КПБП и Бултрас призоваха за събиране пред Колежа, поканиха Бойко, Кралев, Зико, Самуилов …

142
3666

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и фракциите от агитката на канарчетата обединени под името „Bultras“ публикуваха едновременно съобщение, с което призовават за масово събиране на Колежа. Причината е, че според членовете на двете организации 2 месеца след рестарта на строителството на стадиона те не виждат достатъчно свършена работа. Интересно е, че те призовават всички присъствали преди повече от 2 месеца на церемонията по рестарта да присъстват и на въпросното събиране, което ще се състои преди мача с Левски на 10.11.2019 г. в 11:00 ч.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

„Скъпи ботевисти,
на 28.08.2019 г. беше даден официалният „рестарт” на строежа на ст. „Христо Ботев”. На него присъстваха благодетелят на клуба- Георги Самуилов и част от ръководителите на клуба в лицето на изпълнителния директор, членове на Съвета на директорите и други. Сред официалните гости бяха и министър-председателят на РБ, финансовият министър, спортният министър, бившият и бъдещият кмет на гр. Пловдив и т.н. представителите на политическия елит бяха особено весели и засмени, гордо изправени пред събралите се хора, осъзнаващи перфектната предизборна кампания, която си правят, поредното прерязване на лентичка на обект, без да е ясно кога и как ще бъде завършен. Трупащи дивиденти на гърба на хилядите жълто-черни привърженици и тяхното най-скъпо място- ст. „Христо Ботев”. Време е за равносметка.
Повече от два месеца изминаха, а реалните строителни дейности по стадиона се изразяват в малцина работници, които се броят на пръстите на една ръка, два крана, които не са помръднали от момента на поставянето им и… и това е. След равносметката е време за действия.

Обединени фракции „Bultras” и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” канят всички жълто-черни привърженици на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 г. в 11:00 ч. пред ст. „Христо Ботев”. Нека покажем, че проблемът не е забравен.
Каним и всички гореизброени, вярваме, че след така важните им изборите вече имат свободно време, за да дойдат и да видят какво по-точно откриха.

След приключване на събирането заедно ще се отправим към „футболен комплекс Ботев 1912”, където посрещаме отбора на Левски София. Знамената на фенските организации ще отсъстват от Южната трибуна. От този мач там ще има само едно знаме- това за Колежа, защото няма нищо по-важно от него! Защото всички хиляди ботевисти са обединени под този флаг!

Очакваме Ви! 10.11.2019 г. 11:00 ч. СТАДИОН „ХРИСТО БОТЕВ”!!!“

142 КОМЕНТАРА

 1. 18
  1

  Предлагам да се организира мероприятие за 28-ми ноември , четвъртък . Да се чества 3 месеца от рестарта на Колежа – да поканим отново Тиквата , Крадлев , новия на БФС , Зико бързата мисъл , и разбира се Чичо Сам ! Да дръпнат пак по една реч , да хапнат , да пийнат , и после по мерцедесите и кой от където… А сдруженци ? А лапачи на гербави хуйове ? А кюфтета тиквени , унищожители на БОТЕВ ??? 🎃🎃🎃 

  • 1
   2

   Така е с леките жени , духат , после си чоплят носа защо са духали за тоя дето духа .

 2. 21
  9

  Сега ще ви обясня каква е хавата: Католикът е предоставил стадиона на фирма Запрянови. Те са го превърнали в арматурен двор – правят арматура за обектите си и я изнасят с камиони. А клетите фенове си мислят, че тя е за стадиона. А крановете стоят там, защото няма работа за тях… Егати гаврата!

  • И си държат крановете на паркинг! Положението е много, ама много зле!

 3. 13
  12

  Пак ли ще правите свирки на боко тиквата мама ви проста. Заслужавате си сътбата да ви управлява един прост комунист пожарникар

  • 14
   4

   Вашата “съТба” е да сте неграмотници от източното гето.

   • 5
    10

    Не прави забеюежки за правопис, защото във вашето официално съобшение има такива! Жълти цигани!

  • 6
   5

   Стига си плюл а идвай на Колежа. Ще бъде протест.

 4. 20
  3

  Чакайте малко бе, парите не са ли от католика? Ми ходете в Раковски , той като не идва! Едно време как ходихте в Крумово?

 5. 12
  7

  Разберете, че никой не дава толкова пари просто така. С тези събирания и мрънкания нищо няма да постигнем, едно и също всеки път. Ето една идея която е постижима, но няма как да стане именно заради феновете. Ако 5 000 човека всеки месец дават по 50 лв от джоба си във фонд за Колежа на месец са 250 000 лв, на година това прави 3 милиона!!! Е вече са минали 5 години и 5 месеца от както не се строи Колежа, за 5 г щяхме да съберем 15 милиона лева!!! Не е нужно да имаш парите накуп за да строиш, може да го правиш месец за месец. 250 000 са напълно достатъчни на месец за да върви строителството. Стига сме мрънкали, айде вече да направим нещо за самите себе си. За 10 години феновете и то 5 000 човека не повече могат да построят колежа САМИ, но е по лесно да мрънкаме, е ако се бяхме сетили преди 4,5 години вече щяхме да сме наполовината път, а ние още сме никъде. Замислете се! Никой няма да то направи по собствено желание този стадион, ние, феновете сме Ботев Пловдив. За 10 години може сами да си завършим нашият дом. Само Ботев!

  • 5
   11

   Кви 50 лв., ва батчет? Ний сми многу саму га имъ бисплатни кибапчита, пепси и кртонини шапки. Амвантичкъ му й майкътъ.

   • 11
    5

    Айде стига бе, глупак. 99% в този сайт и от двата отбора са някакви тъпаци само събрани с една мозъчна гънка. Написал съм някакво нормално мнение, ако ще отговаряш направи го по същия начин или не си хаби времето. Може да има нормална комуникация между нас, просто някои сте си такива и такива ще останете.

    • 5
     3

     Писал си невъзможни неща. Това може да се направи но не в България . Затова спри да даваш идеи и ела в събота на протеста и след това на мача. С тези писания само внасяш разкол. Или точно това целиш.

     • 7
      4

      Не целя нищо, обичам тоя клуб и ме боли да гледам как го унищожават. Протеста и мача са в неделя, не в събота. Там ще съм, но лошото е че не виждам какво ще променим на този етап. Католика не го интересува нашето мнение.

     • 2
      3

      Защо да са невъзможни неща? Феновете вместо да ходят и да протестират, могат да ходят на мачовете и да пълнят Базата. Могат да отворят спестовен влог с поименни вносители и всеки да внася определена сума. Ако в края на годината Католика не внесе в тази сметка сума равна на събраната, то всеки вносител може да изтегли вноската си. Нека видим колко сме сериозни ние, преди да изискваме от другите.

    • 1
     2

     Като ти гледам ника и наивните идеи… и ти не си много по-добре

  • Ще ти обясня приятел защо това не може да стане. Едно че ти визираш 5000 фена /едни и същи ???/ и презумпцията че тези 5000 фена ще заделят пет годи поред всеки месец от джоба си по 50 лева ! И каква ще е тяхната мотивация ? Все те да дават /общо за пет години ще са дали 3000 лв !/ , а други , примерно 15 000 също фенове ботевисти – да не дават нищо ? Тия чисти аритметики не се реализират в живия живот. И друго , още по-важно. Да приемем че са събрани тези 15 милиона лева /които не стигат за дострояването/ Кой ще УПРАВЛЯВА тези пари ??? Ачо Сълзата ? Или мултимилионера Мултак от РакУвски ?? Извинявай ама аз не съм съгласен да отделям от залъка си по 600 лева година , за да се разпореждат с парите ми престъпници. Или разни сдруженци – кюфтаджии ! Обичам БОТЕВ. Боли ме ужасно за разрухата в клуба ни. Но парите си вадя с ЧЕСТЕН труд. И не ги хвърлям по улицата , ни ги дарявам на мошеници. Ето затова идеята ти е илюзия и няма как да проработи.

   • Тогава не напъвай с протестите. Нищо няма да помогнат. Ходи поне на мачовете, води и детето си.

   • Защо трябва да са „едни и същи“ 5000 човека?!
    И щом питаш „с каква мотивация“ си ми ясен какъв фен си…

    Идеята е добра и сега е времето да докажем, че сме истински и многобройни фенове. Не може в БГ всеки да иска на готово. Трябва и ние да дадем. А за парите съм сигурен, че може да се намери начин да не бъдат изтегляни от един човек ако се страхуваш, че ще бъдат окрадени

   • Идеята ми беше образна за тези 5 000 човека, защото и да се открие някаква такава сметка с тази идея и 5 000 няма да има, които да дават пари, така че не ми говори за 15 000 фена! Ботев може и да има тази бройка фенове, но МНОГО МАЛКО от тях биха дали пари за отбора. Те си ходят на месец на 2 домакински мача на които са дали 20 лв за отбора и си мислят, че с тази минимална сума, която дават за отбора са треньори,директори и тнт. Всеки е уж голям Ботевист, а всеки чака другия да му свърши работата. Масата чоплят семки, псуват и си мислят, че са най-големите..жалка работа. Ботев и 30 000 фена да има, аз съм сигурен, че под 1 000 ще отделят средства. Жалко, но факт.

    • И що да е жалко! Не можеш да бръкнеш на хората в джоба! Не стига, че тепърва замирисва на футбол, че за късо време му изпуснахме края, ами и още! И без това сме най-бедния град… Да строят тези, дето го бутнаха и ни блъфираха. Ние ще страдаме, но ще подкрепяме. Имаме школа, имаме отбор. Воля трябва и мъжество! Велик Ботев Пловдив!

 6. 4
  3

  3 към 1 са в майка ти! Двама са отдолу, а третия и го сложил в устата!

 7. 17
  3

  Аз вече не зареждам гориво в бензиностанциите ИНСА.И няма да го правя докато стадиона не започне РЕАЛНО да се строи.И на мач на живо няма да стъпя поради тази причина.

  • 5
   4

   Мчи то кво да стъпвъш нъ стадьона, кой нъ фани нъ ибе 🙁

 8. 11
  3

  Когато записвах детето си в Ботев един господин който се определи като финансов мениджър ми заяви каква екипировка ще получим срещу сумата от 300 лева. Два месеца по-късно обаче няма и помен от подобна екипировка, а въпросния господин който редовно виждам в компанията на иван йотков ми казва само думата скоро. Докога? Питам

  • Финансов мениджър?Боже ,Боже на Йотков подлогите все на длъжност Управител, Мениджър ти чакай екипировка 2 месеца!Тези ги питай дали „скоро “ си получават заплатата да си бъркат в носа по цял ден, то за друго не стават.Парите са отдавна похарчени бъди сигурен в това, естествено екипировката не е платена и естествено няма и да я доставят .

 9. 11
  3

  Когато записвах детето си в Ботев един господин който се определи като финансов мениджър ми заяви каква екипировка ще получим срещу сумата от 300 лева. Два месеца по-късно обаче няма и помен от подобна екипировка, а въпросния господин който редовно виждам в компанията на иван йотков ми казва само думата скоро. Докога?

  • 11
   4

   Закъсал е буса малко след границата от 1 месец. Как да дойде нещо което не е поръчвано, а парите са усвоени за запълване на други дупки в бюджета, вероятно за тор да оправят терена!!

 10. 11
  11

  -Добър ден.
  -Добър ден.
  -Искам 70 пакета пуканки, 20 литра кола, 2 стека бира, 40 пакета фъстъци, 20 пакета чипс…
  -А , ясно, пак има новини за ботевЪ?
  -Ами да… бултрасите пак са писали декларация! Забавляват неспирно!
  -Големи са! Да ти е сладко и утре пак да дойдеш?
  -Нямам избор, циркът е всеки ден…

  • 3
   1

   Искаш, мангал, но никой не дава нищо на мангалите – като ви знаят какви сте крадци, искай си. …или по-добре, намери си работа и си плати тока.

 11. 3
  9

  Кажете ми кой е тоя,който трябва да даде милионите, а не ги дава за да отида лично да му строша носа!

  • Батьо, виж всички на снимката на откриването. Избери си който искаш…

 12. 6
  8

  Единствения шанс тоя стадион да се построи е като градски т.е.,да бъде на общината и да се ползва от всички ф.к. в града!

 13. 14
  4

  Щом в темата за Ботев има над 100 коментара, значи малцинството сън ме ги хваща и нещата вървят надобре! В неделя ще сме много!

  • 6
   5

   Толкова надобре че чак ми идва да ревна.

  • 7
   11

   Селския “гранд” го ебахме мощно с пета в гъза. Ебат го и Царско село, Ботев Враца и кой не го е хванал, не е свършил в гъза на “грандъ” Само гранд в Родопите сте селянин

 14. 5
  8

  Лопати и кирки..да носим ли…ах колко е жалко да си папагал…..а и друго,изборите минаха, така,че стадион…Йок

 15. 6
  6

  Пичаги и Стоян канара призова цяла Стряма да протестира и каза на юрдечките че от тук нататък ментата и мастичката ще я пият вече разделно ва да гоейба.

 16. 12
  8

  Малцинството като чуе за великия пловдивски гранд и му се присира! КОШМАРЪТ ВИ СЕ ЗАВРЪЩА!!!

  • 9
   11

   Селски, и 10 към 1 да бяхте на дербито на дербитата, само щеше да е още по-сладко да ви бием.

   • 17
    6

    3 към 1 сме и в квартала ти, в града ти, в класа ти или на работата ти! После как да не сте комплексирани и постоянно жълтите да са ви в устите. А за финала – изгубен мач на терена, но по-ценното е, че цяла България видя кои наистина са господарите на Пловдив! Формата е временна, но класата вечна!!!

    • 5
     4

     Не, 3:1 сте само в селата около Пловдив, в КЦМ, в Пимк и в ОБщината, не и в града!
     На Финала на финалите, когато бяхте публично изнасилени пред цяла България се видя Истината! Като махнеш 2000 билета от КЦМ, 2000 билета от ПИМК и 2000 билета от Общината , закупени в Сектор А – оставате около 8-9000 макс. Пак бяхте по-малко от 12000 Истински Черно-Бели Пловдивчани!
     ЖълТУРЦИ прости, в Пловдив сте на гости!

     • 5
      1

      И там сме 3 към 1! Факт – Ботев владее Пловдив и около Пловдив. Винаги така е било, така и ще бъде.

      На финала – 15 на 5, въпреки безплатната циганска екскузия. Екскурзията, която беше единственото безплатно нещо на финала – пак грижа за малцинствата, пак без хора…

      http://img.sportal.bg/uploads/news/2019_20/org/00785750.jpg

      http://ultras-bulgaria.net/wp-content/uploads/2019/05/botevloko14.jpg

      О кюстендилци, мангали просто – обречени сте в пловдив да сте гости!

     • Къде ги видя тези 12 000 прошляк,4000 българи бяхте и 1000 мингияни срещу централната трибуна,на 100 години финал играете,голям праз,цигани гнусни

  • 3
   9

   Селския “грандъ” го ебахме мощно с пета в гъза. Ебе го и Царско село, и Ботев Враца и всякакви знайни и незнайни грандове ..Без стадион, без купа, гранд само в Родопската яка миризляк

 17. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ И ДВЕ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  5
  10

  Левски открадна спонсорите на ботевъ Коматево преди няколко години и успя да вдигне един сектор, но без козирка-ФАКТ! И как сега Коматево ще вдига четири трибуни с четири козирки? Това е напълно невъзможно! Няма логика!

  Единственото ,което могат да направят бултрасите е да пълнят министадиончето в Коматево, но те и това не правят, скелето е все празно? Техният дом е Коматево! Според логиката от село индианците няма да се измъкнат…

 18. 7
  9

  Ха-ха,стадиона ще се строи с непарични средства! На 10.11. всички да сте „гордо надупени“ с готовност за гълтане!

  • 7
   9

   Господари сте на село,отбор на фатмаците и срам за Пловдив[

 19. 17
  7

  Мангали бедни, комплексирани – Ботев е предпоследен и има двама национали, а кондукторският миризлак кампеон, ще става, но само един е викнат под знамената (и то по милост, да запише 2-3 минути за 20 години кариера и той завалията). Та, така, гадни факти. Лапайте и се потапяйте, алтави храчки.

  • 6
   9

   Има 2 неНУЖНИКА за продажба, тъп срлянино

  • 4
   3

   А представате ли си ако бяха на пред-пред-последно място…

  • 4
   6

   Ебати, кви ги взимат вече в този национал- дебели и грозни, хледащи пети от близо

 20. 9
  7

  Мъката е доста голяма вечно ебани и вечно не желани това е Локомотив Велбъж Кюстендил.
  Очаква ме ви да ви наебем със юношите и децата да ви еба мамата проста.

 21. 16
  8

  Вижте ги как злорадстват столипиновските циганчета 🙂 Гадно им е че са 3 пъти по-малко от градските съперници, които ги унижават цял живот..Гадно им е че и шампиони да станат дори, на никой няма да му пука, ще са по сайтовете 2 дена и после пак 100 мангала на джамията…

  Най-много ги притеснява стадион Христо Ботев…след като се завърши, официално ги закриваме, ще забравят купи пети, всичките си цигански мизерии, просто защото цял Пловдив обича Ботев 🙂

  Съдба…

  • 3
   1

   Лошуту й, чи ас и ти ни сме цял Пловдив 🙁

 22. 10
  6

  Я си ебете майката!Защо си мислите,че на някой му пука за вас…Гласувахте,едно благодаря,и духайте супата.

 23. 10
  8

  Ми викнете и Боби Михайлов де! Защо го пропускате?! Довчера му го лижехте и на него!

  • 6
   10

   Когато ФК Ботев Пловдив заедно с още няколко други подеха инициатива за свалянето на Перуката, лично Крушо засвидетелства подкрепа за плешивеца. Много бързо забравяш или така ти отърва?

   • 7
    5

    Като сте подели инициатива да го сваляте, свалихте ли го?
    Или на откриването на строежа му ръкопляскахте?
    Сега пак някаква инициатива сте подели – дали няма да е със същия успех?

   • 9
    7

    хаха. Подели инициатива…!!!
    Ей, селяндур, ти като лъжеш накъде гледаш.
    Вие първи го подкрепихте… айде на-много да сте били 2-ри.

    СЕЛСКИ ТАРИКАТИ!

 24. 14
  5

  Интересно. Този призив към жълтурите да се събират идва след срещата на сдружението и Самуилов. Дали на тази среща Самуилов не им е показал конфигурация от пръсти с преобладаващ между тях среден?
  Още по-интересно – като се съберат 30-40 добитъка да ревът и да мучат, дано да има някой журналист да ги пита, какво искат и от кой го искат. Нещо ми подсказва, че отговорите ще са много забавни.

   • Не и преди да продаде двете куци пилета на Левски и да направи кеш аут!

 25. 11
  2

  Какво мрънкате,че ви пишем по темите,та Ние ташак си правим в тях.
  Да попитам…на последния ви домакински мач на полувремето…видяхте ли кочовете …цяло стадо пасяха на помощното игрище
  Бахти Обора майна.

 26. 13
  3

  Нали на изборите жълтите серсеми гласуваха масово за „Искаме си колежа“, даже и статия имаше тук, че разни тъпунгери си снимали бюлетините. Е, до колкото знам „Искаме си колежа“ не е избран нито в Пловдив, нито в Стряма, нито в Долни Воден. Е, какво искате тогава?

 27. 15
  3

  Тоя номер вече е изтъркан , пробвайте
  нещо ново !
  Местя си го в другия крачол

 28. 6
  10

  И наче е готино да гледаш и да четеш коментерите на палячовците които не знаят каквъв е отбора на Локомотив,не знаят и историята на този разпорен тим от годините по комунизма.
  Жалко е във момента да си фен на закрит отбор и той да си мисли,че е нещо за този красив и хубав град.
  Днес се разбра,че дон Крушон събирал матириал за производство на сапун.

 29. 22
  5

  Ква риба дава ГОМНЕЖА , на кво по-бара ? На бел глистец или дъфкано говно , а команчи ?Дюзена къФ да е?

 30. 15
  2

  ВЪРНЕТЕ БЮСТА ПАМЕТНИК …НА ХРИСТО БОТЕВ… КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ТОЙ ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН… НАПРОТИВ КАТО ГЛЕДА ОТГОРЕ КАКВИ СА ДНЕШНИТЕ ПАТРИОТИ КАК СА ПЛЮЯТ ЕДНИ ДРУГИ ЮНАШКИ КАТО ЧЕ ЛИ НА ДНЕВЕН РЕД ИЗЛИЗАТ ДУМИТЕ МУ НА ЕДНО НАЙ ВЕЛИКИТЕ МУ СТИХОТВОРЕНИЯ….АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ МИЛО ДРАГО А ВИЙ ВИЙ СТЕ ИДИОТИ

 31. 13
  7

  Абе жълти педали, не разбрахте ли, че комунизма си отиде.
  НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН!

  • 4
   15

   Майка ти ни е длъжна им се отчита с пълна програма

   • Чакай си копнежа пумак, дано го дочакате все някога.

 32. 10
  17

  Направети си само сметка колко ги боли колко са ебани висички порошляци от ФК“ВЕЛБЪЖ“КН.
  Колко е жалко да си ебан потник от Локомотив ама не Пловдив.
  Пичове Ботев е гранда на грандовете за Пловдив,жалко е и е тъжно да злобееш против господаря си.
  Как не разбрахте мангали прости,че без Ботев няма футбол във Пловдив бе еййййййййй.
  Знам,че ви боли но едвали успехите на Ботев ще ги достигнете.
  Сега за да ви е по добре някой звучно трябва да ви наебе и да ви каже ебете си майката циганска.
  Както и да плюете СТАДИОНА НА ГРАНДА ЩЕ СЕ ПОСТРОИ.Гледаите и ще ви стане ясно как и кой ще го построи.

  • 8
   4

   В ПЕТАк се връщам и в понеделник е готов!!!

  • Строежа е започнат, 2-ма високо квалифицирани работници работят неуморно. До 2 месеца е вдигната едната трибуна. Откриваме копнежа официално след нова година!!

 33. 9
  8

  Един и същ миризлив циганин , като обезумял по цял ден тича от тема в тема , все за БОТЕВ , и маркира ! Като разгонен скункс през размножителен период маркира и овонява ! Абе психопат – Мърков ли си , Стиксов ли си , бълскай чикии ! Ама спри да блъскаш клавиатурата бе… Целият град разбра че ти хлопа циганската кратуна ! Спри се бе.

 34. 13
  6

  Кой трябва да строи, стадион на частен клуб, Самуилов или Държавата, като чета как жълтите мисирки искат стадион от Б.Борисов, ама той не е ахмак да дава пари за тези ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО.

 35. 10
  9

  Кьнари, истината е една! Закриваме този БотифЪ и правим нов Ботиф с две ЪЪ – БотифЪЪ!
  И… готово! Почвами на чисто за пореден път и все някой жа го построи Копнежа!

  • 4
   9

   Тоа филм го гледааме вече. Закрифми Лукумутиф и преместийми ВелЖДъб от Кюстендил в Пловдив.

   • А пък ако знаеш как преместихме Металик….. Голяма драма, голям кеф беше! Господин Василев обяви намеренията си за завръщане в България!!! Стадиона ни е готов до коледа 2019-та. Нека празнуваме заедно приятели от родопската яка.

 36. 10
  12

  Няма да стане миризливи жълти клошари, няма как да го допуснем

  • 5
   10

   Какво няма да допуснеш бе мама ти дейба разкапана. Жалък циганин.

 37. 15
  8

  Къв проблем не е забравен бе селяни прости? Сами си бутнахте кочината, имате концесия с над 300 хиляди неплатени такси! И сега реват пак някой да им строи стадион! Що не си ебете майката грозна уродлива циганска! По-големи мангали от вас не е имало, няма и да има!

   • 9
    7

    Кълнеш ли ма жълта циганко? Внимавай , че се връща със страшна сила

    • 4
     3

     Мама ти дейба, три пъти ще умра, само да видя как гушваш чемшира. Такива като тебе не заслужават да дишат въздуха дори. И гнилочта на която ще се превърне толупа ти, ще е отровна.

   • 3
    1

    Д-р Димитров,да ми лапаш дебелия кур!Доста е тежък!Питай майка ти курвата!

 38. Стикс- 11 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ И ТРИ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  11
  6

  Приятни сънища, канари … с отворени до изцъкляне очи, виждащи само сив ронещ се бетон, стърчаща арматура, кал, тиня и непомръдващи завинаги кранове! Лека нощ …

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiC2qnJp9HlAhWKUhUIHZmdC-cQFjAMegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3A075dbd18&usg=AOvVaw0L_J9xlqBy_a-noGRF-F3I

 39. 11
  6

  Голям зор, голямо нещо за някакъв си Гомнеж!? Я си елате у дома в Долни Воден и повече да не мрънкат някои помаци от агитката, че мисирките у назе се видяха в чудо и спряха да снасят от толкова реване на Дъртите Жълти Мисири.

 40. 4
  12

  Влака от Делхи за Лаута е тръгнал онзи ден от Индия. Братовчедите от Индия идват в Столипинуву на гости и да се включат в агитката на Локуту: https://www.youtube.com/watch?v=rhFEliDTnC0

 41. 12
  4

  И яз жъ довайдам. Ай кънарьие!

 42. 17
  9

  Нали много рИвахте срещу мен бе, индианци! За какво да идвам? Пари ли пак ще искате? Кур пари! Майка ви дейба жълта кривоглава помашка!

   • Клетвите скоро ще те застигнат. Никой не са прескочили..

    • Да, верно е, и по силата на тази логика ще чукаш майка си с пластмасов кур, защото твоя няма да може да я задоволи. Ясно ли е?

 43. 16
  3

  ТОВА ЩОТО НЕ МЕ ПОКАНИХТЕ НА ОТКРИВАНЕТО , СЕРСЕМИ СЪС СЕРСЕМИ.

 44. 23
  6

  ЦЯЛ ЖИВОТ ДВА КРАНА СЯНКА ДА ВИ ПАЗЯТ НАД ДУПКАТА С ТИНЯ.

 45. 8
  16

  Ще сме много този път! Искаме си стадиона!

  • 16
   6

   И бисплатни кибапчита и пепси искъми!!!

  • 16
   3

   От кой го искате този стадион?
   Както някакви разглезени деца: Няма пък, искаме си стадиона.

 46. 27
  9

  Ще ги закрия най-накрая тези мрънчовци .
  Стадион искали , ами съберете си пари и го постройте.
  Нали сте по-по-най-голямата агитка.
  Най-голяма, ама в просията и кражбите по бензиностанции ,
  безмозъчни дроги !

 47. 31
  11

  Пак ли просия бе селяни миризливи ?
  Като се засили тиквун , не един , а два копнежа ще
  ви обещае , ха,ха,ха.
  Като ви казваме че всичко е предизборна лакърдия ,
  цигани сме били.
  А сега яжте главата на гербераската клика !

 48. 17
  5

  Добре ! Протест ! Но нека да видим дали ще има ИСТИНСКИ ПРОТЕСТ ? Или Мутрата ,или който изпрати , ще почне да лиже , маже , наново обещава , и т.н. и феновете ще се … кротнат ? Имам сериозни основания да очаквам нов цирк. След като разиграха цирка с рестарта на 28-ми август , какво пречи на гербавите да устроят нов цирк с нови обещания ?

  • 19
   4

   Какво искате от гербавите, бе, тъпунгери селски?
   Нали собственика ви обеща да извади едни 25 милиона лева и да построи стадиона?
   Какво искате – гербавите да му дадат тези 25 милиона ли? Просяци смотани…

 49. 16
  6

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjlvruDltHlAhWjoXEKHW8tBpoQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Foffnews.bg%2Ffutbol%2Fsobstvenik-napusna-botev-zaradi-12-miliona-leva-dalg-kam-tcvetan-vasil-647793.html&usg=AOvVaw1QIBMBm3BMRSafVc_ksx09

  „Нови сътресения в Ботев Пловдив май са неизбежни. Собственикът и основен спонсор Георги Самуилов се оттегля от клуба, като начерта мрачно бъдеще. Това обяви самият бизнесмен вчера, цитиран от „Марица“.
  „Най-важната причина е тежкото финансово наследство. Дълговете са като камък на шията и поставят под въпрос бъдещето на славния тим. те са натрупани от времето на Цветан Василев. Щедрото спонсорство на банкера се е изразявало в кредити, които са в размер на 12 милиона лева. Сега те повличат нови проблеми.“

  • 16
   16

   Истината е че дълговете НЕ СА „натрупани по времето на Цв.Василев“ . Те се появиха СЛЕД като Прасето Пеевски , с помощта на Борисов и Цацаров фалираха КТБ и заграбиха собствеността на Василев. Повтарям бавно и напоително – ЗА ДЪЛГОВЕТЕ НА БОТЕВ ВИНОВНИТЕ СА – ПЕЕВСКИ , БОРИСОВ , ЦАЦАРОВ

   • Истината е една и съща, дълговете са десетки милиони
    18
    6

    Аха, значи има дълг от 12 000 000лева!!!??? Като добавим и 40 000 000 лева за стадион и 3 милиона годишна издръжка, какво излиза, бултраси??? Колко трябва да се бръкне човек за две години, за да сте доволни и да има стадион? по 30 000 000 на година…

    А какво става с онези 40 процента от ботевЪ,които не са на ботевЪ? Колко милиона са залегнали като дълг там??? 50 000 000 или около, кажете си всичко!

 50. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ И ДВЕ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  24
  9

  Поканени ли са всички заинтересовани страни, бултраси? Примерно мен и хилядите Локомотивци, които да изкажат дълбокото си възмущение от просията, преминаваща в открити заплахи и изнудване!!!??? Поканени ли сме да благодарим на Бойко,Зико, Самуилов,Тотев, Кралев, защото са истински държавници и не се подчиняват на самозабравила се ШАЙКА НАРКОМАНИ, известни повече като бултрас???!!!

  Да, крановете не мърдат! Но бяхте питани точно вие бултраси, да бутаме ли ЦЕЛИЯ СТАДИОН или да караме трибуна по трибуна? И вие казахте БУТАЙТЕ ЦЕЛИЯ, хайде сега САМИ СИ ГО СТРОЙТЕ ПАК ЦЕЛИЯ!!! ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО ,ЗАЩОТО СТЕ НАЙ-ПРОСТИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА!!!

  Никой не е виновен, че нямате капка мозък!Никой! Само и единствено самите вие, бултраси! Приемете, че това е краят, без стадион загивате! А стадион НЯМА ДА ИМА…

  Прекрасните новини за Пловдив и неговия отбор нямат край!Локомотив си пълни стадиона, а противникът играе на село на празно скеле!Празничните дни нямат край…

  • 12
   8

   Станиславе , хората си избраха Зико ,сега започват да се надяват и да си търсят изпросеното.
   „Надявай се п*тко на пиян х*й“, както са казали хората!

  • 7
   13

   Точно ти си поканен. Всички много бихме ти се радвали ако дойдеш. Даже по няколко пъти ще ти се израдваме.

  • 12
   3

   Ако няма кибапчита, пепси и картонени шапки, нас не ни търсете!!!

 51. 18
  5

  Ей.. изборите… минаха.
  И сега се
  ..надупчвате…е няма по големи

  . курви от вас

 52. 15
  10

  Нека дойдат и Иван Тотев, Менда Стоянова и още една дузина местни величия, които дойдоха на откриването.

 53. 22
  12

  Хахахахаха,уроди жълти,големи ви бяха миризливите усти,ще изгниете на село получовеци.

 54. 24
  6

  Един път се събраха да откриват строежа, сега за какво се събират – да го закриват ли?

 55. 25
  7

  Селските тояги пак ревнаха, сега ще мрънкат на Зико за помощ. Те така са свикнали , вечно на колене и чакащи някой да им свърши в лицето, а после „на ти пет лева”.

 56. 28
  7

  Гледам, че и двама свещеника е имало на “откриването”.
  Така няма да стане! Поканете се ходжите от ДПС и тогава може и да се получи !
  ЖълТУРЦИ прости, в Пловдив сте на гости!

   • 3
    3

    Майкати деиба гнусна помашка бял ден да не видиш копеле миризливо клошарско

 57. 31
  9

  Жълти просяци, никой не е длъжен да строй.Още повече от къде на къде с държавни пари да се строи?Гласувахте за кандидата на БСП, сега си искайте от него стадиона.

  Няма БКП, няма ботяф

 58. 35
  7

  Де@ба и неблагодарниците. Да го духате.

Comments are closed.