Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович и капитанът на носителя на Купата на България Митко Илиев дадоха изявления пред медиите преди утрешния мач със Спартак Търнава. Вижте ги:

 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Червеите продължават да се гърчат.
    Удоволствието за пловдивчани ще продължи дълго време.
    Гърчовете ще се увеличават!
    ПРОСТО ПРЕКРАСНО!
    БЛАГОДАРИМ ВИ, КУРВИЧКИ НАШИ!

  2. 4
    1

    ИНТЕРЕСНО,СПАРТАК ТЬРНАВА Е ОТСЕДНАЛ НА ГРЕБНАТА ,А КРУШАРСКИ ГОВОРИ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА КАК ЩЕ ГИ БИЕ С КОМАРИ,А БЕ ВИЕ С ВЕНЦИ ГОЛЕМИ СХЕМАДЖИИ СТЕ !

  3. 5
    1

    А ва тая питЪ ми са заклещи в газЪ жа го еба и болтЪ!

  4. 10
    2

    Няма по жалко същество от жълтия помак……..разпрани наебани смачкани и пак се опитват да надигат глава…….а стадион нивгаш завеки…..туй го каза Бутвфъ.

  5. 7
    2

    Абе, Гомнишар къде ви беше публиката с Дунав, щото бяхте 2000 човека?
    Като ви подариха купата Лудогорец, колко празнувахте на центъра…да сравним ли по клипове и снимки, щото всичко е документирано!Тия статисти с безплатните билети повече няма да дойдат!

  6. 2
    8

    Всичкото циганин е ТУШ,забравиха за купи и за европи и за всичко…вдигнем ли стадиона,изчезват от картата…не че сега ги има на картата,130 чавета на мач,срамят пловдивския футбол с тото-курвенлък и празни трибуни..

    • 3
      1

      Ние ако изчезнем, вие пред кой ще се изкарвате много “вилики”?
      Сини и червени ще ви се смеят, че имат в пъти повече фенове от вас, а един Лудогорец, който е от десет години на картата има в пъти повече успехи от вашите.

  7. 3
    3

    мислих да си ударя една злобарка , но тая новина ме преобърна кардинално и отивам на магистралата при турските тираджии , че ме сърби анала за рязан. Така дано се поуспокоя. бай , пичове.

  8. 3
    4

    Ака ми се нещо. Дойдох да се изтропам в тема за локо. Тъпо ли ти е стикс? Ще ми миришеш акото сега. Ех да имаше една черно-бяла фланелка да се позабърша малко. Като ги ушият новите пак ще намина

  9. 2
    8

    Изявление на ФК Локо Пд:
    поради започване строежа на стадион Христо Ботев и големия процент заболели от шока привърженици-локомотивци – ОТЛАГА мача с Спартак-Търнак. Уведомена е УЕФА за насрочване на по-късна дата.

  10. 3
    10

    На никой не му пука бе Андрей,тая статийка няма да мине 1000 прегледа,всички четем и коментираме само Ботев,черно-бялото тото-отборче е отборче със подменена история,без фенове,без дюш и без бъдеще…..Ние,жълто-черните фенове,които сме със смазващо превъзходство в Пловдив и региона,настояваме да спреш да ни занимаваш с отборчето на малцинствата,те да си направят сайт СтолипиновоДерби и да си драскат там Стикс и другите двама лепилара..нашето дерби е със Спартак Пловдив….

    • 13
      2

      Ами то на другото дерби ви видяхме колко сте бързи в изнасянето с насрани г.зове от стадиона.
      И като говорим за по-добрия отбор, нека гледаме статистиката. Тя е с най-голяма тежест. Равенство в първенството, но като добавим мачове за Купи различни и опааа…..чакай да не споменавам думичката Купа, че само като я чуете и пак почвате да се.ете и бягате от местата си.
      Хихихихи, боли, а? И няма скоро да мине

Коментарите са затворени