Уважаеми ботевисти,

Считано от днес, 14.06.2019 г. ФК Ботев Пловдив едностранно прекрати трудовоправните ни отношения и независимо, че договора ми с клуба пред БФС все още е в сила, реших да се обърна към Вас.
Сбъднатата мечта да бъда треньор на Ботев Пловдив завърши. Мечта, превърнала се в реалност в продължение на три сезона.
Обръщам се към Вас с благодарност за подкрепата, с която ме дарихте през този период. Три сезона начело на любимия тим са много време. Подкрепата на верните ботевисти бе невероятен стимул за мен и хората в клуба!
Постигнахме много успехи и вярвам, че зарадвахме невероятните привърженици на Ботев! Без Вас нямаше да успеем и наполовина. А те – успехите не бяха малко. Спечелихме Купата на България. Не обикновената, а изстраданата, чаканата в продължение на 36 години Купа. Направихме го по възможно най-красивия начин – фамозни комбинации с брилянтни попадения, истинска наслада за футболната душа. Завоювахме и Суперкупата на страната. От статистическа гледна точка повторихме най-доброто постижение на Ботев в Европа – 3 кръга, 6 мача, от които загубихме само един. Прекъснахме дълги, негативни серии от загубени срещи или такива без победа – на Герена, в Стара Загора срещу Берое, с Дунав Русе на чужд терен, срещу ЦСКА за Купата и още много успешни двубои в шампионата и за националната купа. Никога не съм си поставял за цел задължителна победа и на всяка цена, с помощта на всички средства – позволени и непозволени. За мен бе важно отборът да играе красив футбол, защото думата Красота е онази хармония, която слива сърцата на всички фенове на вековния Ботев в едно. Никой не може да ни отнеме спомените от тези паметни дни. Без Вас радостта и щастието в миговете на триумф биха загубили своя смисъл, защото футболът е за феновете.
Искам да ви уверя, че аз и моят екип през целия период, в който бяхме част от тима, подхождахме най-отговорно към поставените задачи, като нито за миг не спестихме време и усилие, за да изпълним поставената ни цел-развитие и усъвършенстване на отбора. Всеки един от нас вложи цялото си сърце и душа, като се ръководехме от принципи и ценности, които ще продължим да следваме.
Изказвам искрената си благодарност към футболистите, обличали жълто-черната фланелка през последните три години, както и към спортно-техническия и медицински щаб. Имах привилегията да работя със страхотен екип от професионалисти. Момчета, колеги, благодаря Ви, че превърнахте тези три години от моя футболен живот в най-щастливите!
В спорта, както и в останалите области на живота освен победи има и поражения. Тук е момента да поднеса своите извинения за загубения финал на стадион “Васил Левски. Не бяхме на нивото на жълто-черното море, което ни караше да се чувстваме домакини. Шапки долу пред тази уникална публика! Съжалявам, че не вдигнахме още един трофей. За което Ви се извинявам! От сърце!
Вярвам, че съдбата ще ми даде възможност да Ви се реванширам. Ще го направя с любов, онази истинската любов, която е спонтанно чувство, а не обмислен избор! Любовта се живее, не се мисли! За мен Ботев е Любов!

Завинаги един от Вас!

Николай Киров

285 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Мислите ли, че този треньор, някой сериозен отбор ще го ангажира за треньор??? Аз лично не вярвам. Хората не са глупави и виждат за какво става въпрос. Слаб, късметлийски треньор. А му се случиха и футболисти. Чорбата и Говедата с по добри играчи ли разполагаха? Някой сериозен и кадърен треньор с тези футболисти, можеше да се бори за шампионската титла. Загубихме всички важните мачове тази година. За купата луд късмет срещу Берое, Ч. море и Чорбата. За финала знаете оправданието: Многото публика стресирала играчите. Да ти е драго да му удариш един зад врата за това тъпо оправдание. Този треньор трябваше да бъде освободен още през зимата. Закъсня се и затова се получиха лошите резултати.

  2. 3
    6

    Браво! Статия за отбора на Пловдив и 300 коментара! Статия за евробоеца от Кюстендил и 20-тина коментара.

    • 7
      3

      Забий си петата в дивия селяк смотан…..колабираш ли още.

    • 4
      2

      Вярно, а като го изгониха този ваш “любим треньор” мълчахте като путки, държанки на Католика..

    • 4
      2

      а на стадиончето в Коматево ПРАЗНО!!! пак 300 човека

  3. Когато се обръщаш към хора в множествено число, “ви” се изписва с малка буква.
    Въпреки уважителната форма. Да се знае.

    Иначе поздравления за стилистиката. Не напад нито ръководство, нито градския съперник е споменат в успехи или неуспехи.
    Уважаван човек си и локомотивските среди, Киров!

  4. 5
    6

    Една купа краси хола на Наков в Кюстендиил.Друга ще е в обора на клоуна в Говедарци.Цирк Балкански с кюстендилски мишки.

  5. 8
    5

    Аз пак да попитам: Защо мълчахте като женски полови органи когато католика позорно изрита този ваш “така любим” треньор??

    • 5
      4

      Много просто, защото всичките са женски полови органи!

    • 7
      3

      Елементарно Уотсън , просто са си пОтки

    • 1
      3

      Ами ии вие да попитаме.юКогато лика на крушата цъфна на възлови места в Пловдив ,с призив да си ходи….Защо още е при вас ,и го превъзнасяте.

      • А ми откъде да знаем, че вие не сте го сложили.
        Публиката на Локомотив Христо Крушарски. Каквото каже го прави!

  6. 8
    5

    Беше най-добрият период на Ботев за последните 30 години, с успехи и резултатен и красив футбол. Киров и Кочев, нямам търпение за завръщането ви! До скоро!

  7. 2
    5

    СТИКСЧО ИДВАМИ ЗЪ ТЕБ
    ПУСРЕЩАЙ ГОСТИ
    НИ СЪ ПЛАШИ
    НИЙ СМИ ОТ ДОБРИТИ

    • 10
      5

      Боли ли жълта курво долна….не можеш да спиш нали.

    • 10
      4

      73м с вълшебната петичка в дивия…..ай селски под вода.

        • Тази нощ пак ще я сънуваш вълшебната птичка селски.

    • 1
      2

      Този път май че е в Говедарци. Който плаща той свири на свирка.

    • 2
      1

      Изгрев бойски юнак, а ти си на онази ми работа качен!

  8. 10
    5

    ВСИЧКИ ЧЕРНО – БЕЛИ КЛОШАРИ И ПЕДАЛИ ДА СИ ЕБАТ МАЙКАТА ! ТАЯ КУПА ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ ГЪЗА И ДА Я ИЗЛАПАТЕ С ЛАЙНАТА , ДЕТО ГИ ИЗСРАХТЕ ! И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА МРЪСНИ ЦИГАНИ !!!!!

    • 7
      5

      Свърши ли….ай ся си лапай амжурката и тих до сутринта.

    • 3
      2

      Изгрев бойски циганин защо такава злоба? Оправихме жълтите курви, направихме обмяна на веществата в големите ви усти! Сега си лекувайте болките на задниците си! Биберона в устенцата, смучете го и заспивай те! Вие сте футболни инвалиди!

  9. 6
    9

    Тук един ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД забрави че онзи олигофрен Гявуров унищожи СПАРТАК за да стане ТРАКИЯ, и всички фенове на Спартак

  10. 2
    8

    След всеки успех следва падение-Златен закон-
    и друг път като усее при първа възможност се бяга от заеманата позиция а май беше унизителната загуба със
    свинете 2:6 и отпадането от слабака Маратимо…

  11. 7
    7

    Обяснението е много просто, но вие папагалите не искате да го приемете:
    1. Помислихте се за фаворит заради приятелските ви медии. Нямахте реална самооценка, че това ВЪОБЩЕ не е така. Затова и помислихте, че Локо сами ще се бият. Играхте ИЗЧАКВАТЕЛНО, което според мен беше правилно. Ако бяхте тръгнали в масирано в атака щяхте да получите повече голове на контри. Локо има супер бързи футболисти за тази цел
    2. Белия нямаше идея как да бие Локо. След гола просто беше хаотичен натиск защото Локо се върна фа си доиграе мача
    3. Бруно много добре знаеше силните и слабите ви страни и просто използва знанията си.

    Както виждаш обяснението е ЕЛЕМЕНТАРНО. С две думи играеш толкова, колкото ти позволи противника. Всички ви го казаха, но вие си търсите оправдание с което става ОЩЕ ПО-СМЕШНИ. Но дори не се усещате, че само давате поводи за подигравки по този начин….

    • 2
      2

      Виж какво, елементарното за тях е като индианец виждащ за първи път пишеща машина! Те са по елементарни от елементарното ти обяснение, и за това няма да те разберат! Отвратително глупова сган!

  12. 9
    6

    Ми като е толкова добър, защо още е без работа??!!
    Може би защото записа най-срамната страница в историята на Ботев – една единствена победа от 17 шампионатни мача!!

  13. 12
    6

    Ботев е отбора на феновете! Жал ми е за Локо – отбор без публика е обречен!

    • 3
      1

      Когато конят умира, най-много ритал, в такова положение са и нашите селяни от Коматево!

  14. 26
    9

    Ботевист съм.
    Живея на 3000км от Бг. След еуфорията с елиминирането на Цска, които бихме въпреки съдиите веднага влязох в гугъл и си купих самолетни билети.
    Поръчах на мои приятели да ми вземат билет за мача и аз бях обнадежден, че ще присъствам на исторически финал.
    Взех си няколко почивни дни и с нетърпение зачаках денят.
    Денят дойде. В самолета повечето бяхме от Ботев, но си приказвахме приятелски и с буферите. Предложихме им дори да си направим обща снимка с двете знамена на отборите пред самолета за пример на младите фенове на двата отбора. Да няма омраза. Локомотивци категорично отказаха. По време на инструктажа в самолета, в момента, в който стюардесите нахлузиха жълтите жилетки някой извика силно “Ай канариии”…имаше ръкопляскания и много смях.
    Атмосферата беше супер, бира се поръчваше, пиеше се и се занасяхме с буферите, които също бяха превъзбудени. После стюардесите ни спряха бирата. От летището ме взеха моите приятели и след кратка обиколка из софийските улици отидохме на стадиона. Бяхме на централната трибуна и сърцето ми се пълнеше като гледах нашата агитка. Единствено ни притесняваше времето. Искахме да не вали, за да покажат наистина какво могат момчетата на Белия на терена. При дъжд и наводнен терен силите се изравняват почти, а ние бяхме фаворитите, с блестящи футболисти. Белия и Молива си бяха сложили хубави костюми, всичко беше на ниво. Нашите фенове…за тях просто нямам думи, най-верните и отдадени фенове.
    Тук искам да вметна, че малко прекалихме с песента “time to say goodbye” дни преди мача и транспаранта на стадиона, който гласеше нещо от сорта…”нека играта на тронове да започне”
    Не са хубави и спортменски тези неща, получава се нещо като урочасване,а спортистите са суеверни, ако не знаете.
    Мачът започна.
    Играта няма да я коментирам,а липсата на такава.
    Нито ще коментирам кой на какъв пост е играл, нито двете(трите) атаки към буферската врата.
    Първото полувреме играхме настрани и назад, тоест ганкиното. Ние фаворитите играехме за нулево първо полувреме. С моите приятели си говорехме, че това накрая може да ни донесе лоша шега.
    Едно нещо ни крепеше – второто полувреме. Казвахме си…ей сега ще видят локомотивци как се играе, какви комбинации можем да правим, ще видят бързина.
    Пак ще вметна нещо. На финал се играе като за последно, така се бяга, че след като свърши мача едвам да се доберат до съблекалните, а не се оставя всичко за едно полувреме.
    Започна второто решаващо полувреме.
    И, ооо неее! Отново ганкиното. Все повече взеха да стават недоволните подвиквания и подканвания от нас и около нас. Виждаше се, че локо играят с повече хъс, повече бягат, при отнета топка всички се втурваха бясно напред. Ние, фаворитите, продължавахме да цъкаме топката назад и в центъра и да центрираме пред тяхната врата, с които направо направихме черния им двуметров защитник герой, защото той си чистеше с лекота високите топки.
    Чакахме нашите да избухнат и да вкарат гол. Чакахме. И пак чакахме. Надеждата умирала последна. И тогава буферите ни вкараха един смешен гол. На бавни обороти, почти спряла игра…и гол.
    Тяхната агитка избухна, а ние не знаехме къде сме. Даже не се и поглеждахме, все едно ние трябва да се срамуваме от нещо.
    Ние! Феновете!
    След гола се активираха и показаха, че могат да бягат и да играят с хъс, но вече беше късно. Пак си казвахме, че стават чудеса и до последната секунда можем да изравним, но не се получи. Аз все още нямам обяснение за поведението на нашите. Може би няма никога да разбера защо така се получи да играят без кураж, те пък едва ли ще разберат какво ни е на нас и колко ни боли.
    Раздайте се на терена, покажете на какво сте способни от първата до последната секунда и ще имате нашите ръкопляскания и овации дори и да загубите. За това бяхме там. 15 000 фена. Истински фена. Не е имало платени, както се опитват да ни жегнат някои.
    Вие ни жегнахте!
    Вие, Белия и футболистите на терена!
    Ние не се срамуваме!
    Ние бяхме там!
    Някои прелетяхме хиляди километри, други направиха и невъзможното да дойдат от Пловдив на стадиона, но не километрите и похарчените пари ни тежат!
    Ние бяхме там!
    Не ни е срам!
    Ние сме Ботев!
    Бял, ако четеш, искам да ти кажа:
    Много те обичам и ми се къса сърцето, че няма да водиш вече отбора! Може би няма да имаме скоро треньор като теб! Ти влезе в сърцата ни!
    Футболистите също. Като мои деца ги чувствам.
    Но искам и ти и футболистите да ни разберете нас феновете и лично мен!
    Никой не очакваше такава игра! Колко точни удара имахме към вратата? Колко спасявания имаше вратаря на локото?
    Финал ли гледахме?
    Аз съм и винаги ще бъда ботевист!
    Той не умира!
    Той е в сърцата ни!
    Последствията са, че изгубих интерес. Пак ще следя всичко около Ботев, няма да изпусна нищо, както досега, но горчилката остава. Стискам палци да запазим футболисти като Лъчо, Тошко и двамата Кристияновци.
    Това за което мечтая е да имаме стадион и да видя, че ядрото на отбора е от нашата школа , от школата на канарчетата.
    Той не умира!
    Благодаря за вниманието!

    • 15
      3

      На фона на всичко което съм чел за финала от жълтури ,искам да ти кажа едно “Браво! ” за написаното , фен съм на Локомотив.

    • 6
      13

      обяснението е много просто, но вие папагалите не искате да го приемете:
      1. Помислихте се за фаворит заради приятелските ви медии. Нямахте реална самооценка, че това ВЪОБЩЕ не е така. Затова и помислихте, че Локо сами ще се бият. Играхте ИЗЧАКВАТЕЛНО, което според мен беше правилно. Ако бяхте тръгнали в масирано в атака щяхте да получите повече голове на контри. Локо има супер бързи футболисти за тази цел
      2. Белия нямаше идея как да бие Локо. След гола просто беше хаотичен натиск защото Локо се върна фа си доиграе мача
      3. Бруно много добре знаеше силните и слабите ви страни и просто използва знанията си.

      Както виждаш обяснението е ЕЛЕМЕНТАРНО. С две думи играеш толкова, колкото ти позволи противника. Всички ви го казаха, но вие си търсите оправдание с което става ОЩЕ ПО-СМЕШНИ. Но дори не се усещате, че само давате поводи за подигравки по този начин…

      • 9
        3

        Не търся оправдания, нито съм специалист (като теб)

    • 15
      6

      Много добре си написал всичко . Ако можех щях да ти сложа 10 плюса . И ВСЕ ПАК ТОЙ НЕ УМИРА !

      • 8
        10

        Той не умира,но коматевския навлек умря.
        Ей така , заровихме го в плитък трап.

    • 6
      6

      Една истинска любов.Ботев Пловдив

    • 12
      11

      Пич тъкмо щях да ти кажа евала обаче пак по жълурски са изсра на метенето.Как може да кажеш смешен гол.От 75м. в убийствена контра с два паса крачолче и бразилска пета феноменално.Но простено да ти е и ти си една жълта отрепка пръкнала се в града по партийни заслуги на баща ти или дядо ти.И последно дано не съм летял с такъв убитак като теб от Лондон.

    • 5
      5

      Мангал,дори на Коматево сме в пъти повече от 200 те мангала на вечно празната джамия Лаута 🙂 Пукай се от яд циганин черно-бял столипиновски.

  15. 8
    10

    Мангалите от Столипиново пикаят кръв, цяла България видя за пореден път, жълтите са в пъти повече, мангалите с безплатната екскурзия на Крушарски една шепа и то на финал.В Евротурнирите пак няма да си напълнят мангалското стадионче което побира 5 000 човека 🙂 гадно ли е да ви викат мангали ? 🙂

    • 6
      1

      Ами кат сте в пъти повече съберете по 200 лева и си достройте стадиона.

  16. 3
    11

    Единственото общо между Спортклуб и буферспор е че част от феновете стават буфеняци през 1951г когато града ни научава че ДСО Енергия става клоакомотив наследник на жск.През 2012 г един от останалите живи спортуклубци с Паркенсон обяви ,,да ,да лайно мотив е спортколублу.И създаде ГМО 19?26′.25 07 1939 жск спортклуб 2_11 .Кой с кого игра крадливи цигани.

    • 12
      6

      Сега по-леко ли ти стана жълта курво?
      0-1 с пета на Ален Ожболт и…..жълта тишина!
      Няма лек жълти боклуци!

      • 7
        5

        И 100 000 пъти да я напишеш тая пета пак няма да успееш да се отървеш от кошмара на ония 50 метра….Там дето Тошко ви го набута насред Лаута! ( смях ) Налудувахте се след финала но големия банциг тепърва ви предстои…

      • 3
        4

        Не мърков обичам да се забавлявам с гниди които никога няма да станат въшки.Лунатик,запълваш ми свободното време.Знам те кой си.

        • И кой съм като толкова знаеш???!
          ” По стръмен и самотен път,
          де злите ангели летят
          и в здрачини Кумирът Но
          издига трон на черна мощ —
          дойдох аз в родните места —
          от Туле — края на света, —
          от онзи край…. де Сън витай, и сред мъгли забулен дреме —
          вън от Пространство — вън от Време.

        • 3
          1

          Аве играч, само пишеш колко си йоклия, аре земи качи некоя снимка, как пребиваш шибаш чупиш крайници ! Иначе спри да пишеш адреси улици и пр. Тупан прост !

    • 5
      5

      Точно така,крадливите мангали са играли сами срещу себе си хахахахах ЖСК – Спортклуб 2-11 !!! Мангали шизофреници,с крадена история и шепа изтормозени комплексиран фенове.

  17. Стикс- цесията на цесиите, спира Строежа на Източен...
    12
    5

    https://www.marica.bg/kopnezhyt-si-ostava-stroezhyt-na-kolezha-Article-215053.html

    Стадион няма да видите, цесията е за 52 000 000 лева, платете тях и тогава ще има фонда на фондовете и реални действия по Строежа!

    Ще ИЗГНИЕТЕ в КОМАТЕВО, жълтокожи!Там ви е и мястото!Пловдив е черно-бял , купата е черно-бяла!…

  18. 4
    11

    Футболът е за феновете!

    • 11
      6

      Точно! А те броят резултатите, а не себе си! Някои се броят, но защото няма какво друго да кажат😎🤣 особено, когато ги водят на безплатна кскурзия и гостите на мача се водят в техния сектор!
      Нищо. На другия ден на празненствата в Пловдив се видя кой-колко!

    • 13
      7

      Много точно -за феновете, не за индианците! И футболът спечели на 15.05.2019 където 8000 черно-бели ултраса надпяха жълтокожите, унизиха ги по трибуните,индианците загубиха и на терена!

      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА, ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ, поздрави от ПЕТАТА на Ожболт…

      п.п.Мияч на чинии, какво стана с оригиналния ти ник?Защо се криеш като МИШКА, жълтокож мишок???…

      • 3
        4

        И това го казва “големия” локомотивец Станислав Мърков ,който незнайно защо го НЯМАШЕ на финала!

  19. 3
    12

    Нашата история се предава от поколение,вашата я измисляте в интернет.Тъпо копеле с незнаен родител и рожденна дата първото обединение по заповед на Бкп е между третият и четвъртият отбор на Пловдив Ботев е Спартак 13. Тогава ставаме АФД.Попитай майора от ЖП войски който пътуваше безплатно по бдж,а и полваше безплатен телефо.Питай наколенката как си купи червената лада 48_48 и как ходеше с разпорената албанка всяка година в Италия.Тъпи селски въглещари,дошли в града ни за жителство

    • 13
      6

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Я кажи, нещо основателно бе тъпак.
      Кви наколенки , кво ЖП?
      След 1989-та Локото 3 купи и еено трето място! Тотален доминат в победите в дербито от тогава, даже и имаше 10 години без загуба от вас!
      Вие виреехте благодарение на БКП, вмирисан жълтур. И до днес ви държи влага, но само на помощи и подаяния не става! Трябва чест и истина, а при вас тези понятия са неизпълними, защото сте селска сган с манталитет на бай Ганьо!

      Вечно наведени! Вечно на подаяния от някой! Жълти курви!

      • 3
        2

        Циганино,когато ние се борихме със шопите вие миризливци мерехте сили със селските тимове в Б група.Повече от 10 години,мазни цигани

    • 12
      3

      От поколение на поколение си предавате лъжите и селската простотия! Те са ви в кръвта. Искам ви тихи! Жълта сган.

  20. 14
    7

    Ами селски, преднината е пред вас, заради победите срещу вас, в които общо във всички турнири Локомотив Пловдив ви води с цели 8 такива! Преднината е и в стойността на тези победи, особено последната на 15.05.2019, която беше първо дерби от такъв ранг в цялата история на пловдивският футбол! Първа купа на България за Локото и то точно срещу вас, когато всички очсквахте да ни разгромите! Историческо дерби точно в годината, когато Пловдив е ЕСК! Дерби, което възроди Локомотив и съсипа комунистическия ви катун! Дерби, след което всички черно-бели ще имат високо самочувствие много дълго време, а вие ще бъдете подигравани! Дерби, след което ви разбихме отбора, изгонихме ви най-качествения реньор от десетилетия, разнищихме ви “звездите” от които при победа над нас щяхте да вземете много добри пари, а сега тряба да давате такива, за да ги вземе някой!!!. ..
    Ето, затова имаме преднина и то убийствена! Това са и причините, за огромната степен на тази купа, която се равнява на наколко такива!
    Панимайш? Селска курво!
    Локомотив Пловдив за 36 години видя и взе всички възможни купи във футбола ни и всички ги видяхме и им се радваме!
    Вие какво спечелихте селтак? Подарени от делиорманските потури купи, дето ще ви излязат орез гъза!
    И нищо друго!
    Пожелавам ви винаги да губите значимите си мачове срещу Локото и все да се успокоявате с успехите, които ви даде БКП!
    В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ СКЕД КОМУНИЗМА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ В ПЛОВДИВ! ФАКТ! СПЕЧЕЛИ ТИТЛА СУПЕРТИТЛА БРОНЗОВИ МЕДАЛИ И КУПА НА БЪЛГАРИЯ И ТО В ИСТОРИЧЕСКИ МАЧ ТОЧНО СРЕЩУ ВАС!
    Що се отнася до годината на създаването: Локомотив я смени, защото извади документи и факти за това, които бяха признати от всички дърбавни институции!
    Вие, жълти курви, до ден днешен стоите с натрапената от комунистите 1912-та година, за която няма НИТО ЕДНО РЕАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, за рсзлика от всички останали ФК създадени по онова време!

    ВИЕ ЖЪЛТУРИ СТЕ ИЗМИСЛЕН КЛУБ С ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ И ПРОСТАШКА ПУБЛИКА ПРЕДИМНО ОТ СЕЛАТА!!! СЛЕД ПАДАНЕТО НА БКП СТЕ ЕДИН ЖАЛЪК И ПОСРЕДСТВЕН КЛУБ С ЕДНА ПОДАРЕНА КУПА!

    • 2
      11

      Нашата история се предава от поколение,вашата я измисляте в интернет.Тъпо копеле с незнаен родител и рожденна дата първото обединение по заповед на Бкп е между третият и четвъртият отбор на Пловдив Ботев е Спартак 13. Тогава ставаме АФД.Попитай майора от ЖП войски който пътуваше безплатно по бдж,а и полваше безплатен телефо.Питай наколенката как си купи червената лада 48_48 и как ходеше с разпорената албанка всяка година в Италия.Тъпи селски въглещари,дошли в града ни за жителство

    • 3
      10

      Мерете си пишките със Спартак.Ботев е навсякъде.Вие сте по популярни в циганските квартали,арменската и католическата.Може би Гарата и Гагарин,но е под съмнение.Виж в Кюстендил и …Коматево е сигурно.Виждали сте циганин с очила,без самочувствие и толерантен.Няма и да видите.Те
      са локомотивци,тоест мангали

    • 2
      2

      ЕБАХТИ МАЙКАТА И БОКЛУКА ЗЛОБЕН И ГАДЕН
      СКОРО ШЪ УМРЕШ

  21. 1
    9

    Само прочете коментарите на хората по-горе влезли през фейсбук ,и после прочете тези на комплексирани анонимници скрити зад забавни никове. Виждате ли разликата госдпода „фенове“?
    ДА! ТАКА Е В ЖИВОТА, ПРЕД НАЧАЛНИЦИТЕ САМО ХУБАВИ НЕЩА, А ПРЕД ПРИЯТЕЛИ ИСТИНАТА!!! НА ИЗБОРИ, АНОНИМНО, ЗАЩОТО……..???? ИМЕННО В АНОНИМНОСТТА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!!! НИКОЙ НЕ ПРЕЧИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ С ИСТИНСКОТО ТИ ИМЕ КАКТО АЗ:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  22. 7
    9

    Новините за Ботев винаги в пъти по-четени и коментирани от новините за черно-бялата тото-циганка 🙂 Всички тук знаем кой е големия отбор на града 🙂

    • 10
      3

      Да! След 15.05.2019 ще бъдат още по-четени. Защото те са най-правилното място за подигравки и казване на истината за гнусния, жълто-селски клуб от селата!

  23. 16
    12

    Не друг, а Локомотив Пловдив уволни Белия!
    Затова спечелването на финала на 15.05.2019 не бе просто една победа, не бе просто една купа, а мач, който има радикално значение и стойност на няколко титли и купи от футболна гледна точка, както и огромна преднина за черно-бялата общбост, над селската сган в жълто!

    • 8
      9

      Каква ти е преднината бе мангал изнасилен? Феновете на Ботев тройно повече от черно – белите мангали. По успехи и евромачове пак 3 пъти в повече са успехите на жълто-черните, исторически най-стария и голям клуб в града. Вие мангалите не знаете дори кога сте основани първо беше 36 после 26 накрая ще стане 16 хахахахх мангали утрепани.

      • 9
        3

        Ами селски, преднината е пред вас, заради победите срещу вас, в които общо във всички турнири Локомотив Пловдив ви води с цели 8 такива! Преднината е и в стойността на тези победи, особено последната на 15.05.2019, която беше първо дерби от такъв ранг в цялата история на пловдивският футбол! Първа купа на България за Локото и то точно срещу вас, когато всички очсквахте да ни разгромите! Историческо дерби точно в годината, когато Пловдив е ЕСК! Дерби, което възроди Локомотив и съсипа комунистическия ви катун! Дерби, след което всички черно-бели ще имат високо самочувствие много дълго време, а вие ще бъдете подигравани! Дерби, след което ви разбихме отбора, изгонихме ви най-качествения реньор от десетилетия, разнищихме ви “звездите” от които при победа над нас щяхте да вземете много добри пари, а сега тряба да давате такива, за да ги вземе някой!!!. ..
        Ето, затова имаме преднина и то убийствена! Това са и причините, за огромната степен на тази купа, която се равнява на наколко такива!
        Панимайш? Селска курво!
        Локомотив Пловдив за 36 години видя и взе всички възможни купи във футбола ни и всички ги видяхме и им се радваме!
        Вие какво спечелихте селтак? Подарени от делиорманските потури купи, дето ще ви излязат орез гъза!
        И нищо друго!
        Пожелавам ви винаги да губите значимите си мачове срещу Локото и все да се успокоявате с успехите, които ви даде БКП!
        В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ СКЕД КОМУНИЗМА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ В ПЛОВДИВ! ФАКТ! СПЕЧЕЛИ ТИТЛА СУПЕРТИТЛА БРОНЗОВИ МЕДАЛИ И КУПА НА БЪЛГАРИЯ И ТО В ИСТОРИЧЕСКИ МАЧ ТОЧНО СРЕЩУ ВАС!
        Що се отнася до годината на създаването: Локомотив я смени, защото извади документи и факти за това, които бяха признати от всички дърбавни институции!
        Вие, жълти курви, до ден днешен стоите с натрапената от комунистите 1912-та година, за която няма НИТО ЕДНО РЕАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, за рсзлика от всички останали ФК създадени по онова време!

        ВИЕ ЖЪЛТУРИ СТЕ ИЗМИСЛЕН КЛУБ С ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ И ПРОСТАШКА ПУБЛИКА ПРЕДИМНО ОТ СЕЛАТА!!! СЛЕД ПАДАНЕТО НА БКП СТЕ ЕДИН ЖАЛЪК И ПОСРЕДСТВЕН КЛУБ С ЕДНА ПОДАРЕНА КУПА!

    • Стойност на няколко титли и купи!!!
      Това не го знаех.

  24. 4
    6

    Само прочете коментарите на хората по-горе влезли през фейсбук ,и после прочете тези на комплексирани анонимници скрити зад забавни никове. Виждате ли разликата госдпода “фенове”?

    • 2
      6

      Уважаеми господине,този въпрос го задайте към г-н Андрей Спасов-собственика на сайта!Помолете го да ви отговори защо УМИШЛЕНО е оставил форума за мнения на футболните запалянковци да се превърне в гнусна,отвратителна КЛОАКА!Не е луд този който яде баницата…нататък го знаете.

      • 2
        8

        А защо трябва нещо да се премахне ,за да не се ползва , не би ли трябвало някои хора да се усетят ,че са в 21век , че са фенове на футбола ,а това е игра, а не са биячи и хулигани и разни комплексари като Стикса и останалите три-четири маргинала…айде по -сериозно!

      • 2
        4

        Има полза и от такива отворени форуми, за да може човек да придобие представа за нивото на възпитание и култура на редовия запалянко. Тежко и горко за България. С манталитет като този на повечето пишещи тук, нищо добро не но чака.

      • 2
        1

        ИДИ ВЪВ ФОРУМА “БОРБА С ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ” ИЛИ В “ПРИСПИВНИ ПЕСНИ ОТ ДОБРУДЖА”……….ТАМ НЕ Е КЛОАКА!!:))))))))))

    • 1
      3

      ТИ ДА НЕ СИ РЕКЛАМЕН АГЕНТ НА ТАЗИ ЧАСТНА ФИРМА? НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ТАМ, ЗАЩОТО ЗА ВСЕКИ ФЕЙСАДЖИЯ СЕ ЗНАЕ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО!!! ВСЕКИ ИМАЩ ФЕЙ$БУК Е НАИВНИК!!! ТИ ПИШИ АКО ИСКАШ И ОТ МЕЙСБУК, А НАС НИ ОСТАВИ!

  25. 7
    3

    Раздайте по някоя кърпичка да си избършем сълзите!

    • 5
      8

      Футболът е за феновете! Ботев е отбора с феновете!

  26. 11
    7

    Имам две предложения.Първо, Ники Киров Петичката да бъде обявен за почетен селянин на Коматево, заедно с Шкембелията с ушите и двойната брадичка Тошко, плюс Кристиян Зрителя и головия пас.Почетни селяни, туй е голяма гордост за тях…

    Второ, да се направи алея на славата в ЛОКОМОТИВ за хора извън Локо, но допринесли за великия клуб… плочи с имената да се вдигнат на г-н Димитър Христолов Заличителят, на г-н Цветан Василев Строителя, на г-н Георги Самуилов Пързалката, на г-н Киров Финала, на ТОшко Неделев Проспалия финала, на Кристиян Димитров Зрителя на петата! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ДОБРОТО НАСТРОЕНИ ,ЖЪЛТИ МАШИНИ, РАДВАЙТЕ НИ ВСЕ ТАКА…

    САМО ЛОКО!!!…

    • Ami te samneniqta sa tochno v nego taka go izgleda pri gola ama oshte malko i shte se smeem v liga evropa

    • 1
      2

      ЕБАХТИ МАЙКАТА И БОКЛУКА ЗЛОБЕН И ГАДЕН
      СКОРО ШЪ УМРЕШ

  27. 13
    3

    Само да питам, защо като го обичате толкова, никой жълтур не благоволи да се опълчи на унизителното изгонване на Киров???

  28. 16
    4

    Добро утро, братя Локомотивци, честити 30 дена от изнасилването над жълтокожите с ПЕТА, днес е 15.06.2019 точно месец от победата и унижението над кривите глави!8000 черно-бели ултграса надвикаха тотално Коматео, бити и на терена и по трибуните= унижението в жъто на века…

    Поздрави от ПЕТАТА на Ожболт и чакаме осмия кръг, кръг ,в който трябва да дозарием трупа на индианците от Коматево!

    САМО ЛОКО!!!…

  29. 14
    2

    Бял, нали ги знаеш глупаците, те и мен така изгониха. Много са тъпи тия Бултраси, ама това си им е вродено. Локото така го наиба, че ще им държи влага още 100 години.

    • 6
      13

      Няма фен, мангали

      • 16
        2

        Няма, вярно е! При големия бате Митко Христолов Копнежа бе празен!

  30. 8
    13

    Дребни беси,който дава парите,той поръчва музиката.Никой бултрас не е плюл Белия,а жалкари с имитиращ ник.Я да видим при вас как е.Отношението,декларациите към Крюшо, Физкултурника,Пияндето преди и сега.По гъвкави сте от пластелин ,с тефлонови мозъци, помнещи по малко от асансьор.Благодарим ти Ники,но такъв е живота.Времето ще покаже,само то е съдника.

    • 10
      2

      Стоене какъв е този патос в перото на поета…..боли ли много ли кърви дивия от таз разпорня ва да тейба и стрямската мастия дейба.

      • 3
        7

        Какъв Стоян те мокри глупако или Станислава дълбокото гърло.Питай Тишо кой съм,сексуална пашвнице.

    • 7
      1

      Мога ли да попитам аневердето, обяснили ли сте си за вас какво значи бултрас?! Второто , вие действително психически сте на 100%-та умопомрачени! Това да допусните някакъв съмнителен бизнесмен, по безпардонен начин да изгони един скромен трудолюбив треньор, който с играчи не по-добри от тези в Локо, направи не лош отбор!!! На това жълтьо му викат предстелство! И при нас в Локо е пълно с предатели(потниците например), но с цялото си поведение Крушарски(бил пиел, той шефа на футбола е най-добрия в това състезание), треньора с много труд и упоритост поставиха началото на обединението! Това е друга тема! Сега пишите, че много го обичате Белия, че той е Бог и така на татък! Това му казват двуличие, което върви ръка за ръка с предателството! Вие жълтурите продадохте и морала си, само и само да сте добре, морала си без пари! Това пък го могат само леките жени наречени курви! До там я докарате, да станете курви на Локо!

        • Може да съм тъп, нямам претенции да съм,, остър”!,, Пловдивчанино”, истината боли! Случая с вас е, че болката е голяма веднъж е от психическо естество и втори път от физическо! Поради тази причина много години ще ви боли! Болката ви ще е много по-малка ако можете да си признаете, че финала беше тотално за Локомотив тактически, психологически, и много важно физически! Тъй като всички жътури се правите на много,, остри “, това самопризнание няма да го направите, затова ще ви боли, е много години ще ви боли! Подигравките от страна на феновете
          на Локо няма да спрат!

      • 1
        2

        Алжир , Тунис и Мароко
        в един глас викат
        ебахти циганското локо …

  31. 10
    9

    Показателно: Статия за Ботев 162 коментара! Статия за евробоеца 22 коментара! Всички видяха кой е отбора на феновете 15/5

  32. 11
    3

    Продавам яре на 2 дена.
    Вчера ми се окози козата…

  33. 15
    6

    И ВСЕ ПАК, В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА, И НА МЕН МИ СЕ ПЛАЧЕ.

  34. 13
    4

    Пак питам: Защо мълчахте като путки когато католика изгони Белия?!

    Много бързо му станахте курви на новия Христолов!!

    • 4
      10

      Само от ерата на селския с пиратките имате поне 5 треньора. Всички ли бяха некадърни и ако са били, защо не ги прогонихте както ние прогонихме Жадното. Изредиха се една сюрия треньори, само Чаво Пияндето е вечен. Другари по чашка и по плещене на глупости.

    • 8
      11

      Много бързо забрави чаршафите с лозунгите срещу Крушарски, а и Бруно беше нарочен за идиот практикуващ най грозния футбол в БГ.

      • 8
        8

        Посочи ми един Ботевист казал лоша дума за Киров. Вие сте във вечна опозиция със самите себе си. Един вика Осанна друг-разпни го. Казах ти, кеф е да ви гледа човек как се разпадате, как се самоизяждате, как си плюите легендите, как ви сипва с големия черпак Крушарски, как ви наричат легендите ви и собственика ви. Цирка е пълен.

    • 8
      3

      Досега никой катунар не се осмели да даде отговор. Само празни приказки както са ги учели в БКП..

        • 8
          2

          учили, мучули … ама не отговаряш, мъжка курво на католика

    • 5
      1

      Защото то курвинското им е заложено в гена!

  35. 7
    13

    Респект Ники. Както винаги тактичен и разумен. Защо да бърка с пръст в раната когато дума дупка не прави, но рана отваря. Браво Ники, завинаги един от нас. Запомнете думите на Киров-Избор се прави със сърцето. За пасмината от Аналния двор на Аграрния-когато Крушарски или който и да е от клоаката наречена Лаутлу Бахче направи толкоз смислено и чистосърдечно изказване, обадете ми се моля.

    • 10
      3

      Ама мълча като путка когато католика го изгони…

    • 5
      2

      Анонимнико жълт, може ли пак да си налапваш биберона, и да си затвориш червясалата паст! Затвори сам, за да не я затваря друг!

  36. 14
    5

    Гледам тук феновете демонстрират огромно уважение към Белия.
    Похвално! Така трябва да е!

    А къде бяхте, бе мишки, като го изритаха като мръсно коте?! Защо не гъкнахте?! От кой се уплашихте, бе курви?!!!
    Наведена глава, ятаган не я сече!!! Жалко! Позорно! Недостойно!!

    • 9
      13

      Аман от късопаметни идиоти. Вие и ФК Подуяне държите рекорд за най много сменени треньори и чорбаджии. Ти какво направи когато изхвърлиха Ераносян, а когато Ераносян забрани на Зума да стъпва в съблекалнята, когато Кокала направи същото с вашата легенда, когато изритаха И.Илиев….да продължавам ли.

      • 1
        2

        И запомни, можеш да отнемеш от някого нещо на сила, но не можеш да дадеш нещо на някого силом.

      • 9
        6

        Ераносян е алчен некадърник.
        Едва не затри отбора. Изгони Райнов и Карагерен. Хората не го искаха и се радваха, че го изгониха.

        Та на въпроса!! Аз ти отговорих, а ти?!
        Все пак да уточня, че не очаквам отговор просто защото няма какво да кажеш, позорен индианецо

        • 1
          6

          Отговорил съм ти и в двата постинга, олигофрен кух. Обаче нямаш акъл да го проумееш.

          • 2
            8

            Колкото до Ераносян, много скоро ще получиш отговор от някой от вашите. Така ще те благослови, че ще го помниш дълго, ама какво ли се чудя, вие на Зума се изсрахте на главата, та на Едо ли ще му се размине. Змиярник някакъв е Лаутлу Бахче.

          • 2
            11

            Обаче е кеф да гледаш сеир от страни как се разпадате. Нямате една легенда неоплюта, нямате една легенда зад която да застанете, нямате ДЮШ, нямате публика, нямате единно мнение по никой въпрос….разпадате се по бързо и от неутриното.

          • 4
            1

            Миячо, отговорил си на въпроса с въпрос…като путка.

            Пак питам: Защо мълчахте като путки когато католийа узгони Белия?!

          • 5
            1

            Митко, ти на вече на “нашите” ли разчиташ да те защитят.
            Ебати малоуния селянин дето си, г-н миячо на чинии

      • 1
        3

        Ераносян!!?? Хаха.
        Бягаш от въпроса барековецо…

  37. 7
    15

    ДАВАЙТЕ МУРГАВИ ЛАЙНОМЕТИ! РАДВАЙТЕ СЕ НА ПОДАРЕНАТА КУПА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ РАДВАТЕ СЕГА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ТЪЖИТЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ! ЛИНЕЙКИТЕ СА ГОТОВИ, ЧАКАТ.

    • 15
      4

      Повечко диазепам и казват че оправяло…..знам че болката е огромна но за сметка на това ще е продължителна селски.

      • 4
        9

        Знаеш казваш манго? От къде ли, 49,12 може би?

        • 12
          3

          От 75м. с два паса и пета селски…..от тогава сън не та хваща и така ще бъде във вековете.

    • 11
      1

      Митко, лапай пакистанския кур! Ще се успокойш.
      Честит ти ПЕТАк!!

    • Болен е анонимния жълтур! Непреодолима е болестта му от медицинска гледна точка! Боли, и още много ще боли! Лапай мърсолко, и мълчи!

  38. 15
    3

    Путката под мен го грее че били повече от селата а за загубата….кучета го яли…..ей селяк скапан разпорихме ви в най-важния мач в историята ве кюнлия…..разбираш ли го ти това.

    • 2
      9

      Ти си роб бе курво защо се обаждаш,първо искаи разрешение да ли можеш да умуваш.
      Сега почва поренето бе тъпак.
      Искам те тих и кротък като бездомна курва тъпир смачкан.

      • 9
        1

        Ще ми разпориш у…я от въртене помак смотан…..виждам че мача за купата ти се е отразило.

  39. 11
    16

    Да, купата е при вас.Така решиха преди мача за да спасят абдикацията на президента ви.Но ние също постигнахме победа,и то по голяма от вашата.Развенчахме мита за “пловдивския любимец”.15000 срещу 5000 ,смазващо превъзходство.Така беше и в Бургас.А цяла България видя кой е любимеца на Пловдив.Честито ви уредена купа,и срам по трибуните.

    • 15
      4

      хахах. папагала пак включи.
      Интересно ми е как лъжат и дори не ги интересува, че хората знаят истината и им се смеят.
      Абе няма ли психиатри за такива?

    • 13
      3

      Тоше, иди на лекар. Моля ти се! ти скоро ще убиеш човек с тази нятърпима злоба….
      или по-скоро теб ще те убият

      • 12
        4

        Той не е Тошо. Той е Димитър… Митко Китката…

    • 4
      13

      Купата на България беще подарена за да може във Пловдив да остане още един отбор,така наречената боксова круша.Тук е момента да спомене,че тази купа направи Локомотив Всеобща курва,курва която който е хване ще е шиба.
      Сега Пловдив и оцобено Ботев си има редовно 6 т. от робите може да цигани ама вече са роби курви мастии ще си ги ебем когато можем.
      Друг е факта,че за една подарена купа ще са 100 роби на великият Ботев отбора на Пловдив.

      • 9
        2

        Аго, май си се объркал с …. ВАС САМИТЕ!!!

      • 5
        1

        Жълт анонимнико, психо заболяването ти няма лечение! Погрешно възприятие на действителността:СИНЕСТЕЗИЯ! От нея не се умира, но цял живот си шут за посмешище!

  40. 18
    13

    Няма по нагло нещо от жълтура…да го шибаш да го пръскаш по шевовете и пак да надига глава…..ебахти и жилавите селяци където излезнаха…..но старите пловдивчани са казали….селянин и във вестник на снимка да го видиш го смачкай.

  41. 9
    18

    Киров, ти ще останеш в историята като може би най-противоречивата личност в Ботев.Спомогна за спечелването на Купа и Суперкупа, но две години след това загуби позорно финала за Купата от градския съперник.И загубата беше основон по твоя вина.Така че бъди жив и здрав и дано се поучиш от грешките си!

    • 17
      12

      Не е ли време да си признаем, че 2017 купата ни беше подарена. Докога ще се самозалъгваме? Какво печелим? Мислим се за велики и накрая….. стига комплаксарщина

  42. 19
    11

    Гледам тук феновете демонстрират огромно уважение към Белия.
    Похвално! Така трябва да е!

    А къде бяхте, бе мишки, като го изритаха като мръсно коте?! Защо не гъкнахте?! От кой се уплашихте, бе курви?!!!
    Наведена глава, ятаган не я сече!!! Жалко! Позорно! Недостойно!!

    • 6
      10

      А ти защо си с друг ник? А вземи вече се събери в себе си? 1926 или 1912?

  43. 13
    7

    Не мога да разбера защо сателита на Лудогорец се е САМОпровъзгласил за фаворит във финала?! Може би заради балоните на платените журналисти от медиите на собственика си?
    Нима сами са повярвали на тези балони?! Нима нямат РЕАЛНА САМООЦЕНКА?!!
    Ами НЯМАТ!! И затова винаги ще са 17/1!!

    Проблема на глупаците е, че никога не осъзнават, че са глупаци!!
    Реалната самооценка е първото и най-важното условия за да успее човек.
    Те я нямат!!
    Затова ТОЙ УМРЯ!!! … за пореден път

    • 12
      3

      Признавам си не съм запознат с това 17 на 1… разясниго за пропусналите статистиката???

      Изказвам предварително благодарност. По принцип съм в час със всичко, което гаври жълтокожата паплач,н о това съм го пропуснал…

      САМО ЛОКО!!!

      • 14
        4

        Ами имат само една победа в последните 17!! мача в шампионата…

        Ама са “много велики”…

        САМО ЛОКО!!!

    • 11
      2

      Не им отваряй очите. Нека след всяко дерби се чудят какво им се е случило и как ги е “ударил” товарния влак!!!

  44. 19
    14

    Жълти курви
    Преди финала вие, ни смятахте за изпадащи, за аутсайдери…бяхте убедени, че не сане само ще ни биете, ами че ще ни разгромите и ще вземете “поредната купа”!? Даже шадравана беше зареден със жълта боя ден преди финала, а хонорарите за жълтурското празненство бяха раздадени!Да, ама “аутсайдерите” ви обезличиха, великото треньорче с отбора от “звезди”, който вече провъзнасяхте за най-добрия в първенството бяха тотално надиграни от “физкултурника” и “аматьорите” му , като вие имахте един удар във вратата, а Локото изпусна 4, 100%-тови гола благодарение на Кайзер…Накрая черно-белите и съдбата ви го начукаха за век напред, с един фантастичен гол и то с пета, което разби всичките “логики”, “закани”,”празкици” и всичко….Коментара на коментатора на мача, след рая му завърши с думите: “Край! ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!” Фантастично!На кой, освен на вас, насраните жълтури му пука, за суперкупи, за евротурнири и някоя загуба в първенството, ако ще и те да са срещу вас??? Бъди убеден, на никой!!!Локомотив Пловдив спечели най-важният мач в историята на дербитата на пловдив и то в невиждан, пак в историята финал, за купата на страната и то в годината, когато Пловдив е Европейска Столица на Културата, а ЛОКО означава Любим Отбор на Културната Общественост!!! Какво по-символично и историческо от това???Оттук-нататък всичко за ЛОКО ще е бонус, защото вие след 36 години суша, видяхте подарена купа от Разград, която и до днес плащате и ще плащате още, а Локомотивци за 36 години видяха всички възможни титли в историята на футбола ни!КСА , ШАМПИОНСКА ТИТЛА СУПЕРТИТЛА И КУПА НА БЪЛГАРИЯ!!!Отделно и едни бронзови медали, 10 години без загуба от вас, 3 пъти изпаднахте, единия път от които в деня, когато Локото стана шампион!!!Ние сме щастливи, за това!Кажи, за какво да сме нещастни?Кажи, вие закакво да сте щастливи…???

    • 10
      12

      Глупости не четем. Отбор със затихващи функции, без ДЮШ, без бъдеще обречен да вегитира в сянката на Ботев Пловдив.

      • 8
        5

        Къде е сянката на калъфката, жълтокож?Ние показахме КУПАТА и нейното излъчване,сияние, покажете вие СЯНКАТА НА КАЛЪФКАТА, за друго тя не става…

    • 11
      10

      Все още ви смятаме за аутсайдери. Нямате отбор, нямате публика, нямате ДЮШ… Стигнахте до финала с огромен късмет. На финала ние сами се бихме. Щастливи сме, че обичаме отбора си. Щастливи сме, че отново цяла България видя кой е отбора на Пловдив. Щастливи сме, че срещу нас да бягате не може да ни стигнете по успехи… Нашата купа била подарена, а вашата не е. Много си запознат нещо. Кефи ме как предварително се застраховате, че дори да падате от нас нямало значение вече. Глупости, ако бяхте паднали на финала щяхте да се разпаднете. Това е разликата, ние обичаме отбора си, а вие мразите Ботев. Затова няма да ни стигнете.

      • 10
        8

        Курве на Локо, осмия КРЪГ ЩЕ ВИ ДОЗАРИЕМ трупа пък ти се усмихвай и обичай..

        • 7
          4

          Личи си, че не си ходил на училище. Сега ще работиш като пазач.

      • 5
        3

        Ами значи все още се САМОЗАЛЪГВАТЕ!!
        В Локо се работи, а в БотеяфЪ се лъже…
        безценно

    • 1
      1

      ОТ НА ОЖБОЛТ ПЕТАТА
      ДА ТИ СЕРА В УСТАТА !

    • 1
      1

      АБЕ ПУМЯР ГРОЗЕН ЦИНАСКОТО ЛОКО НЯМА НИЩО ОБЩО С КУЛТУРАТА

  45. 29
    12

    ДА ТЕ БИЯТ КАТО БОКСОВА КРУША, ЦЯЛ МАЧ ДА НЯМАШ УДАР КЪМ ВРАТАТА. ДА ПОЕМЕШ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГАВРАДЖИЙСКИ ГОЛ С ПЕТА! ПУБЛИКАТА ТИ ДА Е ОТ 90% СЕЛЯЦИ С БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ, КРЕНВИРШИ И КАРТОНЕНИ ШАПКИ, ТОТАЛНО ЗАГЛУШЕНИ И НАПРАВЕНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЖАЛКИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРНО-БЕЛИЯ ВУЛКАН ОТ ДРУГАТА СТРАНА. И ЗА КАПАК ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ ЛЕГНАЛ В НАЙ-ВАЖНИЯТ ТИ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА КРЪВНИЯТ СИ ВРАГ.

    Е ПО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ И СРАМ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЪМ СИ Й ПРЕДСТАВЯЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ СЛУЧИ! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА ДА БЪДЕТЕ ГАВРЕНИ И УНИЖАВАНИ ГОДИНИ НАРЕД БЕЗ ДА ИМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ НАСРЕЩА. ЗАГУБЕНЯЦИ…

    • 10
      9

      15000/5000 – ИСТИНАТА МАНГО – всички видяхме, че БОТЕВ е отбора на ПЛОВДИВ,..но дори и този ФАКТ съм сигурен, че няма как да те накара да си затвориш бълващата лайна миризлива уста. Ти си МРАЗЕЩ БОЛЕН МОЗЪК! Болните БУФЕРИ като теб не се радват на успехите на любимия си отбор, а мразят, хейтват, бълват лайна… Постове като този, който си сътворил разкриват ОГРОМНИЯ ТИ КОМПЛЕКС наречен
      БОТЕВ любимия отбор
      на ПЛОВДИВ !!! За НОРМАЛНИТЕ ХОРА светът не свършва с един мач, колкото и важен да е той. .. Аз лично останах много приятно изненадан, че феновете на БОТЕВ бяхме ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ циганите, ВЪПРЕКИ ерата христолофф, ВЪПРЕКИ че преди 10 години половин сезон нямахме официални мачове, ВЪПРЕКИ че нямаме стадион… За нас феновете на БОТЕВ този мач доказа, че БОТЕВИЗМА Е ЖИВ – ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ – КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА. Начин на живот, който явно допада на много повече хора в ПЛОВДИВ….. За финал искам само да допълня – яж ми*Уя миризлив мангал!!!

  46. 15
    28

    УЧУДИХ СЕ, КОГАТО БОНЕВ ТОЛКОВА МНОГО НИ НАХВАЛИ! А ТОЙ Е ЗНАЕЛ, ЧЕ ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК Е РЕШИЛ КОЙ ДА СПЕЧЕЛИ КУПАТА. БОНЕВ Е РАЗБИРАЛ, ЧЕ САМО КУПАТА БИ ОСТАВИЛА КРУШО В ИГРАТА, ИНАЧЕ СИ ЗАМИНАВА. НО БОНЕВ Е РАЗБИРАЛ И КОЛКО НЕСПРАВЕДЛИВО Е ПО-ДОБРИЯ ОТБОР ДА ЗАГУБИ. ТОЙ Е ЗНАЕЛ И КОЛКО ЖАЛКИ СА МУРГАВЕЛКОВЦИ И ЧЕ ТЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ТОВА ЗА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ. ТЕЗИ ХВАЛБИ СА БИЛИ НЕГОВОТО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ БОТЕВ. ЗАЩОТО СЪВЕСТА МУ Е ПОДСКАЗВАЛА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЧЕСТНО. А ВЕЛИКИЯТ БАЛЗАК КАЗВА, ЧЕ ЧОВЕК СИ ОТИВА ОТ ТОЗИ СВЯТ САМО СЪС СВОЯТА СЪВЕСТ И НИЩО ДРУГО НЕ ОТНАСЯ СЪС СЕБЕ СИ! ОСВЕН ТОВА ИМА И ДРУГА МЪДРОСТ: БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОДИГРАВКИ ЩЕ БЪДАТ ИЗКУПЕНИ И ТО СКЪПО. ЖАЛКО Е, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА НЕ ГО РАЗБИРАТ. НО КОГАТО ВЪЗМЕЗДИЕТО ГИ НАСТИГНЕ, ТЕ ЖЕСТОКО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ!

    • 12
      1

      Доктор Радева ми е забранила да пия вода.

    • 8
      3

      Бойко Борисов, четеш ли?! Тук едни курви те обвиняват, че си нарушил закона. Клевета??!!

    • 4
      8

      Срамно е да ти организират безплатна екскурзия и да не можеш да събереш повече от 5000 човека. СРАМ! Каквото и да си съчинявате и измисляте се изложихте много. Сега ще ви лъснат отново задниците. Ще играете в Пловдив в ЛЕ, но едва ли повече от 5000 човека ще идат на мач.

  47. 25
    11

    ЖЪЛТ ЦИГАНИН, КОЛКОТО И ДА КЪЛНЕШ КУПАТА Я НЯМА! ЗА ВАС ОСТАНА САМО КАЛЪФКАТА И ВЕКОВНОТО УНИЖЕНИЕ ОТ 15.05!

    • 5
      7

      Нашите купи са във витрината. Най -после и вие ще имате една.

      • 1
        4

        Ще имат една, ако не я предадат манговците за вторични суровини, да изкарат някой лев

  48. 26
    6

    Благодаря ти гн Киров , че от нищо направи нещо и то огромно нещо с черешка през 2017 година !!! Никога няма да бъдеш забравен от Ботевистите , за едни (умните) ще си Бог , а за други (простите) Дявол ……Но истината е , че ще бъдеш помнен вечно по една или друга причина …..Това извинение беше редно според мен да се даде следващият ден след финала с Локомотив и то от всички …..Трябваше да излезнете и да поздравите съперника също , защото той ни надигра честно (излъга) …..Всеки може да обърка нещо и някъде в най-лошия за него момент ,нооооо трябва да имаш доблест и да признаеш , защото останаха съмнения в нас всички Ботевисти , че сме легнали поради някаква причина на Локомотив , а според мен просто прегоряхме , влезнахме като фаворит ,отидохме двойно повече хора от опонента и натоварихме състезателите до краен предел , със свръх очаквания , а Бруно загуби всички мачове , запази свежи тези , които му трябваха и ни лъзна по пързалката …..Аз лично ти благодаря много повече гн Киров , отколкото те коря но ми се искаше да постъпите по-мъжки , защото ние сме Ботев Пловдив и сме преживяли за над 100 години какво ли не …..Зная ,че в Ботев се работи трудно и без пари ,зная ,че ти продават всяка година по 3,4,5 основни състезатели и ти намалят бюджета, а после ти казват ,че имаме 2 нулеви години(срамота) , и въпреки всичко мисля,че можеше да избереш по оптимален състав на финала с Локомотив …..И най-вече постъпихте глупаво като се изпокрихте всички след загубата ……..Да си жив и здрав и успех

  49. 23
    5

    Бял тия от Локото те отказаха от футбола веднъж като вратар втори път като треньор! Нямаш право на реванш!

  50. 34
    6

    КИРОВ…ТИ ОТНОВО ПОКАЗВА ЧЕ СИ ДО БОЛКА ЧЕСТЕН ОТКРОВЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ОТ ОНЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ ПИШАТ ВЪВ ЧЕРВЕНАТА КНИГА КАТО ИЗЧЕЗВАШТ ВИД ДАНО ТЕЗИ КОИТО СА ПРОЧЕЛИ ТВОЕТО ИЗЯВЛЕНИЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ЗАЩОТО ТАМ СЕ КРИЕ СМИСЪЛА НА ТВОИТЕ ДУМИ ХОРА КАТО ТЕБ .. ЕРАНОСЯН..БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА ..СТАМЕН БЕЛЧЕВ КОЙТО ОТКАЗА ПАРИТЕ НА ПОРЕДНИЯ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ И ДА ПОЕМЕ ОТНОВО ..ЦСКА ..СЪС ДУМИТЕ СЪВЕСТА МИ НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА СЪЖАЛЯВАМ..АЗ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ ЩЕ ЖЪНЕШ УСПЕХИ И НИКОГА ДА СЕ ОПЛАКВАШ ОТ КАКВОТО И ДА Е ЗАЩОТО ЗНАЕШ КАК ДА НАПРАВИШ ОТ НИЩО НЕЩО МАКАР И ДА ЗНАЕШ ЧЕ СТЕНИ НЕ СЕ РАЗБИВАТ СЪС ГЛАВИ ЖАЛКО ЧЕ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ .. КРУШАРСКИ…САМУИЛОВ ..ГАНЧЕВ … СТЕФАНОВ… ТЪЙ НАТАТЪК НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ..ЖИВ И ЗДРАВ ..И ГОРЕ ГЛАВАТА

    • 4
      17

      Тук Ераносян няма място. Този пич е толкова лаком, че няма накъде.
      Той първи избяга от Локо като убиха Илиев. Винаги е при парите, но никъде не е успял

      • 15

        ЕРАНОСЯН .. НАПРАВИ ШАМПИОН … ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СЪС ФУТБОЛИСТИ НИКУМУ НЕИЗВЕСТНИ ДО ТОЗИ МОМЕН И ЗА ДА НЕ БЪДА ГОЛОСЛОВЕН ЦИТИРАМ…КИРИЛ КОТЕВ..ВИХЪР. ГОРУБЛЯНЕ…САШО ТУНЧЕВ..ХЕБЪР..МАРТИН КАМБУРОВ…СПАРТАК ПЛЕВЕН ..ЖОРО ИЛИЕВ .. ЧЕРНО МОРЕ..ЯВОР ВЪНДЕВ ..СЛИВЕН..МЕТОДИ СТОЙНЕВ …ДАЙО… ВЕЛБЪЖД И ТАКА НАТАТЪК ПРЕДИ НЕГО ХЕРО СЪС СЪЩИЯ БЮДЖЕТ И СОБСТВЕНИК Я ДОКАРА ДО НИКЪДЕ ..З.. МЯСТО…И ОЩЕ НЕЩО ЕДО БЕШЕ ИЗГОНЕН ПО СЪЩИЯ НАЧИН КАТО КИРОВ НА ПОЛУСЕЗОНА НО КАТО ВИДЯ .ЧЕ ЛОКОМОТИВ МОЖЕ И ДА НЕ СТАНЕ ШАМПИОН .. ГЕОРГИ ИЛИЕВ..ЛЕКА МУ ПРЪСТ ПРЕОДУЛЯ ГОРДОСТТА СИ И ГО ВЪРНА ЗА РАЗЛИКА ОТ ДНЕШНИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ КОИТО НЯМАТ НИКАКВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА И СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗГРЕШНИ

  51. 14
    29

    МОЛЯ, НАЙ-УЧТИВО, ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ЛАЙНОМЕТИ ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ! РАДВАЙТЕ СЕ НА НАЙ-НОВАТА ПРИДОБИВКА- ВЪЗСТАНОВИТЕЛНАТА БАЗА В РЕКАТА! А ЗАБРАВИХ И НА ПОДАРЕНАТА КУПА ОТ ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК!

    • 29
      9

      БОЛИ ЛИ КУРВО?? ОЩЕ МНОГО ЩЕ БОЛИ!

      • 2
        20

        Гнусен,миризлив лайнумет черно бял,да ти излезнат на гъзъ 100 цирея и като се пукнат от всеки по 100 да ти излизат.

        • 10
          1

          Наско да кажеш на баща ти че се е изпразнил по погрешка ва каун.

  52. 24
    7

    -Премъдри, когато ботевъ от Коматево взе купата срещу Лудогорец си мислех ,че светът е свършил. Кажи ми ,премъдри, какво им е на жълтокожите, Локомотив да вземе купата на купите и то в мач с ботевЪ от Коматево? Как се чувстват те, кривите кратуни, след ПЕТАТА на Петите, трябва да е по-лошо от края на света, от края на световете???….

    -Стикс, има само един въпрос, на който нямам отговор, а ти ми зададе точно него? Никога няма д разберем края на света за ботевистите, края на краищата!!!

    -Но как така, премъдри, ако жълтокожите ни срещнат след 100 години на финал и ни бият, нима няма да сме в тяхното положение, на изнасилени с ПЕТА???…

    -Стиксче, ЗАПОМНИ, може действително да се срещнем статистически с ботевЪ от Коматео на финал за купата след 100 години, може да се преродим с теб и да сме на живо да го гледаме! Може Пловдиския любимец да загуби и отново няма да знаем как са се чувствали бултра$$$ите наркомани…Локомотив и да загуби ще е с мъжество, с борба ,със сърце и душа, с чест и достойнство, а не като жълтокожите, които “подарили ” купата на Локомотив, надупили се на “Смърфовете”!!!

    -Аха, разбирам, НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО Е ЛОКО ДА Е КУРВА НА БОТЕВЪ???

    -Точно ме разбра,Стикстър, ботевЪ се оказва курвата на ЛОКомотив, а обратното е невъзможно!

    -Премъдри ,а какъв е изводът?

    -Стикс, няма по долна твар от кривите Курвенски глави, те не могат да бъдат описани с думи. За това и нямам отговор… Но ПОПНИ САМО ЛОКО(и аз съм от Любимия Отборът на Културната Общественост)

    -Само ЛОКО, премъдри, юе те потърся и след ОСМИЯ кръг , където оправданието пак ще е ,че ботевЪ е КУРВАТА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ…

    • 1
      1

      ТЕЖКО И ГОРКО НА КУЛТУРАТА С МИРИЗЛИВИ ЦИГАНИ КАТО ВАС

  53. 26
    6

    ЖЪЛТИ КУРВИ УБИХМЕ ВИ И ПОГРЕБАХМЕ ЗАВИНАГИ! ТОВА СРАМНО ПЕТНО НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ГО ЗАЛИЧИТЕ ОТ ИСТОРИЯТА СИ! ЩЕ СЕ ПОМНИ И НАПОМНЯ 100 ГОДИНИ!

  54. 15
    5

    Един ден Киров ще бъде треньор на Локомотив помнете какво съм казал.

  55. 8
    5

    Прошка няма и за нехранимайковците,които разхождаха емблемата като мърди цял мач,какво можем да очакваме от тези михлюзи от тук нататък,те не са достойни за този велик клуб!

  56. 12
    9

    НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ДА РАЗБИВАТ СЕМЕЙСТВОТО ,ПРЕЗ МНОГО ТАКИВА ЕТАПИ МИНАХМЕ, ЩЕ МИНЕМ И ПРЕЗ ТОЗИ!БОТЕВИСТИТЕ СМЕ МНОГО ,ВИДЯ СЕ !!!

  57. 19
    11

    Интересно племе са коматевските Ташунковци,благодарят на поразия и се молят един ден да се върне забележете-треньора на Ботевъ записан със платинени букви в историята на вечния враг от Пловдив-Локомотив Пд.

    Много странно и друго, карат го да признае нещо ,което явно съществува само в квадратните им глави.

    Не се учудвам на думите на покойния Чико ,за любовта и феновете.,..

  58. 10
    12

    Моите уважения към Киров и Кочев,винаги съм ги уважавал,но това,че разплака 15000 мъже,жени,деца и още толкова,които не бяха там,няма прошка,явно и ти имаш вина,или говори,или замълчи!

  59. 24
    5

    ЖАЛКО, НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ СА ЗМИИТЕ И ГОТВАЧИТЕ. ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ ОТНОВО СЕ ЗАВРЪЩАТ ВРЕМЕНАТА ОТ ПРЕДИ БЕЛИЯ. ОЩЕ ЩОМ РАЗБРАХ, ЧЕ НАЗНАЧИХА ЗАФИРОВ МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЯКОЙ СЪВЕТНИК МЪТИ ГЛАВАТА НА САМУИЛОВ. А ЩОМ ДОЙДЕ И КЮЧУКОВ, БЯХ НАЯСНО, ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ СА ТРЪГНАЛИ! ДОБРЕ, ЧЕ ЧИКО НЕ ДОЖИВЯ ТОЗИ СРАМ. СИГУРНО, ГОРКИЯТ, СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ. ЛОШОТО Е, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО Е РАЗБИТО! НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ ТУК НАНАТАТЪК

  60. 17
    25

    Аре стига бе!

    Белия няма толкова акъл за такава декларация. Няма толкова акъл и изобщо да му мине такава идея в главата. Най-вероятно я жена му, я балдъзата, я тъщата… Но пък уцели десятката! Не може да му се отрече! С една високопарна декларация бръкна в душичките на редовия жълт фен: селянин със съвременно виждане за живота, работещ поне на две места: в кцм, пинк или гагарин плюс зарзавата в селския двор от декар и осемстотин ара, комуто като кажат: “Тодаре, стягай се, утре сме на мач в София”, той стяга дюзените- нарежда пулвинка люта сливова, комат ляб, две глави кромид лук и една чесън плюс увита във вестник “Марица” тлъста сланинка от заклания шопар по Коледа. На самия мач се оглежда жално наляво- надясно, а адамовата му ябълка подскача като пъргаво малко коте, защото кой да му каже, че алкохол не може да се внася на стадиона, следствие на което на пропуска са му секвестирали ракийката, а сега даже една вода няма откъде да си вземе. Похапва от чесъна, замезва с парченце солена сланинка, а на съседа, който явно е гражданин /по изключение разбира се, защото е като бяла лястовичка сред ято проскубани гарги/ и който му обяснява кои са наште и за кои трябва да вика, промърва през мустак: “През оная ми работа е кои са вашите”.

    Та Белия /или тъщата, известна още от часовете по литература с литературните си заложби/ залага на това да засегне най-чувствителната струнка в душичката му, още повече че И ТОЯ- като всички останали, дето зорлен ги бяха домъкнали на националния стадион си мълча като пукал 90-те минути и чакал-недочакал се изниза като свенлива селска пръдня из провиснали гащи.

    Така де, ай сиктир, утре ще става рано, То верно, че на работа е чак в осем, ама преди това си има селска работа: зарзавата иска поливане, кравата- извеждане, а овцете в кошарата- доене. Майната му на тоя Бял ли е Черен ли е… И язък за пулвината безценен ден, дет му го изядоха… тия нехранимайковци!

    • 9
      12

      Миризлив мангал,това ли ти измисли амебното мозъче.Нали се видяхте на финала,колко сте потните мърши.Една купа не отменя факта,че без циганите сте една шепа цървули в над 300 000 Пловдив.И селяни са родата на вашите.

      • 8
        8

        Алоууу, нагъл кюнлия! На финала се видя кои са дошли с мерак и от любов и кои- по началническа заповед. Преди да се появят на стадиона черно-белите велики ЦЕЗАРИ, десетината хиляди селяндури, аджисанци, столипиновци и редови индианци си мислеха: колко е хубав животът! Бефесето и родната полиция направиха такъв график на пътуване, щото буферите няма как да дойдат до края поне на редовното време.. И ний сни гуспударити на Пловдюф… тъй де на уколията.
        И ко стана? Като дойдоха ИСТИНСКИТЕ ГОСПОДАРИ млъкнахте. Като п.тки. И затова ви викат К.РВИТЕ на БЪЛГАРИЯ. За по-кратко: ЖЪЛТИ К.РВИ!

        • 1
          6

          Интегрирахме безкръвно циганската сган във Филибето,това стана след финала е,потен мангал.

        • Асане, не си Индиана само така си мислиш-от лепилото е! Разпрегни коня и му дай сено , набий Айшето и си лягай, че утре пак от рано трябва да си по кофите, циганче потно!

    • 9
      4

      Пичаги а ние като ни дадоха купата Лайногорец защо бяйми само 100-на циганета от Стряма с нашия водач бат Стоян канара ва да гоейба.

  61. 15
    16

    Благодарност тренер.Донесе ни много радост.Дължиш ни нещо.Истината за загубеният финал……трябва да я кажеш .Повечето фенове знаят че вината не е твоя,но ще я носиш ти, несправедливо.Това не беше нашия отбор.Това не беше твоето виждане за футбол.Кой реши изхода, преди мача да се е играл.

    • 15
      10

      Ами той ти каза ве каун че вашти футбалери са се гипсирали от публиката и като си казал А кажи и Я.Питай Белия кой ви подари финала 2017г или го решиха отгоре.А сега яж ми у…я ние си пием биричката правим си густото след тази ебня в мача на мачовете във финала на финалите и дербито на дербитата ва да тейба.

      • 6
        11

        Гипсирали се от публиката.Че ние последните две години в евромачовете играехме пак пред толкова публика.Не ,гипсираха ги преди мача ,и вие също знаете кой..Но няма да слизам на просташкото ти ниво, и да те обиждам.А сега си пий биричката,а подсъзнателно ти горчи от уредената купа.

        • 10
          3

          Аве у…й центъра на Стряма толкова ли е трудно да признаеш и да кажеш ДА пичове по мотивирани и по добри бяхте във финала…..дейба и селската ти мърша все някой ви е виновен на вас.

    • 10
      6

      Изхода от мача жълт олигофрен, го реши Бруно Акрапович и великите футболисти на Локомотив! Смачкаха ви по безапелационен начин, и ви направиха за смях пред цяла България!

      • 3
        8

        Същият този, който за вас беше Бруно Физкултурника преди финала ли?

    • 11
      8

      И още купи да донесеш на Великия Локомотив, успех, Ники…

  62. 11
    18

    Това пак някой жълт шаман го е писал. Само дето няма кой да му повярва, след резила на финала за Купата, каквито и декларации да пишете няма да хванат декиш. Още дълго време ще ви болят дирниците от голямото ебане на 15-ти.

    • 5
      6

      Верно бе Стик ,не бях се замислял.Че то Локо дължи тая купа изцяло на Ботев.Ботев разчисти пътя на Локо като отстрани Берое,Ч.Море,които пък отстраниха Левски и ЦСКА ,които пък отстраниха Лудогорец и накрая Ботев умряха от страх,да ключовата дума за загубебия финал е СТРАХ.

      Между другото и шампионската титла 2004 г. дължите донякъде на Ботев,когато биха ЦСКА в Пловдив с две изпуснати дузпи от ЦСКА пролетния дял от първенството тогава.

  63. 26
    6

    БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЬРЦЕ,ПОНЯКОГА НЕЩАТА НЕ ЗАВИСЯТ ОТ НАС ФЕНОБЕ,ТРЕНЬОРИ ,ФУТБОЛИСТИ,НО ЛЮБОВТА КЬМ ТОЗИ ОТБОР ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ТЕ СА ГОЛЕМИ И БОТЕВ НИКОГА НЕЩЕ УМРЕ…………………………….!!!!!!!!!!!!!!!

  64. 24
    1

    МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНО, НО И МНОГО ДИПЛОМАТИЧНО! ОЧАКВАХ МНОГО ПОВЕЧЕ. МЪЛЧАНЕТО Е ЗЛАТО. МОСТОВЕТЕ ОСТАВАТ. НО И ЛОШИЯ ВКУС В УСТАТА. ВСИЧКО БИЛО ЦВЕТЯ И РОЗИ, НО СИ ОТИВАШ! ЖАЛКО!

  65. 27
    1

    Тренер,да си жив и здрав.Ти и семейството ти.Дано повече хора се докоснат до такъв истински човек,като теб.Не съм вярвал,че в днешно време може да има токова чист и земен човек.Ще е огромно удоволствие,ако някой ден съдбата ни събере отново.Бъди щастлив и все така позитивен.Благодарства!!!

  66. 30
    1

    Голям професионалист и голям като човек ! Ние също вярваме че съдбата ще ти даде още един шанс да си на чело на любимия Ботев! Благодаря за всички страхотни победи които постигна с жълто-черните.

  67. 10
    40

    Поредния треньор на катунарите, уволнен от Локо. Нищо ново!
    Почивай в мир, бял клепар!

    • 14
      8

      Цяла България ви вика на вас ЦИГАНИ бе черно – бял смазан от живота форумен инвалид.Ще те изкарам от селската ти къща и ще те разчекна на центъра на селото ти, ИНВАЛИД..

    • 10
      1

      Анонимен, ако си Стикс е разбираемо , ако не, си е жалко….Как може да кажеш “почивай в мир” на жив човек бе , дори и в друг контекст, или на шега !
      Не викай съдбата Станиславе!

    • 6
      3

      Станиславчо,още ли не си се гръмнал или чакаш да умреш от простотия ?!?!

  68. 37
    7

    Успех занапред шампионе..!! От нищото направи отбор ЕВАЛА!! Успех занапред и някой ден отново ще се върнеш в БОТЕВ СЪС КУПА !! СТИКС ПЕДЕРАСТЧЕ ЗНАМ ТИ ФБ-ТО ВИДЯ ЛИ ТЕ ЩЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА ЩЕ ТИ СЧУПА ПРЪСЧЕТАТА САМО И САМО ДА НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ БОКЛУК!

  69. 15
    27

    Хубаво ми беше,братя жълти изнасилени джендъри,ама Локото много ни го избабаниха и за това се раделихме,иначе още колко щяхме да си бъркаме по дупките.

    • 13
      6

      Какво локо бе Сунай? Цяла България вика на столипиновци ЦИГАНИ 🙂

    • 3
      5

      Абе защо тези от Локото сте толкова прости ?!?!

  70. 31
    13

    БОТЕВ НАЙ – ВЕЛИКИЯ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ 2 КУПИ и ВСЯКА ГОДИНА 10 МЕСТА ПРЕД МАНГАЛИТЕ!

  71. 45
    4

    Голям си!Вече си един от малкото треньори дал толкова много на Ботев!Ботев е твоя дом за това това не е сбогом а само довиждане!За мен беше чест да водиш любимия ми клуб и вярвам,че за в бъдеще ще го водиш отново!Здраве и успех в новите начинания!За винаги един от нас!!!!

  72. 19
    26

    Пускам си Финала на финалите!
    ПЕТАк е! Голям кеф!!

    • 25
      15

      Ами пускай си каквото искаш! Кой му пука за нещастен педал като тебе ?

  73. 13
    19

    Бял, защо най-после не кажеш дали харесваш мъже или жени?

    • 10
      8

      ЖЕНИ, МА МАЙКА ТИ Е МНОГО ГРОЗНА И НЕ ЩА, ЗАТОВА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА МИ Я ЛАНСИРАШ !!! 😉

  74. 24
    12

    САМО БОТЕВ! ВИНАГИ 10 МЕСТА ПРЕД ЦИГАНИТЕ!

    • 7
      2

      Фекале, не ти ли омръзна да лъжеш?! Не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание?

  75. 18
    12

    Бял, а нещо да кажеш за серията 17/1??

  76. 21
    26

    “Спечелихте” ПОДАРЕНАТА КУПА през 2017??!!! Наистина ли??!!

  77. 43
    6

    Благодаря ти БЯЛ! Ти оставаш в СВЕТЛАТА история на Ботев, за разлика от много други треньори, които са минали през клуба. Ще те запомня с това как се прави МНОГО когато имаш МАЛКО! Успех и напред …

  78. 15
    29

    Имам предложение, вместо часовника с невъзможната дата за дострояване на стадион Христо Ботев, да се направи секция г-н Крушарски и г-н Самуилов ,където Ние феновете да можем да им благодарим за всички ДОБРИНИ???

    Благодаря на г-н Крушарски за Георги Илиев и Купата на Купите и жълтото унижение и и и и и и …

    Още отсега благодаря на г-н Самуилов за 01.09.2019 НЕДЕЛЯ за новото замразяване на замразеното строителство на Източен 10 Строежа и и и и и и и …

    Нека се направи една Анкета за гласуване??? Но знайте, братя, да благодариш идва от сърцето и душата, а кой е против тях???

      • 22
        6

        Срам ме е от такива псевдолокомотивци, а всъщност пълни идиоти, като Стикс!! Успех, господин Киров1

    • 7
      3

      БЛАГОДАРИ НА ТЕЗИ, КОИТО ВИ ПУСНАХА ПО ПЬРЗАЛКАТА ,НЕ МУ ЛЕСНО НА КРУШО,НО БАТ ВЕНЦИ И ЧАВО ЩЕ МУ ПОМОГНАТ ДА СЕ ИЗПЬРЗАЛЯ ПО БЬРЗО!

  79. 24
    9

    Стикс,циганин долнопробен заври си лайняното черно-бяло райе в гъза!

    • 11
      9

      Скоро ще му излекувам шумът в ануса с този черно бял парцал…

      • 8
        8

        ти ли ма, жълта курво!! Помниш ли сточна гара??!!
        Нали ти казах – избери си с какво да те гръмна.

  80. 17
    24

    За мен бе важно отборът да играе красив футбол, защото думата ПЕТА е онази хармония, която сРива сърцата на всички фенове на вековния Ботев в едно.

  81. 19
    52

    Белия не става за нищо вече, той е напълно комплексиран… говори за финала,но не е в състояние да произнесе думата, магията ЛОКОМОТИВ.Не!!! Комплексът го тресе здраво… Отборът Локомотив го УВОЛНИ ,УНИЖИ, заличи всичко хубаво от предишната купа! Ломкомотив и черно-бялото райе са се загнездили в сърцето и душата му от злоба и завист, това не е мъж, кажи си бе Бял-ФИНАЛ загубен от ЛОКОМОТИВ, загубимача на мачовете, Купата на Купите, Финала на Финалите и дойде Гаврата на Фаврите, Уволнението на Уволнението….

    Бял, ти си срам дори за Коматево, срам за 100 години напре! Децата като питат, защо загубихме финала от Локомотив, а бяхме фаворита, ще се казва БЕЛИЯ ОБЪРКА ВСИЧКО, той е виновен! Говори за сърце, а не накара играчите да играят със сърце и душа и Локомотивското сърце ВДИГАНА КУПАТА НА КУПИТЕ…

    Бял, благодаря, че си некадърен и Пловдивския любимец взе своя мач на живот и смърт за Купата, благодяря, че си класа под БРУНО АКРАПОВИЧ…

    • 16
      9

      ЖАЛКА ТВАР,

      СЪДБАТА ТОЛКОВА ТЕ Е НАКАЗАЛА, ЧЕ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ, НО ЯВНО СЪМ ГРЕШАЛ… И ЗАТОВА ЩЕ СТРАДАШ ЧОВЕКОПОДОБНО, ДАЖЕ СИ МНОГО ПОД ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ…

      ОТДАЛЕЧЕ ЛИЧИ, КОЙ Е ЗЛОБНИЯТ ЗАВИСТНИК, ПФФ ДАЖЕ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРАШ ВЕ МЪРШООО !!!

      СРАМ СИ ТИ, И ТО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕДЪГАВ, ЛИШЕН ОТ ПРИРОДАТА, ТЪП, МРАЗЕЩ СМЪРФ !!!

      НАЙ-ЛОШОТО ЗА ТЕБ ПРЕДСТОИ, МОЖЕШ ДА МИ ВЯРВАШ НА 100%

      • 9
        10

        Извинявай, че за пореден път ви обидих с истината, жълтокожи!!!

    • 14
      7

      Темата, педалчо Стикс, не е за гейбандата от Лаута. Бягай да даваш наклон на Крушата

    • Рядко тъпо парче си.Болно грозно копеле

    • Черно – бялото гумно стикс
      още ли в темите за Ботев сере …
      Нема ли най – сетне кой да му го навре !

  82. 41
    9

    БРАВО!!! ЗАПИСАН СИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В БОГАТАТА ИСТОРИЯ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

  83. 36
    9

    Вратата е отворена, отново ще бъде треньор на любимия Ботев, само след 6 месеца.!!!

  84. 40
    7

    Обърнете внимание, че благодари на всеки с изключение на Йотков!

  85. 63
    6

    Респект и огромно благодаря, за всичките хубави моменти с любимия отбор! Завинаги един от нас!

Коментарите са затворени