Фенклубът на Локо Пд с писмо за Колежа до Здравко Димитров: До кога ще се толерира един скандален от икономическа и юридическа гледна точка проект

419
5886

Фенклубът на Локомотив Пловдив взе отношение по темата „стадион Христо Ботев“. Ето какво обръщение бе публикувано във фейсбук страницата на организацията:

„До г-н Здравко Димитров, кмет на Пловдив
До пловдивската общественост

Вчера за пореден път станахме свидетели на отчаяните напъни на една самозабравила се група хора да вкара в дневния ред на институциите и обществото вреден и опорочен проект за спортно съоръжение.

Ние питаме:

Докога ще се толерира един скандален от икономическа и юридическа гледна точка проект, по който се дължат стотици хиляди левове концесионни такси и неустойки и който отдавна трябваше да е прекратен по давност?

Докога ще се дава трибуна на частните щения на продънено дружество, погълнало като черна дупка милиони левове чужди пари и част от най-мащабната финансова измама в новата ни история? Не му ли стига на това дружество, че голяма част от дълговете му бяха преструктурирани и обезценени?

Ние, привържениците на Локомотив, горди пловдивчани и редови данъкоплатци в правова държава, имаме основания да изискаме отговор на поставените въпроси. Ние обичаме града си и със спортните, културните и благоустройствените мероприятия, организирани от нашата общност, директно допринасяме за подобряване на неговия облик.
На два пъти през последните години сдружения на привърженици заставаха начело на футболния клуб и излизаха с чест от тази отговорност на жестока цена. Ние посрещнахме предизвикателството на управление от привържениците с достойнство, за разлика от други.
От тази позиция питаме докога ще се обръща внимание на паразитиращи субекти, които не само че не дават добавена стойност към града ни, а считат че всеки им е длъжен, защото са гласоподаватели, каквито всички сме.

Ако общината и държавата ще удовлетворяват исканията на един отбор, не би ли трябвало да проявяват същото отношение към останалите три клуба в Пловдив? Със същите аргументи ние можем да претендираме общината да ни подари парцела, където се намират спортните обекти на Локомотив Пловдив, като организираме „спонтанен“ протест.

Вярваме, че новата градска управа няма да се подаде на морално нечистоплътните опити и внушения, които се натрапват, нито в първите дни на своето управление, нито за целия срок на мандата си.

Настояваме за върховенство на закона и прозрачност, еднакво отношение и равен старт за всички пловдивски клубове. При липсата на такива ни очаквайте в центъра на Пловдив, където сме у дома си, в защита на законните права и интереси на всички нас!“

419 КОМЕНТАРА

 1. Тате, ние цигани ли сме.
  – Да сине
  Ама от тия дето ровят по кофите?
  – Да сине
  Тогава защо не ходим на мачовете на Локото?
  – Е, чак такива цигани не сме сине…..

 2. АБЕ КАТО СИ ИМАТЕ ,КАКВО ВИ ИНТЕРИСУВАТ ДРУГИТЕ, КОИТО ЗА В МОМЕНТА НЯМАТ ,АМА НЕ ТИЛИЧНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СТЕ ДОБРЕ, ЗА ВАС Е ВАЖНО ДРУГИТЕ ДА СА ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 5
   3

   Не ни пука че нямате , но няма да позволим пак да откраднете

   • КРАДЕЦА ВИКА ,ДРЬЖ КРАДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3
  2

  Ботев има огромна фенска маса, а локо няколкостотин наркомана и няколко хиляди цигани висящи на социал

  • 4
   5

   За разлика от вас, нашите фенове са истински. Нашите фенове са верни, не подкрепят отбора само, когато бие/ лично признание от ваши фенове/. За разлика от вас, ние сме градски фенове. 90 % от публиката ни е от града. За разлика от вас, където процентът е обратен/ още едно признание чувано от вашите редици/. А това за циганите вече доста се изтърка….. пуснете агенти в нашата публика. Ако преброите 10 циганина от всички на стадиона ще млъкнем!!!!!????

   • 1
    1

    Какви агенти да пускаме то е пълно с материали в медиите. И видео и фото и Вълчо с нелеганото такси и ПОЧЕТНИЯТ ВИ ПЕЗИДЕНТ ХРИСТО БОНЕВ КАЗА: ПОВЕЧЕТО НИ ФЕНОВЕ СА ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД

   • Невероятна фантазия – не мога да отрека. 😀

   • 2
    1

    Я сега да си припомним.Когато статистиката говори само вашите усти не могат да се затворят.Преди финала средната ви посещаемост на мачовете ви беше, 350 присъстващи.Та това ли са истинските фенове.Дори на сгъваемата трибунка подскачаха петдесетина фена.Големи фенове които винаги подкрепят отбора си.За съотношението 3 към едно няма да говорим.Вечно втори столипиновци.

   • Кви градски фенове сте, бе?! Селски комплексирани муцуни от Лаута. Винаги ще сте втори в Пловдив. Колкото и да си измисляте истории и легенди! О, кюстендилци …

 4. 6
  2

  Истината е ,че буферите много си поверваха ,има една сентенция „Кога стана циганин ,кога ти почерня гъза !?!”,нали знаете балона се надува надува и по некое време започва да мирише откъм Лайнута ,успех !!!

  • 4
   2

   При Караибрахима доволно го надувахте този жълто-лайнян балон, а сега при „бизнесмена“ от Раковски доволно се спука, да…..

 5. 7
  4

  Като имат толкова дългове Ботев защо държавата трябва да им строи стадион??????? Ами да подхваща направо на всички отбори

  • 5
   4

   Защото Ботев има много фенове! Обществено значим отбор. Всички видяха по телевизията, а и премиера им каза на мангалите: Разбере се с Ботев те имат повече фенове!

   • 3
    5

    Левски има 4 милиона фена. Около 300 пъти повече от вас. По тази логика на тях държавата трябва да им направи 100 хиляден стадион с бази, с инфрастуктура ли???

    • Да, Левски има 40 милиона фена, а ЦСКА 50 милиона хахахах

     • 3
      1

      А Локото около 100 милиарда! Но 100 милиарда сперматозоида. 😀

 6. 2
  1

  Добре, няма лошо да се иска стадион. Живеем в 21 ви век, а нямаме никакви стадиони. Но има едно голямо Но. Общината и държавата няма как да построят стадион на частно дружество. Има си собственици, има си концесии, има си дългове, има си куп процедури. То, ако е така- да се направи график-днес да феновете на Ботев, утре на Локо, друфиден на Спартак и т.н. Не е редно да се правят такива протести и още повече блокирания на булеварди

  • 2
   2

   Дългове НЯМА! Ако знаеш колко и на КОГО, осветли ни.

   • По-важно е че прокуратурата , католика и банките знаят .
    Достатъчно , за да се гърчите .

 7. 4
  3

  От къде на къде държавата ще строи стадион на Ботев ?????? С какво повече са те, от другитв отбори. Защо те не искат да се построи стадион Пловдив. Защо да се строи само техния стадион. Фен съм на Марица, но това не е редно…….

  • 4
   1

   Защото Ботев има много фенове! Обществено значим отбор. Всички видяха по телевизията, а и премиера им каза на мангалите: Разбере се с Ботев те имат повече фенове!

 8. ЛОКО ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
  7
  8

  От къде на къде всички ние ПЛОВДИВЧАНИ, ще плащаме за грандоманските амбиции на една малцинствена група животновъди и аграри?!?!
  Значи въпросната група от 10-тина получовека искала държавата да и построй стадион за 40 000!!! И защо ви е, бе посерковци?! Та вие не можете да съберете 900 човека на дерби с ЦСКА-София в Коматево, от които половината бяха цесекари!! Да не мислите, че ще излъжете ББ?! Той много добре знае, че сте шепа хора. Сам го видя на така шумно рекламирания „Рестарт“!!! Тогава цял Пловдив ви се смя, а само вие си вярвахте! Да, ама не!!
  Значи не искали малко и кокетно стадионче. Не искали и стадион Пловдив да се построй. Трябвало Гомнежа!!! Заюо?! За да се фукат!! Защото тези друго не могат! Заради тези помяри, миришещи от далече на оборска тор стадион Пловдив седи разен и се руши. Защото те били ГРАНДОМАНИ!
  Заграбили са 52 милиона и сега искат още 40!!
  Ай си ебете мамата!!

  • 1
   1

   Няма начин да няма начин, ще гледаме да видим.
   Гледам-Нищо!
   Пак гледам-пак нищо!
   Тука има нещо!

  • 3
   1

   Мангала повтаря тези 52 милиона, без да разбира, че това е цената която струват активите на отбора, сложена от законния собственик на Концесията. И това е само 39% от стойността, защото другите 61% са собственост на сдружението, подарени на Самуилов.

   • Ако някой предложи на Крушарски 2 милиона и шише мастика, той с радост ще се отърве от вас. Рано или късно ребуса наречен КТБ ще се разреши и ТЦ ИМЕ ще встъпи във владение, освен ако някой не им наброи 52 милиона. Нали разбираш че възела може да се разплете само по един начин. Съмнявам се че разбираш.

   • 1
    1

    Сега поне разбрахте ли, че ФК Ботев не дължи една стотинка на никого? Дори и по концесията, благодарение на Крушарски😀😀😀 Дори триковете които измислиха с развалянето на Концесията и Смесеното дружество, няма да минат. ГРОБ си отиват, а с тях и Цацаратурата и Кешеф.

    • А Самуилов за какви толкова големи дългове говори, че чак да е невъзможно стадиона да се строи?

   • Айде някой мангал да сметне: От каква сума, 39% са 52 милиона? Някой на който обущенцата му са ходили на училище поне до осми клас???? Има ли???

  • БОТЕВ ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
   2
   2

   Защото Ботев има много фенове! Обществено значим отбор. Всички видяха по телевизията, а и премиера им каза на мангалите: Разбере се с Ботев те имат повече фенове!

  • А ве, селски, кви граждани сте вие, бе?! Смешни комплексари, които винаги повече се интересуват от Ботев. Тия смешни мантри /ако знаеш кво е това селски/ си ги говорете само помежду си, че сте жалки. Винаги сме искали да има за всички, не само за Ботев. Но лошото е, селски, че като ви построят стадион на Лаута, няма кой да ходи на него. Щото един път не сте напълнили смешните ви трибуни, а сте 2ри в класирането. А догодина няма са сте втори примерни. И оак 2 хил. Добре, че не са това гражданите на Пловдив, а една злобна малцинствена сган, която основно мрази! Мангали!

 9. Вълчо с нелегалното такси - изряден данъкоплатец:)
  4
  5

  Аз недавам мойто данък на Ботев, Мен сърцето ми Локомотив

 10. 9
  4

  Че католикът няма да строи стадион – това се разбра. Въпросът е какво ще правим с имота? Предлагам Общината да го предостави на Локомотив, за да изградим база за нашите ветерани. Тогава с 5-6 милиона стадионът ще стане достатъчно приличен за тази цел. Хем обществото ще има полза, хем ветераните ще се забавляват, а папагалите… Те да духат шкембе чорбата!

  • 3
   1

   Може, но ако Станислав даде да му се изцъкаме на катенарчето

  • 4
   7

   Съвсем скоро ще разбереш, че Лаута вече няма да е на локо. Нещата са задвижени.

   • 1
    1

    От теб ли се задвижиха бе, цървул скъсан? Хахаха.. Задвижени са колкото и рестарта на Копнежа

   • 2
    1

    Не вътре в нещата, а вътре в на майката путката си , глупак

  • 2
   1

   Аз съм за ама отпред пред стадиона да стои надупен Станислав Мърков и да си го поебваме

 11. БОТЕВ ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
  4
  2

  Декларацията на локо е малко, като кучетата дето лаят колите. Като се има предвид съотношението на феновете

  • 2
   3

   Да. Много повече са от нас. Редовно си пълнят стадиона, а ние не можем да съберем 900 човека на Дерби с ЦСКА в Коматево и 200 на протест за уж любимия ни стадион.

   • 3
    1

    Цигане, само някой, който не е стъпвал в училище, може да каже, че 5 е повече от 15.
    Малки черни човечета, с малки бедни души.
    Сигурно вече и майките ви ви се смеят.

    • Жалки малки черейчета,
     Никога няма да ви мине от бруталното ЕБАНЕ на 15.05.19!
     Колкото и да се успокоявате с лъжи, нито ние бяхме 5000, нито вие бяхте 15000!
     Но едно нещо е сигурно и е факт:
     Разпорихме ви от викане по трибуните и вашите футболистчета се чувстваха гости!

     • О не, приятелче! Бяхте по-добри и бихте заслужено. Но въпреки победата вие винаги ще си останете комплексирани мангали. Пък мачове много, да знаеш!

 12. 2
  1

  С мойто данък ли жа строят на Ботев

 13. 4
  2

  Тези от фенклуба на мангалите били големи веселяци:))))))) Не бях чувал скоро такъв майтап: фенове на локо плащали данъци хахаххахахаха:)

  • ЛОКО ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
   1
   2

   те майтапите са при вас, селски. Пуканките свършиха

 14. 8
  1

  Малко ми поомръзнахте ,тъпи , кой е длъжен да ви строи стадион , кой?

 15. 7
  3

  Аз предлагам едно училище да се построи, и да се нарича КОЛЕЖА, вместо един стадион пълен със крастави ЦИГАНИ.

  • 2
   2

   Прав си. Само че Начално училище, за да се дообразоваш, а не Колеж.

 16. Защо пред Общината, а не във Раковски, ботевъ 2011. е на САМУЙЛОВ, не е на Общината, жалки ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ МАНГАЛИ НА СТОЛИПИНОВО.

  • 2
   2

   Самуйлов!! Хахахаха, уй да ти влезе. Не, пичове защо се излагате да пишете по форумите? Сериозно. На Лайкучката може би ще сте вървежни, но спестете ни моля ви се неудоволствието да ви четем глупостите гарнирани с граматически и правописни грешки!

  • А ти, българино, защо не можеш да пишеш на собствения си език?

 17. 10
  5

  Все си мислех че дъното е далеч, но се оказа че с тази декларация се заровихте в него.Поредното доказателство че комплекса от Ботев е непреодолим.Страха че един нов стадион ще направи Ботев още по популярен ви накара да излезете с тази гнусотия,меко казано.Време е да разберете че Ботев е по обичания клуб ,и че трудностите които им предстоят още повече ще ги обединят. Няма никакъв шанс да избягате от историческата обреченост да сте вечно
  втори.С тази злоба и поведение прогонихте трезво мислещите локомотивци.

  • 8
   8

   Тъпанар. Като жител на Пловдив и като изряден данъкоплатец, нямам ли думата за какво ще се харчат парите, които плащам? Ако ме питат дали с общински пари да се строи стадион или например сграда за Пловдивска опера избирам второто.

   • 4
    5

    Не се притеснявай, няма да са общински парите които ще се вложат в стадиона.

    • 7
     1

     Тогава какви ги чепкахте в неделя пред общината?

     • 2
      5

      А къде трябваше да протестираме? Пред Американското посолство?

   • 3
    2

    Тъпанар, аз имах ли думата като ви даваше общината пари за тереним осветление?

    • Колкото пари на нас ни дадоха за осветление, толкова ви дадоха и на вас. Нашето осветление го гледамр всеки мач. С парите за вас какво сте направили не се знае.

   • Вълчо с нелегалното такси- изряден данъкоплате:)
    2
    1

    Тъпанар си ти! 95 процента от феновете на Локо са мангали, които висят на социални помощи на бюджета на държавата. За какви данъкоплатци говори?????
    За Вълчо с нелегалното ткси ли?

  • 6
   4

   Вечно втори? Та Марица Пловдив е по стар клуб от тях, а Спартак Пловдив има повече успехи. Те са изтърсаците.

   • 4
    4

    Те Спартак имат повече успехи и от Боъевь, но това удобно пропуска да се спомене.

 18. 4
  9

  Жълтите индианци особено двама-трима тук не са спали от злоба и безсилие. Гърч за вас малоумници и фалит. Няма лошо да почнеш от нулата на чисто. Колкото по-скоро го проумеете, толкова по-добре за вас

  • 3
   2

   Колкото по-скоро проумееш , че си за Раднево , толкова по – добре !!! И смени дилъра или психиатъра !

  • 2
   2

   Отивай при новата психоложка , да ти даде малко тринквиланти , че не издържаш на напрежението

 19. 3
  2

  [IMG]https://s018.radikal.ru/i515/1501/9e/90477b9ef63d.jpg[/IMG]

 20. 6
  10

  Колко ги е заболяло индианците от истините, които пишем в писмото си личи от активността на фейсбук потребители, които иначе ги няма и миячът на чинии Бонка, която е надминала и най-активните си дни във форума… кривоглавите съвсем са се побъркали! 330 коментара, 230 ,от които на миячът на чинии и още 20 от фейсбук, нагли индианци ,които кълнят като цигани!

  След Петата, това е най-тежкия момент за индианеца. Осъзнава, че без нашето съгласие стадион няма да видят! А ние никога няма да се съгласим! Осъзнават, че ще гният в Коматево ЗАВИНАГИ и кълнат като мангали…

  САМО ЛОКО И ботевЪ без стадион!!!…

 21. 9
  3

  Кактв фен клуб? По фенска маса локо е с капацитет на квартален отбор и то кв. Столипиново

  • 2
   1

   Те нека си ви правят бърливи на всяко дерби от към подкрепа по трибуните, вие се само залъгвайте, че сте повече…..

 22. 8
  3

  Разберете се с Ботев, те имат повече фенове.

  • Обаче как ви разпориха от викане на финала, не е истина….

 23. 9
  3

  Може ли имената на подписалите декларацията, за да проверим колко данъци са платили все пак.

  • 12
   2

   Няма подписи – тресе ги СТРАХ! Банда анонимни кюстендилски проститутки.

  • 1
   5

   Дай си телефона, ще ти звънна да ти ги кажа

 24. 9
  3

  Този фен клуб на Локомотив е за Шоуто на Слави. Няма толков олигофренска декларация. Феновете на Локомотив плащали данъци хахахаххахахахахахаххахахахахахахах
  Ето как плащат: https://www.facebook.com/watch/?v=534564457032966

 25. 2
  3

  Само Фекала ще оправи плешивия пазач Мърков

 26. 2
  2

  Писмото е прошнуроване и пронумеровано. Няма начин да няма начин. Ще гледам да видя…

 27. 6
  9

  Боли ли ви кучета че ние сме европейски отбор а вие сте селяни от помаклъка и клошари който се молят за подаяние от държавата гнусни копелета,цял живот на село гнусари гадни мрете на село.

  • 12
   3

   Май вас ви боли – мангал!
   Стази комична декларация ударихте дъното!

 28. 5
  9

  Тези папагали са големи просяци…при това наведени

 29. 6
  8

  Стадион – нанайци, селяни прости!!!

 30. 6
  4

  СЯ ТА ОТВОРЯ БАРТ Е МА НА ВИЖ КОЙ СЪМ
  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/vb.733953070123185/322247385056013/?type=2&theater
  АЗ ЩЕ СТРОЯ СТАДИОНА НА НАШТУ ЛОКУМОТИВ.
  НЯМА МИ СЕ ПРАВИТЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ
  Я НА ВИЖТЕ КАКВИ СМЕ ДАШНИ НИЕ ОТ ЛОКО,ДАНЪЦИ МАНЪЦИ ВСИЧКО Е ИЗРЯДНО АААААААААА.
  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/534564457032966/
  ИМАМЕ СИ И БАРО ТАРТОР НЕ СЪМ САМО АЗ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ НЯМА ДА МРЪНКАТЕ.
  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/vb.733953070123185/514570562366530/?type=2&theater
  ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ЛЮПИЛНЯТА,ЧЕ ТАМ САМУ ПО 10 БРАТЯ ГИ КАРАМЕ .
  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/vb.733953070123185/245646799705482/?type=2&theater
  ИНАЧЕ СМЕ ЯКО МОДЕРНИ.
  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/vb.733953070123185/1112899065573714/?type=2&theater

 31. 7
  10

  Много правилна позиция!! Подкрепям

  Докога тези селяндури ще грабят от народа?!?! Нахалници!!!

 32. 5
  3

  https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/vb.733953070123185/254299048812281/?type=2&theater

  Romeo Slavov Здравейте на всички
  С нас лошо ! Без нас още по лошо маи ?
  Защо продължавате да се ядете с горките нас цигани !
  Ние съжеляваме ,че сме родени като цигани но сме такива и вече сякаш тук в германия си променихме мнението , почнахме да не съжеляваме ,че сме цигани ,понеже взехме да виждаме уважение като хора от хората живущи тук !
  Завиждате едни децки помощи който са едни нищожни 15 евро а за социалните пак са едно нищо ,не знам колко са не съм вземал никога помощ ,но знам че са нищо и хората цигани работят за тях 15 дена !!!
  Тук в Германия не дават лесно ,трябва да имаш заработено поне 3 месеца и след това в продължение на 6 месеца максимално подпомагат за недостик за препитание с условие започване на работа а ко не спират помощите така че,си длъжен да си намериш работа ,но важното е че, ние успяваме на всякаде и това ви яде почти всички Българи .
  Спорете за вашата управа че ви унищожава лека по лека а вие мълчите на тях а спорите с нас ,ама горе сте големи ! Прадажници, мафиози, лъжци ,измамници, убийци , театърджии ,филмаджии !!!
  Има в нормалният народ Хубави Българи ,но са малко , както и при нас горките цигани има тъпи необразовани цигани и всякакви,крадци лажци ,но са кокошкари а ващи големите ви управници, са ужас .
  Оправете ги тях не нас, ние тук в Германия по лека ще се оправим !
  Вие държавата е виновна от преди ,че не сте образовали всички цигани а ни давахте оценки на изпит минимални а не реални,ако оценката е била за 6 пишехте 4 ,защо ? Е заради е това да сме нищожни ,от времето ни направихте да сме такива да може да ни мачкате , да сме ви роби и вие живот да си живеете ама бог ще върне !!! 😉

  ЧИСТАТА ИСТИНА ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ ЛОКОМОТИВ.
  НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДАНАКОПЛАТЦИ СМЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ.
  ДАЖЕ И НОВИЯТ КМЕТ ЗДРАВКО ЛИ БЕШЕ ЗИКО ЛИЕ .
  НЕ НА БОТЕВ НЕ НА КОЛЕЖА.
  НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ.

 33. 6
  4

  ВЪПРОС ?
  ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ НЯКОЙ КАДЪРЕН И СВОБОДНО МИСЛЕШ ЧОВЕК КОЙТО Е ЛОКОМОТИВ.
  ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ТАКЪВ ОТБОР ВЪВ ПЛОВДИВ СЛЕД КАТО БЕ ЗАКРИТ.
  И ЗАЩО ИСТИНСКИТЕ ПЛОВДИВЧАНИ ИСКАТ ДА ИМАТ СТАДИОН А НЕ ПОЛЯНА КАТО НА БРАТЯТА РОМИ КОЙТО ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕЯ КАКВО Е ДАНЪК,РАБОТАТА Е САМО ЖЕЛЯЗО КРАЖБА И НАРКОТИЦИ,КАКТО ТЕХНИТЕ ЖЕНИ СА СЪС ПО ТРИ ПРЪСТА ИЛИ ПРОСТИТУТКИ КАДЕ ЛИ НЕ.
  ЗИКО ЗНАЕ КАДЕ Е ИСТИНАТА СПОКОЙНО БРАТЯ РОМИ ЩЕ ВИ ЗАКРИЕ СКОРО.

  • 2
   4

   Ебати неграмотният мангал!

 34. 1
  6

  Защо ли не се учудвам? След декларацията са се разписали и на лика на Хр.Ботев. Изроди неземни! Тежък камък сянка да им пази!!!

 35. 5
  4

  Най добре е всички кривоглави на сапун и всичко в Пловдив ще е мирно и тихо!

 36. 11
  10

  Приятели ботевисти! Готов съм да се завърна и да построя стадиона. От понеделник започвам преговорите с г-н Самуилов и ще помагам с каквото мога!!

 37. 20
  5

  Учат се да пишат мангалите, вместо да се захванат и да изринат кюстендилския навлек, който се настани на стадиона на пловдивското Локо…

  Курви черно-бели, продадоха майките си за жълти стотинки на наркодилърите.

  • 8
   18

   Това не беше ли ти селянино, като се продаде и пляскаше на Бойко и Боби Михайлов ? Беше ли тогава на ,,рестарта“ на копнежа? Следващия път се замисли, преди да говориш за продажници, защото това сте вие и винаги сте били!

   • 19
    10

    Не, не бях там – и кво правим сега?
    Не бях обаче и на магистралата да протестирам със земеделците. Не бях там и когато Гонзо и Узуна въртяха шпакли на Тиквоча в Маноле ли, къде беше…

    Иначе аз съм роден в Пловдив – пише го в свидетелството ми за раждане. Трето поколение ботевист – децата ми са четвърто. Викай ми селянин – ще си го преместя в другия крачол – или ако искаш ти ела ми го премести или по-добре прати сестра си.
    Фактите са известни и на нас, и на вас – в Пловдив сме много повече от вас – така е от поколения, така и ще бъде!

    • 8
     14

     Не виждам някъде да съм писал за бройка колега ? Поздравявам те, за това, че водиш децата на стадиона, без значение пристрастията! А що се отнася до темата с феновете, тя е безкрайна и не ми се навлиза в подробности. Всеки знае как се раздаваха билети за финала, а всичките ви изводи се вадят от там!

     • 16
      7

      Как се раздаваха? Срещу 10, 15, 20 лева – от евентим. Измислил си някой шаман простотия и всички в хор я повтаряте. Не че има значение, само вие си вярвате.
      Сигурно за финала и на нас безплатна екскурзия ни организираха като на вас, а?

      Или може би говориш за тези билети:
      https://i.imgur.com/3cw1zI7.jpg

      Децата си не ги водя на стадиона, водя ги на тренировъчната база в Коматево – стадиона само съм им го показвал по ютуб. Нямаме стадион, но имаме корени. Той не умира!

    • 6
     13

     Точно този билет, който си пратил струваше 20 лв!! Това че на хартията пише 0, не значи, че са ги раздавали безплатно. Лично хора работещи в КЦМ са ми разказвали, че са им предлагани безплатни билети за финала! Защо ще ни е нужно да измисляме нещо , което е самата истина и всичко си пролича, като изпразнихте сектора за 2 минути. 90% бяха дошли за да вдигнат купата, не за да подкрепят отбора ви! Затова винаги ще сте зад нас, без значение 1000, 2000, 4000, 15000!!!!

     • 5
      10

      А що се отнася до стадиона в момента това е базата в Коматево, аз лично не виждам как ще бъде построен колежа. Не се сещам кой ще даде парите, може би вие се сещате?

     • 13
      5

      Хаха, винаги зад вас?! На колко си годинки?
      Когато бях дете в Пловдив имаше фенове на четири отбора – Ботев, ЦСКА, Левски и Локо. На Левски бяха най-малко, а на Ботев най-много с доста солидна преднина. Между ЦСКА и Локо трудно мога да преценя. Де що имаше военни блокове беше червено.
      От първи клас до завършване на гимназия имаше един (1) локомотивец в класовете ми, но имаше няколко в махалата. Знаехме ги кои са точно защото бяха толкова малко. Не ни дразнеха – имаше гъбаркане, но то не вървеше да се ебаваш истински с тях – толкова малко бяха, пък и в повечето време нямаше дербита – Б-група.

      За финала:
      Аз също се изнесох възможно най-бързо – вие какво очаквахте – да стоя да ви гледам маймунските танци ли? Отидох на мач, загубихме и аз нямах какво да правя повече там. Най-естественото нещо бе да си тръгна. Изобщо не ми е ясно каква е точно идеята за това, че сме се изнесли бързо.

      За КЦМ ти били разказвали – на мен също доста неща са ми разказвали къде ли не за какво ли не. Ако вярвах на всичко досега да съм мръднал.

     • 11
      4

      Базата просто не е стадион – Ботев в момента няма стадион. Факт.
      И аз не виждам как ще бъде построен – бях много против да се бутне целия, но никой не ме питаше мен. Всъщност си казах мнението, но повечето го виждаха по друг начин. Така става когато малка част от феновете решават за масите.

      Единствен шанс, който аз виждам – постига се някакъв компромис със задълженията и се строи по някакъв доста по-елементарен проект на доста по-ниска цена.

    • 4
     15

     В свидетелството ти за раждане може и да пише роден в Пловдив, но ако там имаше графа манталитет, отметката щеше да е на Провинциален. Може да си роден на пъпа на Пловдив, но трето поколение носиш селянията в себе си, децата ти – четвърто.

     • 13
      3

      Тъпак. Сега иди доволен си врътни една злобарка и си лягай. Свърши си работата, почувства се значим. 😀

     • 8
      2

      си от друго тесто месен, така ли? Обиждайки него и децата му си баш градски… ахахахах да имам и трагедията дето настана – крадецът да вика дръжте крадеца, а най-трагичното е, че дори сигурно не го и осъзнаваш, и твойте равни по акъл се бият в гърдите какви граждани са…

     • 2
      5

      Ние подкрепяме отбора 90 минути без значение от резултата. Като бяхте толкова много, защо се чухте 4 пъти за 90 минути? 15000 събрани от кол и въже, половината не ви знаеха песните и се чудеха какво да викат. До колкото за стадиона си прав! Примера е Лаута, съборихме една трибуна и години неможем да я построим. Единственното, което се направи беше поставянето на временна, която е далеч от задоволяваща. Срамно е град като Пловдив да разполага с една база и един стадион за 10000 зрители! Но с протести, не мисля, че ще се получи! Пара трябва, а за съжаление тя няма откъде да дойде. Имам множество спомени от дербита на вашия стадион- спомени за цял живот, така че извън бъзиците и ние искаме да имате стадион! На базата на гостуване бях 1 път и повече няма да стъпя! Клетката е отвратителна.

     • 4
      2

      Какво подкпрепяте бе, човек? Какви 90мин? Ти вярно на колко годинки си, че не помниш как скандирахте „Шумен“ на собствения ви стадион само защото ако ви биеха заминавахме. От това по-долно падение не знам. Не вярвам да си горд.

      Може и да има нормални сред вас, които да искат да имаме стадион, но със сигурност е пълно с хора с пяна на устата, които всичко биха направили да не стане стадионът ни. Но така е в България. Можеше да сме като в Унгария – поинтересувай се какво се случи (не съвсем честно и почтено чрез ЕС-фондове) там и как се нароиха стадиони във всяко село, но ние сме в България.
      Клетката на базата каква да е – тя реално е там да се отговори на изискванията за първенството и брой билети за гостите.
      Всичко е в дивия по тези географски ширини. Даже не знам дали не би било по-добре да ни забранят да играем на базата – да кажем БФС да заяви отсега, че от другия сезон не позволява – може би това някакси би довело до решение за стадиона.

      Специално за финала – не бяхме добре, но това е положението, няма да коментирам защо. Обаче и при вас не се чуваше кой-знае какво повече от „Локо“. Което пък е лесно да се вика дори от малко хора.

  • …да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!!!!

   • https://www.facebook.com/www.vestitel.info/videos/534564457032966/
    Romeo Slavov Здравейте на всички
    С нас лошо ! Без нас още по лошо маи ?
    Защо продължавате да се ядете с горките нас цигани !
    Ние съжеляваме ,че сме родени като цигани но сме такива и вече сякаш тук в германия си променихме мнението , почнахме да не съжеляваме ,че сме цигани ,понеже взехме да виждаме уважение като хора от хората живущи тук !
    Завиждате едни децки помощи който са едни нищожни 15 евро а за социалните пак са едно нищо ,не знам колко са не съм вземал никога помощ ,но знам че са нищо и хората цигани работят за тях 15 дена !!!
    Тук в Германия не дават лесно ,трябва да имаш заработено поне 3 месеца и след това в продължение на 6 месеца максимално подпомагат за недостик за препитание с условие започване на работа а ко не спират помощите така че,си длъжен да си намериш работа ,но важното е че, ние успяваме на всякаде и това ви яде почти всички Българи .
    Спорете за вашата управа че ви унищожава лека по лека а вие мълчите на тях а спорите с нас ,ама горе сте големи ! Прадажници, мафиози, лъжци ,измамници, убийци , театърджии ,филмаджии !!!
    Има в нормалният народ Хубави Българи ,но са малко , както и при нас горките цигани има тъпи необразовани цигани и всякакви,крадци лажци ,но са кокошкари а ващи големите ви управници, са ужас .
    Оправете ги тях не нас, ние тук в Германия по лека ще се оправим !
    Вие държавата е виновна от преди ,че не сте образовали всички цигани а ни давахте оценки на изпит минимални а не реални,ако оценката е била за 6 пишехте 4 ,защо ? Е заради е това да сме нищожни ,от времето ни направихте да сме такива да може да ни мачкате , да сме ви роби и вие живот да си живеете ама бог ще върне !!! 😉

    ЧИСТАТА ИСТИНА ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ ЛОКОМОТИВ.
    НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДАНАКОПЛАТЦИ СМЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ.
    ДАЖЕ И НОВИЯТ КМЕТ ЗДРАВКО ЛИ БЕШЕ ЗИКО ЛИЕ .
    НЕ НА БОТЕВ НЕ НА КОЛЕЖА.
    НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ.

    • 2
     2

     Жал ми е за теб….
     Доволен олигофрен си….

 38. 9
  6

  Още не съм седнал на стола и ме заваляха декаларации от сиганите кой помощи кой ток вода пари най нагли са тези от лайнута с техните хуморестки за толкова години 1 ст не са привеи за подлеза на централна гара но притенции до луната

  • 6
   5

   Зико ако не ни построиш стадион, фитнес зала, киносалон, къща, вила и спа център няма да спрем с протестите! БКПП

 39. 16
  7

  Аз и друг път съм взимал ненужни неща като Локомотив

  • 6
   7

   Вас няма кой да се излъже да ви вземе дори!! Трагични селяни от родопската яка, завинаги в коматево ПОМАЦИ!

   • 1
    2

    Те циганската гейбанда взеха,та Великият, носител на много купи,Вековен Ботев няма кой да го вземе!Циганско гейски мечти!!

 40. 10
  6

  АТАНАС УЗУНОВ В ОБЩИНСКИЯ СЬВЕТ ЛИ Е,ЗАЩО СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ОТ КМЕТА ЗАВИСЯТ РЕШЕНИЯТА,РАВЕН СТАРТ ,НЯМА КАК 15000 СА ПОВЕЧЕ ОТ 4000,1000 ,500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 41. 13
  6

  Сега да напишим до кмета да организира достъпа на всички до Лаута. Да организира поставянето на логата на всички пловдивски отбори на общинския стадион „Лаута“, И да внесе докладна за преименуването на стадиона с име, което ще е подходящо с оглед ползването му от всички клубове.

  • 5
   5

   Ами заповядайте! То се е видяло, че вие стадион няма да имате никога, поне да се получават свестни дербита!!!

   • 5
    5

    Това не е ли стадиона на Арда?! Нещо се обърках…

 42. 7
  7

  СКАПАНИ МАНГАЛИ! Помнете БОТЕВИСТИ!!!!! Ако тия, скапани цигани, почнат някога да строят нещо – всички там с динамит и факли, после и през столипиново…!!! БЛАГОДАРЯ!!!

 43. Станислав Мърков - Стикса, който живее в компютъра
  5
  5

  Аз предлагам Станислав Мърков плешивия пазач да внесе декларацията при кмета:))))) С оня олигофренски поглед с катенарчето, с потничето и пръстенчето хахахаха мамин златин дебил. Пълен загубеняк

 44. 10
  4

  не съм сигурен дали точните сигани напуснаха лайнута едните с манталитет другите с декларации

 45. 5
  3

  Много симпатяги са се събрали тук, като изключим умствено увредените. Само не разбирам, защо казвате на Самуилов католика. От Раковски е, да, но човекът може и да не е католик. Както и да е… Повечето от вас не виждат голямата картинка.

  До скоро Локото имаха финансови проблеми, бавеха се заплати. Сега това е в миналото. Сещате ли се защо? Мислете. Крушарски изведнъж се опаричи.

  Е, същото се очаква да се случи при нас и то по аналогичен начин. После ще се строи. Протестите ще забързат процеса. Важното е да са масови и не нарушават закона.

 46. 6
  4

  Най-добре е Европрокурор Кьовеши да се заеме с тази мушенгия.

  • 3
   4

   Може ако Станислав даде да му пикая в гъза

 47. 15
  7

  Браво за декларацията. Не може едни башибузуци, докарани през 2010 в покрайнините на Пловдив и отделили ги в Коматево да искат пари от БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ да ги настани в град Пловдив!!!
  Локомотив Пловдив, пазителя на българщината!!!
  Жълтият башибозук, вън от България!!!

  • 5
   8

   Напуснете Лаута, кюстендилци

  • 5
   4

   Яж лайна, мангал! Безсрамни малки човечета – цял живот не ви броим за живи, но май ще трябва да започнем да ви набиваме канчето, че ревете като бити педераси. Поне наистина да сте бити.

   Малки, гнусни, сополиви цигани, осеменени с кюстендилска сперма с примес на хероин.

   • 5
    4

    До колкото съм чувал и виждал палячо дори вчера сте имали покани и пак сте се крили както винаги ? Няма по-лъжлива сган от вас, каквото и да се случи винаги лъжете като мастии, все едно има някакво значение. Цяла България ви видя, що за стока сте, селяци.

    • 6
     3

     Да, боклук – толкова бяхме скрити, че чак по ТВ ни даваха. Скрити, та чак покрити. Дейба и фантазьорите. Мухльо Мухляров се написал с лайнута арми и реши, че има вече ташаци.

     • Абе паляк,
      Изобщо не са ти ясни нещата май…
      Вземи поразпитай „вИликитИ султрас хулигани“ за какво става въпрос, пък тогава набивай канчета в интернет…
      Цяла вечер говедата си обикалят града и канят вашите страхливци на среща, те за кой ли път насрани!
      Взимат ви за кой ли път знаме!Даже ви предлагат да пробвате да си го върнете, но познай дали мишоците ще излезнат…..
      Цял живот бити и ебани, той канчета ще набива!Дееба и кучетата страхливи дееба!

 48. 13
  6

  Браво на фен клуба! Здравко Димитров трябва да е наясно с позицията на пловдивчани и да не си први илюзии, че ще може да толерира любимото си отборче.

  • 9
   8

   Здравко Димитров трябва да осигури еднакъв достъп и брандиране на всички пловдивски отбори до общинския стадион Лаута.

   • 9
    7

    За пловдивските отбори да, за тези от Коматево – не!

     • 4
      3

      Как? Огън ебан и сеч за тях! Стига толеранс към малцинствата!

 49. 6
  6

  Няма такава държава-циганин да се нарича редовен данъкоплатец. Мангали, данъкоплатци ще станете само когато държавата започне да ви удържа данъци от помощите които взимате всеки месец. Дотогава ще си останете прости лепилари вечно в сянката на великия Ботев.

 50. 5
  6

  Циганите хубаво си наеха психоложка ама май са за психиатър

 51. 11
  6

  най интригантския клуб в света е локо столипиново чак се чуда на феновете вместо да боядисат оградата че е ръждясала тръгнали декларации да пишат

 52. гражданин, на който му е писнало от селски изцепки
  7
  3

  Ако не се вземат мерки по продължаване на беззаконията
  касаещи концесията на ст. Хр.Ботев ще сезираме европрокурор Кьовеши.

 53. 8
  9

  Добре де, 70 % от феновете на Ботев са от селата. Тези села се водят в обшина Марица и Родопи. Нещо не се връзва логиката. Защо се обръщат към кмета на Пловдив, а не към кметовете на Марица или Родопи. Нещо не ми връзва логиката

 54. 12
  8

  На 8 септември 1974 година на стадион „9 септември“ става най-зрелищният мач, в който “Ботев” (под името Тракия) губи катастрофално с 3:7 от Локо.

  • 10
   6

   и после два пъти по 5:0 Ботев ебе циганите. Мангал смятай кое е повече.

   • 10
    8

    Вече и сто пъти с по 8:0 да ни биете, Първият финал за Купата на България между двата отбора е спечелен от Локомотив Пловдив. Купата на купите във Финала на финалите е черно-бяла.

    • 8
     3

     Това е мача , който ни изпълва с гордост и
     ще остане в Историята .

    • 4
     2

     Като стигнете дотам, да играете с Байерн и Барса (не говоря да ги биете), пак ела.

  • 4
   3

   Но от Локомотив Пловдив, а не Велбъжд Кюстендил,прекръстен в Локо.

 55. 6
  11

  Толкова долно нещо не съм очаквал от нашите фенове. Голяма завист на така наречените ни фенове. Кой ги е избирал за ръководсто на фенове? Кога? Кой ги упълномощил да пишат такива глупости срещу Ботев.

 56. 5
  7

  НА УМРЯЛО ВИЕ СГАНТА !

  ЗАКРИВАЙ И РЕСТАРТИРАЙ !!!

 57. 5
  3

  До:beznadejno
  jeqmbcvkitfvjkitrsdbbihg jhcfrjkbcfjjh ohgjjggh
  Ероле, гнусен мангал, научи се да пишеш.

 58. 6
  5

  Селски пръчки, подписали сте договор за концесия. Защо не си го изпълнявате? Вместо това тръгнали да затварят булеварди – лумпени.

 59. 6
  6

  Типично по цигански коматевските помакини молят ,
  едните общината да им даде жилище ,
  другите – държавата да им построи стадион.

  Закривайте урода , коматевци да си направят нов клуб , без дългове ,
  да пропълзят от дупката през окръжните групи , Б група и накрая в А .
  Ако някои все още са останали може и да започнем да ги уважаваме.

 60. 8
  7

  Не мога да разбера как общината е длъжна да строи стадионна Ботев. С какво се задължава да им строи стадион. Има си концесия имаси собственици, защо ще се блокират булеварди, защо ще се правят протести и чалъми. Ботев е обикновен футболен клуб, нищо повече от другите в България. Левски да не би да ходиха при Фандъкова. Това, че на Ботев БКП са им помагали над 30 години…. не означава, че вечно всеки им е длъжен. Ако те имат примерно 100 хил фена, Левски имат 4 милиона, ЦСКА имат 2 милиона. По същата логика на тях трябва досега 2 стадиона да са им направили. Дайте малко по-сериозно. Ботев е един обикновен клуб, на 5-то или 6-то място по успехи………..

 61. 9
  4

  Тъп циганин, отборът ни не може да се разпадне. Молете се, Крушо да е жив, защото следващия ви президент сигурно ще е Альоша.

 62. 9
  8

  Канар съм, но донякъде наистина има право, малко се прекалява с тези искания към Общината. Какво може да направи Зико. Аминто изцяло Самуилов трябва да си ги движи тези неща. Никой общинар не ни е длъжен с нищо

 63. 10
  4

  Братя цигани, моля пишете грамотно. Аз се махнах от лайнута и се научих.

 64. 8
  9

  Чета коментарите на жълтите подлоги и се смея.. Само псувни и клетви, един смислен аргумент не могат да кажат, щото всичко написано е истина, а истината много боли. Направо вият на умряло селяците, ама то е разбираемо като са в предсмъртна кома. Фалит, разпад и старт от окръжните.. Отборът им се разпада, те за стадион реват

 65. 9
  7

  И от коматево да се махат ….
  От Първенец нагоре

 66. 8
  11

  Цитаните бяха вчера пред дупката с тиня с плаха надежда за пепси и кифтета.

 67. 7
  7

  Държава и местна власт ли трябва да ви построят стадиона?Това, че сте с половин мозъчн гънка и ви използваха предизборно си е ваш проблем. Ти какво си мислеше, че айде гласуваме за Зико и почват стадиона

 68. 13
  11

  Цигани да наричат себе си данъкоплатци е най-голямата наглост изричана на Лайнута.
  Отделно колко наркомани трябваше да умрат за да вземе титлата през 2004 нарко барона Г.Илиев.
  Гледайте си гетото Столипеново и в градските работи не се бъркайте.

  • 10
   10

   Аве селски що не ритате в Сопот от където ви е отборчето.Дойдохте от селата с потурите и стадион ми заискал…..айде марш при Стоян канара в Стряма да те научи как се пие мента и мастика разделно.

 69. 12
  9

  Братя цигани, братя гей-бандити. Няма такова падение. Вече прекалихте. Махам се от вас. Утре ще се изпикая заедно с Наков в купата и ви напускам. Мръсни цигански педали.

 70. 13
  12

  Срам ме е, че съм локомотивец след такива декларации. Не знам защо се пишат и то от името на всички. С подобни неща преди време се изгониха хората от стадиона…

 71. 16
  17

  Не знам защо феновете на Локомотив мразят феновете на Ботев. Каква е тази злоба не-знам. Всички където ги знам че са от Локо мразят повече Ботев (феновете) отколкото обичат собствения си клуб

  • 11
   6

   Точно за тази и другите ваши глупости по наш адрес сте презирани и бити. Очевидно сте мазохисти!…

   • 11
    5

    А не е ли вярно , че още като стъпите на Лаута и ви учат да мразите Ботев до гроб…..само се сравнявате с Ботев откакто сте създадени във всичко и като не ви отърва нещо кълнете…….абсолютно вярно е , че живеете да мразите Ботев….и кому е нужна тази омраза , която тръгна най – вече от Христо Бонев вашия гуру тип….

    • 4
     2

     На последното дерби се видя кой с кого се сравнява – справка – хореографията на Ботевь.

     • 4
      2

      Кой си гори знамената един път след резултат 5-0 и кои единствени пееха песен , възхваляваща друг отбор ЮВЕЕЕЕЕ-ЮВЕЕЕЕЕИ ТН

 72. 11
  4

  Samo kato procheta kak se zashtitavat selqcite i mi e qsno zashto taq darjava zagina.
  Tova koeto kazvate e che iskate da podkrepite porednoto bezzakonie v BG, no poneje e vav vasha polza nqma problem. Ot mnogo godini e takova polujenieto v BG, kato pochnesh ot drebniq rushvet na katadjiqta do ei takiva ogromni narusheniq, samo i samo da se pochustvate dobre. Nqma takava darjava!!! RIP
  PS: Sorry, nqmam kirilica v momenta

  • 5
   6

   За кое баззаконие става въпрос,мано?Би ли обяснил на нас невежите?

 73. 19
  17

  Вие ли маймуни черни ще ни говорите за правова държава. Вие, които имахте за президент НАРКОТРАФИКАНТ. И на когото се кланяте като на Исус Христос. Но той може би е бил и редовен данъкоплатец. Вие, чиито 3-ма президенти бяха разстреляни. Дали защото бяха светци. Колко трябва да си гнусен и нагъл , за да пишеш такива безумия. Вместо да се радвате и да ни благодарите, че ви оставихме на второ място, вие малоумници сте се захванали да рушите нещо, което ще остане за Плодив. Вместо да се опитате да сътворите нещо хубаво за вашия отбор, вие гледате да пречите на другите. А по темата за задълженията на Ботев, първо се осведомете, после пишете. Ама той манго знае само да краде и лъже, той манго не може да чете.

  • 11
   7

   Вие понеже се скъсахте от благодарности, че всичките ви конкуренти за изпадане бихме и като домакини и като гости…

  • 13
   8

   „АЗ“ нямам спомен Георги Илиев да е осъден за наркотрафик, но доколкото знам в Гърция в затвора лежи един ваш президент В. Н!

   • 9
    4

    хахахахахах, нямал спомен – кюстендилска сливо, осъдиха го, само че не чрез съдебната система – на смърт чрез разстрел го осъдиха

    …или ти си мислеше, че прави пари от инвестиции във финансовите пазари? 😀

   • 8
    3

    АААААААААА той се е занимавал с розово масло от Брезово….затова го гръмнаха , заради бизнеса с рози….Само помисли колко живи президенти имате …и тогава ръси мозък , че мартеницата от затвора ви пращаше пари…..Крушо да внимава , че прокобата тегне над този пост….

  • 10
   10

   Абе кривоглав да ти изброя ли вашите “хубавци които фалираха няколко банки,нарко трафиканта Нинов,патерицата на “небето” Италиянците и др. Кой ви е длъжен да ви построй стадион бе мама ти дейба нагла? Ревете на католика,какво намесвате община държава и т.н.

   • 8
    6

    АЗ не съм ревал срещу вас. Не съм писал декларацийки срещу вас или срещу някой ваш президент. Въобще ни ми пука за малцинствата. Вие се събуждате и лягате с мисълта за Ботев. Явно нищо не си разбрал от смисъла на написаното от мен. Явно можеш да четеш, но не разбираш смисъла. Това е присъщо на неграмотните същества. Виждам, че и правописът ти е далече от истината. Няма нищо. Дерзай, МАНГО. А, щях да забравя – и на ТВОЯТА МАЙКА СЪЩО…

   • 5
    4

    Муфлон тъп , мама ти дейба проста буферска , чак си вдлъбнат мамичката ти проста дейба…..

 74. 16
  11

  Мангали, колко ви платиха за тази мръсотия? Продажна паплач, първа обич на всяка мутра сте.

 75. 12
  13

  …да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!

 76. 13
  14

  Мангали, не разбрахте ли, че няма как отборът с третата най-голяма фенска маса в страната да остане без стадион?

  • 12
   8

   Като сте такава голяма фенска маса, извадете пари и си го постройте. Колкото повече сте, толкова по-малко пари трябва да даде всеки един от вас. Бленуваните от вас 15 000 на Финала на финалите, всеки ако даде по 1 000 лв и отиде да работи за по десет дена на строежа, за да не се плаща на работници, и ще имате стадион.

 77. 9
  11

  жълТурците кръв серат от злоба и безсилие …Хахаха!!!

 78. 11
  9

  Никой не е правил обещания, ама жълтите мангали решиха, че щом са гласували за ББ, трябва да опростят дълговете на клуба, оък стадион с държавни пари да им построят!!!

 79. 9
  6

  да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!

 80. 8
  8

  Страхотен диалог, между неграмотниците от „Лаута“ и необразованото баскетболно недоразумение, инсталирано от Шайката на Боко. Имате право да наемате писатели и да пишете. Същите сте като вожда си – той прост, вие прости, а кмета най – прост. Нали беше ботевист? Що не беше вчера на стадиона? Ботевисти помнете Шайката и нейните креатури в Пловдив!!!

 81. 16
  7

  Подчовеци, този „дълг“ не е към българското общество! А представлява вътрешен дълг към бивши фирми на Цветан Василев, най-вече към ТЦ-ИМЕ, коята е във фалит 0т 2018, глупави злобни нещастници! И не той не ги търси, а тези, които разграбиха една банка два пъти, а също и така българското общество, за което така дълбоко милеете! Тъпи курви на ДП!

 82. 14
  8

  Миризливата и потна циганска сган пак се бърка там където не и е работата.Гледайте се там катуна е,Кюстендилски мърши.

 83. 16
  14

  Недейте така бе, локомотивци! Индианчаата таман щяха да построят Гомнежа и вие им ритнахте столчето. Сега какво ще правят клетите? Освен да си купят друго отборче от околията и да я подхващат наново. Наново, друг ход нямат, но пак с дата 1912 год. и пак ще си имат открадната история!

 84. 18
  13

  Цигански подлоги на ДП нагъзени! Жалки нещастни курви на Пеевски! Получовеци объркани! Повече мразите ФК Ботев, отколкото обичате шибания си катун (което е напълно разбираемо!)!
  П.С. Кюстендилци мръсни, честита 100 годишнина!

  • 6
   6

   😂😂😂Е нямате стигане в тъпотията!!! Точно вие писахте любовно писмо до мама Ирена и отрочето и Делян!ДП не е имал никога нещо общо с Локомотив , но жълтите олигофрени се скъсват да ни го преписват на нас!Най-смешното е , че в момента ДП е съдружник на Самуилов с едни 60%…

 85. 10
  14

  А ти пита ли как и колко пъти ви спасява ха?! И от къде бяха парите на Динучи, брокерите, В. Нинов, „РОДОЛЮБЕЦА“?! Нашата титла ви е трън в очите, а тази на Славия, Литекс, Левски, Цска през годините не са ви проблем?!

  • 10
   3

   От последната титла на етър велико търново,мисля че беше 1990 всички титли и купи са наредени от мафията във футбола сега трябва да сме задружни всички фенове и на локо и на ботев защото днеска маса а утре вас ще разиграват а същевременно пловдив няма стадион като бившият 9 септември,1986 или 1987 съм присъствал на локо ботев пред 40000 зрители ,локо биха 1 на 0 с гол на ераносян в 88 минута,но тогава за разлика от сега стояхме един до друг с локомотивите и се наслаждаваме на футбола,не като сега,така че младите трябва да се борите за всяка придобивка заедно не ви ли е срам че само пловдив няма градски стадион,бургас отбор в а група нямат ама стадион имат,айде чао и умната

 86. 16
  15

  Жълтата пасмина в града ни винаги е била и ще бъде подлога на власт имащите!
  Клуб създаден от Партията, който през цялото си съществуване и бил на държавна хранилка, като другите два урода Левски и ЦСКА. Жълтите от самото си създаване са научени да цоцат от държавната нянка…вечно трябва някой да им върви подир жълто-кафявия гъз и да им бърши посрания гъз.Кога ще се намеси президент, кога депутат, кога кмет. Те са си държавен отбор свикнал вечно държавата да му дава да сучи. Сега искат държавата да им построи стадион за 30 млн. ебати наглите същества.Манталитета им е същия, като на „сините“ и „червените“ от столицата.И НИЕ ИСКАМЕ СТАДИОН!Освен нас има и още два клуба в града – Спартак и Марица! Те също имат отбор и школа. Там също имат нужда от стадион и бази! Не може само един клуб да се толерира в града!

 87. 5
  11

  РЕШЕНИЕ № 403
  гр. Пловдив, 30.07.2010 г.
  В ИМЕТО НА НАРОДА
  Пловдивският окръжен съд, търговско отделение в закрито заседане от 30.07.2010 г., като разгледа ф. дело № 9404/1990 г. по описа на ПОС

  Р Е Ш И:

  ВПИСВА в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел при Пловдвиския окръжен съд по фирмено дело № 9404/1990 г., следните промени:
  ВЛИВАНЕ на Сдружение с нестопанска цел „фУТБОЛЕН КЛУБ МЕТАЛИК“, със седалище и адрес на управление: гр. Сопот , Спортен комплекс “ Металик“, рег. по ф. дело № 6888/1992 г. по описа на ПОС в Сдружение с нестопанска цел „СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ“,
  със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. Източен № 10, рег. по ф. дело № 9404/1990 г. по опис на ПОС при условията на универсално правоприемство, като сдружение с нестопанска цел „СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ“ на ПОС поема всички права и задължения на вливащото се сдружение.

  • 12
   4

   а така манго,става въпрос за вливане,докато при вас пише-локо пловдив е ЗАКРИТ!

  • 8
   4

   А така, да се види, че Металик се влива в Ботев Пд. Сега си го избийте от кривите кратуни , че Ботев е закрит. Сега пусни и решението какво става с Локомотив Пловдив. И после идва въпрос с повишена трудност за нечовеците от Столипиново – ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ!!!

   • 2
    3

    За „закриването“ вземи прочети Търговския закон и ще разбереш, че такава правна фигура няма. В него се говори за заличаване.
    След него дружеството не съществува, т.е. на разбираем за жълтури език е умряло.. То настъпва след прекратяване и производство по ликвидация. В случая такова няма, няма и заличаване по причина че прекратяването е факт поради ПРЕОБРАЗУВАНЕ на дружеството. При него няма ликвидация,т.е. няма и заличаване.
    .
    Що се отнася до вашето решение и при него е налице вид ПРЕОБРАЗУВАНЕ и същеществена разлика няма
    Вие обаче досега лъжехте,че общо с Металик нямате,а само сте купили лиценза.

    • 1
     3

     Е щом не е умряло това Локо, не е и заличено, къде е? Два локомотива ли си имате? Защо не си ползвате онова незаличеното Локо, ами викате Локо на Велбъжд Кюстендил?

 88. 21
  12

  Ебахти долната злобна миризлива циганска ИЗМЕТ ! С това надминаха вече и себе си !!! Няма по-гнусни подчовеци от лайнутарските подчовеци ! Ботевисти , помнете тази помия !!!! 👺👺👺👺👺👺👺👺

 89. 15
  10

  Беси, меси, истински майни, какви ли не се наричахте, а всъщност от всякъде прозира, че сте едни обикновени МАНГАЛИ.

 90. 20
  9

  Божеее, колко са жалки живущите в екзотичните квартали на Пловдив 🤔. Т’ва лилавия венец явно върви с недостатъчен умствен капацитет 😆😆😆

 91. 13
  15

  Здравейте неприятели (селяни и помаци от околностите)! Виждам че сте си повярвали отново след вчерашната ви победа над Левски и бих желал, да ви припомня някои факти, като например: ПФК Помак 1912 се намира на 10-та позиция във временното класиране на 20 точки от Локомотив Пловдив, който заема 2-ро място. Второ селяни, винаги ще бъдете на дъното, защото сте глупави селяни, манипулирани и употребени от всеки! През годините послужихте за изтривалка на всякакви партии и персони със съмнителна репутация. Копнежа няма как да бъде построен скоро и вие знаете това добре! Клуба ви има доста солидна сума натрупни дългове, но вие и това също го знаете.

  • 15
   10

   Първо не сме селяни, вие сте селяндури те пуф-паф дошли от села и паланки. Второ – не ровете и не вмирисвайте, ще питаме на кого е стадиона в Лаута, защо носи име на влакче, щом е на Пловдив, защо на него играе само Доко-Доко, защо не си плащате НАЕМ, що ПЛОВДИВЧАНИ да го плащат…. Нали се сещате, че тази ви декларация пусна духа от бутилката…
   Ботев е първи и вечен, историята ни, обичта на хората няма как с декларации да отнемете!!!

   • 10
    13

    С тази голяма гордост ли се молихте на Бойко, Самуилов, Боби Михайлов и компания, или вече забравихте за това, как им пляскахте?

    • 6
     3

     Аз си спомням един голям жълт ключ при предишната визита на Буда в града. Къде е този жълт ключ…може ли да го видим?

 92. 9
  11

  ЖълТУРЦИ, как е чувството да си употребен и захвърлен ,досущ както се отнасят с курвите? То дори и към курвите отношението е по-хуманно, а вас публично ви изнасилиха

 93. 14
  19

  Браво момчета! Много добра декларация. Подкрепям!
  Докога община Пловдив ще е майка за едни и мащеха за други?!
  Колко нарушения се направиха за тази концесия, а в същото време на Локо още не са дали концесията?!
  Каква е тази жълта ДВУЛИЧНОСТ, бе Здравко?!

  • 7
   4

   Да ви подарят земята под стадион Локомотив. Няма само ние да ставаме за резил. Време и вие да се включите в купона. Въпросът е след като ви подарят земята, с какви аргументи Крушарски ще се прави на луд.

   • 8
    5

    Прав си, приятелю /аз съм от Локото/, затова си мисля, че е най-правилно Общината да довърши стадион Пловдив. След това да ни си плащаме наема и така… Защото и двата отбора сме от една черга и нямаме пари!

    • 2
     5

     Стадион Пловдив иска 100 милиона. Може да стане само ако в България има световно по футбол… т.е. никога. 🙂 По-разумно и евтино е да се направят два малки стадиона, ако изобщо ще се строи каквото и да е.

  • 5
   6

   Много ясно че ще подкрепиш, все пак си гейбандит!!!

 94. 19
  13

  АХАХААХАХААХАХАХХАХААХААХАХАХАХА
  ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ!!!!!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТББОРА НА ПЛОВДИВ !!!
  НЯМА ПО ГОЛЕМИ ЦЪРВУЛИ ОТ ВАС !!!

  • 12
   11

   Работниците на копнежа се оттеглиха и оставиха стадиона на режим самостроене!! Проекта ще бъде готов по-бързо от очакваното. Но нали си имате база в Коматево, за какво ви е този стадион??

 95. 14
  13

  ЦИГАНИТЕ НА САПУН! ПРОСТИ ЛОКОМОТИВЦИ ЗА ВАС СТАВА НА ВЪПРОС!!!

 96. 9
  9

  o moi purqfЪ шъ нъ бъди ли уа или ньие кауза гомнежа
  кънчова поляна 3

 97. 19
  20

  ЕВАЛА ЗА ПУБЛИКАЦИЯТА!!!
  ТЕЗИ ЖЪЛТИ БЕЗЧИНСТВА ТРЯБВА ДА СПРАТ!
  НА ФИНАЛА НА 15.05 ВИДЯХМЕ 5000 ЕКСКУРЗИАНТИ И ОЩЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ГЛУПАКА КОИТО СЕ ИЗНЕСОХА ЗА 2 МИНУТИ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА!
  КОЛКО БЯХТЕ ВЧЕРА НА СТРОЕЖА И НА ГЛАВНАТА??? 20 ИЛИ 30 ХИЛЯДИ??? ВСИЧКИ ЗНАЕМ, КАК ЗАКРАХТЕ ХОРА В СОФИЯ НА ФИНАЛА И ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ВЕЧЕ! ВИЕ СТЕ БЕТЕР ЦИГАНИТЕ, ЗАЩОТО САМО ТЕ ПАРАДИРАТ С ЧИСЛЕНОСТ ЗА ИЗБОРИ!

  • 8
   12

   Числеността им беше в резултат на статисти. И въпреки, че всички очакваха да бият те, то Локо имаше повече истински фенове на финала.
   А колко са се видя на дербито с ЦСКА – 900 фена.
   За Левски не знам – срам ги е да кажат.
   А на този протест бяха докарали деца от школите. Не случайно снимките на андрюшата бяха отблизо и от долу….
   Хитрец е той Андрешко…

 98. 19
  10

  АХАХААХАХААХАХАХХАХААХААХАХАХАХА
  ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ!!!!!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТББОРА НА ПЛОВДИВ !!!
  НЯМА ПО ГОЛЕМИ ЦЪРВУЛИ ОТ ВАС !!!!

 99. 18
  11

  Накратко казано за феновете на локо

 100. 17
  17

  АМА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КАК НИ ИЗНАСИЛИХА РИТУАЛНО И КАК ИЗЧЕЗНАХМЕ ЗА 60 СЕКУНДИ.

 101. 20
  12

  Цяла България видя, че БОТЕВ има 3 ТРИ ПЪТИ повече фенове от локо

 102. 14
  10

  Само за уточнение.Столипиново не е Пловдив,Здравко Димитров е кмет на Пловдив,Циганите ни плащат данъци.

 103. 11
  5

  „НЯМА ДА НИ ЛИПСВАТЕ“

  • О Кюстендилци, мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости 19?6 !!!
   22
   15

   Обратно в Кюстендил

 104. 17
  12

  Пишете още такива декларации

 105. 17
  16

  Адмирации за будната гражданска съвест на Вечния град . Не искаме търтеи и техните сбирки и седянки ?

  • 19
   9

   Зико би трябвало да осигури на всички пловдивски отбори еднакъв достъп до Лаута.

   • 3
    1

    Заповядай бе , селянин, …или не знаеш улиците в града ?!?

 106. 13
  6

  Зико би трябвало да осигури на всички пловдивски отбори еднакъв достъп до Лаута.

  • 11
   16

   Мършояди ,сега хвърлихте око и на нашия стадион ли ве майна???? В Коматево сте си екстра ,мърши алчни!!

   • 18
    7

    Вашият стадион ли? Кога стана ваш? Не е ли общински?

    • 9
     14

     Аве тъпак,тогава кое ви дава правото да имате претенции ,че Колежа е ваш и искате да ви го построят.
     По твоята логика локомотовци могат да кажат“Зикооооо,осигури еднакъв достъп до Инка Арена на всичкипловдивски отбори „, ако изобщо някога се построи.

     • 16
      4

      По-умните го наричат „концесия“, но на теб трудно ще ти се обясни, като ти гледам нивото.

  • 2
   2

   И майка ти трябва да осигурява достъп до миризливата слива ,
   ама само на мангалите пуска – резултата си ти !

 107. 20
  12

  Само преди месец ревахти на Бойко, като малки циганета да ви иска купата от Емо Наков, че ви е страх. Защо занимавахте държавата, а?

 108. 20
  10

  Гейбандата удари дъното!!!Ега си простотията, нямам думи!!!!

  • 18
   8

   Това са 5-10 наркомана от Столипиново , има много нормални хора от Локото , които не членуват в сектата , която им се изживява за фен – клуб ….
   Аз така и не мога са разбера какво точно се жерая с тази декрарация , като аз веднъж не съм чул някой от Ботев да е казвал държаната са дострои стадиона ….той проблема им е , че евунтоално нещо да не стане , че да се строи , пък Крушо и 5 лева няма да даде да Лаута повече

   • 7
    5

    Не съм казвал никога че всички локомотивци са такива,но тая простотия уби рибата!!А има и такива които я харесват,което значи че не са малко.

 109. 7
  4

  Видя ви насраните гъзове
  Видя как сложихме короната това видя България
  Видя ви и феновете на които купихте билетите това видя.

 110. 17
  11

  Мн мн злоба от вагоните, мнооого. Защо бе? Ще ни има, не разбрахте ли, каквито и декларации да пишете! Ще ни има!!!!

  • 7
   12

   Като гледам лекинко те съмнява,продължавай да се надъхваш.Между другото „Няма да ни липсвате“, нали се сещаш…!!!!!!!?

 111. 13
  13

  Ботевъ-Коматево е един умрял селски отбор,имат си стадион,ей го там до ракиджийницата на село,боли ме фара какво искали,казах!!!!!

  • 18
   10

   Мноооого тъпа декларация , даже по-тъпа надали е имало в историята на Пловдивскя футбол , срамота и мерзост е тази декрарация , жалко за нормалните фенове на Локото !!!

 112. 19
  10

  Кой го ебе позицията на отбор с две каруци фенове? Цяла България видя на финала, че 2/3 от ПЛОВДИВ е БОТЕВ

  • 2
   1

   Турците и циганите от околията не са от Пловдив, шматка….

 113. 12
  7

  Накрая след всички препирни се случва следното. Ботев няма къде да играе. Стадион Локомотив е общински стадион. Общината няма избор и Ботев и Локо играят на Лаута… и всички се прегръщат и целуват!

 114. 20
  11

  Защо , никой буфер 2004 година не пита откъде са парите за титлата и тн….А сега много се интересувате , абе вие нямате жив президент , за морал говорите ….

 115. 15
  22

  Много хубава декларация,най сетне на разумните пловдивчани им писна от дроги и мангали дето само искат,какво искат ли?-и те не знаят.Искаха да си бутнат стадиона,после искат нов ,но не от птезидента си ами от…..оф и те не знаят.Протест да става,майна , пред кого и за какво – няма значение.

  • 17
   9

   Докога държавата ще разрешава само на локо да ползва лаута????? Циганите нямат никакво право единствени да ползват стадион, който дори не искат на концесия. Нека всички отбори да си сложат логата на стадиона и да ползват по равно лаута. На какво основание стадиона се дава само на мангали????

 116. 17
  7

  Докога държавата ще разрешава само на локо да ползва лаута????? Циганите нямат никакво право единствени да ползват стадион, който дори не искат на концесия. Нека всички отбори да си сложат логата на стадиона и да ползват по равно лаута. На какво основание стадиона се дава само на мангали????

  • 9
   11

   Болнав,вашето лого е вече на Лаута ,бе майна….гордо стои под снимките от ФИНАЛА……ха ха ха завинаги Ботев Км

 117. 15
  9

  Мангали долни комплексирани..Ще ви изпотрошим лилавите муцуни.

  • 6
   6

   хахаах,като на магистралата ли?Или може би в Смирненски?Или може би на поляната?Или на Каменица?Или на Гладстон,а мишко форумна,кога и къде,гнидо селска?

 118. 16
  6

  Докога държавата ще разрешава само на локо да ползва лаута????? Циганите нямат никакво право единствени да ползват стадион, който дори не искат на концесия. Нека всички отбори да си сложат логата на стадиона и да ползват по равно лаута. На какво основание стадиона се дава само на мангали????

 119. 14
  6

  Докога държавата ще разрешава само на локо да ползва лаута????? Циганите нямат никакво право единствени да ползват стадион, който дори не искат на концесия. Нека всички отбори да си сложат логата на стадиона и да ползват по равно лаута. На какво основание стадиона се дава само на мангали???????

  • 2
   3

   Тихо да не ви вземем базичката,да тренираме на нея,защото с тия дългове не знае кой има право да тренира на нея.

 120. 13
  20

  Жълти курви миризливи, подлогите на всяка власт, ние може да сме отбора на мафиотите и тарикатите, но вие сте отбора на истинската мафия, брокери, ктб-та, бкп-та и цял живот сте си изкарали с идеята, че едва ли не всеки ви е длъжен. Навремето като ви питаха, дали да бутнат целия стадион или трибуна по тридбуна, както се прави е цял свят, вие курви нагли и алчни викахте: ЦЕЛИЯ, ЦЕЛИЯ…..айде сега го поемайте ЦЕЛИЯ, ЦЕЛИЯ и недейте да молите някой да ви строй стадион! Отивайте при Самуилов и почвайте да му правите свирки копелета мръсни, изгниете в коматево!!!!!!!!!!!!!!

  • 6
   11

   И аз Стоян канара го искам целия ва а те ми дават винаги само втората половинка ва да гоейба.

 121. 14
  7

  Докога държавата ще разрешава само на локо да ползва лаута????? Циганите нямат никакво право единствени да ползват стадион, който дори не искат на концесия. Нека всички отбори да си сложат логата на стадиона и да ползват по равно лаута. На какво основание стадиона се дава само на мангали????

  • 4
   3

   1.Стадионът не е даден на мангалите. Мангалите си имаха стадион, го събориха.

 122. 9
  13

  да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи

 123. 18
  9

  Защо занимавахте държавата да ви иска купата от Емо Наков, че ви е страх да си я искате сами??

  • 5
   9

   И как по-точно я занимавахме Държавата, малоумник? И тая Купа какво общо има с обществения интерес и кой е ищетила? Май само жълтите бедни душички са в шок

 124. 16
  10

  Колко да тъпи конплексарите от задния двор на ВСИ.. Не могат да разберат, че нашият срадион направи ли се, за техния има много по- гооям шанс.. Уви.. няма как да налееш акъл в главата на малоумник.

 125. 18
  8

  Защо занимавахте държавата да ви иска купата от Емо Наков, че ви е страх да си я искате сами??

 126. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  8
  16

  14.05.2019

  От небето: Утре 15.05.2019 Локомотив ще вдигне Купата!!!

  Индианец:Ахахахахахахахаххахахахаяххахахахахахахахахахах Балтанов по мегафона каза, че ще станем Господарите на Пловдив и ботевЪ ще прегърне Купата!!!

  От небето:Локомотив ще вкара с Пета и ще докара ботевЪ до изпадащите отбори!!!

  Индианец: Ахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахаха Балтанов каза, че ще се окичим с медалите!!! Само цветът им не е ясен!

  От небето: Локомотив ще играе евромачове на своя стадион!!!

  Индианец:Аахахахахаххахаахахахахаа това е невъзможно!Но ботевЪ ще има най-модерния стадион в България!Стадион-бижу!

  От небето: на 23.11. 2019 шест месеца и 8 дена от петата за Купата Локомотив ще играе мач за титлата с Лудогорец!Първият срещу вторият в класирането!

  Индианец: Ахахахахахахахахаахаххахахаах това е невъзможно!

  11.11.2019

  Индианец:(реве като жена) АААААААААААААААААААААААААААА НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ВЕЧЕ И ДРОГАТА И АЛКОХОЛЪТ НЕ ПОМАГАТ , ЩЕ РЕЖА ВЕНИТЕ ИЛИ ЩЕ СЕ ОБЕСЯ СЪС СЕЗАЛА ЗА НЯКОЕ ДЪРВО!!! ПОМОЩ ПОМОЩ ПОМОЩ ПОМОЩ…

  • 7
   1

   Жалко за теб, компютърен човеко, че комунизмът приключи преди 30 години. На лозунги нямаш равен.

   Този ми е любимия – Дори да загубим в Разград, ние печелим.

 127. 12
  6

  Защо занимавахте държавата да ви иска купата от Емо Наков, че ви е страх да си я искате сами???

 128. 12
  8

  Мангали миризливи,марш да ровите боклуци!

 129. 12
  6

  Като гледам настроенията във форума, стане ли стадиона, ще има много самоубийства. А той като нищо ще стане…

 130. 13
  5

  Защо занимавахте държавата да ви иска купата от Емо Наков, че ви е страх да си я искате сами?

 131. Цяла България ви видя на финала, че нямате фенове
  13
  6

  какъв фен клуб? локо няма фенове! Всички ви видяха на финала в ъгълчето група мангалчета и цял стадион в жълто

  • И ви разпориха от викане…
   Срамно…

 132. 5
  15

  ГОСПОДА, КЪДЕ СЕ Е ВИДЯЛО КРАСТАВ , ПЪРШИВ ИНДИАНЕЦ И МАНГАСАР ОТ ИЗГРЕВ БОЙС / LOS MANGALOS/ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. ОТ ЗМИЯ ПИЧКА И ОТ МАНГАЛ ПЛАЩАНЕ.

 133. Бойко ви го каза: "Разберете се с Ботев. Те имат повече фенове"
  19
  5

  Бойко ви го каза: „Разберете се с Ботев. Те имат повече фенове“

 134. 9
  19

  Жълти курви миризливи, подлогите на всяка власт, ние може да сме отбора на мафиотите и тарикатите, но вие сте отбора на истинската мафия, брокери, ктб-та, бкп-та и цял живот сте си изкарали с идеята, че едва ли не всеки ви е длъжен. Навремето като ви питаха, дали да бутнат целия стадион или трибуна по тридбуна, както се прави е цял свят, вие курви нагли и алчни викахте: ЦЕЛИЯ, ЦЕЛИЯ…..айде сега го поемайте ЦЕЛИЯ, ЦЕЛИЯ и недейте да молите някой да ви строй стадион! Отивайте при Самуилов и почвайте да му правите свирки копелета мръсни, изгниете в коматево!!!!!!!!!!!!!!

  • 9
   2

   БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО ЩЕ ТИ ПРИЧИНЯ МЪРШО ДОЛНА !!!

   • 3
    7

    Жълта курво….къде и кога???? Лошото е, че при вас е винаги, но не сега… жълти мишки без сърца!!!!!!!

 135. 22
  4

  Стадион Локомотив:

  1. Осветление – финансирано с държавни пари;
  2. Терен – финансиран с държавни пари;

  Какво ще кажат редовите данъкоплатци за това? Ще протестирате ли? Аз лично нямам нищо против да ви вдигнат и две трибуни с държавни пари… вместо скапан Колодрум.

  • 4
   17

   На колко отбора се сложи осветление и терен бе селски ? Ами вашето осветление ?

   • 17
    2

    Осветлението на базата, г-н циганин, е платено от ПФК Ботев Пловдив. Мълчи си, че ставаш за смях!

    Вместо да скочите с нас и да искате две трибуни на Лаута, вие се излагате. Забравили сте завета на Кубрат.

    • 15
     3

     А терена буфери кой го направи , този , който ви сложи и осветление …излагате се много …но иначе ще умрете от яд

   • 13
    3

    Чандъров го плати цинго нашето осветление

  • 5
   11

   Същите суми , по същото време се отпуснаха и на Ботев за седалки и билети или май имаш жълта амнезия? Какъв е резултатът? Осветлението и теренът са на Лаута, а парите за вас потънаха в бездънната жълта яма!

   • 7
    2

    Какви билети те гонят? Купиха се седалки и табло, които още като дойдоха, стана ясно, че не може да се сложат на Колежа, защото са просто една Тотева далавера.

 136. 15
  6

  Кой го интересува позицията на един фенклуб, чийто фенове нямат и 1/3 от феновете на Ботев.
  Цяла България ви видя на финала, в едно ъгълче сврени и цял стадион жълт.

  • 2
   1

   И ви разпориха от викане…
   Срамно…

 137. 20
  3

  Спрях на третия абзац където става въпрос за „гордите данъкоплатци“. Неподвластните никога , никому май бързо забравиха как затваряха магистралата за по 50лв от герб. Жалко, че нормалните локомотивци са представлявани от хора, които се занимават с далавери и уж гордите пловдивчани, които са приятели с левскари?! Никой себеуважаващ се Пловдивчанин не би имал никакви приятелски взаимоотношения с най-голямата измет и тази, която е причинила най-големи злини в новата история на Пловдив, а именно софиянци! София е най-голямото зло за града ни и докато не го осъзнаят всички ще си кретаме без нормални стадиони! Помнете, че Пловдив е бил тук много преди да е имало българия и софия на картата! Когато Пловдив влиза в територията на българия пада под турско робство! Да не говорим как всички мълчат удобно относно въпроса за цар Калоян, който от яд, че пловдивчани помагат на кръстоносния поход и взимат съвети от кръстоносците относно управлението на града ( 5-6 годишен период, в който Пловдив се управлява именно от кръстоносците и е в разцвет! ) той го окупира, унищожава тогавашната архитектура и избива голяма част от населението, което подменя с българи от др краища на страната, за да е сигурен, че няма отново да се помага на „врага“ в лицето на кръстоносците вижда заплаха явно от външно влияние!
  Пловдив винаги е бил и ще бъде твърде голям за българия! Дай Боже скоро се отцепим в отделна държава в държавата, където пловдивчани ще решават проблемите си според нуждите на града си, а не да чакат празни тикви от други градове да решават съдбата им и да казват кое е добро за града ни!

  • 2
   2

   Майко мила…
   Ти тотално не си в ред бе, шапшал!

 138. Циганите от локо точат държавата през социала
  17
  3

  Циганите от локо 1 лев данъци не са плащали, Те точат цял живот държавата през социала

 139. 20
  4

  АХАХААХАХААХАХАХХАХААХААХАХАХАХА
  ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ!!!!!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТББОРА НА ПЛОВДИВ !!!
  НЯМА ПО ГОЛЕМИ ЦЪРВУЛИ ОТ ВАС !!!

 140. 17
  3

  „редови данъкоплатци в правова държава“… смях се искрено на това.

 141. 5
  18

  АБЕ….ЖЬЛТУР.???????? ЗАЩО МАХНА ПЛЮСОВЕТЕ СА ( ЛОКОТО ). ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ?????

 142. 25
  2

  Те подлеза не си плащат искат стадион хахаххахахаха

 143. 23
  4

  Питам, кога локо ще плати 1 лев за стадиона, кога циганите ще си платят наема за подлеза??????

  • 3
   17

   Питам,
   Колко лева сте платили на министреството на отбраната за ползването ва Кънчова поляна през всичките тези години от автентичния ботяф(че и от ДПС изрода, създаден през 2010г)?
   Отговорете бе, дееба ваш’та мама турско-циганска, нагла дееба!

   • 13
    2

    Точно колкото и ти мангал плащаш , да не би на БДЖ да си плащал бе твойта мама дейба крастава давистлива

    • 1
     2

     Ами тогава, какъв „колеж си искате“ бе, курви нагли?
     Няма такава нагла пасмина, честно!
     Заслужавате съдбата си и това е!
     В СОПОТ СЕ РОДИХТЕ, В КОМАТЕВО ЩЕ УМРЕТЕ, дееба ваш’та мама турско-циганска от околията дееба!

 144. 24
  7

  Ей заради това ще си останат просто цигани! Вечно гледат какво става в Ботев, но не и в тяхната градинка! Ботев винаги е бил и ще си остане по-важен за тях от собствения им отбор!

  • 2
   13

   Ей Иване иване който те хване кеф да му стане … просяци гнусни .. стотинкаджии ..

 145. 25
  6

  Ето заради това няма да се оправим. Хора през 2019г в страна от ЕС излизат на протест, защото искат да гледат футбол на нормален стадион и веднага изскачат разни глупаци, комплексари и откровени дебили, които се продават за по 20 лева на всяка власт, излизат да си изказват тотално неадекватното мнение. На финала ясно се видя, че са тежко малцинство, така че по-тихо и идете да помолите Узуна и Зума да смучат по-страстно на Бойко, че цяла купа ви сервира.

  • 4
   15

   И така да е .. аз ли съм Виновен че сте продажни гъзове…И Пола ще си смените курви на Локо

 146. 6
  12

  Тук някакви напъни виждам от „разбирачи“ – че ако държавата направи стадион на ботев, щяла след това да направи и на Локомотив, и на Спартак и т.н. И дори да е вярно, макар че е абсурдно, кому е нужно това, и с какво ще е полезно за Пловдив? Нека не забравяме, че въпреки комичните напъни на някои хора, да представят нещата така, че едва ли не могат да сменят властта, футболните фенове са по-малко от 10% от гласоподавателите. Ако подобни въпроси се поставят на широко обсъждане, нормалните хора ще предпочетат да се инвестират пари в паркове, детски градини, тротоари, саниране, съоръжения за масов спорт и т.н.

 147. 11
  3

  Не знам какво пречи като се направи единия стадион, да се направи и другият. А до колкото знам за третият има хитове проект, но дали ще се реализира е друг въпрос

 148. 14
  23

  Пернати. Вие знамето не може да си опазите стадион сте тръгнали да строите. Вашата майка наркоманска. Срам за Пловдив жълта твар.

 149. 16
  2

  Нискоинтелигетно мислене… Типичен български пропадняк

  • 13
   2

   Ти си долен циганин и нищо повече , твоята цел е да ровиш в казана за боклук , защото си завистлив манго

 150. 21
  4

  То така беше и за Коматево ….клетви…..доноси….мърсотиии……черни свещи и тн……

 151. 7
  23

  Ами те живеят още със БКП, ДРАЖА ВЪЛЧЕВА, ГЯВУРОВ УБИЕЦА НА СПАРТАК, господа Селяни, питайте Самуилов а не Държавата за стадиона, вие сте частен клуб.

 152. 27
  8

  Прости мангали! Направят ли нашия, ще направят и вашия бе миризливи тъпанари! Срам сте за града НИ, мръсна, долна, кюстендилска сган!

  • 7
   29

   нека да направят първо на Локомотив, на Спартак и Марица, тогава на вас, че сте борчлии на БГ.

   • 26
    3

    Нашият е първи, защото стои недостроен от МАФИЯТА, която си има собствена държава – Боко, ДПС, Делян и т.н. А вие жалки, потни, грозни цигани, защо не питате Крушарско що се отказа от имотите в Тракия, дето щеше ДЮШ да строи ???

 153. 6
  25

  Не може някви потни селяни да ми затварят улиците на града и да мучат като крави навсякъде!! Нито държавата нито общината да длъжни да ви строят стадион !!! НАЙ-НАГЛОТО ПЛЕНЕ НА СВЕТС Е ЖЪЛТУРСКОТО И СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ИМ ДЛЪЖНИ, НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЩЕ РЕВНАТ ПРОТИВ ВАС !!!

 154. 10
  27

  Жълти курви, що не викахте Мафия като ви държеше Цецо крадецо и се източиха 2 милиарда от държавата, ами си мълчахте удобно? Дейба мама ви уродлива

  • 11
   3

   ЦЕЦО КРАДЕЦО НА МАЙКАТА ТИ ПРОСТАТА ЦИГАНСКА ПУТКА !!!

   ТОЛКОВА СИ ПРОСТ, ИЗОБЩО НЕ СИ НАЯСНО ЯВНО #КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ОТ КТБ… И НЕ СА 2 МИЛИАРДА, А МНОГО ПОВЕЧЕ…

   НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА, ДЕЙБА И МАЛОУМНИЦИТЕ ВИ ДЕЙБА, ЧЕТЕТЕ, УЧЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС В ТОЯ ЖИВОТ…

 155. 5
  19

  ВИЕ МОЖЕ И ДА СТЕ РЕДОВНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ, НО НИЕ КРАСТАВИТЕ ИНДИАНЦИ ОТ РЕЗЕРВАТ – КОМАНЧЕВО И ГЕТОТО – ИЗГРЕВ БОЙС НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ТАКИВА И НЯМА ДА БЪДЕМ.

 156. 26
  6

  Циганска му работа. Вместо да си налягат миризливите задници, те продължават да серат където не трябва. Цигански манталитет. Подчовеци. Паразити. Човекоподобна твар.

 157. 6
  20

  жълТурците кръв серат от злоба и безсилие …Хахаха

 158. 25
  4

  Ей това е жалката циганска комплексарщина – хората се събират да протестират за да не се заграби земята под стадиона, никой никакви решения и обещания не е правил, ама те трябва да писнат, че видиш ли дригите ги толерирали, а тях малцинството – не.

  • 6
   16

   Нас ни боли х.я за тази земя 🙂 масово се разграбва земя е Пловдив ама не протестирате нали ? С удоволствие бих си купил апартамент в новия жилищен комплекс наречен Колежа!!!

   • 12
    2

    Ти можеш само в някой контейнер да ровиш паразит черен.

  • 5
   16

   Никой не е правил обещания, ама жълтите мангали решиха, че щом са гласували за ББ, трябва да опростят дълговете на клуба, оък стадион с държавни пари да им построят.

 159. 30
  5

  Цигани прости ако имахте малко акъл в черните си кратуни, щяхте да подкрепите феновете на Ботев. И вие кяхте да имате полза от това. Ниско интелигентна публика. Няма да ви обяснявам защо.Вие си знаете.

 160. 22
  4

  Разликата е че ние сме 4-5 пъти повече, сещаш ли се сега защо за нас може а вие ше чакате, проста кратуно наркоманска!!1

  • 4
   14

   Точно това късогледство ни уби!!! Продължаваме да дълбаем, насладете се и на последните копки. Прости селяци

 161. 24
  4

  Центърът на Пловдив не е за циганите от Столипиново.

 162. 26
  5

  Циганините не плащат нито наеми, нито данъци. Що е от Локо все е боклук.Да ви еба майката циганска проста.

 163. 24
  3

  Да а когато баща ми беше майка ,бях там хвърлих и тръгвам

 164. 33
  5

  Комплексари черно бели,вие сте срам за Пловдив,гледайте си жалкото отборче създено и вие не знаете кога 19?6,жалки сте потници

 165. 29
  9

  Докога ще се толерира циганската злоба и комплексарщина. Сега е ред на Золума и Узуна да сложат наколенките и да носят кървавата декларация на Вожда.

 166. 7
  26

  Казахме ви жълТУРЦИ !!! Не може да само едниъе да искат ! Държавата и общината с нищо не ви е длъжна ! Ако се направи на вас е редно и на другите 3 клуба в Пловдив и за това никога общината или държавата няма да ви направи нищо!!! Все пак и ние сме гласоподаватели!!!

  • 17
   4

   Цинго , кой желае нещо от държавата , никой жив не е казал , че желае Правителството да ни построи стадион , по вашата логика Черешовият бос беше кредитен милионер , това означава ли , че Локомотив трябва да връща парите на банката , които той дължеше ……и тн…и тн…..що се отнася до концесиите Локомотив също дължи пари и то не малко , които са опростени ; дори сега Локомотив не праща един лев , че използва стадион Локомотив и игрищата , които не са на частният клуб на Крушарски , а общински …..

   • 5
    13

    Вие колко давахте за Х.Ботев преди да го бутне караибрахим на който се кланехте ? За какво протестирахте тогава идете и се разберете в Раковски нали там е инвеститора ?

    • 10
     2

     Точно толкова колкото и вие давате на общината , то това е смешното в случая , че се вадите като светена вода от манастир , пък ви сте същите лайна като нас ……не виждам смисъл от тоя декларация от фен круб Локомотив …..

    • 11
     2

     Ти пита ли наркомана откъде бяха мангизите да купи титлата , НЕЕЕЕЕ , защо 2004 вие също не задавахте въпроси …….защото мафията ви спонсорираше…..

     • 3
      4

      То пари не се дадоха тогава 🙂 просто всички ги беше страх от човрка !!!

  • Така е въпроса е Ще дарът ли от софия пари за градски стадион,аз ще ти кажа отговора никога няма да дарът и 1 лев ,трябва да се обединят феновете и да изискват ,а не само да приказваме празни приказки пловдив винаги е бил трън в очите на софиянци и те всячески се мъчат да го докарат до просешка тояга,лечков направи стадион в сливен ,а ние тук градът на чико,зума ,диев,тумби ,бат гочо василев,стоичков,стефка костадинова и тн да нямаме нормален градски стадион,трябва Децентрализация на парите и всичко ще е окей

Comments are closed.