Ангел Палийски пред PlovdivDerby.com: Минах полиграфа, защото…

87
3796

Членът на Борда на директорите Ангел Палийски се съгласи да коментира пред PlovdivDerby.com, защо се е подложил на детектора на лъжата днес. Информация за това ви разкрихме по-рано (ВИЖТЕ ТУК).

Ето какво заяви Ангел Палийски пред нас:

„След като разбрах, че ме няма в списъка с хората, които трябва да се явят на детектора, декларирах желанието си името ми да попадне там. Мотивите ми са, че от край време не спирам да чувам по май адрес какви ли не грозни инсинуации и интриги, който трудно човек може да се представи. Понеже името ми не бе в списъка и психолозите не ме познават, предварително ги запознах с всички длъжности, които съм изпълнявал в клуба, както и че преди години отговарях за строителството на стадиона и базата. „

87 КОМЕНТАРА

 1. Да не би да искаш да се сложиш отново,да отговаряш за строителство с това служебно интервю.Който и да строи стадиона може лесно да разбере кои бяха двамата,който Цветан изгони за целия си престой при нас

 2. 6
  1

  Браво Тошко, браво Неделев! Гледах мача и ми напълни душата. Остави ги феновете на Ботевъ, дето те псуват. Те от футбол не разбират.

 3. Бонке, колко фена на БотевЪ има на мача с Черно Море?

 4. 15

  Предлагам на феновете да поискаме и Самуилов да мине през детектора и да отговори на въпроса има ли намерение да строи стадиона. Ася де!

 5. 12

  Аз викам Андрей също да мине през детектора…. ако детектора се съгласи де… Щото може да му превъртят скалата 10-тина пъти..

  И СВОБОДЕН БОТЕВ задължително – ако го пусне жена му де…

 6. 9
  3

  Нещо за лова на паламуди днес във Варна ?
  С колко парчета ще се приберат коматевци ?

 7. Интересно Тошко дали са го питали по грама кокаин взима на ден ?

 8. 5
  1

  Ачо е толкова убедителен,че като нищо ще блокира детектора.Може да пишете и хиляда статии за този човек,но хората които са се сблъсквали с неговите истории и обещания си имат собствено мнение

 9. Трябваше и четирите статии да са за Ачо! Не са достатъчни две, жълтия балон трябва да се надува до… спукване!

 10. 18
  5

  Ашколсун, Ачо!! Кажи им истината на тези невменяеми идиоти

 11. 15
  4

  Не е истина какви отрепки пишат в този кенеф .

 12. 10
  32

  БузАньо,поздрави от Емо и Деньо! Пък ходи пак на полиграф . . .

 13. 14
  34

  Това е вица на деня: Детектора пОснал сАлза като минавал Ачо и тъжно казал: „А на здраве!“….

 14. 7
  15

  DANO УМРЕТЕ ВСИЧКИ БУФЕРИ, МАЙКА ВИ ШЕЙБА НА ВСИЧКИ. ВИДИШ ЛИ БУФЕР БОЙ ПО КАСКАТА ДЕЙБА ТЯХНАТА МАМА ЦИГАНСКА ДЕЙБА!!!!

  • 15
   7

   Който кълне, клетвите му го застигат рано или късно…

   • 9
    11

    Големи граждани станахте бе дейба ваща мама кантонерска.

  • 4
   3

   Грозно е това. Падаш на Станислав на нивото.

   • 7
    2

    Станислав никога не е бил простак… за разлика от Бонка Андрей Спасова… която кълнеше и навръх коледа

  • 7
   2

   Селски,трай там и си гледай къра. Дейба майка ти жълта, кривоглав помак!

  • 10

   Шибам жълти мастий от Стряма особено Стоян канара.

  • 4
   2

   Фенове-цигани има само в редиците на изгрев бойс Столипиново! С ебането не ти се получава, защото си от ебаната страна, за бой по каската също защото и там си от битата страна! Единственото което ти остава е да спреш с дрогата столипиновска, и да си пиеш лекарствата редовно! И още един вариант, да се спънеш, да паднеш на асфалта, и да се нараниш сериозно! Ще ти помогна от сърце за последното, жълта курво на Локо!

 15. 12
  6

  Е голям кеф с този полиграф!!
  Много е забавно!! Евала!!

 16. 6
  1

  ЦЪРВУЛ НЕ Е ЧЕПИК ,
  А СЪСТОЯНИЕ НА ДУШАТА !!!

 17. 19
  8

  Мамицата им ебахме на жълтите цигани с този финал. Разпорихме им жълтите путки хахахаахах

  всичкото, жълт циганин на ДетекторЪ хахахаах

 18. 18
  8

  Ава а за нази стрямалийските юрдечки жа има ли полиграф ва….щото бат Стоян канара каза а сме са осрали никва мента и мастичка до живот ва да сейба.

 19. 20
  6

  За жАлтите този финал не е важен. Мач като мач. Играли са те на толкова много (колко да са много?) финали.
  И затова, защото не е важен. предпочитат да се изкарат курви на Локо и продажници…

 20. 18
  40

  АЗ ВЕЧЕ СИ КУПИХ ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС .. СЛЪНЧЕВ ДЕН..ОТ ГЕРГОВ ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДЕН МОЖЕ ДА МИНАВАМ ПРЕЗ ПОЛИГРАФА ТАМ ВЪПРОС ..ПО КАКЪВ НАЧИН И СЪС КАКВИ ПАРИ ..НЯМА

 21. 19
  15

  Белия :

  Ботев е такъв клуб който има около себе си доста голяма социална среда…

  Водещия:

  Да видя се дори на финала,80 % от стадиона беше с ботевисти…

  Дори Бойко Борисов го каза,при поредния опит на Бонев и Узунов да искат помощ от него :

  „Ботевистите са повече, ходят си повече по мачовете, разберете се с тях…..

 22. 16
  4

  Протокол № 26

  От 15 септември 1917

  На заседание на Управителния съвет, в присъствието на всички членове, по въпроса за клубен символ се прие следното:

  І. Досегашният символ, буква „Б“, оградена в кръг, се премахва и по предложение на художника Мирослав Дечев се одобри представената от него рисунка, представляваща:

  Червен кръг, в който е разположен зелен правоъгълник, в който е вписано „Ботевъ“ (по по-раншно решение името на патрона ни остава само „Ботев“, Христо отпада). Над зеления правоъгълник е вписан щит с клубните цветове черно и жълто в диагонално райе от изток на запад.

  ІІ. Символика:

  Червено бяло и зелено са цветовете на трибагреника на Царство България, като в същото време означават и кръвта на героите, чистотата на душите и плодородието на България. Щитът с клубните цветове е символ на храбрите. Нескончаемият кръг – на вечността.

  ІІІ. По предложение на Председателя под правоъгълника да се впише годината на основаване 1912.

  • 10
   7

   Оригинала на този „документ“ беше намерен в електронната поща на 11 годишния Председател…

 23. 19
  42

  Ангел Палийски вече си има ново име- Ачо Полиграфа.
  До всички куматевси индиянци: Белия Ви го каза много ясно- в “ Ботяф“ нищо не е наред.
  Финалът с ЛОКО само го показа много ясно. Нокаутът беше страшен.
  Този финал за Купата ще го помните цял живот.
  Разбрахте ли го вече, жалки индиянци?

  • 22
   15

   Поредният повярвал си циганин.
   Ние финали сме губили, но и сме спечелили. Дали от вас дали от Лудогорец или от горно нанадолнище е все тая, само във вашите глави това е “финала на финалите”. Финалът си е финал. Пратете онази стара лисица Илиев на полиграфа. Той сигурно си тръгна защото много му беше лошо в черно море…или пък май беше защото обича залаганията. Въобще какво се обяснявам на някакъв идиот, който е фен на отбор с име на превозно средство и с най-много убити президенти в родният елит, предполагам, че е случайно.

   • 14
    16

    Гадничко ли ти е? Ще ти стане по-добре ако си признаеш както Андрей го направи.
    Иначе болката ще е ВЕЧНА, но ще намалее

   • 2
    1

    Това за финала на финалите се каза многократно от телевизията, от БФС, и от вашето ръководство преди финала! Селската ви каруца обаче се преобърна с фантастичното попадение на Ожболтот, от което задниците, обърках се, трътките ви още кървят!

 24. 13
  36

  браво ачка, пусни една салза по тоя повод

 25. 29
  18

  Аз предлагам..и всички фенове на Ботев..да минат през детектора….и да ги попитат…..кой ви даде билетите за финала,кой ви даде.. картонените шапки с козирка…по колко кренвирша с лютеница ви дадоха…ама честно…колко статисти водехте около вас ..само и само да не сте на работа …и на края ..Ожболт ви разплака…колко от вас реваха като магарета след мача…и още много въпроси за платените ви фенове с пепсито)))))….ах колко е нещастно да бъдеш…жълт… хахахаха

  • 13
   11

   Майкати ни ги даде мангал миризлив кюстендилски!

  • 16
   6

   Аз пък предлагам всичките 138 фена на Локото да минат през полиграфа и кажат преди 10 години какво знаеха за годината на основаване на отбора си- всичке ще кажат 1951 год, а 2-3 може и да излъжат машината, защото бяха закърмени с 1936 !

   • 11
    8

    А аз предлагам всички 900 фена на БотевЪ да минат през полиграфа и да ги попитат „Наистина ли вярвате, че 12 годишен е създал отбора ви?“ и „Комплекси ли избивате с това 1912? Бате Енчо в „Кой е по-по-най“ ли ви ги създаде?“

    • Ми що да не е! 1912 си е годината, ще избиваме комплекси ако извадим 10 например, като едни граждани с идеално сферични глави

     • Ми така ами…!! Ми къ?! Що Земята да не е плоска?… Кот кай началника, това е…

   • 3
    1

    Аз предлагам да наебем дядо поп, о о о този вече го наебахме на финала! Остави, но задника му кърви още! Голямо оножда е е било!

 26. 10
  12

  Стига със тези глупости май наистина сме дали финала иначе каква е тази показност ! Гузен негонен бяга ! Пишете какво става на колежа всичко друго е без значение ! Със този полиграф на кой се доказва нещо ? Защото ние много добре знаем как може да играе отбора !

  • 13
   7

   Мини и виж, двама се мотат като обрани евреи, смешна работа 🤔

  • 13
   11

   Колкото повече време минава от 15.05 толкова повече ме изумявате, скъпи, чисти и неподправени индианци! Честно! Чета коментарите ви, гледам и не вярвам на ушите си! И преди са ми казвали, че от жълтата паплач по-кухи и квадратни глави няма, но все си мислех, че може и да не е така. Да, ама се оказа, че е баш така! Индианците били дали финала на Локото!!! Представяте ли си? Бе вие наред ли сте бе? За ЦЯЛАТА 2019 г. имате общо 5 победи на кръст, в това число над Дунав, Витоша и несъществуващата вече Верея, а Локото мачка наред! И по-важното: Локомотив играе може би най-атрактивния и скоростен футбол в тая държава, а ботяф2010- Ганкиното. Ходом и яваш-яваш…
   Няма такива получовеци като вас. На вас най-ви отива определението „леки женички“! Защото не можете да приемете една загуба като мъже! И „индианци“- защото на вас ви се казва, показва и доказва, и то от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ама вие си знаете своето. Кво да ви кажа- индианска селска мангалщина! С 3 думи! Това е!

   • 5
    5

    За жАлтите този финал не е важен. Мач като мач. Играли са те на толкова много (колко да са много?) финали.
    И затова, защото не е важен. предпочитат да се изкарат курви на Локо и продажници…

 27. 13
  6

  Гледам Станислав плешивия пазач сам си пише сам си отговаря:))) Един път е ботевист, после мангал, после пише като неутрален:)))) Това момче каква каша му е в главата:))))

  • 10
   5

   от чекии – мозъка му се е размекнал..
   тоя жена не е помирисвал..
   избива комплекси с един стар комп..
   и това му е същността на живота.
   да е жив и здрав – да си правим ташак с него още дълго време.

  • 2
   5

   Сунай, ти да си добре, за да знаеш:
   След 15.05.2019г. въ

 28. 8
  12

  Пичове, е няма такова шоу! Всеки ден се пукам от смях с тези криви глави от Коматево.
  Браво Андрей! Ти замести Актьорската вечер в Шоуто на Слави. Евала!!

  • 8
   5

   Човек започне ле да се смее без причина,зле е!!

   • 4
    3

    За теб наистина ли няма причина? А готов ли си да отговориш на този въпрос пред полиграфа?

 29. 11
  10

  Обаче агент Самуилов яко се забавлява. Човека си вика: щом ме карат да им плащам, поне да гме забавляват…

  Жив да си, Самуилка! Ти си втория агант Христолини!! Шибай жълтите!

  • 10
   10

   Яко ги шибам. Само да знаеха какво съм им приготвил next…. Сейра ще е голям. Даже обмислям дали да не пусна билети за шоуто да си върна разходите за арматурата

 30. 12
  7

  Всичко е ок в Ботев и полиграфа е ок. Те циганите се крият от допинг проверка и не се притесняват и перат кючека в столипиново вие за полиграфа се притеснявате.

  • 11
   11

   Не си разбрал пак. От допинг проверка се скриха Неделев и Вутов. Затова отказаха полиграфа.
   НЕделев без малко да умре от този допинг, дето го взе да изиграе 2 мача за национала – после цял месец беше „контузен“.
   Мълчи, че да не се разчуе

   • 9
    5

    Разбрал съм много добре, че локо са глобени от БФС, защото са се скрили от допинг проверка.

    • 6
     7

     Нищо не си разбрал. Дори не си прочел цялата статия…
     Нормално. Все пак си кравар

 31. 42
  10

  А КИРОВ – БЕЛИЯ КОГА НА ПОЛИГРАФ? И ТОЙ С КОМИСИОНИ ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ.

 32. 14
  7

  Този полиграф е един голям срам, който трудно ще се изтрие! Изводи могат да се правят само, когато излязат резултатите, но черно-на бяло със снимки на документите, въпросите, отговорите и заключението от фирмата, която ги е направила! Не бъдат ли изнесени на показ конкретните въпроси към всеки един и конкретните отговори всичко ще си остане една обикновена пушилка.

  • стига тоя срам младежи всеки „почти“ в Ботев не са тези които са а са тези които не са и примитивните не желаят да са за отбора с проверката ,така че , да се чувстват пътници…

   • 2
    5

    Фекал, ти ли си, бе лщбов моя. Обичам те!!! Моля те, яви ми се.
    Продадох редосеялката и имам пари да заживеем щастливо двамата с теб!

    • кожняка жълто чер Стар Уар на луната да те шиба в дивия…

  • 12
   3

   Ти луд ли си? Наистина ли очакваш някой от ръководството да излезе пред калабалъка и да каже“ Х издържа, У-не“? Всичко е за кефа на собственика. И все пак не веднага, но след като мине някое време, можете и сами да се досетите: този отива другаде, шото му предлагали по-добри лични условия, оня пък видиш ли имал лични проблеми и жена му държала да живеят в другия край на България… и ей такива работи. Но основната цел на полиграфа е НЕЩО да се случва, да има шумотевица, защото Колежа е всичко друго, само не и /строителен/ обект от особено национално или квото и да е местно значение.
   Някой „журналист“ взел, че си съчинил повода за тестовете и веднага всички преписват… Тоя финал беше преди 4 месеца! Aз ако съм чорбаджията и искам да знам дали някой от подопечните ми ме работи, това нещо щях да го направя отдавна, още преди старта на новия сезон!!! Баламска работа!!!

 33. 42
  11

  Кироф кво се укрива 3г нищо не е правил а сега голема уста отворил…

 34. 22
  6

  Досега не видях някой да се притеснява особенно от полиграфа. Май филмите сами си ги вкарваме. Трябва спокойствие в нашия клуб и нещата ще потръгнат.

  • 2
   10

   Освен Тошко и Витов…
   Разбра се, че „контузиите“ са лъжа

 35. 8
  45

  На дупен си Ангеле и подметки лижеш.Както казваше един капитан в казрмата някои дават путе за страст други дупе за власт.

 36. 10
  2

  Сега освен да минат и всички желаещи фенове.

Comments are closed.