Bultras, КПБП и Сдружението обявиха, как ще продължат протестите за Колежа!

120
3390

Bultras, КПБП и Сдружението обявиха, как ще продължат протестите за Колежа:

„Скъпи Ботевисти,

на 13.11.2019 се проведе среща между жълто-черната общност, на която всички се обединихме около позицията, че стадионът не трябва да бъде отделен от клуба и протестните действия трябва да продължат.

След края на предстоящото домакинство срещу отбора на Етър организираме автошествие от „Футболен комплекс Ботев 1912“ до стадон „Христо Ботев“.

Очаквайте подробности около организацията.

Очакваме Ви!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции BULTRAS

Сдружение „ПФК Ботев“ „

120 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  дупката на дупките
  бижуто на бижутата
  мнеее
  кака ирен каза:
  до две години трябва да има един готен мол, най рентабилно е в момента

 2. 15
  4

  Когато Локомотив Пловдив победи в Дербито на Дербитата и взе Купата на Купите във Финала на Финалите, жълтите тъпунгери едва ли не, се радваха повече от нас, защото видяха в това знак, че ще имат стадион. Сега ако вземем да станем шампиони, сигурно пак ще са щастливи.

  • 6
   10

   Какво дерби на дербита , каква купа на купите , бе малоумник ! Това е рутинен финал в едно от най-слабите първенства на света , най-корумпирано и напълно нагласено ! На БОТЕВ им НАРЕДИХА ДА НЕ ПЕЧЕЛЯТ мача , и играчи и треньор се бяха гипсирали от СТРАХ. Аз съм личен свидетел на това ! Няма никаква връзка между този НАРЕДЕН ОТГОРЕ финал и стадиона на БОТЕВ ! Нищо общо нямат. Жълтите ултрасчета сами си създадаха тази легенда , за да преглътнат обидата която им нанесе ВЛАСТТА ! От поне 10-15 години ВСЕКИ финал за купата е нареден , носителят е ясен !!! /за шампионата изобщо не говоря/ . По същият начин както на буферите им подариха купата тази година , две години по-рано наредиха на Домусчиев много да не се напъват във финала с БОТЕВ ! И това е истина. Всичко е наредено , само пълните малоумници си мислят че мачовете се играят на терените.

   • 5
    2

    15.05.2004 га станаа шампиони Буфирити, а ний испаднайми в Б групата, пак ли продавайфми мачуи? Га на бифа 7-3, па ли продавайфми ва??? Дейба твойта семка късопаметна! Такива урунгели , немогат са наричат Афидейци!

   • 6
    3

    Явно мразиш много Локомотив, щом си склонен да се отречеш от собствената си купа, само и само да не признаеш, купата на Локомотив. А и щом 15-5 беше нещо рутинно, много ми е интересно според жълтурите, кое от изиграните до момента дербита за вас е най-важното?

   • И победите по 5:0 и 2-рото място във временното класиране ли са наредени?
    А вашето място на дъното и то ли?

    Ейййй, добре че ни каза!!

   • 3
    1

    Ние поне (според жълтата курва) сме еволюирали до завършени идиоти, но при тях еволюцията е приключила на етап полумаймуни! Най-близкият факт:Отиват да протестират в почивния ден на общинарите?! Защо го правите, като няма кой да ви чуе?! Това ако не са най-големите тъпунгери, здраве му кажи!

    • Да си направят селфи за Фейсбук ,
     какви големи плъшоци са , ха-ха-ха

    • Лично ти келеш такъв, не си еволюирал от под човек. Като ме мразиш толкова дай тел ще ти звънна да видим колко си мъж. И ще бъда сам. Но ти вземи двама да те носят после.

   • Значи властта ви обижда , а вие и правите
    свирки да ви построи стадион,…хммм.
    Завършени олигофрени , няма по-точно обяснение ,
    превити гръбнаци и покорно сведени главици.
    Ама властта пак ви наеба , нищо че гласувахте отново
    за нея.

   • 1
    1

    На всички е ясно че ви подарих купите и сега сте ми роби

 3. 5
  4

  Братя кривоухи и жална ни макя канаро-кюнлийска, найлон да носим ли ва ????

 4. 10
  3

  Абе хора, направете протеста преди мача. След това ще стане тъмно, а ние нямаме фарове на каруците. А така на тъмно ще ни изтрепят гражданята!

 5. 10
  2

  Срещу кой протестирате бе путки заспали, та нали вчера гласувахте за Боко Тиквоча а сега къде сте тръгнали.

  Срещу кой или какво протестирате? Стещу БСП, ГЕРБ, Боко или срещу Тръмп?
  И вие не знаете нещастници. Народа тотално изпростя след като Боко Харам взе властта и ви проми гладките мозъци.
  Айде яжте ми пушката !

 6. 8
  1

  Стига с тия притестии братя канаря всичкуту сиелу на бунт юрууууШ

 7. 7
  3

  БЕЗ СТАДИОН,БЕЗ ПУБЛИКА,БЕЗ КУПА.ЗА КАКВО ДА ЖИВЕЯ АЗ ИСТИНСКИ БУЛТРАС ЗА КАКВО,ДА МЕ ЕБЪТ ЦИГАНИТИ ЛИ.ЩЕ СИ РЕЖА ВЕНИТЕ ТОВА Е СРАМ.СРАМ МЕ Е ЧЕ БЯХ ЖЪЛТ,СРАМ МЕ Е ЧЕ СЕ ПРОДАДОХМЕ НА 15 МАЙ С ЦЕЛ КОЛЕЖА А ТО КАКВО СТАНА.СТАНАХМЕ КУРВИ НА ЛОКОТО

 8. 6
  1

  Пак ли на просия бее , д’ейба и селските ачкьопеци ?

 9. 11
  3

  ГОТОВА СЪМ ДА ПРОСТИТУИРАМ БЕЗПЛАТНО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН С МОИТЕ КОЛЕЖКИ В ЖЪЛТО И ДА ЗАПОЧНЕМ ИСТИНСКИЯ ПРОТЕСТ ЗА НАШИЯ КОЛЕЖ .ЗА ЦЕЛТА СЪМ ГОТОВА ДА СЕ НАДУПЯ НА ЦИГАНИТИ КАКТО ГО НАПРАВИХМЕ НА 15 МАЙ ЗА ДА МОЖЕ НАШИЯ КОЛЕЖ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕМ.

 10. 39
  1

  Мисирки , да не си забравите въдиците. На каракударника дънните риби барат на кукуруз.

 11. 9
  2

  БотевЪ е в клинична смърт , въпрос на време /не много/ е да
  се дръпне шалтера на поддържащата система от собственика .

  Поредния труп , след този на автентичния Ботев .

 12. 5
  1

  В момента Сдружение БФК Ботев държи 1 процент от акциите на Ботев, мажоритарният собственик на клуба Георги Самуилов е с 60 процента, а другите 39 процента са притежание на компанията ТЦ-ИМЕ.Концесията е дадена на ПФК Ботев.Докато ТЦ-ИМЕ е акционер и концесията е на Ботев стадион няма да има.Аз също съм фен на Ботев, но това е.

  • И правилно 39% са на ТЦ ИМЕ. За да не може никой да си присвои построеното до тук. Кандидати бол, инвеститори-йок!

 13. 6
  3

  В задачата се пита?Кой ще плати на платените бултраси горивото за протеста?

 14. 12
  5

  Не разбирам защо протестират в Пловдив и срещу кого , а не в Раковски пред този , който им обеща и ги излъга за стадиона. На виновника продължават да са поклонени лизачи. Хем протестират , хем лижат – бунта на плужека. Не случайно , Христолов ги гаври така 10 г. И на кой спорт са фенове , щом не протестират срещу срамните резултати и игра , а искат само имоти , пари и опрощаване на дългове. Явно селските им душици никога няма да разберат какво е да си фен .

 15. 16
  2

  Ваййй ся минавъм приз „източен 10“ многу найлон ва да ни са намерили нящу от априлскуту възтания ва да са еба

 16. 16
  8

  Още преди много много години Чико, най-голямата легенда в историята на ботев, заяви, че в кръвния враг Локомотив обичат повече от ботев! Чико каза: „за ТРИ месеца в Локомотив получих повече любов и уважение, отколкото за 30 години в ботев“… Нека го сметнем, една година има 12 месеца, делено на три месеца прави ЧЕТИРИ и умножено по 30 години= на 120 пъти!!!

  Чико заявява , че в Локомотив обичат и уважават ПОВЕЧЕ от 120 пъти повече отколкото в ботев!!! Шокираща цифра, дори стобалната система не може да улови разликата в любовта и уважението между кръвните врагове Локомотив и ботев!!! Човекът чийто лик е на фланелките на ботевЪ, заявява, че разликата в сърцата на жълти и черно-бели е повече от 120 ПЪТИ в полза на Локомотив…

  Бих попитал Чико, колко пъти повече любов и уважение от 120 пъти??? Това ПОВЕЧЕ(от 120 пъти) не е ли знак за безкрайност??? Но нека не гадаем, а да се придържаме към цифрите и фактите!

  Бултрасите всеки ден ни постват изказване на Бонев, в което се казвало, че повечето фенове на Локомотив са роми??? Тоест , един бултрас струва повече от 120 пъти по-малко от едн мангал! Жълтия фен бил 120 пъти ПОД циганина!!! Елементарни Изводи, а дали са верни, ботевиста 120 пъти ли е под мангалите???

  Когато посрещаха Димитър Христолов бултрасите искаха да им се строи музей за купите, титлите, медалите, които ботев ще вземе! Е, Христолов не им ги даде и бултрас поеха война срещу него, война за титли,купи,медали, успехи ,ЗА ПАРИ! Водени от това желание ,те загубиха войната с Христолов, но ликвидираха ботев и създадоха ботевЪ с -Ъ във В група!!!

  Това е дообър пример ка к с е обича повече от 120 пъти по малко от Локомотивеца!

  Желанието на бултарсите да с а най-велики поставиха следващата цел на ботевиста. С Цецо
  Василев станаха най-богатия клуб, това за което бяха бленували-сега чакаха жадуваните титли и купи, НО … пожелаха, за да са над всички и да имат НАЙ-МОДЕРНИЯ И КРАСИВ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ, стадион БИЖУ и си бутнаха 30 000-ния стадион!!!

  Днес бултрасите нямат ДОМ, играят като бездомници в село Коматево! Защото за тях всичко е ПАРИ и тенекиени купи и медали! Е ,загубиха войната за ПАРАТА, а с нея и войната за стадиона, войната за СВОЯ ЖИВОТ! И сами заявиха- „БОТЕВЪ Е В КЛИНИЧНА СМЪРТ“…

  Чико е прозрял отдавна какъв е фенът на ботев и ботевЪ и не се уплаши да го каже! Локомотивецът обича повече от 120 пъти над ботевиста! С това прозрение великия Динко Дерменджиев е искал да посъветва бултрасите да се поучат от Локомотив, за да не затрият своя ботев, но той не бе чут, а захвърлен дълги години в забрава!

  Да обичаш повече от 120 пъти над бултраса, ЕТО ЗАЩО ЛОКОМОТИВ Е ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!!

  А много скоро, благодарение на Бижуто на Източен 10, Локомотив не само ще е Пловдивския любимец, а и ПЛОВДИВ ЩЕ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧЕРНО-БЯЛ!!! Трябва да почакаме просто още малко КЛИНИЧНАТА СМЪРТ на ботевЪ да доведе до пълното разложение, което е неизбежно, защото бултрас уби ботев уби и ботевЪ…

  Локомотив това е безгранична любов(ПОВЕЧЕ от СТО И ДВАДЕСЕТ ПЪТИ), Пловдивкия любимец никога не ще умре, защото има своите фенове! Обичащи черно-бялото райе, обличащи свещеното черно-бяло райе на душите и сърцата си и предаващи тази чиста и свята любов на футболисти и ръководители, до такава степен, че дори най-голямата легенда на кръвния враг Динко Дерменджиев заяви: „В Локомотив за три месеца получих повече любов и уважение ,отколкото за ТРИДЕСЕТ години в Ботев“ …

  САМО ЛОКО!!!

 17. 6
  2

  Второкласник пита баща си:
  – Тате до моя абитиурентски бал ще построят ли колежа?
  Бащата :ще стане тате имай вяра ние МЮСЮЛМАНИТЕ ИБРИГЧИЙ сме научени да вярваме и да се надяваме !

 18. 6
  1

  Жвърляй бетона и закривай катуна .
  Тракийски разкопки 2058.

 19. 7
  1

  Ххахахахаххахахааххаахххаахахахахахаххаахахахахахахахахаххахахааххааххаах хрърлят прах в очите на наивните жълтури а те още си вярват в дядо коледа … няма ракъв цигански отбор МАЙКАВИ ДЕЙБА БЕЗДОМНА

 20. 11
  3

  V Sopod se rodihte v komatevo shte umrete…jalti potni komatevski pumiari..

 21. 9
  4

  Самуилов е големец и мисли с переспектива. Примести оранжериите с краставици от Ракуски в Пловдив! На пролет ще е приказка- цъфнали краставици, храсти, папрат а наоколо чуруликат канарчета, скатии и косове! Крановете стават на тополи и гугутки си свиват гнезда! Метаморфозата с найлона ще е евтина, практична и биоекологична! Браво, Гошо!

 22. 8
  7

  Протест само срещу ГРОБ и кликата им!!! Дори още по-конкретно-срещу Цацаров/Кешев и Пеевски!!! Хората протестират вече срещу Кешев, присъединете се! Това е шайката фалирала КТБ, и търсеща начин да унищожи (дори физически) Ц.Василев. Самуилов е само подставено лице, което да иницийра доразграбването на КТБ и в частност построеното на Базата и Колежа. Не се подавайте на лъжливи апели! Скунксовете да си ЕПМ!

  • 9
   5

   Как так бе човек , до вчера им духахме, днес ще протестираме ?

   Малко не ми е ясна тази обръщалка.
   Май ненапразно ни наричат курви на всяка власт.

   • 2
    8

    Не ти е ясна тази обръщалка? Погледни 6 месеца назад какво сте писали за Крушарски и Бруно и ще ти се изясни. Ебахти и късопаметните скунксове!

    • 3
     3

     Да не припомням кой излезе на магистралата, като магистрална проститутка, и в полза на чия кауза. Пфу!

   • 2
    4

    Защо бе КЬОПЕК? Защо обичаш да се нанизваш на големия жълто-черен хуй?

 23. 13
  2

  Само да попитам , защо не протестирате в
  Раковски пред собственика ?
  Май нямате топки , а ?
  Държавата не ви е длъжна , никой не ви е длъжен,
  сами си съборихте стадиона, частен клуб сте , защо
  отново просите и плачете ?

 24. 7
  4

  Deja vu …. Нещата се развиват като през шампионската 2004 г , Локомотив гостува в пореден мач
  за титлата подкрепен от Пловдивчани , а селянките стягат поредното автошествие , този път от село към града , защото си спомнят автошествията по села и паланки .
  Каква съдба .
  Благодарим ви за спомените , няма да ни липсвате ,
  време е да ви кажем – курви сбогом !

 25. 10
  1

  А ва ний наЩа фракция жъ довайдами на автопохода,ма жъ довайдами с талигити,чи за москвича жъ ми искат винетка ва да вейба.Кибапчита и пепси жъ има ли?

 26. 12
  4

  Баси снимката.Толкова криви глави на едно място…

  • 5
   8

   Мангал, ти толкова хора на Лаута сигурно никога не си виждал. 😀

   • 2
    4

    Не на Лаута. На Националния не бяха толкоз.

    • Е, да не изискваме прекалено – за мангалите София е като Париж за българите! 😀

 27. 18
  10

  КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА И КОЙ РАЗРЕШАВА НА 100 ОЛИГОФРЕНА ДА ПРИТЕСНЯВАТ ГРАЖДАНИТЕ НА ПЛОВДИВ

  • 3
   7

   Полицията са хванали майка ти в районното и се изреждат. Други въпроси имаш ли или ще я питаш нея директно?

 28. 5
  7

  Виж това: Значи за талибаните има пари и бюджет а за децата,спорта и стадион в Пловдив няма?
  Да се направи такъв предизборен цирк с рестартирането на Колежа !!

  ГЕРБ – СБОГОМ !!! НЯМА ДА ПРОСТИМ !!!

  „10 млн. е вложила държавата в бежанския лагер в Харманли“
  Вижте видеото на ГЕРБ: https://www.youtube.com/watch?v=d7SUJGQO9i8

  • 6
   1

   Важното е че гласувахте на гола кукичка – няма да ни липсвате !

 29. 19
  9

  Нека да отсеем буферската помия под темата. Нека да се запитаме БОТЕВИСТИТЕ . Протест – значи недоволство СРЕЩУ някой , СРЕЩУ нещо. Срещу кого протестираме ? От кого сме недоволни ? Кого ще „храним“ ??? Тука виждам ОГРОМНО разцепление в нашата общност. Мнозинството разумни канари виждат КОИ са първопричините за бедите на БОТЕВ – това са МУТРАТА БОРИСОВ и ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ ! Това е съвършено очевидно , защото ТЕ ФАЛИРАХА КТБ. Те съсипаха Цветан Василев , те прекъснаха строежа на стадиона ни. Заради техния грабеж сега имаме „дългове“ като клуб !!! Да , но платените сдруженци и ДЕБИЛИТЕ ГЕРБАДЖИЙЧЕТА не искат такива протести. Насират се като страхливи путки при скандиране като ББПП !!! Затова те саботират истинските протести , протакат , философстват , мъдруват дълбокомислено , пилеят времето и енергията на жълтата общност … Докато тези ГЕРБАДЖИЙСКИ ДЕБИЛИ не бъдат изхвърлени от всякакви сдружения , фен групи , говорители на феновете и т.н. истински протести няма да видим. БОТЕВ бавно загива , и част от вината за това е в самата ботевистка общност.

  • 5
   4

   Мутрата Борисов е сложил вилата на врата на Самуилов и затова сега той ви издържа, без да има никакво желание. Ако не беше той, до сега нямаше да съществувате. Селяни неблагодарни.

   • Издържане срещу заграбване на построеното от Ц.Василев. Не! Месрси.

    • 2
     1

     Я обясни кое е построеното от Цв. В., и кое е заграбеното?
     Играете си на базата, а стадионът стои недостроен. Кое и как е заграбено?

 30. 8
  20

  Тия просяци по-бетер от циганите! За какво ще протестират? Пардон-просят. Жълта паплач.

 31. 25
  10

  НАЛИ НИ „ПОДАРИХТЕ КУПАТА“ СРЕЩУ ТОВА ДА ВИ ПОСТРОЯТ СТАДИОНА?! НЕ РАЗБИРАМ КАКВА Е ИСТИНАТА. И ДА ВИ ПИТАМ СЛЕД КАТО ОЩЕ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА СЕ УСЕТИХТЕ, ЧЕ ВИ БАЛАМОСВАТ, А НЯКОИ ОТ ВАС ЗНАЕХА ОТ САМОТО НАЧАЛО ЗА ТОВА, ЗАЩО ПАК ГЛАСУВАХТЕ ЗА ГЕРБЕРИТЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ КАКТО ТВЪРДИТЕ, ЧЕ СТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ В ПЛОВДИВ БИ ТРЯБВАЛО ДРУГ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?!ВИЕ ВСЪЩНОСТ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ И КАКВО ПРАВИТЕ. КАЗВАМ ГО БЕЗ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ, НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА И НИКОЙ ОСВЕН СОБСТВЕНИКА ВИ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН.

  • 5
   13

   А е помиар що не кажеш как ви се помогна за лига европа

   • 15
    5

    Помияр и палячо може да кажеш само на този където е направил такова недоразумение на природата като теб. Ясно ли ти е индианец. Въобще с вас не може да има нормална комуникация и какво значение има аз за кой съм гласувал?!

   • 11
    3

    Какво са ни помогнали?От кумова срама ни дадоха 50000лв.Да не би случайно да ни построиха липсващите трибуни,едната от които лично Марешки събори и даде обещание,че ще се построи.Ние какво да кажем,а?Няма нужда да се хабиш д отговаряш

    • 6
     1

     Жалко е за феновете и на двата отбора, че силните на деня успяват толкова хитро да използват собствената ни простотия и взаимна омраза, за да си разиграват театъра. Ако бяхме нормална страна с нормални хора милеещи за любимите си отбори, отдавна да имахме бази и стадиони на европейско ниво. Разделяй и владей е стара и много успешна стратегия прилагана с особен успех в нашите Балкански ширини…

     • 3
      1

      Няма по-прости и завистливи същества от Локо-мангалите, затова никога няма да успеем като нация. Те са есенцията на простотията и завистта.

  • 1
   2

   Ае, плиткоумник знаеш ли колко точно са гласувалите за герб бе, травестит?
   Забрави ли,че те ви донесоха онази купа от 2004-та?
   СТУВА МИ СЕ ЧЕ ВИЕ ОТ БЛАГОДАРНОСТ МУ НАПРАВИХТЕ БИБИПКА НА ТИКВОЧА!!!СЕГА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ!

   • НАЛИ СТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БУЛТРАСИ В ПЛОВДИВ, А НИЕ СМЕ „САМО 5000“?!ТОГАВА ДОРИ И ВСИЧКИ НИЕ ДА СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ, С ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ДРУГ КМЕТ АКО ВИЕ СТЕ ПРОТИВ ГЕРБ, ЛОГИЧНО Е.

 32. 8
  8

  Абе индианци имате ли винетки да стигнете до Коматево?От кога имате коли?И найлона не е сложен на всякъде няма пара?Айде зад храстите

 33. 9
  4

  Проституирането ще бъде всяка събота и неделя от 10.00-12.00часа пред главния вход на общината!

 34. 8
  7

  Дека е Смайл Ага ВА, ГА жа одим на Конака ВА, при БЕЯ да питаме жа прайл стадиона ВА, ТО БЕЙ голям шейтан ВА, той само от ЕШЕЦИ разбира.

 35. 14
  13

  Докога ще се разрешават подобни НЕОСНОВАТЕЛНИ безчинства от страна на шепа нехранимайковци?
  Какво искат? Защо ще протестират? Това е стадион на частен клуб около който има изключително сложен, юридически казус! Има десетки милиони задължения, както и огромна сума за построяването на такъв стадион!
  Били им обещали? И като са им обещали, дайте сега някой да извади едни 40 милиона и да им построи стадион?😎 И отделно още толкова, за да им погаси дълговете?
  Имаше един БГ филм „Куче в чекмедже“. Там едно детенце казваше „Татко обеща да ми купи колело, ама друг път“. На тези фенчета работата същата.
  Държавата и МВР да спрат тези безчинства и да оставят пловдовчани намира, защото подобни протести и искания са меко казано безпочвени и неоснователни!

 36. 16
  10

  Така и не разбрахме какво искат и най-вече от кого го искат.
  Няколко пъти попитах и получих само нападки от рода на “Ти си мангал”.
  Сега някой би ли ми обяснил?

  • 13
   11

   Беше обещан стадион, Пурко! Чаши затваряме, 2-ра категория модерно съоръжение, бла,бла. Минаха изборите и се намери причина да не се строи. Е, не е гот. Ако кажеш, че не ти е по силите, ще бъдеш разбран, но когато лъжеш маса хора, когато им бъркаш в душите за няколко гласа повече, това е гавра. Отговорът на тази гавра следва да е АНАРХИЯ, повсеместна. За да им се прибере лайното в гърлото на всички управляващи. Защото не е само един стадион, цялата държава е оплетена в мрежата на комунистическата мафия. Разбра ли, малка пишко?

   • 10
    5

    Балончо, ти си поредният полумаймун(без мозъчен) от скелето в Коматево!! Ако можеш направи си сметка колко обещания са ви дали, и колко са изпълнени! Вие, жълтите олигофрени продължавате да се къпете в празните корита! Продължавайте в същият дух! Изключително забавни психопати!

    • 5
     4

     Майка ти е курва, а баща ти турски тираджия! ТОВА не е забавно, но е факт!

     • 3
      1

      И е болен от сифилис трети стадий,получен по наследство

     • Естествено, нали си от Изгрев бойс Столипиново!

   • 3
    1

    Боздуганеее,Боздугане…Кух си като хралупа,жълта шматко.Ти и твоите апапи от Рогош,Маноле,Стряма…Наистина ли повярвахте,че ще се затваря чашата,че ще ви направят стадион не знам си коя категория ??? Ама много прости аграри сте бе! За кой да го правят това нещо,на какво основание? За 200 пияни наркомани и още толкова пияни юрдечки в селския хоремаг?! А бе я марш на къра и се занимавайте с това,което най ви приляга,а именно – плодове,зеленчуци,кокошки и квото си гледате там по оборите.

  • 10
   2

   КАКВО ИМА ЗА ОБЯСНЕНИЕ,СТАДИОНИТЕ СА ОБЩИНСКИ,КЛУБОВЕТЕ ЧАСТНИ,КОЙ РАЗРЕШИ ДА СЕ БУТНЕ СТАДИОНА НЕ ПО ЕТАПНО А ТРИБУНА ПО ТРИБУНА ?????????????????????????????

  • 7
   7

   А ти разбра ли какво поискахте вие и какво ви се даде…купата е получихте(поне визуално е докарана)’Трибуна кога…на куково лято.Сигурно знаете и защо,ама си мълчите,курви черно бели.Искате общината да отнеме земята на Марица и да ви е даде.Крадливи мангали цял живот

  • 13
   11

   Ботев наистина е велик, но жълтата сган, която плагиатства с името му е срам!

 37. 16
  19

  Черно бели курви!!! Пловдив винаги ще бъде ЖЪЛТО-ЧЕРЕН !! Такъв е бил и такъв ще е си остане!! 1912

 38. 16
  7

  КО ВА жа прайли Самуил Ага стадиона ВА, няма КИРТАЦИ на обекту Ва, ами Зафето каза, вие давате ние стадион прайм ВА.

 39. 17
  8

  ЖЪЛТА“ УРИНА“ПИКНЯ, искаш да кажеш, от Комплекс Ботевъ 2010,
  до ИНСА АРЕНА 20?9, БОТЕВ е при ХРИСТОЛОВ,
  вие сте от 2010, от Коматево.

 40. 17
  8

  Баси кривите глави…а тоя малкия дето показва средни пръсти, е точен показател, що за стока са бултрасите.

 41. Стикс- "ботевЪ е в клинична смърт заради БИЖУТО на БИЖУТАТА на Източен 10, благодаря...
  10
  7

  Жълтурите, четейки само този сайт ПЕТ ГОДИНИ повтаряха, че ботевЪ ще има най-красивия и модерен стадион, стадион БИЖУ!Ако и сега четат само дербито, дори и не знаят, че Колежа е покрит с НАЙЛОН, зазимен е и няма да се строи!

  Жълтури, ВСИЧКО Е С НАЙЛОН, направете си селфита след автошествието до Бижуто, да видите какво е да говориш ПЕТ ГОДИНИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ-да обявите дупката на дупките за БИЖУТО НА БИЖУТАТА!!! Няма по- глупави индивиди на този свят, ей , няма…

  Кога ще ви черпя за Бижуто, бултараси??? С Него ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ…

  • 5
   7

   А ти гнидо, страданията, които си имал до сега от комплексите ти, ще ти се сторят като най-светлите ти и слънчеви дни! На път съм да те открия! Оглеждай се в тъмното, защото няма да знаеш кога ще те видя!

   • 2
    1

    Тоя па смешник се направи на голям гангстер. Отивай да си пишеш домашните дечко

   • 1
    1

    ЖИВЕЕ В СМИРНЕНСКИ СРЕЩУ ХЕИ Кhttps://scontent.fman2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13902640_148968012206016_319037446194713686_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQl_3spFzEoeVCHsB2lBH7tsV1wzNnS50aCnlkrjqCe5ervEFBYZAahs-SQhB_51pxQ&_nc_ht=scontent.fman2-1.fna&oh=bdc59735629ab4f4aa6d748c18450b88&oe=5E8231CD СКОРО ЩЕ ВИ ДАМ И НОМЕРА МУ НА ТОЗИ ПСИХОПАТ МАМА ЩЕ МУ ШИЕ ПУЛОВЕРИ АМА ЗА БОЛНИЦАТА БОКЛУКА ГНУСЕН НА АНТИ ДЕПРЕСАНТИ ОТКАЧАЛНИК

Comments are closed.