СНИМКА: Без работници на Колежа от днес! КПБП покани фенове на среща

139
5314

Стадион Христо Ботев остана без работници днес. Такива няма да има, докато концесионерът не се ангажира със самото строителство, научи PlovdivDerby.com. Повече от два месеца на обекта работиха от строителна компания Запрянови, но те така и не получиха нужните гаранции, които да гарантират труда им. Последното, което Запрянови направиха в края на миналата седмица, е да излеят плочата на кота -1 на Централната трибуна. Още тогава ви съобщихме, че след като свършат това строителите ще преминат в изчаквателен режим. Запрянови поръчаха и изляха бетона за да съхранят свършеното по отводняването на сектора. PlovdivDerby.com разбра, че почистената и новоизплетената арматура, която от фирмата подготвиха на Северната трибуна. все още не е „приета“ от архитект и надзор, а при липсата на техните подписи не може да се продължи с поставянето на кофраж.

Същевременно от КПБП поканиха фенове на канарчетата среща:

„Скъпи ботевисти, каним Ви на среща в ДНА- Военен клуб (пл. „Централен“) на 13.11.2019 от 19:00ч. Ще Ви запознаем със съдържанието на разговора ни с г-н Самуилов и ще вземем общa позиция по казуса. На срещата ще присъстват представители от УС на Сдружение „ПФК Ботев“, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции Бултрас. Поканени са и юристи, които да отговарят на въпроси. Отворена е за всички ботевисти.
Силни сме, когато сме единомислещи и обединени!
Очакваме Ви!“

139 КОМЕНТАРА

 1. 11

  Махнете го тоя брояч бе ! Какво отчита ??? Само дразните нормалните ботевисти !!!

 2. 6
  2

  Защо ще им водите адвокати на жълтурите, какво ще обясняват тези адвокати? Те всички жълтури са по рождение и икономисти, и юристи, и строителни специалисти и още какво ли не. Всеки едни от тях може да ти разкаже цветно как се фалира банка, а собственика на банката – ни лук ял, ни лук мирисал, може да ти обясни как едни многомилионни задължения на футболен клуб, всъщност са задължения от единия джоб на костюма на собственика, към другия джоб. Може да ти обясни колко струва да се построи стадион, как се налива бетон, как се прави хидроизолация.
  Поне юристите утре ще научат нови неща, по специалността си, за които не са и подозирали.
  Шоуто продължава

 3. 2
  1

  Ко стана на срещата ва? Изгубийми са в Пловдив и ни можахми да намерим ДНА-то…

 4. РОГОШ , МАНОЛЕ , СТРЯМА – КРАНОВЕ НЯМА.
  САМО КОПНЕЖ ПО СТРОЕЖ !
  ЗАКРИВАЙ НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНИЯ !

 5. 31
  1

  Е , сега вече сдруженците победиха окончателно и завинаги. Убиха ФК БОТЕВ ПЛОВДИВ ! Като се почне от преврата срещу Джиджев , където бяха „юмрук на партията“ и боен отряд на Делян Пеевски , през 4 годишното лизане на анусите на Пальовци , Йотковци , Самуиловци… за жълти стотинки /500 лв/месец/ , кюфтета , пепси кола и яко новогодишни банкети с курви и чалга певици… през порнографията от 28-ми август и унижението Тиквата да говори на Колежа само за „Арда“ и буферите … през безкрайното преливане от пусто в празно през следващите 2,5 месеца … до завчера ! С абсолютно скопения и жалък „протест“ ! „Искаме Колежа , Искаме Колежа !“ – дебили. По-добре да скандираха „Искаме Моника Белучи !“ – по има някакъв смисъл… ОТ КОГО ГО ИСКАТЕ КОЛЕЖА , бе ? Що не му казахте името ? Насрани путки ! Насрани путки и гробокопачи на БОТЕВ !!!

 6. 11
  2

  Андрей, то се разбра,че стадион няма да има, затова пусни ония схеми,чертежи,скици и обяснителни записки до които уж случайно се беше добрал! Не задруго ами да си помечтаем заедно! Все пак мечтите са безплатни и се добиват с непарични средства!

 7. 8
  8

  …да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!!!!!!!

  • ТИ ЗА ПЛОВДИВЧАНИН ЛИ СЕ ИМАШ,СЯЛЯНДУР НАСРАН.

 8. 20
  2

  Феновете ботевисти , които са фенове и на ГЕРБ , са ДЕБИЛИ. Те са срам за ботевизма !

  • 13
   2

   👍 То е все едно да изнасилят майка ти , а ти да носиш доброволно кафе на изнасилвача ! Стокхолмски синдром.

  • 7
   6

   Ботевисти, помнете че Цв.Василев е все още свързан с идеята наречена Ботев Пловдив. Помнете, че него никой не го назначи за “благодетел”. Не ставайте проводници на Дебелян Пеевски и ГРОБ да сложат ръка на Колежа. Дебелия е въшлясал от пари, да плати на “Хърватската фирма” 52 милиона, и да започва да строи СТАДИОН, ако е толкоз петимен!

 9. 12
  9

  Жалки жълтури,вие всички сте родени от кръвосмешение! Оттам идва вродената ви шозофрения! Да,шизофрения е да си мислите,че имате нещо общо с поета Христо Ботев!

  • 11
   6

   Ти обаче си дълбоко свързан с БДЖ. Трето поколение кантонер, или модерно казано-мениджър на бариера.

   • 1
    6

    Тежък инцидент на ЖП прелез в Пловдив-арестуваха много пиян кантонер!

    Те не са изтрезнявали от Финала на Финалите. Затвор!

 10. 12
  11

  Питам:Колко банки фалираха и винаги фк ботевЪ са свързани с този фалит? Колко банки още ще трябва да фалират? Наглостта ботевистка е не съизмерима! Бог не обича такива! Затова Божието възмездие е в ход!

  • 3
   6

   Не споменавай Божието име без причина. Мангал безБожен.

   • 3
    1

    Твоята реплика от минарето на Изгрев бойс джамия е, нали! 42000 жълти цигани се кланят на вашия Бог Аллах! Та в тази връзка ти си 100 %-ов циганин-мюсолманин! В Пловдив фенове на ботевЪ са само фен клуб Изгрев бойс! За моя Бог не се кахъри, ако съм го споменал не правилно, ще ми търси отговорност! В случая съм прав, защото това са фактите!

 11. 7
  9

  Христо Ботев – „Елегия“

  „………….А бедният роб търпи и ние

  без срам, без укор, броиме време,

  откак е в хомот нашата шия,

  откак окови влачи народа,

  броим и с вяра в туй скотско племе

  чакаме и ний ред за свобода!“

  ––––––––––––––

  ГЕРБ – НЯМА ДА ПРОСТИМ !!!!

 12. 3
  5

  „Борба“ Христо Ботев отпечатва за първи път през 1871 г. :

  В тъги, в неволи младост минува,
  кръвта се ядно в жили вълнува,
  погледът мрачен, умът не види
  добро ли, зло ли насреща иде…

  На душа лежат спомени тежки,
  злобна ги памет често повтаря,
  в гърди ни любов, ни капка вяра,
  нито надежда от сън мъртвешки
  да можеш свестен човек събуди!

  Свестните у нас считат за луди,
  глупецът вредом всеки почита:
  „Богат е“, казва, пък го не пита
  колко е души изгорил живи,
  сироти колко той е ограбил
  и пред олтарят бога измамил
  с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

  И на обществен тоя мъчител
  и поп, и черква с вяра слугуват;
  нему се кланя дивак учител,
  и с вестникарин зайдно мъдруват,
  че страх от бога било начало
  на сяка мъдрост…

  Туй е казало
  стадо от вълци във овчи кожи,
  камък основен за да положи
  на лъжи свети, а ум човешки
  да скове навек в окови тежки!

 13. 15
  11

  Предлагам да играем на лаута ,стадионът е общински тъкмо ще помогнем на въшкарите от локо да си платят таксите за стадиона и ний плащаме данъци в пловдив даже повече от тях ,те са гладни въшки и мизерници

  • 12
   4

   Значи се признаваш за мръссен лъжец и двуличник! Лаута за вас уж беше свлачоще, полумесец, джамия, задния двор на ВСИ, стадионът бил малък и т.н А сега искали да играят в дома на кръвния враг!

   Няма по лъжливи, двулични и нагли индивиди от индианците…

  • 12
   1

   Жалко, че Самуилов не е сред тези „ний“ дето си плащат задълженията и в прав текст ви заяви, че заради задълженията на отбора няма да строи стадиона.

  • 11
   5

   1912 ти прокажна курво, ходила ли си на училище? Защо?! Ти си абсолютно скаран с българската граматика! Явно не си завършил дори и култовото за ботевистите училище Стефан Караджа! Още нещо, защото сте големи плащачи на данъци, неустойки и т. н. затова ви спират и строежа! За твое сведение, Локо няма никакви задължения към никого! Стойте си в Коматево, там въздуха е по-чист!

  • 8
   3

   Този път ни го натряскаха до макарите

   • 3
    1

    То им е придобит рефлекс, да го вземат до макарите! Като прибавим, че са курви, вече не им прави впечатление!

 14. 12
  8

  Жълтури, вие сами се наричате луди, сами твърдите, че трябва да бъдете пребити… та аз ви казах още преди пет години, че без стадион ботевЪ е мъртъв отбор, няма бъдеще, погребението предстои!!!

  Вие ме обявихте за луд, злобен, мразещ и с присъда да бъда пребит??? А ето, вече и сами казвате същото- ботевЪ умира! Очаквам всеки един жълтур, който ме е кълнял да си удари по няколко токата и ритника, след което да мине през психото, за да се освидетелства…

  И още много истини съм ви казвал, но вие знаете само едно оправдание- комплекси, лъжи, омраза и т.н Но и тарторът ви значи е комплексар, лъжец и мразещ ботевЪ… той каза:“ботевЪ е в клинична смърт“…

  Катинарът на Източен 10 щракна завинаги! Това е вашият край! Приемете го и сложете дата за вашето погребение? Трупът има право да избере датата за своята кончина, ще останете в историята като живите-мъртви…

  Сбогом, няма да ни липсвате!

  • Излез от сутерена на баща си,намери си работа, приятелка-има и закъсали жени харесващи плешивци. Има живот и извън мехура в който си се затворил, само трябва да се събудиш и да потърсиш специализирана помощ.

   • Има жени, които търсят и плешиви мъже, но не знам да има такива жени, които търсят мъже с криви и празни глави!

 15. 10
  9

  Боли ли ви кучета че ние сме европейски отбор а вие сте селяни от помаклъка и клошари който се молят за подаяние от държавата гнусни копелета,цял живот на село гнусари гадни мрете на село.

    • 2
     6

     Ама как да не се смее човек, този ще се задави от злоба.

  • 1
   6

   КлошарИ коЙто……еби-учи, еби-учи…..кур да е да ти го набута човек, ама акъл….как?

  • 3
   7

   Кой ви знае вас бе паляк,по хубаво богат селянин отколкото беден гражданин от тракия село,идва време гадни мингияни и буфери,ще ви чукаме за малко хляб и едно парче сланина

 16. 11
  3

  Самуилов си мислеше, че лесно ще стане наследник на започнатото от Цв.Василев, и с помощта на ГРОБ ще построи Арена ИНСА….да ама НЕ! Замислете се защо ТЦ ИМЕ не завежда дела за да потърси парите си, кой стои зад ТЦ ИМЕ? Има ли банкер на света, който да вложи няколко милиона в нещо и да не си подсигури гърба? Самуилов издържа Ботев по нареждане на Царя Слънце, и може да си прави всякакви сметки, но Кръчмаря е Един и неговото име е ясно на всички, включително на Царя Тиква. Деня за редемпшън ще дойде, рано или късно.

  • 9
   6

   Самуилов е селски тарикат опитващ се да прави майчин помен с чужда пита. Концесията е подписана от КТБ и лично от Цв.Василев и един от акционерите е ТЦ ИМЕ. Никакво разваляне!

  • 7
   4

   Зико ще трябва да се разграничи от ОПГ ГРОБ защото покрай сухото изгаря и мокрото. Кметското кресло, както и президентското, не трябва да има партийна принадлежност. Пловдивчани гласуваха за Здравко Димитров, а не за ОПГ ГРОБ!

   • 2
    6

    Да дойде сега този Зико и да обясни схемата на кражбата. Той е много вътре в играта. Нали е голям канар, да каже как ще стане стадиона. Приятел е на Бойко и Самуилов, да каже нещо а не да разнася циганските купи, наляво и надясно

    • Кмета е избран от съвестни Пловдивчани и хора милеещи за града, но трябва да служи на всички, дори на мангалите продаващи си гласовете. Не го корИ за постановката с Купата, това беше агитация от рода на втората ч Първа копка. Агитация по сценарий на ГРОБ.

    • Ти на З. Димитров не можеш да се опреш на малкия му пръст, особено като ти гледам правописа, Ха!

  • 3
   6

   Бих дошъл на срещата, ако се организира конферентна връзка с Цв.Василев. Всичко друго е “димни завеси и огледала.”

 17. 8
  4

  Какво общо има Локомотив със вашите цигани от ИЗГРЕВБОЙС СТОЛИПИНОВО, това е работа на Държавата, а вашият стадион ще става МОЛ, знам че ва боли и кръв серете, и стова се успокояват, понеже друго неви идва на пилешките мозъци, много сте жалки, жълти ОТРЕПКИ на селата със столица КОМАТЕВО.

  • 2
   5

   Нищо не се разбира от тази поредица от правописни грешки.

   • Ти всичко разбираш ВА, ама нали кръв сереш, и малкият ти мизерен мозък не бачка ВА.

  • Тези прозират очевадно, от фен клуб Изгрев бойс са!

 18. 9
  5

  …да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!!!!

  • 4
   7

   Ти да не би да си от Пловдив бе лилав грозен мангал.КТБ няма нищо общо със такива като теб.
   Данък бил плащал,а едвдва ли си имал сметка във КТБ.

   • Лилавите грозни мангали са 100 %-та членове на Изгрев бойс, бе!

   • Абе, полуидиот…
    Никой не жегваш с тия глупости!
    Нема такъв олигофрен..
    В 1:00 се занимава да рови из фейсбука за тъпотии…Пълен шапшал..

  • 3
   1

   И ти си въобразяваш, че нещо около аферата КТБ ти е ясно??? Преписките по делото надхвърлят 5000 страници, кога успя да ги прочетеш? За съжаление в БГ е пълно с такива идиоти разбиращи от всичко.

 19. 11
  7

  Жълтури, внимавайте какви ги вършите. Много е вероятно да сътворите някоя Вартоломеева нощ, която последния път хич не е завършила добре за хугенотите.
  Та сега е интересно при сблъсъка между Католици и Хугеноти, тоест Протестанти, тоест Протестиращи, какво ще се случи.

  • 5
   8

   Ми най много да те намерят и да те ебат взаимно.Та нали си им курветина разпорена.

 20. 9
  14

  Аз чакам 15 02 2020 г да ги смажем в коматево ,буферляците,дотогава допингът ще е свършил ,и ще се ебаваме с бедните жепейци от тракия село ще правят челна стойка за едно парче сланина,а може и друго хаааа

  • 15
   7

   Ти внимавай, че датата 15 – ти не ви е много щастлива.

  • Та ние сме роби на Ботев бе пич нали затова ни подарихте купа.

 21. 4
  11

  От човек до Самуилов става ясно ,че не му дават х декара към стадиона и той си ги иска а те се дърпат ,но скоро ще има развръзка,ще го има колежа !

  • 10
   3

   Тъпънар, нали вашите баш-фенове излязоха с декларация, че не приемат последното предложение на Самуилов за ново дружество. Вариантите да го има стадиона са 1 – Самуилов плаща огромни дългове, вади 39 милиона и строи; 2 – Жълтите жени, като едни фурнаджийски лопати се завъртат, приемат предложението за ново дружество и Самуилов започва да строи, но не се знае – мол ли, жилища ли, бизнес център ли, стадион ли.

 22. 14
  3

  Не съм запознат подробно със структурите на фенклуба,но от кой са упълномощени тези фенове,за тези срещи със Самуилов и защо все едни и същи хора са начело? При положение,че „работата“ им е под всякаква критика.

  • 13
   2

   Клуб 500 , на заплата са ,
   не им дреме за стадиона и обикновените фенове

   • 2
    2

    Клубове 500,600 не ги знам. Питам – толкова ли няма нормални, мислещи хора, които да се срещнат със Самуилов и с който трябва,за да се решат нещата?

    • 3
     2

     Срещате се с банка, доказвате че сте си платили всичко ,искате нов заем и стадиона е готов.
     Не става с рев , просия и духане.
     Надявам се разбрахте че колкото и да духате на властта
     тя само ви милва по кривите глупави главици

 23. 14
  8

  …да си платят дължимото на КТБ, да върнат парите на хората, и ако им остане някой лев да си правят стадион лошо няма чудесно е, но няма пловдивчани да плащаме чужди сметки и с нашите данъци да се строи!!!

  • 3
   2

   Ти не си от Пловдив бе мърша.Бягай във гетото.

 24. 13
  6

  Аз искам да попитам тъпите селски пръчки:
  В тази кампания за избор на кмет, някой каза ли ви в прав текст: Гласувайте за мен и ще построя стадиона.
  И съответно ако има такъв човек защо не го избрахте, както и ако никой не е казал такова нещо, това не ви ли говори, че строенето на стадион е невъзможно?

  • 8
   5

   Ей селтак,уж искаш да попиташ,ама тайничко се надяваш някой нищо да не е обещал,че току виж тръгнат нещата.От злоба ще си умрете мамка ви долна циганска.Знайте и помнете едно.. вас ви има,заради нас.Ако нас ни няма,вие ще умрете.Много сте прости

 25. 27
  6

  До негромотните фенове на Ботев-х :
  Бойко Борисов нищо не вие е обещавал. Каза: почнете, когато видим че нещо се прави и ние , ще помогнем.

  • 3
   4

   Пловдивчанин .
   ТИ АКО СИ ОТ ПЛОВДИВ НИКОГА НЯМА ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И ЩЕ СИ ОТ ГРАНДА НА ПЛОВДИВ.
   ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НЕ СА КАТО ТЕБ ПРОШЛЯЦИ.

 26. 20
  11

  Типична за жълтите наглост и безочие . Искат с кардени пари крадец на откраднато игрище с натиск от властта и при 50 милиона дълг за връщане , да им построи най-модерният стадион в България. И протестират, че този абсурд не минава. Ами то жалкото им отборче за последните 5 години ще излезе на обществото над 100 милиона разход и пак нищо , обаче нормално , при тях за футбол не се говори само за имоти и финансови претенции и цялата вселена да издържа и обслужва шепа селски кривоглави.

  • 9
   6

   Кой го казва?Фенове на отбор,чийто бивш президент даваше дрога на децата на цяла България,а сега самите те,заедно с говеждите си приятелки продават яко бяло по улиците.Толкова ли няма някой почтен полицай да сезира по веригата за определени техни фенове,които парадират с пари,а не са хващали работа цял живот…

  • 2
   2

   СЕЛСКА ПЪЧКА ТОВА Е ФЕН НА ЛОКОМОТИВ ОТ КРАИНИТЕ КВАРТАЛИ НА ГРАДЪТ.
   ЗЛОБАР НЕГРАМОТЕН И ВЕЧНО ГЛАДЕН ЗА КОЖЕН ПРЪТ ВЪВ ГЪЗА И УСТАТА.

 27. 13
  11

  Същи мангали сте, че и по-зле.Какво общо имате с Колежа, освен че партийните ви водачи са заграбили игрището на Колежа. Рядка селска наглост да си присвояване идентичността на ограбения. Дори и мангал сигурно ще изпита неудобство да открадне на някои лорд пръстена и да вземе да се обяви за Лорд . Много сте жалки.

 28. 23
  10

  ГЕРБ – Сбогом !!! Няма да ПРОСТИМ !!!

  Да се появи тиквата и така нагло да излъже заради изборите.

  Така лъжат и другите избиратели .

  Така откраднаха активите на КТБ и опустушиха Виваком и я дадоха на Левски !!!

  Довиждане ГЕРБ !!!!

  Това което направи безмъртния Христо Ботев и неговата чета и написа историята за Борба ще е нищо сравнение с това което предстои да ви се случи от феновете на отбора !!!

  Така както излъгахте в Пловдив за стадиона, така лъжете народа за всичко.

  Не вярвам да изкарате мандата в Пловдив.

  • 12
   7

   Вие в селското си лицемерие, даже избирателно ви лъжат.
   На откриването вашичкият убавец каза как ще се строи стадиона, и че ще струва 25 милиона. Два месеца по-късно каза, че няма да строи, защото има големи задължения. Ми той по този начин е излъгал не само вас, ами и всички поканени на откриването, а вие празни тикви, да ходите да протестирате пред общината, дето в неделя жив човек няма там.

   • 18
    4

    Ти какво искаш да кажеш , че всички ботевисти са дебили , и са били на „цермонията“ ? Ами не са , не бяха ! Там бяха няколко десетки глупака от клуб Божо 500 и кюфтетата. ТОВА НЕ Е БОТЕВ. Ботевистите са хиляди в Пловдив и за сега са пасивни , но в един момент ще им писне от всичко и от всеки ! Тогава жална им майка и на самуиловци , и на прасета , и на тикви ! Тик-так , ей това време идва , тик-так…а не онова от транспаранта в Коматево.

    • 7
     1

     👍 Само така майна, те онези са СЕРСЕМИ и ДРИСЛЬОВЦИ.

    • 6
     3

     И какво ще направите бе мърши ,
     само искате, просите и мрънкате.
     Ай сиктир !

 29. 18
  2

  Щом се намесили Каролев , явно батакът е неспасявам и се готви крупна далавера. Този грозен и противен гьонсурат обикновенно го пускат да убеждава при голяма далавера , с която и най-окаляният боклук не иска да го свързват и затова пускат Каролев , който е толкова мръсен , че няма как да се изцапа повече.

 30. 16
  7

  Всеки , който се обявява за „ботевист“ , а гласува за Мутрата или е негов фен , всъщност не е никакъв ботевист !!! Той е съучастник на убийството на ФК БОТЕВ ! Фенчетата гербаджйчета , и на милиционерските списъци и ведомости , не са протестери ! Те са САБОТЬОРИ на истинските протести !

  • 9
   9

   Нелучайно ви се подиграват , че жълтите сте отбор от партийни подлоги, само политически фактори , на които да подгъзувате са ви в главата , а не футбол и игра . Неслучайно и само за стадиони, имоти , пари и власт говорите, само това ви е главите, футболът и отборът слабо ви интересуват .

   • 4
    3

    То си личи и при мангалите кво ги интересува…щом са втори,а на мач ходят 1000 човека.Ако Крюшо ви спре едното кранче и говедата другото няма да имате пари за кенеф

 31. 15
  10

  Ние като Ви разправяме от толкова години че това е Кънчова поляна Вие не та не колежа еми поляна е

 32. 13
  9

  Здравка Каназирева има решение за строежа ,отивайте при нея тя е областен управител, назначен от Бойко Борисов ще разреши нещата ,а отделно е и Юрист с бляскава кариера зад гърба си!
  Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!

 33. 26
  5

  Докато на власт са Тиквата и ГЕРБ , Колежа няма да го бъде ! Час по-скоро да се разкарат гербаджийчетата от фенгрупите !!! Те блокират започването на ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ срещу истинските виновници – Тиквата , Свинята , и чак след това секировския Селянин !

   • 5
    3

    Да се връща Цветан Василев. Той и сега има пари да го построи !

    • 4
     4

     Нали той ни изостави и избяга в Белград.
     Гузен негонен бяга !

 34. 19
  15

  Крайно време е общината да прекрати концесията, да си събере неустойките и с тези пари да облагороди този парцел. Може и един хубав мол да се вдигне там

 35. 17
  6

  Няма проблем взимаме нов лиценз като на Металик и чистим дълговете! После припознаваме отново отбора и почваме!

  • 10
   8

   Това вече не го ли направихте един път?
   Само, че този път ако го направите и базичката веднага става черно-бяла…. Капиш?!

 36. 19
  8

  „строителите ще преминат в изчаквателен режим.“ – т.е чакат от умрял писмо.

  Няма как тази ръждясала арматура да бъде изчистен. Няма архитект, който да не знае това и да си сложи главата в торбата.
  А кмета трябва да спази закона и да прекрати тази концесия, като изиска наказателните суми от концесионера. Закона над всичко

 37. 12
  5

  Варварско посегателство: Огромният графит с лика на Христо Ботев е осквернен

  Вандалска изцепка, която явно е стоплила за минутка заешките сърчица на група безродни индивиди. Само така може да се опише посегателството върху лика на Христо Ботев, който грее на Коматевския възел. Огромното изображение на великия поет и революционер радва всички, които влизат или излизат от Кичука. То е дело на привърженици на Ботев Пловдив. Освен него, там са изрисувани с любов и други чисто български мотиви, с които пловдивчани се гордеят.

  Трудно е да се обясни що за подчовеци са си позволили да сквернят лика на Христо Ботев на фона на парахода „Радецки“. И то с червена боя върху едното око. По всяка вероятност варварите са издебнали тъмна част от денонощието и тогава са се впуснали в „тежка“ битка срещу неодушевен предмет, каквъвто в случая е стената.

  Потърсихме за коментар част от хората, които са изрисували графитите, а наскоро ги и освежиха. Те споделиха, че нямат категоричен отговор кой стои зад срамния акт, но подозират фенове на Левски. Припомняме, че вчера Ботев надви столичани с 1:0 в Коматево, а мощна агитка подкрепяше „сините“.

  „Не можем да хвърляме обвинения върху никого, защото не сме видели с очите си. Надяваме се, че подобни безродни действия не идват от локомотивци, макар че и това е напълно възможно“, добавиха бултрасите.

  • Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
   12
   6

   И защо да цапаме лика на Христо Ботев, като сме го издигали в агитката си същия лик на Христо Ботев???

   Поредните индиански лъжи…

  • 6
   2

   Ако някой локомотивец е искал, да е толкова тъп, че да оскверни графита, досега щеше да го е направил…така че, айде спестете си празните приказки…

  • 10
   7

   И защо трябва да свързвам Христо Ботев с някви диви селяни , кривоглави получовеци от Рогош, Маноле и Стряма, които крият грозния си лик като го рисуват . Само аборигени могат да си мислят, че като нарисуват някои и ще станат като него и ще си го привоят, че и да говорят от негово име.

   • Забрави и други селяни,като Павката от Царацово,Величко от Труд…

  • Тук съм съгласен със сганта , варварска постъпка ,
   колкото тя има нещо общо с
   великия Хр.Ботев , толкова и ние.

 38. 19
  8

  В СОПТ СЕ РОДИХТЕ В КОМАТЕВО ЩЕ СИ УМРЕТЕ

 39. 18
  9

  „НЯМА ДА НИ ЛИПСВАТЕ“
  Ха Ха Х аааааа

 40. 12
  17

  Че какво дерби ще стане между кюстендилският урод и пловдивският СИМВОЛ , ВЕЛИКИЯТ ВЕКОВЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ ?Три към едно!!

  • 12
   7

   да. прав си. точките на Пловдивския любимец са 3 пъти повече от на сопотския отбор със седалище в Коматево

 41. 17
  12

  Ава ний стрямалий да довадяйми ли ва на туй бдение…..хем жа напрайм едно кръгче по стъргалото и после бат Стоян канара жа на извози с талигата до Стряма ва да сейба.

 42. 17
  7

  Не разбрах само защо вчера бяха поканени политици от БКП / ГЕРБ, ДПС, БСП/? Политици, заради които стадиона ни е в това положение. КТБ беше разграбена с активното БЕЗУЧАСТИЕ на тогавашния премиер Орешарски и ативното УЧАСТИЕ на сегашния премиер Борисов и неговия приятел Пеевски. Специално за последните двама:
  ––––––––––––––––––––

  „Преди смъртта си султан Сюлейман повикал началника на армията и му казал трите си желания:

  1. Той завещава, ковчегът му да бъде носен от най-добрите лекари на Османската империя по това време.

  2. Второто му желание било по целия път, по който носят ковчега му, да се разпръсват златни монети и скъпоценни камъни.

  3. Той завещава през това време ръцете му да се показват навън и всички да ги виждат.

  Когато началникът на армията смутено попитал каква е причината за тези желания, Сюлейман обяснил:

  Нека най-добрите лекари да носят ковчега ми, за да видят всички, че
  дори и най-добрите лекари са безсилни пред лицето на смъртта.

  Разпръснете злато, за да могат всички да видят, че богатството, което получаваме в този живот, остава на този свят.

  Нека всички да видят ръцете Ми и да разберат, че дори и всемогъщият Султан Сюлейман Кануни си тръгва от този живот с празни ръце.“

  И нека някой да обясни на нашия любим премиер кога се използва 1л. ед.ч. / първо лице единствено число!

  • 9
   5

   Добре, ама кога ще си платите дълга от 52 милиона?
   Ако не можете да ви вземат базата и да я продадат на търг. А отборчето ви да си иде от този свят с празни ръце.

   • 3
    2

    А вие наема на лайнута кога а гадни селяни от тракия град,ние поне база имаме а вие къде ви е базата в тракия ААА, въшкари и бедняци,бедни работяги

    • 2
     1

     Селяк сега базата си взимаме и ве гоним от коматево

    • А вие наем на министерството на отбраната кога!?
     Неустойките по концесията кога!?
     Кога бе дееба ваш’та мама турско-циганска от околията дееба!

 43. 19
  11

  Чувате ли как свисти биричката, която си отварям от кеф ,индианци???

  Следващата стъпка по стадиона е премахването на крановете. И ще ви питаме, кога кран на Колежа… ама подвижен???

  Прекрасно, Пловдив празнува! Довечера пак ще се празнува, с тия индианци и този могъщ Локомотив всеки ден е празник :)))) :))))) :)))))))))))))))))))

   • 10
    8

    Той няма пари за „биричка“.. ти искаш лекарства да купува. Гледай му сеира.

 44. 16
  11

  Всичкото това си го заслужаваха пернатите приятелки.Единственото кофти е че едното от двете дербита остава завинати в коматево,а там не може да стане дерби….

  • 9
   8

   Че какво дерби ще стане между кюстендилският урод и пловдивският СИМВОЛ , ВЕЛИКИЯТ ВЕКОВЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ ?Три към едно!!

 45. 13
  10

  А ва в седем часа е късно ва да вейба…чи жъ си изпуснам рейса…

 46. 13
  10

  Закривай и слагай катинара. Аз ще донеса дървения кръст.

 47. 14
  8

  КРАНОВЕТЕ СТОЯТ ЛИ ДА ПАЗЯТ СЯНКА? АКО НЕ ДА ПРАЩАМ ЧАДЪРИ.

 48. 16
  16

  Всички селяни и мангали на стачка, ПРОСЯЦИ бунахте си КОЧИНАТА и сега няма кой да строи.

  • 13
   9

   Ще продаваме мръсните чавета за проститутки в чужбина и с парите от тях, щостроим – Колежа.

 49. 32
  14

  Трябва да се държи сметка на изпечените лъжци – премиер, министър на спорта и Самуилов! Измамници от класа! Трябва да ги погваме с протести!

Comments are closed.