Феновете на Ботев обявиха протест пред Общината

185
3355

Скъпи ботевисти,

борбата за нашия дом продължава тази събота (07.12.2019) от 10:00ч. Мястото е ясно- ст. „Христо Ботев”.

От там всички ще се отправим с шествие към Община Пловдив.

Искането е едно – най-скорошно изграждане на стадион „Христо Ботев” и оставането му в патримониума на клуба!

Протестът преди мача с Левски бе добре посетен, автошествието се получи още по-добре, тази събота е време да бъдем още повече и още по-настойчиви!

Очакваме Ви!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение „ПФК Ботев“

Обединени фракции BULTRAS

185 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Мисля,че най-ефективен протеста би бил ако на всеки домакински мач базата е пълна и извън нея има дотатъчно много хора за да се види,че ни е тясна.Но тва трябва да се случва на всеки домакински мач,незвисимо от състоянието на отбора и резултатите.Ако може групировките да се замислят дали е възможна такава организация.Само Ботев!

 2. 1
  2

  ПАК ЛИ ЩЕ ИМА СБИРКА НА НАШИТЕ ЖЪЛТИ ПРОСЯЦИ? НАСРЕД КАЛНИЯ ПАРКИНГ ЛИ СЕ СЪБИРАМЕ? ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ РЕЗЕРВАТА – СКЪСАНИЯ ВИГВАМ ЛЕКО У ЛЕВО.

 3. 4
  1

  „От там всички ще се отправим с шествие към ОБЩИНА ПЛОВДИВ.Искането е едно – най-скорошно изграждане на стадион „Христо Ботев”“ ; Самуилов цитирам „Строежът на „Колежа“ НЕ може да продължи“. Имам въпрос кой аджеба трябва да строи тоз Колеж?!?!? и защо пак трябва целия център да се осмърди баш почивните дни 😀 😀 😀

 4. 5
  4

  Каним всички бултраси пред Община Пловдив в събота (07.12.2019) в 10:00 ч. се събираме от носталгия пред Източен 10 и отиваме около 11:00 Пред Общината на град Пловдив!Там има 13 МЕТРОВА Коледна елха, светеща и атрактивна, каним ви на жълто-черната Коледа в центъра на Пловдив. Всеки да си носи сам ракия , игла и спринцовка! Нека забравим безпаметно за 15.05.2019, нека забравим Дупката на Източен 10, нека забравим Рестарта на Самуилов, нека забравим Цецо и бутането на 30 000 стадион, за да играем на село в Коматево, нека забравим, НЕКА ЗАБРАВИМ около ЕЛХАТА и да оставим претенциите си под нея, защото в събота ОКОЛО ОБЩИНА ПЛОВДИВ има един портиер и ЕДНА ЕЛХА и помнете все пак САМО ботевЪ … Весел праник, братя бултарси, Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00ч …

 5. Сняг се сипе на парцали, ще ебем черно белите педали
  3
  5

  Айййййй канари

 6. 4
  1

  Станиславе, този студент с банана да не би да ти е казал „Ето да замести Езе“?

  • 1
   2

   хахахаха а бе ще яде банана Станислав

 7. 9
  9

  Общината никога не обещала да ви строи стадион, че да протестирате. Общината изпълни всичките ви искания , даде ви концесия , заради вас събориха собствения си стадион, одобри мегаломанския ви проект, даде ви място в Коматево. Търсете си обещаното , от който ви е обещал. Истината е , че сте свикнали винаги да се бутате при властта и бандидите и да решавате нещата извън футбола и правилата . Преди 1944г – царски отбор, после отбор на властта, после хем с властта , хем с най-големите босове крадци: Христо Александров , Цветан Василев , Пеевски и Самуилов , тия фалираха две банки и откраднаха няколко милиарда , но парите не стигнаха поне второ място да вземете, та пак опитрате до властта да ви бута , да ви строи и да не изпаднете. Най-жалкото подобие на фенове в България , прости безхарактерни , мазни селтаци и комбайнери, набутани в града.

  • 8
   3

   Комбайнери, ама ти можеш ли да се оправиш с комбайн? Това не е като да пасеш магарето покрай линиите! Ебахти и умния стрелочник!

    • То защото Вие не яхате талигите в събота и Неделя и не ходите по селата, а си стоите в Тракия!

  • 4
   10

   Педераст,Бонев никога не е казвал такова нещо.Да го тура на майка ти в устата.Ходи да доиш козата и после на протеста.

   • 10
    2

    Ето така циганите казвате на черното бяло – „никога не е казвал такова нещо“. Затова и ви казват „черно-бели цигани“.

   • 8
    2

    Манго, ти не можеш ли да четеш? Питай и лИгендата и той също ще ти каже в очите, че сте мръсни цигани! Цяла България ви посреща мощно с „ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ“!!! За финал, Бонев би добавил и : „дейбавашта мама циганска“- сигурно и това не го е казвал, а го чу цяла България.

    • 2
     3

     Педераст,Бонев никога не е казвал такова нещо.Да го тура на майка ти в устата.Ходи да доиш козата и после на протеста.

     • Педераст е майка ти! Неграмотен, некъпан циганин!

 8. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  6
  10

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!…..

  • 15
   6

   Ебем ти и морето, щом не можаха да надъхат жълтите за победа, а навряните и тотално смачкани си подкрепиха отбора както трябва и победиха.

 9. 6
  12

  Ебатий жълтите циркаджий не разбрахте ли просяци,че стадион няма да има дейба ваща мама циганска

  Reply

  • Манфо, марш на училище. На дума правиш минимум по 2 грешки, а за пунктуация не си и сънувал! Пудавиебамайката локомотивоциганска!

 10. 7
  6

  Значи, един съвет от мен. Нали сте не знам си колко хиляди, милиони и т.н. Вие си знаете бройката. Взимате лопати, бетон, арматура и почвате. Може да си го построите сами. Никой не ви е длъжен за нищо. Може да протестирате само пред Общината и да зададете въпроса: Защо не са събрани концесионните такси и не са влезнали в бюджета на Пловдив? Ама да протестирате, че не ви строят стадион!? Нали бяхте много отворени, ходите до Крумово, крякахте, врякахте под на Христолов прозорците. Ами идете до Раковски, ей ко къде е. Ама затова се искат топки.
  Благодарим за спомените, но е време да си кажем СБОГОМ!!!

  • 4
   8

   „БотевЪ ще има най-модерния, красив и скъп стадион, стадион бижу!“ (истината е че има една ДУПКА)

   „НАШАТА СЪДБА Е ДА СМЕ НА ВЪРХА“ (според Господ обаче жълтата съдба е да се скита БЕЗДОМЕН на ДЪНОТО В КЛИНИЧНА СМЪРТ)

   „YG-буфери, чупим ви муцуните където ви хванем!“ (а на видеото на Петербург тарторчето на YG реве като жена и се моли, цялата група размазана по асфалта)

   http://www.glas.bg/176166/angel-palijski-se-razplaka-samuilov-i-chandrov-botev-she-ima.html (истината е, че ботевЪ има безкрайни дългове, стадион няма, всички в жълто лъжат)

 11. 10
  8

  Пътувах в автобуса в неделя и дадох наздраве на един непознат младеж с усмивка и преливащ от доброта. Той каза „наздраве“ извади един банан от раницата си и каза: „ето за мезе“… Като слизаше студентът се здрависа с мен и си пожелахме всичко най-хубаво…

  Каквото дадеш, това получаваш! Добро за добро, усмивка за усмивка!

  Локомотивските фенове даряват с любов Локомотив и с любов вдигнаха най-важната Купа в историята, спечелиха най-важния мач! Любовта победи омразата на 15.05.2019

  бултрасите дадоха на света една Дупка на Източен 10 и получиха дупка в сърцата! При ботевЪ няма любов има само просия, бездомство, кражби, омраза! бултрасите дадоха Финала на Локомотив , самообявиха се за курви на Локо, на най-големия си враг! Ето това е да си обладан от ОМРАЗА и останаха 15 човека на „неорганизиран“ протест и 50 човека на организиран протест!

  ботевЪ е по-мъртъв от всякога, в клинична смърт, заради бултрас, но когато сееш смърт, смърт и получаваш!

  Каквото даваш ,това получаваш!!!

  Дупка за дупка, смърт за смърт…

  • 8
   1

   Станиславе, разкажи как си лапал жълтия банан в автобуса.

   • Абе, защо се занимаваш с този „ръкоблудец“? Остави го да живее в своя си свят!
    Тоя, ако има жена до него, то тя задължително си има тъпкач! Той денонощно виси в темите за Ботев и не само тук, за друго изобщо няма време!

 12. 12
  7

  Бойко каза, че ще закрие ботяф и почти е успял. Браво Бойко, само ГЕРБ.

 13. 10
  7

  Защо пред Общината ? Какво общо има Общината с вътреклубните Ви неуредици и глупави решения?
  Моля спрете да занимавате обществеността с глупости – нито държавата,нито общината ви е длъжна.

 14. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  9
  12

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!…

  • 7
   13

   Ти беше ли част от това море? Питам, защото повечето жълтури, които познавам, и които се хвалеха как ще замъкнат в София цялата си рода, само и само „Зъ дъ сми повичи ут буфирити“, след мача заявиха, че са знаели, че Ботевь ще паднат и не са били на стадиона. Та се чудя, при условие, че никой жълтур не е бил на трибуните от къде се взе това море?

   • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
    9
    4

    Пусни си записа има го в Замунда и сам ще се убедиш, че е 3 към 1 в полза на Ботев

    • 3
     6

     Със всяка година ромите раждат все повече и повече.. За жалот и 4 към 1 може да стане след година.. Изгрев бойс ще царуват

     • За жалост си прав, заради ромската раждаемост само 3 към 1 – преди години беше поне 5 към 1.

   • 1
    1

    Смешен си мен. Само измислици при вас, свали си безцветни те очила и виж светът, той е много по-шарен и хубав. Айде със здраве

    • 5
     3

     Да загубиш най-важното дерби в историята и да твърдиш, че победителите трябва да се чувстват „Смачкани тотално“ хич не е смешно.
     Това даже не мога да си представя с какви очила го виждате. VR може би?

     • За Ботев този финал не е по-различен от всеки друг финал. Дали сме загубили от циганите от локо или от турците от разград едно и също е.

  • 7
   4

   На 26 Юли 811 година е битката при Върбишкия проход. Там се изправят българските армии водени от Крум и византийските войски предвождани от Никифор. Българите наброяват 50-65 хиляди, византийците 60-80 хиляди. Българите побеждават и унищожават почти цялата армия на византийците, включително и императора.
   Представете си как биха звучали думите на някой от малцината оцелели византийци след битката:
   „Наврените в ъгълчето на Върбишкия проход шепа Българи, срещу византийското море“

   • Стикси, пак ли някакви болни асоциации, които нормален мозък не може да роди? Дори и тази ти асоциация е смешна, защото 50-60 към 60-80 не е 3 към 1.

 15. 8
  12

  Пак ли ще протестирате срещу клубната си легенда Делян Пеевски? Имайте малко срам, човекът дава колкото може, това е. А ако искате стадион, каза ви се: ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЕЖЕТЕ! Не се правете на селски тарикати, на тоя свят безплатен обяд няма!
  Турски пачаври!!!

 16. 14
  4

  мангалите от джамията видят ли новина за Колежа изпадат в шизофрения. гтрчове и получават спазми…знаят че построим ли стадиона изчезват от картата завинаги.те и сега ги няма де,на джамийката са по-малко от жълтите на Коматево 🙂

  въшливи крастави мангали, толкова ли нямате фенове в Пловдив, че на това място в класирането, след купи и еуфории, джамийката е винаги полупразна?

  толкова ли нямате симпатизанти, че това полусрутено стадионче с 5000 места не се напълни един път поне? ебаси бедните мангалки, остана им само нета да се дъхат, мина еуфорията. зимата иде, а тогава в столипиново оредяват доста, от студ, глад, тении и микроби…..

  дейба ваща майка локомотивомангалска дейба 🙂

  • 5
   11

   Ако вие ще ни погребето ,ако имате стадион, автоматично звучи и обратното, казано и от тарторит е ви, ботевЪ е в КЛИНИЧНА СМЪРТ!!! Без стадион ботевЪ е ПОГРЕБАН!

   Докато няма стадион, заплахите с него са неуместни и женски, КУРВЕНСКИ!!! ботевЪ е имал стадион и Локомотив го е имало и ШАМПИОН Е СТАВАЛ, а ботевЪ е изпадал в един и същи сезон!

   Поредните жълти лъжи, с тях сте с ДУПКА на Източен и там ще останете В ДУПКАТА…

   • 12
    3

    кажи защо джамийката е винаги празна бе плешив мангал? освен 3-4 мача лятото, 2 от които в евротурнирите, и при това стадионче с 5000 седалки 🙂 ? казвай веднага защо мангалите нямат фенове, и бяха тройно по-малко от жълто черното море на националния?

    колелото отново бавно почна да се обръща, настъпват интересни дни .. интересни за нас де, вие пак ще сте си същите 136 тъжни мангала на вечно пустата лаут джамийка 🙂

    • 3
     6

     Колелото с Христлов се обръщаше 11 години ,после бяхте при аматьорите във В група и влезнахте, за да бъдете унижени като най-долни курви с 15.05 2019…

     Нека има колела, ние сме велопесидистите им…

    • 2
     4

     Важен двубой за унижените в Куматюу птички, 20 000 човека в София, крещят с цяло гърло, викат, съдират се, показват ги на камерата- ами те 20… 20 доматевеца борещи се за честта на посредственото си отборче, загубило домакинството си в родното Куматюу. 20 душички, молещи се на чудо, Ботевъ да бие своите Царски селяни и ето… Взе, че чудото стана! Доволни кумативци се качиха на автобуса за Пловдив и потеглиха. След няколко спирки измежду селата, автобусът най- накрая пристигна в Пловдив.. Отварят се вратите- няма никой.. Всички жълтурковци се били прибрали по селата и останал само шофьорът…

 17. 8
  8

  КОЙ според вас, жълтите глупаци,трябва да ви построи стадиона? Самуилов, Община Пловдив,или някой друг, който има излишни 100 млн.? И защо протестирате пред Общината? Каква ви е идеята?

  • 9
   8

   Ами ПРОСЯЦИ, бе майна…
   Какво очакваш от такива?! При тях мозък НЯМА!!!

 18. няма ли смелост в този кмет? на всички ли се навежда?
  6
  9

  Кмете, докога ще се навеждаш пред тази малка групичка селски ПРОСЯЦИ от калния паркинг?
  Кмете, кога ще изискваш неустойките от провалената концесия?
  Кмете, кога ще защитиш интересите на гражданите?
  Кмете, ти подлога ли си им на тези просещи НЕХРАНИМАЙКОВЦИ? От тях ли те е страх, бе мишок?!

 19. 8
  17

  Курви мръсни, мама ви дейба жълта, стигс с тия протести, че толкова много миризливи помияри развалят още повече въздуха в града!

  • 12
   6

   Тъп, прост, нещастен циганин от фракцията Лос Педерастос Fuck Клуб.

   • 1
    1

    Бонке, ти винаги ли си на пост, бе плешив комунистически сине?!
    Нямаш ли семество, приятели?!
    Чак ми стана мъчно за теб.

 20. Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00ч , Общината под ЕЛХАТА...
  1
  10

  https://www.marica.bg/galerii/greyna-13-metrovata-koledna-elha-v-plovdiv

  https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zapaliha-svetlinite-na-elhata-v-centura-na-Plovdiv-s-pishtna-zarya-918715

  Каним всички бултраси пред Община Пловдив в събота (07.12.2019) в 10:00 ч. се събираме от носталгия пред Източен 10 и отиваме около 11:00 Пред Общината на град Пловдив!Там има 13 МЕТРОВА Коледна елха, светеща и атрактивна, каним ви на жълто-черната Коледа в центъра на Пловдив.

  Всеки да си носи сам ракия , игла и спринцовка! Нека забравим безпаметно за 15.05.2019, нека забравим Дупката на Източен 10, нека забравим Рестарта на Самуилов, нека забравим Цецо и бутането на 30 000 стадион, за да играем на село в Коматево, нека забравим, НЕКА ЗАБРАВИМ около ЕЛХАТА и да оставим претенциите си под нея, защото в събота ОКОЛО ОБЩИНА ПЛОВДИВ има един портиер и ЕДНА ЕЛХА и помнете все пак САМО ботевЪ …

  Весел праник, братя бултраси, Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00ч, всички под ЕЛХАТА …

  • 12
   3

   Мале, що нерви си хвърлил, да напишеш тия глупости! Гледай мангалския отбор и недей се вълнува толкова за Ботев. Ще се оправим някак си, ама ти по-малък комплекср никога няма да станеш 😉

   • Болен е, докторът съветва търпимост. Притеснява го също и че е плешив и грозен самотник.

 21. 3
  5

  НАСТОЙЧИВОСТ,НАСТОЙЧИВОСТ,НАСТОЙЧИВОСТ,ТОВА Е НАЧИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. 10
  14

  Але ей,селяндури диви,омръзна ми да Ви гледам селските муцуни из града.Къв стадион,кви 5лева.И аз искам козирка на Лаута,както и дострояване на стадиона в пълния му капацитет,ама не ходя да прося,като цигане.Никой не Ви е длъжен.Имате си собственик,той да Ви строи стадиона.Аз съм против моите пари да отиват,да Ви се сътрои стадион.Нагли,мръсни селяни.Отивайте си по родните места и не ни занимавайте повече.

  • 12
   2

   По-леко бе манго,ще ти се спука жлъчката от злоба!

 23. 6
  9

  Свикнали сте по комунистически партията да ви помага на жълтуши……https://youtu.be/9oByFBpMgcA.

  Кой ще ни даде париииии. Кой ще ни построи стадион!?!?!?

 24. 11
  9

  Каним всички бултраси пред Община Пловдив в събота (07.12.2019) в 10:00 ч. се събираме от носталгия пред Източен 10 и отиваме около 11:00 Пред Общината на град Пловдив!Там има 13 МЕТРОВА Коледна елха, светеща и атрактивна, каним ви на жълто-черната Коледа в центъра на Пловдив.

  Всеки да си носи сам ракия , игла и спринцовка! Нека забравим безпаметно за 15.05.2019, нека забравим Дупката на Източен 10, нека забравим Рестарта на Самуилов, нека забравим Цецо и бутането на 30 000 стадион, за да играем на село в Коматево, нека забравим, НЕКА ЗАБРАВИМ около ЕЛХАТА и да оставим претенциите си под нея, защото в събота ОКОЛО ОБЩИНА ПЛОВДИВ има един портиер и ЕДНА ЕЛХА и помнете все пак САМО ботевЪ …

  Весел праник, братя бултарси, Жълто-черната Коледа събота (07.12.2019) от 10:00ч …

 25. 1
  8

  АНДРЕЙ ОПРАВИ СИ ЗАГЛАВИЕТО!
  ПРОТЕСТА Е ПРЕД КОЛЕЖА.
  ДЕЗОРИАНТИРАШ ХОРАТА!
  (нарочно ли го правиш!!!???)

  • 6
   5

   Ще се съберете и пред общината под елхата! Ти си оправи претенциите към Андрей… на Източен 10 няма Колеж от столетие, а една ДУПКА! Ако искаш заглавието по своя начин ето как изглежда то…

   Феновете на ботевЪ се събират на Дупката , за да просят протестирайки!

   • 7
    3

    Аз съм стикса миризлив,
    С гъс от край, до край разпран!
    100%-тов, циганин кирлив,
    Мощно пори ме един банан!

 26. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  11
  5

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!.

 27. 8
  7

  Кмета не само трябва да осигурява реда, спокойствието и законността, но и да следи за парите на гражданите. Този същия трябва да събере и неустойките от провалената концесия. Ако не го направи, това би било простъпление и злоупотреба с обществени средства зяа което ще попадне под ударите на закона!
  Да няма нов: Ало, Банов съм!!

 28. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  7
  4

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!

  • 6
   7

   Докога ще повтаряш тази ЛЪЖА, бе папагал?!

   Ебаси, тези кривоглавите имат ли мозъчни гънки изобщо?!

  • 2
   3

   Ти нищо по-умно ли не можеш да измислиш та се налага да лъжеш, бе ръбчо?!

  • 3
   10

   Само дето това „ъгълче“ беше по-голямо от ъгълчето на неплатените жълтите селяни, дошли да наблюдават загубата.
   Явно си мазохист щом постоянно се връщаш към тази болезнена за вас загуба. Или пък си просот олигофрен, на който се плаща за да троли тук. Каква ти е точната диагнозата?!
   8500 на 10500 продадени билети и то при положение, че бяхте заредили оринената боя във фонтана на Мамин Тотьо

   • 10
    2

    хахахаха 8 500 само в кривата глава на Станислав. ВСИЧКИ БФС, НОВА и ПЛ
    казаха:
    БОТЕВ 15 000
    локо 4 200

    • Ами те Нова и ПЛ са на Пеевски. Естествено, че така ще „кажат“?!
     Умните хора обаче вярват на ФАКТИТЕ, селянино, а не на разни подложни журналисти … при това по едно „съвпадения“ също принадлежащи на вашия собственик Пеевски

    • защо билетите за БотевЪ са купувани на партиди по 1000??!!

     А тези с жълтите картонени шапки ли са платените фенове? Или и на неутралните сте раздали?

  • 2
   6

   Папагал, тук май само ти пишеш от хората с квадратни глави? Защо? Да не си онзи грозничкия дето се опитва да организира тези незаконни протести? На един „акъл“ сте

   • 4
    1

    Говедарски селяни, от наркодилъри онодени, от цигани правени!

    • Значи си грозничкото ниско мургаво момченце. което причака кмета на Пловдив с пластмасова чашка с кафе…
     Ех, колко жалко е да си мургавко жълтурче

 29. 4
  5

  Докога кмета ще се държи като СТРАХЛИВЕЦ?! Няма ли НАЙ-ПОСЛЕ да осигури ред и спокойствие по улиците?! ако не може да си взима чуковете и да се маха?! Помяр!!!

 30. 7
  8

  Докога ще търпим жълтите талибани ?
  Настоявам като почтен данъкоплатец полицията и
  прокуратурата да прекратят безчинството , наречено “протест“.
  То си е жива просия , но насочена не към собственика от Раковски , а към
  всички български граждани.

 31. 10
  6

  Докога дуржавата и общината ще търпят тези безчинства и тази гнусна просия на тези лумпени и самозабравили се идиоти??? Искали били? Ако всеки вземе да иска по този начин, докъде ще я фокараме???

  • 8
   4

   Какъв пловдивчани сте? Не бяхте ли Беси от Дорково?

 32. 11
  5

  Каним всички пред Община Пловдив в събота (07.12.2019) в 10:00 ч. се събираме от носталгия пред Източен 10 и отиваме около 11:00 Пред Общината на град Пловдив!Там има 13 МЕТРОВА Коледна елха, светеща и атрактивна, каним ви на жълто-черната Коледа в центъра на Пловдив.

  Всеки да си носи сам пийване , игла и спринцовка! Нека забравим за 15.05.2019, нека забравим Дупката на Източен 10, нека забравим Рестарта на Самуилов, нека забравим Цецо и бутането на 30 000 стадион, за да играем на село, нека забравим, НЕКА ЗАБРАВИМ около елхата и да оставим претенциите си под нея, защото в събота ОКОЛО ОБЩИНА ПЛОВДИВ има един портиер и ЕДНА ЕЛХА и помнете все пак САМО ботевЪ …

  https://www.marica.bg/galerii/greyna-13-metrovata-koledna-elha-v-plovdiv

 33. 9
  6

  Станиславе, разкажи как си лапал жълтия банан в автобуса.

  • 3
   4

   Изводът, от случката с банана е, че съм толкова благ и добър човек, че непознати хора ми подаряват плодове!

   Сега си представете как един добър и благ човек като Стикс няма грам милост и уважение към жълтия фен, а просто дълбоко презрение?

   Но и ако можехте да правите изводи, нямаше да имате ДУПКА НА ИЗТОЧЕН 10, така че продължавайте с банана! Както беше със заплахите с убийство, побои, изнасилвания, пуловери, бухали лузъри, глупостта ви е неограничена…

   • Стиксчо – грозен, тъп, плешив…
    Скита без приятели мангалът миризлив…
    Мъка, мъка, самота…
    Как го мъчи таз съдба…
    Помощ няма кой да му даде…
    Чорлав, мръсен – гладно псе…

    Но да не повярва човек…

    Стикса хванал си жена!!!
    Мара Шепова се казва тя
    Сутрин, вечер яко клати
    Твърдо е решил – ще става тати!
    Лашкай, Стиксчо, лашкай, брат!
    Стават чудеса на тоя свят!

 34. 4
  4

  Ако не обръщаме внимание на прости и не образовани хора, трябва да си дадем сметка за следното: Самуилов е прав, като бизнесмен, да търси решение извън концесията! Сдружението са прави да искат, терена да е обвързан с отбора и това там да е стадион. Но, както винаги има едно „Но“ , а тук са две: Първо – Самуилов, не дава гаранция, че този терен ще е стадион и този стадиона ще е на „Ботев“. Второ – Сдружението искат да са фактор на чужд бизнес, а това няма как да стане!

 35. 12
  10

  Колкото и да си повтаряте глупостите никой няма да ви повярва. Всяка вечер си лягате и си мислите за жълтите, миризливи черно бели селяци.

  • 7
   3

   Задълженията нарастват, вместо да се покрият; освобождават се масово

  • 3
   2

   Кога ще си платите дълговете, ръбчо миришещ на тор?!

 36. 10
  10

  Този кмет докога ще се държи като женски полов органи ще си затваря очите за незаконни мероприятия в Пловдив?! Разбирам, че мероприятието е НЕЗНАЧИТЕЛНО заради ниската си масовост, но все пак в тази държава сиима закони, които един кмет трябва да съблюдава независимо от пристрастията си. Иначе се превръщаме в БАНАНОВА република. Бойко, това ли искаш?!

  • 9
   4

   Всеки недоволен гражданин има право да протестира, човешко право се нарича.
   Като си толкова възмутен и огорчен, ела в събота на Колежа в 10:00 да си изкажеш позицията.

   • 5
    6

    за всяко протестно шествие, се изисква разрешение, ръбчо.
    Защо, бе майна, сте толкова глупави?!
    И щом вие сте глупави, защо си мислите, че и ние сме глупави и ще позволим някой да открадне един 40 000 000 лв от нас?! Особено след като сте откраднали вече 52 милиона?!
    Що за идиоти са тези жълти селяни?!

  • Недей,,писка,,,и,,охкай,като,,,някоя,,ученичка,,,,,

  • 3
   2

   Вчера от 12:00 имаше НИСКОМАСОВО мероприятие в задният двор на аграрния

 37. 11
  7

  Буфери , пресрешнете тиквоглавия по нивите и му олижете гъза ,вие сте низши създания !!!

 38. 7
  6

  От,,черно,,бели,,,,гейове,,,прости,,съвети,,не,,искам

 39. 9
  9

  Спортен комплекс 9 септември е построен през 1950 г.На него играят всички отбори на Пловдив . Най вече Локо защото си нямат свой. Те и сега са бездомни. Както някой събратя нахлуват в чужди къщи така и те !!¡!

  • 2
   1

   Предлсагам ти да се тестваш като си отвориш устата и се почукаш по главата. Сигурен съм, че и ти ще осетиш кухината си.
   А този, който ти плаща за да тролиш тук със клевети, е истински глупак защото си дава парите на вятъра

  • 6
   2

   Или лъжеш съзнателно или не знаеш .Локомотив винаги е имал свой стадион. Първият стадион беше на бившето асеновградско шосе , а след това е този на Лаута.

   • 4
    3

    Който е построен от … БДЖ, а не от комунистическата държава като на Ботев.
    Но ако си мислите, че ще убедиш някой да извади едни 40 млна с този … „аргумент“, то ти си пълен тъпак

   • Първия стадион е бил източно от църквата света Петка.След земетресението през 28-ма игрището става терен за барачки за останалите без дом.От(тогава Спортклуб)играе мачовете си на игрище Ботев,а тренира на Колежа.
    Местим се на игрище ЖСК-Левски чак през средата на 40-те.

 40. 5
  5

  Преди да ЛЪЖЕШ не е лошо да си провериш фактите, жълт ръбчо!

 41. Стикс- единственият разумен съвет към жълтите...
  4
  2

  Жълти фенове, знам че пишете писма на дядо Коледа за стадион. Но единственият ви шанс да достроите Дупката на Източен 10 е да пратите следотърсачи до швейцарските Алпи, да издирите онзи мармот, който завиваше шоколад в опаковки и да го убедите да почне да плете арматура и лее бетон???

  Действайте , ето и негова снимка и видео …

  https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjAmN2iypfmAhXM_KQKHWtpBdMQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Ffr-fr.facebook.com%2Fdemotivateur%2Fvideos%2Fet-alors-la-marmotte-elle-met-le-chocolat-dans-le-papier-dalu%2F10155325021759457%2F&psig=AOvVaw2WN7uunmJIUQvWdtF0yBRB&ust=1575397172550845

 42. 13
  7

  Спортен комплекс Лаута не е стадион на Локо! Това е работнически спортен комплекс .Построен за работниците на Пловдив. Там Локо няма нищо. А има един телевизор за табло. Балтанов табло

  • 5
   4

   Ами елате на Лаута да си играете мачовете, бе ръбчо! Като Арда. Сигурен съм, че Христо Крушарски Купоносителя ще ви вземе парите с удоволствие.Вярно, че не плащате зашото сте ЦИГАНИ, но все пак…

  • По горе ти писах , но сега съжалявам за това. Явно ти си един упорит и неграмотен глупак.

 43. 10
  9

  АМА НА 15,05 НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН, ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НИ НАВРЯХА ГОЛЯМАТА ПЕТА В ОСРАНИЯ ДИРНИК И ЖЪЛТОТО МОРЕ ОТ МАНГАЛИТЕ И ИНДИАНЦИТЕ НА КОИТО КУПИХ КРЕНВИРШИ, ИЗЧЕЗНАХА ЗА 60 СЕКУНДИ. КОЛЕЖ ЛИ ДА ВИ СТРОЯ , ВАШТА МАМИЦА ЦИГАНСКО – ИНДИАНСКА, КРАСТАВА? САМО РЯЗАНИЯ ЗА ВАС , СЕРСЕМИ СЪС СЕРСЕМИ И ИСТАМБУЛТРАСИ.
  ТОЗИ ПАРЦЕЛ СЪМ ГО ОБЕЩАЛ НАБАШ БЕЯ ДЕБЕЛЯН И де пе сето.

  • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
   8
   4

   Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
   Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
   А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!!!!!!!!!,,,,.,,.,,…,,,,,,,./,,,.,.

 44. 5
  7

  Защо не тръгнете от „Калния паркинг“? Така ще имате перфектно извинение за калта по цървулите, когато излезете от парниците и оранжериите.

 45. 16
  4

  Кога Локо построи своя дом? Къде играеше преди 1983 г ?

  • 6
   6

   На 9-септ.и какво,
   а Ботев кеде играеше преди на КЪНЧОВА ПОЛЯНА.

  • 2
   2

   Да си чул нещо за стадион „Локомотив “ на бившето асеновградско шосе ?

   • Как да е чул тъпият помак от околията?
    Вчера слезе в града и няма как да е запознат с повечето неща свързани с Пловдив….

 46. 5
  6

  Май ще играе поясока този път, дебилите не разбират от добра дума

 47. 6
  7

  Кмете, докажи че не си жълта жена! Спри терористите!

 48. 6
  8

  Кмете, ти мъж ли си?! Защо позволяваш на десетина ръбчовци да тероризират града ни?!

 49. 6
  5

  Абе Андрей, защо си сложил снимка с ЦИГАНИН когато става въпрос за фенове на БотевЪ

 50. 7
  8

  Пак ли ще спят органите на реда и кмета ?

  Докога шепа лумпени ще се изживяват като червените кхмери
  и ще лишават гражданите от заслужена почивка ?

  • 5
   2

   Ще спим в на майкати шундата и после ще и дадем 10 стинки !!!

 51. възмутен гражданин на Пловдив с питане до кмета
  8
  7

  В тази държава няма ли звено за борба с масовите безредици?! Защо се позволява на тези терористи да правят НЕЗАКОННИ протести?

 52. 10
  8

  Здравко, докога ще се държиш като жена?! Няма ли най-после да си изпълниш ЗАДЪЛЖЕНИЕТО и да осигуриш РЕД в града?! Докога ще позволяваш на една шепа ръбчовци да се тероризират целия град. Моля, върши си работата за която те избрахме!!!

 53. 2
  4

  Жена ти ще чака някой да я изклати! Поне това ще свършим. Прати и балдъзата и дъщеря ти ще опъна!

 54. 6
  7

  На майка си путката лище търсите пред общината в почивен ден ?
  Жалки мишки , страх ви е в работен охраната да не ви набие
  тимбериците !

 55. 8
  6

  50 коли и стотина кривоглави – това е стандарта на
  селянките за добра посещаемост, ха-ха-ха

  • 7
   7

   50 ама друг път. 90% бяха нарочно задръстени в колоната обикновенни граждани.
   Също като на Финала на финала – 90% от ръбчовците бяха командировани работници на КЦМ, Чистотата и други фирми в околията

 56. 11
  9

  Моля кмета да осигуриу ред и спокойствие на гражданите и арестува хулиганите. Ако не може той, то Бойко Борисов да го направи защото заради него го избрахме

  • 8
   7

   Да го тура на майка ти в УСТАТА, дейба и циганина миризив! Ти имаш ли идеали, мечти, желания, да тейба в миризливия високопланински пърдялник. ВЪН селяните от Пловдив! Да върнем жителството!

   • 7
    5

    А твойте „идеали“ явно се свеждат до това да получаваш подаръци като курва на Гела и Шиши…
    ПОЗОР!!

    • 3
     4

     Позор е миризливия ти пърдялник, това, че жена ти се ебе с шефа си, че дъщеря ти се друса и си купува дрога срещу свирки, да ти еба майката кирлива!

     • 4
      4

      като си глупшав си мълчи, за да не разсееш съмнението, ръбчо

   • 5
    6

    И аз това викам – Вън селяните от Пловдив!
    Кмета да си изпълни задълженията и да арестува незаконно протестиращите терористи

    • 4
     4

     Ша викаш на жена ти, тъпак недоклатен. На мен хуя да ми целуваш, ако те оставя с някой здрав кокал!

     • 4
      4

      Нищо по-умно ли не можа да измислиш, кривоглавецо от село?!

  • Тъпак, нито кмета, нито Бойко Борисов имат полицейски правомощия, за да арестуват!

 57. 6
  4

  Как лъжат обаче – на първия протест имаше 200 човека, а на „автошествието“ имаше 10 коли, т.е не повече от 40 човека, но се било получило „по-добре“.

  Ей селяни, с лъжи не става!

 58. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  5
  6

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!!!!!!!!!,,,,.,,.,,…,,,,,,,./,,,

  • 7
   5

   Платени жълти фенове с кренвирши в джопа и картонена шапка на кривата ръбеста глава. Ръбчовци…. хахахах

  • 5
   2

   Ако майка ти не я бяха наврели в ъгъла на кенефа,
   света щеше да е по-добро място.
   Бягай сега от тук !

 59. 5
  5

  В събота съм само аз в Общината, благодаря ви, бултраси, че имате такива големи очаквания към мен! Да построя стадион за 40 000 000 лева??? Но искам отсега да кажа, че съм на 60 години и взимам чисто 560 лева… дори да живея до 100 години, да работя до 100, да не се храня, да не плащам никакви сметки освен сметката за Колежа се получава следното: 40 години живот по 12 месеца е 480 по 560 лева са 268 800 лева!…

  Губят се едни 39 731 200 лева, това е без дългът ви от 52 000 000 лева! Съветвам ви да започнте да пестите 15 000 индивида , вместо да ПРОСИТЕ и да искате от мен, ПОРТИЕРЪТ на Община Пловдив да строи невъзможни неща!

  С дълбоко уважение ПОРТИРЪТ!!! Очаквам в най-скоро време да протестирате и пред циганките от чистота, градинските работници на паркове и градини, чистачите на градските тоалетни???

 60. 7
  5

  А собственика ви Пеевски питахте ли?

  • 1
   1

   Мечтите са безплатни, курво страхлива….

 61. 9
  7

  Селяни, ако не знаете събота е почивен ден, кой ще търсите пред общината, михаля може би. Тъпи, тъпи, че чак жалки.

 62. 11
  9

  Усещам как скоро ще има поредната декларация от чифлика на Лаут Бей придружена с много вой, вопли и клетви от Столипиново, Шикера, Аджисана и Армана!

  • Манго,
   Първо се научи на български език и след това се опитай да напишеш нещо, дееба и страхливото копеленце….

 63. 12
  13

  Ебатии жълтите циркаджий не разбрахте ли просяци,че стадион няма да има дейба ваща мама циганска

  • 12
   9

   Цигани-цигани-цигани с този рефрен посрещат само и единствено нас – локомотивците във всяко село, град или паланка братко Мустафа! Ама явно толкова си и локомотивец дейба твойта майка локомотивоциганска дейба!

   • 8
    6

    Турци, турци, турци!!! Депесари, ибрикчии, родоотстъпници! Боклуците -измета на Ахмед Доган и Делян Пеевски!!! Смърт за кривите глави на гъзолизците на ДПС!!!

 64. 15
  8

  Само БОТЕВ – ние сме Пловдив!

 65. 11
  14

  Престанете да занимавате гражданите с вашите глупости просяци мръсни !!!! Никой не ви е виновен че си бутнахте по ваше настояване кочината ви и че се доверихте на крадец номер едно на България. Сега ще си стоите на село ( където ви е мястото ) и ще мълчите защото никой не е длъжен да дава държавни пари за вашите лични притенций !!!!

 66. 8
  4

  Малко по донкихотовски борба с вятърните мелници

Comments are closed.