ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Голяма оперативка на Коматево за Инса Арена!!!

130
5192

Изключително голяма и важна оперативка се проведе на базата на канарчетата в Коматево, а темата за разговори е уточняването на детайлите около предстоящото рестартиране на строежа на Колежа, който след завършването си, ще носи името Инса Арена.

Репортер на PlovdivDerby.com забеляза, че в канцелариите на базата на канарчетата в Коматево днес следобед се появиха архитект Савов, Тинко Йорданов, който оглавява строителния надзор и трима от борда на директорите на канарчетата – Иван Йотков, Димитър Радев и Васил Наумов. Към тях се присъединиха и още 2 лица, който не са толкова популярни, но са част от екипа на Георги Самуилов, който ще изпълнява ролята на инвеститорски надзор. За сформирането на подобна структура PlovdivDerby.com ви информира още преди няколко месеца.

Не е изключено на срещата да са присъствали и хора от строителния бранш, които ще поемат ролята на изпълнители на проекта.

Очаква се идния вторник да бъде подписан договор със строителна фирма!

 

130 КОМЕНТАРА

 1. 9
  4

  Нека бъдем крайно предпазливи и да не бързаме с фанфарите. Тия хора ни лъгаха 5 години и нищо не гарантира че няма пак да ни излъжат. Идат местни избори и са способни на лсякакви показухи и замазване на очите на феновете… Докато не видим КОЛЕЖА ГОТОВ , ДОСТРОЕН !! И не започнем да играем на него и публиката да се върне у дома , никакви аплодисменти за тия.

  • 7
   3

   Турция е вашата родина, Ахмед Доган е вашият баща, отборът ви мирише отдалече, на всичките мангали на света! Кур за локо але, вий мангали сте, ще ви шибамеее! О, кюстендилци, мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости!!

 2. 10
  1

  20.08. Фаталната дата за Отбора на малценството.Сами си знаят започнели строежа на къде отиват работите във Пловдивският футбол.

 3. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  10
  2

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  ПУРАДВЪХМИ СЪ 3-4 МЕСИЦА. ВРЕМИ Е ДА СЪ ПРИБИРЪМИ В КОПТОРИТЕ СИ. ДА СА ПОКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА ДАЛ НАШТУ СВИШТЕННУ ИМИ И ОБРАТНУ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА!!!
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ! НАПРЕШ АПАПИ!! ВЕРНИ СНЕ ДУ ГРОП!!! ПУФ ПАФ..КЕНЦ:))))

 4. 20
  5

  Добър ден,виждам,че тази новина е разглеждана 3 пъти повече което означава,че е най-интересна и е привлякла най-много потребители.Затова за трети път питам тези „евробойци“които в четвъртък регистрираха 3 загуби от 4 мача и повече от 46 години без победа на чужд терен в ЕКТ.Във Франция има над 300 вида сирена, с кое от тях му изядохте главата?

  • 10
   15

   Да ама нямат сириние Ожболт12. Изядохте я главата до питатъ, нали тъй :))))

   • 9
    2

    Кога играим с Айнтракс? Или бяха Антрайхт? ОбъркАх се вече, с кой ли не играхме. Кой други отбори са в нашата група.

   • Един ама голям. Ооооох много беше романтично.

  • Последен уикенд в който мангалите могат да спят да се хранят и да пият спокойно. От следващия язвите им ще кървят, инфарктите ще вземат застрашителни размери, ще посягат на живота си, на Айшето….мъка.

   • И да серат спокойно. После ги хваща запек и ще умрат от рак на дебелото черво.

 5. 11
  2

  Плешивия мангал с розовата тениска се е насрал 🙂 Петата в гъза и марш към Кюстендил,майка ти дейба мангал побъркан…

 6. 4
  9

  кЪНАРи сега минаф с каруцата покраъй гомнежа. пъльно е с работницъ и крануви. наздрави

 7. 9
  1

  Другата седмица ще се подпише договора с Главболгарстрой,още на следващия ден се очаква да започне подготовката на строителната площадка-техники материали и тн.реалната работа ще започне в края на месеца.Не остана,още десетина дена само.

  Гледам че много буфери живо се интересуват от строителството на най-модерни и най-красив стадион в България, смятат лихви,бюджети сметки….:) Няма лошо,и те са пловдивчани и те се интересуват от големия отбор на града.Само ще им кажа да не се притесняват,ние имаме кой да ги смята,има голям екип специалисти който се е захванал със строителството.Остана да изчакаме още малко и после да се радваме и да гледаме отново как расте бъдещия ни дом 🙂

 8. Смазахте ли трътките жалтури Ай, че съм го наточил един голям дИбел. ИмпИратурЪ

 9. Стикс,много рано си откачил ве гейбандите!Ми ти ако караш така като видиш кран на Колежа и ще се гътнеш!Не че кой знае каква загуба ще е ама…Ина че за простотии по прос народ от гейбандата няма!Да отидеш в 3 часа сутринта да будиш половин град,вместо да се отнесеш с уважение към противника, това го може само гейбандата!!Това е спорт алооо,гей банда!С петата ще си останете още дъъълги години!

 10. 2
  10

  криви глави ,смятали ли сте го??? 40 000 000 лева заем с пет процента лихва, са два милиона лихва на година!Вие имате пет милиона бюджет-остават ви три милиона, а от тях два ще отиват да погасявате заем-един милион ви остава. Тайлон ще е вашата звезда ва 20 години напред, ще имате същия отбор като при Димитър Христолов, но не 10 г0дини ,а 20 години!!!ЗАТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ ВСИЧКАТА БОРБА, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ,НО ЗА ОЩЕ 20 ГОДИНИ НАПРЕД???

  ЕТО ТОВА Е ИНДИАНЩИНАТА, НЯМА ПО-ТЪПИ ОТ БУЛТРАС НА СВЕТА…

  • Малоумник, какви 5% те гонят? Пак си се насрал от страх. Лихвата е 0,5% – започвай да смяташ мангал нещастен?

   • На него му е отнело едно денонощие да сметне 5% от 4 милиона, ти сега го караш да смята за 0.5%.

  • Не!! Никой нищо не е смятал,чакал е теб да смяташ, да тъй тъпака малоумен!

 11. 3
  9

  А и пропуснах ,криви селски кратуни, днес като паднете с два гола разлика, както се очаква, отивате на предпоследно място!Зад вас ще е само Витоша бистрица и в следващия кръг ще си спретнете дербито на „тинята“, на дъното ,на най-най-най дънните риби!!!

  С какъв акъл коментирате Госпада на Пловдив ЛОКОМОТИВ??? Та вие сте десет места зад нас! унижихме ви з а КУПАТА НА КУПИТЕ С ПЕТА! Ние бием Спартак Търнава участник от групите на ЛЕ, а вие се позорите с Царско село насред Коматево!И ще става все по-зле за вас, селяндури!

  Е, НЯМА ПО-ТЪПИ ОТ БУЛТРАСИТЕ НА СВЕТА…

  • Ауу,след финала се роди малоумието „финал на финалите“!!Ето и ново безумие-„купа на купите“!!Хахахаха,ега си!!

 12. Пилешки моцъци, погледнете класирането, ботевЪ вече е в зоната на баражите за оставане в групата с равни точки с предпоследния , истинският Ботев от Враца…ботевЪ се бори да не изпадне в Б група, а кривите глави се занимават чрез лъжи с носителя на купата от 15.05,2019 ПЕТАТА, с успешен евроучастник, с отбор на второ място в класирането, с Локомотив, който е в битказа титлата и има двойно повече точки от изпадащия ботевЪ от Коматево???

  ЕТО ТОВА Е ИНДИАНЩИНАТА, Е НЯМА ПО-ТЪПИ ОТ БУЛТРАСИТЕ НА СВЕТА…

  • Истинския е Ботев Враца казваш?А сега кажи кой е истинския Локо?Този ли-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
   Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
   управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

   • Отвори сайтът на БФС и погледни кой е носител на купата на купите за тази година и кой е шампион за 2004…

    А и как е десет места зад нас в класирането???

    • Мале колко прос гейбандит!Тия били носители на купата на купите!!Хахахахаха.

    • Има стара българска поговорка,ама прос мангал от къде да я знае-пилците се броят на есен!

 13. 15
  5

  Абре, бай Крошарски – прехвърли ни в Самоков – не мога да гледам как жълтити строят стадиона, пък ти отказа кунцесията! И лига европа свърши трагично с три загуби и сме само за вътрешна конумация

 14. 17
  6

  МНОГО ПРИКАЗКИ, КОЙ РАЗБИРА, КОЙ НЕ РАЗБИРА, ПИШИ. МЕН МЕ ПЛАШИ ТИШИНАТА. НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА, НИТО ЗА СТАДИОНА, НИТО ЗА ОТБОРА! ИМАМ ПРЕДВИД – ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ. ПРИКАЗКИ ОТ ТИПА – ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИЦИ, НЕ МИ ВЪРШАТ РАБОТА. ГОРЕ, ДОЛУ ОТ СЪЩИЯ КАЛИБЪР СА ИНФОРМАЦИИТЕ И ЗА ОТБОРА. ТОЗИ ЩЕЛИ ДА ГО ОСВОБОЖДАВАТ, ОНЗИ ЩЕЛИ ДА ГО ПРОДАВАТ, ЗА ДРУГИЯ ДАВАЛИ ЕДИ КОЛКО СИ, ВЗЕЛИ ДРУГ, НО ТОЙ БИЛ КОНТУЗЕН ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА И НЕ Е ИГРАЛ. ЧЕ НИЕ ТАКИВА ГИ ВЗЕХМЕ ПОЛОВИН ДУЗИНА И ОЩЕ ГИ ЧАКАМЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СЕ ЧУДИМ КАК ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ТЯХ. А МАЧОВЕТЕ СИ ВЪРВЯТ, ТОЧКИТЕ СА КЪТ И ИДВАТ ВСЕ ПО- ТРУДНИ СЪПЕРНИЦИ. ИЗГЛЕЖДА ЧАКАМЕ КАТАСТРОФАТА, ЧЕ ДА ПРОГОВОРИМ, ПОСЛЕ ДОКАТО СЕ НАКАНИМ ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЯ, СЛЕДВАТ ДЕЙСТВИЯ И СЕЗОНЪТ СЕ ИЗТЪРКУЛИЛ. МАЙ ЩЕ СМЕНИМ И ТРЕНЬОРА И НЕЩАТА ЩЕ СТИГНАТ ДО БАРАЖ. ИНАЧЕ МЕДАЛИТЕ НИ ПРИЛИЧАТ, ФИНАЛ ЖАДУВАМЕ, УЧИМ НОВИ И МОДЕРНИ НЕЩА, ВЗАИМНО СЕ ХАРЕСВАМЕ, СТРУВАМЕ ПО 15 МИЛИОНА, САМО ДЕТО НИ ПРЕЧИ ТОПЛОТО ВРЕМЕ, ТРЕВАТА, СУШАТА, СЪДИИТЕ, ИЗОБЩО ВСИЧКО. ИНТЕРЕСТНО, КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА БЯГАМЕ, КАТО ДРУГИТЕ ОТБОРИ? ИНТЕРЕСТНО, КОГА ЩЕ СЕ ЗАТИЧАМЕ, СЛЕД КАТО ЗАГУБИМ ТОПКАТА? ИНТЕРЕСТНО, КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ИГРАЕМ БЕЗ ТОПКА, ОСОБЕНО ВЪВ ФАЗА ЗАЩИТА? КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ БОРИМ ЗА ПЪРВА, ЗА ВТОРА ТОПКА? КАК ЩЕ ИГРАЕМ ПРЕСА, КАТО НИТО ЕДИН ОТ ХАЛФОВЕТЕ НИ НЯМА ВЪЗДУХ ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ, КАМО ЛИ ЗА ЦЯЛ МАЧ? А ЗА СКОРОСТ ДА ГОВОРИМ ЛИ? ДЕЦАТА НА ЧЕРНО МОРЕ НИ РАЗМИНАВАХА, КАТО МАЛКА ГАРА! НА КРАЯ – КОЕ НИ Е НАРЕД? МОЖЕ БИ ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТГОВОР НА МАЧА С БЕРОЕ? ХА ДАНО, АМА НАДАЛИ! ДАЛИ НЯМА ДА СТАНЕМ ЗА СРАМ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ? АМИ ЖЕЛКО, СИГУРНО СЛЕД БОТЕВ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА И ЩЕ ПОТЪНЕ В ДЪЛБОКА АНОНИМНОСТ. А ЗАЩО НЕ И НИЕ?

  • 16
   4

   Не сме от такъв ранг, че да искаме и стадион, и футболисти които вземат по 10-12К в Евро на месец. Ще се отърваваме от скъпоплатените чужденци, ще налагаме юноши, ще запишем още една-две нулеви години, но всичко това можеше да стане без драми и уволнения. Защо беше нужно да се гони Белия? Защо пак взимаме чужденци, които със сигурност не играят за по 2-3К Евро на месец? Защо не излезе спортния директор и да каже какъв е плана, какви цели има поставени на треньора и на футболистите, вървим ли по план, или не, стадиона приоритет ли е или не…..

   • 3
    15

    Жалък напън, Бонке. Андрей няма да ти плати

   • 17
    6

    РАДОЙ РАЛИН ГО ИЗВИКАЛИ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ГО НАГРАДИЛИ. НА ИЗЛИЗАНЕ СЕ ПОСПРЯЛ, ОГЛЕДАЛ СЕ И СЕ ЗАПИТАЛ: РАДОЯ, РАДОЯ, ТИ ЛИ НАПРАВИ ЗАВОЯ, ИЛИ ТЕ ДОЙДОЯ НА ТВОЯ? ТА ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ТИ МИСЛИШ ТОЧНО КАТО МЕН. ТИШИНА. НЯМА ПЛАН, НЯМА ЦЕЛИ, НЯМА НАЛАГАНЕ НА МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ, НЯМА ЧИСТЕНЕ НА ИГРАЧИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, КОИТО СА КУЦИ КОНЕ И ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И Т.Н. И Т.Н. АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАМЕ, ЩЕ ДОЖИВЕЕМ НОВО 7:3. ДАНО СЪМ ЛОШ ПРОРОК, НО И ТОГАВА БЯХМЕ НАПЪЛНЕНИ СЪС СТАРИ КОНЕ, ДЕТО НЕ ПУСКАХА КОКАЛА И РАЗНИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БОКЛУЦИ! НАЛИ ГИ ВИДЯХМЕ СЛЕД ФИНАЛА. ДОРИ НЕ СЕ ИЗВИНИХА МЪРШИТЕ. ИЗТРИХА СЕ В БЕЛИЯ, ДЕТО ОТ ТРИЦИ, БЯЛ ХЛЯБ НАПРАВИ!

    • 14
     5

     За старите коне не съм съгласен. Отбора е горе долу млад. Новия треньор дава много шанс на младите. Във всеки мач ги пуска, но те нищо не играят. Крис имаше някъкви проблясъци,но последните мачове е трагедия. Като гледам на треньора не му пука и да оставя Балтана на пейката. Белия нямаше как да го оставят след финала. Той всичко което изгради през годините с много труд, го бутна в един мач. Той е виновен. Той подготвя и мотивира играчите, също и определя състава. А този мач беше задължителен. Вярно е и че трите мача с Цска ни изхабиха, но това не е оправдание. Просто на новия треньор трябва да се даде малко време. Може би ще се справи

     • 7
      2

      Фен, обстановката в отбора е леш. И Меси да пуснат няма да го бъде. Колектива се разби тотално също както при Моряците след скандалите със симулативната игра и полиграфа. Какво обаче направиха там-изрязаха тумора от дъно и нещата потръгнаха. Подобна беше и ситуацията при нашите мангали, беше пълно с готвачи, но Бруно не се посвени да разкара дори Камбуров, Кики и още една сюрия мрънкачи. Крис получава шансове но не и подкрепа от тарторите, играе сковано, на сигурно, за да не му викат ако сгреши. На Желко ще му трябва мноооого време за да усети обстановката, а как ще реагира-не знам. Днес ще си проличи дали след загубата от Ц.Село е имало разбор на ситуацията, дали са напипали причината за безобразната игра и дали са взети мерки. Дано.

  • 8
   1

   Много писане,но най важно е стадиона да стане след това търси резултати,ясно е че ще кретаме този сезон
   Мечтата ми е откриването на стадиона и пълен до дупка със добър отбор.

  • 13
   6

   Че той Курушарски отказа концесията на стадиона и базата във Тракия.
   Нали сме се запътили там кадето ние мястото.Прав си за какво ни е стадион за Б група.
   Нали и фенове нямаме не ни трябва стадион ,за това нека си останем на Лаута полумесеца и скелето Джесика.Едва ли близките 50 г. ще ни се наложи да играем отново във Л.Е.
   Станахме за страм 4 мача три загуби и една победа със две дузпи едната която беше напълна измислена голова разлика 3 – 5.
   Правелен въпрос от твоя страна,евала пичага.

   • 9
    4

    няма ад обиждаш сглобяемата трибунка, не е скеле

  • Защото в Б група ходихме повече публика отколкото вие в лига Европа

 15. 17
  7

  Добре…,много добре даже!
  Щом потната и лилава циганка не спира да сере и кълне,значи сме в права посока!
  Само да ви питам ,Какво стана в Петата,Петък и другите фантасмагории??
  Отговор А)
  Само с това ще ви останем за цял живот!
  Отговор Б)
  По-добре подарена купа от градския съперник от колкото нов стадион и база в Тракия
  Отговор В)
  Важното е да сме живи и здрави Бруно,Крушо и всичките 135 фена!

  П.С. Бог е с нас ,а за вас ,един кур от нас!…АМИН!!!

  • 7
   2

   Какво стана със Стикса?! Нали щеше да го биеш?

   • 8
    4

    Оставил съм го да се гърчи!
    След като стане стадиона,лично ще го обеся на Трибуна Изток !

 16. 10
  2

  Трибуна – гости- ще е луксозна. Няма да има кална пътека нито пещерни образувания и тъмен тунел .

 17. 5
  5

  Май пак само кифтетъ са ели.
  А нас нъ пасат

 18. 17
  20

  На Андрей му плати ли 500 лева да напише тази лъжа и жълтите циганета с основно образование и завършен 3 -ти клас , удрят челото в земята и се радва и се молят на Алллх, че стадиона ще се строи хахахахахахахахххохохоохохоххахахахаххохохохохахахахаахахаххххохохохохохохохохохох .

 19. 11
  18

  О, как е срамно да си в жълто – дали жълтурчин, дали евреин или жълто петно на гащите!!! Изборът е ваш неуважаеми – неградски!!!

 20. 11
  16

  Сметката е елементарна:
  Кредит от 40 милиона – връщат се 60 милиона.
  За 15-20 години, това са 3-4 милиона на година.
  При 20 мача на година, това са 150 000 – 200 000 лв на мач.
  Ето тук се включват хилядите фенове: 15 – 20 хиляди на мач, по 20 лв. билет 300 – 400 хиляди приход. Половината за отбора, другата половина за кредита. Въпросът е, дали феновете ще поемат този ангажимент? Като познаваме манталитета на средностатистическия фен на Ботевь, дали наистина ще ходят по 20 000 на мач, или само ще злорадстват пред омразните им буфери, че имат супер стадион, без да са стъпвали на него? Дали всеки един от тях няма да си каже: „Аз нъли бях с буфирити и с гуведъдъ, сига другити дъ ходът с Дунаф и Бистрица“

  • 19
   12

   mango,банкерството явно ти е непозната територия.Не съм чувал за кредит,на който трябва да върнеш 1/2 лихва.Марш по казаните,че тук се излагаш.

   • 9
    8

    Да, много повече е. Защо не видиш кредитен калкулатор на някоя банка /Само да не е КТБ/
    Ако Самоилов наистина тегли кредит от 40 милиона и връща само 60 милиона, трябва да скача до небето, защото при нормален ипотечен кредит трябва да връща 80-90. Но това вие няма как да го знаете – в банките не пускат хора с кални цървули, да им цапат пода,

    • Баси,ще вземе 40м,ще връща 90?Хихихихихи,тоя е луд!!

   • 6
    4

    Ако мислиш че за тези години ще плати по малко от 50 процента,
    значи е време да се пуснеш от полата на майка си и да
    започнеш да си плащаш тока сам .
    Аман от финансово неграмотни лапетии

  • 18
   8

   Тръгнал бай мангал да дава акъл как ще си избием стадиона….ХОХОХО…Дай наклон на ракетчика и си еби майката лилава,МАНГАЛ!
   НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА,ТОВА Е НАШАТА ВЪДБА И НАЙ-ВЕЛИКИ НА СВЕТА!

  • 1
   5

   20 билета..? Верно ли. Повече от 10 лева ще е самоубийство, а и приходите ще са еднакви и при 10 и при 20лв. 20 лева за лига Европа може. Трябва време и търпение да се върнат хората на стадиона и тов а с 20 лева няма да стане.

 21. 10
  12

  Партенки, стига измислици Ботив и стадион? Ние почваме базата в тракия и стадиона в говедарци до месец макс!!!

 22. 5
  13

  На жалтити шеим направят стадьон ама като им дигнът цинити на билетити после да ни риват.

  • 15
   3

   И да ви са оплача пичови, немога да намера ношчетазабръснене. Ас нечи имам брада дасе бръсна ама ако стани тос стадьон на жалтити изкам даси прирежа вената идаомра. Нимога даго приживея.

 23. 8
  17

  Ка сте бе “Пепсита” утре ще пора жълти трътки! ИмпИратурЪ

 24. 9
  14

  “Царско село поведе на Етър с красив гол“

  Ами те само красиви голове вкарват ,
  последно на Планетата на маймуните

 25. 12
  4

  Ееее , на първия кран , който дойде ще му извъртя една свирка,
  толкова съм щастлива

 26. 5
  15

  Срещата е заради Тошко Неделев. Пак не си разбрал Андрей.

 27. 49
  14

  Отбора на Пловдив скоро ще има супер стадион! Пловдивчани го заслужават!

  • 14
   32

   Сложете бюста на Исмаил ефенди, и стадиона го именувайте Султан Исмаил! Защо трябва да е Христо Ботев?!

 28. 17
  17

  Какви са тези чички – бизнесмени с къси панталонки,
  има ли в джобчетата семки и бонбонки ?

  • 15
   8

   В тази жега, какво да облекат? Вие сте ясни, потурите, феса и бегом на полумесеца!

   • 5
    4

    “Дрескод“ е нещо непознато за селяни като теб.
    Все пак среща на назначени“бизнесмени“за да се
    “усвоят“ едни пари .
    Ама на село може и така

    • 10
     3

     Ти виж вашата делегация в Страсбург. Хахахаха, направо излагация.

  • 4
   2

   Помак тоя с късите панталони е Запрянов и може да купи майка ти да прави свирки докато е жива

 29. 14
  19

  Нъ 22 ри ли жа довадят крануити ва кьнари? От га ги чакам малииииии
  Ъййй кьнарйеееееееее

  • 21
   12

   И като дойдат и ще получиш инфаркт.като много още други гейбандити.

   • 9
    14

    Какво толкова ще стане, като започне рестарта?! Защо някой трябва да завижда, нали и този някой ще присъства на мач? Няма значение на кой отбор си фен! Собственик е общината, това не го ли знаете кривоглав момчета?

 30. 17
  16

  Защо точно Септември? – много просто идват избори, пресират народа да гласува за Герб. Ако загубят стадион няма да има, а на бас?

  • 28
   12

   Заема вече е изтеглен,дадени са гаранции на Главболгарстрой и следващата седмица почват.Стадион ще има без значение кой ще спечели изборите.

   • 3
    5

    Абе кой тегли заем предварително и да плаща лихви? Питам?

 31. 19
  20

  Жълтите брикети преебани отново. Да се строи такова нещо и да няма официални данни за заеми, банки, фирми. След два дена почват хахахахахахаах

  • 26
   17

   Мангал прост то си пише че фирмите са Главболгарстрой и Запрянови.Иначе за заеми и банки си е работа на собственика на клуба,не е работа на прост мангал като теб.Успокоявай се още няколко дена щото другата седмица влизат машините и работниците и ще си скапан много дълго време.

    • 20
     9

     Чети бе мангал :

     „Само няколко дни остават до рестарта на строежа на стадион „Христо Ботев“.
     Във вторник, 20 август, Ботев ще подпише договора с фирма „Главболгарстрой“, която ще извърши по-голямата част от строителните дейности.
     Фирма „Запрянови“ пък ще бъдат като подизпълнители, като се очаква още на 22-ри август, четвъртък, първите работници да започнат дейности по стадион „Христо Ботев“

     • 9
      18

      Брикет, къде го изкопа това хахаах а от на жълтите брикети сайта, разбирам. Утре почвате хахахаах

   • 7
    13

    На теб какво ти е острото, бе изгрев бойски, черен циганин?! Какъв Ботев ще подписва, бе острьо?! Ще подписва Самуил ага, не Ботев! Това е едното, другото не стадион Христо Ботев, а Инса арена ще се достроява! Разбра ли изгрев бойски, черен циганин!

 32. 20
  13

  Ай канарий иииии САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ…. няма нищо по хубаво от това да се върнем в нашия дом!

  • 1
   1

   В казаните за боклук?

 33. 23
  15

  Строежа 100% започва!!! Това е извън съмнение. Идват избори, а Самуилов наскоро се ангажира със срок дори, което този път казано от него би било гигантски компромат за самия него! Хората стоящи зад него няма да го допуснат точно преди изборите……
  Има отново сериозна неяснота около този строеж!? Колко пари са нужни за довършването? Кой ги дава? Какво е заложено за тях? Кой ще е собственик на стадиона, ако парите за построяването му са обезпечени от частно лице, ипотекирало личен имот?
  Как ще се изплаща заема? Има ли инвестиционен проект, икономически такъв и ако да, защо до момента никой не го е публикувал, след като е длъжен по закон при строеж на такова, мащабно съоражение с многомилионен бюджет!? Нищо не се споменава и за сериозното закъснение за изпълненоето на концесионния, краен срок? Както и който да го строи, този стадион няма как да бъде завършен в заложения в концесионния договор срок! Отново ли ще се предоговаря концесията и кой ще плаща неустойките , които са заложени в закона при поредното неспазване на срока? В същност, какво става с онези близо 300 000 лева, които клуба дължи за стари концесионни такси (неплатени) , както и онези минимум 550 000 дължими за неустойката на старата концесия???
  Единственото, което се знае е, че строежа ще започне и нищо повече?
  Някой ще отговори ли на тези въпроси?

  • 13
   16

   Бро, ние не знаем кой ни е истинския собственик а ти за планове и инвестиции говориш. Самуилов е за парлама сложен от някой приближен на боко тиквата

  • 10
   10

   Ауууу,как никой не се е сетил за тия неща!!Ццц,бахти умния проКУРор.Вземи се метни под влака,проКУРоре!!

 34. 38
  16

  Пичове,стига с тези линейки,цигански махали и тема подобни…. Ние си имаме цел и тя е една ,да се върнем на КОЛЕЖА!
  Аз лицето „Стикс“ за това до сега не съм ги препаткал….искам да го видя да се гърчи ,когато до тази календарна година завършат чашата,а до година отрежат лентата и напълним стадиона,нашият ДОМ!
  БОГ да е с нас ,предстоят ни големи радости и възходи… САМО БОТЕВ !!!!

  • 13
   21

   Къв си ти че ще препаткваш бе келеш селски? Я иди се изкъпи че изгни пред този компютър!

   • 20
    10

    Аз навремето препаткал майкати и тя взе,че те издра!!
    Припатквал съм ви,чупил съм ви зъбите ,дори сега на 20/20 ще съм най-отпред ,пак да ви чупя зъбите!

    Какво стана с Петата и с на майка ви путката ,а? Така е драги ми циганино…за едни една купичка,за други СТАДИОН…СЪДБА!

    • 4
     14

     Ааааа, затова ли си предадохте честта , „ботевисти“ или викаш, по-добре наебани и инижени от Локото и без чест, но със стадон??? Разбрах. Типични жълти курви!

   • 10
    4

    И теб ще те препаткам, мангал гнусен и некъпан, само дай координати! Пудавиебамайката локомотивоциганска!

    • 2
     7

     Бонке, от много гмуркане във казаните за боклук, мисирският мозък се е увредил!
     Супер прост Жълт Мисир си

     • 4
      1

      Бонка от лайнута арми е в реанимацията

  • 5
   14

   На поредния изгрев бойски циганине му отваря очит, така както им отворих е задници те на 15.05.2019г.!ЛОКОМОТИВ никога не си е сменял името, каквито и юридически въртележка дае имало, за разлика от вас! От Металик станахте БотевЪ! Истинският Ботев е в Крумово!

   • 9
    4

    Аз разпорих на Мимито- сестра ти гранясалата путка, Илиянчо. Внимавай да не пострада и твоето дупе!!

   • 12
    3

    Велбъжд Кюстендил- справка Държавен вестник!

 35. 35
  15

  Главболгарстрой строят бързо,те са направили всички големи спортни обекти последните години.Още следващата седмица започват 🙂 инфото е сигурно.На циганите ще им се стъжни като закипи отново работата по нашия дом,като се напълни пак с работници ще забравят и пети и купи и евротурнири аххаха

 36. 29
  15

  Мангали, що не коментирате вашата концесия? Крушата ви подиграва пред цяла България, вие с жълтите се успокоявате.
  Иначе не сте комплексирани от Ботев…

  • 15
   3

   Дано ви го направят, това са хубави неща! Относно концесията на стадион Локомотив, всеки нормален човек би я върнал, добре е да се запознаеш какво са искали от миризливата община и тогава може пак да коментираме. Наздраве!

 37. 28
  14

  Брикетите от Лаута кво се правят че са голям отбор, 2 дузпи им дадоха първия мач със Спартак. Ако не беше съдията щяха да гледат Страсбург през крив макарон. Game Over циганета

 38. 36
  11

  Следващата седмица ще бъде подписан договора с Главболгарстрой.В края на месеца строителството на Инса Арена ще започне.Отново ще се напълни със строителна техника,материали и работници.Ще имаме най-модерния и страхотен стадион в България,като прибавим и най-голямата тренировъчна база,която привлича младите таланти от цялата страна,бъдещето на най-стария футболен клуб Ботев Пловдив изглежда светло.

  • 13
   19

   До две седмици или другата седмица 😂😂😂
   Матрьяли да има 😀😀😀

 39. 11
  20

  Как Ви къпят само…. няма по голямо густо от това… хахахаха

 40. 14
  17

  Тези с късите панталони ли ще строят стадион бе хаехаехаехаехаехаехаехаехахеахеаех

  • 23
   9

   Вас ви знаем че дори през лятото сте с шалвари,цигани убити.

 41. 22
  8

  Само няколко дни остават до рестарта на строежа на стадион „Христо Ботев“.

  Във вторник, 20 август, Ботев ще подпише договора с фирма „Главболгарстрой“, която ще извърши по-голямата част от строителните дейности.

  Фирма „Запрянови“ пък ще бъдат като подизпълнители, като се очаква още на 22-ри август, четвъртък, първите работници да започнат дейности по стадион „Христо Ботев“

 42. 13
  12

  Било Аперативка, не оперативка….наздрави

 43. 17
  3

  Обратно в трети клас да се учим кога се пише “който” и кога “които”. 🙂

 44. 28
  14

  Андрей, имай жал към циганите, все пак са малцинство.

Comments are closed.