Шефовете на Ботев Пд се събират днес!

29
4327

Шефовете на Ботев Пловдив се събират днес на базата на канарчетата в Коматево. Причината е заседание на Борда на директорите. Очаква се за него на базата да пристигне и собственикът на клуба Георги Самуилов. Събранието е предварително планирано и на него ще се обсъдят важни за канарчетата въпроси, които трябва да минат през Борда.

Със сигурност началниците на жълто-черните ще дискутират и вчерашното посещение на стадион Христо Ботев на представители на строителната фирма Главболгарстрой. Очаква се до 2 седмици от компанията, която построи много значими спортни сгради у нас, да дадат своята оферта за строителни дейности по стадион Христо Ботев.

29 КОМЕНТАРА

 1. 3
  3

  Остават 66 дни до 1 септември .
  Крановете обаче са спукали гума.
  Редовно вали дъжд , тревата е сочна, става за
  паша от селските индиански леки момичета.

  ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

 2. 5
  6

  Селяните могат да си пишат каквото искат.Факт е,и ще остане записан в историята,че в най-важното дерби бяха заслужено победени.Всичко друго са лафове без значение.Само Локо!

 3. 1
  2

  Ще бият столюпиново лудогорец през крив макарон 4na 0 za лудогорец спират да играят и си вкарват автогол и резултата става 4на1

 4. 5
  1

  Циганитв са вредни.За себе си и за околните.Един кършум в сърцето и контролен в тилаТова е начина.

 5. 11
  36

  Благодарим ви ,г-н Самуилов! Все така ги лъжете, индианците! Завинаги в ботевЪ останете!

 6. 7
  27

  Пичове нема да се плашите. Вече е взето решението. Ще се довършат двете трибуни на които е налят бетон. Другите две няма да се строят а ще се направят магазини, които ще отдаваме под наем за да съберем останалите пари за довършване на стадиона. Дотогава стадиона ще е нещо подобно на летния театър. С кеф може да си гледаш мача от бул. Източен. Успех!

 7. 11
  26

  Га жа довадят крановете ва кьнари?

 8. 8
  24

  Ааааа ние индианците не се хващаме на тези партенки на Андрьо. Той ги пуска само да ни успокоява, ама ний не сме балъци. Питайте Димитър Христолов.

 9. 8
  35

  Колко е жалко да си жълт…. Всичко те лъжат за всичко, а за капак Локото ги наебаха пред цяла България във финала на финалите… Колко ли жълтури, искат да се самоубият точно в този момент?

  • 8
   12

   Що да не би да не ни дадат лиценз.заде ботев. юрууууууш на доматите

 10. 20
  11

  Офертата е дадена. Днес трябва да е приемат. Официално договор ще подпишат към 20.08.2019 г.
  ОБСЪДЕНО Е ТРТЕ ТРИБУНИ ДА СЕ ДОСТРОЯТ И НА ПРОЛЕТ ДА СЕ ИГРАЯТ МАЧОВЕ НА СТАДИОНА.
  СЛЕД КОЕТО МАСОВО ЗАПОЧВА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЕНТРАЛНАТА ТРИБУНА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЧАША.
  СЛЕД

  • 16
   5

   Няма да могат да се играят мачове на трите трибуни,не си измисляЙте новини,защото няма как да се сложи осветление само на трите ,то е предвидено да е на козирката на целия стадион ,а без осветление няма кой да ти даде лиценз за мачове !!!

   • 8
    14

    Нека малко помечтайм, не ни отнемай тази възможност

   • 7
    20

    Не им разбивайтв мечтите хаха те горките са толкова прости, че хуй да им подадеш и за него ще се хванат!

    • 8
     8

     Знам за хуя от личен опит. ОХ, Езе, Ох, Ожболт.. Все е вътре у пазача …

  • 13
   2

   Малограмотен циганин, пише се „ЦиркЪТ“…. .Като за 18 години си стигнал само до 4-ти клас, не се излагай по форумите,а бягай да ровиш в казаните

Comments are closed.