Новият вратар в Ботев (Пд) Янко Георгиев премина при “канарчетата” от изпадналия Септември (София). Той е юноша на Черноморец (Бургас), като е играл още за отборите на Поморие, Нефтохимик и ПФК Бургас. Стражът се съгласи да разкаже пред Спортал как се чувства след трансфера си при жълто-черните.

Ето част от изказването на Янко Георгиев:

“От Ботев ме потърсиха и без колебание приех. Имах и други оферти от отбори от А група, но прецених, че това е точното място за мен. Безспорно Ботев е гранд в родния шампионат. Целите ми винаги са били високи, първо се надявам да съм здрав и с добри игри да помогна на отбора да бъде възможно най-напред в класирането и в битката за трофеите”.

“Обстановката е отлична. С някои от момчета се познавам, с другите тепърва ще се опознаем. Новият треньор има богата визитка, работил е на много високо ниво, сигурен съм, че с неговия опит и методи на работа Ботев ще върви само напред и нагоре. И Кайзер, и Чворович са добри вратари, които са допринесли за развитието на Ботев, определено летвата на тази позиция е вдигната високо, очакванията също. Надявам се, че с работата, която ще свършим през подготвителния период, ще задържим това ниво, а защо не и да го вдигнем”.

“Искам да пожелая на нашите фенове първо да са здрави и все така верни на любимия отбор. Да ни подкрепят, защото ще имаме нужда от тях, а ние ще направим всичко възможно, за да ги радваме”.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Един път-многото фенове ни стресират и затва не играем, друг път-без феновете не можем.

    Сега, кое последно?

      • 6
        3

        Стиксчо!!!! Светофарът е червен. Не преминавай улицата

  2. 11
    3

    Двата предишнви коментара са на СТИКС-ПЕДАЛА .Не си е сменил памперса и пак се е одриска до ушите.Тоя скоро ще му бият шута като пазач …………

  3. 9
    11

    Янко, като ти надуят шушоните първите три кръга друго ще говориш! Тея феновете са известни с това, че са най-селските по манталитет в родния футбол ! Все пак успех момче при кривоглавите селянки

  4. 6
    8

    Братле, това с феновете го заеби. Няма да има НИТО един мач с повече от 1К зрители – семкаджии. На един мач се събрахме 15К и отбора ни СРА на главите. Ай сиктир. Има и други, по-интересни занимания от това да гледам продадени мачове!!!

    • Отивай на Скобата, където ти е мястото! Не изневерявай на себе си!

    • Лапай ма ,мърло , ти ли ще ми даваш наклон на вратарския!

Коментарите са затворени