Ботев Пд удари по собствената си школа, заради раздутия бюджет на представителния отбор

12
1682

Ръководството на Ботев (Пловдив) е останало озадачено от рязкото вдигане на бюджета на клуба. След летните трансфери месечният бюджет на „жълто-черните“ се е вдигнал с цели 40%, като разликата идва най-вече от високите заплати на чужденците.

Бразилците Джонатан Перейра и Еберт Кардосо се разписват срещу сериозни възнаграждения, както и сънародникът им Тайлон, който вече се оказа ненужен в отбора. Постоянното текучество на футболисти също не помага на Ботев, защото клубът дори се раздели вече с някои футболисти по взаимно съгласие, но ще им плати по 3 заплати като обезщетение. Такива са случаите на споменатия Тайлон, както и на Антон Карачанаков, който вече е футболист на Царско село. Ботев даде сериозни пари и да си върне Фернандо Виана заради проблемите в атака.

От клуба се опитват да ограничат щетите, като спестят пари от школата, която е голяма люпилня за таланти. Така например пансионът, където живеят младите таланти на „жълто-черните“, които не са от Пловдив, се затваря поне 2 дни седмично, когато няма никакви събития.

Меридиан Мач

12 КОМЕНТАРА

 1. 11
  1

  Какво прави това ръководство по дяволите? Пести от бъдещето вместо да инвестира, но много добре им знам разсъжденията на тези, даже не знам как да ги нарека-за тях школата е разход, а не инвестиция. Какво може да очакваме от изп. директор – счетоводител издигнал се с интриги, лизане на нечии гъзове и т. н. Спортен директор – парашутист, от всякъде изгонен за несъвършена работа, но бутан да е на баницата. Да ги попитам след година – две как ще докарат дете от друг град, като се разчуе за тази простотия. СРАМ.

  • Абсолютно съм съгласен с написаното!Да видяхте някой футболист на проби скоро…..идва сульо незнаен от майната си и хоп 2 години договор. Ама става ли ,играл ли е футбол някога в живота си ,няма значение това !Комисионната 50 на 50 нали се прибира от схемата „Агент“ ,Йотков ,Зафиров .После след 2 мача пак ще го гоним -неустойки по догов хайде пак лапачка за „ботевистите“ директорчета.Докато мършата не се изчисти от там винаги ще си мирише и с ден на ден доказателство за думите ми се вижда наяве !

   • Всичко това идва от така наречения изпълнителен директор Иван Йотков и кликата му от лизачи и подлоги. Този индивид работи против клуба и интересите му. Иска по 150 лв за екипировка от децата, спира им храната, миналата година ги остави без зимна екипировка, за тихия общественик може да има пари но за храна на децата няма!!!

 2. 2
  1

  Е как ще обиждаш братята Колеви. По тяхно време Локото цъфтеше, та вързваше.
  По никадърни управници от братята близнаци Локомотив не е имал.

 3. 20
  1

  Защо ми се струва, че вие нямате сериозен човек, ботевист в ръководството! Какво прави Зафиров? До този момент едни объркани трансфери стил иди ми додими?! Нещо се бърка сериозно в организационен план в Ботев! Да не я докарахте като Локото при братята Колеви! По принцип си е ваш проблема, но като съгражданин споделям вижданията си за вашия отбор! Реагирайте с време!

 4. 6
  9

  Щов информацията е от свинския вестник Меридиан мач, най-малко спокойно можем да я поставим под съмнение….

 5. 9
  3

  Юноши, юноши ама всички искаме успехи. Само с юноши се изпада и не се влиза с тях. Примери много. Ако има някой много добър, да ама не на всяка цена. В цял свят е така. Дори Аякс ги праща да се обиграят и тогава ги прибира. Затова ти трябват и наемници. За свободни агенти толкоз. Ако имаш късмет имаш, ако не гориш. Нашите се чудеха зимата между Карачанаков и ония мангал от Берое, ама хванаха хуя, така че всичко е късмет.

  • 9
   7

   А не всичко е късмет ,крива главо, купата била подарък! Само за вас де, а за мангала от Берое, некадърни сте на всики нива, това е истината…

   • 2
    2

    Грозен и глупав.Злобен просяк ,изкупвач на скраб,жалко същество,това си ти тъпако.

 6. 17
  3

  Разбира се че бюджета е раздут, изгонихме Тайлон, за да върнем Виана…с чий акъл. Седят в офиса някакви парашутисти-спортни директори и гледат на ДВД разни бразилци. Самуилов да вземе да ги разкара докато не са го набутали с още някой набеден футболист.

  • 9
   3

   Като я гледам тази снимка се питам-къде са ни юношите които тренират при такива условия. Колко отбора в БГ имат такава база. Ч.Море нямат никаква база, а вижте каква продуктивност има школата им.

   • Тодор Неделев, Кристиян Димитров, Крис Добрев, Слави Шопов, Митко Тонев, Благо Данчев, Иван Василев, Атанас Чернев, Иво Казаков, 2ма вратари родени през 2003 и още 20 други които играят Б и А група, може и повече.

Comments are closed.