Фен на Спартак Варна ударил Кириакос Георгиу след загуба?

4
1529

Фен на Спартак Варна е ударил бившият анализатор в Локомотив Пловдив Кириакос Георгиу, който замина преди около 2 седмици в Спартак Варна, твърдят източници на PlovdivDerby.com. Специалистът само няколко дни след пристигането си в морската ни столица стана старши-треньор, след като предшественикът му сдаде поста.

В последния кръг Спартак Варна загуби у дома от дубъла на Лудогорец с 0:2 и част от феновете не издържаха на напрежението от серията загуби. Един от тях, който е редови запалянко е стигнал до саморазправа с Кириакос Георгиу след срещата, като по информация на PlovdivDerby.com дори го е ударил.

След скандала решение да се намесят са взели и организираните привърженици на Спартак, които в момента са взели решение да подкрепят тима, въпреки лошото състояние и резултати. Те първо потърсили обяснение от агресора, защо е ударил треньора. Той им заявил, че Кириакос Георгиу му е казал, че в Локо Пд не са го уплашили и във Варна не мисли да се стряска от фенските страсти. Припомняме ви, че Георгиу имаше взимане даване и с феновете на Локо Пд, след като пусна пост с едно глухарче. След като чули версията на агресора, организираните привърженици на Спартак Варна са се срещнали и с треньорът. Той е заявил, че не е предизвиквал привърженика с подобна реплика. Ултрасите на Спартак пък предупредили Кириакос Георгиу, че за тях споменаването на Локомотив Пловдив е равносилно на това, да се споменава местния съперник Черно море.

Ултрасите на сините от Спартак Варна са в приятелски отношения с фракциите от Bultras, a представители на двете организирани структури, често гостуват едни на други по време на големи дербита.

PlovdivDerby.com се свърза с Кириакос Георгиу. Ето какво заяви той специално за нашите читатели: „Никой не ме е удрял! Някой ако се е опитал, аз не съм разбрал. Категорично не са ме удряли и това може да се провери от докладите на съдията и дежурния делегат на срещата. Агитката на Спартак Варна не спира да подкрепя тима от първата до последната минута и даже след последния съдийски сигнал призоваваше всички зрители да ни изпратят с аплодисменти. Аз лично изразих своята благодарност към тях веднага след срещата в интервю пред медиите.“

4 КОМЕНТАРА

 1. 17
  14

  Сопот, Арис, Варна и Бургас,
  педерас до педерас

  • 7
   11

   Кюстендил, Неапол, Юве, и Москва да ще ви чукаме в гъ.а 1936 1926 19?6 Спорт клуб бесика трибуна да закриваме катуна черно бели сме мангали жълтите в гъ,а са ни еб.ли

Comments are closed.