От Колежа: Стовариха още кофраж на стадион Христо Ботев

42
2833

 

Днес по обед на строежа на стадион Христо Ботев продължиха да пристигат кофражни платна. Както вчера ви съобщихме в късния следобед пристигна първия камион с кофражни материали, а явно днес стоварването им на обекта ще продължи.

Запознати твърдят, че на обекта в следващите 1-2 дни ще бъдат доставени общо 5 000 кв/м кофражни платна.

42 КОМЕНТАРА

 1. 10

  Ботевист съм. Не виждам поводи за голям оптимизъм. Дейностите които се отразяват в този сайт са твърде дребни , бавни и за съжаление има елемент на бутафория , замазване на очите. Днес е 18-ти септември. От началото на дейностите /23-ти август ако се не лъжа/ измина почти месец. Идеално време за строителни дейности – сухо , топло… Какво видяхме за 1 месец работа ? Много , много малко. Да не кажем почти нищо. Чистене , заравняване , изхвърляне на буклуци , отводняване на някакви тини… Това е смешно малко свършена работа за един месец ! ОчевАдно се „тупа топката“. На назначения ни „Президент“ мултака Самуилов НЕ МУ СЕ СТРОИ , това му е изписано на отегчената мутра. Целият проблем идва от НЕГО , нямаме читав президент. Имаме един петролен мошеник , мутра , зависима от Голямата Мутра , която управлява страната. Него го интересува далаверата , а не да хвърля пари за стадион на БОТЕВ. Това не ви е Цветан Василев ! За това всичките тези новини в този сайт са много пара в свирката , никакво движение напред. Е и сега – докарали няколко кофражни платна , чудо голямо ! Докато ги наредят , докато излеят малко бетон , ми то ще дойде зимата !! Чашата на стадиона не може посмъртно да се затворо с такива темпове на работа до 2020 !!! Какво да кажем за цялостно завършване на стадиона ? Така че е евярно , този сайт пуска само поръчкови , бодрячески дописки за замазване очите на ботевистите.

 2. 2
  4

  Многу куфраш на строежъ, няма що! Кат гледам строители няма, само блянове на кривоглавите жълтури!

 3. 2
  12

  В нито един друг спортен пловдивския сайт няма толкова натрапчиво отразяване на тая кочина,освен тук.Което ще каже че сте долен,миризлив,платен,помашки,селско-цигански,НЕградски жълТУРСКИ сайт!!!
  Яжте хуя жълти турски курви рязани!!!
  ПЛОВДИВ Е БИЛ,Е И ЩЕ БЪДЕ ЧЕРНО-БЯЛ!!!!

 4. Много анонимници вече взеха да коментират! Дали не е защото прекалено мрази „Ботев“ и всява напрежение или е , защото не може да си подреди неговата къщичка и че неговите всички деца играят на 2 терена , иначе обичаме тенекиите(*купите)!

 5. 7
  4

  Няма да има кранове и работници. АЗ СТИКСА ви гарантирам

   • Този , който работи над майка ти, кривоглава кратуно!

  • Спокоен съм. Каквото е казал Стиска, винаги е станало обратното.

 6. 9
  12

  Копнежа роботи ли ще го строят , защото не се виждат работници ?!?

  Ненапразно се бъзикат с нас

  • 8
   6

   След малките кранове, малкото арматура, малкото кофраж… ще дойдат и малко работници. Не се притеснявайте!

 7. 11
  6

  Може ли да натовариш цял тир със стока която може да събереш в 3,5т камион. Много показност!?!

 8. 18
  7

  Да се засили охраната!!! Краставите мангали,начело с педераста Стикс, ще идат да берат желязо и ще окрадат платната

 9. 16
  10

  На ден по лъжичка да е, пак е добре. Важното е да се работи. Още по важно е Цацата да се измете и Гешев да не бъде избран за прокурор, тогава ще лъсне истината за КТБ и истинските виновници за фалита ще бъдат извадени на бял свят.

  • 2
   3

   Караибрахим окраде цяла България бе урко! Ква истина за КТБ ? Само на жълтурите кривите тикви не узряха за истината. Базата в Комятоу трябва на продан да бъде извадена за да се върнат парите на хората!

  • 11
   7

   Ти махни, ами това камион ли е? Детска играчка. И кранчетата едни миниатюрни….

   • Много анонимници вече взеха да коментират! Дали не е защото прекалено мрази „Ботев“ и всява напрежение или е , защото не може да си подреди неговата къщичка и че неговите всички деца играят на 2 терена , иначе обичаме тенекиите(*купите)!

 10. 13
  12

  Още чакам снимка, с поне 5 работника на Колежа.

 11. 14
  12

  И Караибрахим бетон лееше, но само ръждясали железа има. Иначе – дано ви направят стадиона, жълтури и да мирасяте малко. Нека всички пловдивски отбори да имат бази!

 12. 18
  9

  Надявам се сега Стиксовете да са спокойни за кофража. Има платна за кокошарник, за тоалетна също, а скоро и за стадион.

 13. 57
  6

  Вяра, Надежда и Любов към любимия Ботев! Бъдете здрави всички! И не завиждайте. А вярвайте и се надявайте, че и при вас ще се случи. Пловдив заслужава и други стадиони защото е футболен град.

 14. 38
  11

  Свиквайте мангали, всеки ден ще има новини за стадиона на ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, много ще боли сигурно….

 15. 36
  6

  Минах от там. Вижда се по-голямо движение от предните дни!

   • 5
    3

    Сестра ти нали е там да им мие лайната. Ти за какво се притесняваш?

 16. 13
  7

  На 29ти моя човек ще сере на вътре 💩💩💩💩💩

Comments are closed.