Хебър се завръща в Пазарджик, отново ще играе на стадион „Георги Бенковски”

0
298

Хебър се връща окончателно на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, където вече ще приема гостуващите отбори, информира „Марица“.

Първият официален мач след ремонта на спортното съоръжение в областния център ще бъде още идния вторник, когато от 13,30 часа хебърци посрещат в родния си дом лидерът на Втора ПФЛ ЦСКА 1948 (София).

От Хебър потвърдиха, че онзи ден срещу Пирин са изиграли последния си домакински мач на стадион „Хр. Гюлеметов” в Брацигово.

В представителният футболен клуб на Пазарджик се надяват ще обновеният стадион „Бенковски” ще донесе много радостни моменти на феновете, а Хебър ще тръгне по възходяща линия.

По време на ремонта на градския стадион през лятото и есента основно бе обновен теренът, а в сектор „А” бе изграден сектор с нови седалки и козирка.

Цялостният ремонт на „Г. Бенковски” включва още два етапа – изграждане на още две трибуни в периферията на сектор „А”(встрани от корпуса със съблекалните) и реновиране на целия „В”(голямата трибуна).

В момента се изгражда и още едно игрище с изкуствена настилка и осветление, което е ситуирано непосредствено до самия стадион.