Уулвърхямптън може да съди БФС заради своите двама играчи в Локо

20
1225

Английският елитен Уулвърхямптън може да се намеси в спора между Локо (Пд) и БФС относно карто­теките на Силвен Дес­ланд и Джордън Гре­ъм. Двамата футбо­листи бяха преотстъ­пени на черно-белите часове преди край­ния срок за изходящи трансфери от Англия. От Уулвс са изпратили всички необходими документи, които са стигнали навреме до родната централа, но не са били регистри­рани. Така двамата състезатели останаха без права за мача с Царско село.

Вчера те играха в контролата срещу ЦСКА 1948, завършила 0:0 на Лаута.

Уулвърхямптън може да предяви иск за про­пуснати ползи към БФС, ако неговите фут­болисти продължават да не могат да участ­ват в официални сре­щи и да се обиграват, каквато е била целта на сделката с Локо (Пд), твърди „Меридиан мач“. След консултация с юристи ръководство­то на черно-белите е било уверено, че случаят им може да бъде решен от прези­дента на родната цен­трала Борислав Михайлов, който да раз­пореди служебна кар­тотека за централния защитник и за нападателя.

На този етап Дес­ланд и Греъм все още нямат права за неделното регионално дерби с Берое, което е от 17.45 часа на Лаута.

20 КОМЕНТАРА

 1. 14
  3

  Жълтите и Домуса са виновни. Те пречат на Локото до стане шампион и да играе в ШЛ.

  • 5
   10

   Виж за Домуша си прав, но чак пък жАлтите…. много сте малки…

   • КЬВ- ПИТОН СИ БЕ НЕЩАСТЕН ЖЬЛТ ЦЬРВУЛ- ИМИТСТОР…..МЬРША НЕЩАСТНА…..

 2. 7
  3

  Били преотстъпени часове преди крайният срок, най вероятно става въпрос за няколко часа преди полунощ само че горките Англичани не знаят че БФС работят до обяд и са получели документите чак на следващият ден

  • 10
   1

   Ами нас кво на ебе? То си има доказателства кога са били пратени и получени. Съжаляваме, че България е бананова република… Който е виновен да си плаща!

   • В бананови те републики винаги плаща обикновения човечец!

  • Думичката е“ получили“,обаче ти няма откъде да знаеш …Купи си буквар полуидиот!

 3. 22

  Поредното доказателство, че БФС се уплаши от Локомотив.

 4. 3
  28

  Циганите са на допинг! Махай кюстендилици от първа лига

  • Глупак , четеш статиите , както дяволът чете евангелието . Защо лъжеш и се опитваш да внушаваш лъжи за Локомотив ?

  • Кюстендил и в първа лига няма! Има Сопотски навлеци с измислино име и домат за емблема! Селска идилия!

 5. 30

  Супер! Дано ги осъдят. Тези местни дерибеи няма кой да ги мръдне в БГ зашото отдавна са се сраснали с мафията и народа е страхлив и робски, но чужденците не обичат да „пропускат ползи“.
  Всички от БФС при Платини!!

Comments are closed.