Днес в Пловдив се състоя съвещание с представителите на Югоизточната група на Трета лига. В него взеха участие Президентът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков, Председателят на ЗС на БФС – Пловдив Димитър Енчев, председателите на останалите седем Областни съвета на БФС, президенти и треньори на клубовете. Беше теглен жребий за определянето на програмата в групата.
Отборът на “Марица” стартира новия сезон с гостуване на “Несебър”, а срещата ще се играе на 3 август, от 18 часа. Първото домакинство на “жълто-сините” е във 2 кръг, срещу “Свиленград”. (Вижте програмата под статията.)
Също днес бе проведено и обучение с представителите на клубовете във връзка с въвеждащото се “електронно първенство” на Трета лига.
Програмата е без междинни кръгове. Четири клуба – Левски (Карлово), Сокол (Марково), Хасково-1957 и Родопа (Смолян) изявиха желание да играят домакинските си срещи в неделя, а останалите 14 клуба – в събота. Единствено 13-ти кръг е насрочен за 24 октомври, четвъртък, заради предстоящите на 27 октомври местни избори. За вероятния балотаж на 3 ноември пренасрочването на срещите извън уикенда, ще става в зависимост дали в съответната община има или няма втори тур на изборния процес. Созопол пък изяви желание да играе всичките си домакински срещи на електрическо осветление и затова те са насрочени с един час по-късно от останалите мачове в кръговете. Резервните дати за изиграване на отложените срещи са 28 август, 25 септември и 16 октомври. Срещата от 6-ти кръг Загорец – Атлетик е отложена заради участието на тима от Куклен в друго, предварително обявено, футболно състезания. Според абзаца по-горе тази среща трябва да се изиграе на 25 септември, ако двата отбора нямат насрочени мачове за някоя от купите. Черноморец-1919 ще играе домакинските си срещи на стад. “Черноморец”, а Димитровград-1947 – на стад. “Миньор”.

 

 

 

 

 

ТРЕТА ЛИГА – ЮГОИЗТОЧНА ГРУПА, ПРОГРАМА ЗА 1 КРЪГ:


3 август 2019 г., събота, 18:00 ч / I кръг:
Ямбол 1915 (Ямбол) - Хасково 1957 (Хасково)                - 
Загорец (Нова Загора) - Розова долина (Казанлък)           - 
Атлетик (Куклен) - Созопол (Созопол)                       - 
Димитровград 1947 (Дмгр) - Борислав 2009 (Първомай)        - 
Несебър (Несебър) - Марица 1921 (Пловдив)                  - 
Свиленград 1921 (Свиленград) - Родопа Смолян (Смолян)      - 
Карнобат (Карнобат) - Миньор (Раднево)                     - 
Сокол (Марково) - Черноморец 1919 (Бургас)                 - 
4 август 2019 г., неделя, 18:00 ч / I кръг:
Левски (Карлово) - Гигант (Съединение)                     -
bulgarian-football.com
ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА НОВИЯ СЕЗОН В ТРЕТА ЛИГА - ЮГОИЗТОЧНА ГРУПА 
МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!