От Колежа: Разтовариха първите кофражни платна

40
2898

Днес на стадион Христо Ботев бяха разтоварени първите кофражни платна. Те не бяха особено голямо количество, но един от ръководителите на строителния обект увери, че в следващите дни се очакват още подобни доставки.

40 КОМЕНТАРА

 1. 7
  4

  Стиксчета и купа ви дадохме само и само да оздравете от блядската шизофрения, ама никаква прояна няма…
  На Гранде Ботев му трябват оздравяли опоненти да могат да се учат от него, и да напредват от създадената инерция и потулим проекта шопки и кадъни все челници…

   • стикчета гъзлетата на луната ще ви кача при ЖълтоЧерен Кожняк Star Wars да ви видят вси земляни…

 2. 11
  3

  Свиквайте мангали със новините от стадиона на ГОЛЕМИЯ БОТЕВ,всеки ден ще ви е гадно….

 3. Причините за трудния полусезон не са в играчите или треньора. Всичко идва от най-високо ниво и ръководството носи вина за ситуацията на Коматево. Не е нормално играчите да бъдат подлагани на полиграф. Интересни методи от страна на ръководството имаше и по мое време. Всяка седмица се налагаха глоби, а веднъж собственикът (б.р. – Георги Самуилов) искаше да сплашва играчите с охраната си“, разкри пред Канал 3 Николай Киров.

 4. 11
  2

  Когато по улицата те залае бездомно куче, човек не му обръща внимание. Не обръщайте внимание и на Стиксовете. Нека да лаят.

 5. 6
  3

  ВСИЧКИ В БОТЕВ СЕ „КОНТУЗИХА“

  Вратарски проблем може да има Ботев преди гостуването в петък на Черно море във Варна.

  Янко Георгиев, който пази в последните два мача, е с разстежение на коремен мускул и е под въпрос за мача, разбра репортер на PlovdivNews.bg

  Лекарския щаб на жълто- черните прави всичко възможно за неговото възстановяване.

  Желко Петрович има и още един играч, който е под въпрос- нападателят Александър Тонев. Той се е оплакал след мача с ЦСКА от болки на мястото на старата травма и ще премине обстоен преглед, за да не се получи усложняване, след което ще се реши дали той ще е на разположение за мача с „моряците“.

 6. 7
  9

  На Лаута стовариха 2000 седалки, а не бе отразено. Тук докарали 1о платна желязо по метър и е бомба, сензация??? Андрей Балонджиев пак надува БАЛОНА 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

  Единият извод от 10 метра желязо е,че няма да се строи МОЛ…или стадион…

 7. 11
  12

  „Разтовариха първите…“ – какво грандиозно събитие! А с тях и един селски нужник не може да се отлее… И така: плакненето продължава и само клетите индианци вярват, че Копнежа ще се дострои.

 8. 7
  8

  Запрянов мести кофража от зоологическата градина,която все още не е завършена след 4 и половина години и го складира на Източен 10.

 9. 7
  16

  Жалко авторче,ти нямаш ли си друга работа,че висиш по цял ден на Припят(Източен 10) да следиш работниците колко пъти ходят до кенефа:)))Имаше други новини за любимия ти отбор,но нещо пропускаш да ги публикуваш???

  • 4
   1

   Като не те интересуват тези новини – не ги чети, а ти даже и ги коментираш.

 10. 21
  8

  Потните миризливи цигани се активизираха.Нож в сърцето на мангалите.Колежа ще го бъде,а лудоста им извира.Жалки същества.

 11. 12
  19

  Стават за изливане на плочата на един-два КОКОШАРНИКА.

 12. 23
  11

  Две думи само-„За съжаление, с нашата база не се случва нищо – нито тази година, нито следващата ще се случи“, заяви Крушарски.“Това обаче манговците не го отчитат за инфо от първа ръка.Ботев ще закриват изродите от Кюстендил.

  • 4
   8

   Как ще закривате Кюстендил? Както вас ви закриха Локото на 15.05.2019?!

 13. 22
  10

  След година и половина ще режа лента на „Източен 10“ в Пловдив.

  • 4
   1

   Съвсем случайно ще е готов преди парламентарните избори…

 14. 35
  11

  Белия :

  Ботев е такъв клуб който има около себе си доста голяма социална среда…

  Водещия:

  Да видя се дори на финала,80 % от стадиона беше с ботевисти…

  • 17
   7

   Като го напишеш още няколко път и ще си го повярваш.Олигофрен.

 15. 30
  14

  Напредваме, макар и не толкова бързо колкото ни се иска. Дано наистина следващите дни видим повече работници на Колежа и темпото на строителството се ускори.

 16. 23
  1

  „Защото, доколкото виждам, а и чета, бюджетът на представителния отбор е доста завишен. Лошото е, че винаги вината се хвърля върху състезатели или треньори, а ситуацията в клуба е такава, че проблемите са на други нива. Няколко пъти съм заявявал на собственика, че проблемът е в комуникацията между нивата в самия клуб. Междинното звено между отбор и собственик – там са проблемите“.

  „Ако аз бях треньор в момента, в никакъв случай нямаше да позволя футболистите да се явяват на детектора на лъжата. В предни години също е имало доста абсурдни идеи от страна на оперативните ръководители, но съм съумявал да ги спирам“.

  „Разбира се, не ми хареса оправданието за нулевите години, но всеки си отговаря за думите“.

 17. 15
  18

  Андро снимай веднъж поне 2-3 работника. Това изглежда на лунен пейзаж.

 18. 9
  25

  Къв Колеж, бе Авторе? Ходи целувай крака и ръце на Ангел и Владо! Крадци на история! Кой от вас беше чувал за това игрище , преди да излезе книгата им?

 19. 31
  11

  Белия :

  Ботев е такъв клуб който има около себе си доста голяма социална среда…

  Водещия:

  Да видя се дори на финала,80 % от стадиона беше с ботевисти…

  Дори Бойко Борисов го каза,при поредния опит на Бонев и Узунов да искат помощ от него :

  „Ботевистите са повече, ходят си повече по мачовете, разберете се с тях

   • 21
    7

    Бойко :

    „След година и половина ще реже лента на Източен 10“

Comments are closed.