От Колежа: Стартира почистването на арматурата! Върви и хидроизолацията на Централната! (СНИМКИ)

102
4578

Днес работниците на стадион Христо Ботев започнаха почистването на стърчащата арматура на Северната трибуна, която не е компрометирана и няма да бъде заменяна с нова, видя репортер на PlovdivDerby.com. Машината, с която се извършва почистването, пристигна на Колежа още вчера, а PlovdivDerby.com ви информира за това. За целта са изградени и 5 подвижни скелета.

Междувременно половината от Централната трибуна вече е намазана с битун, а днес работниците са стартирали и полагането на следващия слой от хистроизлацията й. Нашият репортер констатира, за полагането на изолацията върви от север на юг по протежението на Централната трибуна.

Паралелно с това продължава и отводняването на вътрешната част на сектора в подземаната му част, където през последните 5 години се събираше вода, която се е превърнала в тиня. Водата се източва, а след като останала земна маса изсъхне, тя се изважда и товари на камиони, които я изхвърлят. На няколко места на строителния обект са струпани купчини с пръст, а двайсетина палета с хидроизолация вече са на разположение на работниците от фирма „Запрянови – 03“.

В югозападната част на стадиона вече е доста добре почистено и идеално изравнено, видя нашия репортер.

 

102 КОМЕНТАРА

 1. Платен фен на Ачо сълзата , оптимист и гербераст !

  Още утре работата силно ще се засили. Двата крана ще се завъртят като ветрогенератори ! Запрянови ще докарат 500 работници с жълти потници , от тях 490 доброволци ! И чашата одма се затваря до 15-ти октомври ! До 15-ти ноември стадиона е готов напълно ! Бойко идва и реже лентата , а ние му пляскаме , пепси , кюфтета и Веско Маринов ! Комунистите да се пукат от яд , буферите също ! 🙂 🙂 🙂

 2. Прогнозирах мафиота Самуилов няма да дострои стадиона. Пари има но не му се дават ! Тиквата го кара да прави някакви симулации предизборно. Но докато тази власт управлява , ботевистите стадион няма да видят.

 3. 5 дена ни дума ни вопъл ни стон.Да не го спряха копнежа.Или Андрей не му се пише, че няма нищо за казване

 4. 6
  3

  Бутафорията вече ачик ! Повече от две седмици едно голямо НИЩО. Сектата платени фенове на Ачо , пълни олигофрени , срам за ботевизма ! Ало ? Къде сте бе платени фенове ?

 5. 4
  6

  Сега минавам по Източен , крана го няма , ужас.

  • 4
   2

   Вчера минах покрай Лаута гледам един българин изненадан го питам как се казваш а тои вика БАИ пещи циганина.

   • 2
    1

    Това ще ти построи ли стадиона ?
    Смях през сълзи , както е казал поета.

  • Защо ти се смеят в Перник да не са те прекарали с някой кривак

 6. 3
  9

  ВАЖНОТО Е ДА МАЧКАМЕ ОТБОРЧЕТО ОТ СЕЛО КОМАТЕВО.ОЩЕ ВИ БОЛИ ОТ ПЕТАТА НА ОЖБОЛТ!

  • 1
   1

   До като ни мачкаш някой от Нас мачка женати отзад закон на Мърфи.

 7. 8
  1

  Абе,циганки смешни,кога ще си вдигнете тел. И ще приемете мъжки бой на момента.Без да се обаждате на платени заладжии.Да.го направим мъжката,по списък от групите.Ще дойдем без камери,не се притеснявайте.После пак си пресъздавайте.Просто искаме да ви срещнем истиските хулигани.Който победи да е жив и здрав

  • 6
   1

   п.с..Нека Кънчо ви каже,че ви искаме.На този етап 20/20 но по.списък.Обещаваме,че НИКОЙ няма да снима.Вие си живейте за интернет,ние просто искаме да се изправим хора от групите и по-добрия да победи.После пак си вдигайте.чаршафи.Ние ви обещаваме,че няма да снимаме,дори и да ви победим

   • 2
    7

    Палячо,
    Не се превъзбуждай.
    Нищо не искате курви страхливи!
    Години наред ви се предлага точно това, но вие постоянно отказвате с мотива, че викаме хора от залите…Е ние да не сме милионери бе шматки!Кой човек, който няма нищо общо с нас ще рискува да излезе да се бие!?Трябва да си много тъп за да вярваш на тия лъжи!
    И курво страхлива,
    За какви уговорени говориш, като предпочитате да правите цигански номера, вместо да излезете като мъже!?От страх и безсилие за малко да убиете човек, ти за уговорки ми говориш!?
    ЩЕ ВИ ЕБЕМ ПУТКИТЕ СТРАХЛИВИ!
    ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ!

 8. 7
  7

  Венци Стефанов ви нарече женички ,
  Аделина Радева се изгаври с младежите от мелето в Пловдив: Хвърлят като момичета!

  ВИЕ ПРОСТО СТЕ СИ КОМАТЕВСКИТЕ КУРВИ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

  • 6
   2

   Духай му на Венци под шкембето. Колкото до онзи нескопосан опит, много ме съмнява дали не е скалъпена провокация. То нямаше един пострадал нямаше един шамар дори. Бутане на маси и столове. Какво футболно хулиганство. Цирк Лаута инсценира погром и побой.

  • 5
   2

   И не забравяй, че ви нарече селски отбор със селска публика.

 9. Честит празник на всички българи ! Дано саможертвата на нашите възрожденци не остане напразна ! Същевременно очакваме от Пловдив дерби да ни запознае как минават двуразовите тренировки на Ботев, кои тренират, кои са болни и доколко се влагат в тренировките. Интересува ни и какви са резултатите от полиграфа? Резултатите от първите две стъпки, предприети от Самуилов, ще предопределят успеха в борбата за възобновяване на отбора !

  • Не очаквай резултати от полиграфа. Едно нещо щом не е прието за доказателство пред съда, не може да бъде използвано за доказване на вина. Ерго, по добре не прави резултатите публични. Ако има някакви рязко действия, оставки, прекратяване на договори и.т.н. тогава можем да си правим заключения. Дори и тези действия не трябваше да излизат в публичното пространство. Явно има теч на информация.

 10. 4
  15

  Почиват днес тихо е , няма извънредни кинти , ама и не бързаме , 2030 -2040 1га стане

  • 23
   2

   Напротив, и днес имаше работници и си бачкаха…не завиждай така, ром.

 11. 7
  8

  Честит ПЕТАк, пловдивчани!

 12. 21
  1

  Радвате ли се пловдивчани? Радвайте се!
  Събудете се хора!
  Какви са тези тържества в Пловдив! Днес(и всеки 6-ти Септември) трябва да е ден за траур и печал за будните и знаещи пловдивчани!
  Защо?
  Прочетете малко история за съединението!
  Накратко:
  Имаме две Българии, Княжество България със столица София и Източна Румелия със столица Пловдив.

  Пловдив и единствено Пловдив, без никакво съдействие и подкрепа от София решава да обедини двете Българии в едно и го постига. В София няколко души кимат одобрително и се ослушват да не загубят постовете си.
  Пловдив рискува, поема изцяло инициативата и успява. Съединението е факт. Двете Българии се сливат. А двете столици? София и Пловдив? Софийските градоначалници и управа започват да заличават всичко направено от пловдивчани и успешно издърпват властта към себе си.
  Главният мотив е, че София е по-напреднала архитектурно столица, нищо че е по-малобройна по население. Пловдивските управници добродушно се съгласяват като си мислят, че Пловдив отново ще играе важна роля и заедно със София ще управляват България или поне, че статута на Пловдив ще е много различен. Колко наивно са се лъгали!
  Софиянци забравят много бързо стореното от пловдивчани и централизират всичко към себе си.
  Пловдив вече е бледа сянка и потъва както останалите градове в България в забвение. София е центърът, а всичко останало е провинция, това е схемата на софиянци и се оказва печеливша. Власт и медии упорито работят за да се величае София. Денонощно. Останалото извън София е вече долна класа.
  Пловдив, столицата на Източна Румелия се превръща в безличен голям град наравно с другите градове в България.
  Градът, който трябваше да бъде избран за столица.
  Най-големият град по това време, с най-голямата история от всички други градове, в центъра на България, перлата по красота, с най-голямо потенциално развитие и разширение във всички посоки.
  Подвига е забравен. Софиянци постигат това, което искат.
  За тях 6-ти септември трябва да е най-светлия ден в историята. Без да си мърдат и пръста постигат всичко и печелят другата половина на България. Преди няколко години група пловдивски интелектуалци се опитаха да обяснят на жителите на Пловдив истината, но отново софиянци се намесиха и всичко се оплете в безкрайно говорене и изопачаване на фактите. Изкараха ги като група алкохолици,незнаещи какво бръщолевят.
  И така, жители на Пловдив, може сами да проверите фактите! Факти, а не мнение на някой си. После сами си направете изводите дали да се радвате на този ден или обратното!
  Събират се държавниците на площад Съединение и пловдивчани се радват и празнуват. Не е ли жалко! Какво празнуват? Виждате ли, осъзнавате ли разликата на стандарта на София и на Пловдив?
  Младите пловдивчани отиват в чужбина или в София.
  Радвате ли се?
  Горди жители на Пловдив или овце? Какви сте? Прочетете фактите и мислете! Помислете си следното: ами ако Пловдив бяха избрали за столица на България! Заслужено! Помислете си също за народопсихологията на софиянци и района около София и сравнете с Пловдив и района!
  Просто съвсем малко помислете!
  Един приятел се изцепи, че е по-добре за Пловдив да не е столица, живеело се по-тихо и спокойно. Приятелю, в селата е още по-тихо и спокойно!
  Аз се гордея с Пловдив, това е моят град и го обичам,но не мога да забравя предателството на софиянци и винаги ме боли сърцето на този ден.
  Всяка година на тази дата площада се пълни, пловдивчани са в приповдигнато настроение, а на мен ми се плаче. Плаче ми се и за хората, рискували живота си за обединението и забравената история. Радвате ли се?
  На въпроса „какво да се направи, вече е късно“ има един отговор. Ние пловдивчани искаме всички да знаят какви сме били и сме, за какво сме се борили, искаме децентрализация на потоците пари и власт към София и разпределянето на дължимия дял към историята на Пловдив. Трябва ли да молим управниците в София за пари?
  Трябва ли да им се радваме като идват на площад Съединение? Помислете!

  • софия не ли определена от руцките братя за столица от няколко циганско-шопскки махали…и шопите май са циганяци…

 13. 11
  8

  Днес няма да сера, понеже Андрюша е в отпуска и няма кой да ме снима ама от понеделник като почна и ще напълня подземията на гомнежа.

 14. 5
  3

  ditektura na lajata veche e do mashinata za harmatura ja razpitvat jabite i smokoviti ut trastikata dal bashmaistura i fichkata bachkat ili julat bira

 15. 13
  3

  Тези теми за Колежа станаха клоака. Постовете са като стени на градски клозет. Няма ли някой модератор тука , бе ? Малко да попочиства най-големите простотии ? Малко санация ??

 16. 1
  1

  За клипчетата от стадиона на Тотнъм. Виждаш нещо което се построи за 3 години в клипче от 3 минути. 🤣

 17. 10
  7

  Цигани,на всяко действие има равно на него противодействие Запомнете го .Мангали.

  • 8
   5

   Всичките пумита на детектора.Самуилов си знае работата ще им забрани да се навеждат и надуват!

 18. 17
  15

  И пак да ви кажа…ако сте ме забравили ….
  Пукане на кости, чупене на зъби,пръскане на глави и в кома цигани …. Ние просто го правим за забавление ,не като вас за отмъщение!

  И нека обърнем новата страница…има уговорена битка 20/20… Вземете вазелина…ние сме приготвили стружките! Ние пак ще бъдем вашите БАЩИ!!!! Аупппп💪💪💪

 19. 3
  13

  И пак да ви кажа…ако сте ме забравили ….
  Пукане на кости, чупене на зъби,пръскане на глави и в кома цигани …. Ние просто го правим за забавление ,не като вас за отмъщение!

  И нека обърнем новата страница…има уговорена битка 20/20… Вземете вазелина…ние сме приготвили стружките! Ние пак ще бъдем вашите БАЩИ!!!!

 20. 4
  11

  Иначе в групата за подготвителния лагер попаднаха осем момчета от Детско-юношеската школа на клуба. Вратарят Пламен Пламенов, Георги Атанасов и Николай Архангелов са представители на U16, Александър Георгиев и Марин Петков от U17 и Кирил Киров, Костадин Илиев и Богдан Костов от U19.

  Това се случва в Левски. А при нас кога?

  • 5
   2

   Още си на чикии не ги разбираш тия неща,защо коментираш.

  • 1
   4

   Темата е колежа всичко друго е феик.А за Левски ме боли кура ама хич не ме интересувам ако ще да играят с манекени и голи жени на терена.

 21. 18
  6

  На циганчетата им отне няколко дни да вземат записа от циганката и да доносничат на куките.Не се ли замислихте,че можеше и ние да пуснем записа от Сикретс,от преди няколко месеца където Данчо дебелата свиня,Дичката от Коматеу и другите четирима как налат едно наше момче вътре.Ама ние ва пазим,не искаме кулщките да ви откажат.Ще дойде Видьов ден,ще се чудите как да пресъздавате в интернет

  • 5
   7

   Тези циганки си го отнасят всеки път заради посегателството върху Мики!

   Мамицата им ,заради дебелия доста зъби се избиха…

 22. 22
  12

  Лудата Банда се забавлява ,а дръгливите цигани ревът на умряло 😱😱😱😱

  Каква съдба ,да съм мургав педераст с разбита глава 🤕🤕🤕🤕🤕

 23. 9
  21

  Нека да бъда правилно разбран , да си строят стадиона тия селските, няма лошо , тъпото е как си го искат , преди време имаше плакат – Искаме си Колежа независимо от кой и как , това вече е курвенско , те искали да се чукат с някой ,независимо с кой само и само да постигнат целта , май са проститутки ,не курви

  • 18
   6

   Ех злоба злоба гледай си говедарци и Крушьо стадионът го строи Самуилов който е собственик на клубът вие какво искате всичко на аванта да вземете…. Няма как да стане комика Крушьо защо се отказа трябвало да се плащат данъци а не бе не трябва

  • 2
   3

   Май нямаш количесво мозък за да размишляваш кой е курво кой проститука.
   Иди си пусни порно удари си ена чикия отхлаби малко нервите и се успокой.

 24. 29
  7

  Уважаеми Ботевисти, днес Самуилов направи втората крачка по пътя на оздравяване на отбора. Желко е бил принуден да се занимае с трагичната физическа подготовка на отбора (както писа Пловдив нюз). Да видим сега кои са саботьорите, които отново ще бъдат контузени, болни и недоволни. Да видим и кой ще се раздава следващия мач и кой ще се скатава. Скатавките ще бъдат и първите набелязани да бъдат отстранени от Ботев. На нашия отбор не му трябват капризни футболисти. Трябват ни здрави и можещи такива, които приемат играта като работа в която трябва да си отдаден както по време на мач (с топка, или без топка), така и по време на подготовката. Всички останали ще бъдат продадени (ако някой ги иска), или освободени. Да си пожелаем слънцето да изгрее мощно на нашата улица! Ние сме ЗА и подкрепяме оздравителните мерки !!!

  • 2
   1

   Не е трагична виж вси голове до сега и питай останалите кой ще ги спре особено торнадото с/у Доко безъбата баба ….трябват ни повече не смачкосани нападатели да лъха на голове като този от малтийското, въпреки 4те асистенции само-а който го прогони е в яка грешка и в помощ на водещите слабаци в първенството…

 25. 16
  5

  В Ботев се сетиха, че отбора е в лошо физическо състояние

  След 3 дни почивка Ботев започна тренировки. През тази седмица мачове в Първа лига няма, но от Ботев не са предвидили да играят контролна среща.
  Треньорът Желко Петрович обаче явно е осъзнал, че физическата форма на отбора е трагична и е решил отборът да тренира двуразово.
  Това се случва за първи път от дълго време.
  Откакто Желко Петрович е поел отбора жълто- черните са тренирали двуразово само няколко дни в началото на подготовката.
  Треньорът по физическа подготовка Тодор Георгиев пък не получавал карт бланш в работата си и изцяло изпълнява инструкциите на старши- треньора.
  В изиграните 8 мача ясно личи слабото физическо състояние, което е видимо и от класирането – 9- то място с 9 точки от 8 мача.
  Дали Ботев ще успее да навакса- предстои да видим в следващите тежки мачове до края на септември.
  Препечатано от Пловдивнюз

 26. 11
  7

  „Централната трибуна вече е намазана с битун, а днес работниците са стартирали и полагането на следващия слой от хистроизлацията й.“ –– НЕГРАМОТНИЦИ ! Колко грешки има в това изречение ? Срам. Един циганин от „Столипиново“ ще го напиши с по-малко грешки….

  • 4
   1

   СТИГА РАСИЗЪМ ИМА ЦИГАНИ ПО-ГРАМОТНИ ОТ МНОГО КАТО ТЕБ!

 27. 12
  1

  Някой може ли да разясни какво е това БИТУН, че за първи път я чувам тази дума? Цитат: „Междувременно половината от Централната трибуна вече е намазана с битун, а днес работниците са стартирали и полагането на следващия слой от хистроизлацията й.“ И какво е това „й“ в края на цитата?

  • 1
   1

   Нещо между Битум и Бетон ахаха. Или Бетон на пловдивски😉

 28. 13
  15

  Извинявайте скъпи приятели,видях един общак днес да излиза от химическата WC,извинявайте още веднъж,че пропуснах да ви информирам:)

  • 6
   4

   Ава снимах та ва. Утре ща пльсна на първа страница.

  • 14
   6

   Кур за теб
   При ГЕРБ не мога да мина граница та от чакане (хората се замогват)но такива като теб Тотев и ГЕРБ са им виновни
   Ясно от Гърция и само Ботев

    • 9
     1

     Лежа си на плажа в Лептокаря и нека съм духач
     А ти стоиш си на село Ащото си прост и само хеитваш Сиде че трябва да влизам във морето,а ти отивай да изкарваш овцете

 29. 10
  9

  pichove molq vi se vijte v internet klipcheta ot stroeneto na stadiona na tottenham! ignoriraite broikata na rabotnicite zashtoto tam se vijda kak postoqnno se vurshi neshto! no vie si se nadqvaite – nadejdata umira posledna vse pak!!! moje puk i andro da hvashta “rabotnicite“ vse v pochivka hahaha

 30. 10
  11

  Дека да са крийми ся ва?Чингетата мъ търсят. Нищъ в затворъ много насилвали новите престъпници

 31. 24
  12

  Е СЕГА СЪС СИГУРНОСТ СТЕ 15 СРЕЩУ 5 5 В „МЕТРОНОМА“ В ИЗГРЕВ.

 32. 36
  11

  Браво! Най обичаният отбор на Пловдив заслужава нов стадион в центъра на града. Ние не сме отбор за стадиони по свлачища и задни дворове

  • 7
   9

   В Пловдив няма отбор регистриран с име Ботев! Има регистриран с име БотевЪ! Някой ще оспори ли, а!

   • 2
    3

    Ами за твое сведение,ако Локо кн е създаден 1926 год.трябваше да е ЛокомотивЪ,както например СпортклубЪ,на който се преписвате за наследници.

 33. 15
  12

  Както писах онзи ден , пясъкоструйката ще дойде да почисти ръждата от арматурата. След това идват бригадата от Раковски и започват централната трибуна.
  Единствено по ТИ няма да се работи.
  Циганките се организират да гласуват за Главчо А. Да не спечели Зико с мисълта,че няма да отпуснат пари от правителството след изборите за Колежа .Тръгнали да плащат 138 циганчета 😱😂😂😂

  • 17
   18

   Не меси футбол с политика бе олигофрен , за Славчо ще гласувате селяците , комунистите , бившите военни и настоящите и бивши жълти курви

  • 23
   2

   И Славчо и Зико са заклети ботевисти. Нищо не зависи от кмета на Пловдив.

  • 4
   5

   Аз само отбелязвам … И мен не ме кефи Главчо,без значение,че е от Ботев…във всяко стадо има мърша!

   • 17

    Много добре знаете че парите за стадиона ви ще дойдат от другаде ,което няма нищо общо със местните властимащи или Самуилов. Ако са решили отгоре ,ще ви финансират и ще ви го построят . Аз съм локомотивец и за да се спре с идиотщината в града ни ,нямам нищо против да ви се направи стадиона ,защото днес сте вие ,утре ние . Ако не стане при вас , значи и нас няма никога да ни огрее. Просто и ясно е , стига да си фен от години и да следиш кво се случва със футбола ни в Пловдив в последните 30години.

 34. 13
  6

  „североюжната“, „хистроизлация“, „битун“, Абе брат ,ти сигурен ли си че не пипаш нещо?!

 35. 14
  8

  Толкова много работници на снимките , откъде са ги намерили ?!?

 36. 12
  24

  Добра хидроизолация – добър рибарник .
  Прясна риба за чаветата от Изгрев мангал минет бойс

 37. 13
  15

  Андрей, стига си лъгал. Няма работници там. Играят карти по цял ден и пият бира. И кранове няма и няма да има. Това всичко са колажи. Мамка ви и лъжци.

 38. 11
  3

  Коя е североюжната трибуна!!! Такова понятие не съм чувал да има

 39. 18
  6

  ИБАХТИ, КАК ВЪРВИ СТРОЕЖА! МУРГАВЕЛКОВЦИТЕ УМИРГАТ !

 40. 20
  9

  Отново добри новини за отбора на Пловдив и така ще бъде още година и нещо докато официално открием новото бижу! Всеки ден чудесни новини от Колежа!

  • 8
   12

   И тоя го държи от финала , година и колко нещо бе пич?

 41. 19
  14

  Ами ние им показахме , 20 на 20 , 10 на 10, 8 на 8, 5 на 5 , обаче селските обичат 10 на 6 и то с фактор изненада , кво да им се чудиш , просто курви

  • 8
   4

   Курво, вечерта преди мача се отзовахме на поканата ви, но когато дойдохме точ22 човека, там ни посрещнаха куки и жандармерия. Нито един нямаше от вас, доносници и курви!!!

  • Оо вие много добре показахте,ама сега като ви се каза 20/20 по списък изведнъж взехте да казвате,че това била срамна бройка за големи агитки.А иначе ги вдигате на чаршафи.Смешници жалки

 42. 19
  15

  Андрей не крий дружките си! Всички са разпознати от вандализма в заведението в Изгрев срещу невинни граждани! И ще бъдат съдени! Това заслужават тия наркомани и пияници!

 43. 15
  13

  То няма джан джун бе Хандрио, какво почистване те гони :))))

 44. 18
  22

  Смешни сте с Вашите новини…. всички ви се смеят.. дори и гаргите.. въпреки, че сте ПАПАГАЛИ…и то нещастници

   • 4
    3

    Ми циганина може да пише само на шльоковица. Добре е за мангал.

Comments are closed.