Георги Самуилов настоява новият старши-треньор на Ботев Пловдив да е чужденец. Това разкриха източници на PlovdivDerby.com от жълто-черния клуб. Именно поради тази причина и преговорите с Чурчич се проточили няколко дни, но вчера двете страни не са успели да стигнат до споразумение.

Ботев Пд вече има нов вариант за наставник, който да изведе канарчетата на първа тренировка в понеделник. Той отново не е българин. Шансовете пловдивчани да бъдат водени през новия сезон от нашенец, клонят към нулата, разкриват нашите източници.

112 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Андро пусни плюсовете, че жълтите станаха три пъти повече пак.

  2. 8
    5

    Андрьо пусни някоя друга новина да си поначукаме жълтите КУРВИ на Локо!

  3. 5
    2

    Приказката продължава..бат Гошо Самуилов пак остава…споко идва 01.09….въпреки , че е неделя

    • 4
      3

      А, дори Господ Бог в Рим е казал: ” в неделя не се работи”… Ще има нов срок, примерно 31.12.2019 или 01.01 .2020, ако пък е хладно ще има нов срок ахахахаха ахахахаха 🤡🤡🤡🤡🤡 КЛОУНИ…

  4. 7
    6

    Със свещ ме търсите, мокрият ви сън съм, бленувате ме, мечтаете за мен, но няма да се върна!!! Оставих ви с 30000 стадион, играехте пред 20000 човека, но и преди ви казах“ нали ги знаете ГЛУПАЦИТЕ“… Сега останахте по 20 човека агитка и играете на село, е, ще ми се молите да ви върна славата, но ще ви оставя в тинята!!! Хахахаха… пълен цирк сте

  5. 9
    9

    Със свещ ме търсите, мокрият ви сън съм, бленувате ме, мечтаете за мен, но няма да се върна!!! Оставих ви с 30000 стадион, играехте пред 20000 човека, но и преди ви казах” нали ги знаете ГЛУПАЦИТЕ”… Сега останахте по 20 човека агитка и играете на село, е, ще ми се молите да ви върна славата, но ще ви оставя в тинята!!!

  6. 14
    14

    Самуилов не прави грешката да оставиш Белия,той се изчерпа вече

  7. 14
    15

    Га жа а първа тренировка ва?
    Дано новиа тренер дъй Турчин, оти сми подготвини съ знамету!
    Ъййй кьнарйеее…

  8. 12
    16

    ХРИСТОЛА ГИ РАЗНИЩИ ДОНЯКЪДЕ, АМА КАТОЛИКЪТ ЩЕ ГИ ЗАЛИЧИ ИЗЦЯЛО ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, САМУИЛОВ, И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ! ДОВЪРШИ ГИ!

  9. 25
    14

    Кат няма кой да ги изведе за първа тренировка жа ги изведа аз ва!
    Ко толкуз? Сяка сутрин извеждъм козите на паша. Ша изведъ и кънарити🤣

  10. 19
    21

    Андрей, пусни часовник и за 01.09.2019…. да се посмеем как кривите глави вярват на своя ебач г-н Самуилов!!! Хехехехехейе хехехехехейе В КОМАТЕВО ЩЕ ИЗГНАНИЕТЕ…

    • 19
      12

      Мърков , няма ли работа за теб бе , шматка?Стига вися денонощно тук плешив бездарник!

  11. 13
    20

    У квартало почнахъ да ми викат ската, оти била дънна риба, а нъли буферите ни праатиха при дънните рибоци, шото викът ДЕКА Е КУПАТА???0:1 ОЖБОЛТКА в 73 минута, божията пета, жална ни майка жълтокожопомашка кривоглавоселска

    • 10
      12

      И ИНДИАНСКА, НЕ ЗАЛРАВАЙ, ПРИЯТЕЛЮ!

  12. 20
    18

    Този миризлив кенеф,пардон сайта на Андрей Спасов показва нивото на феновете на „Локо“-АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ!Но… има една стара поговорка-„Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава“.Така,че за г-н собственика на тази клоака важат същите две определения!Приятен ден!

    • 17
      15

      А преди финала сереше тук денонощно скапаняк стрямски….сега Андрей ти я виновен.

    • 13
      16

      А допреди финала феновете на коматево серяха 70 пъти повече тук! Скапан жълтур. По-добре се скрий.

  13. 14
    21

    Да обобщим! Локомотив взе купата на България от Коматевския ботевЪ С ГОЛ С ПЕТА. По пловдивските улици хиляди черн0-бели празнуваха, а от общината се вдигна купата и Пловдив бе оцветен в черно-бяло. През тов авреме на Коматево колиха, бесиха и уволниха белия и компания.

    Локомотив ще има модерен стадион за Евротурнирите, ще играе с Рома, Еспаньол, Андерлехт, стадиона ще се пръска по шевовете, а през това време ботев още няма треньор, няма селекция, играчите им бягат. Първи септември ще мине и жълтите ще бъдат пратени на село в Коматево д играят с Царско село и бистришките тикви.

    Благодарим ,г-н Крушарски, благодарим г-н Самуилов, продължавайте все така…

  14. 17
    13

    Създателите ви дойдоха в града ни за жителство срещу мятането на въглища в трена.От тогава до сега сте цигани.

  15. 16
    12

    Чукнете в гугъла ,,кучката на мафията,, и ще ви излезе футболен тим с име на превозно средство.

    • 15
      18

      Чукни в гугъл – къде е купата за 2019 и лягай 😂😂😂😂😂

    • 10
      6

      Чукнах в гугъла и излезе: “… ботьяфъ 2010 е единственият български отбор, отпадал в ЕКТ от втородивизионен отбор!” БРАВО! Оооопс… чакай, имало продължение. Не сте били единствения: “ботьяфъ 2010 повтори “подвига на Левски, отпадайки от втородивизионен отбор в Европа!” БРАВО!!! Евроидиот до евроидиот!!!

    • 8
      5

      Чукнах в гугъл и излезе, Локо би ботевЪ в дербито на дербитата и взе купата!!!
      Ако искаш ела да те чукна и теб жълта курво? Ама дано хигиената ти да е добра, защото мразя да чукам потни селяни.

  16. 16
    14

    Черно бели братя от ромските махали на гр.Пловдив искам ви едини идва едно голямо ебане във Европа една голяма излагация нашият клоун г-нКрушарски се уплаши,но пък общината обеща 50 000 лв.
    Е подарената купа май ще ни излезне със цената дали да съществува отбора,ясно е че нашият клоун няма пари ясно е че Ботев ни подари съществуване поне 2 г. за тези години ще си понесем нужното от това където ни подариха купата за да се порадваме малко и да се почустваме като живите и бели хора.
    Редно е да благодарим а не да се правим на велики.Ама нали сме си от ромските махали с по малко акъл кво да се прави съдба.
    Сега братя трябва да видим да погледнем към нащата велика селекция и да очакваме първият съперник във Л.Е. дано да някой от покранините на Албания,че майка ни циганска отива на вятъра.
    АЙДЕ МОШНО ДА СЕ ОТЗОВЕМ ВЪВ НАЙ ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ НА БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ НАВЕДЕМ ВСИЧКИ КАКТО АЛАХ Е КАЗАЛ ПА КАКВОТО СТАНЕ БРАТЯ ЦИГАНИ.

    • 19
      16

      Няма заспиване нещо. Това унижение от отбора на Пловдив ще ви държи в ЖИВА КОМА цял живот, индианци.

      • 10
        3

        Как да заспъ ва кът тая петъ ми я влявала цялата в дивия ва да сейба.

    • 9
      4

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 жълти курви още дълго ще е така! Много боли нали?
      Ще боли дълго още! Мръсна, жълта сган!
      Ние взехме най-важния мач! Каквото и да става занапред! Но със сигурност ще имаме още поводи за радост!

  17. 24
    25

    Да му ядете ЧЕПА на СМУКАЛОВ ако ва заебе ще ядете ЛАЙНА, трайте си и яжте 🍅 чесън 🍆 лук и черно бели ПИШКИ.

    • 13
      6

      Пичага а ний стрямалий може ли да похапнем и аспержи ва да сейба.

      • 7
        11

        Ти специално можеш и на Бате ти Стоян Канара боздугана да ядеш.
        Нали си му фен а пък и той на теб.
        Сега е времето да се оправи халката защото идва голям ама голям хуй.
        Ебнята ще голяма и може би доживотна нали си знаеш черно бял надрусан ебан задник.

        • 15
          2

          Оооооо Стоене излезе ли от комата ма мастио недна…..ай бързо в Стряма че юрдечките са закъсали за мента и мастичка ма да тейба.

      • 2
        5

        Забравих само да спомена,че курвата си е курва само мастия може да стане а ти си такъв нали.

    • Глупак си се родил, изрод си станал и като нищоство ще си умреш.
      За десерт ще порним на майка ти путката с жълто черни пишки.

      • А ти си се родил селянин….грозник си станал и простак ще си умреш а жена ти ще я порним с черно-бели пишки за кадем.

  18. 32
    10

    Г-н Самуилов, с любезното съдействие на консултантите Йотков и Зафиров биха шута на Белия. След култовото и крайно пиянско обяснение за нулевите години, сега ни очаква година, която не просто ще е нулева, а ще е битка за оцеляване. Прекрасно действие на господата консултанти!

  19. 25
    7

    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК СОФИАНЦИ СЕ ОКАЗАХА С ПРЕЗИДЕНТИ ПАРАЛИИ, А ЛОКОТО И БОТЕВ С ПРЕЗИДЕНТИ СЕЛСКИ БЕЦИ,ПЛОВДИВ ОТНОВО ОЩИТЕН!

  20. 35
    13

    Така наречения собственик г–на от Раковски просто ще затрие клуба, стадион няма да имаме и ставаме за посмешище. Този не го интересува Ботев, чака Боко да падне и да си духне. Пълен галош във футбола с още няколко галоша в Борда воглаве с Паралийски сивия Кардинал и Йочков изпълняващ ролята на нещо као Шестак(6-то на ДС). Заблуди ни господина и измекярския Борд че ха сега, ха по късно ще се възстанови строежа на Колежа и така си мина почти година, просто ни преспаха. Така както дреме народа за зулумите в държавата.
    Нищо ново под слънцето. Ебания си е ебан, бития бит! Хамсалак! Може ли уволниш целия щаб от треньори със смешни мотиви за нулеви години(??!!) и „недоволство” от футболисти от Белия. Та този човек почти 3 години с пръдня боя прави. Пари дава със забава колкото за вегетация, вземат се само свободни агенти, които после се продават, постоянно се прави нов отбор, пускат се футболисти без пари или със смехотворни трансфери, постонно на Белия му поставят динени кори, и още и още. И въпреки това взехме купа и суперкупа, порязаха ни за финал в 2018, загубихме го политически 2019 и сме все в шестицата. На фона натова което даваш г-н Раковски за клуба получаваш много повече. Къде беше цял сезон? Появи се преди финала за купата, с изявление да не те забравим. Споко! Ние не сме запомнили за да те забравим. Селския беше по човек от теб. Г-н Собственико като уж голям мениджър или далавераджия,( помним ф-ма Арес и мулташкия паричен поток затова си на верижка) , не знаеш ли , че преди да намерил подходящи хора екипа не се пипа?! Явно си действал под емоция и диктовка на някой съветници, за които Белия бе черна Врана. А и ако малко си чел трябва да знаеш, че резки движения не се правят ако нямаш готов и сигурен вариант. Както казва В. Белински – Всяка Крайност е родна сестра на Ограничеността. Това показа с действията си г-н Собственико. Дано се осъзнаеш навреме, иначе ще тегли Ботев, не ти!

    • 17
      19

      Ей скалпел това ли ти изсра лайняната уста че сте паднали политически ами що не направиш една свирка на Че Гевара и купата веднага става ваша ва селяк скапан недин да тейба.

    • 17
      7

      Скалпел,шапка ти свалям задето цитира най-големиа лит. критик Василий Белински!!!!!!
      Коментарът ти е като прецизен разрез с това с което си се подписал…Браво!!!
      Сега аз ще ти перефразирам нещо от Василий Белински: ” Твоят коментар е като чуден цвят разцъфнал в пукнатината на дива скала”

  21. 39
    10

    Братя, първо искам да уточня,че съм ботевист и не съм провокатор…
    А сега искам да напиша нещо за Самуилов…За този човек явно времето е доста разтегливо понятие?!
    Имаше някакъв срок за стадиона после друг и сега още по-друг…Уж в сряда щеше да е известно името на новия треньор?? Сряда мина и отново нищо…Аз вече изобщо не вярвам на г-н Самуилов…Сещам се за една известна българска народна приказка ” Лъжливото овчарче”
    Ами като не искате да сте президент на футболен клуб в Bg махнете се бе г-н Самуилов…Ще назначат някой друг…

      • 19
        6

        Затова сме на тоя хал! Защото на такива като теб главата им служи само за поставка за шапката…Такива като теб изобщо не могат да мислят самостоятелно.. И пак според теб мисленето трябва да бъде “типово” т.е. “централно “….или още по-точно …стадно…Такива като теб умират да се кланят на ВОЖДА и да му целуват краката до момента в който той бъде сменен…Тогава превиват гръбнак пред следващия…

        • 18
          7

          90% от феновете са от стадото, и този над вас не прави изключение! Не ме боли, но тези фенове ще унищожат възкръсналия от нищото БотевЪ! 10%са нормално мислищи ботевисти, в това число сте и вие, правите разликата, за което благодарности!

  22. 27
    9

    Какъвто е собственика, такова е и управлението!

  23. 34
    18

    ГОРЕЩА НОВИНА,САМОЙЛ АГА ПРЕГОВАРЯ С ВЕЛИКИЯ ВОЖД ТАШУНКО ГОЛЯМАТА ПЕТА,ЩЯЛ ДА МУ ПЛАЩА С ОГНЕНА ВОДА

  24. 31
    16

    Обръщам се за мнение към всички нормални (Стикс да не се меси) , ако на Собственика предните 2 години му се виждат нулеви с 200 хилки на месец бюджет , тази явно ще сме под нулата , защото не съм чул бюджета да е станал 500 хил на месец та да търсим чужденец за мениджър , няма наставник , подготовката почва , няма план за тренировки и тн , имаме добри състезатели но трябва да има и нови (според мен ) , губим ценно време , добре изгони Белия(грешка ОГРОМНА) , но нищо не се случва в клуба , явно тези , които те съветват са или лаици , или имат кофти намерения към клуба …….грешка след грешка правим и вървим към ръба на скалата , отбора е чудесен за тези възможности с , които разполага , с чужденец и 2 , 3 мил бюджен ще се боричкаме със сомовете в класирането , поне не правете грешката с чужденец на 99% Българи в състава и млади , които им трябва доверие от новия наставник ,а той изобщо няма да го интересува това ,защото просто утре като си тръгне никой няма да се сеща за него ……БЪЛГАРИН

    • 24
      12

      Пичага и на нази стрямалий ни се плаче по цял ден ревем кът магарета….бат Стоян канара се чуди човека как да на успокои дава ни и мента и мастичка ама от тая пета са разболяхме ве братя не са живее разберето го ва да гоейба.

  25. 33
    8

    Самуилов му е давал 2500 евро заплата. Чурката е искал 4000.

    Иначе иска чужденец хахахахахаха

    • 23
      11

      Чурката е искал 10 000 евро и пари за трансфери

  26. 24
    14

    На тези жълтичкиъе момченца защо им викат катунарчета?! Да не са циганета от село?

  27. 32
    19

    Абе аз да попитам какво стана с онова дебеличкото футболистче с голите ушенца, бузките и двойната брадичка.
    Няма ли някоя нова “оферта”?! Пак ли ще се окаже НЕНУЖЕН!!??

    • 27
      20

      Пак ще ви пори мангалските дупета. От 100 метра.

      • 19
        6

        Бареков, пак си се прекратил гледан.
        Ама аз много му се радвам когато играе срещу нас – така винаги имаме числено предимство

  28. 26
    17

    Майка ни жална жълто-трансджендърска, какво ни се случи.Добре,че новия треньор ще е чужденец от Столипиново, препоръчан от изгрев гърлс,хвала на Вожда Самуилов,по-велик католик от папата,да продължаваме дупето да му лижем и около него! Хвала!

  29. 19
    19

    Стикса става понякога досаден дори и за нас останалите локомотивци, за които Ботев не стои на дневен ред ,и не е най-важната задачка тази ,да осереш темата за противника . За съжаление знам кой е Станислав Мърков , и наистина момчето го хапе щъркела. Жалко ще е да му се случи нещо , но каквото повикало ,такова се обадило…

  30. 21
    22

    Един психясъл буфер с ник Стикс си пише и сам си отговаря. Тоя нещастник се подвизава в няколко сайта, обзет от нечовешка злоба към Ботев, както и неизменния комплекс, че мангалите са малцинство и са винаги втори и понякога 3-ти отбор в Пловдив. Тоя плешивец на средна възраст ми се струва, че скоро ще настъпи мотиката. Но кой каквото търси – това намира.

    • 15
      20

      Мангал, така викахте на Арапович и на Крушата.. Скоро пак ще викате така – бас хващам!

      • 21
        7

        Мангал си ти! Вярваш ли , че ще построи стадиона? Първият поканен треньор не се съгласи. Защо? Досега само баберици се взимат. Това показва нещо, ако се сещаш!

  31. 27
    21

    И какво стана сега?Ботев има най-модерната база за деца в Пловдив, а Локомотив има най-модерния стадион в Пловдив , който ще приема ЕВРОМАЧОВЕ с Рома, Еспаньол и Андерлехт??? бРАТЯ кънари, а ний ще играем на село в Коамтево с Царско СЕЛО и Бистришките тигри, вай вай вай, тия буфери ни натикаха на дъното!!!

    • 29
      22

      Ботев прослави Пловдив в Европа, страхувам се, че вие ще осерете позицията.

      • 26
        27

        Прослави л е Бургас като курорт и Коматево като истинския ви дом. Нали знаеш , че вашия дом е съборен от самите вас и сега СТЕ БЕЗДОМНИЦИ , навряни в едно село-Коматево… Коматево се прочу до Албания и Мадагаскар…

        • 12
          14

          Ей цангал миризлив ти бил ли си в Коматево? Знаеш ли колко кюрди фенове на твоето отборче живеят там а? Да та еба в изсъхналата миризлива кратуна !

        • 8
          11

          Така ли ве Станиславе?Я кажиьгълтъш ли гълташ ли?А гейбандит привърженик на кюстендилският урод?

      • 17
        13

        Така ли прослави Ботев Пловдив в Европа :
        …..„Ботев” (Пловдив) загуби с 0:2 гостуването си на втородивизионния австрийски „Санкт Пьолтен” в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа и с общ резултат 2:3 отпадна от турнира. Така „Ботев” записва нова срамна страница в българската футболна история, като се превръща във вторият роден отбор, който отпада от европейски клубен турнир от втородивизионен отбор……

        Това поне е от скоро цървyли дрипави!!!!!

        • 17
          11

          Ботев за периода 2013-2018 има повече евромачове и победи в ЛЕ от колкото вие в цялата ви история. Дай да не се фокусираме върху един мач защото веднага ми изскача един много слаб отбор който ви наби 8 парцала – Оксер.
          Ботев през 2013 отпада в 3 кръг БЕЗ НИТО ЕДНА ЗАГУБА от Щутгард след 1:1 в Бургас и 0:0 в Германия. Ботев Пловдив също така наказа в ЛЕ отбор с 5:0 – Астана, когато вкарате толкова ми се обади. И това е само в новата история на клуба. Дай да не се връщаме още по назад, че там картинката за вас става все по грозна, а за нас все по хубава.
          Комплексар лаутски се роди такъв и ще умреш.

          • 12
            9

            Не не давам…Щyтгарт ,които малко след това в същия сезон на косъм не изпадна и Астана ,който никой не беше чвал и едва след това Мъри направи нещо с този отбор да сравниш с Оксер на Ги Рy ,който съм сигyрен ,че не знаеш кой е.Доли ще ни се паднат подобни баберици:

            Астана, Зрински Мостар, Щутгарт, Либертас – Сан Марино Санкт Пьолтен, Партизани Тирана, Бейтар Йерусалим, Маритимо ??????

  32. 15
    22

    Самуилов се спрял на чужденец за треньор заради тоталното надиграване на един анонимен “физкултурник” над треньора, който ужким е все в тройката за последните три години в България. Причината е ясна: “Оная купа преди 2 години няма смисъл да я броим, тя си беше бартер, ние с Ангел /Ачо Сълзата има предвид/ пътека направихме до Разград, сума ти футболисти ни взе Киро заради купата, не виждам каква заслуга има Николай Киров за нея!”

    • 13
      12

      То щото Бирно Акрапович нещо е направил то се видя че ви я дадохме купата

      • 6
        4

        Хахах колко сте прости! Ами благодарим за подаръка бе жълт мишок? Не разбирате ли, че така се унижавате сами?

  33. 23
    22

    Умрете в ЛАЙНА, много ви боли но търпението лекува, между 30-и 50 год.

    • 15
      13

      Много е жалко да се изказваш гръмко… По най-неграмотния начин! Ама какво се учудвам?!? Ако имаш средно…. то е на принципа ” среден, среден, среден… средно образование”. Когато баща ми беше майка! 😂

  34. 32
    24

    Самуилов..така Ви къпе с хладка вода,че ….. свят ще Ви се завие….иначе Анте я центрира..и Ожболт с пета ..мощщщщноооо го заби на жълти в г..за . хахахаха

      • 17
        11

        Ако може следщия път от АУТ да е вкара боли ни фара! Я кажи къде е купата, как е да те ебът цигани и кофти ли е да си курва на Локо ?

  35. 21
    19

    На ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИ ще им остане за утеха 15 на 5, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ не казвате за гостите от Перник, Ихтиман, Враца София, бесплатни билети ЖЪЛТИ МАНГАЛИ КРАСТАВИ ШОПАРИ ОТ СТОЛИПИНОВО ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ И ЛАЙНА.

  36. 16
    21

    “Българската Първа лига като развитие прилича на дублиращо първенство към нашата Екстракласа. Средната посещаемост на мачовете е само 2 хиляди души на мач, като цифрите са по-високи основно при столичните Левски и ЦСКА”, каза Кайзер.

    Това е мнението на Кайзер за феновете на Ботев,те са на нивото на мач на дублираши отбори от Екстралигата. СМЕШНИЦИ…

    • 2
      5

      Глупако, от това което си писал, става ясно, че Кайзер е имал предвид за феновете и нивото на цялото първенство. В това число и посещаемостта на мачовете и на твоето Локо, което със стадион по голям от на базата на Ботев има по малко публика средно на мач.

  37. 26
    11

    КИРОВ, ИЗЛЕЗ И КАЖИ ИСТИНАТА ЗА БОТЕВ! ЗА ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ, ЗА ВСИЧКИ ЛЪЖИ! СЕГА!

  38. 33
    23

    Пловдив е на БОТЕВ ПЛОВДИВ всички го видяха 15000 срещу 5000 само Ботев…

    • 21
      20

      ЖЪЛТИ ОТРЕПКИ на БГ, ИНДИЯНЦИ на ДОМАТЕВО, ЛОКОТО разби жълтият КАТУН, една историческа победа над жълтите мангали и в ЛАЙНАТА.

      • 1
        2

        Глупако, от това което си писал, става ясно, че Кайзер е имал предвид за феновете и нивото на цялото първенство. В това число и посещаемостта на мачовете и на твоето Локо, което със стадион по голям от на базата на Ботев има по малко публика средно на мач.

    • 18
      21

      🤣🤣🤣🤣
      Всички видяха и чуха, коя публика подкрепя през целия мач и кои са туристите с безплатни бишети!
      Всички видяха и как жълтите мастии се изнесоха за 2 минути!
      Всички видяха гола с пета на Ожболт!
      Вие се успокоявайте с тая глупост. Жълти нещастници!

  39. 25
    6

    Адалберт българин ли е? Или той се появява само в задна роля, когато трябва да се гони треньор.

  40. 16
    23

    По – лошо от сегашното положение е да назначите мен за вас шеФ- Стикса. Но и аз не съм убеден, че ще мога да ви клатя пет години с голи обещания? Даже съм склонен с доброто си сърце, за ваше удоволствие, да вкарам кран на Строежа… Д а с е снимате с него, да го прегръщате, целувате,да празнувате, да му се кланяте, да паднете на колене и да целувате калта на Строежа, да пиете и да се дрогирате и всичко това за един ден…

    Но не, защо да бараме човекА донесъл най-големия срам в Индианската история Ботев- Локомотив 15.05.2019 резултат 0-1 и КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!

    Г-н Самуилов завинаги в ботевЪ, Самуилов е с опит и безкруполно избягва да излива бетон на Източен 10…Г-н Самуилов, НЕ ГИ ОСТАВЯЙ ЗА НИЩО НА СВЕТА, благодарим ти за всичко, мачкай и тъпчи жълтите все така.Бъди храбър, г-н Самуилов, като г-н Христолов и накрая , на десетата година ги закрийййййй, ТОВА Е ЖЪЛТАТА СЪДБА- да са Под ПЕТИТЕ на Локомотив,“ Грация Президенте Самуилов“…

  41. 24
    32

    Защо според вас чужденец? Самуилов установи, че български треньор, в топ три на българите, е унизен и изнасилен от Акрапович, който е с гола визитка… Но той донесе купата в Пловдив, а не в Коматево.

    Николай Киров бе тактически надигран от Бруно,Киров се оправдава с публиката като путка. Все едно да се оправдаеш с гората, отиваш на планина и има дървета и не можеш да ходиш, отиваш на финал и има фенове!!!??? Нормално е да се иска качество. ПоБЕЛЕЛИЯ Киров е срам за Коматево, Пловдив им взе купата на купите, а щяха да ни бият с 3-0 УЖ…

    КУПАТА Е ПРИ НАС, ЧЕРНО-БЯЛА Е И ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО -БЯЛ, набийте си го в главите , индианци, при нас се и строи стадион за групите на Лига Европа, ще играем в Пловдив на своя земя, сред своите ,В ПЛОВДИВ…

    САМО ЛОКООООООООООО

    • 21
      16

      Педал, пак си се превъзбудил. Бягай при тираджиите

    • 18
      14

      Пий си хапчетата бе. То бива ненормалник, ама ти си трагедия.

  42. 20
    13

    Да поканим Свирко Духич. В момента е свободен.

  43. 18
    17

    Навремето имахте точния треньор – Селяк се казваше, но го преименувахте на Шиляк за да не стане Селяк при селяци….
    Веднага му се обаждайте

  44. 20
    13

    Хлебарки лайнутарки, търсете си играчи, не го мислете нашия треньор!

  45. 26
    20

    Който и да ни е треньор тоя финал ни еба мамата за години напред. Срамът и резила няма как да си го изчистим, ако ще и Клоп да ни е треньор. Аз не смятам да ходя повече на базата. Тия мухльовци ни се изплюха в лицата. Не заслужават никаква подкрепа.

    • 13
      15

      Ще ходиш на мачовете с отбора на малцинствата, за които трибуната за гости от 200 човека е напълно достатъчна

  46. 18
    12

    Чужденец та да може да слушка и да върви тотото!

  47. 17
    15

    То кой ш’иска да ни тренира, като още ни извират лайна от ушите след ФИНАЛА!

Коментарите са затворени