Две оставки са били хвърлени днес изненадващо на Лаута, научи PlovdivDerby.com. Едната от тях идва от щаба на Бруно Акрапович. Назначеният от Христо Крушарски треньор Кириякос Георгиу, който изпълняваше ролята на анализатор при Акрапович е пожелал да напусне. Специалистът, който до преди това водеше тимът на Локо Пд до 17 години имал предложение от родната Б група и затова е решил да напусне работата си в носителя на Купата на България. PlovdivDerby.com научи, че преди няколко дни, Кириякос е бил смъмрен от президентът на смърфовете, но причината за момента остава тайна за нас.

Припомняме ви, че Георгиу се замеси в голям скандал на Лаута, след като в опит да защити ръководството на клуба и шефа си в школата Палазов, призова опозиционно настроените фенове да духат глухарчета.

‘‘От средновековието е традиция да се подарява цвете на слабия пол.
Така, спазвайки традициите на старите хора, на всички тези хорица, които се стремят да навредят с интриги им подарявам едно глухарче.
Убеден съм, че знаят какво да го правят!‘‘
, гласеше постът на Георгиу тогава.

Последва реакция от феновете, които по тъмни доби го обградиха преди контрола на мач на юношит, а дълго след това тренировките на Локо U17 бяха охранявани от полиция ежедневно.

В крайна сметка, след поредица лоши резултати с юношите Кириякос бе пратен от Крушарски в щаба на Акрапович, където се окичи с медал и титлата “Носител на Купата на България”.

Втората оставка е на приятелката на Георгиу Мадлен Георгиевa, която работеше в пресслужбата на клуба. Привлeкателната дама, на която столичен вестник лепна прякора “Панагюрското съкровище” явно е решила да последва половинката си и да се отдаде на собствения си бизнес. Мадлен има собствен новинарски сайт в Панагюрище, който развива от години.

“След като така са решили, нека да напускат”, бе лаконичният коментар на Христо Крушарски по темата.

Междувременно Христо Крушарски е назначил нов човек в клуба, който ще се занимава с рекламата. Става въпрос за младо момиче, чието име Кристина. Единственото, което научихме към този момент за нея е, че тя е учила в чужбина.

Малко по-късно от PlovdivDerby.com научихме и къде ще започне работа Кириакос. ВИЖТЕ>>>

 

19 КОМЕНТАРИ

    • 11
      5

      Хахаха,иска ти се жълта курво.Напротив,ставаме по-силни!

    • 2
      8

      Локо да ми мачка каламбаците с дупенца кафявички.

  1. 17
    7

    Жълти продажници. Всеки трябва да е горд да работи при Крушарски. Ако мене ме поканят веднага ще приема да съм част от екипа на Локомотив.

    • 6
      7

      Хахахах тоя пък улавия – пак жълтите му в главата, че и се предлага.

    • 3
      7

      Що не пътуваш бе Станиславчо , не ти ли събраха пари твойте дружки Миленката и Драго.

    • 1
      3

      Може да,да се грижиш за наклона.За друго не ставаш.

  2. 19
    5

    Андрейчо занимаваш ни с глупости.Кажи нещо за концесията на Лаута защо толкова е бавят и Фонда с малката лихва от който се отказа Самоилов

    • 4
      9

      Като си недоволен, бийбси камшика. Направи по-добър сайт и всички от теб ще четем.

      Дейба и мрънкалата дейба…

  3. 2
    15

    Що всички ръководители искат от нас да го……

Коментарите са затворени