Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков и спортният директор на канарчетата Адлберт Зафиров представиха днес пред медиите новия старши-треньор на Ботев Пловдив.

Желко Петрович потвърди на 100% информацията на PlovdivDerby.com за двамата нови холандци при канарчетата и разкри, че чака още един футболист. По информация на PlovdivDerby.com става въпрос за нападател.

Петрович заяви и че Ботев няма да се разделя с никого.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Самуилов обяви миналият сезон след загубен финал за купата и 6то място (4-то в редовния сезон) за нулев. Как един журналист не се сети да пита директно Йотков какви са конкретните цели пред новия треньор?

  2. 10
    7

    Канари, локомотивец съм от дете! Мой семеен приятел беше дълго време на работа в отбора по време на ЦКБ! Този мой приятел не беше случаен в отбора, когато Бат Цецо даваше парата! От него знам, че По- голямата мастия от йоткофф няма;

  3. 15
    3

    Четенето е различно от глупавите коментари,но явно ти си сред тях.В другият сайт има правила,тук е блато в което всеки хвърля камък за опръска другия.

  4. 20
    5

    Сигурен съм,че на Петрович ще му хареса Пловдив! Това е един омагьосващ град с невероятна атмосфера…Дано му провърви в Ботев…

    • 8
      21

      Какво общо има Пловдив с неградските , на
      които става треньор

      • 1
        2

        В грешка си,той е тренер на Ботев Пловдив,а не на кюстендилският урод-
        През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Сега разбра ли кои са неградските?

        • 3
          1

          Простак, пиши защо Ботев не е Ботев, а е БотевЪ? Защото истинския Ботев е в документите на Христолов и не е закрит! Точно за това не можете да се казвате Ботев т. е., олигофренията от Коматево се кланяте на измислен отбор! Рачо-простачо, също като другия идиот фекала пишеш едни и същи простотии, и се радваш на тях! Заради липсата на грам интелект при тебе, те прави жалко същество, нещастник!

  5. 21
    12

    Георги Самуилов направи първата си съществена промяна, откакто пое Ботев. Той смени част от ръководството и треньорския екип. Мотивите му бяха, че годината е нулева – нито купа, нито титла. Все едно се е надявал, че Ботев може и да стане шампион, но лоши треньори са го спънали.

    Желко Петрович разкри целта, заради която идва в Пловдив да тренира Ботев – четвърто, пето или шесто място. Ако му били казали за титла и купа, нямало да си прави труда да бие път.

    Но то и сега е така – четвърто, пето, шесто място. Освен това има купа и суперкупа. Колко време ще им трябва на Желко и Жарко поне това да направят. Твърде вероятно е догодина по това време, или по-рано, Самуилов да обяви нова нулева година. Защото едва ли си вярва, че Ботев може да е шампион, а всяка година да играеш финал за купата и да я спечелиш, не е реално.

    А Желко Петрович идва с треньорска визитка, която предполага революционни промени в Ботев като игра. Но за четвърто, пето и шесто място революцията е излишна.

    Самуилов влиза в капан, тъй като очакванията към него бяха големи – уволняваш Николай Киров, но доведи треньор за трофеи. И Самуилов води Желко, който бяга като дявол от тамян чуе ли за купа и титла. Това предполага непрекъснат треньорски кадрил и Желко е само началото. Въпросът е дали черногорецът ще изкара цяла година, за да му кажат, че годината е нулева.

    • 12
      13

      Kak ще коментираш всички загуби напоследък? И това полягане за купата? Какво искаш? Белия да остане? Защо въртиш около гъза, като Белия чисто започна да ни шиба в задниците. Няма Бял, няма проблем! Тези футболисти могат повече! Няма начин да падаме от всички и да не се вземат мерки. Не е въпроса, че няма как да побеждаваш всеки мач. Въпросът е, че отборът не играе нищо напоследък, като черешката беше мача за купата – без нито един удар във вратата на циганите.

      • 11
        11

        Ееееех мастио долна а га викаше с пълно гърло Нииииииииииииики Киииииииииииииииров.

        • 3
          7

          Аз съм помашка жълта КУРВА и да лижа задници и да се нагласям е част от моята същност.Каквото каже ГОЛЕМИЯ БРАТ, Домус Ага демек, това е!

  6. 18
    43

    Добре дошъл в мюсюлманскато семейство тренер, тука ще намериш много приятели , имаме от помаклъка много фенове и половината отбор даже ,добре дошъл !

  7. 18
    30

    Абе какъв е този травестит с ветрилото,сигурно е миЗ помашка роза! Типичният(та) фен на селското недоразумение!

    • 30
      10

      Когато баща ти беше майка…Джендър от село лаута ,албанчето ви каза че сте педали,зума че сте цигани,марешки че сте ненужници.Долно циганско племе !

      • 5
        13

        Това да не е баща ти помак грозен,много си приличате!

      • Изрод-психопат, можеш ли да направиш разлика между центъра на Пловдив парк Лаута и село Коматево(бившите конюшни на султана по време на турското робство), А? Явно мозъчните ти клетки не са ти достатъчни за такива дейности! Жълта курва на Локо!

    • 10
      17

      Тока е скъп. Няма да пускате климатика. Тъй нареди Агата.

    • 20
      3

      ТОВА Е МАЙКАТА НА СТАНИСЛАВ МЪРКОВ -СТИКСА

  8. 23
    8

    Админе вкарайте регистрация,моля.Няколко прошляка с няколко ника сеят омраза. Не може за 5 мин да има 10 уж различни хора ,а след затишие от половин час да е същото.Така стикс беше изгонен от Пловдив 24

    • 7
      5

      И за това сега в Пловдив 24 има по 3 коментара ,
      защото кликовете хранят сайтовете.
      Тук е съвсем нормално, на който не му харесва
      да си ходи в Пловдив 24.
      А това за омразата е много политкоректно , а
      сигурно си някой мазен толераст

      • 5
        3

        Сеирджия,я си еби майката циганска!Глупак!

  9. 30
    13

    Пловдив пее само БОТЕВ…да го духат мингяни те

    • 2
      1

      Видяхме и чухме колко много песни изпяхте на финала! Поредното животинско мучене както на скелето, и нито една песен! Жълти курви на Локо!

  10. От вчера рекламирахте представянето в 10:30,няма на живо ,няма видео…

  11. 18
    22

    С ТОЗИ ЩЕ ПАДА ГОЛЯМ СМЯХ И БЪЗИЦИ ОТ ЦЯЛ ПЛОВДИВ , РАЗБРАЛ Е ЧЕ ТУК СЕ ПЛАЩА С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА , ХА-ХА-ХА

    Новият старши треньор на Ботев – черногорецът Жеко Петрович, изрази огромно задоволство от новото си назначение по време на официалното си представяне преди минути. Той каза, че не идва за пари, а е бил убеден от клубните шефове Иван Йотков и Адалберт Зафиров.

    Благодаря на двамата, дойдох заради тях, а не заради пари. Всъщност двамата ме „подкупиха“ с отношение .
    Толкова съм щастлив, че все едно съм подписал договор за 10 милиона.

    • 12
      19

      Като види “отношението” на традиционните жълти фенове, ще побегне през глава.

      • 5
        6

        Първо ще го псуват, после ще го кълнят и ако не е избягал
        може и да го острижат .
        Завалията е до мача с нас

  12. 17
    6

    Андрей затваряй го този сайт. 1ч мина от пресконференцията,а ние още не можем да чуем,какво е казал.

  13. 20
    8

    За 2мин 3 коментара от клошара стикс.Герой

  14. 18
    19

    С кой са паднахме за Лигата на Европата?

    • 14
      8

      С майкати.В момента приключвам с второто продължение и започвам с дузпите.Да ти споделя мисля първите три да й ги бия долу между матката и ануса,а другите две горе в третата сливица

    • 16
      26

      Грешиш, след минути се тегли жребият за А група, след Локо- ботевЪ е уволнен…

      • 9
        1

        То да паднеш от гнусни, миризливи цигани си е за уволнение.

        • Вие си ги прибрахте циганите във фен клуба Изгрев бойс! Кой ви е виновен! Искахте повече фенове в града, нека ви миришат!

Коментарите са затворени