Ръководството на Левски ще води преговори за привличането на централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. Сините искаха национала още през зимата, но тогава до трансфер не се стигна. Сега за сделката настоява и новият треньор Петър Хубчев.

Той иска Кристиан в състава си, защото той е бърз и повратлив. Високият му ръст пък му позволява да е ефективен при статичните положения – както пред собствената, така и пред противниковата врата. 22-годишният Димитров дебютира за националния отбор при гостуването на Чехия (1:2) в евроквалификация. Във втория си двубой за трикольорите откри и головата си сметка – вкара с глава след центриране от корнер при поражението с 2:3 от Косово на националния стадион.

Димитров се превърна в несменяем титуляр в състава на Ботев през изминалия сезон. Той взе участие и в 31 шампионатни мача, в които реализира 4 попадения. Вкара и решаващия гол в полуфиналите за купата срещу ЦСКА, с който класира канарчетата за битката за трофея.

За да успеят да привлекат Кристиан Димитров, от Левски ще предложат на Ботев и голям процент от бъдеща продажба на играча в чужбина, твърди в днешния си брой “Тема спорт”.

По информация на PlovdivDerby.com от Ботев Пд са обявили непосилна за Левски цена за своя футболист. Желанието и на канарчетата и на играча било за трансфер в чужбина, или оставане още 1 година в Пловдив.

45 КОМЕНТАРИ

  1. Станиславо,грозна кучко,кажи на читателите на сайта,колко коментара имаше преди години при загубата ни за купата от Димитровград.От 350 ,50 бяха твои.Тук се криеш зад други никове,но се повтаряш и издаваш.Дребен паразит,ако имаше някоя гънка на полирания мозък щеше да се усетиш грозна кучко

  2. 5
    10

    Настрани мангали! Взехте една уредена купа и както и платената ви титла и много ви порасна работата. То на финала се видя кой е отбора на Пловдив. Нямате една нормална песен. От вашия сектор се чуват само цинизми и познатия рефрен “само локо”. Пълни измекяри. Да му лапате на Кристиян, пък и на Тошко!

    • 10
      5

      Сутрин обед и вечер по една таблетка от куромела и после петата ще ти се вижда като петичка ва да тейба и мисира недоклатен дейба.

    • 2
      4

      Тоше, шиба ли тЪ пакито?
      Опитай с ПЕТАТА

  3. 13
    11

    Аз съм жълта проститутка която очаква с нетърпение края на лятото 31 август да продължи да поема дългия и сочен кур на Ален Петата, на Жоро Илиев шампиона с Локото и на редица други черно-бели мъжкари които винаги са се отзовавали когато сме ги викали да ни подпират отзад.

  4. 9
    10

    Да, честит, а утре е събота 15.06.2019 … ще празнуваме един месец от изнасилването с ПЕТА за Купата на Купите! ВСЕКИ ДЕН Е ПРАЗНИК, БРАТЯ ЛОКОМОТИВЦИ!!!

    • 5
      8

      Какво честитиш.Уредената купа ли.Че ако не беше уредена ,сега нямаше да имате собственик.Така че ,тихо.Радвайте се но не забравяйте кой ви я уреди.

      • 11
        5

        Вие за това ли уредихте 2017г. купата за да имате собственик ли.

        • 9
          3

          Не им се връзвай на селяните , вият и скимтят от болка .
          А на мен ми е хубаво , ям си пуканки , чета есета !

  5. 8
    2

    Продавам ремарке и косачка,нови. с.Белозем, след центъра. Тошко

    • 7
      5

      ОТ НА ОЖБОЛТ ПЕТАТА
      ДА ТИ СЕРА В УСТАТА !

  6. 5
    5

    То от тая чужбина и тоя ще си изгние на село,както голямата звезда чебурашка.

  7. 1
    1

    А за кво не го вика в националния капут спукан ?

  8. 4
    7

    Да го взимат тоя само като се сета как изгледа петичката .

  9. 14
    2

    ЦЕНАТА НА КИКО Е ЗАКОВАНА НА 2 МИЛИОНА ЕВРО. КОЙТО ГО ИСКА ПЛАЩА И ГО ВЗЕМА.

  10. 17
    11

    Управлението е на много ниско ниво Серкан го изпуснахме , сега и Димитров , който от зимата е свободен да преговаря с други отбори , какви са тия договори за 1 година изобщо , все едно сме в селска дивизия …….как поне един силен човек в клуба не сложихте , който да е свързан с Ботев , ама футболен човек , не заплатаджии , които изобщо не им пука за нас ….Сега и Крис Добрев ще свърши курса Желко едва ли ще го интересува школата ……Защо изобщо освободихме Белия ……

    • 14
      22

      Вие не сте в селска дивизия, просто сте селски отбор!

      • 10
        3

        Ти пък градския имаш калъфки за 2 живота , аре бегай ве каун

      • 1
        3

        представи се, педал селски, миризлив отчаян чукундур, мразещ всички и всичко, социопат непотребен, ние сме ПЛОВДИВ, сурогат, тъп малоумник

    • 14
      12

      Самуилов няма организационни способности за играта футбол. Бива го да организира диви гюбеци на Античния театър с кинтите от Мултигруп.

      Белия наложи Кико, Крис и т.н. Много е жалко, че се освободи такъв добър треньор, Пловдивчанин, футболен човек. Кредото му беше винаги да се налагат юноши на клуба.

      Въпрос на време е лъжите на Самуилов за Колежа да лъснат. Тогава дните му ще бъдат преброени.

      • 8
        11

        Пловдив …..От такива като плюнкаджии като теб / Стафунски ти ли бе прасе долно / и интриганти , никой не иска да са занимава с футбол. Ти и малоумници като теб , дето гледате мача през оградата , или си долен пазач на строеж ?!? Ръководството било слабо , абе глупак , отбора има ли го , кой ще даде пари за стадион , при положение че има цесии още към Ад-то , ама няма как да го разбереш защото се просЗ . Ако имаш кинти давй за Колежа , ако нямаш млъквайте всички от кръг Матине. Тъпанар…..

      • 8
        8

        Белия некадърник пускаше епизодично Крис Добрев, а Кристиян Димитров го заточи в Монтана и добре че Кочев и други настояха да го върнат в Ботев-иначе щеше да си изгние там.

        • 6
          3

          Не съм Стафунски, Мафунски или за когото си ме нарочил.

          Започна да пуска Крис още на 16 г. Епизодично. Така е в началото. Разбирачите от футбол хем искате купи и финали, които Белия донесе, хем хора на 16-17 г. да играят постоянно цели мачове.

          За Колежа ще се радвам да не съм прав, но твоята нагласа да се кланяш на парите доземи, не ме влече. Следвай си я ти. Отборът е кръстен на човек с друга нагласа:

          “Богат е”, казва, пък го не пита
          колко е души изгорил живи,
          сироти колко той е ограбил
          и пред олтарят бога измамил
          с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

          • КИРОВ не донесе Купата, а ДОМУС АГА я подари за ЖАО, и Вияна жълт КРАСТАВ МАНГАЛ.

      • 2
        1

        Наложи ги защото си плащаха добре.А колко съсипа?

  11. 31
    4

    Каква наглост от страна на Ботев! Позволяват си да искат пари от лефски за Кристиян Димитров. Искат да нарушат вековните лефскарски традиции никога и за нищо да не се плаща….

  12. 22
    7

    Хубчев нещо е слънчасал. Левски обират чернилките от Локото, ей го на Мезе, да го взимат. Дават крава с близнета и е техен.

    • 15
      5

      Ако някой БГ отбор извади пари за Кико, това ще е Лудогорец.

      • 7
        6

        Те ще ви го вземат без пари

  13. 22
    9

    Помним Георги Христов. Юноша на Маричката, после голмайстор на А група с “Ботев” – отиде при тях и тръгна надолу.

    Бачи Кико не е за там. Скоро ще го вземат от чужбина и го чакат дуели с най-силните нападатели в Европа. Пожелаваме му от сърце при всеки корнер да ужасява противниковата защита!

    • 9
      6

      Не чакай скоро трансфер на БГ футболист в свестен отбор в Европа.

  14. 18
    9

    Голяма грешка ще е да иде в Левски. На 22 години трябва да натрупа още малко опит в Ботев, където ще е твърд титуляр и след 1-2 години да направи силен трансфер в чужбина.
    Левски от 10+ години нямат трофей, само провали и напрежение. Не са продавали успешно играчи в чужбина – или ги продават за малко пари или като отидат в чужбина са резерви. На Хубчев ще му е трудно там. Той играе с много дефанзивни тактики, а левскарите си мечтаят да бият с разлики от по 3-4 гола като в средата на 90те.

  15. 16
    10

    Факт е че всички трансфери по оста Ботев – Левски са завършили с пълен провал на футболистите.
    Ако ще се продава в България да иде в ЦСКА или Лудогорец

    • 6
      11

      Телкийски някога стигна до националния през Левски , иначе ако ще го дават е точно за Говедата заради Хубчев , който ще го налага , според мен повече от 250 хил евро никой няма да даде , а наще му искат двойно и накрая ще го вземат зимата без пари , защото му изтича договора лятото 2020 , доста глупави ръководители имаме ………

Коментарите са затворени