Сдружението с позиция за поисканите от Самуилов промени!

157
3636
Скъпи ботевисти,

Лансираната преди няколко дни идея за развалянето на концесията на Стадион Христо Ботев, хвърли в смут привържениците на отбора.

Тази идея не е нова и тя се споменава периодично през последните няколко години.

След обявеното възобновяване на строежа, във всички нас цареше увереност, че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни, ще бъдат изпълнени.

Не е ясно какво днес променя ситуацията на 180°!

Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като „Дом на Ботев Пловдив“.

Сдружение ПФК Ботев, призовава своите членове да се включат в предстоящото събиране на 10.11.2019 пред Стадион Христо Ботев от 11.00 часа, организирано от Обединени фракции „Bultras” и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”.

https://www.facebook.com/events/985011751831997/

Провеждането на това мероприятие и неговата масовост са ясно доказателство към обществеността и хората облечени във власт, че жълто-черната общност не е безразлична пред съдбините си.
Сега имаме нужда да сме по-обединени от всякога!

Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев

157 КОМЕНТАРА

 1. 8
  4

  Мръсните крастави мангали кръв пикаят че са 4 пъти по-=малко от Пловдивския любимец и това се видя от цяла България.столипиновските кучета втори в класирането,отбора им побеждава всеи мач, а на джамията в петък пак празно и пусто,имаше 500 дръгливи изпокъсани мангала,и 30 наркомана с изпотрошени9 зъби за агитка,фъфлещи доко доко хааххаххахахххаххаххаха дейба ваща майка циганска дейба, Ботев във вашето положение щеше да има по 10 000 фена всяко домакинство, защото Ботев – това е Пловдив, но и това ще стане…….вие си акайте по сайтовете да симулирате численост, щото на живо реалността е много тъжна – празна джамия и на всеки стадион посрещани с мощно и заслужено ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ 🙂

 2. 72
  7

  Заповед номер: 1926 от 15.05.2019г.

  Нареждам :
  днес на касите в Коматево, да се изсипят всички инспектори на НАП ! Целта на мероприятието е събиране на задълженията за погасяване на едни 52 милки ! Акцията ще продължи до погасяване на главницата в едно с лихвите!

  Всички мисирки, които се опъват да бъдат налагани с прави лопати, до последно нареждане!

  В тази държава има закони и трябва да се спазват !

  • 4
   1

   всички черно бели циганки които снощи са били на скобата, да взимат метлите и отново на улицата…след като вечер се грижат за нашите пишки, през деня чистят улиците на жълто-черния ни град..такава е съдбата на черно-белите мангалки проститутки 🙂

  • Абе тия буфери не излизат от форумите ебати плъховете хахах

 3. 14
  3

  Абе мангали прости-да не би вашият гей-стадион да не е построен и той от държавата??? Какво толкова се вълнувате кой и как ще строи нашия при положение, че вие сте гости на вашия?? Защо плачете на чужд гроб? Това което не искате да се случи на Ботев, същото вече се е случило при вас.Държавата ви построи стадион, който ползвате незаконно без да плащате, а и без да го взимате на концесия.Гнусни цигански измамници!

  • 4
   6

   Като не си наясно с историята на нашия стадион не вземай отношение! Стария стадион на Асеновградско шосе си беше собственост на фк Локомотив. Когато започна разширението на гара Пловдив – разпределителна, държавата го взе, а компенсира фк със земята на сегашния стадион. Стадион Локомотив е построен със средствата на железопътно управление Пловдив. Няколко строителни организации участваха в построяването му, като активно в това мероприятие участваха жп секция Пловдив, строително-ремонтна секция Пловдив, жп войски! Стадионът беше собственост на жп управление Пловдив, но по какъв начин с идването на,, демокрацията“ в България, той стана общински вече не съм запознат. Има някъква нечистотия и тук, но каква е, може би само Господ знае!

   • 6
    1

    Тъпак – и това, което описваш не е „строено от държавата“ ли? Железопътно управление сигурно е било частна фирма, а ЖП войски (разбирай част от Строителни войски) не са хранени от държавния бюджет?

    Няма по-прости от кюстендилските навлеци.

   • 1
    1

    Лъжлив циганин.И старото игрище на Асеновградско шосе(защото това не беше стадион, а игрище-знам го защото съм играл на него много пъти) беше държавно.БДЖ също беше, а и все още е държавна структура.

 4. 5
  6

  Братя канари,днес е голям ден за нас.Първо ще просим на колежа а после ще се хванем всички заедно за палцити и ще се надупим на говедата.

  • 2
   1

   Нищо ново под слънцето в жълтата кочина!

   • Постоянно ли се наакваш че мразиш жълтото толкова

 5. 5
  5

  Пичове, най-добре да върнем дон Христолини в разпадащата гимия! Килим с цветя и рози ще постелем от Крумово до Коматево и обратно! Дано успеем и върнем капитана на гимията!

 6. 7
  6

  Абе глупави индианци стоящи зад раста най-вече Бултрасите.Имате един проблем и той не е власта а Самуилов,който си прави ташак с вас.Да ви беше купил поне няколко футбулиста,да сте поне в първенство,да сте добре.Той не вдига бюджета на клуба с 50хил на месец Вие стадио луди индианци

 7. 4
  2

  На нашиАт празник -15.05.2020 пред ТКЗС-то в долината на високите чела, сме поканили Ожболт с купата, да види Калъфка 2019 !!!

 8. 16
  2

  Докато не върнат дълговете -тресавището си остава тресавище !
  Казах !

 9. 8
  5

  „Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като „Дом на Ботев Пловдив“.“

  Нека внесем яснота за „бъдещето“ на ботевЪ Коматево след март 2020, развалянето на концесията по вина на клуба! Ще се дължат нови 5 милиона задължения , прибавени към 12 милиона дълг от Цецо,!17 милиона, които нямат връщане! Плюс 40 милиона за стадион??? Това прави невъзможно съществуването на Коматево. Следва закриване и създаване на чисто нов клун! Но и фалитът няма да сложи край на мъките със стадиона, той ще си е дупка и след Смъртта на ботевЪ…

  Смърт, жълтури, това е вашата съдба…

 10. 8
  4

  СПИТЕ ЛИ, жълтаури??? Аз не, смъртта на ботевЪ не ми дава мира… от удоволствие клепачитеми не се затварят! Няма по-голям кеф от това Коматво да не може да се оздрави- смъртта дебне селяните като муха лайно…

  Индианци, ботевЪ УМИРА и ни прави щастливи, празненствата в Пловдив са големи!Смъртта на една селска сган е радост за всички, живот за нормалния човек… УМРИ , кривоглава паплач, колкото по-рано толкова по-добре!

  И ПОМНЕТЕ И НА ГРОБА ВИ ЩЕ ПИКАЕМ, дори жълтия труп няма да има спокойствие. Това е вашата съдба …

 11. 8
  2

  Стоян канара каза и отсяка оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

 12. 10
  5

  Ибаха ни майката кривоглава помашка турско- циганска. Ирено,де си ма???

 13. 6
  2

  Ний наЩа фракция жъ довайдами,ма парата жъ гъ дава ли г-н Самуилов?

 14. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ И ТРИ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  7
  11

  Остана ми само едно нещо ,което да не съм преживял с индиансйката паплач… да им пикая на гроба??? Но всичко с времето си, те щяха да пикаят и серат на Христоловия гроб, а сега цялата черно-бяла общност ще и м ПИКАЕМ НА ГРОБА, всеки ден, ВСЕКИ ДЕН…

  Пощада няма да има дори с жълтия труп…

 15. 11
  3

  Въпреки че и сред ботевистите има доста гербаджийски дебили , утре ще преобладава „ББПП!“ ! Не забравяйте да снимате с телефони и да разпространявате в мрежите , защото това скандиране е абсолютно табу за медиите !!! Ако вие не го качите в нета , никоя телевизия няма да го покаже ! Успех , и ББПП !!!

 16. 6
  7

  И ВИЕ СТЕ В ТОЗИ ЦИРК,КЛОУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ОСЬЗНАВАТЕ ЛИ????????????????????????

 17. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ И ТРИ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  7
  8

  Циркът няма край… селяни, благодаря ви!!!

 18. 13
  7

  мръсни крастави мангали, нали знаете че колелото пак ще се завърти ? то винаги се завърта…какво ще остане тогава от вас, лайте сега, насаждайте още омраза и провокирайте, така дори и най-търпеливите и толерантни от нас ще ви видят истинската мангалска същност, и като дойде нашето време ще ви закрием, няма вече да има милост за вас..

  дръгливи крастави мангали, не ви ли е срам че вчера бяхте едва 500 мръсни кирливи циганина, а отбора ви е на второ място и бие наред ? не ви ли е срам че на никой не му пука за малкото ви циганско отборче? мръсни крастави мангали, Ботев на ваше място щеше да има по 10 000 фена на всяко домакинство, защото Пловдив обича Ботев, това се видя от цяла България, всички уважават Ботев Пловдив и многобройната му публика, както всички презират малкото мангалско мутренско отборче на циганите от Столипиново, и посрещат феновете му на всеки стадион с мощното и заслужено ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ

  • 7
   5

   Ще ми закриеш дядовия с малката си устичка ,
   неподмит лепилар
   Колелото се върти , затова сега Съдбата мачка комунистическото изчадие.

  • 2
   1

   Точно защото колелото се завъртя, затова сте на този хъл, жълта утрепко! По-голямата част от вас са без паметни, не се опитайте да си спомните какви клетви, какви гаври и идиотизми от селския ви репертоар изсипвахте като помия върху Локомотив и феновете му! БОЖИЯТ Съдник обаче си знае работата! Всичко ви се връща! Та кретеноидчо, колелото го за въртяхте вие полумаймуните от скелето в Коматево!

 19. 8
  11

  Здравейте, братя Жълти Помаци!
  Утре точно в 10:30 ще дойда със цяло ремарке Мисирки. Надявам се, че ще дойдете повечко, за да мога и аз да изкарам някой лев. Мисирките са топ качество и са на промоция специално за Жълтия помаклък. Заради всички нас,съм ги боядисал във жълто-черен цвят. Почти цяла година ги водя на паша по-родопската подбалканска яка. Елате и купувайте, моля ви.
  Красота Вяра Жълти Мисири

  • 6
   5

   бяхай за Хапартамент при принца бе мангал мръсен изнасилен черно бял кюстендилски педерас

  • 3
   2

   С ПУФ ПАФ ЕЛА,ЖЕЛЕЗНЕЧАРЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 4
   6

   Гледам намерили сте си виновник. Да предположим, че стотина помака, които не могат името си да напишат, съборят правителството. След това какво следва? Идва Корнелия, Мая, Ахмед, Делян, Волен, Валери, Здравка, обещава: Гласувайте за нас и ще направим стадиона. Вие понеже сте милиони ги избирате, но стадион няма. Тогава какво правим?

   • 5
    4

    Така е , Бойко каза – „Циганите ме обичат !“ . Нормално да си фъргаш да браниш Мутрата.

 20. 9
  8

  ПРИЯТЕЛИ, НЕОБЯТНА Е ДЪЛБОЧИНАТА НА ДУШАТА НА ПЪРШИВИЯ, КРАСТАВ ИНДИАНЕЦ ./ КАТО ДЪЛБОЧИНАТА НА КЛАСИРАНЕТО ИМ / УНИЗЕНИ И НИЗВЕРГНАТИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА 15,05 , ИЗПАДНАЛИ В БЛАТОТО НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА / КАТО БЛАТОТО НА КОПНЕЖА / ОСЕМЕНЯВАНИ ЕЖЕСЕДМИЧНО ОТ ЦЯЛАТА А ГРУПА , МИЛИТЕ ЖЪЛТИ РАЗПОРЕТИНИ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ЛОКОТО . БЛАГОРОДНИ ДУШИЦИ. АДМИРАЦИИ.

 21. 15
  3

  Бойко Борисов Педераст Педераст ! Това е единственият лозунг утре ! Да го духат гербаджийчетата от всички отбори !

 22. 15
  3

  Андрей,пак надуваш мангалския балон..те вчера на джамията бяха 500 мангала на кръст, на никой не му пука за това жалко отборче, макар че е на второ място в класирането…..Ботев във същото положение щеше да има по 10 000 фена на всеки домакински мач…..тияп мангусти прости само в нета се надъхват, че и шампион да стават..още сега почнаха да издишат, в първата шестица ще им скъсат гъзовете от секс, както турските тираджии късат гъзовете на майките и на сестрите им по магистралите 🙂 дейба тия крастави мангали дейба

  • 2
   14

   Тук надува точно мангалския балон, но ти циганче от околията обърка статиите от злоба и безсилие, дееба твойта мама турско-циганска!

 23. 6
  3

  КАЗА СЕ,АКО НЕ СЕ РАБОТИ,НЯМА ДА СЕ ПОМАГА,ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ СЕ РАБОТИ,ТОВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ С ЬС СЬБИРАНЕ ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ НА СТАДИОНА И КОМЕНТАР В ПРЕСАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. 20
  1

  приятели, тъжно ми става за мангалските цигани…на второ място са, джамията пак празна, нямаха агитка дори, нямаха и 1000 мангала на стадиона 🙁 колко тъжно, на никой не му пука за мангалското отборче,всеки пак гледа и се интересува от Ботев Пловдив, отбора на Пловдив……..нормално, всеки знае че ботевистите са 4 пъти повече от мангалските цигани от доко доко.

  • 1
   10

   На никой не му пука с какви глупости се утешават турците и циганите от околията.
   А и на всички е ясно, че агитка на селското игрище в коматево няма агитка от години и всеки гост ги надвиква, даже и петте човека от Русе се чувстваха домакини….

 25. 7
  3

  Страхливи путки викайте Оставка , бойко борисов педераст педераст. Католика вън. Аз съм сигурен че тоя лъжец парите, който дава ще се окаже че са били във формата на кредити и ще ни затрие с милиони дългове.

  Лижете гъза на Тиквата тъпаци прости. Той е виновен за всичко.
  Славчо Атанасов комунето кво ми се прави на ощипана мома. Къв хуй прави при патриотите в парламента и са коалиция с тиквока.

  Слави Трифонов ще ви шибне всичките в панделата.

 26. 6
  8

  ЕДИН ХРАСТ ПАДНАЛ В ЕДНА ДЪЛБОКА ДУПКА / ДЪНОТО НА КЛАСИРАНЕТО / . ДРАПАЛ , ДРАПАЛ ДА СЕ ИЗКАЧИ И НАКРАЯ КАЗАЛ: МАМКА МУ , АКО И СЕГА НЕ ИЗДРАПАМ – СТАВАМ И СИ ОТИВАМ В КЪЩИ / ТУХЛЕНАТА , НЕИЗМАЗАНА КЪЩА ОТ СНИМКАТА /

 27. 4
  11

  А БЕ ЖЪЛТИ МУШМОРОЦИ, ДЕ СМЕ НИЙ ДЕ СТЕ ВИЙ?

 28. 8
  9

  Утри сабалян жъ сми сички прид блатуту, жъ дувада кораба Радецки, жъ разтварвами жаби, храсти и тръстика

 29. 3
  6

  КВИ 5 ЛЕВА БЕ, БОКАТА Е ЛАРЖ И КАЗА ДА ПРЕВЕДА 7 ЛЕВА НА ЦЯЛО ЗА ДУПКАТА.

 30. 29

  Дядо ми обичаше да кзава, че католиците от Раковски като се родят ги повиват в Държавен вестник, но иначе си носят въшки от Кръстоносните походи. Такъв типаж е и самуилов- лъжец с лъскав костюм и скъп автомобил, но с дребна душа, селски манталитет и подмолни намерения. Този човек никога не е имал никакви намерения да строи стадион или да развива отбор. Той просто си купува обществена индулгенция бидейки „благодетел“ на футболен клуб с богата история и огромна фенска маса, която за съжаление нагло опитва да манипулира. Истината е, че католикът е поставен от тиквата и просто изпълнява политически поръчки. Замислете се, дали ромските гласове не им излизат по- скъпо вече? Не бяхме ли грозно излъгани за пореден път? На какво рязаха лентички всичките тикви на 28.08? Защо един футболен президент си позволява директно да изпозлва клуба за политическите си пристрастия? Мисля, че вече е ясно- годината няма да е нулева, а с отрицателен знак. Нито се гради отбор, нито се строи стадион. Постоянно се гонят футболисти, а не можем да си позволим играч със заплата 3000 евро? Всички помним как тънко, тънко се изниза католикът при скандала с чандъров. Сега отново чака удобен повод, за да се оправдае пред голямата тиква и да се оттърве от Ботев. Нека му го дадем! Минали сме през най страшното и всички знаем, че Ботев Пловдив винаги ще го има и нашият дом винаги ще е Колежа!

  • 5
   12

   Вашият дом, а чакате някой друг да ви го построи.
   Подли лицемери.

   • 7
    2

    Духай, лайнар! Все едно ти си строил Лаутджамия. Чак от Кюстендил се довлякохте да закриете Локото и да се насадите на стадона им.

    • 3
     8

     В момента ти духаш , защото си бездомен помак.
     В Пловдив ще идвате само до Метро на 6-ти километър,
     или когато ви прибират в полицията след поредната кражба,
     д’ейба и селската сган жълтурска.

   • Вашият да не би вие да си го построихте, циганино?

  • 3
   7

   Поредния ревльо .
   Типично циганско мислене : Дай, дай, искам …
   Ами напънете си задника, съберете си парите и си постройте стадион.
   Да не ви го бутна държавата ?

 31. 5
  11

  НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА , УТРЕ МАЧ ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ИЛИ КОМИЦИТЕ ОТ ЦИРК КОМАТЕВСКИ ?
  К’ВИ ПРОТЕСТИ , К’ВИ 5 ЛЕВА ?

 32. 4
  4

  Шъ има ли кибаБчитъ и пьепси .
  Инъчи ни дувадям .
  Требе вада дубитъка нъ пашъ.

 33. 4
  12

  Язе мисла чи Божо требе да иде при Челсито аа се разберат кой я онбашията на сгантъ от Сопот!

  • 7
   2

   Бонка от лайнута фарм отиде ли вече при жоро белото?

 34. 8
  8

  Утри в 11:00 жъ ни дукарат и Ожболт с Купата, да га видим ! аййййй канаря и юруууууш у блатуту

 35. 5
  13

  Коматево е вашият дом! Ковчег в който ще ви гаврим макар и мъртви! Това е вашата съдба… мъртви и ГАВРЕНИ…

 36. 5
  7

  А БРЕ ПИЧООЛАР, ТОВА ЧЕ СМЕ ОТБОР НА ДПС-то НЕ ЗНАЧИ ЧЕ КРАТУНАТА БОКО ЩЕ НИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ. ТОЙ ВЕЧЕ НИ ПОДАРИ 30 мил. ЗА ТЕЦ-а, 230 мил. ЗА ПРИСТАНИЩЕ ,НЯКОЛКО ТЕЛЕВИЗИИ, НЯКОЛКО СЛУЖБИ ТА И ГАДЕН ПРОКУРОР. КВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ БРЕ КЕРАТЛАР.

 37. 6
  7

  Ами какво стана с C.C нали твърдяха че купата била за стадиона.Извадиха ли фактите хао хао хао,разни врабчета и кукумявки .

 38. 6
  16

  Моля,селяните от Коматево , като толкова желаят да се почистват утре граждани да посетят град Раковски! Там ще получат своите 5 минути слава! В град Пловдив нямаме нужда от тях!

 39. 8
  15

  Вазелин да носим ли или на сухо ще е плющенето?

 40. 13
  15

  Ще ви помолим да си организирате протеста на някое друго място, защото строежа се използва за склад и арматурна площадка от фирма Запрянови.

 41. 12
  14

  Крановете ще участват ли в протеста или само ще ви правят сянка

 42. 32
  12

  Барбитата наизскачаха !
  Сипвам си бирата! Сагата ще е дълга и забавна! Приятно гледане!

  • 19
   14

   Купата е във витрината на БОТЕВ. А циганската – в хола на Наков ! 😀

  • 16
   9

   Образовай се мангал и научи кой е Касапинът от Лион и какво е правил с мангалите и гей бандитите като Жан Мулен например! Пудавиебамайката локомотивоциганска!

   • 6
    11

    Теб и такива като теб ги наврях на кучето в гъза.

    • 12
     3

     Заедно с 40 милиона от твоите, „тейбаф“ в грузинския шизофреник

     • 6
      6

      Ако продължавате да скимтите ще ви изтрия от картата

   • 19
    11

    Христо Ботев в гроба се обръща заради подобни Барбита родоотстъпници франкофони без грам достойнство и чест! Вмирисани плъхове с големи уста и малки топки !

    • 10
     5

     Франкофон??? Боже, колко си прост.. все пак си необразован и комплексиран буфер и гей бандит!

     • 7
      7

      Пак ще ядете спарчето ,ебах ви в селските арийци с помашки произход.

  • 10
   6

   Сипвай, защото скоро ще те преливат с вино и ще гледаш цветята откъм корените! Пудавиебамайката локомотивоциганска!!!

   • 4
    9

    Бетонна плоча да те пази от дъжда , тарамбуките ще ви оправят расата

 43. 18
  5

  Щом е протест трябва да има един единствен лозунг , едно скандиране – БОЙКО БОРИСОВ ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ ! БОЙКО БОРИСОВ ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ !!!!! Всичко друго е вторично – и самуиловци , и йотковци ,и ачовци… те са СЛЕДСТВИЕ . Причините за бедите на БОТЕВ са единствено в МУТРАТА , който фалира КТБ , съсипа Василев , остави БОТЕВ без стадион , дари собствеността на Василев – на Свинята , и с това породи задълженията на ФК. От „вътрешни“ задължения , на Цв.Василев към Цв.Василев , те станаха външни задължения. Това е същината на проблема.

 44. 15
  8

  Предлагам да организираме шествие с тикви! Нека всеки вземе по една и я остави на Колежа, а най- голямата да я занесем на лъжливия католик! Символиката е ясна… Да изметем тиквите Боко, Крадлев и останалите! Католикът нека знае, че ако развали концесията, първо ще опожарим и унищожим Раковски и всичките инцести там! Пак настъпва време разделно, нека сме обединени! Ботев Пловдив и България над всичко и всички!

  • 11
   10

   До вчера им целувахме задниците , не става .
   Знаят ни като курвите на Локо и всички власти.

  • 3
   6

   Точно така Клаус Барби, много мъдри предложения!

 45. 10
  3

  Абе кво сдружение е тва бе 20 човека от кръга Матине , на мазния чичко Гиздаков , кривогледия дебел Стафунски , Велко Райчев синьото око , и мръсния предател Теодор Бочев. Кой редставлявате бе гниди , та декларация пуснал. Империал 2 се задава пак за вас.

 46. 7
  7

  приятели, тъжно ми става за мангалските цигани…на второ място са, джамията пак празна, нямаха агитка дори, нямаха и 1000 мангала на стадиона 🙁 колко тъжно, на никой не му пука за мангалското отборче,всеки пак гледа и се интересува от Ботев Пловдив, отбора на Пловдив……..нормално, всеки знае че ботевистите са 4 пъти повече от мангалските цигани от доко доко.

  • 11
   3

   Интересуваме се от това че за поревден път искате да откраднете от държавата.
   Протестирайте срещу собственика, той да ви направи стадион !

 47. 12
  4

  Значи Самуилов им заяви, че няма да строи стадиона и те тръгнаха да свалят правителството.
  Трябва да си направите собствен политически проект – Няма такива тъпаци

 48. 8
  4

  Утре ви пожелавам поне точка от говедата , за да ни помогнете
  в пътя към шампионската титла , а и да си помогнете в
  битката за оцеляване.
  Макар че с тези 52 милиона сте за поредния фалит,
  просто не ви се вярва, затова ще плачете и лижете гъзовете на властта.

  • 2
   1

   Ти внимавай как наричаш приятелките ви,защото ще те напляскат вашите.Те гидини търсиха съпорт как да ни се опънат,а току виж им го развалиш

 49. 9
  3

  Какъв стадион бре ЧУКУНДУРИ ГАЛОШИ, на вас само ДИБЕЛ рязане ХУЙ.

 50. 7
  5

  ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ НА ЖЪЛТАТА СГАН СА РОДИТЕЛИТЕ ИМ , ТРЯБВАЛО Е ДА ГИ НАПРАВЯТ ПО-УМНИ.
  АМА ОТЗАД НЯМА КАК ДА СТАНЕ , РЕЗУЛТАТА ЩЕ ВИДИМ УТРЕ НА “ПРОТЕСТА“.

 51. 6
  3

  С апапити жъ сми там ва! Напрайфми ултра плакатът ва-
  Save Our Souls – SOS !

 52. 10
  7

  Въртят, сучат, а никой не казва една дума за най-нормалното нещо във всяка такава ситуация: Задълженията се плащат. Нормалните хора всеки месец или всяка година плащат задълженията си.
  Всеки от нас плаща – ток, вода, интернет, данъци и т.н., с какво Ботевь е по-различен, че да не си плаща?
  Присъщо на селския манталитет е стремежа винаги да се „мине тънко“ но е крайно време някои да разберат, че се намират в държава в ЕС, през 21 век и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СЕ ПЛАЩАТ!

  • 15
   2

   Нормалните и интелигентни Ботевисти, много добре го разбират т

   • За жалост сме малко , надделяват дебилите от клетката

  • 12
   3

   Има едни 344 шматки -https://www.facebook.com/events/985011751831997/?ti=icl , които си мислят , че са вся и всьо и се опитват да минат тънко без да плащат едни 52 милки и стават за смях пред цялата жълто-черна общност! Пичове, обяснете на наивниците, че данъците, таксите и борчовете в тая държава се плащат Пт всички!

 53. жълтите са сиренясали лъжци и държанки на Домуша
  6
  7

  Много ми се иска Андрешко а постне снимки утре да се види дали ще има 100-тина човека. Само, че всички снимки ще са отблизко за да не се разбере че са единици, а ще пишат че са милиони

  • 2
   7

   като гледам (без)интереса към тази балонна статийка…. по-донре дане пуска никакви снимки

   • 3
    1

    Ами смеем ви са на простотиите, затова сме тук

 54. 16
  11

  Циганите не разбраха, че Ботев е Гранд и всички се съобразяват с неговите фенове!

  Канари,
  Всички на Колежа, на финалът доказахме кой е отборът на град Пловдив! Футболисти и мачове идват и отминават, но един отбор е велик заради публиката! Не слушайте циганите, те и като бият пак мразят Гранда!
  Ще има стадион, ще има отбор заради десетките хиляди жълто-черни сърца! Обединени за Ботев – Гранда на Пловдив!

  • 6
   8

   Значи и сега ще има безплатни кренвирши като на финала. Да не излъжеш?

  • 7
   6

   на дербитата с ЦСКА се видя кой отбор има повече публика. финала беше „ститистика на безплатните кренвиршчии“

 55. 10
  5

  Мангали само ваши коментари във тема за Ботев ! Коментари ,че се разпадаме ! А какво ще правите вие тогава ? Как ще живеете ? Животът ви ще изгуби смисъл ,няма да има кой да мразите !

  • 8
   2

   Ще ставаме медалисти, селски. Но ти няма как да го разбереш защото за теб явно само омразата е начин на живот…

 56. 4
  2

  Къш бе , ром ! Ходи да лижеш гъза на Тиквата. Той каза „Циганите имат право да ме обичат“ , та еба в миризливия циганин…

 57. 10
  4

  И какво излиза че тея пак ще просят държавата да им строи коптора,ама ако построят техния да направят на Марица,Лаута,Тодор диев

 58. 16
  5

  А защо държавата трябв да строи стадион на индианците??????????

 59. 11
  7

  Малоумници защо искате държавата да ви строи кочината с парите на данъкопладците??

  • 9
   4

   Къф „данъкоплатец“ си те бе , Вълчо ? Ти си нелегално такси ! Данъци не плащаш.

   • Не е верно смеете се на вълчовсци а ги надминавате в желанието си за келепир и живуркане на гърба на народа жълти пумаци и резаци с манталитет на столипиновци

 60. 8
  6

  Защо чакате на високо поставените държавници да ви строят стадиона

 61. 12
  7

  ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ЧАКАТЕ НА ДЪРЖАВАТА ДА ВИ СТРОИ СТАДИОНА??????

 62. 10
  6

  СРЕЩУ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ГЛУПАЦИ? ЗАЩО ЧАКАТЕ ДЪРЖАВАТА ДА СТРОИ ЧАСТЕН СТАДИОН???????

 63. 11
  10

  Пичаги бат Стоян канара ни каза на нази стрямалийските юрдечки да не зареждаме повече от ИНСАТА а да минем директно на остатъчното олио от фритюрника на бай Наско селския от Стряма ва да гоейба.

 64. 13
  9

  ИНСА – Изнасилих Некъпаните Селяни Анално

 65. 16
  13

  Къде сте тръгнали със тези, широко отворени бузи бре, ЖЪЛТИ мисирки, Държавата няма право да строи частен стадион, ПРОСЯЦИ цял живот наведени и ебани, няма БКП няма Дража Вълчева и онзи Гявуров дето закри СПАРТАК.

 66. 15
  10

  Педерунгили, стига сте фантазирали за стадиона, ами се стягайте и утре поне равен с Говедата. Иначе няма да има повече е…ан . Ще забравим, че сте ни курви. Казах!

 67. 16
  2

  Божо ибрика 👅 , платеният фен , дето се снимаше с Тиквата , и той ли ще води протеста ?

 68. 16
  8

  Как се оздравява труп ? Никой не ви е длъжен мърши сополиви! Откуде накъде държавата ще ви строи стадион , който само съборихте ?

 69. 15
  10

  И защо хората с високи позиции във властта трябва да се ангажират със стадиона? ББ и министъра го казаха на „рестарта“ в прав текст: осигурете финансирането пък ние ще ви помагаме, административно, естествено. Жълтурите явно са очаквали финансово оздравяване, разбирай опрощаване на 50-тина млн., и в добавка построяване на стадион за още 30 млн. Е няма такава нагла сган!

 70. 12
  5

  Момчета, дойде време пак да се навеждаме. Аз го правя цял живот. С чест, достойнство и бунт срещу властта не става. Казвам ви го от личен опит. Вижте ме мен – цял житот се навеждам на всяка власт и съм добре. И отбора ни беше на тази системе досега

 71. 12
  17

  Ясно е, че се задава фалит и РАЗПАД.
  След тези изцепки НИКОЙ бизнесмен няма да си сложи таралеж в гащите с вас!
  Идва ново Ъ, но в окръжните групи този път и без никаква подкрепа от мустакати крадци.
  Само не е ясно какви са „поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни“ и къде са поети??!!

  Забравете го този стадион и си спасявайте отбора защото може и двете да загубите! Не, че ще страдам за вас де…

  • 15
   8

   Боли ме патката за теб – и в окръжна ще сме повече от феновете на кюстендилския навлек, гостенин в града ми.

   • 5
    3

    Радвам се за теб. Оптимизма е най-важното нрнещо

    • 3
     3

     Доказахме го вече преди години. Пловдив е само наш, вие сте ни гости.

     • 2
      1

      Е все пак да не се изпада в крайности с оптимизма, които водят до САМОЗАБЛУДИ…

  • 4
   4

   стикс ли си микс ли си, кажи защо сте втори в класирането, а на порутената джамия нямате и 1000 мангала, нямате и агитка…дейба ваща майка локомотивомангаска дейба

   • 5
    4

    а вие защо не можете да съберете 100 на скелето в Коматево

 72. 18
  3

  ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СПРАТ ДА ЗАРЕЖДАТ ГОРИВО ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ИНСА !!!

  • 8
   3

   Феновете на Локо Пловдив си зареждаме колите от там

 73. 6
  4

  Ако наистина се събирате, да предопредите чистотата, че след като се разотидите ще трябва дезинфекция.

  • 8
   3

   ще се събираме, много ботевисти пред стадиона,пак няма да има жив мангал в Пловдив, щото лошите ботевисти са на линия 🙂 ще ви се ебе майката циганска, както и на всички във властта

   • 8
    2

    Ти гледай утре, докато се събирате,да не ви набарат левскарите,че много от „лошите ботевисти“,ще се приберат с напукани муцуни.

    • Айде де,ние на това се надяваме,ама и вие да сте с тях

 74. 25
  4

  Те явно не разбират, че хората не са глупаци!
  Няма да стане тяхната машинация, искат при лапат едни декари в центъра на града а Ботев да бъде захвърлен на бунището в последствие! Дори няма никаква гаранция, че ако се създаде такова дружество там ше се построи стадион! Може утре да решат, че няма нужда от стадион и да си построят МОЛ, хотел или свинарник в който Пеевски и мама да грухтят на воля!
  Няма такива гнусни разбойници!
  Гнусна, крадлива измет! Само те се ненаядоха и ненакрадоха!
  И Самуило не спря да лъже, то бива безочливост ама това прескочи всички граници! Боклуци от класа!

  • 10
   3

   А кой молеше мамата на Пеевски да вземе БотевЪ?

 75. 7
  12

  А БРЕ ПИЧООЛАР, ЗАПРЯНОВИ ВЗЕХА ЛИ СИ КРАНОВЕТЕ? ПИТАМ ЗА ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ – ХОДЖИ ПО ЯКАТА, ЧЕ НА СНИМКИТЕ НА ЕНДРЮ ЕФЕНДИ НЕ СЕ ВИЖДАТ. ДАНО ДА ДАДЕ АЛЛАХ ЦЯЛ ЖИВОТ ДВА КРАНА СЯНКА ДА НИ ПАЗЯТ НАД ДУПКАТА С ТИНЯ.

  • 14
   4

   Мангал, всички знаем, че имаш приятели ходжи – ходи да се изкъпеш сега.

 76. 14
  9

  ГЕРБ – Сбогом !!! Няма да ПРОСТИМ !!!

  Да се появи тиквата и така нагло да излъже заради изборите.

  Така лъжат и другите избиратели .

  Така откраднаха активите на КТБ и опустушиха Виваком и я дадоха на Левски !!!

  Довиждане ГЕРБ !!!!

  Това което направи безмъртния Христо Ботев и неговата чета и написа историята за Борба ще е нищо сравнение с това което предстои да ви се случи от феновете на отбора !!!

  Така както излъгахте в Пловдив за стадиона, така лъжете народа за всичко.

  Не вярвам да изкарате мандата в Пловдив.

  • 16
   18

   ДРЕМЕ МУ НА ТИКВАТА ЗА ВАС. И КВО ЩЕ НАПРАВИТЕ БЕ ИМПОТЕНТНИ ЖЪЛТИ ДЖУДЖЕТА МЕГАЛОМАНИ?

   • 11
    8

    Ще ти скъсаме главата ако се представиш кой си. Това например.

 77. 11
  12

  ХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХХААХАХАХАХХААХАХАХ

Comments are closed.