Локо Пд не внесе документите за концесиите! Крушарски: Само да не умра, докато ги вземем!

70
2594

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се отказа да участва в конкурса за отдаване на концесия на стадион „Локомотив“, както и в концесията за изграждане на футболен тренировъчен комплекс в район „Тракия“, разкрива Plovdiv24.bg.

Крайният срок за подаване на документите вече изтече, а вчера трябваше да се проведе закрито заседание на общинска комисията за отварянето на подадените оферти. Оказа се обаче, че такива няма.

Христо Крушарски не приема концесионните условия по договора, и по-конкретно месечните такси, които трябва да се плащат за двата обекта. Припомняме, че концесията за стадиона на черно-белите трябваше да е за срок от 35 години, като минималните инвестиции, които трябваше да бъдат направени, възлизаха на 17,905 милиона лева. В бъдещата база в „Тракия“ пък трябваше да се инвестират още 7 млн. лева.

PlovdivDerby.com се свърза с Крушарски, който потвърди информацията на колегите и заяви: „Едно си говорим, друго правим. Само ме викат на срещи да си приказваме. Да направят стадиона и базата от Общината и аз ще им давам по 100 000 лева. Не съм се отказал от концесиите, но няма да се случат при тези условия. Само да не взема да умра, докато станат тези прословути концесии“, заяви бизнесменът.

Той разкри и че е получил обаждане от чужбина за треньорът Бони, който получи инфаркт и се нуждаеше от средства, който Крушарски веднага осигурил. „Малко съм разочарован, че имаме такъв проблем с наш човек от Лаута, а никой от Пловдив не ми се е обадил. Звънна ми много известен фен на нашия отбор от Франция. Той ме информира, че Бони е между живота и смъртта и се нуждае от помощ. Чудя се, в Пловдив нямат ли ми телефона, че трябва да ми звънят от чужбина за такъв проблем? Надявам се Бони да се оправи възможно най-бързо“, заяви още Крушарски.

70 КОМЕНТАРА

 1. Чета и недоумявам колко плитки са буферите и колко манипулативен е Крушарски. Интригант от класа минал през комсомолската школа и сега осребрява. Къде бил фен клуба? За бойсе стяга, къде?! Само че срещу Крюшо, който прави порвдното си салто.ортале с концесията. Няма безплатен обяд господа буфери! Крюшо никога не е имал сериозни намерения за стадион и база. Всичко е тупане на топка и прах в очите. Казано прави си пуар на непорочна девица. Ибързо му се хващат хора, които са лаици на тема концесия. За кмета и кохортата му се знае, че са крадливи нагла гербрска пасмина. Ако са му искали под масата нещо и е обещавал да каже. Но да се иска концесионна такса от по 5-10 хлв е смешно нагло по Говедарски. За тези които само ломотят без факти срещу Ботев, трябва да знаят, че за комплека таксата е 18 000 лева без ДДС, за стадион Ботев е за 2018 над 75 хлв без ДСС. Информацията бе изнесена в този сайт на 10.07.2019. Друг е въпроса със забавяне на плащанията, което е типична българска черта. Беззаконие.
  Така, че спрете да ревете и да се палите
  и да ви вързва на фльонга Крушата. То бяха приказки от него да доведе спонсори ли съдружници ли от къде ли не – араби, аржентинци, бразилци, джигатайци и къде са те към днешна дата? В курника на Лаута. И така ще бъде, притиснати сте, защото тръгне ли си Крюшо, нама кой да вземе. И той добре знае това и постоянно разиграва долно пробен театър , като не спира да ръси и постоянни простотии с изхабеното вече комсомолско самочуствие на бивш комсомолски секретар. А това бяха най- долните човечета навремето. Няма аванта Крюшо! Всичко се плаща!

 2. Фенклуба, защо мълчиш? Братски кур в устата ли държиш?

 3. 3
  3

  Кмета на Пловдив ощетява общинската хазна като не събира концесионните вноски за стадион „Христо Ботев“.
  Това е престъпление!

  Помяри, досега Крушарски беше коректен с вас, а вие го направихте на маймуна!
  Край! Дотук беше с коректността!

 4. 4
  2

  Локомотивци, вие сте роби щом търпите. Фенклуба мълчи като ПУТКА

 5. 3
  1

  ЕЙЙЙЙЙЙЙ АКО НЕ БЯХА ТЕЗИ КМЕТОВЕ ,ТОВА БФС,ТЕЗИ ФРЕНСКИ ДЖАНДАРМИ ,ФИФА ,УЕФА ,МУСАТ ,ЦРУ ,ГРУ …..И Т.Н. И Т.Н.
  МОЖЕ БИ ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ПУБЛИКА И ДА СЕ НАРИЧАМЕ ОТБОР ,А НЕ КАТУН БЕЗ ИСТОРИЯ .

  • 2
   1

   „били сме Левски винаги когато съдията ни е позволявал“…. твои са думите, нали

 6. 7
  3

  Без пари не става, Крушарски. Ти искаш някой да ти даде наготово и база и стадион. Колко са бизнесмените в Пловдив ,които са готови да застанат зад тебе и Локото ?НЯМА ТАКИВА

  • А ние с Косьо сме готови. Ще плащаме наема с кибапчета и пепси

  • А вие, другари катунари, колко плащате на месец за концесионна такса?

 7. 7
  8

  Абсолютно подкрепям г-н Крушарски. Та кой нормален бизнесмен ще приеме тези условия? Не стига, че ще строиш нещо, което не е твое, нещо за Пловдив и за децата на Пловдив, ами и ще плащаш тези убийствени такси, че си го построил! Това си е чист обир! На ясно съм, че друг отбор от околоята има лоби в управата на Пловдив но.. Това ли е полетиката за насърчаване на бизнеса да инвестира в градът ни? После чакат заводи като WV да инвестират в България, та те една стотинка няма да вложат тук след като се запознаят с господата управляващи.. Не стига, че толкова годи не се помага, ами сега и се пречи – нарочно! На всякъде по света има облекчения на данъци, едно-второ-трето за да се насърчават инвестициите, а тук се оказва, че ако искаш да инвестираш трябва да си плащаш и то не 1000-2000лв това са 100 000лв!!!!
  Въпросът ми е следният: На кой му е изгодно да се изготвят условия, които да спрират всякакви инвеститори?
  Вие господа управници помагате или се стремите целенасочено да пречите?
  Толкова ли е лесно да се спре една огромна инвестиция в клуб като Локомотив и да се омаскари инвеститорът, че виждаш ли той не искал?
  Къде е фен клубът в тази ситуация, защо се мълчи, не трябва ли да защитаваме точно интересите на Локомотив???

  Апел към г-н Крушарски, организираийте една среща с феновете и кажете какъв е проблемът, назовете го по име!

  П.с. Господа управници, господа общински съветници, господа паразити живеещи на нашият гръб – Пловдив ще Ви се види тесен!!!

  • 4
   2

   Тоя селски царвул няма пари за такава инвестиция. Боко ну даде купа, само и само да захапе, но той няма пари и сга Боко ще го шиба. Общината направи една козметика на Лайнута и това ще е за 10 години. То повече и на трябва, за 300 крастави цигани

   • А ти ср връщай в лудницата. Опасен си дори за самия себе си!

 8. 7
  3

  Крушарски потоянно реве като вдовица за хуй. На аванта е ОК но щом трябва да е плаща реве. Мотив за отказ. При 2000 човека намач му е ясно, че правнуците му ще плащат. За какво да налива пари, дето ги няма. За някаква гей банда и лумпени.
  Да не подхвърля на тълпата си някакви измислени цифри, а изкара наяве условията и таксите. Ще видите че няма такива суми от по 100 хлв. А концесионна такса от 5009 хлв на месец само в сънищата я има. Поинтересуайте се за концесионните такси на Ботев и ги сравнете с тези на Локото. Наистина вземайте сопите и по Крушарсхи, по този Говедарски Андрешко. Един лев влага , пет отчита. Това да не е като обществените поръчки. Комсомолски измекярин. Като не иска насила не става ама и аванта няма. Общината да не му е комсолско бюро. Забравиха ли Локо колко пъти Общината им опрости таксите за подлеза на гарата преди да им го вземат? Авантата свърши и за Локо и за Ботев.

  • 2
   1

   казали тези които след като откраднаха 52 000 000 лева, сега реват за нови 40 000 000

 9. 9
  2

  Така ще бъде,постоянно ще намираш причини да отлагаш нещата.Истината е че тези пари са много и няма как да се дадат.А и как ще се връщат.След като на мача със Страсбург имаше празни трибуни , а със Смолян бяха 300.Направи им стадионче със 7000 места, а те и него не могат да напълнят,камо ли по голям.

  • 2
   1

   Добте, че шофьорчето от Раковски не отлага…

 10. 5
  12

  Фенклуба защо мълчи?! Така ли защитава интересите на Локомотив?
  Питам се изобщо този Фенклуб чий интереси защитава – на клуба или свой?

  • Фен клуба защитава интересите на Косьо и на Близнаците. Те не се интересуват от концесии те, защото са на нула от там.

 11. 5
  7

  Локомотивци, грабвайте знамената и да идем да ги питаме онези кретени какви са тези 100 000 на месец!!!

  • Ами като за „Пловдивски любимец“не са много,даже са малко.

 12. 5
  5

  Локомотивци, докога ще търпите общината да се подиграва с клуба ни?! С какво право ще искат 90 000 лева на месец?! Тези луди ли са?! Вместо те да плащат, те искат ИДИОТСКИ суми!!

  Докога ще търпим този Тотев и тези гнусни ГЕРБаджии-крадци в тази община!! 90 000 лв!!! Ай си ебета сеслките крадливи майки!!

  Окрадоха държавата тези „слуги на народа“!!

 13. 6
  4

  ПЪРЗАЛКА, ЛЕД, ХЛЪЗГАНЕ И ПАДАНЕ. БРАВО КРЮШО,ТЪЙ СЕ ПРАВИ. ТИ ЗНАЕШ. ПУСКАЙ ЦИГАНИТЕ ПО ЛЕДА.

 14. Андрешко, а това кога ще го публикуваш, мама ти дейба комунистическа!?
  5
  5

  Андрей, пак опит за интрига в Локо. А в същото време КРИЕШ информация за БотевЪ. Да не си на бензин при раковския селяндур?

  Ботев Пловдив е в удивителна криза. Не просто спортно-техническа, а на всички нива. Клубът не е бил толкова разклатен дори при бягството на Цветан Василев.

  Довлечени бяха дузина некадърници, за които трябва да се плащат страшни пари сега, за да бъдат изгонени. Всяка седмица някой си тръгва с неустойки от „Коматево“. Тодор Неделев е във фейс-война с бултрасите. Те пък продължават да се питат какво стана под масата на финала с Локо. След 20 дни трябва да започне строежа на стадиона, както обеща Самуилов. Днес пак някакви партенки, а договор с изпълнители и за пари – няма!

  И при всичката тази криза, пловдивските медии мълчат. Същите тези, които писаха, че онова злощастно недоразумение от Малта, дето тича ляв крак с лява ръка, бил страшен диамант. Кьорави ли сте, бе, хора или всички сте на бензин при Самуилов?

  Скочиха на Чандъров, заради Жадното, а си мълчат за Гладното, пардон, за Адалберт Зафиров. Пилеха на Белия, че отборът не играел нищо, но не виждат, че сега е още по-зле.

  Защо мълчите, майна!?

  ПП: Знаете ли, че бултрасите искат да се махне лика на Чико от фланелките на отбора, защото легендата не заслужава тази гавра?

 15. 2
  4

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
  КОФТИ
  ПУФ ПАФ:)))))))))))))

  • 1936 ти от паок или наполи си че си 1926

 16. 8
  8

  О, Кюстендилци, мангали прости – обречени сте в Пловдив да сте гости!!! От 11 август 2019 – гости в Пловдив и на Арда!

  През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”

  Турски любимец.

  http://plovdivderby.com/2019/07/02/krusharski-se-sreshtna-s-noviya-prezident-na-bursaspor-obsadiha-satrudnichestvo/

  Феновете на „Локо“ (Пд) искат жена за президент.

  Галя Топалова да стане президент на „Локо“ (Пд) като компромисна фигура. Това са поискали феновете, които се срещнаха в събота с кандидат-купувача на клуба от Турция Левент Назифоглу. Бизнес дамата е омъжена за Зеки Байрам, с когото държат фирмата за превози „Етап-Адрес“. Той пък е ортак с Назифоглу.Атанас Узунов -„феновете се съгласиха новите турски собственици да поемат отбора,но негов фиктивен президент да бъде Галя Топалова.Ние се съгласихме“

 17. 10
  5

  Ти ли, ти ли говедарска маймуно? Правиш се на разсеян, а? Цървул, нямаш кинти да се обръснеш, ще ми строиш база и стадион!
  Нищо не плащаш за стадиона, общината ти го е отдала без пари, без да плащаш ток, вода, такси..хитрецо!
  Ама добре че те има ,иначе сме закрити!

  • 3
   4

   Бонке, крадеш никове?!
   Дотам ли стигна, ма царицо

 18. 8
  8

  Жълтия стадион има 150.000 седящи места и 20.000 правостоящи.
  Миналата седмица ‘’играхте ‘’с Ман Юн и целия стадион беше пълен.
  Сега ще играете ганкиното и ще е пак пълен стадиона на бирената
  Около 200.000 души са си купили купони
  УСПЕХ жълтури
  Локо играе със Страсбург за влизане в Б гр.
  Хаха

 19. 3
  2

  Ne sporete tova iskat ot vlasta razdeliai i vladei!!!uvajavaite se loko i botev ne se delede v edin grad i edin problem sme vsichki nie ot loko sme oki Sega no do koga kakto i vie biahte predi vreme no pak problemi!!!daite da gi shokirame tezi izrodi i da se obedenim i da napravim evropeiski stadion da se gordee s grada si!!! San siro na kogo e? Edin lek primer vtoriat grad po golimina v italia i dva veliki otbor za cial sviat a nie mishki daji i sporim mejdu si no ako se obedenim i nie mojem ima Li silen Botev shte ima silen Lokomotiv i obratnoto kupata e pri nas a i publika pokazahme Che imame no oshte sme dalech ot savremeniat futbol zashto Li? Triabva da se obedenim vsichki v bg da napravim a grupa silna ot bg futbolisti za celta triabva mn rabota i obshti usilia i nacionala shte e parviat priznak za tova a ne kosovo da ne biat v sofia!!! Samo Loko i uvajenia kam Botev!!! Koito e saglasen s Men da otbeleji s oki!!!

 20. 11
  7

  Пич, ти не си добре!
  Първо погледни къде пишеш. В статия за Локо…
  Второ кой е тръгнал да иска да се маха лика на Чико…. каква е причината.

  Стига вкарва интриги…

  Ходи се прегледай и си пий хапчетата редовно.

 21. 13
  11

  Ботев Пловдив е в удивителна криза. Не просто спортно-техническа, а на всички нива. Клубът не е бил толкова разклатен дори при бягството на Цветан Василев.

  Довлечени бяха дузина некадърници, за които трябва да се плащат страшни пари сега, за да бъдат изгонени. Всяка седмица някой си тръгва с неустойки от „Коматево“. Тодор Неделев е във фейс-война с бултрасите. Те пък продължават да се питат какво стана под масата на финала с Локо. След 20 дни трябва да започне строежа на стадиона, както обеща Самуилов. Днес пак някакви партенки, а договор с изпълнители и за пари – няма!

  И при всичката тази криза, пловдивските медии мълчат. Същите тези, които писаха, че онова злощастно недоразумение от Малта, дето тича ляв крак с лява ръка, бил страшен диамант. Кьорави ли сте, бе, хора или всички сте на бензин при Самуилов?

  Скочиха на Чандъров, заради Жадното, а си мълчат за Гладното, пардон, за Адалберт Зафиров. Пилеха на Белия, че отборът не играел нищо, но не виждат, че сега е още по-зле.

  Защо мълчите, майна!?

  ПП: Знаете ли, че бултрасите искат да се махне лика на Чико от фланелките на отбора, защото легендата не заслужава тази гавра?

  • 8
   3

   Пич, ти не си добре!
   Първо погледни къде пишеш. В статия за Локо…
   Второ кой е тръгнал да иска да се маха лика на Чико…. каква е причината.

   Стига вкарва интриги…

   Ходи се прегледай и си пий хапчетата редовно.

  • 4
   2

   мдааа някой е стоял на слънце доста дълго време.и това си оказва влияние.

 22. 12
  21

  Как няма да се откажем, кото жълтата община се подиграва с нас и ни извива ръцете. На предварителните разговори казват, че ще искат от клуба концесионна такса на месец от 5 000лв. А в договора който след това ни го дават, пише че трябва да плащаме по 90 000 на месец. Работата е ясна.Рекет на гърба на Локомотив. Не са познали

  • 2
   2

   Ами така ще е докато не грабнем сопите и идем пред тези миризливци да ги питаме ще дават ли или няма да дават. Докога ще търпим по робски?! Само сопата ги оправя тези престъпници

 23. 20
  15

  Крушарски, да плати първо закъснели те заплати.

  • 16
   10

   За Самуил ага ли говориш? Той е по забавянията.

   • 14
    11

    Жоро -Инсата пари не бави , колкото е казано е дадено 100% , Гн Крушарски бави пари , но това е масова практика в БГ и така си вървят нещата , Жорката праща парите в Ботев и изобщо не го вълнува след това нищо с клуба , може да е всичко но в Ботев каквото е обещано е дадено до стотинка …..

  • 12
   12

   Крушарски дава заплати вече напред. Явно си изостанал с две години Косьо.

   • 5
    1

    Жорко що не питаш играчите дали дава напред …..лесно е , отиваш на тренировка и после питаш някой да разбереш как точно „ДАВА“ Крушарски или по точно как не дава

    • 5
     4

     И аз знам, че ги е дал до стотинка. Със сигурност. А на плюещите – да му лапате крушата на Крушарски

    • 1
     1

     На играчите отдавна е ЗАБРАНЕНО да говорят за финанци. Така, че няма от къде да знаеш, интригант жълто-зелен
     Кажи му Бонка и не го обиждай повече!

  • 8
   10

   Ами, имате си ибрик! Няма да миете гьотовете в гьоловете в Столипиново!

 24. 18
  10

  Ние стадион си имаме. И то стадион, лицензиран от УЕФА за квалификациите за Лига Европа. До групите, едва ли ще стигнем, не само ние, ами и който и да е друг БГ отбор. Така че, може да ни хваните за чепа без задръжки.

  • 5
   15

   Хааахайайайа стадион вика…мале хахахах..с капацитет колкото нашата база! Вие наистина сте ненормални…в четвъртък Страсбург ,ще ви вкара в релсите…

   • 14
    6

    Само Централната трибуна, ни е колкото вашата базичка, индианец.

    • БФС забрани първите 2 реда на Планетата на маймуните. Така, че капацитета и стана от 1800 на 1500…
     На мача на Пловдивско Село с Царско Село обаче имаше 71 примата

  • 8
   13

   Нищо нямате.Стадиона не е ваш, а е на Община Пловдив.Ползвате го по милост.

   • 14
    6

    Наш или не какво значение има, нали си играем на него и пишем история след история. Питай Лига Европа дали е наш.

    • 7
     9

     Тия изиграха два мача в предварителните кръгове на лига Европа и все едно на полуфинал са достигнали…много жалки…играели най-добрия футбол в България….хахаххаха

     • 9
      3

      На никой от нас не му дреме за Европа бе селски, ние сме интелигентни хора , знаем си възможностите , ние просто си следваме методично целите а именно закриване на комунистическото недоразумение с местодомуване кв Коматево

 25. 13
  16

  Бате Круши с тия седалчици за УЕФА си върза посраните гащи. Стадион никога !

   • 2
    1

    Миии, нямъ стаьон. Смайл ага саму нъ пързялйъ.

Comments are closed.