Витамин С – безценен съюзник срещу пигментни петна и лунички

0
94

Безценният Витамин С играе важна роля за запазването на красотата и здравето на кожата. Повишава синтеза на колаген в нея и по този начин подмладява и подобрява вида й. Действа като мощен антиоксидант и притежава уникални антистрес защитни свойства. Друго важно негово свойство е, че има избелващ ефект и потиска изработването на меланин, като по този начин намалява появата на пигментни петна и лунички. Това го прави особено подходящ за използване през есента – за чист тен без петна след лятното слънце.


Козметичната серия на REFANVITAMIN C“ съдържа дневен, нощен крем и серум за лице, които бързо и резултатно възвръщат естествения блясък и свежест на кожата.
Дневният крем защитава кожата от UV -лъчите и предпазвайки я от образуването на свободни радикали, се бори с преждевременното стареене.

Нощният крем възстановява кожата през нощта и предотвратява появата на бръчки. Отскоро вече е в Airless флакон, по-голям от досегашната опаковка, като цената му остава непроменена. Така получавате 50 мл на цената на 30 мл.
Серумът за лице е с доказано избелващо действие. Активно потиска изработването на меланин и образуването на пигментни петна и лунички. Нанесен под дневния и нощния крем, както и самостоятелно, той намалява пигментацията на кожата и действа не само избелващо, но и регенериращо.

Всички продукти от серията „VITAMIN C“ на REFAN се абсорбират бързо и лесно, а комбинираното им използване подсилва естественото излъчване на кожата, като я прави сияйна, чиста и еластична.

До 20-ти октомври от REFAN са подготвили изненада за своите клиенти, като им дава възможност да закупят в комплект трите продукта от козметичната линия на специална цена от 22 лева.