Ботев Пловдив ще има нова треньор днес, научи РlovdivDerby.com. Почти сигурно е, че той ще е чужденец, нещо за което ви информирахме още вчера! Новият наставник се казва Желко Петрович! Той дори вече е взел и първото си решение! Той е преместил първата тренировка на Ботев Пд в понеделник от 10 часа сутринта! Предварително тя бе планувана за 18:00 часа. На играчите е съобщено, че трябва да се явят на базата сутринта, а не както бе планувано – в късния следобед!

PlovdivDerby.com научи, че паралелно с Радомир Чурчич са водени разговори и със въпросния специалист и веднага, след като станало ясно, че преговорите с единия се провалят, канарчетата са имали готов друг вариант!

Черногорецът Петрович стартира треньорската си кариера като асистент на Гулид във Фейенорд, а като главен треньор на Боависта през 2006 година.

През следващата година то води втородивизионния холандски тим Валвийк. По-късно става помощник на Мартин Йол в Хамбургер. А през 2010 е помощник на друг известен треньор – Авраам Грант, който тогава води Уест Хям.

Впоследствие Петрович ръководи японския Урава през сезон 2010-2011, преди да стане помощник на Гуус Хидинк в Анжи следващия сезон.

Желко Петрович е бил помощник треньор още на Дик Авокаат начело на националния отбор на Сърбия, както и в Съндърланд.

През 2016-2017 е бил наставник на Адо Ден Хааг.

Като футболист Петрович се е подвизал в тимовете Будучност, Динамо Загреб, Севиля, Валвийк, ПСВ Айндховен, Ден Бош и Урава. Има и 18 срещи за националния отбор на Югославия.

 

63 КОМЕНТАРИ

  1. Абе какво толкова не ви харесват Дерменджиев,Пенев,Вуцов,та взимате помощник????6та,7ма позиция пак не ни мърда.🤬🤬🤬🤬

  2. 7
    12

    Наистина може да сте класен треньор , не знаете къде попадате г-н Петрович , ще бъде Жалко , Жалко ,Жалко ,че и много Жалко

  3. 3
    9

    Само в PlovdivDerby.com: Ботев Пд ще има нов треньор днес! Той вече разпореди футболистите да се… събличат, че ще има секс.

  4. 5
    9

    Определено пада смях със селските , благодарим ,че ни забавлявате

  5. 6
    9

    Пичаги по случай извънземната новина Стоян канара е опънал палатка в Стряма и кани всички юрдечки на купон…..жа свири виевската група и естествено оркестър Канарите ва да гоейба.

  6. 30
    3

    Успех на новия треньор! Има добра визитка. Имаме добри футболисти, само малко стягане на редиците.

  7. 15
    9

    А бе, ебава ли се с нас ръководството ,
    какви са тези помощници , на нас ни трябва качествен старши треньор.

  8. 18
    11

    Замазаха очите на бултрасите с нов тренер за резила на финала. Вече няма да има за какво да мрънкат. Всичко е цветя и рози.

    • 9
      3

      Всичко е локомотиви и ракети!Говедарци напреди!

      • 3
        8

        Така е Сабри, при нас всичко е добре! За вас не знам в Изгрев бйския фен клуб как е? Помаците, селяндурите и вие изгрев бойци си мажете задниците с крем Здраве, че след това яко ебане на 15.05.2019г.трудно ще ви зараснат!

  9. 11
    14

    Минал съм през големи отбори. Но идвам в Ботиф, да дам всичко от себе си за има-няма 3-4000лв на месец.

  10. 18
    6

    За пореден път се изумявам на черно-бялата комплексарщина! Да четеш само новините за Нотев, да ги коментиращ по най-малоумния начин / прости ги Господи но това е нивото им и не могат да се надскочат милите/, да повтаряш като ръждясала латерна мача за Купата /горките завинаги ще си останат в миналото, защото нямат къража да погледнат напред/! Това показва кой е Господаря – този чието име ги кара да се тресат в нервни конвулсии -БОТЕВ

      • 5
        1

        Браво пич, ти явно си от малкото които имат завършен 1-ви клас!

        • 1
          4

          Изгрев бойски циганин, ние куража го имаме, но нямаме къража! Нотев, къража това ли ти е грамотността?! Защо, какво е това треперене? Може причината да е от това, че ви смачкахме грандоманщината, че жълтия балон завинаги е спукан! Лапай големия биберон, и тихо в котурката в Столипиново!

    • 11
      5

      Точно това написах тази сутрин,тези БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ са представителна извадка на феновете на “Локо”Пловдив!Друг е въпроса,че тук се позволява умишлено “писането” на какви ли не гнусотии, под всякакви “псевдоними”,което е меко казано отвратително!

    • 5
      4

      Ти на какъв език си писал,нищо не се разбира,говориш за някакъв нотев,кой е той?Може би искаш да кажеш инса,или нещо подобно.

  11. 8
    9

    https://www.sportal.bg/news.php?news=789385

    Този е бил все помощник и сега няма да е по-различно, все някой му е казвал какво да прави! Тоест, старши треньо г-н САМУИЛОВ с помощник Желко Петрович!
    Самуилов си назначава слуга, който да не мрънка за нищо, а да получава конкретни нареждания, както в цялата му кариера…

  12. 10
    9

    НОСИЛ СЪМ КОЛЦИТЕ КАТО ТОШКО ГЕРМАНЕЦА !

  13. 8
    7

    Желко Петрович аххахаахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахах прочетете му визитката, този ще го сготвят на втория месец в Коматево…

    • 13
      5

      Ако ме накара да тичам ще го изгоня като Белия

    • .. . може пък да се окаже скрита лимонка като вашият – “физкултурника” … нали така му викахте преди да стане “най-великия” …

  14. 8
    6

    Нерде Уест Хям, Съндърланд, Фейонорд ,
    НЕРДЕ КОМАТЕВО !?!

    Кино , кино с анимационни герои

  15. 11
    8

    ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ГО ПРАЩА КАКЪВТО ТАКЪВ Е!
    НЯМА ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ!!!

    • 14
      6

      Мнагал! Ти знаеш ли кои изобщо е Желко Петрович? Информирай се малко , а не само да се интересуваш дали социалните са ти ги вдигнали ! Курва гърбава !

  16. 8
    7

    Мангалите са толкова прости миризливи,гнусни,че дори нечетат ,а бързат да кендзат с техните бълбочи! Абе мъртъвци,пише си….Желко Петрович ще води отбора,ама вие иначе нямате комплекси нали?

  17. 10
    7

    ВАЙ ВАЙ ВАЙ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ИМЕТО НА ТРЕНЬОРА НО КАКВО ЧУКАНЕ НА ЖЪЛТИ КУРВИ СТАВА ТУК АХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

  18. 6
    2

    Новият треньор ще е чужденец, но добре познат в България, защото е водил други БГ отбори!!!

  19. 12
    10

    Новия тренер се казва как?!?!?! Желко Петичковииичччч!!!!! Честита нова ПЕТА индианци

  20. 10
    9

    Който и да е новият треньор на ботевЪ Коматево, ще е начело на отбора дО първото Дерби с носителя на купата ЛОКОМОТИВ!!!САМО ФАКТИ, справка Белия… Да се моли мача с нас да е 13 кръг, та да вземе поне три заплати…

    • 9
      5

      Вили главата също изяде спарчето след като ги отстранихме

  21. 13
    10

    Преговаряли паралелно с двама?
    Типични, жълти курви!!!

  22. 8
    9

    Очакваме “извънземната” новина с името на новият треньор?
    Той ще бъде най-силния такъв в галактиката, ще каже, че е мечтал за този ден и че е гледал финала. Ще похвали и жълтите курви и ще обещае титла, купа и нов стадион!😎😎😎🤣

    • 7
      3

      От малък съм закърмен с жълточерната идея

  23. 10
    8

    Така са жълтите проститутки, предлагат се на двама , ако единия не го вдигне ще се молят на ходжата втория да е с добра простата, ха-ха.

  24. 12
    8

    Много от градския “любимец” се интерисуват…Брей..брей..
    Има новина и мисля че този човек е мн.опитен.Визитката е повече от впечетляваща.Не знам какво повече би било по-добре.Сега с тези футболисти какво ще направи ще видим.
    Успех Ботев Пд

  25. 10
    9

    Ало, коматевци пасат трева, пък и петите отзад не са им чужди, но Ние сме от Културната Общественост… от Локо!!!

    Забелязвате ли как Дербито се обяснява, че се водили преговори и с друг наставник заедно с Чурчич, т.е. колко е професионално всичко, колко добре се работи в ботевЪ.Как всичко е мед и масло???

    А какви са фактите!САМО И ЕДИНСТВЕНО БОТЕВЪ КОМАТЕВО, ОТ А ГРУПА, НЯМА НАЗНАЧЕН ТРЕНЬОР ТРИ ДНИ ПРЕДИ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА… А в превод това означава, че някой не си е свършил работата!Та нали селекция е необходима, а кой я прави в момента??? Взимат се играчи , които един послушен треньор трябва да приеме!

    Точно такъв е новият наставник на Коматево- послушко на Самуилов, слуга, проста логика! Белия роптаеше, скачаше, мрънкаше, заплашваше, имаше част в себе си от селската идея на ботевЪ Коматево и беше неудобен! С нетърпение чакаме новия ПОСЛУШКО, е тоя Самуилов им еба мамата…

    • 4
      3

      Колкото до културната общественост,виж я-https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY.И понеже простата ти лиса глава не увира,запомни-варианти бандитеее,варианти!Селекцията Пурко е отворен процес,я виж Локу кн колко нов народ са селектирали,ум да ти зайде! И като гледам-никой не е послушник на градушкаря,дето му беше изтекло времето!Верно ве,времето ли увеличихте или ви го сложи на гейбандата?Май второто!Курвенска работа-вън Крушо,ся по хубав от него няма!Гейбандитско-циганска работа!

  26. 14
    9

    Да не е твоя базата,че да гониш собственика на отбора,бе лешпер!Кой си ти???????

  27. 14
    4

    Всеки има право на 100 дни кредит на доверие.
    Да му го дадем и след това да критикуваме.
    Визитката му е по-впечатляваща от тази на Чулчич.

    • 14
      10

      Бил е помощник на великия Диик Адвокат ХАХАХАХАХАХАХААХХАХА

  28. 14
    19

    Тоя Самуилов майче иска с камъни да го гоним от базата. Гаден селски бек. Какъв е тоя анонимник дето слага, сигурно го е зел за 2 000лв заплата.

  29. 13
    17

    Тоя палячо досега е сменил 15 отбора за 10 години и 90% в отборите е бил помошник треньор.

    • 15
      11

      А на кой и къде е бил помощник прочети ли или само лопаш като пиростия?

  30. 8
    5

    Нямаше да е лошо да е Чърчил, за да вкара ред, но явно ще е друг. Тачър също става. Абе, трябва човек със здрава ръка.

  31. 11
    9

    Ари ва цялътъ Родопскъ яка тръпним кой е тоа.

    • 14
      7

      Родопската яка не знам,ама цялата гейбанда тръпне!

Коментарите са затворени