СКАНДАЛ: Франция не издава визи на Умарбаев и Езе

105
2618

Франция към моментна отказва да издаде визи на двама от основните футболисти на Локо Пд Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, научи PlovdivDerby.com. Причината била, че двамата са от рискови страни, разкриха с недоумение от черно-белия клуб за читателите на PlovdivDerby.com.

От пловдивския клуб са подали всички документи за своите играчи, още когато са  научили, че ще играят със Страсбург в ЛигаЕвропа! Интересно е, че вчера Локо Пд бе наказан за расизъм, а в момента от Франция проявяват същата нетолерантност към дамата играчи на Смърфовете! Локомотив Пловдив прави всичко възможно да изкара в последния момент визи за двамата играчи!

105 КОМЕНТАРА

 1. 4
  2

  Колкото по-силно играе Лок и колкото БотевЪ се разпада повече и повече, толкова повече платения трол на Андрей – плешивия комунистически син Бонка мъжката курва озлобява и сере ли сере в този „форум“.

  Бонке, покажи на тия хора как ся мяташ!!

  • 3
   1

   Така беше и през 2004 когато Локото стана шампион, а те изпаднаха. Тогава бяха „МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ“ 🙂 🙂

   То и прасето писка най-много като го колят

 2. Само подобни действия може да се очакват от западняците. Тези, които им лижат гъза и подражават, знаят ли, че тези същества са искали България да си остане част от Османската Империя? Те сега щяха да се кръщават децата Мустафа, Али и подобни, а не Майкъл, Стейси и други изгъзаци….
  Ами ние българите винаги сме били чуждопоклонници и гъзолизци. Копираме другите дори и когато казваме „че сме себе си“…
  Де, да можеше да се видите отстрани….

 3. 1
  5

  Много са прави. Абсолютно тези са терористи. Такива градове нямат място в тази развита държава. Вие да сте чули таджик в Европа? Няма. Това са терористи на терена, осакатяват хората.

 4. 7
  2

  Хубаво че ще останат тук, така ще може пак да ми разпорят съдрания жълт наркомански гъз. И без това ще ни закрият скоро, поне още малко да се полюбувам на класни играчи от А група, че по селата само загорели вмирисани овчари… йок файда..

 5. 4
  9

  По повод изтеклата информация, че сме отказали визи на футболистите Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, държим да направим следното уточнение:
  Горецитираните лица, са поискали убежище от френското посолство, като гей двойка, а такова им е отказано. Имали са намерение, след футболната среща в Страсбург, да останат на френска земя, като „семейство Езербаеви“, в което Г-н Езе ще е мъжът, а Г-н Умарбаев – жената. Планирана е сватба, на домовете на пристанището в Марсилия, на която е щял да кумува някой си Крюшо от Говедарци.
  Отказът на визи е не в качеството им на спортисти, а полово, джендър и етнически мотивиран.

 6. 5
  10

  Колко трябва да ти е болен мозъка, та да съзреш някаква конспирация срещу „Европейския гранд Локо“. Цяла Франция начело с Макрон се е заела да попречи на Локо.
  Престанете да се вземате на толкова сериозно.
  Тия от Страсбург преди една седмица разбраха,че съществувате.
  Биха ви тук без да се напрягат а вие си помислихте,че сте страшни. Да страшни сте,“ ама на уста“. Нормално да не дават визи за потенциални емигранти от рискови държави.
  Ай, забравих да ви честитя концесията.
  Крушарски великан.

  • Колко трябва да си пропит от омраза и завист, че да твърдиш, че 2-ма футболисти са терористи.
   Бонке, лекувай се!!

 7. 6
  4

  Много ясно секса продължава жълти шматки. След такава заплаха от гранд участващ в евротурнири да паднеш до нивото на селска лига, всеки ще остане. Дрането продължава

 8. 9
  4

  ПАНИЧЕСКИ СТРАХ В ЦЯЛА ФРАНЦИЯ. СТРАСБУРГ В ПАНИКА. НА „големия локомотив“ ВСЯЧЕСКИ МУ СЕ ПРЕЧИ. Колко трябва да ти е болен мозъка, та да съзреш някаква конспирация срещу „Европейския гранд локо“. Цяла Франция начело с Макрон се е заела да попречи на локо. Вземете слезте на земята и престанете да се вземате на толкова сериозно. Тия от Страсбург преди една седмица разбраха,че съществувате. Биха ви тук без да се напрягат а вие си помислихте,че сте страшни. Да страшни сте,“ ама на уста“. Нормално да не дават визи за потенциални емигранти от рискови държави. Ай, забравих да ви честитя концесията. Крушарски великан.
  Да поясня на невежите,че името на превозно средство се пише с малка буква.

 9. 1
  3

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
  КОФТИ
  ПУФ ПАФ:)))))))))))))

 10. Мангалите след тоя мач пак ще се наврът в дупките и няма да мъркат много,по 150 мръсни мангала с пробити черепи на Лайнута и така,знаем си ги домашните ни любимци от Столипиново.

  • 7
   2

   Паднали , паднали, колко да са паднали?
   След анестезията с пета на д-р Ален Ох Боли аналите
   са им така разтворени , че не чувстват какво и колко влиза в тях.

 11. 5
  7

  Има канал за мигранти,там ще стане работата.Смесват се с мигрантите и готово!!

 12. Андрей ли си, Първозванни ли си, отговори ми на този въпрос: Защо не допускаш или триеш мнения, в които няма псувни и омраза?????

 13. а бе как завърши мача БОТЕВЪ и ЦАРСКО СЕЛО , питам за един приятел

 14. 9
  3

  До всички жълти педали,които са във форумите на Локомотив……ще ви кажа .. гол да го барате…..жълти мастииии

 15. 3
  7

  Смятайте каква измет има при мангалите от Столипиново,тия двамата били от рискови страни 🙂 Негрите тоя път няма да излезнат като за контрола и ще ви надущчат мангалските гъзове,мама ви дейба циганска.

 16. 6
  7

  И във Франция разбраха че ви викат ЦИГАНИ, ЦИГАНИ и вземат спешни мерки..

 17. 8
  7

  Колко рейса тръгват за Франция?
  Не чувам да има записване, стойки, лафове..
  Май само с 1 каруца ще ходите.

 18. 7
  8

  Два пъти по 5:0 и в пъти повече титли,купи сребърни и бронзови медали. В пъти повече публика. Това по този въпрос. Ходи на околовръстното да помагаш на Стикс

  • 6
   3

   В пъти повече селски туристи от заводите около града

 19. 6
  5

  Андрей Балонджиев- Балона , коментарите са излишни…

 20. 8
  4

  Жълти курви, затастнаха ли ви свинкстерите от 15.05?

  • 4
   6

   ава мангал, ний сми курвити на Ботив, чи ни дадоха купата. ако ни беши бат Круши аркадаш с Боко -щехме да гледами само тенекията.

 21. 10
  8

  Локо е галеника на БКП. През 1960 почти насила го вкараха в А група, за да привлече малцинствата и пловдивската измет,а седем години по-късно закривайки Спартак, назначиха мижавото отборче за основен градски съперник на шампиона Ботев

  • 8
   5

   Защо си пропуснал, че именно БКП ви направи шампиони като прати половината шампионски отбор на Спартак при вас, като ви нарочи за 2-ри армейски клуб след ЦДНА? Жълт боклук!
   Няма по-комунистически клуб от вас в града ни! Затова в историята ви всички играчи и успехи са пратени от БКП. Затова нямате един ваш юноша-легенда! Все от Марица и спортното училище!

   • 6
    1

    Уфффффффф , тоя финал ги умопомрачи селските, бити ,селски комунисти на симпозиум в курорта Албена

   • 2
    3

    Пълни глупости! Я разкажи по-добре същото това ЦДНА кой отбор вади служебно преди сезона, за да се намърда за първи път в А група на негово място? Великото ЦДНА, което яде бой в Софийска окръжна група на квалификациите за А РФГ и влиза по втория начин. Едно е да си измисляш своя история, друго е да знаеш тази на другите отбори.

   • 3
    3

    Лъжеш,мангал! Спартак беше закрит СЛЕД като Ботев стана шампион. От него в Ботев преминаха само трима футболисти и само един,Тобия Момин беше титуляр

  • 5
   5

   Да, това е точно така! Самата истина!

 22. 4
  5

  Цигани. пишете декларация!

 23. 6
  3

  Добре де това си е чист расизъм, а УЕФА спи. Дайте сигнали, не може там да разтоварват маймуни без документи от лодките, а за тия и визи не можело..?

  • 4
   7

   Никъде не ви искат. Локо е дискриминиран винаги. Хората не харесват мангалски отбори.

   • 6
    5

    Това е уредено от Домуса. Да пишем декларация

 24. 8
  3

  Жълти курви, гъзовете няма да ви зарастнат скоро! Това цял Локомотив да ти влезе в гъза и то натикан с пета? Това е най-голямата болка и унижение които никога няма да отминат!

 25. 4
  7

  Циганите ще имат 38 фена във Франция

  • 9
   4

   А тези, които остават в България, ще чукат майка ти!

 26. 17
  8

  Само да питам жълтите курви от селата, като са голям отбор, кой спечели финала на финалите и единствен по рода си в историята на пловдивския футбол на 15.05 тг???
  Ако са жълтите селяндури с безплатни билети, сандвич и екскурзия, значи те са най-великите?
  Ако не са те, да се крият по дупките си и да си мажат разпраните селски гъзове , защото кървенето ще спре най-рано след 100 години!

  • 6
   9

   Само да питам КОГА локо ще събере ПОНЕ половината фенове на БОТЕВ?

  • 4
   5

   Къде го има това финал на финалите?Май само в болните ви гейбандитски глави!

 27. 9
  2

  То и Пловдив не иска папагали, затова и си стоят на село!
  Защо трябваше да бутат ракиджийницата, заради тези кривоглави глупаци?

 28. 3
  9

  И от тук трябва да ги изгонят Локо, да ходят в Индия да играят.

 29. 3
  8

  Няма 6/5 такива отбори на малцинствата, като локо не вереят в Европа

 30. 3
  8

  ЕЗЕ и УМАРБАЕВ нямат работа в Франция те са ТЕРОЛИДТИ.

 31. 4
  7

  Ако не бяхме в ЕС нито един от Локо нямаше да получи виза

 32. 4
  8

  Правилно, хората си пазят държавата, а не като на тук цели цигански отбори, като Локо в Първа лига сме пуснали

 33. 4
  6

  Кога тръгват автобусите за Страсбург? Колко са? Няма да оставим сами момчетата в Страсбург? Дано им направят и серенада на франсетата та да не спят цяля нощ… САМО ЛОКО

 34. 4
  7

  Да се оплачат на кмета на Кюстендил

  • 9
   5

   Ква майна си бе прошляк коматевски?! Курва на Локо!

 35. 8
  13

  Чак пък скандал. Имат си правила франсетата. 🤣

 36. 10
  15

  На мангалите им казават марш от Европа няма визи за цигански отбор, а те пак за Ботев се притесняват в каква криза бил хахахахха
  Мангали Ботев сега да спре още 80 години не може да го догоните по успехи!

  • 7
   5

   Кво да спира бе , че ние го закрихме,не знаете къде сте

  • 6
   9

   Срам за Пловдив сте вие !!! Не ние играхме с тениски на Рома , не на нас Марек ни даде резервния си екип, защото нямахме екип, не ние развяхме турско знаме, не ние изпаднахме когато градския съперник става шампион и не ние загубихме финал от градския съперник !!!! ДА ТЕ ПИТАМ КОЙ Е СРАМ ЗА ПЛОВДИВ ? Май сте вие жълТУРЦИ!!!

   • 4
    7

    ВИЕ ССТЕ ЗАКРИТЕ БЕ АНГАЛ НЯМАШЕ НИКОГА ДА ВЛЕЗНЕТЕ АКО НЕ БЯХА ВЕЛБЪЖД ЦИГАНИН БЯХТЕ ВЪВ Б ГРУПА И ТАМ ЩЯХТЕ ДА ИЗГНИЕТЕ НЕЩАСТНИК ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА КЮСТЕНДИЛ НИКОЙ НЕ ВИ БРОИ СА ЖИВИ МАНГАЛИ СМЕНИХТЕ СИ ГОДИНАТА ЗАРАДИ НАПОЛИ ЗАЩОТО СТЕ ИМ КУРВИ

    • 4
     2

     Абе до ония с родината и годината ! А ако не беше Металик Сопот вие къде щяхте да сте бе селски жълТУРЧИН??? Защо сте нов отбор с ново име ?

     • 1
      3

      Много си зле с инфото,или така ти отърва.Гейска му работа.

     • Не знаеш ли защо педалче , ако Христола ви беше собственик ……

  • 5
   3

   Да така е, Изгрев бойс не ги броят за живи, НИКАДЕ!

 37. 7
  14

  Марш от Европа мама ви да еба циганска. Никой не иска мангали в ЕВРОПА

  • 4
   3

   След като Локомотив е цигаски не играйте и вие ботевъ с нас
   Когато имате мач с Локомотив кажете ,че не играете с цигани и да ви присъждат по 10т.служебни и по лесно ще вземете купата на съветската армия.
   Тя ви подхожда на вас.

 38. 14
  14

  И още един рекорд за Каменица , никой отбор в света не е унижавал така отбор от собственият си град , никой не е закривал градският си съперник, както го направи Локомотив с Ботев , тотален шок водещ единствено до закриването на това комунистическо недоразумение

 39. 15
  3

  Ебал съм ги и франсетата. Научих в кои хотел ше спат и няма да ги остава да спът цял ден. Ше ги прасками насред Париш. Аидеее ЛОКООООО.

  • 9
   4

   Долу сразбург. Саму Локо. Отивами биемги и обратно нареиса за Филибету.

 40. 4
  4

  Няма кой да се върже на тази измислица. Не издавали виза защото били от незнам си какви държави…прах в очите на някои хора. Защо??? Ясно е защо.

  • 10
   4

   И УЕФата ги я страх от Локото. Наказаха нъ за следвашиа мач без публика на трибуната. Ебалсъм ги и теа.

 41. 14
  7

  Този сезон за Ботев е уникален, без съмнение. Докато се чака рестартът на Колежа, докато феновете се надяват да видят играта от миналите сезон, Ботев вече даде заявка за Книгата на рекордите. Ако не Гинес, то поне Астика (б. а. – не споменавам изникващото на прима виста име на пенлива течност, тъй като заводът беше повече от половин век до Колежа, но това не бе достатъчно за поне един рекламен лев в касата на Ботев с адресат комшиите от северозапад). .

  И така – Ботев е първият български отбор, който има за треньор човек, играл в един отбор с великия Диего Армандо Марадона. Това е Желко Петрович от периода си на футболист в Севиля.

  Ботев Пловдив е първият съперник на Арда Кърджали в най-висшето ниво на българския футбол. Даже и първата точка на кърджалийци бе срещу жълто-черните.

  И сега третата, най-новата и най-болезнена номинация на Ботев за Книгата на рекордите. Канарчетата са първият отбор, който губи от Царско село на ниво Първа лига, при това у дома.

  Какво всъщност се случи в Коматево в събота?

  Жега? Жалко, Желко, но тя беше и за двата отбора. Тук оправдание не може да има. Този недостатък си остава за сметка на празните глави в БФС. Не може да се подлага на риск здравето на футболистите, за да се дава мач по телевизията от 18 часа при 35-градусова жега. При това в почивен ден и спокойно мачът на Ботев можеше да е от 20 часа, а този на Левски от 22,00.

  Случи се това, което се вижда от началото на сезона. Ботев не може да заиграе така, както мината година по това време. Причината? С ръка на сърцето си признавам, че Желко Петрович прави същото, което и предшественикът му. Не му се получава засега, ама изобщо. Ботев не показва хубав футбол.

  Няма настроение в този отбор, който по изказвания на футболисти наскоро, вече тренира по различен начин и има настроение в съблекалнята. Сигурно е така, тъй като Желко намери сили да се усмихне и след тази загуба от Царско село. Позитивен човек.

  Лошото е, че феновете няма на какво да се усмихнат. Отборът е като лидера си Тодор Неделев. Талантът е сякаш в някаква дупка и не показва класата си. Навярно го разсейват и атаките за трансфер. Но това е футболът – винаги си на хората в устата.

  Лошото при Тодор е, че вместо да се съсредоточи върху играта си, той губи сили в пререкания с феновете на стадиона. „Какво искате, слезте вие да играете“, каза Неделев на фенове на централната трибуна вчера.

  Тодоре, тази Efbet лига е за професионални футболисти. И в този аспект – футболистът не трябва да влиза в пререкания с феновете, тъй като (дори и да не ти се вярва) те плащат част от огромната ти заплата, отделяйки от скромния си семеен бюджет.

  Защо Ботев изглежда толкова неугледно? Кой трябваше да покрие в защита Родни при първия му гол? Топката прелетя над 20 метра след паса на Минев, а защитата на канарчетата го остави необезпокоявано да се нагоди и да вкара с феноменална странична ножица.

  Защо Ботев не вкарва? Само Тейлон ли е виновен? И ясно ли е, че не става само след 2 мача? Спортният директор ли селектира новите, които не са холандци? Защо Ботев бе толкова инертен срещу Левски и почти без промяна срещу Царско село?

  Желко, брато. Въпреки липсата на отговори на тези всички въпроси, аз ти вярвам. Знам, че Ботев може да играе красиво, нападателно. Знам и че това с Мариани и изказването ти след Левски бе конюнктура, с жегата вчера – също.

  Продължавам да вярвам в Неделев. Тоше, благодаря, че оставаш в Ботев. Време е пак да се забавляваш на терена.

  Вярвам, че Ботев ще победи Берое другия кръг. Как? Ще видите!

  • 8
   4

   Спряха да издават вестник „Марица“ ли, че се налага да се натрапват слабите анализите на Любомир Минчев по интернет форуми? 🙂 🙂 🙂

 42. 12
  10

  Много уплашени са франсетата. Голям страх ги тресе щом тука играха с втория отбор, а сега за мача във Франция и 8 юноши са извикали. Четете мангали, не само да висите в Пловдивдерби. Много ги е страх. Ха-ха-ха!

  • 11
   5

   А така, положи си основата, случайно да не отсраним 100 милионни Страсбург, така по малко ща боли, ама пак няма да иам сън за вас, още от 15.05 е така, нали, манго :)))

  • 13
   1

   Значи не ни занимавай с простотиите ти. Това да не е мач от вътрешно първенство да викнеш юноши. Тук има одобрен от УЕФА списък от играчи и те не могат да се сменят. Ама то така е на село като си играете

   • 4
    4

    В отбора на Страсбург разполагат с 8 играчи по на 18-19-20 годищна възраст. Това им е отбора. Кои са картотекирани и кои не за Европа, отворете и прочетете ако знаете езика. Факт е,че ще играят предимно младите резерви и 3-4 титуляра. Факт.А вие ако можете бийте. В историята остава резултата, а не кой с какви играчи е играл. По времето на Д.Хр. повечето ви победи срещу нас бяха срещу юноши и всякаква паплач но статистиката я има. Така е.

     • 5
      1

      Ха, ха кефи ме как им сипваш на индианците културно 🙂

     • 1
      2

      А бе педал цигански, 8 човека са на 19-20 г. Гледай и чети. Къде лъжа.

     • А бе педал цигански, 8 човека са на 19-20 г. Гледай и чети. Къде лъжа. Racing Club de Strasbourg Alsace
      FRA

      Squad
      Goalkeepers
      Name Age Nationality Played Goals conceded
      Matz Sels Matz Sels 27 BEL 3 3
      Eiji Kawashima Eiji Kawashima 36 JPN – –
      Bingourou Kamara Bingourou Kamara 22 FRA 1 –
      Defenders
      Name Age Nationality Played Goals scored
      Mohamed Simakan Mohamed Simakan * 19 FRA 3 –
      Abdallah Ndour Abdallah Ndour 25 SEN 1 –
      Lamine Koné Lamine Koné 30 FRA 3 –
      Stefan Mitrović Stefan Mitrović 29 SRB 2 1
      Anthony Caci Anthony Caci 22 FRA – –
      Lionel Carole Lionel Carole 28 FRA 2 –
      Kenny Lala Kenny Lala 27 FRA 1 –
      Ismael Aaneba Ismael Aaneba * 20 FRA 1 –
      Azz-Eddine Ounahi Azz-Eddine Ounahi 19 MAR – –
      Midfielders
      Name Age Nationality Played Goals scored
      Jérémy Grimm Jérémy Grimm 32 FRA – –
      Moataz Zemzemi Moataz Zemzemi 20 TUN – –
      Jonas Martin Jonas Martin 29 FRA 3 1
      Benjamin Corgnet Benjamin Corgnet 32 FRA – –
      Dimitri Lienard Dimitri Lienard 31 FRA 2 –
      Jean-Ricner Bellegarde Jean-Ricner Bellegarde 21 FRA 2 –
      Ibrahima Sissoko Ibrahima Sissoko 21 FRA 2 –
      Youssouf Fofana Youssouf Fofana * 20 FRA 3 –
      Adrien Thomasson Adrien Thomasson 25 FRA 2 1
      Adrien Lebeau Adrien Lebeau 20 FRA – –
      Forwards
      Name Age Nationality Played Goals scored
      Lebo Mothiba Lebo Mothiba 23 RSA – –
      Lucien Zohi Lucien Zohi 22 MLI 2 –
      Alexander Djiku Alexander Djiku 25 FRA 3 –
      Ludovic Ajorque Ludovic Ajorque 25 FRA 3 2
      Nuno Da Costa Nuno Da Costa 28 POR 3 –
      Ivann Botella Ivann Botella * 20 FRA – –
      Not in current player list
      Goalkeepers
      Name Age Nationality Played Goals conceded
      Louis Pelletier Louis Pelletier 19

     • Пак безплатно, защото на село няма училища – тези със звездичката нямат право да играят. Това, че са с * да не те бърка да мислиш, че са звезди!

 43. 16
  2

  Ботев Пловдив е в удивителна криза. Не просто спортно-техническа, а на всички нива. Клубът не е бил толкова разклатен дори при бягството на Цветан Василев.

  Довлечени бяха дузина некадърници, за които трябва да се плащат страшни пари сега, за да бъдат изгонени. Всяка седмица някой си тръгва с неустойки от „Коматево“. Тодор Неделев е във фейс-война с бултрасите. Те пък продължават да се питат какво стана под масата на финала с Локо. След 20 дни трябва да започне строежа на стадиона, както обеща Самуилов. Днес пак някакви партенки, а договор с изпълнители и за пари – няма!

  И при всичката тази криза, пловдивските медии мълчат. Същите тези, които писаха, че онова злощастно недоразумение от Малта, дето тича ляв крак с лява ръка, бил страшен диамант. Кьорави ли сте, бе, хора или всички сте на бензин при Самуилов?

  Скочиха на Чандъров, заради Жадното, а си мълчат за Гладното, пардон, за Адалберт Зафиров. Пилеха на Белия, че отборът не играел нищо, но не виждат, че сега е още по-зле.

  Защо мълчите, майна!?

  ПП: Знаете ли, че бултрасите искат да се махне лика на Чико от фланелките на отбора, защото легендата не заслужава тази гавра?

  • 12
   4

   То за това целия отбор на кривите глави ги спряха за Европа. Там цигани не пускат :))))

 44. 5
  9

  Нормално, защо с еучудвате, никой не обича емигрантите

  • 11
   1

   То за това целия отбор на кривите глави ги спряха за Европа. Там цигани не пускат :))))

 45. 16
  11

  Много се кефя как, индианците с кривите глави, ще треперят до четвъртък вечерта, случайно да не отстраним Страсбург, Сигурно и немогат да спят от страх. Ами прави са, Локо в момента е много силен и нищо чудно да смаже франсетата.

  • 3
   10

   Аз пък много се кефя, как говориш за жълтия си комплекс, когато предстои мач на отбора ти в Европа. Фокусът е другаде както обикновено! Живи и здрави!
   PS: Спя си спокойно, даже не знам кога ви е мача, който ни най-малко ме вълнува 😀

   • 6
    1

    Ами нормално ,теб така те развълнува финала ,че даже и Царско село бледнее

 46. 17
  8

  Уплашиха се френските курвта. Тия изленаха по-страхливи и от жълтите жени!!!

  • 13
   12

   Пак те тресе жълтия комплекс, нещастнико!!! Вместо да се наслаждаваш на това, че отбора ти играе много добре и в първенството и в ЛЕ, ти Нещастнико так наместваш Жълтите!

   • Какъв комплекс, бе психо?! Какъв комплекс от отбор, който сме му смачка ли кривите глави със седем гола, и им взехме купата от миризливите им уста на финала, като се изгаврихме с гол шедьовър? Нещо по този въпрос, А лешпер?

    • 7:3 беше с Локо Пловдив,а не с прекръстеният Велбъжд!Същото се отнася и за двете по 5:0 за Ботев.

Comments are closed.