Ботев Пловдив записа нова минимална победа по време на предсезонната си подготовка. Канарчетата победиха Витоша Бистрица с 1:0 в столицата. Срещата се игра на стадион “Летище”, а попадението за жълто-черните реализира Антонио Вутов пред първото полувреме. Канарчетата бяха само с група от само 15 футболисти, като от състава отсъстваха имена като Неделев, Балтанов и Тонев. По 45 минути изиграха каращите проби Уго Коантар и Жак Пехливанов.

Още в първите минути Ботев (Пловдив) можеше да поведе в резултата, но ударът на Антонио Вутов премина покрай вратата на Николай Георгиев. В 17-ата минута Лъчезар Котев стреля крайно неточно, пращайки топката високо над вратата.

В 23-ата минута Лазар Марин опита опасен удар, който не намери очертанията на вратата зад Георгиев. Ботев (Пловдив) излезе напред в резултата с гол на Антонио Вутов в 27-ата минута. Груба грешка в защитата на Витоша позволи на нападателя да се озове очи в очи със стража Георгиев.

Юношата на Левски преодоля вратаря и отбеляза в опразнената му врата за 1:0. В 35-ата минута шут на Антон Карачанаков на метър от границата на наказателното поле излезе в аут. Минута преди края на първото полувреме Емил Гъргоров стреля слабо по земя, а топката бе уловена без проблеми от Коантар.

В 61-ата минута Родни Клустър навлезе към средата на терена и пробва удар, който прелетя над вратата. В 69-ата минута Тодор Гочев получи червен картон след втори жълт за нарушение срещу Кристиян Добрев в центъра на терена. Преди това Гочев направи още няколко нарушения, които принудиха главния съдия да го извади преждевременно от игра.

БОТЕВ Пд: Юго Коантар, Родни Клустър, Атанас Чернев, Костадин Ничев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Жак Пехливанов, Запро Динев, Антон Карачанаков, Станислав Шопов, Антонио Вутов (Стелиан Ангелов, Крис Добрев, Иво Казаков, Димитър Тонев, Иван Василев)

Следващата проверка на канарчетата е срещу Етър (Велико Търново).
Двубоят ще бъде с начален час 18:00 и ще се играе на стадион “Хаджи Димитър” в Сливен в петък.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНИ КОНТРОЛИ! КАКВИ ЦЕЛИ МОЖЕШ ДА ПРЕСЛЕДВАШ СРЕЩУ ТОЛКОВА СЛАБИ ПРОТИВНИЦИ? МОЖЕ БИ НЯКАКВИ ТАКТИЧЕСКИ ВАРИАНТИ, ИЛИ ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА? НИЩО. НУЛА. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ВЗЕМАТ ДА СРЕЩНАТ ВИХЪР ВОЙСИЛ. МОЖЕ ДА ВКАРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ГОЛ! ДАНО НЕ СЕ СЛУЧАТ ТЕЗИ НЕЩА ЗА КОИТО СИ МИСЛЯ! ПРОСТО ТОЗИ ТРЕНЬОР Е ПРЕКАЛЕНО ДОБЪР ЧОВЕК. С МЕКУШАВОСТ НЕ СЕ ПОСТИГАТ РЕЗУЛТАТИ. И КАТО ЗНАМ КАПАЦИТЕТА НА ОНЗИ АРМЕЕЦ, СТРАХ МЕ ХВАЩА. НАСАДИХМЕ СЕ ОТ ТРЪН, ТА НА ГЛОГ!

  2. 16
    9

    Стига с тоя Белия, той вече е история! Сам се провали. Исра на финала такова лайно, че повече неможе. Той беше треньора, той мотивира и определя състава. С резервите щяхме да играем по добре. След мачовете с Цска трябваше пълна почивка за титулярите. Той да не се губи ритъма. Като се сетя и полудявам. Добре го изгониха, но ме е яд за Кочев, той е капацитет

  3. 10
    32

    Ботев сопот са трагедия. Витоша се чудят как да им пуснат гол.
    100% Жълтото изпражнение от 2011 изпада!!!

  4. 25
    8

    Ибрикчиите и комплексарите от Докото да се пребират в кофите за боклук.Там където им е било винаги мястото!

  5. 34
    9

    Без много шум нашите тренират и засега се представят добре в контролите. Трябва да влезат ударно в шампионата. Селекция има. Състава се запази. Очакваме по добри резултати. Да му мислят евробойците. Селекция нула, един дърт педераст, продавач на мачове. Ще им лъснат насраните гъзове съвсем скоро. Още на суперкупата. Ама нашите са виновни, направо са за бой. Трябваше да ги унищожат още на финала и да свърши циганската агония на 15 май, но нищо ще почакаме някой друг месец.

    • 3
      11

      Винаги говорите много предварително и след дербито се чудите къде да се скриете, Палячо.Преди всяко дерби отваряте големи човки, но след мача ред сълзи, ред сополи.Вие бяхте фаворит и на финала за купата! Накрая обаче бяхте, като насрани…чудите се откъде ви дойде.Тия вашите закани преди всяко дерби ги знаем наизуст, Клоун.Истината е, че сте фаворити само в медиите, където вашите жълти журналя надуват жълтия мехур и накрая пук.Много бързо ви приземяваме.На вас жълтите само човките ви са големи…нищо друго.

  6. 13
    17

    Махленски отбор с махленски стил на игра! Нищо общо със стила на Белия! Нищо красиво няма, няма и игра!

    • 16
      7

      Майка ти ми каза че си го лапал целия.Циганин гей и от Лайномотив срашна комбинация…айде чао че сестрати ме чака да я шпоря отново

  7. 15
    22

    Тези контроли със слабаци се правят, за да не се напряга обстановката със загуби, че от 15.05.2019 положението е плачевно в Коматево… една ПЕТА УБИ ВСЯКА НАДЕЖДА в Индианските сърца…

    • 24
      7

      Миризливите цигани много се интересуват от Великия Ботев…щото знаят че никога няма да го стигнат по купи и успехи.Таз година още голове от центъра ще има,а догодина вече ще сте в Б група

    • 12
      3

      Плешивец, не само си супер грозен ами и тъп.

    • 12
      4

      Аре стига с тоя фнал бе Станиславе ! Това ли ще ти е най-големия спомен комплексар?!Само това ли ще повтаряш цял живот?

  8. 11
    6

    Плешивото quzimodo пак първи в темите за отбора на Пловдив

  9. 11
    8

    Дано треньора си направи необходимите изводи след това мачле. А те са , че половината от тези играчи не стават дори за резерви в Ботев. Ако не се вземат мерки, ще разполагаме с много къса, откъм качество ,резервна скамейка.

  10. 19
    9

    Браво! Отборът на феновете с победа във всяка контрола, не като малобройните от Столипиново!

  11. 10
    13

    Шампиони на контролите. Искаме и купа за победите над Гълъбово и Бистрица. Ай ай канарииии

  12. 8
    14

    Вай вай мнугу сми дубри. жа мачкаме ай канаритие

Коментарите са затворени