Вижте репортаж и мнението на Желко Петрович след победата на Ботев Пд!

 

177 КОМЕНТАРИ

  1. 23
    3

    Като гледам, въпреки победата срещу именития отбор на Гълъбово, и въпреки, че от началото на годината отбора от Коматево има 3 или 4 победи, феновете вместо да се радват и да коментират галактическата игра на жълтите, те пак са се зачекнали за това колко много са били на финала.
    /Който между другото го загубиха/ Но, на горките хич не им е лесно.
    Всеки който е запознат с провинциалния манталитет, демонстриран ни така ярко от жълтите фенове, знае двете любими думи на селянина: Аз и Най-. За всеки селянин е въпрос на чест да е най-добър, най-голям, най-велик, най-богат, най-умен, най, най, най, най. За жълтите факта че са много, е несъмнено доказателство, че са най-великите. Но сигурно е много болезнено за всеки един от тях, който се има за най-велик, да е съгласен, че за да е той най-велик има още 14 999 също толкова “вилики”

    • 5
      20

      Виж какво момче смотано, този мач можеше да завърши всякак си, просто Фортуна се усмихна на вас този път. Това което не може НИКОГА да се случи е да имате повече публика. Разбери какво ти се казва, защото е много просто, дори за олигофрен от твоя калибър.

      • 21
        2

        Е, и? Какво като сте били повече? Хайде кажи, какво от това, че сте били повече?
        И не казвай никога даже “НИКОГА” защото още помним мач, на който великата жълта публика беше точно нула фена.

        • 2
          14

          Ами много неща показва този факт. Ти можеш ли да кажеш че всеки мач ще ни победите? Можеш разбира се, ама това ще стане ли? Вие самите не вярвахте в това. Кажи ми какво промени живота ти факта че отстранихме Германия в САЩ? Нищо! Приказката свърши и пак сме си същите мърши. Нали?

          • 13
            2

            Сега остава и да обясниш, как в следствие на това, че сте били 15 000 селянина на финала, живота на всички ви рязко се е подобрил.
            Винаги когато реша, че няма как да измислите по-тъпи доводи и вие бързо-бързо ме опровергавате.

        • 2
          11

          А ние помним един мач в който решихте че 3:0 служебно е по малко унижение и решихте да го прекратите. Малко оставаше да си осакатите футболистите.

          • 10
            2

            Типично по селски опитваш да изместиш темата.
            Темата е, че когато сте суперфаворит и си мислите, че купата ви е гарантирана идвате куцо и сакато, когато е сигурно, че ще ядете голям бой не идвате изобщо.
            Какво общо има това с прекратения мач?

          • 2
            9

            Каква е темата бе селски? Изобщо има ли тема? Няма и спор, един мач не променя фактите и статуквото. Дадох ти и пример, ама ти си тъпо парче и не вдяваш. Гледай си ДВД-то и се пръждосвай от тук!

          • Няма мач в който да сте били повече, без значение кой какво очаква. В този сезон бойкотирахте доста мачове по понятни причини. Поне за хора с малко акъл.

        • 1
          6

          Това показва,че Пловдив е жълто-черен!Майната и на купата!И без това ви я подарихме!Ама е много типично за вас,че си отваряте големите усти!Сега ,като станете за смях пред целия свят,тоест,като паднете още във втория,или третия кръг,ще разберете,че тази купа не я заслужавате!Да не говорим,че Лайногорец ще ви спука гьона!

          • Поредното селско лицемерие.
            Значи от една страна, Ботев е по-голям и по-велик защото има повече купи и титли от Локомотив, от друга страна – майната и на Купата.
            Май гроздето е кисело.

  2. 4
    11

    Локомотивци не ги ли е срам да се пъчат така срещу ботевистите,след като на финала бяха 3 пъти по-малко,и общо взето от няколко години са по стотина човека на Лаута?Станаха като Славия,а отбор без фенове е като птица без крила.Обидно е за футболистите да играят на празен стадион,изобщо гавра с футбола,играят си там тото схемите а стотина балъка по трибуните отишли да гледат футбол. Срам за футболен град като Пловдив е такава мизерна посещаемост в А група,да вкарат Спартак или Маричката ще има повече хора на техните мачове,отколкото на мачовете на черно-белите цигани.

    • 13
      3

      На езика на психологията това се нарича проекция. Знаейки ако беше на наше място, ти как щеше да се “пъчиш” и решаваш, че сега и ние се пъчим. Нищо подобно. Просто ви се подиграваме на нелепите опити да изкарате това, че сте били много сган, че е по-важно от спечелването на купата. Типично мислене за едни самодоволни селяни.

      • 1
        7

        На езика на психологията….проекция? Без да подценявам победата ви,това си беше плод на шанс, докато разликата в броя на агитките е закономерност.

        • Това, че жълтите бяха повече, означава само, че жълтите бяха повече. От няколко седмици, феновете на Ботев се опитват да обяснят, че това е нещо друго, но никой не каза точно и ясно какво. “Ние бяхме повече, сещай се”
          Ами не се сещам. А може и самите ботевисти да не знаят какво точно се опитват да изкарат, че означават многото хора на финала.

  3. 6
    4

    15 05-този ник е отново на мекерето МЪРКОВ.Не му се хващайте. Той се дави сам в своята самота и злоба.

  4. 5
    8

    Искам само да попитам десетките милиони фенове на Ботев,как след като сте толкова много и след като сте толкова велики позволихте вашия ,,велик” клуб да стане сателит на друг клуб.И то на клуб без традиции,история и фенове!Нали сте гранд!Нали сте най-старият клуб в България!Нали сте много горди!Истината е,че сте пълни глупаци без капка чувство за дълг,морал и чест!Голяма работа,че сте били повече от нас на финала,ние поне не правим свирки на Лудогорец и не им пращаме футболисти,като кръвен данък.Ай със здраве.

    • 6
      4

      Златински, Д.Бакалов….свирки можеш да правиш на баща ти, когато ти беше майка.

      • 11
        3

        Ние поне вземаме трансферна сума, а вие?? Подарявате им ги или просто си бият камшика? Не сте дорасли да се мерите с Ботев. Нито сте ни на годините, нито на успехите.

        • 5
          8

          Аз поне съм виждал моя любим отбор шампион на България,така че освен ако не си над 85 годишен не може да трогнеш,че си виждал твоя отбор с повече успехи:) А нещо за обръщалките да кажеш?Или за симулативната игра която показва вашия ,,гранд”,когато играе с клуба-майка?Сигурно много боли да си продадеш собствения клуб.Почти толкова колкото да си бутнеш и собствения стадион

          • 5
            5

            Виждал си Велбъжд. Хайде у лево. А дали си го виждал или са те носили на тати на раменете? А може би са ти разказвали? Има вечна класация за отборите от БГ,виж я и се разкарай.

          • 7
            4

            Така е, бутнахме си стадиона и ще имаме нов, не чакаме да се срути, а после да правим скеле от скрап.

          • 2
            3

            Ще имате ама майче…..За 5 години така и не разбрахте,че стадион там на онова място няма да имате.Ай,ебете си путката майна селка,глупаци.То с вас даже не може и да се спори като хората.Повтаряте все някакви глупости като мантра,дето са ги запаметили в кривите ви глави.Ай до скоро,жълта измет бездомна:)И другия път да си измиете гъза,като се дупките на Лудогорец.

  5. 8
    2

    В гонг единия е Цецо Чука, а другия mark1926. Там никой от тях не си позволява простотии. Разликата е в правилата. За “цигани” или “уди кълвача” те блокират веднага. Plovdivderby има друга политика, която стимулира простащината. Дано някой ден това да спре.

  6. 7
    10

    Plovdivderby.com, докога ще търпите този умопомрачен от злоба лондонски имигрант без личен живот и приятели, подвизаващ се тук със 20 ника ( Тодор The Great, Фекал, Велжъжд, Рачо, Анонимен….) да ви превръща форума в кенеф?! Изгони всички свястни потребители и няма НИТО ЕДИН СВЕСТЕН комендар.
    А може би това ви харесва? А може би дори вие му плащате да го прави?

    Ако не знаете как да го баннете, кажете! Аз ще ви обясня

    • 7
      4

      Съгласен съм за всички тролове, но как разбра, че е лондонски емигрант и че са едно и също лице?? Бай Фекал и Тодор дъ грейт според мен са различни хора.

    • 6
      2

      Станиславе, поне променяй стила на писане, когато променяш ника си.

  7. 6
    8

    Plovdivderby.com, докога ще търпите този умопомрачен от злоба лондонски имигрант без личен живот и приятели, подвизаващ се тук със 20 ника ( Тодор The Great, Фекал, Велжъжд, Рачо, Анонимен….) да ви превръща форума в кенеф?! Изгони всички свястни потребители и няма НИТО ЕДИН СВЕСТЕН комендар.
    А може би това ви харесва? А може би дори вие му плащате да го прави?

    Ако не знаете как да го баннете, кажете! Аз ще ви обясня.

  8. 13
    4

    Пичове, игнорирайте Станислав, Стикс, Ожболт петата, mark1926 и т.н. Видяхме го всички във фейсбук – грозноват, напълно плешив, с частично компенсиращо окосмяване на лицето и липса на мускулатура. Явно момчето няма с какво да си запълва ежедневието и затова дразни по форумите. Не му отговаряйте на провокациите, нека да си троли на воля. Той се “храни” от вашето внимание, не го удостоявайте с такова.

    • 8
      4

      Той пише с още поне 3 ника плюс анонимни постове. Реално в този форум има не повече 4-ма локомотивци.

      • 7
        4

        Депресивна обсесия, това му е диагнозата. Лечение НЯМА!

  9. 8
    8

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif
    ДЕЗИНСЕКЦИЯ!!! САМО ЗА КЛОАКОМОТИФЦИ, ХРАБРИ ЛАЙНОМЕТИ УТ СТУЛЮПИНУУ!!!
    ПУФ ПАФ

  10. 7
    16

    Интересно, Локомотив победи и тотално надигра третия в Азърбайджан, който е и евроучастник…А вчера Лудогорец би шампиона на Азерите Карабах. Определно Пловдиския гранд не изглежда безпомощен, а още повече ще засилим мощта си когато в игра влезне Георги Илиев и когато могъщата 5000-на черно-бяла агитка запее на Лаута…

    Очертава се да играем с петима българи в титулярния състав- Марто Луков, Момчил Цветанов като десен халф-бек, Биската като ляв халф-бел, в центъра Петър Витанов и негово превъзходителство Георги Илиев, малко пред тях Димитър Илиев. Вдигаме нивото, което и без това беше като за носител на КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ! Локомотив е способен на чудеса…

    • 10
      2

      Че то и Локото са в евротурнирите – не е явно никакъв критерий. 😀

    • 6
      4

      Локо е утайката на футбола в България! Грозен футбол, черно тото и липса на фенове!

    • 2
      4

      Втора поредна година купата в БГ печели отбор с грозен футбол и БЕЗ ФЕНОВЕ! СЛАВИЯ И ЛОКО

    • 1
      3

      Ебаси и сравненията. Загубата от македонската академия на нЕуките я подминаваш като експрес гара Филипово, а това че за първи път чуваме този отбор от Азърбайджан също не е важно. И как свърза вашата победа с тази на Лудогорец пък съвсем не ми стана ясно. Петима българи….евентуално, голям успех, почти като Лудогорец.

  11. 14
    7

    Тоя пазач Станислав как успява на ден да пише по 100 коментара с различни имена във всички сайтове?

    • 11
      7

      Много е грозен, няма приятели и с какво друго да се занимава горкия? Това му е животецът. То пък един живот…

      • 7
        4

        Има 2 приятелски семейства във фейса,наистина е грозен,но не е глупав.Да кажем че Господ не е справедлив ,а Стксчо освен омраза няма друго.Знам кой е къде живее плъха,но не искам да се цапам.По една или друга причина.

        • 9
          4

          Всъщност изглежда доста глупав и нещастен – според писаниците му тук.

          Все пак само кажи къде живее… Директно няма да се нацапаш.

  12. 24
    9

    Накратко.
    Три синджира роби на Яков Самуилов, КЦМ, ИМЕ и други, производни на БКП, с картонени шапки, храна в кутия бяха надвикани от пет хиляди горди Пловдивчани. Робите се изнесоха за три минути до автобусите за каторгата.
    Пловдив още празнува! 🙂

  13. 28
    15

    Халфът на Ботев Пловдив Тодор Неделев захапа остро фенове на “канарчетата”. Неделев призна за разтрогване с тях и ги запита в кого ще се оглеждат като един ден си тръгне.

    Публикуваме публикацията на Тодор Неделев от “Фейсбук” без редакторска намеса:

    “Сега аз да ти кажа нещо – като си тръгна някой ден ще ви видя в кого ще се оглеждате, защото като Ботев не бие: Тошко това, Тошко онова, а като бие “браво, вие сте най-големите!”. Това е много смешно от ваша страна, след 1-2 мача да ми говорите кой кво да направи… Слезте вие да играете като като сте по-добре!

    Не ми коментирайте снимките, бе! Кво да не се занимавам? На мен ми писна само да ви слушам глупостите… няма да си мълча тук някакви да ми говорят за футбол, където идват само да плюят отбора. Да си мълчат, коментирайте си другаде. Спокойно, като си тръгна, кажи на другите да се стегнат, няма да имаш проблеми с мен!”.

    • 24
      13

      Скаутът на ЦСКА Стойчо Стоилов направо съсипа феновете на Ботев, които преглътнаха поредно тото-таковане на любимия им тим.

      „Грандиозна Сватба в Пловдив!!! Гостите от страна на младоженката, обаче не мога да ги разбера, защо си мълчат….сигурно им харесва?!“, попита Стоилов.

      Той визира мача между двата тима от тази вечер, който по традиция завърши с обръщалка в полза на Лудогорец.

      • 26
        15

        Ами курви сме , вече и на Локото

      • 8
        18

        Вдигай си сам палчета Чернобилска измет облъчена, можеш и в задника да си забиеш едно.

        • 12
          14

          Посочи ми един футболист в историята ви измислена, който да е отказал половин дузина оферти от водещите отбори в БГ, където би взимал двойно повече пари от които получава при нас. Кой, курво скашкана? Каламбура ли, Д. Бакалов ли, Златински ли….кой? Всеки си бие камшика за два лева повече. На Тошко можеш само да му го лапаш и да гълташ.

          • 12
            6

            И най големите тото обръщалки са между вас и Славия и най много разследвани футболисти за уговорени мачове са при вас. Марешки беше решил да започва тренировките ви с детектор на лъжата, помниш ли олигофрен безподобен?

    • 9
      8

      Този пост на Неделев е мн. стар и се учудвам,че още го помниш. Много помниш ти , бре???!!
      Явно паметта ти е силна…защото не е употребявана! …Простак!

  14. 9
    12

    LPFC = Lоs Pederastas FC

    Всичко ми стана ясно!

  15. 25
    12

    Тоше, гледам си се разпенил пак. Бройш платени фенове с картонени шапки и кренвирши в джоба и се утешаваш. Ближеш рани, но то боли ли боли!!
    Запомни, Бонке – КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!! СРАМА Е ЗА ВАС.

    Продаде ли редосеялката?

  16. 24
    22

    Отборът на Пловдив донесе Купата в града ни! Навлеците сте на ракиджийницата в Коматево,която откраднахте от местните хора!

    • 11
      9

      Много обичам да лекувам плъхове. Един вече излекувах.

  17. 32
    13

    1. Ебачът на жълти курви
    2. Пловдивският любимец
    3. Локомотив пловдив

      • 32
        5

        Петнадесет-метнадесет, ама нямат НИ СТАДИОН,НИ АКЪЛ, НИ ЧЕСТ!
        “Селска чест” от Маскани.

    • 14
      13

      ЧернобЕлските отпадъци приключват участието си в ЛЕ преди да са започнали. Алоооу, 8 човека си биха камшика от отбора, къде са заместниците. Искайте обяснение от РакетБашията недейте да висите тука като сополи.

  18. 19
    9

    Жълтите циганки повтарят само едно и също – 15/5. Понеже няма с какво друго да се изтъкнат, повтарят като папагали. Жалка пасмина!

    • 12
      10

      Ами това е факт бре серсемин. И Лудогорец се хвалят с 8 титли, ама и те като вас нямат публика и история.

  19. 30
    10

    Кой спечели купата за 2019 година?
    а. Локомотив Пловдив
    б. Локомотив Пловдив
    в. Локомотив пловдив

      • 10
        4

        да. БотевЪ е жалка картини.
        Стигнахте дотам, че да плащате на статисти за фенове…като Лудогорец- вашия кораб майка

  20. 18
    7

    Жълти курви на Локо, къде е Купата, нашата е на връх Вихрен, обикаля страната,за да носи черно-бялата слава, а вие Петичковци в жълтурско сте по тихи от змиите.Един Мияч на паници и картонени шапки сере, но ни е си го знаем!

    ЗАПОМНЕТЕ, САМО ЛОКО! ЧЕРНО-БЕЛИЯТ ГОСПОДАР ЩЕ НАСИЛВА БЕЗКРАЙНО СВОЯТА ЖЪЛТА КУРВА!

    • 11
      14

      На връх Вихрен пътува към дома си Кюстендил при Емо Наков.
      Нашите купи са много и са във витрините ни!

  21. 7
    9

    Видяхме ви, че нямате фенове! Цяла България има телевизори и ви видя, че нямате и 1/3 от феновете на БОТЕВ!
    Факт!

    • 8
      7

      Аз виждах само фенове на Локомотив Пловдив и някакви докарани мъртви души , не фенове на жълтото отборче. / За това и футболистите ви не играха, като видяха, какви уроди бяха докарани на стадиона да ви подкрепят, без да знаят какво правят там.

      Локомотив победи заради феновете!!!

  22. 5
    6

    Миячът на чинии сам ще опази, ей това черно-бяло море и си ги говори! Полицията разположили два кордона ченгета ,за да няма нахлуване, но Миячът бълнува “Локо няма фенове, аз сам мога да ги опазя да не нахлуят”… това излиза от думите му???

    Нека да видим и черно-бялото море…

    https://lokomotivpd.com/blagodarim-vi/

    • 6
      6

      хахахахаха черно бял море хахахахахаха:)))))))))))))))))))))))))))))
      Половин сектор мангалчета срещу 15 000 ботевисти!

  23. 8
    12

    Да ти еба и купата! Покрай тая купа всички разбраха, че Локо няма фенове!

    • 6
      8

      пиши си глупостите не пречиш. 100% си е някакво диво село.

      В Пловдив на всякъде децата са с фланелки на Локомотив Пловдив, носителя на купата. Деца възрастни, всички са с фланелки на Локомотив Пловдив.
      Купа и фенове и господар е Локомотив Пловдив!!! Факт !!!

      • 8
        5

        Глупости – моите деца са с фланелки на Ботев.

        Размотавахте се 4-5 дни след финала черно-бели из града и дотам беше. Както се и очакваше де. Толкова му беше на бай Мангал.

    • 8
      6

      ботяф 2011, нито купа, нито фенове, нито стадион . да си фен на нещо изчезващо е за съжаление ! съжелявам останалите малко фенове на ботев. Съдба!

  24. 7
    6

    Наздраве, Пловдив!
    Една петичка за платените фенове на малкото жълто отборче и ги закривам!

    Купата е черно-бяла!
    Размазани на терена, размазани на трибуните. Пловидв е черно-бял!!!

    Наздраве Майниииииииииииии. Прзнувайййййййййййййййй

  25. 6
    7

    Чакаме праника, черно-бели братя!!! Жълта тишина на финала на финалите и строителна тишина на 01.09.2019 НЕДЕЛЯ на Източен 10 Строежа. Стадионът няма да се почне отново, благодарим , г-н Самуилов!Вие сте подобие на Уди кълвача, но кълвете жълтокожите сърца, отнемате им най-ценното, браво ,УДИ…

    Междувременно, Локомотив е с купа взете от кривите глави без стадион и се ремонтира стадионът на Лаута за Евротурнирите ЛЕ, благодарим, г-н Крушарски, известен като Купоносителят…

    • 6
      5

      ботяф 2011, нито купа, нито фенове, нито стадион . да си фен на нещо изчезващо е за съжаление ! съжелявам останалите малко фенове на ботев. Съдба!

  26. 6
    5

    С безплатен транспорт с говеда с врачанци, с гърци и неаполитанци малко над 4 000 фена събра Локо на финала, а БОТЕВ 15 000!
    ОТБОРЪТ НА ФЕНОВЕТЕ!

    • 7
      7

      Около 2000-3000 са били реално феновете на Ботев. Другото е било докарано с безплатни рейсове от фирми с безплатни сандвичи и безалкохолни. През целият мач само феновете на Локомотив Пловдив се чуват на стадиона. Нали се сещаш ,че ако наистина е имало толкова колкото казваш, нямаше да се чуват.
      Отборът на Пловдив е ЛОКОМОТИВ. Победа на терена , победа на трибуните!!!

      • 6
        2

        Видяхме кой е отборът на Пловдив! Всички имат телевизори и виждат жълто море и сгушени циганчета от Локо в единия ъгъл

        • 4
          5

          Видя се- Локомотив Пловдив! Победа на терена, победа на трибуните!

          • 6
            2

            1/3 от публиката на Ботев не можаха да съберат фенове мангалите

      • 3
        3

        Хахахах смях, кой имаше безплатна екскурзия манго

  27. 14
    6

    Една пета, и ги пращам в столюпиново жълтите амеби с платени фенове!!! Казах!!!

    • 5
      5

      Купата на хилядолетието за Локо! След хиляда години пак купа за малобройните!

    • 5
      3

      Само да не ни излагате в Европа

  28. 5
    9

    Успех на отборът на Пловдив

  29. 10
    5

    Добро со играли ,доста со тръчали, али со имали и шанса.
    Само дека пари нема , има баберика ненужници.

  30. 5
    7

    ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА СИ ТРЪГВАТ НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ (ОСНОВНО БЪЛГАРИ) ОТ ПРЕДХОДЯЩАТА. ТАКА БЕШЕ С ГЕНОВ, ПОСЛЕ С ТАСЕВ, А СЕГА И С ШОПОВ. ДАЛИ ЗАЩОТО СА СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ, ИЛИ ЗАЩОТО “ЧУДЕСНИЯТ КОЛЕКТИВ” НЕ ГИ ПРИЕМА? ХАЙДЕ ДА СИ ЗАДАДЕМ ВЪПРОСА: АКО ШОПОВ ОСТАНЕ, КОЙ ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНЕ? СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДИН, ДЕТО САМО ЗНАЕ ДА ВРЪЩА ТОПКАТА НАЗАД И БЯГА КАТО МУХА БЕЗ ГЛАВА. ПО НЯКОЙ ПЪТ ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ АХА ЩЕ СЕ СПЪНЕ. ИНТЕРЕСНО Е КОИ СА ИГРАЧИТЕ, КОИТО НЕ ХАРЕСАХА ТРЕНИРОВКИТЕ НА КИРОВ. ЗА ДА КАЖЕШ ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА СМЕЛ И ДА СИ НЕПРЕКОСНОВЕН. КОИ СА ТЕЗИ? ДОСЕЩАТЕ СЕ, НАЛИ. ПРЕЗ ГОДИНАТА СЕ ВИДЯ, ЧЕ НИ ЛИПСВА ВИКТОР ГЕНЕВ. ЗАЩО ЛИ? И КОЙ ИГРАЕ НА НЕГОВОТО МЯСТО? ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ ВЪРНЕ ГЕНЕВ? НАЛИ Е СВОБОДЕН АГЕНТ? ЗАЩО БАЛЪКОВ ГО ХАРЕСВА, А НАШИТЕ ОТ БОТЕВ ДРЕМЯТ? КОЙ ЩЕ ИГРАЕ ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ, СЛЕД КАТО СИ ТРЪГНАХА МЕЛЕДЖЕ И ЮСЕИН? ВИДЯ СЕ, ЧЕ РАДО НЕ СТАВА! КАКВО ПРАВИМ С ФУТБОЛНИТЕ ИНВАЛИДИ, КОИТО ВЗЕХМЕ ПРЕЗ ЗИМАТА? ОНЗИ БИВШИЯТ АРМЕЕЦ ЩЕ ОТГОВОРИ ЛИ? ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ! САМУИЛОВ ДАЛИ ЗНАЕ КАКВИ СА МУ СЪВЕТНИЦИТЕ? ТОЗИ ТРЕНЬОР ДАЛИ ЗНАЕ КОИ СА ГОТВАЧИТЕ И ДАЛИ Е ПРЕДУПРЕДЕН КАКВО ГО ЧАКА? ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВПИШЕ В БЪЛГАРСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ? САМУИЛОВ, САМУИЛОВ, СМЕНИ ТРЕНЬОРИТЕ, НО НЕ ОТКРИ ПРИЧИНИТЕ ЗА ФИАСКОТО! ЛОШИТЕ ДОКТОРИ ПРАВЯТ ТАКА: ЛЕКУВАТ СИМПТОМИТЕ, НО НЕ И ПРИЧИНИТЕ! ДАНО ДА ТИ СВЕТНЕ ЧЕРВЕНАТА ЛАМПА, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ СВЕТНЕ СИНЯТА, КАКТО КАЗВАШЕ ИДИН ГОЛЯМ ЧОВЕК!

    • 13
      1

      Виж ся` кавал …Понякога имаш мн. добри попадения и звучиш убедително…Днес обаче не е така.. Имам чувството,че коментарът ти сякаш е писан от някакъв …имитатор…Като си тръгнаха Генов и Тасев какво стана??? Да не би да заблестяха някъде??! Кариерата им зацикли и се видя ясно,че не са били за Ботев…За Шопов съм раздвоен…В него сякаш има стаен някакъв потенциал,но той така и не успя да ни го покаже…Генев сякаш се лута , а Димов се оказа …провал..Провал между другото беше и Даниел Златков…/ говорим все за Bg футболисти…/
      Иначе съм съгласен с теб,че зимните попълнения се оказаха несполучливи..

  31. 16
    10

    Желко: Неделев се отличава от другите в Ботев , има шкембе, двойна брада, ракрачени уши, гласът му е женски, а характерът тип- ако може някой друг да го свърши, както беше на финала на финалите 15.05.2019 напълно се скри като мишок! В резултата Локомотив вдигна купата на купите чрез гол с ПЕТА на Ожболт 12

    • 4
      11

      Купата на хилядолетието вдигна Локо. Следваща купа след хиляда години пак.

    • 7
      2

      НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,КАК ГО ВИДЯХТЕ ГОЛА С ПЕТА ЛИ Е ,С ГЛЕЗЕН ЛИ Е,А ПЬК ОТ 50 МЕТРА НА НЕДЕЛЕВ ,КОЙТО ЛЕТЕШЕ ДОСТАТЬЧНО ДЬЛГО ВИДЯХА ГО ОТ КОСМОСА,САМО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ,КАК ВИ ГО ВКАРА,Е НЯМА ТАКЬВ ГОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  32. 8
    5

    Доволен сън. Тази година няма да допуснем 17/1.
    Ще вземем поне 17/3

  33. 11
    10

    Кошмарът на жълтите-Георги Илиев се завръща с ЧЕРНО-БЕЛИЯ екип и ще шибай жълти
    Мастии

  34. 11
    13

    ДА 15.05 НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ ТАЗИ ДАТА ЖЪЛТИ МИСИРИ!!!
    КУПАТА НА КУПИТЕ Е ЧЕРНО-БЯЛА

    • 8
      8

      Споко неврона! Ще го говорите това още 100 години, щото няма да стигнете до финал за да се срещнете отново с нас!

  35. 24
    9

    Ся` буферите изобщо не осъзнават,че тяхното присъствие в темите за Ботев всъщност е полезно. Защо ли? Ами защото противоречията винаги тласкат света напред…Всяка критика /дори и тази която е изсмукана от върха на пръстите… и… най- гнусната/ действа отрезвяващо и мобилизиращо…Напоследък обаче манговците съвсем му изпуснаха края. Изчерпаха се….повтарят едно и също и то с такава примитивна злоба сякаш са побеснели кучета с пяна на устата. Ами пишете си като ви се пише…Остава ви още малко! Нека ви припомня една притча братя буфери…” Полетяла една чучулига эповярвала си и започнала да се издига нагоре… докато в един момент приближила слънцето което изгорило крилете и и тя тупнала опърлена на земятя”

      • 17
        6

        Мангал пишещ на шльокавица дава акъл как да се пише ? Ебахта в миризливата циганка,гурлива сиринясала.Марш в казана да нанкаш !

      • 10
        2

        Ти си последният човек на този свят който ще ме учи на правопис!

  36. 14
    18

    Още кръв серете и покаете жълти мисири.. след 15.05..но така ще е винаги… защото това е историята,а тя не се променя

    • 17
      10

      Стикс, главата в тоалетната чиния и се потапяй дълбоко.

    • 10
      4

      Не се ли променя? Кой го казва. 😀 😀 😀

      19?6

  37. 13
    18

    Къде е Вутов та, къде е Вутов…все едно за Ван Бастен говорите ….такива като него в нашата махала имаме поне 5 човека….иначе …какво да ви кажа….а сетих се……слушайте няма да повтарям……Анте я центрира..и ОЖБОЛТ..с пета….мощнооооооо го заби ..на жълтите в г…….ъ…….зааааааааааааааа…….. ха-ха-ха

    • 18
      10

      Не ,Стикс ….Тираджията ти го заби здраво в дивия. И то за няколко цента в повече

  38. 8
    7

    как е канари аз сам далече Вутов защо не играе.само БОТЕВ.

  39. 14
    1

    Някой знае ли защо Вутов не игра в контролата

  40. 22
    12

    Браво! Успех на отбора на Пловдив! Многохилядните фенове на Ботев заслужават добър отбор.
    Отбор с голяма публика е отговорност. Който не може има и квартални отборчета с половин сектор фенове!
    Успех на Ботев

      • 11
        12

        Както казваш (НА) предвид имам, че не можете и 1/3 от публиката на Ботев да съберете, мангали малобройни, за това сте малцинство

        • 10
          11

          Хахаха абе къде ти е купата, стадиона ? Как е да си курва на Локо и цигани да те ебът а ? Ако знаеш как ни ебе нас колко сме били хаха вас явно много ви грее 🙂 еми ще ти кажа, че няма такъв кеф да вдигнеш купата пред 15 000 потни селянина, които не си знаят песните!!! Айде със здраве селски!

          • 8
            9

            Купата ми са 3 ТРИ и са във витрината, а не в хола на Емо Наков.
            ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ, ЧЕ НЯМАТЕ 1/3 ОТ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ

          • 8
            7

            Хахаха ти от къде знаеш нашите къде са ? Идвал ли си на Лаута палячо или те е страх а ? Купите са 3 на 3 и с победите ви водим аххаха айде ся радвай се, че сте повече боли нЪ гЪзЪ!!!

          • 11
            8

            Мангал, на Локо и на Кюстендил като събереш купите на България имате точно 1 ЕДНА, а другото е шампионската с наркопарите на Жоро наркомана и суперкупата, но тях Емо Наков си ги взе и си ги сложи в хола. Това го даваха по Нова в предаването Кошмари в кухнята, къде Наков ги показа купите.
            Така,че вие си имате единствено черни насрани задници.

          • 12
            7

            От Локото съм ама само да ти кажа на нас тепърва ни предстои голямото ебане ,не че нещо ама като ги гледам жълтите този сезон ще са фактор неуспорим във първенството и за купата.
            Другото е че влагат големи усилия да си обиграват младите играчи.
            Ще берем ядове този сезон то е видно.

  41. 11
    15

    Желко, все така да играе ботевЪ от Коматево.Харесаха ми много… Имам добро сърце, като наближи осмия кръг, пиши да ти помогна с багажа и куфарите, че тогава играете с Ожболт 12 Петата и компания, твоя край, Жалко…

    • 15
      12

      Каква пета бе братчед? Цяла България видя, че нямаме фенове. Станахме за смях на Славия!

    • 7
      7

      8 кръг както гледам е доста далеч до тогава Ботев ще имат доста добър точков актив,но ние каде ще сме………..
      8 кръг ти ако носиш на Желко куфарите някой друг от локомотив ще носи некролога ти към Рогош братле.
      Реално гледай каде сме ние локото каде са Ботев.А и другото септември започва строежа на стадиона им има договор със ф-ма Сиенит който влиза във сила от 03.09.2019 г.

  42. 18
    11

    Канари, само да попитам, при силен удар топката като прехвърли оградата зад агитката, дали се озовава в някой двор при доматито?

    • 11
      9

      Да попадна в двора на фен на циганското,миризливо отборче,пришълеца от КИстендил ! Запознай се колко от вашите гниди живеят точно там в това “село” !

Коментарите са затворени