Договорът на новият старши-треньор на Ботев Пловдив Желко Петрович е за срок от 2 години, научи PlovdivDerby.com. По непотвърдена официално информация черногорецът ще е един от най-добре платените специалисти у нас. За 2 години ще е контрактът и на неговия помощник Жарко Лучич.

Двамата холандски футболисти Филип ван Арнхем и Родни Клустер, които от вчера са в Пловдив, а днес заминаха на лагер с тима във Велинград, също могат да се броят за сигурни подписващи, научи PlovdivDerby.com. Техните договори с канарчетата също ще бъдат за по 2 години.

Малка армия от 5 мениджъри и приближени на новия наставник на жълто-черните присъства днес на пресконференцията в Коматево. Българската връзка в преговорите е бил мениджърът Бореслав Козакевич, който също от няколко дни е постоянно на базата на канарчетата.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Искам мениджъри, много, да има! И Ефбет искам,залози, че да вървим напред и гъзове мазни, за евентуални финали, полуфинали и изобщо. Нека са мазни. Каквото каза големия брат Домус Ага, това ще е! Един отбор е публиката на стадиона! Останалото е наемни ритнитопковци! На колко публика ще се разчита след като всички в един глас пяха “Полегнала е Тодора” на 15 пред 15 000??? Яжте ми хуя! На стадион не стъпвам, да ви еба майката продажна!!!!!!!!!

    • С парите, дето изкараха свещи да си купят даноооооооо!

Коментарите са затворени