Нова опция за трансфер се отваря пред звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев, научи PlovdivDerby.com.

След пропадането на трансфера във Фенербахче, заради финансовата криза в тима и привличането на “безплатния” Жоазиньо, пред родния техничар се отваря възможност за заиграе на Ботуша. Интерес към него проявява Болоня, научи PlovdivDerby.com. Дали обаче ще се стигне до конкретна оферта от италианците и дали Неделев ще я приеме, за момента може само да се гадае.

Представители на италианския тим вече няколко пъти са посещавали мачове на Ботев Пд инкогнито, за да наблюдават на живо изявите на национала ни.

93 КОМЕНТАРИ

    • Двамата жълти МАНГАЛА как гледат вълшебното кълбо влиза във дивият на Каизер ПАСТЪРМАТА, УЖАС за ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ КРАСТАВИ ШОПАРИ.

  1. 3
    1

    Как ще ги продадат, като единият пуши в съблекалнята, а другия…

    Месеци наред дъвчем едно и също: Тодор Неделев в ЦСКА, Кристиан Димитров в Левски. Единият тук, другият – там, третият – на друго място. Засега обаче, поне на този етап, те продължават да си стоят в клуба.

    Тодор Неделев можеше сега да блести с екипа или на някой роден гранд, или някъде из Европа. Той обаче си стои в Ботев (Пловдив), защото и формата му стои на едно място. Не мърда. В малките мачове Тошко е класа, в големите го няма никакъв. А и на всичко отгоре мълвата гласи, че си позволявал да запали цигара в съблекалнята на „канарчетата”. Никой дума не му обелвал. Даже и Белия не го правил, за да не се нагнети обстановката.

    Кристиан Димитров пък играе колебливо. Ту го има, ту го няма. И когато от Левски извадили оферта, тя се видяла твърде малка за Ботев. И отделно защитникът не искал да отива на „Герена”, защото го било страх от голямото предизвикателство. Е как тогава ще ставаш звезда и герой, след като те е шубе да ходиш в гората?

  2. 5
    2

    УШАТИЯТ “УРКО” от Белозем за БГ. стандартите горе долу става, но извън БГ. е въздух, мързи го да бяга, той никога не е мокрил тениската, мерзелив, помните ли го какъв беше при МЪРИ, като фиданче, а сега като торба за ЛАЙНА, той в Ботевъ – 2011.добре си джибурка взима си паричките и кефа си прави, селски Манталитет.

  3. 10
    2

    Относно обявата за инвентара, който продавам в Белозем…инфо,останаха само 2 мотики и 1 копач, който го давам е така ..бадева… търсете … Тошко

  4. 10
    3

    На финала за Купата на краля в Севиля, между Барселона и Валенсия и двата отбора са имали по около 5 000 фена пристигнали от Каталуния и Валенсия. Интересно ми е жълтурите защо се задоволяват само с град Пловдив. Ми те са господарите и на цяла Испания и Европа. Не си губете времето с черно-белите. Направо отивайте да доказвате, че Ботевь е много по-голям и велик от Барселона и се обявете за Господарите на Стария континент. Това определено ще отива на селските ви амбиции.

  5. 6
    1

    Андрей, защо лъжеш?! ПД24бписа, че БотевЪ са готови да пуснат дебелия БЕЗ ПАРИ в чужбина (жест му правели)… Ти разбира се услужливо проспа тази новина.
    Така, че дебелия също е БЕЗПЛАТЕН. Просто Фенербахче не са глупаци, направили са си проучване и са се отказали от дебелака-мързеливец, който има само 1 мозъчна клетка за да може да диша и са се отказали

    • 2
      7

      Ей тази снимка на Тошко да не ви дава покой всяка нощ. Тя е достойна за експозе с название Победителя Победоносеца или за по голяма яснота ТТТ Тодор Трошача на Траверси. Човека който уби самочувствието на Мартин Луков Помака и дерайлира цялата ръждясала композиция.

      • 3
        3

        За онзи несретник дето имал РД нито един постинг на Ботевист, да е жив и здрав. За Тошко поне 200.Повече от Половината от буфери. Не че ви интересува, просто от любов. Хахах

        • 4
          1

          защото всеки обича да се подиграва с Ушко

      • 4
        2

        Мартин Луков е най-добрия вратар в БГ и няма как един дебелак да му “убие самочувствието ” с един случаен гол. Чакаме да го повтори ако не е случаен

    • 3
      7

      Предполагам от радост. Да не би да се казваш Луков, Мартин Луков?

        • Мараба бе Мартине. Да не си помак, само Мартиновци в помаклъка.

          • 1
            3

            Моли се на Аллах Тошко да замине защото следващия ще е от отсрещната пеналтерия. Разбра ли помак прост. Ай сега си еби майката помашка.

          • Вашата май тъпа, от къде ви копат от прост по прост. ЧврнобЕлски утайки.

      • 2
        1

        Вие действително сте дебили! Как може да сравняваш гола на дебелия, станал заради заспалия Луков с този на Ожболт?! Да ви повторя:не отричам усета на дебелия мързелан в случая с Луков, гол в дерби за престиж! Голът на Ожболт и като атака, и като майсторско изпълнене, и като разбиване на здравето на селско – циганската ви сган е неповторим! Прибавяме, че е вкаран и на финала на финалите по най-гавраджийския начин, е качество от високо ниво! Препоръчвам ви постоянен преглед при психиатър, може и да ви помогне! Болката на аналините ви отвори обаче няма да спре скоро! Плебеи олигофренясали, лапайте си биберона, и си отивайте на село и в Столипиново тихо и кротко! Курви на Локо!

  6. 1
    4

    да Тошко да отиде, и да ги образова – там е и първия университет в света открит от бг учена глава, и магнита проработва остава кешенкери да броят милионите…

  7. 15
    11

    ЧРД НА АЛЕН ЖИВ И ЗДРАВ ! ДА МУ ЛИЖЕТЕ ПЕТАТА, жълти шматки !

  8. 12
    14

    Абе това не е ли Тошко курвата , която полегна на циганите и ние го благотворим ! Правилно викат, че сме прости !

    • 9
      6

      НЕ, ТОВА Е ТОДОР НЕДЕЛЕВ ,КОЙТО ВКАРА СТРАХОТЕН ГОЛ ОТ ПЕТДЕСЕТАКА В МЕТРИ!!!!!!!!!!!

        • 8
          2

          И КАТО ГО ВКАРА,НЯМА ДРУГ ТАКЬВ ДА ГО Е ВКАРВАЛ,НЕ СЬМ ВИЖДАЛ ПО СПОРТНИТЕ ИМИСИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          • 1
            2

            А как подобрихте рекорда на Гинес видя ли ? След петата опразване на кокошарника за две минути Видя!

          • 2
            1

            НА НОРМАЛНИТЕ СТАДИОНИ ОПРАЗВАНЕТО СТАВА ОЩЕ ПО БЬРЗО,И ВСЕ ПАК ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ НА ПО МАЛКО ФЕНОВЕ!!!!!!!!!!!

      • 3
        1

        Едно допълнение, и на най-важния мач на Тодор и на цялата жълта сган им го сложиха от голям по-голям, за да помните (ако можете) че на прехвалеи ягоди с голяма кошница не се отива! Селяндури, да чистите по-често гюбрето, да си прекопвате по-често градините, че трябва да каните ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ! Футболът не е за вас!

        • 4
          1

          МНОГО ВИ БОЛИ ОТ ГОЛА НА НЕДЕЛЕВ, САМО ТОЙ ВИ Е НА УСТАТА, ЕМИ НЯМА ТАКЬВ ГОЛ,С ПЕТА,КСОКЬЛЧЕ,ГЛЕЗЕН,БОЦ, БОЛ ,КОЛКОТО ИСКАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. 14
    9

    ХАХАХАХАХАХА

    Андрешко, не ти ли омръзна от тези балони??!!
    Срам нямаш ли?

  10. 24
    17

    Пардон, станала е грешка! Не е Болоня, а Болярово! Редакцията се извинява…

  11. 29
    20

    Яжте ми мъдете бре ,цигани ,не стига ,че ви подарихме купа ми поне бъркайте лайна в нея и яжте до насита да еба и мангалите ви черни.

    • 10
      13

      Супер значи сам казваш, че си курва на Локо хахаха кефи ме колко сте прости и всички говорите едно и също!!! КУРВИИИ НА ЛОКООО ООО КУРВИ НА ЛОКО !!!

      • 7
        4

        Той ти казва,че купата ви е била подарена защото така е било заповядано , а не,че Ботев са ви я дали доброволно ей-така от добро сърце.

        • 1
          2

          До 00:ти скапана курва на Локото, беше ли там когато се разпоредиха, мача да се продаде, А? Точно вие, Тото-курвите на БГ футбола, просяците на БГ футбола, проститутки те на БГ футбола, ще давате, ха, ха, ха! Тогава ако е така, значи вашите тъй наречени футболисти са ви предали! Цялата ви селско-циганска сбирщина сте нищото на БГ футбола, курвите на Локо! Продажници за къшей хляб!

    • 7
      8

      Леките жени дават !
      Все така да ни давате, курви лековерни !

    • 5
      5

      Ние отдавна знаем, че хем сте прости, хем сте курви.
      Домуша ви препоръча – много сте били добри в свирките

  12. 23
    19

    Интиресът на италианците се е породил след фамоузният гол на Неделев от 50 метра в циганската врата, твърдят запознати.

    • 15
      10

      ИНТЕРЕСА СЕ ПРОЯВИЛ СЛЕД ФАМОЗНИЯ ДЮНЕР , КОЙТО
      УШКО ИМ НАКЪЛЦАЛ В ”АЛАДИН”.

    • 11
      12

      Педали жълти, да не би да сте играли Коматево срещу Изгрев бойс Столипиново, А? Питам защото простак споменава за цигани, а организирани цигани имате само жълтата сган във фен клуб! Та как е свършил мача, а КУРВИ НА ЛОКО?

      • 5
        3

        Цял свят знае кои са циганите в Българското първенство, а именно Локомотив – Пловдив!!!

        • Преди ДЕСЕТИ Ноември вие курвите на БКП ядохте го СЕДЕМ пъти на стадион,, 9- и септември”!!! Това е причината да не искаш да го помниш! Надувай биберона, развратна жено!

    • кабе не бели ли ти точно, Бонке, която ни говореше колко било жалко да се живее в епизодични спомени?!

  13. 26
    7

    Продавам селскостопански инвентар..нов и употребяван..за справка…село Белозем, ще търсите Тошко

  14. 6
    7

    А на подарената кожена купа доволен ли си ма…

    • 7
      4

      Мухльо жълтурски, на финала ви РАЗКЛАТИХМЕ сериозно здравето, взехме си купата, а на вас в действителност ви дадохме на всеки селянин и изгрев бойски циганин по една жива кожена пишка(купа)!

      • 1
        2

        селяни няма по селата а станали от Доко в градо – а купата мърши ви е подарък от нас а не от бфс, блядки и други мафии щото никога никой няма да ви я ей така подхвърли слабаци…

      • 1
        2

        Взел си на майка ти “попския ръкав” !

    • 12
      9

      Плешивецо, кога Локо е продало футболист за сериозни пари, някъде???? Ботев само последните години взе 3 мил евро от продажба на футболисти.

      • 7
        7

        Кой си продал бе, курво на Локо?В какви сънища все се вписвате, и си вярвате? Това да си идиот не било лесно! Жълтият балон, който е обречен на поредното спукване, започнахте на ново да го надувате! Колко пъти го продавате дебелия олигофрен?! Чакайте да научи първо италиански!

    • 4
      2

      А на подарената кожена купа доволен ли си ма…

  15. 15
    7

    Май няма да стане. Притеснява го езиковата бариера.

  16. 15
    15

    Да си ходи, той се изчерпа за Ботев. Имаме юноши, които поне ще изпотят фланелката. Новият бразилец е страшен!

    • 5
      6

      Стикс, плешив помияр, нали казах че нямам време за глупости и да пиша в умрелия сайт, майка ти деба шизофреник!

      ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЯЛА!!!

      • 5
        4

        Какъв Стикс говориш и ти казах да не ми ползваш иметовече. Айде бягай във вашия форум. Мен не ме е срам да призная, че ТОШКО ВЕЧЕ НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ

      • 3
        4

        Тодоре, мъжка курво! Кого ще ебеш бе лешпер?! Ти не си станал на пакистанеца от лангата, пишеш глуплсти! Лапай и локомотивския биберон, и си затвори лайняната уста!

  17. 9
    10

    Ех тази завист… Ама то само детектори там на лаута.

  18. 20
    13

    Изглежда че да ти вкарат гол от центъра е по болезнено отколкото петичка от един метър.Доказателството,вече шест месеца не стихва плюенето по Тошко.Докато от другата страна никой дори не споменава Ожболт ,или както там се казва.

    • 13
      16

      Смешник. Стига си ни разсмивал🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Изглежда, че просто няма какво друго да напишеш?!
      Днес човекът-пета донесъл купата на купите и победата в дербито на дербитата има рожден ден🙌

      • 9
        8

        И кой го интересува рожденния ден на някакъв сърбин ли е хърватин ли? Но всяка сутрин вие се събуждате с кошмара Тошко-Центъра.

        • 10
          10

          И разбира се че гол от центъра е голяма подигравка с вратаря, отколкото от един метър да досуркаш топката до голлинията. След гола от центъра, всеки вратар като види топката у Тошко, дори в нашата пеналтерия, изпитва ужас и застава чинно под рамката на вратата.

        • 8
          5

          Или може би вече е Тошко Кошмара. Целия ви отбор на куп не струва колкото Неделев, затова и никой не ги обсъжда вашите анонимници.

    • 16
      15

      Изглежда се мъчиш да утолиш болката от финала, но няма да успееш!

  19. 18
    15

    Оффф, ся и Италиански тряа да уча!!!

  20. 25
    22

    Ушатия няма да отиде никъде, защото е мързелив, дебел и в главата няма нищо!!!
    Има талант, но нищо повече!
    Ще си изгние на село или, ако някой въобще се излъже да го вземе, много бързо ще го разкрият и съдбата му в Майнц ще се повтори!
    Нищо не излезе от предните 34 “новини” , че го искат…, няма да излезе истина и сега! Занапред още по-малко вероятно!
    Особено след загубения финал за купата срещу вечния съперник, тошкУ няма шанс за голям трансфер! Чорбата, спонсора от Разград или Китай са му единствените шансове, за да изкара някой лев в близките 1-2 години.
    Иначе, завинаги на село! ЗАПОМНЕТЕ ГО!

    • 14
      6

      Ботев Пловдив и в Куртово Конаре да играе винаги ще бъде многократно по-елитен клуб за игра от отборчето с 1 купа и 5000 фена.

      • 8
        8

        За 36 години: Купа на съветскара армия, Титла, супертитла, бронозови медали и купа на България след гол с пета и победа над най-селския клуб в историята!
        Жълтата сган за 36 години има една купа на България и то подарена!!!

  21. 10
    17

    Тошко махне ли се, ставаме на нивото на Витоша Бистрица и Верея. Дано не е вярно.

  22. 14
    18

    Много го искат, ама всеки вика “вземи го ти”

  23. 12
    20

    Андрей стига му прави реклама на тоя,целия свят го искал ама той продължава да рита на Коматево

    • 9
      2

      КАТО СТАНЕШ ЖУРНАЛИСТ И ОТРАЗЯВАШ СЛУЧВАЩОТО СЕ, ТОГАВА ЩЕ РЕШАВАШ МЪРШО…

    • 10
      3

      И ТЕБ МАЙКА ТИ НЕ ТЕ ИСКАШЕ, НО УВИ…

  24. 18
    22

    Канари, пращам ви купата да се снимате с нея 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

    • 26
      9

      Ех тоя Тошко голям трън ви е …… само да драснат че отива в голямо първенството, и зареждате лайнометите, споко мачовете в ЛЕ ще покажат колко ви е заслужена купата !

    • 7
      3

      Ние си имаме повече купи с които да се снимаме.

      • 2
        6

        И коя от тях взехте от нас?
        Шматки…..

  25. 10
    16

    Да отиде с Киро пейката да си правят компания…

  26. 14
    25

    🎈 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 Я НАДУЙ АДРЕЙ БАЛОНА…

Коментарите са затворени