Bultras и КПБП: Достойнство в името на Ботев?

211
4550

Скъпи Ботевисти,

дълго време търпяхме и запазвахме мълчание по наболелите теми свързани с любимия ни клуб. След вчерашната срамна загуба във Враца и отчайващите разултати на първия ни отбор ситуацията стана нетърпима.

 1. Ако има хора с останало достойнство в оперативното ръководство и спортно-техническия щаб сами да подадат оставките си.

2. Първият отбор да играе с различни екипи от официалните в следващите мачове, за да не срамят лика на Чико. Да носиш емблемата и този лик трябва да се заслужи!

С оглед на това днес представители на организираните привърженици на БПФК заявихме позицията си пред изпълнителния директор на Ботев Пловдив, а именно:

 

Надяваме се да бъдем подкрепени от собственика на клуба Георги Самуилов, който да предприеме незабавни мерки!

От КПБП и Обединени фракции BULTRAS

211 КОМЕНТАРА

 1. 8
  4

  Достойнство в името на Ботев…..?хахахаххахахаха Вие г-да марсоли да не се оприличавате на Христо Ботев-поета …??? В името на поета-революционер , да има всичко …!!! А във вашето нещастно сдружение само цигания съчетана със селяния в изобилие + помиярщина ….!!! Това сте вие гнусни жълти мангали …!!!

 2. 14
  15

  „Надяваме се да бъдем подкрепени от собственика г-н Самуилов…“ – А ха ха ха ! Какво дипломатично обръщение , каква куртоазия ! Че той именно Самуилов е ПРОБЛЕМЪТ ! Как ПРОБЛЕМЪТ ще ви подкрепи да разрешите проблема ??? Това витеавато обръщение е наложено от шайката фенове-лапачи , добре познатите ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ. Клуб 500 или 700 /?/ лв, кюфтета , пепси и лизане гъза на Ачо Сълзата и Секировския Селянин ! Тази част от феновете ни са жалки паразити , те са част от проблема , а не негово решение. Единствено здравите фенове , НЕЗАВИСМИ финансово от мафиотското управление на ФК , могат да поведат борба с гербаджийско-депесарските подлоги Самулив , Палийски , Йотков. И най вече с истинския озлочестител на БОТЕВ – Дебелият ! Но за това се иска ДУПЕ. А не сервилни обръщения като „Господин Самуилов“…

 3. 5
  13

  ЧОВЕК КОЛКО Е ПО-ПРОСТ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА ИЗЯВА ТЪРСИ, ОСОБЕНО АКО Е АНОНИМЕН. ТОГАВА МОЖЕ ДА РЪСИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ И СЕ РАДВА, ЧЕ ИМА КОЙ ДА ГО ЧЕТЕ. НАШИТЕ ПО-ПРОСТИ ДРУГАРИ ОТ ДОКО НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ТЕМИТЕ НА БОТЕВ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ОБЩУВАТ С ХОРАТА. ИНАЧЕ ВСИЧКИ ГИ ПОДРИТВАТ И ПОДМИНАВАТ. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ЖИВОТА ИМ СА ПРЕДИ БОТЕВ В КЛАСИРАНЕТО. ТОВА ИМ ДАВА ПОВОД ДА СЕ ГОРДЕЯТ, КАТО СЕ ОТЪЖДЕСВЯВАТ С ОТБОРА. О ГЛУПАЦИ, ГЛУПАЦИ, НИКОЙ НЕ ВИ ПОЗНАВА И НЕ ИСКА ДА ВИ ПОЗНАВА. ДОРИ ЛОКОМОТИВЦИ ОТ БЕЛИЯ ЕТНОС. ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ АНОНИМНИЦИ И АУТСАЙДЕРИ, БОКЛУКА НА ОБЩЕСТВОТО. ВЕЧНО ЩЕ РИНИТЕ ПО КОФИТЕ И ЩЕ СИ ГОВОРИТЕ САМИ. ЖАЛ МЕ Е ЗА ВАС. ГОВОРИТЕ ЗА ДЪНОТО, ЗАЩОТО ТАМ ЖИВЕЕТЕ И ОТЛИЧНО ГО ПОЗНАВАТЕ. ОСТАНЕТЕ СИ ТАМ, ОТХВЪРЛЕНИ ОТ ОБЩЕСТВОТО. ПРЕДИЗВИКВАТЕ ПОГНУСА И ОТВРАТ. СБОГОМ ЖАЛКИ ГНИДИ !

  • 14
   2

   Хубави думи, но от тях личи колко комплексирани са жълтурите и колко болка и мъка има в праЗните им кратуни! Да , отборът на Пловдив е преди посмешището от Коматево и това ще продължи, докато начело на жалкия Ви тим стоят натиерни “собственици” като лицето от Секирово. Клишето, че отборът на Пловдив се поддържа от цигани, важи за Вас уважаеми кривоглави помаци. И свиквайте със сегашното Ви положение, тъй като Христолов ще Ви се струва като Спасителят, в сравнение с това, което Ви очаква при момчето от Секирово. Само Локо и дано бързо се оправите и да се върнете скоро в Пловдив. Дано, ама нада ли….

 4. 6
  4

  !7 точки е разликата дотук между ЛОКО и „Ботев“ в класирането! И още ще расте.
  така че ,жълти индианци стойте си в Куматево и си спомняйте великата ПЕТА на Ожболт.
  А за достойнство въобще не говорете.
  Тъпи селски кратуни такова нещо нямат.
  Нещастни жълтури!

 5. 1
  2

  Привързаноста на Станислав Мърков към Ботев показва, че може и да има зренце истина в еднополовите бракове

 6. 3
  2

  На времето имаше един ботевист, който редовно ме ебеше, но после ме заряза и от тогава всеки ден съм нета не излизам от нета с години и където видя името Ботев пиша като замаян

 7. 3
  2

  обичам да ми пикаят в гъза

 8. 7
  5

  Остава и Белия физкултурник да върнат.
  Става само за уредени мачове и подарени купи.
  Казвам ви че проблема ни дойде с ПЕТАТА ,
  изхода е да се покаем и съградим новия БотевЪ 2020.
  Банките и държавата да си търсят парите от БотевЪ 2010

  • 2
   2

   искам да ти се изпразня на плешовото теме

  • 4
   2

   А мен ме сърби устата. Пие ми се черно-бяла сперма.
   Фекала ме изостави

 9. 7
  5

  Жълтури, вие хубаво говорите за достойнство, но това не означава ли да поемаш отговорност за грешките си? Назначили сте грешния треньор – уволнявате го и това е. Но пък вие сте с провинциален манталитет и може би практиката „да минеш тънко“ е нещо много достойно и на почит по селата.

 10. 12
  6

  Бултрасите пак направиха по-лесното. А именно седнаха да пишат декларации. Този път срещу футболистите, които петняли лика на Чико… Господи Боже и Света Богородице!!! А не се замислиха нито за миг за:
  1. Колко много го „обичаха“ приживе и клко са го псували по време на осемте му пребивавания на треньорския пост! Неслучайно сам Чико заяви, че на Лаута е получил толкова много любов за три месеца, колкото не е получавал за всичките години в Ботев!
  2. Кога започнаха срамните резултати на отбора? Отговор: Когато !ико си отиде от тоя свят, а шепа малоумници решиха да го изтипосат на фланелките. Дали духът му не се бунтува срещу този популизъм?
  3. Защо е тая евтина пиар проява, след като докато бе жив, никой не се сети да го попита как я кара? На това се казва ПРОКЛЯТИЕТО НА ЛЕГЕНДАТА!!!

 11. 2
  4

  Нов стадион Нов отбор това иска Футбола-да останат по добрите от нашата школа и за силата най добра ефективност за голове 4-5 чисти нападателя …

 12. 9
  8

  Кавале, Отделил си два часа за една пълна глупост, безмислени постове!? Ето аз идвам за да се забавлявам, пиша пет-10 минути и се смея цял ден….

  На теб за какво ти е да пишеш в този анонимен форум???

  • 3
   3

   Това е от една моя диагноза за психично болен пациент-„…назначено му е лечение,изписва се от болницата с подобрение.Забележка: смее се безпричинно!

 13. 12
  2

  В бавни темпове вървят строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, точно 40 дни след официалния рестарт на строежа.Само четирима работника имаше днес предиобед на обекта, които „плетяха“ арматура.Двата крана зад южната трибуна стоят неподвижни и по всичко личи, че предстои още много работа до очакваното от всички привърженици на Ботев наливане на бетон.По централната трибуна, която е на кота 0, засега не се работи, като там усилията са насочени най-вече към отводняване и хидроизолация.И ТУК ЗАФИРОВ И ЖЕЛКО СА ВИНОВНИ.ДОКТОРА И ТОЙ Е В ИГРАТА.НЕЗАБВАНА ОСТАВКА И ВСИЧКИ ВЪН В ИМЕТО НА ДОСТОЙНСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. 10
  6

  Д-р Ожболт разболя „Ботяф“-Куматево!
  Една прикрасна ПЕТА прати жългурите във вечен НОКАУТ!
  Какъв гол!Каква побида!
  Още сто години черно-бял кошмар!

 15. 8
  6

  КЛУБ 500 сме зад каквото каже президента, само напомняме, че има да праща едни пари за една екскурзия!

 16. 16
  6

  Здравейте Ботевисти, някой от Вас ми честитят уволнението на Зафиров. Благодаря им. Не мисля, че Самуилов чете моите постове и се е повлиял. По-скоро Самуилов се е впечатлил от реакцията на хората след последните два мача. Някои от Вас искат да взема отношение относно управлението на Самуилов. Мисля, че съм много малък да го коментирам, но ще опитам. Мисля, че от това, което ще напиша, много от Вас ще бъдат разочаровани. Като чист запалянко бих споделил това, което е написал Валентин Зарков. Човекът, заставайки с името си, много смело критикува Самуилов, но в живота на бизнеса нещата не са толкова прости. Болшинството смятат, че като един човек е богат, той трябва да вади пачки всеки ден за да се радват хората. За съжаление в бизнеса основното правило е, че трябва да печелиш повече отколкото харчиш! Така ли стои въпроса в Ботев. Очевидно не. Кои и къде са причините? Школата, разполагаща с едни от най-добрите условия в страната, не е извадила нито един футболист, който да заиграе в първия отбор и който да е продаден за да се избият разходите по нея. Какво от това като имаме шампиони в отделните възрастови групи? Носят ли приходи, поне да се самоиздържат? Очевидно не. Самуилов налива за заплати, издръжка на базата, пътувания и т.н. Треньорите идват на работа, провеждат тренировката, в събота се играе мача и кръга се затваря. Осъзнават ли те, че това е минимума и тази идилия води до колапс. Осъзнават ли те, че трябва индивидуално да работят с всеки футболист, особено с най-големите таланти, за да може да им вдигат нивото и да ги готвят за първия отбор и за продажба след това? Не, те разсъждават егоистично като смятат, че никой не ги забелязва, не им плаща достатъчно и т.н. Очевидно, ние българите все се смятаме за най-кадърни, най-работещи и най-недооценени. А какво даваме е друг въпрос. Между другото и Желко работил по 15 часа, ама отборът му е на предпоследно място. В този смисъл е много важна ефективността на работата на всеки един от клуба. Подобно седи въпроса и за първия отбор. Биеш когото си искаш (за купата) и после падаш от когото си искаш. А най-важното за един футболист и за един отбор е ПОСТОЯНСТВОТО в представянето. Веднага изниква въпроса: защо става така? Дали не се продават мачове, дали не се играе тото и т.н. Самуилов не би желал да бъде лъган и някои хора да правят пари на негов гръб и взе мерки. Вкара чужди хора, които не са в приятелски връзки с останалите, работещи в клуба. За съжаление, тези хора са толкова посредствени, че не само не разкриха далаверите, но и сбъркаха тотално нещата. Просто бяха повече парашутисти, отколкото доверени хора. Решението на въпроса е създаването на СИСТЕМА, която да изключва възможността за далавери. Да продължим въпроса с финансирането. Да предположим, че Самуилов има много пари, скрити като на Ветко Арабаджиев. За да ги финансира трябва да ги изпере, защото веднага ще го попитат от къде ги има тези пари. Разбира се той може да плаща на джоб траншове, премии и т.н., но това го поставя в зависимо положение от подчинените му. Ако утре някой се разпее, какво прави той. Аз предполагам, че готвачите са изпълнявали поръчки на Ръководството да губят някои мачове и вече като хора знаещи определени тайни са трудно озаптими. Със смяната на Ръководството, ще могат да бъдат сменени и готвачите. С полумерки, няма как да стане това. Рискува се някой да се разпее и да гръмне скандал. Не че в другите отбори не е същото. Нека не забравяме и кои са спонсорите на първенството, на националния отбор, на водещите отбори в България и кои са собствениците на тотото и разни други игри занимаващи се със залагания. Това има огромно значение. Някои ще кажат, че влизам във филми, халюционирам и т.н. Тава е моето мнение. Но да се върнем на Самуилов и стадиона. Още когато каза, че ще го строи, аз писах, че това е много тежка инвестиция, посочих причините защо и това, че е първият, който ще строи стадион в България. Не винаги нещата се случват така както бихме желали. Причините са многобройни и разнообразни. Още повече, че финансирането не е от банкова институция, а собствено. Това означава, че трябва да се освобождават средства от други бизнеси. Освен това много голямо значение има политическата и икономическата обстановка в страната, която както знаем, много бързо се променя. Не на последно място е и отношението на феновете на Ботев. Като не ходят на мачовете, като го плюят, като го псуват, какви сигнали му изпращат. Отборът, вместо да жъне успехи, е раздиран от разпри и скандали, треньори и готвачи създават проблеми и Самуилов вместо да се занимава с бизнеса си, трябва да се занимава с тях. Нима не разбираме, че този човек не ни е длъжен и може утре да каже: ето Ви акциите, довиждане. Тогава какво правим? Отново търсим спонсори, нов собственик, а междувременно готвачите ще се изхлузят. Ще тръгваме пак от В група, ще играем с юноши и т.н. Влизаме в порочния, познат от миналото кръг. Призовавам всички привърженици на Ботев да бъдем по ТЪРПЕЛИВИ, да се стараем да ПОМАГАМЕ на Самуилов и да обичаме клуба си! Същевременно призовавам, работещите треньори в Ботев да вдигнат нивото на работа, да проявят творческа инициатива, да потърсят контакти със Самуилов с предложения за издигането равнището на клуба за да станем пример в България! Само Ботев! С Бога напред!

  • 4
   4

   Колега, прочетох ти набързо коментар-анализа и първия ми въпрос е знаеш ли колко са печелившите клубове в света? Най-вероятно като ги изброя, ще се съберат на един или два реда, не знам може и да греша. Нямам много време, но когато имам ще се позаинтересувам. Футбола е реклама /за малко да напиша безплатна реклама /за босовете на клубовете. Рекламата е едно от важните неща за бизнеса.
   Лек ден!

   • Дори да е реклама, тя се оформя по счетоводен път. Не случайно стадионът ще се казва ИНСА АРЕНА. Иначе има финансов феърплей, който изисква разходите да не бъдат повече от приходите!

    • 3
     2

     Футбола е социален феномен /най-вече в Англия/. В България не е така, но всички го „разбират“! Колко хора щяха да знаят за Георги Самуилов, Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, Васил Божков, Христо Крушарски и т.н. Най-вероятно техните служители и бизнес партньори. Да си чувал нещо за Николай Гигов от както остави Локо сф. ? Още малко и ще се разберем!

  • 9
   4

   КАВАЛЕ, нещата наистина БИ ТРЯБВАЛО да са такива, каквито ти се иска да бъдат. Но не са. Още в началото на веригата има error. И тя е, че Самуилов не е при вас за да печели, а за да не го тормозят по-отгоре. Т.е. ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ. И много добре знаеш, че досега сто пъти да е духнал, но НЯМА КАК. И най-сетне въпросът опира до търсенето от негова страна на намиране на това „КАК“- КАК ДА ИЗЧЕЗНЕ БЕЗ ДА ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА БИЗНЕСА МУ. Всичко останало е тегоба и досада.

   • 7
    5

    Умник, добре, че ни открехна. Да попитам: Вашият президент, защо е при Вас? Пред него не седи ли същия въпрос? Такива като теб, дето никога не са направили и къщичка за птички все се правите на отворени. Кажи нещо, дето не знаем. Сподели нещо от твоя опит. Остани си със здраве.

    • 4
     4

     Умник, не задавай тъпи въпроси! Разликата между Крушарски и Самуилов е колкото е надморското ниво в Говедарци и Белозем! Говедарския е много по-беден, но си личи, че като се е захванал с нещо, което не му е кеф поне се опитва да е позитивен. Няма мач на Локо, на който ако е имал възможност да не е отишъл- а колко са мачовете, посетени от Белоземския? На Крушарски не му е под нивото да седне на една маса с подопечните си, а често и да няма повод за банкети- сам си ги намира. Кога Самуилов ще покани отбора на софра? Да, ставало е, ама то от авантаджии- директорчета, приближени и всякаква друга паплач остава ли място на трапезата за играчите? Колко възможности има един футболист да сподели със шефа си проблемите си? Които както знаем от личен опит са най-лесни за споделяне на маса с питие в ръка! Изводът: Крушарски живее и диша в един ритъм с отбора на Локомотив и на това се дължат успехите в последните месеци! Ако си футболист, как няма да се раздадеш на терена след като знаеш, че шефът ти е на трибуните и стиска палци за теб? Разликата между двамата е… абе, просто няма прилика!!! И не всичко е пари на тоя свят!!! Прекалено съм малък да обвинявам или оневинявам. Просто споделям това, за което не ти е нужен микроскоп.

  • 5
   3

   Валентин Зарков e плате журналист и не никакъв човек. Вероятно му е подсказано какво да пише….Докторът, който е давал лекарства на отбора да каже защо отбора е сринат и психически и физически. Той е близък на едни хора, които са го довели в клуба….“КАВАЛЕ, нещата наистина БИ ТРЯБВАЛО да са такива, каквито ти се иска да бъдат. Но не са. Ти си прикрит мишок и само ръчкаш, но рано или късно всичко ще ти се връща, защото имаш користни цели!

  • 2
   3

   Авантаджия си и ти , Кавал!!!!!! ТИ и кликата ви – ЦЯЛ ЖИВОТ НА АВАНТА И СЪС СХЕМАДЖИИСТВО! Сега се разкарай, защото си нагъл и безочлив!!!
   „Феновете на Ботев и достойнство не могат да се слагат в едно изрвчение / с малки изключения/. Нямам нищо против ФК Ботев но неговите привърженици или по-точно по-голямата част от тях са интересчии които ходят на мачове само когато отборът им е напред в класирането или ще има аванта.“

   • Е….е, намери се някой да ме разкрие. Цял живот чакам за тая каша в Ботев, че да си напълня гушата и аз. Може ли още малко, много ми се услади? Само не знам от къде да си взема напечеленото. Може ли да ме светнеш?

 17. 7
  6

  На всички локомотивци пишещи тука-Мерси. Камък сянка да ви пази.

 18. 8
  11

  Зафиров не си тръгна сам, уволниха го.
  Желко сам няма да си тръгне.Ще си получи парите и тогава ще се махне.
  Има ли проблем? Няма защото Самуилов има пари да плати , нали той докара Желко.
  Тогава какъв е проблемът?
  Пак ще го повторя за жълтите индианци: Проблемът на „Ботяф“ е, че е политическа подлога на всяка власт.
  Самуилов е една поставена пионка на Б.Борисов . Парите ги дават Доган и Пеевски.
  Затова отборът играе симулативно в много мачове.Моралът го няма вече.Това не е честен футбол.Това е спорт с политически поръчки

  • 2
   5

   Тъпи Банго Футбола води спонсори а пулитиците са повлекани – никога не сте в час…

  • 10
   3

   Мангал прост,твоите пари ги давай на когото искаш,не давай мнение Самуилов на кого ,колко как трябва да плати!То бива омраза,то бива злоба ,ама чак такова падение…Боклук!!!

  • Що не си гледаш вашта кочина и жалкия си живот, ами си се загрижил за нас. Или се правиш на голям разбирач, а малоумнико?

 19. 9
  6

  Бултраси, трябва да сме по-амбициозни… защо зад нас има отбор в класирането??? Скоро и Витоша ще ни задмине, това се нарича амбициозен проект! Ваш Уди Самуилов Кълвачът на сърца…

 20. 5
  4

  СЕЛСКИ роман с главни деъстващи лица: СЕЛСКИ тарикат- собственик на СЕЛСКИ клуб, фйенувити на който са СЕЛСКИ пръчки. Изобщо- СЕЛСКА идилия!!!

 21. 1
  7

  с 9гола може ефективността пак да е №1 за момента а тук и факта за нови 3 чисти нападателя – махат се бивши говеда и чорбаря а и Перейра ,-подминаване на мафиотския проект кадъни шопки циганки…

 22. 5
  6

  МЕРСИ. камък – НЕ а Флакчето на ЛОКОМОТИВ, сянка да ти прави, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ.

 23. 5
  10

  Добре бе , като негодувате от коментарите , що влизате и четете ,че и пишете . Какво ви е виновен Андрей или пък Станислав стикса, или останалите които си избиват комплексите тук. Не влизайте ,не четете ,не коментирайте и ще се почувствате по-спокойни!

  • 13
   5

   Боклук долен,защото по този начин деградирали отрепки сеят злоба и омраза между футболните фенове,АНОНИМНО обаче и под стотици „псевдоними“!!!Този сайт се чете и от деца обичащи футбола и спорта като цяло…Какво позитивно,какво градивно,какво интелигентно и възпитателно ще научат от гадостите и простотиите на 2-3 деградирали отрепки???Все едно някой да държи примерно кръчма в която клиентите да крещят и псуват денонощно,да хвърлят бутилки към улицата да пикаят серат отвън а собственика да се прави,че това е нормално с цел да им вземе паричките без да му пука за нормалните хора живеещи наблизо.Като му се направи забележка ,че не спазва правилата и моралните норми и някой от боклуците,пардон клиентите му да казва -„добре бе,като не ви харесва не влизайте в тази кръчма,не минавайте по улиците около нея и се преместете в друг по-спокоен квартал където се живее спокойно и по правилата и законите на обществото!ДА, АМА НЕ!

   • 3
    2

    Аз тук нещо различно от сеене на омраза не виждам!

    • До кавала и приятелят му-Белия Ники Киров с псевдоним - Анонимен

     Ti si naj-golemiq BOKLUK!!!!
     ANONIMEN
     Боклук долен,защото по този начин деградирали отрепки сеят злоба и омраза между футболните фенове,АНОНИМНО обаче и под стотици „псевдоними“!!!Този сайт се чете и от деца обичащи футбола и спорта като цяло…Какво позитивно,какво градивно,какво интелигентно и възпитателно ще научат от гадостите и простотиите на 2-3 деградирали отрепки???Все едно някой да държи примерно кръчма в която клиентите да крещят и псуват денонощно,да хвърлят бутилки към улицата да пикаят серат отвън а собственика да се прави,че това е нормално с цел да им вземе паричките без да му пука за нормалните хора живеещи наблизо.Като му се направи забележка ,че не спазва правилата и моралните норми и някой от боклуците,пардон клиентите му да казва -„добре бе,като не ви харесва не влизайте в тази кръчма,не минавайте по улиците около нея и се преместете в друг по-спокоен квартал където се живее спокойно и по правилата и законите на обществото!ДА, АМА НЕ!

 24. 9
  9

  Феновете на Ботев и достойнство не могат да се слагат в едно изрвчение. Нямам нищо против ФК Ботев но неговите привърженици или по-точно по-голямата част от тях са интересчии които хоьят на мачове само когато отборът им е напред в класирането или ще има аванта.

 25. 9
  6

  Ботев Враца- ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:4
  БотевЪ Враца- ботевЪ Коматево 3:0

 26. 5
  9

  ДекЪ са ми дрехите, бре кЪнари? Голия ми задник лъска, оти ни ги взехте? Кога ще е стригането и бръсненето на половин мустак???

  Вай вай вай вай студено е,а сме голи, лоши бултраси!!! Но какво сме виновни ние футболистите, просто съдбата ни е да сме на дъното в тинята, прокоба, това е всичко…

  • 5
   6

   Мангал, много ти се отдава езика. Да не си от някое селце китно случайно? Ултрас локо Рогош или нещо?

 27. 16
  3

  Винаги съм казвал ,че собственика на сайта Андрей Спасов е по-голям боклук от деградиралите мургави отрепки които УМИШЛЕНО допуска да пълнят тази клоака,пардон неговия „сайт“ със злоба,омраза,простотии и откровени псувни с цел лично забогатяване!Този индивид трябва да бъде изритан от новото ръководство на „Ботев“Пловдив и да не му бъде давана никаква информация освен чрез пресаташето защото е един интригант и боклук!Това важи не само за „Ботев“,но и за другите пловдивски тимове,ако разбира се те одобрят това.Стига изкуствено насаждана злоба и омраза!“Крушата не пада по-далеч от дървото“. Надявам се ,че по-интелигентните футболни фенове са ме разбрали!

 28. 5
  6

  Бултрасите пак направиха по-лесното. А именно седнаха да пишат декларации. Този път срещу футболистите, които петняли лика на Чико… Господо Боже и Света Богородице!!! А не се замислиха нито за миг за: 1. Колко много го „обичаха“ приживе и клко са го псували по време на осемте му пребивавания на треньорския пост! Неслучайно сам Чико заяви, че на Лаута е получил толкова много любов за три месеца, колкото не е получавал за всичките години в Ботев! 2. Кога започнаха срамните резултати на отбора? Отговор: Когато !ико си отиде от тоя свят, а шепа малоумници решиха да го изтипосат на фланелките. Дали духът му не се бунтува срещу този популизъм? 3. Защо е тая евтина пиар проява, след като докато бе жив, никой не се сети да го попита как я кара? На това се казва ПРОКЛЯТИЕТО НА ЛЕГЕНДАТА!!!

 29. Стикс- ЕДИНАЙСЕТ места зад нас в класирането...
  4
  6

  Как спахте дънни риби??? Вие сте по-зле от диво прасе, покосено от чума…и то се въргаля в тинята на дъното, но на него му харесва, а вие индианци бълнувате за медали от предпоследно място, от дъното НА ДЪНАТА ,ОТ ТИНЯТА НА ТИНЯТА!!!

  Това е вашата съдба да сте на дъното с КЛОУНСКИ НОСОВЕ, ЗАБАВЛЯВАЙ И ЗАКРИВАЙЙЙЙ

  САМО ЛОКО…

 30. 7
  3

  До вчера даваха Зафиров за пример и се смееха на Крушарски. Единия бил футболен човек, докарвал черешки….. Другия бил селянин, не бил футболен човек….
  А то какво стана??!!
  Но по-интересното е, че точно тези същите сега най-гласно крещят и плюят този „футболен човек“…..
  Такива мити работи с наведените папагали….

  А най-смешното е, че точно тези същите сега имат наглостта да говорят за „достойнство“…

  И после се чудят къде бил проблема…анализи правят, критикуват, съветват….
  Умирам от смях…. Добре, че нашите еквивалентни бяха опозорени и обезчестени от Христи Крушарски Купоносителя!!

  • 5
   2

   И едните и другите 2-ри… Димек равни… но само по модул…

 31. 7
  9

  МАЙКА ВИ ШЕЙБА НА ВСИЧКИ БУФЕРИ ТУКА, ГЛАВАТА ДА ВИ СМЕЛЯМ ОТ БОЙ ЦИГАНИ МРЪСНИ!!!

  • 6
   2

   Абе ..кривоглав кюнлия .. много се надъхваш..по споко….хората са казали.. цървула ..трендафор не става… затова..стойте си на село

  • 2
   1

   Абе жълта мастийо, за какъв бой пишеш?! За такъв като на магистралата до Стара Загора, или за този до Санкт Петербург, там където такива биячи като тебе се търкаляха цяла нощ на асфалта? Помисли си хубаво!

   • Ти ли говориш за достойнство бе – мангал, прокажен?
    Вие, които лизахте задните части на най-големия пресъпник на България, който в крайна сметка си получи заслуженото?
    Вие ли сте достойни, които с готовност си заличихте отбора и преименувахте друг на локо, само за да се измъкнете от дългия престой в Б група?
    Затваряйте си лайняните усти, никой не ви иска мнението! Никой не се интересува от вас! Не се тикайте сами при големите. Гледайте си отборчето, докато върви тото-серията, че успеха ви е мимолетен а ние ще се оправим защото „Ботев“ е големия отбор на Пловдив, обичан и подкрепян от 80% от феновете в града.
    Вас никой нито ви пита за мнение, нито ви брои за живи!

 32. 12
  6

  Няма купа няма никва само Жълта тишина Ожболт ви еба майката папагали прости в Пловдив винаги сте гости селяни прости

 33. Чико прегърна прегърна букета сега е ваш ред
  3
  10

  ВСИЧКИ ПРИ ЧИКО ооооо ВСИЧКИ ПРИ ЧИКО ………. КАК МОЖЕ ДА СЛОЖИТЕ ЛИКА НА ЕДИН АЛКОХОЛИК

 34. 4
  7

  Какво достойнство имате вие жълти наркомани чико алкохолика сега ви стана мил шибалници такива

 35. 7
  6

  ЕЙ СМЕШНИЦИ ПОМНИТЕЛИ ЕДНО ВРЕМЕ ИГРАЕХТЕ С ЕКИПИ НА РОМА И ЧОРАПИ ОТ ЛОКО МЕЗДРА ПРОСИХТЕ ВАЩА МАМА МРЪСНА СМЕШНА ПРОДАЖНИ КУРВИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ ДАНО ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЖЪЛТУРСКА ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ ТАКИВА СИ БЯХТЕ И ПАК ЩЕ СТЕ МНОГО СИ ПОВЯРВАХТЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ЛОКОМОТИВ ВИ ДАДЕ ТОЧКАТА НА ЛАУТА ИНАЧЕ ОТИВАХТЕ НА РАЗГРОМ СЛЕД ФИНАЛА ТОВА ЩЕ ШЕ ДА Е ВАШИЯТ КРАЙ СЕГА СЛАГАЙТЕ ФЛАНЕЛКИ НА КОМАТЕВО ДА ВИ ЕБА НАЙ МИЛОТО

 36. 5
  1

  Ние , труженичките от Скобелева имаме поголямо достойнство ,
  вадим си с труд парите , не се молим и лижем задници на властта.

 37. 6
  1

  Камъка да ти влезе във ГЪЗЪ и да ти прави сянка, ЖЪЛТ Мъртъв ЦИГАНИН на ЦИГАНИТЕ.

 38. 13
  7

  Зарков много правилно го е казал.Самуилов се води собственик на жълтите заради няКОЙ! Този КОЙ,е собственика в сянка на коматевския отбор от времето на Ефендито,извинявам се,от времето на БанкерЪ РодолюбецЪ,т.е. Цветан Банго Василев,от село Гъзурниците,Габровско. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.От тогава кривоглавите жълти селяни загубиха достойнството си.В момента ,в който отидоха с цветя и молба,при майката на КОЙ,Ирен Кръстева,за да се помолят да стане ,цитирам „добрата стопанка“,жълтите курви загубиха правото си да говорят за достойнство и чест.И сега берат плодовете на собствената си аграрна простотия,меркантилност,дупедавство и грандомания.Хората в Пловдив отдавна са го казали… Един път жълта курва – завинаги жълта курва!

  • 3
   6

   Веднъж опитал вкуса на наркотиците-завинаги наркозависим. Един президент да ми посочиш, който доживя да види внуци. Бог да пази Крушарски!

  • 1
   1

   ЗАРКОВ Е ПЛАТЕН СОРОСОИД – ПУМЯР ………И ЗАТОВА СА ГО БИЛИ много пъти

 39. 19
  3

  Георги Самуилов е къде случайно, къде насила попаднал човек в Ботев Пловдив. И колкото повече се държи като такъв, толкова повече „жълто-черните“ ще затъват. То не, че има накъде от това предпоследно място в Първа лига, но нейсе.

  За олигарха, който не се посвени да опъне софри с кебапчета и черен хайвер в Античния театър, Ботев е малко кофраж и арматура за стадиона, плюс детектор за персонала. Просто една от многото му фирми.

  При това май най-досадната. Защото в петролния си сектор Самуилов решава всичко сам. Във футболния такъв се е доверил за съветник на някакъв бургаски футболен турист, само защото жена му някога му е била (май) от полза за някакво дело. И е дал футболните дела на друг такъв – Адалберт Зафиров, защото жена му е една от секретарките на Бойко Борисов.

  Г-н Самуилов, сложете ръка на сърцето и признайте в коя друга ваша фирма има толкова хора, кацнали на ръководни постове с парашутните гащи на съпругите си!?

  НЯМА!

  Защо тогава правите това с Ботев?

  Започвате да приличате на Димитър Христолов. У онзи поне имаше тръпка и така и затри Ботев – с ентусиазъм. На вас ви е очевидно досадно даже на мач да отидете. Защо тогава се хванахте с този велик отбор? Ясно е, че е заради няКОЙ или няКОИ. Ясно е, че точно преди избори няма как да си тръгнете. Ами тогава да си тръгнат некадърниците, дето изпоназначихте в Ботев. С тях взехте отбор, който беше носител на купата. Днес имате отбор, който е предпоследен в Първа лига. След друг правителствен такъв. Срамно е.

  Хората искат 100 дни кредит на доверие. Последните ви 100 дни в Ботев са краят на доверието във вас. Отстраняването на Николай Киров, назначаването на човек, който НИКОГА не е бил старши-треньор за сезон, поверяването на клуба в ръцете на лимитирани хора като Еролин Кючуков и Адалберт Зафиров, идиотската селекция по клипове във Фейсбук, детектор на лъжата…

  Г-н Самуилов за всичко това сте виновен вие. Защото го извършиха назначените от вас хора.

  Ама ще строите стадион… Време е да разберете, че Ботев не е кофраж и арматура, а вяра и любов. При вас тези последните две неща ги няма. Лошото е, че ги убихте и у феновете.

  • 7
   3

   То има ли някой който не зорлем назначен?

   • няма такъв…., който да не назначаван някъде от някого, но очевидно щом жената е била преди повече от осем години на такава длъжност всички се страхиват да не им лъснат игритр и човека бързо бива уволняван и мразен, защото пречи…

   • 1
    1

    Киро Гела. Той е собственик с мерак , дава пари с идея какво да се прави. И резултатите му са видими.

 40. 11
  8

  ПЕСИМИСТА/БОТЕВИСТА/ КАЗАЛ: СТИГНАХМЕ ДЪНОТО , ПО НАДОЛУ НЕ МОЖЕ.
  ОПТИМИСТА ОТВЪРНАЛ: МОЖЕ ,МОЖЕ.
  А ЗАЩО ЛОКОТО ПОЖАЛИ БОТЕВ? АМИ НЕ ИСКАМЕ ДА ИЗПАДАТ, ИСКАМЕ ДА СИ ГИ ОНОЖДАМЕ И ДОГОДИНА ЖЪЛТИТЕ ШАВРАНТИЙ.

   • 4
    1

    Браво, Бонке. Кълнеш като циганка.
    Копаеш дъното….
    Ама си забравила, че който гроб копае…

    • Бинка Мъркова е непоносима и ненаситна.

 41. Кавал, винаги ти чета анализите. Добре ги нагласяш нещата, ОБАЧЕ те нещата не зависят от теб и мен, а от ……. ПАРИТЕ! Та ако още си online направи един анализ на чичко-паричко боса Самуилов. Например, колко футболисти титуляри трябваше да напуснат или да бъдат продадени за да вържем бюджета. Защо ще връзваме бюджета по този начин, като имаме за БОС един от най-богатите и заможни бизнесмени, който си го мери с другите такива на Бентлита? Давам ти някакви идеи, но ти по-добре знаеш какво и как да го напишеш. Сега ние знаем отговорите, но все пак, когато ти дойде музата „надраскай“ нещо ако имаш желание.

  Другото което искам да кажа е за „kenefderby“!Колко пъти съм отправял апели към Андрей, но глас в пустиня. Даже си има и потдръжници, че това било съвременен вариант на лайкучката и подобни глупости. М даа тази тема е безмислено да я продължавам.
  Лека вечер

  • 1
   3

   Искаш да кажеш нещо, ама друг да го каже. Как ще стане това?

   • 3
    1

    „Сега ние знаем отговорите, но все пак, когато ти дойде музата „надраскай“ нещо ако имаш желание.“

    • Ами нали това казах. Ти го знаеш ама друг да го каже. Зарков го е казал. Същото което и ти мислиш. Или не точно?

  • Искам да кажа нещо ама нямам топки да го кажа.

 42. 16
  9

  Аве жълти гниди, вие всичките сте зомбита! Как няма един нормален! Жълтите е диагноза!

 43. 7
  15

  Локо може да стане шампион…ако няма допинг проби

 44. 14
  12

  Дънни риби, все така да ревете, Бонка съсипа сайта, оправяйте се с нея!!!

  Всико се връща- ще ревете още и още и още…

   • 4
    4

    Да не си жив да видиш,гнусен жълт селяк,нито ти,нито някой от роднините ти.Амин

 45. 22
  4

  АНДРЕЯ, свещи да си купиш от постовете на твоя любимец, дето не го баннваш! Тоя дето ти изкарва парите – и жив да го дереш после – няма да има смисъл. Свещи у вас да занесеш с тия пари, боклук!

  • 10
   2

   прав е човека , виш си темата , пък и всички други .тоя ше ти закрий сайта бре

  • 26
   3

   Винаги съм казвал ,че собственика на сайта Андрей Спасов е по-голям боклук от деградиралите мургави отрепки които УМИШЛЕНО допуска да пълнят тази клоака,пардон неговия „сайт“ със злоба,омраза,простотии и откровени псувни с цел лично забогатяване!Този индивид трябва да бъде изритан от новото ръководство на „Ботев“Пловдив и да не му бъде давана никаква информация освен чрез пресаташето защото е един интригант и боклук!Това важи не само за „Ботев“,но и за другите пловдивски тимове,ако разбира се те одобрят това.Стига изкуствено насаждана злоба и омраза!“Крушата не пада по-далеч от дървото“. Надявам се ,че по-интелигентните футболни фенове са ме разбрали!

   • 4
    2

    Съгласен съм с теб – свободата не е свободия!
    Какъвто собственика на сайта-такива и потребители допуска да му коментират новините! И от двата отбора има келеши, но главния виновник за насаждането на омраза между феновете на двата отбора в този сайт е неговия собственик – Андрешко! Неуважаеми Гомньовци от двата отора – футбола е спортна игра, в която понякога губиш, понякога печелиш а друг път завършваш наравно.Съгласен съм да има спортна злоба, но не и омраза!На този Андешко трябва да му се забрани достъпа до Лаута и на Коматево!При вас проблема е в самите т.нар.“готвачи“ т.е. лидерите Тошко, Блатана и Кристиян които колят и бесят в отбора.И друг треньор да дойде тези не искат ли да играят е все тая.Трябва ви чисто нов отбор, но се иска дупе да го направиш!

   • 2
    1

    До свободната свободния! След като мургавелковците са неделима част от феновете на ботевЪ 2011 г., Андрей не може да не им дава думата! Вие си ги пожелаете във вашите редици, ще си ги тъпите жълти,, умници“!

 46. 12
  10

  Много обичам да лапам жълти пишки и да ме боцкат батковците от Ботев

 47. 12
  10

  толкова цигани не сме се сабирали и през 2004г.
  евала на жълтити
  саде Локо !

 48. 13
  6

  http://plovdivderby.com/klasirane/

  Дунав бие, жълтите затъват все повече, тяхната съдба е ДЪНОТО НА ДЪНАТА И ТИНЯТА НА ТИНИТЕ…

 49. 13

  Защо Дунав Русе се раздават на терена в момента? Защо водят над Арда? Защото имат топки !!!

  • 6
   10

   защото има Ефбет, глупако! Споко мангал, и ний ше почнем да даваме кръв. и тогава чорбата ше ни задмине. това е то мутроландия . саде Локо

   • Първо не съм мангал! Второ не съм от мъжки род! Трето, но не на последно място много си УМЕН!! :}}}}

    • 7
     4

     Красива ли си? Търся си любовница – няма значение от кой отбор си, няма да говорим за футбол. Карам Москвич Алеко, но съм много богат. 🙂

 50. 23
  8

  Един гол ви ЕБА майката, ах ах, този гол на БОЛТА,СПИТЕ В ПОКОЙ, ЖЪЛТИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ, МЛАДИ МЕРИНДЖЕЙ, КО КАЗА, 😅😅😅😅😅

   • 12
    3

    Kalne6 li,mangal?I na teb edin den 6te pazi-njama da izbjaga6.Julta prodajna kurva!

   • 4
    7

    Но този камък, и на теб ще ти прави сянка барабар със най – милото ти.

 51. 22
  10

  Нали имаше слухове, че жълтурите били толкова убедени, че ще спечелят финала и ще вземат купата, че предварително поръчали фланелки с надпис: Ботев носител на купата за 2019. Сега някъде из канцелариите има кашони с хиляди такива парцали. Могат да ги ползват за екипи и да играят с тях. И без това няма как да са още по-жалки от това, което са в момента. Или могат? При тях никое дъно не е крайно.

  • 20
   11

   Индианците не само копаят дъното, те са единствените, които могат да прокопаят тунел от единия до другия край на света с глупостта си…

  • 1
   6

   Слухове, тъпако? Какви слухове? Всеки отбор на финал прави това. Както и Велбъжд Пд за финала с Лудогорец, но там му ядоха главата.

   Тъп си.

 52. 16
  15

  Че сте на това дередже, вашата МАЙКА ЦИГАНСКА, 24 карата ЦИГАНИ, нямате респект към нито един отбор от БГ, само на АГАТА сте верни и послушни и винаги НАВЕДЕНИ, за двете подарени КУПИ, цяла България ва мрази за вашият цигански Манталитет, не Локото са цигани ами вие жълтите ЦИГАНИ от СТОЛИПИНОВО и Селата.

 53. 15
  8

  Цирк Самуилов… тръгва на турне… вчера във Враца… после и в други градове на страната… хахахаха

 54. 7
  6

  жив-умрял

  [прил.] полумъртъв, премрял, ни жив ни умрял, бОТЕВИСТ

  [прил.] изплашен, ужасен, загубил ума и дума

 55. 15
  8

  Ще играем с фланелките на Рома! Както преди! Ъййй кьнарйеее…

 56. 10
  1

  По мое мнение хвърлянето на 100 000 лв е излишно. Сезона е загубен. Дори Белия не може да оправи тези Авгиеви обори като с магическа пръчка. Нека оставим Желко да вади горещите картофи от огъня с уговорката че ще налага юноши.

  • 2
   5

   Да, защото Белея ги сготви, обаче е мижитерка и с такива съветници като вас ще си остане винаги мижитерка, този Андрешко.

 57. 15
  10

  мъртвец

  [същ.] труп, мъртъв, покойник, смъртник, бОТЕВЪ…

 58. 21
  14

  ДОСТОЙНСТВО И ЖЪЛТУР? ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПЛАНЕТИ !!!

  • 17
   16

   Циганин,в тройката сте и не можете да съберете 100 сапуна на 100км от Столипиниво.Жалки и гнусни .Сега ,като говориш за достойнство би трябвало да мълчиш и да се прекланяш пред големите!!!!!Няма и 100 ххагггагггххаххаххххххххх.

   • 10
    6

    Те и ШЛ да спечелят пак тук и за Ботев ще пишат.Това са номадско племе без родина и ценности, родено да замърсява околната среда.

 59. 24

  АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РЪЦЕТЕ СИ НА ЧУКОВЕ.,..КОЖАТА СИ НА ТЪПАН….. ГЛАВАТА СИ НА БОМБА….ПЪК ЩЕ ИЗЛЕЗНА НА БОРБА СРЕЩУ СТИХИИТЕ
  ХРИСТО БОТЕВ
  ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК И БЪЛГАРИН СЕ Е БОРИЛ ТОЧНО СРЩУ ТАКИВА КАТО ДНЕШНИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ

 60. 13
  18

  Андрей, стига с този Ботев! Локо има юбелей:
  100- годишнината от началото на организирания футбол в Кюстендил беше отбелязана на 5- ти октомври в голямата зала на НЧ „Братство 1869“.
  Емил Наков показа и шампионската купа на кюстендилци от 2004 г.

 61. 24
  9

  Наистина ли вярвате, че човек, който няма топки да уволни, заради 100 хил.лв. компенсация, ще ви построи стадион за милиони ???

  • 10
   16

   Ооо, не се мъчи да разгадаваш нещата, не ти е по силите и гънките, хахаха, глей си локомотива.

   • 6
    11

    Ти голяма умнотия си преписал?! Иначе квадратната ти, но и крива, и напълно празна тиква не е в състояние да роди каквото и да е!

    • Или е квадратна или е крива, не може и двете – мангал, неук!

 62. 26
  10

  Жълтур и дистойнство????
  Ако тази сган имаше достойнство, още на другият ден след финала щяха да изгонят Белия и всички прехвалени звезди от отбора!
  Фланелките с лика на човека, който беше тотално забравен от тях повече от 20 години …. въобще не трябваше да бъдат правени след резила на 15.05! И още куп подобни, задължителни действия!
  Само тогава въпросните тъпаци-бултраси можеха да говорят за доатойнство или чест!
  Сега всичко е след дъжд-качулка!
  Жълтур и достойнство? Това са две несъвместими неща!

  • 12
   9

   Защо ….напротив никой не беше за гонене ….Ботев играешя добър футбол ….и тази година пак щеше да играе финал ако беше Белия Маг начело….

  • 13
   6

   Резил беше до 15 май Акрапа , че имаше двойно повече загуби отколкото победи …ма си кротувахте …..така , че стига си мучал на цигански

 63. 11
  11

  На времето Станисла Мърков е имал любовник от Ботев, който си го е ебял редовно, но го е зарязал после и от тогава Станислав Мърков ходи по сайтове и пише срещу Ботев

 64. Жълт циганин от Ботяфъ 2011 и достойнство хахахахахаахахаххахаахахахахахахаахахах
  22
  11

  хахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахахаахахахахахахахаахахахххахахахахахаахахахахахахахахахаахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахаахахахаххахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххохохохоххоохохохохохохохоххахаххахахахааххоххохохохохохохохо

 65. 21
  11

  Когато си откраднал 52 милиона, когато дължиш 300 000 на Община Пловдив, когато се издържаш от черно тото, когато си подкупвал УЕФА, когато си бил арестуван в Турция за неплатени сметки, когато се дупиш на всяка власт и на всеки мафиот за да ти построят стадион…ПРОСТО НЯМАШ ПРАВО ДА ГОВОРИШ ЗА ДОСТОЙНСТВО

  • 10
   10

   Когато беше 2004 година и всеки и всички знаем откъде и от кой идваха парите , защо не излезна да се противопоставиш и да се извиниш на всички почернени семейства , от които сте взимали пари за вашия клуб , не те ли е срам …..та сега си голям моралист…

  • 10
   11

   Ако си направите една сбирка на президентите ще бъде само Крушата и Зеки и Левент , всичко друго е по гробищата

 66. 14
  13

  Жълти курви, пеодължавайте да ни разсмивате!
  Няма по-жалка сган от жълтата!
  Чакаме новите епизоди от селската сапунка!

 67. 12
  6

  От ботевЪ нищо не остана, нямат свой дом- стадион, нямат отбор, нямат достойнство. МЪРТЪВ ОТБОР…

 68. 14
  8

  А нали щяхте и акциите да си искате!Жалки селски кривоглави обрязани миризливи необразовани индианци!!!!

 69. 17
  10

  Курви и достойнство…хм.
  А като просите пари и лижете гъзове на властта къде ви е достойнството?

 70. 13
  15

  Ботев загуба 400 коментара
  Локо победа с 5:0 32 коментара

  • 16
   8

   ботевЪ с дерби за оставане във Враца 20 фена…
   Локомотив в борба за медалите в Търново 300 фена…

  • 14
   5

   Нали сте ни нашите курви, трябва да бдим над вас! Жълти утрепки!

   • 7
    12

    Локо са тъпи цигани, като теб Станиславе

  • 1
   2

   и 390 от тези 400 коментара от един човек – Бонка Андрей Спасов…

  • 2
   2

   900 на дерби с ЦСКА…

 71. 19
  7

  Цирка ви е пълен жълти посмешища. Стремглаво вървите към гробищата а единтсвеното ви оправдание, че вие сте слаби, а ние силни е “Станислав Мърков”, който и да е това

  • 8
   4

   Хахахаха плешивата перла Станислав Мърков пише, който и да е Станислав Мърков хахахахах безженоооо психопат

   • 7
    5

    Станислав да не ти бърка в разпрания гъз, да ти е харесало, та постоянно пишеш за него!

 72. 13
  14

  Добре вие тук се бъзикате и това е нормално, но нека някой да каже защо на черно-белите всички им викат че са цигани и мангали? От къде им е този прякор? Не съм от Пловдив и ми е интересно някой да обясни.

  • 12
   15

   Защото феновете са им цигани! Това го казва и почетният президент на Локо Христо Бонев: Нашите фенове са от ромски произход така казва Зума за Локо

  • 9
   6

   Това че си селянин празонглав е пределно ясно, това че сте си измислили, че някой ни вика цигани, витае са в празното пространство на кривите ви глави! В Пловдив единствено и само жълтите педали имате фен клуб Изгрев бойс в центъра на циганския (най-големия на Балканите) квартал! 42000 хиляди мангала, а вие организирате част от тях във фен клуб! Кои са циганите бе, жълта пачавро?

 73. 17
  7

  На столипинския циганин Станислав Мърков Ботев му е живота няма 1 ден в насрания си живот в който да не се интересува от Ботев. Няма семейство, няма работа, няма хобита. САМО БОТЕВ!
  Няма по-отдаден на Ботев човек от Станислав Мърков

 74. 16
  14

  ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО нямате право да говорите с гражданите на ПЛОВДИВ и цял живот НАВЕДЕНИ на ДОМУС БЕЙ.

  • 5
   5

   Те са наведени на всеки, който им подаде трохичка хлебец! Това са най-пропадналите футболни проститутки на БГ!

 75. 14
  15

  Къде видите ОЖБОЛТ, даже на фотограф имате право да го биете, една пета и ви ЕБА майката, най лошото е че сте в КОМА, и не знаете къде се намирате жалки ЦИГАНИ на БГ и СТОЛИПИНОВО,и Селата.

 76. 14
  5

  Хахаха циганина Станислав Мърков точно като всички цигани викат на другите цигани хахахахахаха
  ПЛЕШИВ МАНГАЛ

 77. 13
  16

  и един гол ви ЕБА майката, жълти ОТРЕПКИ на БГ от СТОЛИПИНОВО и Селата.

 78. 13
  16

  Кой е този тим, облечен в жълтоо,
  кои са тези срамни феновее???

  • 5
   5

   И след всеки техен мач,
   слушам жалкия им плач,
   защото най-еВаните са тееее!!!

 79. 8 години. Красота, вяра и пета и жъла циганска съдба
  15
  13

  Този БотефЪ с Ъ на края е създаден в сарайте на Ахмед Доган

  Феновете на Ботев пак се примолиха на Ирена Кръстева
  Феновете на Ботев (Пловдив) се обърнаха отново за помощ в към Ирена Кръстева. В специална декларация те отново призовават шефката на Нова Медийна Българска Група да започне преговори с Димитър Христолов за закупуване на клуба. Както е известно, в края на миналата година двете страни бяха много близо до договор, но в последния момент сделката пропадна.
  Уважаема госпожо Кръстева,

  Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в „Б“ футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!
  Едновременно щастливи-Завинаги разделени!!!
  БУЛТРАС
  КПБП
  ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912

  ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ

  ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

  24.03.2009

  • 16
   11

   Манги нямате жив президент , прокобата тегне , вчера хората в Кюстендил се радваха с една купа от 2004…

   • 9
    7

    Ти педераст долен, от какво психическо заболяване страдаш, та си толкова тъп, най-тъпия! За прокоба може да тегне над вашия измислен, Сопотски отбор! Вие загивате, не го ли виждаш, чувстваш, а мухльо! Господарите ви ЛОКОМОТИВ делят второ, трето място с грандовете, а вие не само че вървите към изпадане, но и към разпадане! Колкото по-бързо завърши процеса на разпадане , толкова по-бързо БГ футбола ще се отърве от най-големите проститутки, наречени ботевЪ!

 80. 7
  5

  Да не си забравиш и маринованите свински опашки Те са твоя специалитет

 81. 17
  12

  Колкото и да са зле Ботев винаги имат поне 3 ПЪТИ повече фена от циганите на локо

 82. 20
  17

  Писмото до Ирен Кръстева, го сложете в съблекалнята и канцеларията на видно място! Да се учат от него бивши, настоящи и бъдещи директори, на либоф към мама Ирен!

  • 16
   8

   Мангалино почетния ходи с наколенки от просия по хората , така ,че си еби майката ….

   • 6
    13

    Клошарче, отивай да просиш жълти стинки от мама Ирен, за пясъчника !

    • 13
     4

     Грозно циганче , ти си средняк и интригант , справка при мекия глезен …и търси вестници (изрезки) да докажеш , че 1916 е вашата година ……

 83. 12
  14

  Аз предлагам …да излязат с фланелките..на Рома…от Христосков..не може да не са останали….. бухаааааа… няма по голям смях от вас жълти курви

  • 16
   4

   Предлагам Вълчо за спортен директор на мястото на трезвения , поне е от вашата рас

  • 8
   7

   Мангал Ботев не е във финансов колапс бе лешпер …интересувай се малко цинга

   • 4
    4

    Точно сте във финансов колабс, защото всеки друг фактор отпадна! Някои футболисти започват да подават иск в съда за неизплатени заплати!

 84. 18
  6

  Написаното горе ми звучи:
  Г-н Самуилов , извиняваме се, но трябва да напишем нещо. Да подхвърлим трохи на глупаците, че вършим нещо.
  Благодарим за заплатките ще защитаваме вашите интереси!
  От Бултрас и КПБП

 85. 26
  11

  ЧЕ ТОЙ, Самуилов, Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СИТУАЦИЯТА, АМА ВИЕ, ТЪПАНАРИ ОТ СДРУЖЕНИЕТО, ДЕТО СЕ ПИШЕТЕ ЗА ГОЛЕМИ БОТЕВИСТИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ! КОЙ ДОВЕДЕ ЗАФИРОВ? КОЙ ТЪРПИ ОСТАНАЛИТЕ ОТ РЪКОВОДСДТВОТО? КОЙ НЕ СТРОИ СТАДИОНА И СЕ СКЪСА ДА НИ ЗАЛЪГВА. ОЧЕВИДНО СДРУЖЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛИЖЕ ЗАДНИКА НА КАТОЛИКА, АМА НА НАС, РЕДОВИТЕ БОТЕВИСТИ, ВЕЧЕ НИ ДОЙДЕ ДО ГУША. СТИГА ПОДМАЗВАНЕ, СРЕЩУ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! ВЪН САМУИЛОВ ОТ ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР!

 86. 15
  9

  Като гледам снимката локо никога не е имал толкова фена

  • 14
   8

   Е папагалите, нямате комплекси хахахаха Пред закриване за Локомотив пишат хахахах

   Сега онези, където в другата тема писаха, че нямат комплекси от Локомотив Пловдив , какво ли ще измислят да се оправдават

  • 8
   6

   ТОВА Е ПУБЛИКА НА ЛОКОМОТИВ, НО СНИМКАТА Е ОБРАБОТЕНА С ФОТОШОП!

  • 7
   6

   На тая снимка 2/3 са мангали. Гаранция.

 87. 12
  8

  ахахахаахахахахахахаххахаахахахахахахаххахахахахахаха ЦИРКАДЖИИТЕ В ДЕЙСТВИЕ, отивам за бира и пуканки, Е НЯМА ПО-ГОЛЕМИ КЛОУНИ ОТ БУЛТРАСИТЕ… КАКВО ДОСТОЙНСТВО В БОТЕВЪ, ТА ТОЙ Е ДЪННА РИБА???

Comments are closed.