Един от най-перспективните футболисти на Ботев (Пловдив) – Кристиан Добрев, все още се дърпа за нов договор. Младокът е получил предложение за 3-годишен контракт, но все още не я ясно дали ще подпише. По информация на PlovdivDerby.com от близки до играча много скоро обаче може да се стигне до споразумение.

Съвсем различна е ситуацията при друг талант на клуба – Станислав Шопов. До няколко дни той ще парафира договор за 3 години с жълто-черните.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Титуляр срещу Левски и то в София. А на негово място влиза Шопов! Браво Желко! Белият в нито един (1) мач, пиша го и в скоби за да е ясно на късогледите с белите очила, не е започвал с юноша, който да бъде заменен от друг юноша.

  2. 2
    5

    Бягай, бягай, вярно че си бургаско селянче, ама не ставай коматевско селянче

  3. 1
    4

    Как няма да се дърпа, като ви разкри какви валета сте… хахахаха

  4. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    6
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА СЪ ПУКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА, ДАЛ ИМИТУ НА ВИЛИКИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФ!!!! ЮРУШШШШШШ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  5. 5
    3

    Трябват му мачове на момчето, иска му се да е на терена. Погледнете говедата как започнаха да налагат свои кадри, ами Морето….не знам дали точно Петрович ще реши да залага на юношите ни.

  6. 12
    2

    ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЦЕНИ ЗАЩО СЕ ДЪРПА, ДАЛИ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НЕ ИГРАЕ, ИЛИ ЗАРАДИ НЕЩО ДРУГО. ИНАЧЕ, ДО СЕГА НЕ СЪМ ГО ВИДЯЛ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМ МАЧ, А САМО ПРЕТЕНЦИИ. ЗА МЕН ЕДИН ЮНОША ЩОМ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ГЛЕДА НА ВЪН, ПО-ДОБРЕ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН! ЯВНО НЕ СЕ ЧУВСТВА СВЪРЗАН С БОТЕВ. ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ВИЖДА КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВУТОВ, СЕРКАН, ЧУНЧУКОВ И ДРУГИ, КОИТО КАТО НЕГО СИ ПРОБВАХА КЪСМЕТА И СЕГА ХОДЯТ НЕМИЛИ, НЕДАРАГИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОШКО, КОЙТО Е В ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ ОТ НЕГО, А И БЕ ПРОДАДЕН ЗА МИЛИОНИ!

  7. 4
    6

    Ами нормално е, защото му се играе, а не го пускат за сметка на анонимни чужденци, които в никакъв случай не са по-добри, но покрай тях някой лапа процент явно за сметка на юношите.

    • 6
      2

      Не заради чужденци, а заради Карачанаков и Вутов влиза резерва първите два кръга. Да се чудиш защо, каквито мачове направиха тези двамата.

    • 2
      3

      Да не сте роднини? Добрев с нищо не е заслужил титулярно място. Не знае как да ритне топката на празна врата. Всички чужденци в отбора са по-добри от него.

  8. 5
    13

    Никой не иска на село в КОМАТЕВО, никой не иска при дънните рибоци…

    Дънните риби завинаги след Локомотив, погледнете класирането! Купата я взехме в най-важния мач в историята. срещу Коматевци! Мачкаме в Европа, евробоец сме, а ботевЪ цъка с Марица! Стадионът ни отговоря на изискванията на ЛЕ,а жълтокожите нямат стадион и са на село в КОМАТЕВО! Локомотив играе пред пълен стадион, а ИНДИАНЦИТЕ са надвиквани от ПЕТ-5- ДУНАВЦИ насред КОМАТЕВО!

    Е, това ако не е мъртъв отбор, кое е??? ботевЪ УМРЯ 15.05.2019…

    • 16
      4

      Най важния мач за вас, защото всеки би се радвал да победи великия Ботев, но не и за нас, защото в Пловдив сте само пълнеж.

    • 5
      2

      Снимай се с класирането, че много добре знаеш кои са дънните (плешиви) риби, а до края има още много кръгове!

  9. 12
    4

    Трябва да се направи всичко възможно талантите, да не бягат. Тука на ход е ръководството. Не трябва обаче да се допуска и футболистите да извиват ръцете на клуба. Все пак трябва да се печели от цялата работа

Коментарите са затворени