Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов направи любопитно изказване преди днешното шампионатно гостуване на Левски на “Герена”.

“Надявам се да играем добре и срещу Левски. Четири точки са добър актив дотук. Надявам се днес да нарушим традицията и да запишем първа победа на “Герена” от доста време. Предишния път не ни достигна малко шанс. Желко Петрович е изключително ерудиран. Видял е доста. Учи ни на хубави неща и се надявам да успеем да ги приложим в мачовете. Иска да практикуваме модерен футбол – да атакуваме, да сме агресивни. Петрович изпипва всеки детайл”, заяви Балтанов, цитиран от “Тема спорт”.

“Не мога да коментира каква е ситуацията и промяната в Левски. Не ми е работа. Отстрани да се коментира и да се дава акъл е много лесно. Това никога не съм го харесвал. Целта пред Ботев е ясна – влизане в шестицата. Но винаги искаме повече. Медали в края на сезона не биха ни стояли лошо. Има много време. И миналия сезон го искахме, но не успяхме да се класираме за Лига Европа”, допълни още капитанът на Ботев.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    КО РЕЧИ , КО ?
    КАТО ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ?
    МНОГО ПРОСТО ПАТЧЕ СИ , КАТО МАЙМУНИТЕ ОТ
    ИНДИАНСКИЯ РЕЗЕРВАТ

  2. 4
    1

    И другия път смейте да кажете пак че феновете са ва сковали и не можахте да са разгърнете кът ората ва да вейба.

  3. 9
    6

    Лъчо, помниш ли преди финала с мегафона пред публиката на Ботев как извика : Бооотев ще прегърнееее….?
    За медалите е същото!
    Ще прегърне хуя ми…

  4. 8
    4

    Тоя да не решил да идва в локото та чака медали. Няма кой да го вземе на Лаута.

  5. 4
    5

    Педераст грозен, не се занимавай с Ботев, а бягай на околовръстното

  6. 5
    2

    КОГА ЩЕ СИ ЗАТВОРИШ ГОЛЯМАТА УСТА И ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА ИГРАЕШ? СЛЕД КАТО С ТОШКО СГОТВИХТЕ КИРОВ, СЕГА МНОГО ХВАЛИТЕ ЖЕЛКО! И ТОЙ, ОБАЧЕ ЩЕ ТЕ РАЗКРИЕ И ЩЕ ТЕ ЗАКОВЕ НА ПЕЙКАТА! А СРЕЩУ ЛЕВСКИ, ВИНАГИ СИ НАЙ-СЛАБИЯ, ЗАЩОТО ДУШИЧКАТА ТИ Е СИНЯ!

  7. 10
    9

    Селяндурският капитан не разбира, че им взехме купата и естествено ще иим вземем и медалите.

    Дънните риби завинаги след Локомотив, погледнете класирането! Купата я взехме в най-важния мач в историята. срещу Коматевци! Мачкаме в Европа, евробоец сме, а ботевЪ цъка с Марица! Стадионът ни отговоря на изискванията на ЛЕ,а жълтокожите нямат стадион и са на село в КОМАТЕВО! Локомотив играе пред пълен стадион, а ИНДИАНЦИТЕ са надвиквания от ПЕТ-5- ДУНАВЦИ насред КОМАТЕВО!

    Е, това ако не е мъртъв отбор, кое е??? ботевЪ УМРЯ 15.05.2019…

    • 6
      1

      Плешив, пак ли забрави хапчетата? Знам, че са много, но ги пий всички, иначе лошо.

Коментарите са затворени