Фенове на Ботев „гласуват“ за Колежа!

124
5565

Фенове на Ботев Пловдив пускат невалидни бюлетини в урните, като пишат по тях послания за стадион Христо Ботев, сигнализираха читатели на PlovdivDerby.com.
Социалните мрежи са залети с десетки снимки, публикувани от бултраси, който са „гласували“ по този начин.

124 КОМЕНТАРА

 1. 13

  Тъпа инициатива ! Да се драска по бюлетините значи да ги превръщат в НЕВАЛИДНИ ! Как с невалидни бюлетини тези фенове помагат за „Колежа“ , само те си знаят… Разумният вот би бил СРЕЩУ тези , заради които БОТЕВ е на този хал ! А това са герберастите !!! Сега на балотажа ботевистите имат съвършено ясна алтернатива. Тиквеният кандидат Зико , който по заповед от Банкя си изтри „Блу канари“ на телефона… И Славчо , който такъв – онакъв , е БОЛЕН КАНАР. Да видим какво ще направи ботевистката общност като избиратели , че и сред нея се напълни с гербави дебили…🎃🎃🎃🎃🎃

 2. 11
  2

  ДО ШИБАНАТА ИНДИАНСКА ДАСКАЛИЦА. НЕ СЕ ПИШЕ лкомотивци , а ЛОКОМОТИВЦИ. И ДОКОГА, ВАШТА МАМА КОМАНЧЕВСКА НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТРУДИ ВМЕСТО вас – НЕДОСТОЙНА ПАСМИНА ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ.

 3. ДО ЖЪЛТАТА УЧИТЕЛКА ПО ИНДИАНСКА ЛИТЕРАТУРА / ДА И ГО ТУРА В НАТУРА/. КЪРТИ КАТО СПЕЦИАЛИСТ ПО ПРАВОПИС , НО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ , АМА ПЪК Е МНОГО ЗАБАВНА, МИЛАТА.

  Reply

 4. 6
  1

  ТО СТИГА , ЧЕ КОЙ ДЕ ВИ ХВАНЕ ВИ КЛЕЦА ЖЪЛТИ РАЗПОРЕТИНИ.

 5. ГОСПОДИ, КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА В РЕЗЕРВАТА ИНДИАНСКИ – КОМАНЧЕВО. ДАЙ ИМ ГОСПОДИ ПОНЕ ЕДИН РАВЕН МАЧ С АРДА. ЗНАМ, ЗНАМ , ЧЕ СА НЕКАДЪРНИ И НЕ ЗАСЛУЖАВАТ, НО ПОНЕ ДА СИ ВКАРАТ ЕДНО ГОЛЧЕ./ МОЖЕ И АВТОГОЛ НА АРДА/

 6. 10
  2

  90% от пишещите са гей бандити. И само плюнки и клетви. Нормално за малцинствата в България. Вместо да се радват,че отбора им върви. Нямам думи за такива идиоти. Абе, що не ви еба майката циганска.

  • 7
   1

   Не повече от 5 човека са пишещите(сеЙрящите) лкомотивци, но действително 90% от написаното е тяхно. Ако само половината от времето и силите си които прахосват тука, го влагаха в обществено полезен труд, България щеше да е по добре от Швейцария. Но не, те не искат да се трудят, не искат да се учат, затова ще сме по зле и от Албания.

  • 2
   4

   Ние се радваме че отбора върви … но винаги намирате с какво да ни развеселите допълнително и няма как да го пропуснем

   • 4
    1

    Радвате се? Статия за Д.Малембана-0 посещения, 0 отзиви.

    • На скелето в Коматево по време на дерби на дъното – 0 посещения, 0 криви глави

 7. 3
  4

  Неграмотен,малоумен жълт отпадък, простреляния се казва Жоро Плъха! Ползвай на СлаФчо Педофила потните очила!

  • 2
   1

   И не е до очилата. Жоро,Кольо, Авраам….щом е плъх и се намъкне в дома ти…..тежък камък сянка ще му пази!

  • А ти можеш ли да духаш на Мехмед Дерменджи?

 8. 5
  3

  Здравейте мили локомотивци, приятно ми е да се запознаем. Казвам се д-р Димитров…..рентгенолога Димитров. Искам да ви кажа че съм добър и услужлив човек и с радост бих помогнал на всеки изпаднал в нужда….стига да дойдете и да почукате на вратата ми, а не да тарашите в дома ми по нощите. Съжалявам но тези от вас които не спазват горното правило ще завършат като Кольо Плъха-тежък камък сянка му пази. В тази връзка искам да ви кажа, че темите за Ботев са МОЯ дом. Всеки дошъл с лоши намерения…..тежък камък сянка ще му пази!

   • 4
    1

    Няма милост за Плъховете! Ако не ти харесва стой си в твоя дом. Щом си в дома ми ще спазваш моя ред, ако аз ти дойда на гости, ще спазвам твоя. Нещо нередно???

  • 1
   2

   А ти сигурен ли си, че не си Наполеон?!

   Леле колко хорица полудяха след тази ПЕТА!!!

  • 1
   1

   Г-н Минчев, това ли ви е новия ник?

 9. 3
  3

  Споко братя канари! На тия прости цигани им донесох купата, да и се порадват, че тази им е последна за този век Сега започвам да работя само в полза Ботев

 10. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  3
  8

  И днес след изборите ако крановете не шавнат, ако няма бетоновози и ако работниците на Гомнежа на Източен 10 продължат да пият и лежат, ПЛОВДИВ МОЖЕ ДА ПРАЗНУВА… ботевЪ ЗАВИНАГИ ЩЕ ГНИЕ В КОМАТЕВО!!!

  САМО ЛОКО…

  • 1
   2

   За кой Локо?Оня истинския,съдебно закрития,или този урод-
   ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
   Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
   управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; ПРОМЯНЯ на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;хахахахаха,ега си унижението!!

   • Вливането на ФК Локомотив във ФК Велбъжд??? Какво можеш да влееш от едно празно шише в друго? Въздух под атмосферно налягане.

   • 1
    2

    Да го кажем по железничарски. От една кофа изгоряла нафта можеш ли да прелееш в друга?

 11. 5
  4

  Не уважаеми „канари“ стига с този цирк! Много сме силни на думи и пози. А, накрая, този дето ни лиши от стадион, който прокуди собственика ни, който направи отбора ни за смях, и по точно неговата креатура, пак начело на вековния град! Само тия дето бяхте на финала, да бяхте се сетили какво ви причини Тиквата, ведно с Пеевски, и бяхте отишли да гласувате, осквернителите на нашият „Ботев“ нямаха шанс. Но вие или не виждате истината или освен да стоите до задника на жена си, друго не можете. Хайде, дигайте глава от махмурлука и бягай те да слугува те на герберастиата.

 12. 6
  2

  Селяндурите пак ПРОСЯТ!!!

  Кога тази скапана държава ще си потърси неустойките от тази неспазена концесия?!

 13. 3
  3

  Искате ама няма!Отдолу са ви отговорили с един хуй,но не се вижда.!!!

  • 2
   2

   Важното е че ти си го видял. Хуя. Дори си го полигавил.

   • Любчо, много си се разпищолил нещо, мама ти подмазваческа

 14. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  3
  3

  Бутнахте ли кмета, наркомани??? На никой не му пука за вас! ГЕРБ печели убедително, а андрей и другите пияндета стаха за смях- ЦИРКАДЖИИ…

  СЪДБА, ИНДИАНЦИ-НА ДЪНОТО ЗАВИНАГИ…http://plovdivderby.com/klasirane/

  • 4
   2

   Кмета е жАлтур. Пак ни са иба мамата. Кмет жАлтур, президент жАлтур, омръзна ми живота. Ша прибия Зюмбюла.

   • 1
    2

    Кмета даде купата на Локо.
    Нас всички ни ибът щот сме селяни

    • Кмета е кмет само когато е на работа. Дава купи, дава помощи, дава детски на многодетни майки с много чавета…..през другото време е жАлтур.

    • Ами дадоха я де!!Иначе урода как ще си я вземе?

 15. 2
  1

  Кауза миража да избегнем баража.

 16. 14
  4

  Какво стана – отива ли Колежа на балотаж?

  • 6
   5

   Колежа не знам, но майка ти е на балотаж – ще я завтаряме.

  • СТАНА,ХОРАТА СИ ИЗБРАХА КМЕТОВЕ И НЯМА ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА БАЛОТАЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. 20
  10

  Една амеба има повече акъл от коматевските едноклетъчни .
  Ама като си закърмен с просия и “дай“ , когато баща ти е слязъл
  от родопските поляни с чифт цървули така ще е .
  Завинаги на село , пожелавам ви никога кракът ви да не стъпи в Пловдив !

  • 10
   7

   Да, във френския колеж св. Августин, само селяни са учили. Кантонерите и стрелочниците, барабар с маневристите и спирачите, са били цвета на Пловдив. Рожба сте на каскетната революция, довела всички злини в България. Сива каскетна маса, със закърпени чорапи и оръфани ръкави, вмирисани на пушек и Кюмур.

   • 6
    5

    Каква връзка имате с католическия колеж бе,селски ?! Виж снимката на отбора на Колежа,виж емблемата /детелина/! БКП го отнема от имотите на католическата църква и го дава на АФД-то. Ти ли ще ми говориш за каскетна революция?! Дейба ваЩа мама селска аграрна фатмашка !

    • 1
     2

     Идвате от редовете на работническо селската класа, което само по себе си не е порок. За жалост днес мнозинството от вас избягват всякакъв труд. Разчитате на социални помощи и кражби.

    • И разбирам раздразнението ти. По долу съм го описал. Описал съм и пътя за излизане от орисията “да се возиш във втора класа”.

    • 1
     1

     Разбираемо е отбора пръкнал се в зората на ранния социализъм (1951) да свързва всичко с него. 1912 година и БКП??? Алоу, дори амебите знаят повече от теб. Какво ни е общото със СВ. Августин??? Сигурно много повече отколкото вие и един локомотив от вагоно-ремонтния. Лошо е, лошо е цял живот да пътуваш във втора класа, но това е живота. За да се качиш в първа класа ще трябва да се потрудиш, да се поизпотиш, да отгледаш чавета и да ги пращаш на училище, а не да ги учиш на джепчийство. Или твоите родители да са го правили.

    • Нашата връзка с Колежа св.Августин може и да не ти е ясна-вината не е твоя, но вашата връзка с кантонерите и маневристите със закърпени пети на чорапите и протъркани колене на панталоните, ти е пределно ясна. Омазани в сажди, хвърлящи кюмур в котелното на парния локомотив, проклинащи съдбата си и гневно псуващи по пътниците в първа класа. Бунта на мравките, злобата на малкия човек….предадено ти е по кръвен път, с това си закърмен.

  • 2
   3

   Обстановката днес в града под тепетата напомня на тази непосредствено след влизането на армията с ватенки и ушанки и червена петолъчка на нея. Ратаи, аргати и ренегати, под закрилата на шумкарите с каскети на рошавите си и въшлясали глави, току що слезнали от родопската яка, започват разчистване на сметки с интелигенцията на Пловдив. Буржоазията е подложена под ножа, а заможните хора прокудени от домовете си. Ех, преживяхме и това, не беше за дълго. Ще преживеем и днешните опити на простолюдието да вземе връх над здравите сили. Той не умира!

   • 4
    3

    И запомнете, орисията не се променя със злоба и кръв. Орисията се променя с труд и учение. Знаем, трудно ви е, не сте научени нито на труд, нито на ученолюбие. Ботев е Пътя. Ботев е Истината. Ботев е Живота.

    • 3
     2

     Добре, само че, вие жълтури, тръбите навсякъде, че да сте на върха ви е съдба и вместо труд и да работите за това, вие седите из храстите и искате, молите, просите и мрънкате за жадуваното величие.

   • г-н Любомир Минчев, всичко щеше да е ОК, ако самия ти не беше писал ОДИ ЗА ВЪЗХВАЛА на тази епоха. Сега като „достоен“ представител на Слънчогледовата партия плюеш и пишеш оди за пожарникари. много си жалък, бе селски!

    • Истината боли. И нямам нищо общо с Любомир, още по малко Минчев. Ако не се лъжа, той е локомотивец.

 18. 13
  5

  Защо не скочите на агата бе прошлеци?Откакто ви е взел не е спрял да ви лъже.Още колко хора трябва да ви кажат,че сте в батака,тинята,за да се престрашите и да направите революция?Стига ли ви скъсани цървулковци и рязани калашници?Не ви стиска,защото сте научени още от едно време всичко да ви е на тепсия от партията майка?Дража Вълчева и Кочо Гяуров и ОК на БКП ги няма вече да ви дундуркат!
  Смешници,жалки изтърбушени прошлеци!

  • 5
   2

   Защото са с вагини жълтурите !

 19. 12
  8

  ЦИИИИИИИГААААААНИИИИИИ!

  Вън от Пловдив жълти проститутки!

 20. 8
  5

  Храсторези, косачки, търнокопи и друг селскостопански инвентар. Село Коматево,зад бившата ракиджийница.

 21. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  19
  26

  Добре, бултраси, вие пишехте, че ще ме биете,ебете,убивате и ето ме сега… ОСЕМ ГОДИНИ ПО-КЪСНО пия си биричката, подигравам ви се,унижавам ви, гавря ви, радвам се на моя Локомотив и на живота!!! Толкова за призивите на едни наркомани И НАЙ-ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТА…

  • 23
   17

   Станиславчо Мърков от мръсна курва бе роден
   И в ранно детство от баща си бе анално осквернен.
   Лапал жълти пишки цял живот като майка му
   На скобата премятала се от един на друг хобот.
   Долна, гнусна, скверна, уродлива твар,
   Прекланя се пред Жълтия си Господар!
   Недъгав грозен педераст с плетено пуловерче
   Ненаситен за анални ласки иска повече и повече!
   Гълтал е на Зеки, на Левент и на Бирсент
   Мечтае той за всеки рязан “инструмент”!
   Тежкия комплекс от БОТЕВ той не може да пребори,
   Липсва му внимание, та все за жълтите говори.
   Но накрая за негова зла участ и беда,
   Огромен жълт боздуган го мощно разкова.
   Еех, каква съдба.. та от тогава Станьо ака прав,
   Но си знае и трепери, че го чака още по- корав.
   Навред из Пловдив кой го види,
   За майка му говори със обиди!
   Оглежда се на всеки ъгъл, крие се, страхува се, не спи,
   Защото знае той какво, но не отде ще да го връхлети!
   В адски мъки ще се гърчи той, ще надава кански вой,
   Кръв, сълзи, сополи, сперма ще се лее…
   САМО БОТЕВ, Станьо мощно ще запее!

  • 15
   12

   Мръвков, дори на Локомотивци ни омръзнаха твоите тъпотии. Ставаш за смях и ние покрай теб.

 22. 19
  9

  ПЪРВО БОТЕВЪ БУТНА СЪЩЕСТВУВАШИЯ СТАДИОН И АКО Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВЪ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА КОНЦЕСИЯТА ЩЕ ДЪЛЖИТЕ 15 МИЛИОНА ЗА СЪБАРЯНЕТО НА СТАДИОНА. + НЕУСТОЙКИ ПО КОНЦЕСИЯТА!!!
  ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ПОСТРОИТЕ В ЧАСТНОСТ СЕГАШНИЯ ВИ ОНБАШИЯ САМУИЛОВ!!!

 23. 16
  10

  Постоянно просят!!
  Имате си собственик като Ганка, искайте си от него. Нали ви направи Рестарт?! Какво повече искате!?
  То ако всеки почне да иска едни 40 милиона…какво ще стане

 24. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  12
  12

  Похвално, бултраси, всички невалидни бюлетини с призив за Гомнежа ще бъдат внесени в министерски съвет!Всички 4, ще им се отдели необходимито време от 2 секунди и ще се каже, че бюлетина е незаконно да се ползва за тоалетна хартия, което налага да се нарежат на ситни пръчици от машина…

  ТОВА Е ВАШАТА СЪДБА, индианци и храсталаци, ДА ВИ ТЪПЧАТ КАТО НАЙ-ДОЛНИ ТВАРИ…http://plovdivderby.com/klasirane/

 25. 15
  9

  Sega procherox che fenovete na botev glasuvat za dps obeshtalim im sa stadion hahah

  • 11
   13

   Като гледам, че не ползваш Кирилица, май ти си ДПС…

   • 7
    9

    А ти като ползваш кирилица, защо правиш правописни грешки?

   • 2
    1

    Доган и Делян бяха спонсори на Ботев,но си направиха отбор в Кърджали а вас ще ви изпаднат папагали!

 26. 13
  4

  Искате ама няма!Отдолу са ви отговорили с един хуй,но не се вижда.

 27. 17
  8

  Е и какво?Това променя ли нещата,че са в пъти по-добри от вас и ви биха в най-важния мач?

  • БОТЕВ ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
   14
   16

   Ботев показа на цяла България, че има повече от 3 ТРИ ПЪТИ фенове от циганите.
   15 000 жълти и 4200 мангала

  • 5
   2

   Твърдението, че сте в пъти повече от феновете на Лудогорец, променя ли факта че са в пъти по добри от вас?

  • 3
   1

   То формата и силата на отбора са променлива величина. Броят на феновете и съотношението 3 към 1, обаче са почти постоянна. Аа и да не забравяме, че ние си обичаме отбора, а буферите първо мразят Ботев! Това също е константа!

 28. 12
  13

  Циганите от Локо да гласуват за Пеевски и Бойко иначе си взимам купата за още 15 г.

 29. 16
  10

  Вчера се криха зад храстите сега се крият зад урните?Абе жълта зган излезте с лицата индиански храсталаци

 30. 17
  4

  Пияндета индиански, спирайте огнената вода!Не излизайте от квадратчето за гласуване!Иначе ще махна И двата крана и тримата работници…

 31. 27
  7

  Защо ЖЪЛТУРИТЕ искат стадион от Държавата, нали са частен клуб, Самуил Ага да строй.

 32. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  22
  8

  Добре бре, Андрей, 2-3-5 максимум наркомана бултраси драскали просия по бюлетините, отразил си тези отрепки??? А защо няма и ред как нормални граждани ще боядисват Лаута??? Спринцовка ли трябва да се покаже, за да покажеш и двата лагера???

  Взимай се в ръце, забрави 15.05.2019 ПЕТАТА и бъди обективен!!!

   • 11
    7

    Ботевъ МАНГАЛИ и ИНДИЯНЦИ зад ХРАСТИТЕ. 😂😂😂😂

 33. 9
  14

  Това цигане дето се пише 1912 се пише така, защото не знае коя година е създадено локуту.

 34. 12
  13

  Чико-за три месеца видях толкова много любов в Локомотив, колкото не видях за 30г. в Ботев!!!

 35. 16
  11

  Нали Самуилов каза, че ще строи стадион, нали преди два месеца официално имаше рестарт, нали всеки ден има по три статии как напредва строежа, какво повече искат тези малоумници?
  Значи не вярват, че Самуилов ще им построи стадиона ли? Ако той види тази глупости дали няма да им тегли едни майни и да ги зареже тези неблагодарници?

 36. 10
  7

  Сельо като дойде в града и трябва да изпъкне по някакъв начин!

 37. 28
  10

  Първо да кажа че съм Локомотивец. Момчета, ясно че искате повече от всичко да ви се построи стадион което е нормално обаче незнам защо искате държавата да ви го построи като си имате частен собственик на футболният клуб. Искането трябва да е директно към Самуилов ама аз така и не чух през последният месец някой да го пита защо по стадиона не се работи.

  • 12
   13

   Лаута е строена от строителни войски когато не си бил планиран.

   • 13
    15

    Стадион Христо Ботев е изграден и ЗАВЪРШЕН от държавата на мястото на игрището на Колежа и е даден на Ботев към ДНА! Стадион Локомотив е започнат от ЖП войски и така си остава незавършен. Жълтите винаги са били мастии на властта! Факт!

    • 5
     5

     Започнат е когато Локото са били трети отбор в Пловдив – дори тогава за мангалите е имало подаяния, когато са били 2 талиги цигани.

   • 1
    1

    Лаута беше собственост на БДЖ и Локомотив Пловдив и в последствие беше ПОДАРЕН на общината, а след това общината не прави нищо за стадиона!

   • Джамията е строена от транстрой, а техн. Ръководител беше Сашо Младенов. До днес като го видя бат сашо го бъзикам за качествената работа и за прекрасният ви стадион🤪

  • 6
   6

   Наказателен вот се нарича това, или по скоро отказ да гласуваш. Ако 15-20 Хил. Ботевисти пуснат такава бюлетина, вярвай ми ще чуят и умрелите, не само Самуилов. И искането ме е към държавата, а към Царя Слънце, който спуска и назначава собственици. Той има инструмента да ги накара да направят нещо.

 38. 13
  14

  Чико-за три месеца видях толкова много любов в Локомотив, колкото не видях за 30г. в Ботев!

 39. Стикс- 10 места зад нас в класирането...и ДВАДЕСЕТ ТОЧКИ РАЗЛИКА
  17
  14

  НЙ-ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТА В поредно дейсвие…

 40. 18
  16

  Я си натискайте парцалите !
  Искате ?
  Държавата да не ви е майка и баща ,
  прошляци ревливи.
  Като сте толкова много и толкова обичате отбора,
  съберете пари и си постройте стадион !
  Не става с просия и наколенки !

  • 11
   11

   От тези 15 000 които твърдят, че са били на финала, всеки ако даде по 1 000 лв. и всеки да отиде да върже по две-три арматури и ще имат стадион, но защо да ПРАВЯТ, когато могат да ИСКАТ?

 41. 14
  10

  Фен на Ботев съм но как другите фенове не разбраха че Самуила е човек на Бойко и ако герб не спечелят изборите няма да има стадион

 42. 19
  19

  ЦЯЛ ЖИВОТ, ЧАКАТ НЕЩО НА АВАНТА, НЯКОЙ ДА ИМ ДАДЕ, ДА ИМ ПОДАРИ, НЯМА ТАКИВА МУФТАДЖИИ, КАТО ИНДИАНЦИЕ

 43. 16
  18

  Нема такива олигофрени

Comments are closed.