15 фенове на Ботев пред ОС, Зико се срещна с тях

57
3293

15 фенове на Ботев Пловдив се появиха тази сутрин пред сградата на Общински съвет!

Спонтанното събиране на привържениците е по повод новото замразяване на Колежа, както и нежеланието на феновете стадиона да бъде ваден от концесията, в която се намира в момента! При пристигането си в ОС новият кмет Здравко Димитров се спря про феновете и поговори с тях!

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО

57 КОМЕНТАРА

 1. 5
  7

  Мама ви да еба жълта боклушка цял живот се молят. Мърши долни

 2. 15 години страх да си поискат купата от чичо Емо
  9
  10

  Няма по-жалка сган от кюстендилските цигани. 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и ходят да се молят на Бойко да им върнат купата.
  Страхиви, миризливи цигани!!!!!!…,..,,,,,,,,,,,.,,,,,.

  • 4
   3

   Има жлътко, това сте вие от Изгрев бойс Столипиново!

 3. Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на БИЖУТАТА на Източен 10, благодаря...
  10
  7

  Андрей ,за да не се напъваш ето ти заглавия за следващите протести…

  Ако протестиращият е един човек: „Апостолът на свободата се прероди в Пловдив и пое борбата за Колежа“…

  За шествието с автомибили от Коматево: „Ботевата чета се събра за втори път след 1876 и 2019 ,но този път ще пътува не с параход, а с автомобили- в името на Колежа“…

  Ако протестиращите са 15 човека: „15 разузнавачи на безбройната армия на Аспарух обсадиха Общинския съвет „…

  Ако няма хора на протеста: „Славяните, чийто потомци сме българите са известни с военната тактика на засадата, не ни виждате, но ние дебнем от засада“…

  Ако протестиращите са хилади… Е ТОВА Е ФАНТАСТИКА, така че няма да давам идеи за невъзможни неща!!!

  И бултраси, преследвайте вашата СЪДБА ДА СТЕ НА ВЪРХА, с нея имате БИЖУТО НА БИЖУТАТА, а с него ПЛОВДИВ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧЕРНО-БЯЛ,благодаря ви…

 4. 12
  3

  Джон Атанасов на времето е бил БОТЕВИСТ! Благодарение на него сегашните милиардери са станали такива.За това те са ДЛЪЖНИ да построят стадион на БОТЕВ!Даже да е поне с 100000 места.Първото полувреме ще ги съберем 120000 а второто ще се сменят с други 120000 за да се насладят на мачовете възможно най-много фенове!

 5. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  11
  10

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!!!!!!!!!,,,,.,,.,,…,,,

  • 3
   2

   Отборчето,който загуби от Локомотив с 7:3,отборчето,което загуби 100-то дерби на Пловдив,Отборчето,което изгуби финала на финалите и дербито на дербитата на 15.05.2019,където Ожболт буквално се изгаври с вас,като ви го заби с петата,отборчето,което няма стадион и е един бездомник,отборчето на което феновете му пълни деградирали боклуци,сбирщайн от алкохолизирани анархисти,които цял живот са бити и е*ани в Пловдив. Това ли е отбора на Пловдив бе тъпак ? Цял живот ще гниете в Коматево,цървул селски!!!

   • 1
    1

    Отборът на Пловдив е с най-много фенове, с най-много успехи в България и навън. Отборът донесъл футбола в Пловдив – Ботев от Пловдив!

 6. Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на БИЖУТАТА на Източен 10, благодаря...
  9
  5

  Андрей, колко често „спонтанно“ снимаш пред Общинския съвет???Колко често „спонтанно“ са се събирали бултраси пред Общинския съвет???

  Срамно ли е да се съберат 15 човека на организиран протест пред Общинския съвет??? Ако обаче протестът е „спонтанен“ може ли да мине за събитие, което да се отрази???

  Само „спонтанни “ събитилия ли се отразяват в този сайт,Андрей??? Завиването на арматурата с НАЙЛОНИ е била планирана, затова ли не я отрази???

  Дербито ще пътували в мача за титлата в Разград ?Тръгваме ОРГАНИЗИРАНО , Трибуна пловдив ще пътува също ОРГАНИЗИРАНО! Да очакваме ли някакви „спонтанни“ действия от Вас Дерби за Разград! Защо не отразявате ОРГАНИЗИРАНИТЕ действия на стотици , а 15-те глупака пред Общинския съвет са на водеща новина??? До кога ще надувате БАЛОНИ, Андрей???

  Заради тези балони сте в КЛИНИЧНА СМЪРТ… от да си повтаряте , ЦИТИРАМ: „НАШАТА СЪДБА Е ДА СМЕ НА ВЪРХА“ , ОТ ДА ПРЕСЛЕДВАТЕ СЪДБАТА СИ, ДА СТЕ НАД ВСИЧКИ, СИ СЪБОРИХТЕ СТАДИОНА , за да имате най-красивия и модерен стадион И СЕГА ботевЪ е с Бижуто на Бижутата в КЛИНИЧНА СМЪРТ!

  Всеки ваш балон е смърт за ботевЪ, защото бултрас са най-тъпите същества на света…

  Очаквам утре да има протест на един човек пред Общината и Андрей да излезне със заглавие: „Апостолът на свободата се прероди и пое борбата за Колежа“…

  ЖАЛКИ СТЕ!!!

  САМО ЛОКО И ботевЪ с Бижуто на Източен ЗАВИНАГИ…

 7. 9
  10

  Според мангала Станислав на спонтано събиране трябва да има хиляди:)))) Те мангалите от локо не можаха 5 000 да събират, когато им подариха купата

 8. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
  14
  11

  Наврените в ъгълчето на националния шепа миризливи цигани от кюстендил срещу жълтото море на националния.
  Смачкани тотално! И Бойко ви го каза Ботев имат повече фенове.
  А безстрашните беси 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и се оплакват на премиера хахаха!!!!!!!!!,,,,.,,.,,…,,

  • 6
   2

   uteshavai se s tezi gluposti, koito si izrusil, no ne zabravqi, che tochno boiko vi zakopa s tazi lenta i paraliziranite kranove!

  • 4
   1

   Вие ли сте идиотите от скелето? Тези, дето ходят да протестират пред никой в почивния ден на кмета!

 9. 15 години страх да си поискат купата от чичо Емо
  12
  12

  Няма по-жалка сган от кюстендилските цигани. 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и ходят да се молят на Бойко да им върнат купата.
  Страхиви, миризливи цигани!!!!!!…,..,,,,,,,,,,,.,,,,,

 10. 14
  9

  От 15 к. останахме 15 мръшляци

 11. 16
  8

  В СОПОТ СЕ РОДИХМЕ, В КОМАТЕВО ЩЕ СИ ИЗГНИЕМ.

  Това е тъжната истина, мои братя канари. Плаче ми се, но е факт…

 12. Истината за дълговете и защо строежа няма да зопочне
  16
  2

  Както казах в момента се продават накуп двата дълга /на Ботев и на Петрол/. Цената е 1 100 000 лева. През месец Декември цената ще падне още. Тъй като дълговете са два, да направим една проста сметка. Дългът на Ботев е 24 000 000 лева. Дългът на Петрол е 40 000 000 лева. Значи от тези 1 100 000 лева, парите за дълга на Ботев са 400 000 лева. Тук говорим само за дълга на Ботев към Рент мениджмънт. Този дълг се продава. По този дълг е и загубеното дело.
  Дългът на Ботев към ТЦИМЕ си остава!!!!!!!
  И акциите от 39% си остават притежание на ТЦИМЕ.

 13. Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на БИЖУТАТА на Източен 10, благодаря...
  12
  5

  Андрей, че те колите за Разград в събота са 10 пъти повече от протестиращите за цял стадион в Пловдив? Естествено в твоя сайт няма да бъдем отразени, ти си зает за пореден път да построиш стадиона на ботевЪ!Моля , покажи ни ШЕСТЕ НИВА на Бижуто на Бижутата на Източен 10, много е красиво на рисунка… нека заедно му се порадваме, Аз и ти, Аз и бултрасите… и ще почерпя ,да знаеш, Бижуто на Бижутата ЗАВИНАГИ на рисунка!!!

 14. 11
  7

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО СЕ ПОВТАРЯМ ,Н О ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВА…

  Още преди много много години Чико, най-голямата легенда в историята на ботев, заяви, че в кръвния враг Локомотив обичат повече от ботев! Чико каза: „за ТРИ месеца в Локомотив получих повече любов и уважение, отколкото за 30 години в ботев“… Нека го сметнем, една година има 12 месеца, делено на три месеца прави ЧЕТИРИ и умножено по 30 години= на 120 пъти!!!

  Чико заявява , че в Локомотив обичат и уважават ПОВЕЧЕ от 120 пъти повече отколкото в ботев!!! Шокираща цифра, дори стобалната система не може да улови разликата в любовта и уважението между кръвните врагове Локомотив и ботев!!! Човекът чийто лик е на фланелките на ботевЪ, заявява, че разликата в сърцата на жълти и черно-бели е повече от 120 ПЪТИ в полза на Локомотив…

  Бих попитал Чико, колко пъти повече любов и уважение от 120 пъти??? Това ПОВЕЧЕ(от 120 пъти) не е ли знак за безкрайност??? Но нека не гадаем, а да се придържаме към цифрите и фактите!

  Бултрасите всеки ден ни постват изказване на Бонев, в което се казвало, че повечето фенове на Локомотив са роми??? Тоест , един бултрас струва повече от 120 пъти по-малко от едн мангал! Жълтия фен бил 120 пъти ПОД циганина!!! Елементарни Изводи, а дали са верни, ботевиста 120 пъти ли е под мангалите???

  Когато посрещаха Димитър Христолов бултрасите искаха да им се строи музей за купите, титлите, медалите, които ботев ще вземе! Е, Христолов не им ги даде и бултрас поеха война срещу него, война за титли,купи,медали, успехи ,ЗА ПАРИ! Водени от това желание ,те загубиха войната с Христолов, но ликвидираха ботев и създадоха ботевЪ с -Ъ във В група!!!

  Това е дообър пример ка к с е обича повече от 120 пъти по малко от Локомотивеца!

  Желанието на бултарсите да с а най-велики поставиха следващата цел на ботевиста. С Цецо
  Василев станаха най-богатия клуб, това за което бяха бленували-сега чакаха жадуваните титли и купи, НО … пожелаха, за да са над всички и да имат НАЙ-МОДЕРНИЯ И КРАСИВ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ, стадион БИЖУ и си бутнаха 30 000-ния стадион!!!

  Днес бултрасите нямат ДОМ, играят като бездомници в село Коматево! Защото за тях всичко е ПАРИ и тенекиени купи и медали! Е ,загубиха войната за ПАРАТА, а с нея и войната за стадиона, войната за СВОЯ ЖИВОТ! И сами заявиха- „БОТЕВЪ Е В КЛИНИЧНА СМЪРТ“…

  Чико е прозрял отдавна какъв е фенът на ботев и ботевЪ и не се уплаши да го каже! Локомотивецът обича повече от 120 пъти над ботевиста! С това прозрение великия Динко Дерменджиев е искал да посъветва бултрасите да се поучат от Локомотив, за да не затрият своя ботев, но той не бе чут, а захвърлен дълги години в забрава!

  Да обичаш повече от 120 пъти над бултраса, ЕТО ЗАЩО ЛОКОМОТИВ Е ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!!

  А много скоро, благодарение на Бижуто на Източен 10, Локомотив не само ще е Пловдивския любимец, а и ПЛОВДИВ ЩЕ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧЕРНО-БЯЛ!!! Трябва да почакаме просто още малко КЛИНИЧНАТА СМЪРТ на ботевЪ да доведе до пълното разложение, което е неизбежно, защото бултрас уби ботев уби и ботевЪ…

  Локомотив това е безгранична любов(ПОВЕЧЕ от СТО И ДВАДЕСЕТ ПЪТИ), Пловдивкия любимец никога не ще умре, защото има своите фенове! Обичащи черно-бялото райе, обличащи свещеното черно-бяло райе на душите и сърцата си и предаващи тази чиста и свята любов на футболисти и ръководители, до такава степен, че дори най-голямата легенда на кръвния враг Динко Дерменджиев заяви: „В Локомотив за три месеца получих повече любов и уважение ,отколкото за ТРИДЕСЕТ години в Ботев“ …

  САМО ЛОКО!!!

  • 8
   4

   ХАХАХХАХАХАХААААА, ОООО КОЛКО СИ ПРОСТ, ИМА ЛИ СМИСЪЛ, С ТЕБ ДА ГОВОРЯ… !!!

 15. 1
  4

  Ъ чернобели Бангоселаците с ълаш вериж на пазара не могат да импортнат кравите у центро и ревнуват гражданяците…

 16. 11
  7

  Голям късмет изкараха пак ботевъ. Макар че колежа ще бъде приобщен към новата Каменица, все пак Самуилов е склонил да разшири трибуните на централния терен в Коматево, така че да побират 6500 зрители. Това решава завинаги проблемите на ботевъ. А и за Самуилов е по-лесно да извади 2-3 милиона, вместо 25-30. Айде, честито, жълти мангусти. Пак се уредихте.

 17. 7
  7

  Жълти курви, пак ли за далавера натискате? Той и Зико е жълта курва и ще опита да помогне, ноооо каквото за жълтата сган, такпва и за всички останали! Иначе кур за жълтите! Това е частен проблем, а не такъв на гтада ни и на пловдивчани!

 18. 9
  9

  Ви,черно бели мишки!
  Ние ще се върнем у дома, Самуилов ще му бием шута!
  Има нов кандидат който е Ботевист и иска да строи стадиона!
  Вие си драскайте тук,давете се ,пукайте жлъчки!

  • 9
   6

   Надявай се путко на пиян хуй!
   А новият кандидат ще плати ли 52 милиона дългове? Какво мислят по въпроса ТЦИМЕ които държат 39% от акциите на клуба?
   При вас проблема не е само, кой ще даде пари за стадиона, а това кой ще е негов собственик и кой ще плати дълговете!!!

 19. 7
  6

  Курви жълти, като толкова искате стадион съберете по 1000 лв. от тия 15 хиляди, където бяхте на финала 😀 нали всички милеете, велики жълтурииииии и си построете!!! Ако нямате, залагайте нивите 😀

  • 6
   4

   Аз заложих на майка ти путката, ама никой нищо не дава за рафляканата и кофа!

 20. 7
  7

  V Sopot se rodihte v komatevo shte umrete…jalti potni komatevski pumiari .kopneja zamrazna zavinagi izrodi

 21. 9
  5

  Вижте това харчене на държавни пари: Значи за талибаните има пари и бюджет, а за децата,спорта и стадион в Пловдив няма?
  Да се направи такъв предизборен цирк с рестартирането на Колежа !!

  ГЕРБ – СБОГОМ !!! НЯМА ДА ПРОСТИМ !!!

  „10 млн. е вложила държавата в бежанския лагер в Харманли“
  Вижте видеото на ГЕРБ: https://www.youtube.com/watch?v=d7SUJGQO9i8

 22. Стикс- до бултраса интелектуалец с пъпната връв на детето си на Гробището на Източен...
  4
  4

  Поверия за хвърлянето на пъпчето на бебето

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj8q-e04_rlAhVPUBUIHcicD00QFjABegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.az-jenata.bg%2Fa%2F9-maychinstvo%2F29825-poveriia-za-hvarlianeto-na-papcheto-na-bebeto%2F&usg=AOvVaw13WMS7hGdraoX_nojPWRUg

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj8q-e04_rlAhVPUBUIHcicD00QFjAEegQIChAB&url=http%3A%2F%2Fpurvite7.bg%2Fkade-da-hvarlim-papcheto-na-bebeto%2F&usg=AOvVaw3rQpIjqQJGN39Y1ASvxYWH

  И така, бултрас, ти зарови пъпчето на собственото си дете в кал и тиня ,сред плевели до шията! Пъпче заобиколено от ронещ се сив бетон, сред стърчаща ръждива арматура и строителни отпадъци, зарови го там където е забранено да се влиза без каска…Зарови го в едно гробище! Какво ще стане от детето ти???…

  После не ме съдете , че твърдя: БУЛТРАС СА НАЙ-ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТА…

 23. 10
  2

  БЯХА 15 000 КАТО НА ФИНАЛА ЗА КУПАТА, НЕ 15.

  МОЛЯ ПРОМЕНЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО

 24. 9
  6

  Зума и Узуна скрити в храстите до общината изчакват среща с кмета след феновете на Ботев..

  • 5
   5

   Зума вече не пречаква а праща ония с голямата глава Гонзю

 25. 11
  12

  Зикооо, Зико! Защо си губиш времето с тези просяци. Ами като искат стадион, да съберат пари и да си го построят. Нека Общината да завърши стадион Пловдив, това е задачата и, а не да се занимава с измишльотини!

  • Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на БИЖУТАТА на Източен 10, благодаря...
   6
   4

   В Пловдви трябва да има един стадион и това е Нашият! Всичко друго е предпоставка индианци да идват в Пловдив и да се зоват Пловдивчани, да бълнуват, че Пловдив е техен! Не, благодаря!

   На нас ни трябва една трибуна Бесика и нищо повече! Ще играем Европа на Лаута и всички дербита пред пълен стадион! Другото са излишни екстри ,които ще доведат единствено кривоглавата сган отново в града ни! Това не бива да се случва- КЛИНИЧНАТА СМЪРТ, това е решението, за да няма повече сган в Пловдив…

 26. 11
  10

  Лапате ли го? Подлоги на всяка власт! Пак ли просите?

 27. 11
  17

  Андрей, снима ли шапките за просия в ръцете на 15-те жълтура?

  • 5
   4

   Да го лапаш на Андрей, Прост Циганино! Ще търсите вие ‘Жълтур” като него, да ви отразява информацията за любимия ви отбор, но няма как да стане… Бахти неблагодарното племе майна! Свалете си черно-белите очила мърши прости и разберете кои са истинските ценности в живота! Това че #кой откраднаха едни няколко милиарда и си търсим своето, което така или иначе ни дължат, не означава че сме просяци глупако, а че си знаем правата и изискваме полагащото ни се! А ти се замисли в #коя посока трябва да се бунтуваш, защото те откраднаха и продължават да крадат от теб, мен, нас…

 28. 15
  8

  Пловдив дерби, верно ли спонтанно додоха?!!??😁😁
  Не се прави на чак толкова щурав

  • 12
   6

   П.п.
   Ти спонтанно ли се появи там или за сесията беше отишъл, че в дневният ред няма нищо за просякините

 29. 14
  10

  А останалите 14999985?
  Заради феновете на БОТЕВ града е по-гъсто населен от Китай.Преброяването гласи,че има 6 фена на БОТЕВ на кв.м.

  • 4
   7

   Киро май скоро не са ти отваряли главата ми се струва 😂

   • Абе мишок страхлив,
    Много ти е удобно да заплашваш виртуално в иннернет, а като видиш някой на живо да се насираш и да заекваш!

 30. 15
  6

  15/5 доминираме отново. Ние сме най-многобройните фенове. Андрей, недей намаляй нулите!!

Comments are closed.