И Локо Пд каза „Не“ на чопленето на семки на стадиона!

57
1598

В желанието да се поддържа стадион „Локомотив“ в оптимален вид, ръководството на клуба взе решение да не допуска внасянето на небелени семки и бутилки на трибуните по време на провеждането на всякакъв вид футболни мероприятия.

Междувременно Фенклуб Локомотив ще продължи със своите инициативи за почистване на стадиона след всеки домакински мач. Това за първи път се случи след шампионатната среща с Берое. Ръководството на клуба приветства тази прекрасна идея, която трябва да служи за пример за всички нас!

Нека опазим нашия дом чист!

57 КОМЕНТАРА

 1. 5
  4

  В коматево има каруци само когато лилавите ви венци гостуват на базата ни, а манго погледни през годините цялата ви история няма никога да забравя когато цялата ви тумба беше лилава и квичеше айде юве мога да то предложа нагледноhttps://youtu.be/1qnOOqwFRiY ето вълчо погледни и виш някъде там е бащати

 2. 4
  6

  МАНГАЛИ, ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ВИ РАЗПОРЯ ОТ БОЙ АНАЛИТЕ ОТНОВО, НА СОБСТВЕНИЯТ ВИ СТАДИОН?

 3. Андрей, ти в отпуск ли беше?
  Това е новина отпреди контролата в събота?

  Иначе похвално за инициативата на Локомотив Пловдив!

 4. 4
  9

  Следваща стъпка спирането на калаидисваме на казани на стадиона, престигане с каруца, използване на кондом, и препоръчителна стъпка къпане че на крушо му свършиха парите за ароматизатори. Долни цигани айде юве оп дори доко

  • 9
   2

   Каруците са в Доматево шалварон кривоглавски!

 5. 13
  2

  Молим фъстъчкиии…….това беше на Колежа…. циганин с бяла куртка…и стъклена …. кошница….. нямаше такъв смях…както и бирника..той беше постоянно присъствие на Гомнежа

 6. 3
  10

  айдеее, баластра-чакъл – ексра слънчоглет!

  • 1
   4

   Бухахахахаааааааа – верно така викат мангалите с тавите, хахахаааааааа!

 7. 13
  2

  Само малоумни пишат тук, по-добре да го закрият това подобие на спортен сайт. И без това предимно преписва статии от спортала.

  • 6
   5

   Напротив , Пловдивдерби пишат само проверени неща ,това ти го гарантирам ,а това че отдолу пишат само комплексари и идиоти е факт! Но едното няма общо с другото! Навсякъде е така , и в Спортала и къде ли не , отдолу в коментарите всички серат и всеки си пише квот си иска, няма регистрация ,няма контрол и клоаката е налице.

  • 6
   2

   той и без това се самозакрива – един сайт който чака само на постовете на един психар с много никове, един от който е Стикс – няма бъдеще такъв сайт.

  • 11

   Ощи мъ були гъзъ ут тва чоплини 🙁

 8. 13

  Тъпи комплексиряни Жълти-КУРВИ …Зума кво бил казал тва пак е писано от жълти цигани.. да питам аз що Кокала ви нарича Индянци?

 9. 5
  8

  Ний от Лаутджамия сме последния отбор в А група дето чоплят семки на стадиона.
  Ама стадиона е под наем и бай Крюшо да плаща и да го метат. Няма само скъпи билети по 3 лева да ни продава, я! Ний сми малцинството бесработни , на помощи , малко бакър и джилязо сабирами, дет краднем нещо, ама за билети пара йок. Затва скачами оградата и хоп на стадиона. И чоплим слънчоглед , щото ни е бес пари. Подарък.-;)

  • 9
   6

   Да ми го духаш продажна жълта курво!

    • Хахаха!След финала е едно беснеене…Едните на върха,другите в лайната.

 10. 4
  4

  Ендрьооо, къде изчезна бе пич? Другите сайтове пускат инфо за Ботев – ти спиш ли?
  Аааа, на почивка си в Тайланд, с парите от постовете на Стикса – мастията, аха!
  Извинен си!

 11. 4
  5

  Който разбира при Локо се спира. Насам, насам народе-топли пресни паламуди. 10 стинки пакетчето.

 12. 10
  8

  На феновете на Локо е разрешено да продават семки

 13. 7
  8

  хахахах сега няма и тези 138 човека да идват вече

 14. 9
  12

  Аби Курнишонски, ти изкаш взичкоту фен на локу да исгониш и последното 10 мангал. Безтуй сме 5 мангал нормално фен и 5 мангал от лайнута арми. Ай насра ни Курнишонски. Мои ли така с моито брат да постъпваш. Ай алах алах ште си гледам мачо на крадениат тиливизур и нелегалното кабилна от фкъщи. ште видиш ти като зпреш да пичелиш по 80 лв. от билети .. ште проминиш туй гадну ришение.

  • 10
   4

   Саде ботив на негу саде канарите юрууууш

Comments are closed.