„Гигант“ даде кръв на „Несебър“, „Сокол“ с домакинска загуба от „Загорец“

6
375
Гигант (Съединение) - 24.08.2019

 

Гигант (Съединение) допусна загуба с 2:0 при гостуването си на закъсалия Несебър в мач от 11 кръг в ЮИ Трета лига. По този начин домакините прибавиха изключително ценни 3 точки в борбата за оцеляване. „Делфините“ решиха мача за две минути още през първата част. Станимир Баев реализира в 23-та и 25-та минута от дузпа, а до края резултатът остана непроменен.

В неделния мач Сокол падна с 0:3 в Марково от силния тим на Загорец. Така новозагорци се изкачиха на върха в класирането, въпреки че са с мач по-малко. Домакините издържаха до 43 минута, когато Пламен Иванов откри, а с два гола на Георги Георгиев в 52 и 86 минута спорът бе решен.

Междувремемно днес ЗС на БФС насрочи отложения мач на Атлетик (Куклен) със Загорец. Той ще се изиграе на 16 октомври от 16 часа, на стадиона в Нова Загора.

6 КОМЕНТАРА

 1. Вие от Съединение сте големи негодници. За сетен път се уверявам. Плюете се непрекъснато, един на друг, и само мизерии си правите. Работех със съединенци преди няколко години. Беше нещо страшно.Щяха да се изядат и непрекъснато да си правеха мръсотии. Не беше ми се случвало, да срещна друг такъв народ. Ужас. Сигурно има и свестни и достойни хора в Съединение, но те ще са много малко. И тук не спирате да се плюете. Засрамете се.
  Колкото за мача Гигант-Созопол, сигурен съм, че ще се продаде. Гигант могат да скочат на когото си искат, но срещу парите на Созопол ще разтворят задни бузки. „Плъхчето“ ги разбира тези неща.
  Моята прогноза е 1:2. Като Гигант ще вкарат накрая.

  • 1
   4

   По хубави хора от конарци няма мачът се играе на 100 % Гигант мачове не продава тези слухове ги пуска един бивш футболист сега магазинер

 2. 8
  1

  Предстои много интересно домакинство срещу Созопол. Впрочем интересно едва ли, по скоро „Полегнала е Голямоконарска Тодора“. Като съвременна проститутка срещу определена сума. ПРОГНОЗА: 0:2.

  • 1
   2

   Ако бият къде ще идеш при майка ти макунска ли

   • Не ще ида при майка ти, щото е по отворена. Мачът е 0:2.. Предупредете ръководството, че ще има наблюдатели. Кольо Плъът да не вземе да се издъни. Да няма пак снимки.

 3. Няма го техния съдия и работите не вървят

Comments are closed.