градина и сграда в Пловдив е на Обичания отбор! На Пловдивския любимец!

   САМО ЛОКО!!!

  • Какво пречи нашите футболисти и фенове да раздават подаръци ма всички деца. Идеята е уникална, няма нищо лошо в това. Хубаво е да има и такива и ициативи, не само стадиона майни, шото сми 7900000. Ама на дербитата с Левски ни дойдоха 2500 чуека майна…………Защо един път не отидохте 5000 на базата да няма как да влезнете

 3. 1
  2

  Историята с банана показва колко добър и благ човек съм!

  Всъщност единствените индивиди ,с които се държа зле е тези, на които нямам и капка уважение- жълтите фенове!

 4. 2
  2

  Хубави инициативи на Любия Отбор на Културната Общественост! Пловдив обича Локомотив, Пловдив е Локомотив!

  И колко точно са го казали:“. Събитието, което ще се състои за поредна година, ще бъде кулминацията на културните и спортни събития в Пловдив.“

  • 2
   4

   Столипиново е черно-бяло, а Пловдив е ясно жълт. Доказателство финала за купата:
   15 000 жълти и 4 200 мангала от локо

  • 2
   2

   Станиславе, я разкажи за банана в автобуса?

 5. 3
  2

  А нази никуй ни нъ знай. Саму в Куматеу в училищиту, в Горни и Долни Воден. Жалко!!!

 6. 6
  1

  Така се прави! Така се запалват дечицата с черно-бялата идея. Похвално!

  • 2
   3

   Станиславе, я разкажи за банана в автобуса?

Comments are closed.