Българи твърдят, че именит клуб от Англия проявява сериозен интерес към Кристиян Димитров. Канарчетата са решили да изслушат предложението и от 2 дни нашенците са официални гости на Ботев Пловдив. Как обаче вървят преговорите и дали интереса е сериозен, за момента не можем да ви разкрием, тъй като не разполагаме с такава информация! Двупосочни са и информациите, кой е отборът от Острова. Според едни наши източници ставало въпрос за Астън Вила (Чемпиъншип), според други за Уест Хям (Висша лига). Информацията на PlovdivDerby.com, е че подобен трансфер е малко вероятен.

Както е известно Левски проявява сериозен интерес към бранителя. PlovdivDerby.com обаче вече ви информира, че от Ботев Пд са поставили непосилна за българските стандарти цена на Димитров, а и желанието, както на клуба, така и на играча било, да се работи за трансфер в чужбина. Футболистът не бързал и бил съгласен да остане в Ботев Пд още 1 година, ако това лято не дойде подходяща за него оферта от друга държава.

Собственикът на канарчетата Георги Самуилов преди около месец на среща с новото ръководство на Сдружението е разкрил пред тях, че запитвания за Кристиян има от Белгия и Франция, научи още PlovdivDerby.com. Бизнесменът е споделил това с тях, след като е бил попитан, дали отбора от изминалия сезон ще бъде запазен.

54 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    В отбора на китайския ресторант.
    Вярно е че съм мияч на чинии ,
    но оберкелнера ме слуша и ще купи Крисия.

  2. 6
    3

    77 дни до сочната паша,
    75 метров пас,
    73′ ALIEN Ожболт ,
    12 Красота , Вяра , Пета !

    ВЗИМАМ СИ ПУКАНКИТЕ !

  3. Жълтите журналя лакеи на жълтото ръководство в активен слугинаж!
    Надуват ли надуват балона фа го продадат тива куцо пиле като белоземския тракторист.

  4. 8
    4

    Кога стадион, ЖЪЛТИ ТАРАКАНИ, ХЛЕБАРКИ, СТОЙТЕ СИ НА СЕЛО, не мислете за АНГЛИЯ, още е зелен този Кристиян, това дане е Ияд Хамуд.

  5. 5
    4

    John-чо, то и онзи копелдак пред Санкт Петербург ги разтягаше едни локуми, пък две седмици го повиваха с мокри кожи! Гарантирам, че ще си му 100% последовател!

    • А бе палячо, ти някакъв бияч ли го играеш?
      Цървул, гледай си циганския и не си отваряй лилавата уста, че смърди!

  6. 14
    5

    Мога ли от любопитство да попитам, БотевЪ има ли ръководство?! Какви са тези неидентифицирани обекти които искат да продават най-добрият футболист на тъй наречения отбор ботевЪ?! Процедурите съгласувани ли са с ръководството, ако има такова! Треньора знае ли?!

  7. 20
    7

    Честит ПЕТАк , коматевки !

  8. 7
    16

    Пичове , забележете нещо ….Темите за Кристиян са три в рамките на два дни ,пуснати умишлено ,за да може лицето Станислав Мърков Стикс ,да си сере на воля ,да дразни и по този начин да се генерират коментари ,който носят рейтинг,всяка тема се превръща в говорилня….Попитах веднъж Андрей защо не банне Стикса ,и отговора беше “не ми се занимава” ,така че продължавайте да си лаете по този олигофрен ,не печелите нищо…просто спрете да четете!

    • 13
      5

      Истината боли! Стикс, микс , човека пише истината. Не сме в комунизма! Вземи си червената книжка и пей БКП!

      • Кога пък се издигна тоя тъпак до “човек”? 😀

  9. 14
    8

    Имам предложение, вместо часовника с невъзможната дата за дострояване на стадион Христо Ботев, да се направи секция г-н Крушарски и г-н Самуилов ,където Ние феновете да можем да им благодарим за всички ДОБРИНИ???

    Благодаря на г-н Крушарски за Георги Илиев и Купата на Купите…

    Още отсега благодаря на г-н Самуилов за 01.09.2019 НЕДЕЛЯ за новото замразяване на замразеното строителство на Източен 10 Строежа…

    Нека се направи една Анкета за гласуване??? Но знайте, братя, да благодариш идва от сърцето и душата, а кой е против тях???

    Нека се на

    • 6
      9

      Еййй верно си за психятър! Работиш ли нещо? По цял ден пишеш тъпотии в сайта и сам си се кефиш. Кажи какво ще направиш ако стадиона стане?

  10. Стикс- благоря Ви Г-н Самуилов, стискайте кесията до КРАЕН ПРЕДЕЛ....
    14
    6

    Шок в Ботев: Въведоха такси в школата! Вижте по колко ще плащат децата …

  11. 18
    8

    Преди малко мернах Андрей, много запъхтян, едва дишащ. Викам му: ” О, Андрьо, коя е щастливката? ” А той сподели: ” Не бе, Стиксче, надувам един 🎈 балон английско производство… Не е лесно три лъва да ти изпълват дробовете” …

  12. 17
    8

    Андрей,ти си пълен тапак! Жълт,прост и неосведомен журналист. . . Срещите на Марково не ти се отразяват добре! Много добре ме разбираш за какво ти говоря

  13. 17
    9

    Прекалявате с партенките! Този некадърник не става за нашата “Б” група, а те го пращат на острова. Смях! Абе абдали, след унекалния му извеждащ пас към провников играч, след който последва гол, кой ще се интересува от него. Скаутите на чуждите отбори на пасат трева, те гледат фактите…

  14. 15
    3

    Некадърници! Астън Вила е във Висшата лига. Бездарие и безхаберие.

  15. 12
    8

    Ако наистина има сериозна оферта го давайте защото ще стане като с Тошко.
    Стига с тези измислени цени.
    А и като се сетя как изгледа гола на финала, как в предишното дерби онзи Аралица го мина като малка гара и как увисваше в нациоанала…. давайте го!

  16. 9
    5

    Тоя ша иде при говедата,ония ще го съсипят като футболист,по-добре да излезе някъде на запад,за Англия няма как да стане,виждам го някъде в Полша,Чехия,Хърватска.

  17. 7
    2

    За да играе в Англия не трябва ли да има определен брой мачове в националния отбор или отпадна това правило.Защото Кристиян има два цифром и словом

  18. 12
    5

    До колкото виждам Крис има договор до 30.06.2020, което значи, че от нова година ще може свободно да преговаря с когото си иска подобно на Серкан. Не е лошо клубът да опита, да удължи договора на момчето сега. Ако той не иска, то по-добре да му вземем парите от колкото накрая да си тръгне като свободен агент. По принцип лятото е времето да се правят трансфери.

    Дано Кристиян да удължи договора си и му пожелавам догодина да направи трансфер в чужбина, а на негово място да се утвърди друго момче от школата.

    • 6
      2

      На кой друг баща му ще раздава апартаменти.

  19. 19
    11

    Жълтокожи, като призрак бродя в сайта… Навсякъде ви се вижда Стикс, а не съм писал… Да не би да съм ви разтроил нещо???…

  20. 11
    4

    Ние продавачи на купи не продаваме. Дръжте си го.

  21. 10
    9

    Браво! Дано стане! Във Висшата лига ще се докаже момчето!

    Стискаме палци!

    • 9
      4

      Изгрев бойски, стискай си задника, че болката става все по-голяма!

      • 2
        6

        А ти стискай на мама дупето,че бати Пешо я чака пред вас

  22. 19
    16

    След гола с пета на Ожболт, кой ще ги иска тия баберици бе? Само ако за без пари!

    • 10
      6

      Първо трябва да мине курс за тази цел при барбарона Ушко!

  23. 24
    13

    Вече и лудите не вярват на жълтите партенки.

    • 12
      13

      Лудите са при вас и ги лекуват психоложките на Крушарски.

      • 11
        7

        Това което си написал, ако действително го мислиш, значи страдаш от БОЛЕСТТА СИНЕСТЕЗИЯ, което значи :НЕ ПРАВИЛНО ВЪЗПРИЕМАНЕ НА УСЕЩАНИЯТА! Най- обикновен пример:Локо наеба жълтите, те викат не ние сме ебачите! Разбрали прост, жълт помак?

    • 12
      17

      Мърков, ти те си виждал море, пък камо ли параход на живо….. цял живот в дупка като лалугер

    • 11
      13

      Стикс, не ходи при пчелите без защитно облекло. Опасно е за здравето ….

  24. 16
    7

    Астън Вила също вече са във Висшата лига

    • 13
      9

      Той АндрУ само Селско село следи, а не футбола в Англия…

      • 13
        9

        Следи и гейбандата,ама там развитие няма.Както рече великият Марешки-на Лаута всичко е умряло!

        • 9
          11

          Мухъл жълт, ако Тодор – пакистанската курва, Бате Жоре, фекала и групичките около тях са фенове на Локо да пишеш, но тези педерасти са върли превърженици на циганско – селския навлек от Сопот наречен ботевЪ, това значи че лъжеш! Тя лъжата на жълтите си ви е в гена! Долни курви на Локо!

          • 10
            5

            Теб скоро ще те пипна и ще заобичаш всичко в ЖЪЛТО!!! Ще те водя на вещо лице в едно горещо мазе! Терапията ( трапанация), дава гарантирани резултати. Оглеждай се на всеки ъгъл….

          • 10
            3

            Илиянчо, ти ли се криеш зад този ник? Питай сестра ти как и е дупето.. Ако са ѝ махнали шевовете, да идвам пак, този път и ти си измий дупето. Обожавам да поря епилирани джендъри от Клоакомотиф!

Коментарите са затворени