Ботев Пловдив няма никакъв интерес към българският нападател Георги Христов, каквато информация се появи в днешната преса.

Нещо повече, в плановете на жълто-черните в момента не попада нито един български таран. Както PlovdivDerby.com първи ви разкри още привличането на двамата холаднци при канарчетата, пловдивчани търсят централен нападател, но към момента всички варианти пред Желко Петрович са от чужбина.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Няма, щото глад мори добитъка .

  2. 3
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА ПРЕБЪДЕ НАШЕТО СВЯТО ИМЕ КЛОАКОМОТИФ! ПОКЛОН ПРЕД ИДОЛА, СИМВОЛ НА МОГЪШТЕСТВОТО И МОШТА НА СТОЛЮПИНСКИЯ УТБОР!!!
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))

  3. 8
    5

    Георги Христов е голям певец, но е и известен гей! Идеален е за жълтурите.
    Само да питам, кой взе купата на купите в дербито на дербитата на финала на финалите на 15.05 т-г???
    Който е бил, той е краля на Пловдив!
    Логично е да са Локото, защото те са истинските майни!?
    Ако някой знае, да каже?

  4. 6
    1

    Георги Христов??? Ама вие сериозно ли???? Та той освен,че е свършил за футбола е и предател!
    Сега остава някой да вземе да пише тиради и за Венци Христов???! Тая Мърда…Ако говорим за футболен талант който може да поддържа ниво това е Гошо Андонов…макар,че вече е старичък за елита… Не ни занимавайте със Сульо и Пульо…моля…

  5. 4
    4

    Миризливци,някога ще спрете ли кърлежи.Първо гола не беше с пета,а с вътрешноста на крака.Второ защо не се наредите на опашка да направите по една свирка на негъра,мюслито циганина и югоаутлета.Гадни,долни,мръсни цигани.Човешка тор.

    • Виж сега, този Болт ли беше или Гей-ка вече съм го забравил, ама той е дюстабан и при него пета, ходило, стъпало всичко е едно. Нека мангалите да си мятат гюбеци, те затова са мангали, а ние нормалните Пловдивчани отдавна се върнахме към ежедневието. Отбора на безработните, отбора на социално слабите, отбора на отхвърлените от живота, на неудачниците-това са те, чернобелите чернобилчета.

      • Ава Стоене кък са върна в ежедневието като си са спекал целия ва селяк стрямски тая пета ще та погуби ва ахмак недин да тейба.

  6. Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за...
    7
    6

    Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за…

    Тази песничка сме я чували много пъти и вече взе да не гали ухото

    Летният трансферен прозорец отвори, слънцето яко жужи, навън здраво напича и се почна. Старата песен на нов глас. Едно също и едно и също. Левски и ЦСКА искат Кристиан Димитров, но, видите ли, той е в полезрението на: до вчера белгийци, днес холандци, утре марсианци, вдругиден Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп току-виж дошли в България и се сбили край Коматево за централния защитник.

    Тази игра се играе от години, стана банална, но не спира и сега. За да се вдигне цената на даден футболист, особено когато е желан от „сини” и „червените”, се пуска инфото, че на Запад го искат.

    Те може и да не са чули за него, обаче го искат. И толкоз! Не че Кристиан е лош футболист, напротив – има огромен потенциал в него. Но едва ли е хванал окото на някого, след като нищо не е направил в Европа.

    В националния също е зелен. Вчера се пръкна. Да, сбърка жестоко в дебюта си в Прага, но после срещу Косово игра отлично, вкара гол, ама България пак загуби.

    Така че песничката „Еди кой си го искат еди къде си” сме я слушали многократно и вече почти не гали ухото…

  7. 15
    17

    В Стряма пеем мощно под вода……………….ооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тийъеб га жа умрем.

  8. 12
    4

    Истинска златна мина е изпуснал Локомотив Пловдив. Преди време “смърфовете” бяха подписали с иракския дефанзивен полузащитник Осама Рашид, но след само два месеца го освободиха, защото не успял да убеди с качествата си треньорското ръководство.

    А се оказа, че той е бил скрит диамант. Защото към него има интерес от португалския шампион Бенфика, който е готов с мултимилионна оферта към настоящия му клуб Санта Клара. И се очаква да има трансфер на стойност поне 5 млн. евро до затварянето на трансферния прозорец.

  9. 13
    35

    Венци има един гол с пета, затова и ботевЪ Комативу не го иска. Много лоши кошмари имат жълтите от ПЕТАТА!

  10. 11
    10

    ТОЯ АПАП МАЙ Я ПОДКАРА КЪТ АКРАПА. ША ТЪРСИ САМУ ПЕХЛИВАНЯ И РЕНДЕТА И МОШТНУ В БУРБЪТА!! ДАНО ДЪ НИ ЗАТРИЙ БОТЕВ, ШТОТ НИЙ УТДАВНА СНЕ АРТЪКПАРТЪЦИ И ПЛОВДИВ ША УСТАВА БЕС УТБОР.
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!!

  11. 41
    13

    Само Ботев Пловдив, отбора на вечния Пловдив…

      • Осъзнай се гейбандит привърженик на кюстендилският урод
        23
        11

        Еле пък Гувидарци и Кюстендил….Иначе Коматево си е Пловдив, ама ти от къде да знаеш?

        • 10
          17

          Кой играе в Коматево или Кюстендил та ги споменваш? Локомотив си играе в Пловдив за разлика от Ботев.

          • 8
            4

            Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

          • 10
            3

            Преди днешната тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция. Левент Назифоглу бе категоричен, че неговия отбор е фаворит за предстоящия мач!
            Хахахахахахахаа

    • 5
      12

      Сериозно психическо разтройство! И този дето се пише пловдивчани, и този пък дето пише за някакъв Кюстендил?! Коматево е квартал на Пловдив от 1967 година. През турското робство е било конюшни на султана! Надявам се, че хората там отдавна са интегрирани към градския начин на живот, до някъде! Лошото е, че все още има такива като вас получовеци, срамящи тамошните скромни и работливи хора! Жълти курви на Локо!

  12. 8
    18

    Ъ Кънаре В Кочан имаме такъф чуждоземец казъфа Мимюн !!

    • 6
      12

      И този Желко ще се окаже поредното недоразумение с окончание на фамилията “ич”

Коментарите са затворени