Зверски труд кипи на стадион Локомотив показа проверка на PlovdivDerby.com. Ден преди жребия за Лига Европа на Лаута не жалят средства и усилия, за да превърнат съоръжението на черно-белите в едно прекрасно място, което да получи трета категория на УЕФА. По груби разчети сметката за Христо Крушарски ще излезе доста дебела (със сигурност 6-цифрена сума), но собственикът на смърфовете е решил да направи така, че след 30 години Пловдив пак да посрещне мач от ЕКТ.

Първото място, което посетихме бе залата за пресконференции. Тя вече е двойно по-голяма.

Стената към една от стаите отзад е бутната, за да може залата да се разшири двойно и да може да приеме всички медии, които ще се акредитират за мачовете на Локо Пд. Специално място ще бъде отредено за камери и оператори. Специализирана фирма се е заела с интернет покритието на стадиона и отделните помещения. Монтират се специални рутери, които да понесат натоварването.

Фитнесът се превръща в огромно ТВ студио. Всички уреди от там са извадени, а огледалата ще бъдат покрити със специално фолио. На козирката също кипи труд. Там се поставят 3 скари, върху които ще се обособят 3 места за телевизионни камери. Като стана думи за камери, на Лаута вече разполагат с 14 нови охранителните такива.

Някои от тях са от последно поколение и струват по няколко хиляди лева бройката. 1 от тях вече е монтирана на централната трибуна, а обсегът и е чудовищен. Тя може да заснеме лицето в HD качество на всеки един фен на стадиона, дори той да е на Бесика, в сектора за гости или на Спортклуб. С камери се сдобиват постепенно и всеки един от входовете на стадион Локомотив. Това обаче не е всичко.

От Локомотив Пловдив са поръчали и задължителните турникети за всеки един от подстъпите към стадиона. На Лаута вече всяко едно място ще бъде номерирано, а трибуните ще бъдат разделени на отделни блокове. През Протикет всеки фен ще си купува определено място, а чрез турникетите той ще бъде насочван именно към съответния блок и седалка.

Зад вратата от към южната страна на стадиона се зачимяват няколко десетки квадратни метра с естествена трева.

Това изискване на УЕФА е за загряващите футболисти. На пистата пред южната част на Централната трибуна ще бъде обособено място за външно ТВ студио. Поръчани са нови скамейки, които ще заменят старите реликви. Рекламодателите на стадиона са уведомени, че трябва да подготвят и доставят нови рекламни пана. Съблекалнята за гости също е разширена от към места в нея. Тази на домакините е освежена. Обособена е и вече стая за допинг контрол.

Извън самия стадион се подготвят цели 4 паркинга. 2 за зрители – До волейболната зала и до малкото изкуствено игрище. ВИП паркингът ще е и където е сега, зад централната трибуна, но той ще бъде старателно разчертан. Още по на юг към сектора за гости пък се обособява служебен паркинг. Входът за сектора за гости, на който вече са поставени 1/3 от седалките ще бъде отремонтиран, а калният и обрасъл с храсти път до него ще бъде превърнат в добре поддържана алея.

Това са само част от подобренията, които се правят на Лаута и които репортер на PlovdivDerby.com видя и засне. От Локомотив ни информираха, че всеки един служител е натоварен с определен брой задачи, които трябва да изпълни и за които отговаря. Работата не спира в 17:00 часа. Напротив. След като жаркото слънце позагуби от силата си, започва да кипи още по-усилен труд, разкриха работници пред нашия репортер.

Мачовете от Европа ще минат и замина! 1, 2, 3 или колкото съдбата е отредила за Локо Пд през тази еврокампания. Но всички средства хвърляни през последните седмици ще останат. Подобренията ще са налице и за предстоящите шампионитни срещи от Първа лига. Феновете ще се наслаждават на удобствата, журналистите ще работят при много по-добри условия, футболистите ще влизат в едни европейски съблекални, ще сядат на модерни скамейки. Сигурността на стадион Локомотив ще е на Европейско ниво за години напред!

Заради всичко това PlovdivDerby.com поздравява футболен клуб Локомотив Пловдив за положените усилия и вложените средства!

Купата на България на практика е на път да вдигне нивото на черно-белия клуб поне с няколко пункта!

П.С: Докато подготвяхме този репортаж още на място, на стадион Локомотив непрестанно влизаха и излизаха камиони и друга строителна техника!

111 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    6

    Браво на Крушарски.!! Тази многобройна локомивска публика заслужава стадион!! Държавата да отпуска пари за отбора на Пловдив

  2. 8
    4

    за Локо строят стафион, а на папагалите кур от католик

  3. 1
    3

    Браво на Крушарски. Ако ще и един мач да изиграят в ЛЕ, ама дано да е в Пловдив. Седалки на рушаща се бетонна трибуна….дано да си струва.

  4. 12

    Пичове ЛОКО БОТЕВ СПАРТАК МАРИЦА ВСЕ Е ПЛОВДИВ ОТ ФЕЛИБЕТО ПО ВЕЛИКО НЯМА САМО ПЛОВДИВ

  5. 17
    35

    Пожелам лайнута да заприлича на стадион.Крайно време е Свлачището да е удобно за всеки.Не ви се вярва цигани,но е истина.Искрено го искам дори аз патриота,мангали грозни.Заради 50 крайномразещи потници, няма да си променим манталитета.А че сте цигани от люлка до гроб е от създаването.Каква съдба цигани завинаги

    • 22
      7

      Разбирам те напълно !
      Кошмара няма край !

    • 20
      6

      РАСОВА ХИГИЕНА ….СЕЛЯНИН ОТ СТРЯМА……..дасиебамайкатапуткинскалелина ако не стана от Локомотив.

    • 16
      6

      Сякаш сдружението от Коматево е загубило финал , така кълнеш ,
      като дърт мангал !
      А аз ви пожелавам Пловдив да го гледате само от околовръстното,
      никога немитите ви крака да не стъпят на асфалт.

    • 1
      5

      За каква расова хигиена става на въпрос, ИЗГРЕВ БОЙСКИ МИРИЗЛИВ ЦИГАНИН?! След финала селско-циганската сган действително сте откачили! Няма едно нормално изявление в сайта от жълтур! Идиоти, и курви на Локо! Само с трайно смучене на биберона, може да се успокои те, но за аналите болки ви гарантирам, че ще продължават години! Долно, нагло племе!

    • 2
      2

      ЯЖ ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ И ЛАЙНА МИРИШЕШ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА.

  6. 33
    18

    Локомотив Пловдив след 1989-та : Шампион, супершампион, бронзов медалист и носител на купата на България!
    Ботеф след 1989-та : Една подарена купа, още една безсмислена супеткупа и едно 4-то място с 20 милионен бюджет!
    Всеки да си направи равносметката кой-какво е постигнал след комунизма!

    • 21
      9

      Не е лесно да си жълто жалкарче от Стряма……всички селяци от Бутвфъ.

    • 13
      19

      МАНГАЛ не си приписвайте успехите на Велбъжд

      • 11
        20

        Разправят, че купата била при Емо Наков в Кюстендил – вярно ли?

        • 3
          1

          Не знам бе бате! Ний мангалити ни сме я виждали!

      • 1
        1

        Сопотски каракачанин налапай парчето на Езе и си уталявай мъката

    • 17
      24

      Шльоко след 1990 кучка на балканската мафия.4 убити президента,трима мангала,останалото,борци.То не бяха линейки,зърнопроизводители,турски преводачки,черешки,цигански остап бендовци,тотоиграчи,фармцефти.Вие сте срам.Обида за града ни,кюстендилски сливи миризливи.Отбор на мафията,отбор на малцинствата.Бухенвалд.

      • 13
        3

        Жа кайш ли нещо за обира на века КТБ ва да тейба.

      • 2
        5

        Ти действително си изрод! Ти в какво време живееш, бе жълт педал?! Можеш ли да се ориентираш в действителността?! Спрете с тази некачествена изгрев бойска дрога, вижте колко сте далече в нищото! Пълни нещастници!

    • 4
      5

      И все повече намаляващи фенове

      • 3
        2

        и Планетата намаймуните не можете да напълните, индианци

    • 12
      8

      “Локомотив”Пловдив след 2001 година…тогава бронзовия медалист 1999.2000и2001 и финалист за купата 2001 “Велбъжд”Кюстендил се премества в Пловдив заедно със собственика,управителния съвет,спортно-техническия щаб и футболистите си закривайки завършилия на 4 място в южната Б група “Локомотив”Пловдив.Това е началото на възхода на този тим ,преди това от 1978 до 2001 “Ботев”Пловдив е абсолютен доминант като само веднъж за тези 24 години /почти четвърт век/един-единствен път е след съперника си -пред 1992 година .По-старите фенове помнят случая с закъснялата линейка довела до умишлено забавяне на мача “Локомотив”София-“Локомотив”Пловдив с 30 минути и завършил с курвенската договорка за 0-3 /точен резултат достатъчен да бъде изпреварен “Ботев”Пловдив с един гол за третото място.Това е истината.Има и продължение,на 29.09.1992 “достойния бронзов медалист”е размазан от “Оксер” с 7-1 /най-голямата загуба на български клубен тим в европейските турнири,като французите пропускат поне още толкова чисти голови положения!Всичко което съм написал е абсолютно точно и може да се провери.Така,че годината на възхода е 2001-преместването на мутренския тим “Велбъжд”Кюстендил в Пловдив.
      /.

      • 7
        9

        Още ви държи влага номера с линейката , и тогава от страната на булката.

        Като си толкова паметлив, кажи нещо и за Овчарчето Калитко /Бог да го прости Чико /
        Всеки отбор е бил и от едната , и от другата страна, но вие сте вечните ревльовци , нищо мъжко , не напразно чичо Венци ви нарече ”жени”

      • 1
        6

        Локомотив не е закриван никога, лайнян изрод! В никакви документи, никъде не се споменава такъв АКТ! Само в празните ви квадратни глави витаят такива простотии, за разлика от вашия Металик! Оригиналния Ботев не е закрит, а Металик е прекръстен на ботевЪ, защото не може да носи името Ботев! Само с големи свирки в Крумово на бате Митко може да ви се върне името! Долна, нещастна, курвинска сган!

        • Да разгледаме сега юридическият аспект по отношение на преобразуванята на дружествата.В правото се използват 4 основни термина в това отношение:
          1)”вливане” – Дадено дружество (А) се влива в друго (Б), като (Б) приема пасивите и активите на (А).Влятото дружество (А) прекратявя съществуването си.;
          2)”сливане” – Две дружества се съединяват, като новото е правоприемник на двете стари.;
          3)”разделяне” – Дружеството прекратява съществуването си и от него се създават две нови. и
          4)”отделяне” – Дружеството, което се отделя наследява части от старото дружество.
          Обръщам внимание на терминологията, защото “обединение” не се използва като правен термин, по отношение на преобразуваниата на дружествата. Очевидно, когато говорим за обединение, трябва да уточним за какъв тип обединение става дума – “вливане” или “сливане”.

          През лятото на 2001 г., буквално за броени часове, отбора на ПФК “Велбъжд” (Кюстендил) стана ПФК “Локомотив 1936” (Пловдив).Как точно стана това:
          1)ПФК “Велбъжд” АД (Кюстендил) се премества в Пловдив;
          2)ПФК “Локомотив” АД (Пловдив)се “влива” в ПФК “Велбъжд” АД (Пловдив) и
          3)ПФК “Велбъжд” АД (Пловдив) се преименува на ПФК “Локомотив 1936” АД (Пловдив).
          Така, напрактика, настоящия Локомотив (Пловдив) е наследник на “стария” кюстендилски “Велбъжд”, а “стария” Локомотив (Пловдив) е прекратил съществуването си и от 18 години вече е в “историята”!

  7. 55
    28

    Жълти курви, Локото когато трябва има публика! Видя се и на финала, където въпреки не добрата визия на клуба и отбора през последните години в софия отидоха около 7000 черно-бели! Представете си, колко щяха да са, ако клуба и отбора бяха на висота? 2 пъти повече!
    А вие жълти селяндури, така се бяхте надъхали за победа и купа, че чак и 3-4000 безплатни билета раздадохте по ПИМК, КЦМ , Житница и т-н…На всичкото отгоре, като символични домакини приписахте на ваша сметка и неутралните фенове дишли на мача, както , но закъпили билети за закрития с козирка сектор, заради чакваните дъждове!
    Да, ама накрая се чу, коя публика пее и коя е само на екскурзия!
    Тези, дето пяха и подкрепяха, взеха и най-важната купа в историята на пловдивския футбол, а туристите в жълто се изнесоха за 2 минути след края, все едно някой пусна водата в казанчето! …И лайната изчезнаха в канала😁
    От тогава живота и за двете страни е друг!
    За черно-белите вечна гордост, а за загубилата финала сган, вечен срам и подигравки!
    Сега, ако има подобен финал, никога няма да сте толкова, защото сте насрани, а има защо! Определено!
    Искам ви тихи, жълти отрепки!

    • 21
      25

      Локото когато трябва имали публика, а ? Затова на финала, на най-важният ви мач, бяхте само 5500 човека. Това значи, че толкова ви е капацитета. Кога, ако не на финал трябва да се изсипете максимална бройка ?

    • 16
      22

      Много енергия хабиш в размисли и страсти за жълтИтИ, манго. Жълтите са се доказали и за последните 6 години имат 5 мача с по над 10 хиляди и то извън Пловдив. И тогава сигурно са се раздавали билети. В Бургас когато бяхме 3 пъти повече от вас пак раздавахме, в София когато бяхме 2 пъти повече от вас пак раздавахме. Винаги ще сте под номер 2 в този град, тази купа която държите Ботев я е печелил 3 пъти, а на вас ви е първа в историята. Вечно там долу в миманса спрямо жълтити.

      • 17
        5

        А по време Христолово оти одийми по 50-на паляка на говняжа ва брато и да са оплача що навсякъде ни викат селяни ва да гоейба.

    • 5
      15

      Тъпчо, на финала бяхте 5000, не 7000. Това ви е максимумът, оттук надолу…

      • а вие бяхте по-малко дори със командированите

    • 10
      3

      Циганска курво ,как така 5500. повечето от които докарани безплатно от Крушарски. стават “около 7000?Апропо. в тези повтарям 5500 има стотици левскари /какво падение /,гости от Самоков и Говедарци,врачански пустиняци,македонци,цигани от южна Италия,руски блядки и вся остальная сволоч.Когато 15 000-та публика на “Ботев”Пловдив пееше “Ботев марш” и “Мила родино”по-голямата част от вас отрепки ,гледаше жално -жално а най-активните ви боклуци сипеха единствено псувни и ругатни!Това,че футболистите на “Ботев”играха слабо и,че след отбелязания гол сте се радвали /напълно естествено / не дава основания за митове и легенди.15000 канари срещу 5500 измет събрана от кол и въже.Заслужена победа за “Локомотив”и 3 пъти повече фенове на “Ботев”на националния стадион.Това ,вместо да се радваш на купата повече от месец да си избиваш комплексите за многократно по-малобрайната ви публика е меко казано жалко,ама много жалко!

      • мъжка курво, как така статистите и командираните станаха папагали?

      • 1
        1

        Свободна проститутко,
        Нека пак да изкоментираме вашите митове и легенди:
        Казвате, че сме били 5500…
        Сектор Г е с капацитет 6300 места и беше почти пълен.Само в него имаше над 5000 души!Този ваш мит беше разбит още преди да го измислите….
        В нашия сектор имало стотици говеда, италианци, руснаци и т. н….
        Ами тези хора ще трябва много добре да са научили нашите песни, защото сектора цял мач не спря да пее, за разлика от вашия!Били сме ви гледали жално…..пфхахахахаха…Гледахме ви с насмешка как цял мач мълчахте и се чувствахте гости бе, мумии!И друг път сме ви надпявали, но този път беше брутално!И този мит беше разбит още преди пилешките ви мозъци да го родят!
        Абе, мюсюлманчета…
        Може ли да сте толкова тъпи и да не се усещате, че е по-добре да не казвате нищо свързано с финала!
        Колкото повече се опитвате да измиете срама, толкова повече той става по-голям!Бива да си прост, но вашето е висша форма на олигофрения!До кога ще я карате така не знам….Но както е казал един черно-бял герой – “НАЛИ ГИ ЗНАЕШ ГЛУПАЦИТЕ…” 😉

  8. 16
    17

    Всички коментари срещу Ботев са на една откачалка на име -стикса. Това педи да не се поти през компа,а да ходи да работи на Лаута .Пък може и да даде там наклон на Президента !

    • 16
      12

      И какво излиза, по думите ти ЕДИН ЕДИНСТВЕН ФЕН НА ЛОКОМОТИВ СЪСИПВА ЦЯЛАТА ЖЪЛТА ОБЩНОСТ?!

      Излиза,че всички фенове на ботевъ са под петата на един Локомотивец???

      Казвал съм ви ,няма по тъпи от бултрасите, та те цял стадион бутнаха, играят на село, та един единствен фен ли няма да ги направи на ГЛУПАЦИ…

    • 17
      13

      Не, не е един! Но малцина се занимават с вас жълти отрепки! Локомотивци имат уникален повод за гордост и празници след 15.05 и празнуват! Вие жълти курви пък само се мъчите да се успокоявате чрез тъпотии във форумите, но няма как да ви се получи!
      Този триумф на Локото ви еба майките за десетилетия напред!

      • 6
        8

        Не е един!Точно двама сте …Боклук жалък!

    • всички коментари против Локомотив са на един пропаднал имигрант и мияч на чинии

  9. 16
    7

    С тази пета донесох ето това:” Жребият за втория квалификационен кръг ще се проведе в сряда, 19-и юни от 15 часа.”

    Утре в 15:00 часа всики пред комповете да следим кой ще е първата ни жертва в ЛЕ?Д

    Дербито не е лошо да ни подсети кои са ни съперници.След хубавия материал за стадиона е редно д асе насочим и към ЛЕ!

    Лек жребий, черно-бели машини!

    • 2
      1

      А бе тъпанар, за черно-белия катун всеки жребий е тежък!

  10. 14
    18

    Много шум за нищо… Тези седалки никога няма да бъдат ползвани!
    Оооо кюстендилци, мангали прости,
    обречени сте в Пловдив да сте гости

  11. 13
    16

    Време да си признаем, какъвто ремонта такъв ни е и отбора.
    Цигански ремонт цигански отбор и то вече Курви на Великият Ботев.
    АЙДЕ РОБИ ПО ЛЕКО СЪС ТЪПОТИЯТА.

  12. 17
    2

    Христо Крушарски Купоносителят!!!

    Много ми хареса!!

  13. 5
    11

    АХХАХАХАХХАХХХХАХХАХАХАХАХХХХАХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХХХХХХХАХАХХААХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХААХХХХАХАХАХАХХАХХАХАХХАХАХХХХХХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХХАХХАХАХ

    • 11
      3

      НЯМА ТАКИВА ГНИДИ КАТО ТЕБЕ МИЯЧ ПРОСТ!

    • 10
      3

      Мияч на чинии това е смях през сълзи, сополи кръвно, диабет, жълтеница…Едва си жив, но като хлебарка си издръжлив, нищо ни що, ОСМИЯ КРЪГ ИДВА,ТОГАВА ЩЕ ВИ ДОВЪРШИМ…

  14. 13
    3

    Разбира се,че чакам извинение от някои черно-бели господа, но по-интерено ми е още ли съм буферския Христолов, Хъмпи от фолклора на господата в жълто???Нещо повече, аз съм бил НАДМИНАЛ Христолов по НЕУСПЕХИ???

    Влезте да обсъдим, господа от Ботев, кой е Димитър Христолов Заличителят, кой е ЦветаН Василев Строителят и кой е Христо Крушарски Купоносителят, Христо Крушарски Европейзарилят Пловдив за Европа???

    Не бъдете малодушни като футболистите ви във финала, елате и кажете КОЙ Е ХРИСТО КРУШАРСКИ, записал със златни букви името си във Локомотив!!!

    • 4
      5

      Нас нъ и срам да се извиним на Ицето Крушарски.
      Само чакаме пак да паднат нещо и веднага декларациика.

    • 3
      2

      Мърков. Тотално си изпаткал бе гном миризлив. Сам ли си говориш вече ?

  15. 7
    16

    Стегнете не повече от 3000 седалки, повече не ви трябват. Просто нямате фенове.

  16. 26
    10

    Жълтокожи двуличници, когато при вас вкараха на Вечния Строеж два багере и един трион да чистят, ДА ЧИСТЯТ , повтарям да чистят Строежа, се пусна анкета до небето с въпрос: ЩЕ СЕ ДОСТРОИ ЛИ СТАДИОНА и вие около 2000 човека гласувахте полунасрани, че стадиона ще стане!!!
    Двуличници жълтокожи, на Лаута, за разлика от вас, има реални действия по САМИЯ СТАДИОН, доказателството е, ЕВРОПАТА, не някакви форумни плъхове!

    Европа е казала какво да се направи ,за да играе ЛОКОМОТИВ в Пловдив , в своя град, във своя дом! ЕВРОПА!!!

    Гледайте снимките, при нас се гради по СТАДИОНА, при вас се режат дървета и се чистят строителни отпадъци, кал, бурени и железа…

    САМО ЛОКО!!!…

  17. 30
    8

    Жълти курви, тази купа дето я взехме точно сррщу вас е нещо фундаментално!
    Няма как да ви мине още ужасно дълго, жълти маймуни!
    Колкото и да се мъчите и да серете по форумите!
    Ние сме супер горди и щастливи!
    А вие?

    • 14
      4

      Те са наши курви и им е доста кофти…..

    • 7
      14

      Ние сме 3 пъти повече в Пловдив, вие сте малки и жалки. 15.5 доказа окончателно кой е отборът на Пловдив и какво е съотношението на силите тук.

      • 8
        2

        вие сте 3 пъти повече …. ама в съня ти, мъжка курво на Домуша

        • 2
          5

          Това са фактите, манго. Знам че ти е трудно да го преглътнеш, но истината е такава. За твое съжаление, това ще стряска съня ти и няма да влияе добре на психиката ти, но БОТЕВ Е С 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ В ПЛОВДИВ.

          • 2
            1

            Абе паляк….пфхахахахахахаааа
            Това ще стряска съня ти…ала бала
            Путко страхлива,
            Никой не обръща внимание на лъжите ви, бе циганче вмирисано!
            Колкото и да го повтаряш, няма да стане истина!И защо си играеш с тия цифри?1505! – ТАЗИ ДАТА ВИ БЕЛЯЗА ДО ЖИВОТ КАТО КУРВИТЕ НА ЛОКО!
            АМИН!

      • 2
        1

        15 500 толкова е населението на община Марица селски бек прост. БОЛКАТА МИНАВА СРАМЪТ ОСТАВА

  18. 21
    5

    В Ботев “затишие пред буря” звучи като “надявай се п*тко на пиян у*”!

  19. 19
    1

    Каква стана тя сега – Крушарски се оказа голям ПИЧ!!
    Браво, г-н Крушарски!!

    Време е някои хора да се извинят!

  20. на този свят всичко се връща, другари индианци
    17
    5

    “Хъмпи” така яко го начука на папагалчетата от отбора на Христо Ботев, че се превърнаха в скатии.
    Но няма да се плашите, селяни! И вашия стадион го почват Септември…. ама 2050

  21. 5
    17

    Брей брей голям труд кипи голями нещо хахахахах Тъпите мангали сложили 3 камери и 20 седалки и тоя слабоумен циганин Стикс вече припада и колабира от радост 🙂 кво сте се превъзбудили бе мангали прости, още първия кръг сте аут, след това пак ще сте по 150 циганина на мач хахахахахах тъпи мангали

    • 16
      3

      Умря ли вече от завист и злоба, циганко анонимна?

  22. 19
    3

    Браво на ръководството! За пореден път се доказва, че в Локомотив се работи професионално и без много шум!!
    Балоните са на друго място.

  23. 3
    21

    Добре,че Ботев ви разчисти пътя за купата,кой щяхте да биете Берое,Ч.Море или ЦСКА ?

    • 15
      1

      Ами ние ги бихме за парвенството тези. А Ботев кои от тях биха за първенството.

      И ако искаш да знаеш, аго, Етър е по-силен отбор от всичките тези и го доказаха

    • 13
      2

      Хаха. Мислиш ли, че Бруно щеше да падне от някой от тези?!
      А ЦСКА ви подариха финала и това е ясно на всички.

    • 14
      2

      Важното, че напердашихме вас, с голямото самочувствие без покритие!

  24. 26
    8

    Аз имам един въпрос към индианците. Чисти риторичен разбира се, ама Финала на 15 май доказа, че всичко е възможно. Таа… ако се класирате за ЕКТ примерно още догодина, къде ще играете? Лазур в Бургас отдавна е свършил. В Зарата марулите ще ви бият ако се насочите там. Остава в Разград /вашата втора майка/ или Националния стадион. Ама тоя път “куфарите” може и да не дойдат и като се съберете 3-4 хилядки в едното кьошенце няма да се чуете никакви /видяхме ви на финала/. И опирате до Лаута. Крушарски е пич и ще ви пусне, ама накрая всичките лайна дето ви излизаха от устата пак в нея ще се наврат. Научете се да уважавате околните, защото на тоя свят нищо не се знае!

    • 16
      4

      Жълта курво, всичко дето си го писал, все едно за вас си писал, ама си го приписал на нас? Боклук нещастен!
      Марулите ви бият вас! Нас никога!
      По-големи курви на Рсзград от вас в България няма! Всички го знаят! Факти, колко щеш!
      “Куфарите”? Ами не публиката на Локото, а точно вашата жълта курво беше с безплатни билети, сандвич и сокче в София на финала! При нас инаше 7 рейса за деца от школата и родителите им! Безплатни билети нито един!
      Ти по-добре се моли самуила да не ви излъже и тоя път, че стори ли го, Лаута за вас ще е като Маракана, пред жалката ви трибунка на базичката! Да не говорим, че там ЕКТ никога не могат да се играят!
      След 15.05.2019 лайната изсрани по наш адрес през годините се върнаха многократно в и без това миризливите ви селски усти! Още един факт!

      Равносметката от поста ти е просто едно безпомощно избиване на комплекс, но няма да мине лесно! Дълго ще ви мъчи този исторически финал!
      Жълта сган!

      • 8
        3

        Човека има предвид точно жълтите турци….
        Нещо не ти се отдава мисленето….

      • 3
        6

        Хаха анонимния алкохолик не може да чете. Написал 50 реда за тоя дето духа.

    • А бе мангал прост, стадион Лаута е общински а вие не сте платили 1 стотинка наем за него!
      Не знам Хъмпи колко пари е дал за ремонта, но знам, че беше при кмета да проси пари за седалки!
      Също би ли ми обяснил от къде си ги измислихте тези безплатни билети и защо само вие знаете за тях?
      То бива наглост, но вашето циганско безочие няма край.

      • Манго, я кажи колко наем плащахте на военните за коптора, който си бутнахте…

  25. 27
    6

    Жълтури, влезте и коментирайте г-н Крушарски, как му викахте, а, Хъмпи??? А тя каква стана само! ЛОКОМОТИВ СЪС СТАДИОН ЗА ЕВРОПА И С КУПА ВЪВ ВИТРИНАТА, а в ботевЪ нито стадион, нито купа, с отбор комплексиран завинаги от ЛОКОМОТИВ!

    Та как е Хъмпи,жълтокожи, така само Христолов ви е изнасилвал!!!???

    САМО ЛОКО!!!…

  26. 4
    20

    Само да не стане ,МНОГО ШУМ ЗА НИЩО а при БОТЕВ затишие пред буря

    • 16
      3

      Няма ва ние пък си искаме говняжа……прав си братко при нас е затишие ама не пред буря ами пред сюргюна който на е напънал още от купата ва да гоейба.

    • 8
      2

      Пак нулев сезон, барбар с новия бразилски нападател

  27. 20
    5

    Едно влизане в групите на ЛЕ са 7-8 милиона… ако минем втори и трети кръг ще вземем над милион. След което продаваме Езе за милион и парите за Бесика са събрани???

    Дай Боже!

    Много съм щастлив, имаме силен отбор, изпълнен с мъжество, воля и морал, донесли купата на купите, във финала на финалите! По стадиона се работи УСИЛЕНО! Взимаме георги Илиев! В коматево всичко е УМРЯЛО и строеж няма…

    Сбъднат сън! …

    • 6
      23

      а бе циганин ти слабоумен ли си?два мача и край на мечтите!отбор с куци пилета,най слабия в България…това че бихте Ботев по случайност нищо не значи!!!

      • 24
        3

        Бихме Лудогорец, Левски И Берое и разбира се вас два пъти- насред КОМАТЕВО и във финала на финалите…баси и случайностите?!Няма по-прости същества от бултрасите…

        • 9
          2

          Говедата ги бихме в София, но съдията има подари равенството.
          Незаконно и несправедливо по нечестен начин съдиите ни отнеха 15 точки!!

      • 22
        2

        Сельо, колко мача ще изиграем, предстои да разберем. Вие кривоглавите прогнозирахте и изхода на финала, но сметките излязоха криви. Така че, тихо!

  28. 10
    32

    Излишни пари хвърлени на вятъра.За какво е нужно общината да дава парите от джоба на данъкоплатците от гр.Пловдив за някакъв си клуб без слава и име във нашият град.
    Посметището на градът ромските хора ги тикаме а за любимеца на градът нищо.
    Застрамете се господа от общината.
    Кой свястен човек би отишъл на този порутен стадион.
    Като другото какъв е този отбор който дори няма фенска маса да се извършват тези излишни ремонти.

    • 26
      4

      От мангали, мнение, нещем. ДОАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ ЛОКОМОТИВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЛУБ НА ПЛОВДИВ СА ОТПУСНАТИТЕ ПАРИ ОТ ОБЩИНАТА

    • 21
      2

      Жълта шизофрения! Густо майна, Филибето, жълтите се гърчат от болка и не могат да си намерят място! Ще е едно страхотно черно-бяло лято, каквото се полага да бъде в годината, в която Пловдив е Културна Столица на Европа! Господ си знае работата! САМО ЛОКО!

    • 8
      1

      Анонимно жълто копеле, научи граматиката! От прости и не образовани акъл не искаме! Нито сте от града, нито сте отбор за уважение, и то най-вече заради такива илитерати(неграмотни) типове като теб! Боже колко мъка заради простотията има на село?!

    • 16 правописни грешки имаш, Анониммен! Българин ли си, или си ром?

  29. 6
    19

    ЕТО, СИГА Е МОМЕНТЪТ ДА ПРЕНЕСЕМ И НАШИЯ ИДОЛ И ДА ГО ТУРНИМ ПРЕД ТОВА ГЕНИАЛНО ИВРУПЕЙСКУ СЪУРАЖЕНИЕ!!! НЕКА ПОМНЯТ ПОТОМЦИТЕ НА СТОЛЮПИНУУ, ЧИ ИМИТУ НИ ПРОИЗЛИЗА УТ ИДУЛА А СТЕЙДА Е УНИКАЛИН! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ:))))))

    • 3
      1

      Олигофренче, забавна ми е простотията ти! Обичам всички хора, затова от благодарност, те храня със собствените ти фекалии! Да ти е сладко!

  30. 31
    4

    Дано!? Дано видим мач от ЕКТ отново в Пловдив!? Локомотив Пловдив го заслужава!
    Всичко друго е бонус!

  31. 29
    4

    Престанете с тези прекрасни новини за отбора на Пловдив, не ни стигат линейките да извозваме злобни душици от Коматево и яката.

  32. 33
    5

    Честито ,братя Локомотивци, това е сбъднат сън! Остава да се направо една нормална трибуна Бесика, от която имаме ОГРОМНА НУЖДА и може да спим с усмивки! Бесика е задължителна, ако искаме мощна агитка като на финалния мач с индианците!

    Благодарим, г-н Крушарски!

    • 32
      2

      Наистина чудесна журналистическа работа! Комплименти!

    • 5
      1

      Мога ли да попитам, защо емблемата на отбора дето ходихме в София и ядохме, и пихме без пари, а и не ни искаха билети(забравих му името) я няма? Когато се прибрахме на бързо у дома, разбрахме, че нашия отбор бил паднал, забравих му името, ама карай!

Коментарите са затворени