Преговорите между Радомир Чурчич и Ботев Пд са завършили с неуспешен край, научи PlovdivDerby.com от няколко независими един от друг източника.

Вчера сърбинът е имал среща с ръководството на клуба и лично с Георги Самуилов. Вечерта пък те са вечеряли заедно, но въпреки дългите разговори до разбирателство не се е стигнало. Причините за това все още не са известни.

Така канарчетата ще трябва сериозно да форсират назначаването на старши-треньор, защото подготовката на жълто-черните започва в понеделник.

 

105 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Със свещ ме търсите, мокрият ви сън съм, бленувате ме, мечтаете за мен, но няма да се върна!!! Оставих ви с 30000 стадион, играехте пред 20000 човека, но и преди ви казах“ нали ги знаете ГЛУПАЦИТЕ“… Сега останахте по 20 човека агитка и играете на село, е, ще ми се молите да ви върна славата, но ще ви оставя в тинята!!!

  2. 6
    6

    Сърбинът, дойде, видя селската простотия, изплю се и си замина! Кой нормален човек ще дойде на село, за да управлява тази психо клиника, наречена ботевЪ?!

  3. 7
    8

    Този миризлив кенеф,пардон сайта на Андрей Спасов показва нивото на феновете на “Локо”-АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ!Но… има една стара поговорка-“Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава”.Така,че за г-н собственика на тази клоака важат същите две определения!Приятен ден!

    • 7
      5

      Аве уй що плюеш Андрей ве а преди финала всички жълти отрепки се надпреварвахте да пишете как ще на биете с разлика…..къде са ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА.САМУ АФД-ТРАКИЯ ….0-2 ТОДОР-мияча на чиний.

  4. 15
    13

    Циганките лилави пак са се насрали и серът в темите на БОТЕВ ПЛОВДИВ!!

    Първо по темата….радвам се ,че този пендермиш не ни стана треньор!
    Другото…ДАВИЕБАМАЙКАТАЛОКОМОТИВОЦИГАНСКАДЕЙБАААА!!!!

    Да ви питам нещо ….ако бяхте паднали,нали се сещате че сега нямаше да съществувате?!!?!
    Футболистите ви БЯГАТ…. Физкултурника ги оплаква….мъкааа мъкааааа!
    Крушо селския диск,се жалва че бил задна 100 бона за евро турнирите….СМЯТАААЙ!
    Сега като се съберете на първият и последен домакински мач в ЛЕ и видите ,че сте пак СЪЩИТЕ МЪРШИ 132 заблудени миризливи циганки,ще ви светне ,че всичко е един цирк само и само да е мирно населението в Пловдив…

    След това следва пак протакване за стадиони и бази в Тракия….докато циганките са с розови очила,стадион Христо Ботев ще е готов и ще носи временното име на някакъв си спонсор!

    Сега оставям дръгливия пумяр и охраната в училището да пишат от 20 различни никове …как съм сънувал ,че те са Пловдивския Любимец и още хиляда щуротии които си ги разправят когато се съберат всичките 132 човека на кебапчийницата на Нежния!

    • 12
      7

      Ти жива ли си ма мастийо мислих че си гушнала букета след мача……ееееееее издръжливо стрямско копеле излезе ва да тейба.

      • 4
        8

        Да не ти е зажаднял дивия за анални ласки ?

        • 5
          2

          Тодоре, мъжка курво! Много превъзбуден си станал?! Пакистанеца да не те е зарязал? Да си затвориш лайняната уста, че не е на добре! Ще вземеш да вдигнеш кръвно, и да паднеш по очи на асфалта! Злобата и завистта не ви позволява да свикните с действителността, че Пловдив и околните села са черно-бели, и Локо са ГОСПОДАРИТЕ! Та в този ред на мисли, свиквайте за да не сте по очи на асфалта!

          • 1
            1

            Не всеки който ви казва истината е ТОДОР!
            Приятно ми е ,казвам се Димитър и не ви харесвам въобще.

          • ” Злобата и завистта не ви позволява да свикните с действителността, че Пловдив и околните села са черно-бели, и Локо са ГОСПОДАРИТЕ! ”

            Хахахахаха ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЧЕРНО-БЯЛ….всичките 3 000 мангала с баби и лели ☪👳👳👳

            Само този път няма да има 800 говеда да ви помогнат да ви опънете чаршафа!

    • 12
      3

      Жива ли си ма мъстийо умряла, какво виеш от
      трапа, в който ви закопахме.
      Хубаво ми е че се гърчиш в безсилието .
      Локо в Европа със стадион, а ти на село в кочината !
      КРАСОТА, ВЯРА, ПЕТА 12 !

  5. 5
    7

    Имам предчyвствие ,че от 01.09.2019 на Колежа ще има кранове и работници,щом търсим скъп треньор значи имаме пара бол.Колелото се върти и на есен ние ще сме най-щастливите фенове на света.Винаги след бyрята изгрява слънце.

    • Оскубан, вие от много години чакате кранове те, но постоянно сте в банята за къпане! И на първи септември ще се отворят вратите на оществе ата баня а жълти олигофрени! Заповядайте!

  6. 8
    3

    Драги Пловдивчани,предварително yточнявам, че съм от Локомотив ,но бях трогнат от приятели и колеги ботевисти,които до онзи ден не ми говореха заради финала , но от вчера вече се интересyваха как вървят ремонтите на Лаyта и заявиха ,че със сигyрност ще посетят домакинствата на Лоокомотив в Пловдив от ЛЕ,няма да подкрепят Локо ,а противника ,но ще дойдат на Евромач в Пловдив защото са се затъжили за подобно събитие в нашия град.

    г-н Крyшарски yвеличете бройката на местата,ще има фенове и на Ботев,Марица и Спартак и Сокол и Кyклен и Съединение и Асеновец и Садово и Левски Карловои мн.дрyги от областта.
    Дай Боже и Локомотив да стигне по-далече в тyрнира и да Ви донесе и на Вас солидна финансова печалба!!!!

    • 7
      1

      Г-н Крушарски как да го увеличи този капацитет според теб, до 25-ти Юли? Той да не си вади трибуните от джоба?
      След подобренията, които ще бъдат направени, стадиона ще събира около 7500 седящи места, (700 от които ще са гостите) и още около 1500-2000 правостоящи! Това е. Този капацитет със сигурност ще бъде препълнен със зрители. Пловдив не е бил домакин на мач от този калибър от няколко десетилетия и затова интереса ще е изключително голям, не само от черно-белите фенове. За жалост, на този етап стадиона ще е твърде малък, но дано Крушарски да намери средства и да го реконструира по проекта, който е внесъл в общината?

      • 4
        9

        хахаха – смешник! Кой друг освен циганите ще сте на стадиона бе? да не дойде някой от София или Варна….хахахаха . а да видим как ще напълните тия 2000 нови места, хахахах – жалкари!

        • Олигофрен, с твоето мнение си избърши лайняния си задник, и с него си го наври в червивата си уста!От жълти курви акъл не искаме! Курви на ЛОКО!

    • 6
      5

      Ай стига аз след мача се обадих на приятелите да им честитя глупости не ми се слушат естестввено че ще подкрепя Локомотив нали сме българи може да съм болен Ботевист но това няма значение локомотив играе за българия само Ботев

      • 7
        1

        И аз това им казвам , и аз съм бил на мача на Ботев с Фенерите и дори ме беше яд , когато Пашев изпyсна дyзпата и отпаднаха………….нищо ,че съм от Локото.
        Но напълно разбирам ,че не може да се yвеличи капацитета над 10 000.

        • 2
          3

          Какъв Пашев е изпуснал дузпа в мача с Фенербахче бе хахахаха

          • Добре де не помня всички селски пръчки играли Тракия,май беше Зайцев или който там…..то вие не ги помните,щом Пашев бачкаше в Чистота и събираше кофите за смет .!!!!!

    • 1
      1

      Локо Пд,ти не си за тук!Ти си високо,високо!Такава фантастика може да съчини само гений.Започвай да пишеш научно-фантастични романи и името ти ще стане прочуто по целия свят.Дерзай!

  7. 9
    4

    Никой не иска да се хваща с тото сателита на лудогорец. Дейба и цигани дейба.

    • 6
      4

      никой не иска да се хваща с Лефски – само ний от Лаута щото сме малоумни простаци. Дажи пеем песни против Ботяф заидно, щото сме любовници с говедата и ни бъркат по дупките.

  8. 2
    4

    тоя пък много финали гледа – май се е взел за Клоп! Арее, “паре дромо”!

  9. 12
    11

    НЕ САМУИЛОВ ИЗГОНИ КИРОВ, А ЛЕКЕНЦАТА, КОИТО ДАДОХА МАЧА!!! ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ ТОДОР И ЛЪЧО СА СКОЧИЛИ НА КИРОВ ВЕДНАГА СЛЕД ФИНАЛА ВСЕ ЕДНО ТОЙ Е ВИНОВЕН И ПОСЛЕ СА СЕ ОПЛАКВАЛИ НА САМИИЛОВ ЗА ДА ГО УВОЛНИ! ЕТО ТАКИВА СА ФУТБОЛИСТЧЕТАТА, КОИТО ВЕЛИЧАЕМ!

      • 5
        4

        Б1912 САМУИЛОВ САМ ГО КАЗА, ЧЕ ИМАЛО ТЪРКАНИЯ МЕЖДУ ТЯХ, НО ЯВНО НЕ СИ МУ ГЛЕДАЛ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА!!! СМЯТАЙТЕ ДО КЪДЕ Е ДОКАРАХМЕ ЩОМ ФУТБОЛИСТИ РЕШАВАТ КОЙ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН И КОЙ НЕ! ВЯРНО Е, ЧЕ ЦИГАНИТЕ НИ БИХА НА ФИНАЛА С НИКВА ИГРА, НО НЕ КИРОВ ИГРАЕ ВСЕ ПАК НАЛИ?

        • 4
          1

          а вие, катунарчера, каква “игра” играете от нова година насам.
          Буферите ви надиграха тотално. Вие сте един вестникарски балон и нищо повече. Жалко за вас, че дори не сте го разбрали.

          ТУРЦИ СТЕ!!

    • 6
      1

      Няма да се очудя абе щом футболистите решават кой ще е треньор просто млъкваме и това е пълна пародия

  10. 13
    15

    Много комплексари от ибрикчийския обор лайномотив се интересуват от Великия Ботев ,разбираемо е ….но да си гледат тяхната кочина,че тази година наистина са изпадащи !

    • 13
      6

      Кажи бе бездомник така ли било ? Я виж малко под нашите статии кво става и тогава говори!!! Абе да те питам къде е купата, как е да сте курви на Локо и гадно ли в да ебът цигани ???

      • 2
        1

        Майка ти чукам, че и тя бездомна за покрив ме помоли да не е вали!

    • 5
      2

      Ами самуилов каза, че лИгендътъ нИделиф и няколко други са имали неразбирателства с Белия и те са сред тези, които го сготвиха!
      Иначе основен принос, да бъде изгонен Белият има Локомотив Пловдив, след историческото 0-1 на финала след фантастичен гол с пета на 12-ти номер Ален Ожболт!
      Третия вариант е, да сте станали курви и на кръвния враг Локомотив и то в най-важния мач в съперничеството между двата отбора?! Ако е така и вие бяхте фенове, а не селска рая, още след мача в София щяхте да изметете целия отбор барабар със собственика и треньорите и всички виновници!
      Затова тихо и пийте по-често успокоителни, защото тази загуба не се преживява с години!

  11. 19
    14

    СЕРИАЛА МАЛКАТА БУЛКА ЖЪЛТУРКА продължава!
    Купувайте бира да гледаме сеира!

    • 9
      10

      Май вие сте от страната на булката. Питай Крушарски.

      • 6
        2

        Ааа, булката се надупи на 15.05. А Киро гела дупи булката, когато си иска.

  12. 33
    6

    Киров, защо мълчиш бе човек. Ако, считаш, че си допуснал грешка за тоя финал – кажи си, кой не греши! Ако, футболистите не изпълниха това което си искал – кажи ни, и това ще разберем! Но, ако има нещо трето и мълчиш, това е престъпление срещу името на Ботев, срещу футболистите, срещу нас публиката и срещу самия себе си! Всички видяхме, че зарязахте първенството, че изиграхте едни запомнящи се мачове с ЦСКА, което Ви класира на финала, в което беше целия смисъл на поведението Ви и при цялото ми уважение към противника и към неговия успех, Вие заебахте този финал!? Кажи си бе човек и се връщай начело на отбора! Или ако кажеш истината…

    • 17
      16

      Първо , за да се оправите, приемете, че сте по-слабия отбор, загубил, според ВСИЧКИ. заслужено от Локомотив Пловдив. Второ честите на носителя на Купата и се съсредоточете в борбата за оцеляване.

      БотевЪ е фаворит за изпадане, стягайте се, искаме ви в А група, за да си ви бием и шибаме редовно. А и не барайте Самуилов, Георги Христоловини втори Самуилов…

      • 15
        13

        Кой те пита теб ме мангал насран 2 години подред сте дънни риби по 10 места зад Ботев

    • 14
      12

      И какво да ти каже Киров бе пич че Локото на изплющя еба ни мамата за 20г. напред а за нашти нали разбра не играели защото се сковали от феновете……затова следващия път пред празни трибуни за да могат да се разгърнат както трябва.

    • 4
      6

      Абе, разбирач???? Ти гледа ли мача, та пишеш глупости!!!!!!!!!!!!!
      ТОЯ МАЧ НАШИТЕ НЕ ГО ИГРАХА – НИТО НА ТЕРЕНА, НИТО КРАЙ ТЪЧ ЛИНИЯТА.
      КИРОВ ГЛЕДАШЕ ВСЕ В ЗЕМЯТА, ВАНКАТА ВЪОБЩЕ НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ СКАМЕЙКАТА, СМЕНИТЕ БЯХА КОЛКОТО ДА ВИКАТ ЧЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО!
      ТОВА НЕЩО, Т.Е. НИЩО – ГО НАПРАВИ МАФИЯТА ОТ ПОЛИТИЦИ И БФС – ДА ВЪРТЯТ КУПАТА ВСЯКА ГОДИНА!!!
      Стига сте философствали – пуснете си пак мача и гледайте, ако не сте били на стадиона – там всичко се виждаше. Даже имаше един фал близо до нак.поле на буферите, а Белия се обърна с гръб още при нагласянето на топката..толкова не му се гледаше тая мизерия.

      • Б-1912 от Стряма чух на ушенце че и тамплиерите са замесени в тоя резил а едно врабченце ми каза че и илюминатите имат нещо общо……..ееееееех как ви се искаше да биете ама тоя хуй в петата където го изядохте ще го помните вечно……казват че времето лекувало ама явно не е така ва да тейба……за справка питай бат Стоян канара от 15.05 19г. е в будна кома.

  13. 11
    13

    По – лошо от сегашното положение е да назначите мен за вас шев- Стикса. Но и аз не съм убеден, че ще мога да ви клатя пет години с голи обещания? Даже съм склонен с доброто си сърце, за ваше удоволствие, да вкарам кран на Строежа… Д а с е снимате с него, да го прегръщате, целувате,да празнувате, да му се кланяте, да паднете на колене и да целувате калта на Строежа, да пиете и да се дрогирате и всичко това за един ден…

    Но не, защо да бараме човекА донесъл най-големия срам в Индианската история Ботев- Локомотив 15.05.2019 резултат 0-1 и КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!

    Г-н Самуилов завинаги в ботевЪ, Самуилов е с опит и безкруполно избягва да излива бетон на Източен 10…Г-н Самуилов, НЕ ГИ ОСТАВЯЙ ЗА НИЩО НА СВЕТА, благодарим ти за всичко, мачкай и тъпчи жълтите все така.Бъди храбър, г-н Самуилов, като г-н Христолов и накрая , на десетата година ги закрийййййй, ТОВА Е ЖЪЛТАТА СЪДБА- да са Под ПЕТИТЕ на Локомотив,” Грация Президенте Самуилов”…

    • 8
      10

      Да ти кажа, Самуилов е цвете пред Крушарски, но ти това няма как да го знаеш. На теб не ти пука за Локо, важното е да покажеш колко си проЗ.

      • 9
        7

        Така , гледайте си цветята на г-н Самуилов, а ние ще гледаме Купата на г-н Крушарски, ще гледаме ремонта на стадион Локомотив на г-н Крушарски и ще играем Евротурнири на стадион Локомотив с “тръните” на г-н Крушарски!

        Едно ви признавам, има нещо романтично във вас жълтите… голия ронещ се бетон на Строежа, ръждивата арматура и калта на същия, вие жълтите ги виждате като цветна градина??? Е ,все такива цветя да ви дарява г-н Самуилов, цветето пред Крушарски…

    • 3
      7

      Ще ми гледаш кура майка ти дейба плешива мършо ще ревеш мнго скоро боклук насран

      • 2
        1

        Тоя па плаши с тая малка пишка!

  14. 14
    8

    С оглед на това, че играем на село, на трибуните само маймуни, най подходящ предвид обстоятелствата и най близък до всичко това е ВИЛИ ВУЦОВ!
    Аййй канарйййй!!!

  15. 24
    10

    Единственият възможен вариант е ВИЛИ ВУЦОВ!

  16. 19
    7

    Правиш 2 седмици анализ, след който да освободиш треньор №3 в БГ за изминалия сезон без да имаш готова по-добра алтернатива. А за Чурчич по-добре. Дори и да се беше съгласил, като му гледам визитката, трудно щеше да изкара до зимата.

  17. 21
    14

    Канари, нема да се плашите, ако требе, аз ще ви поема. Ама да знаете, че шибам яко.

  18. 25
    4

    Тони Стораро съм помагам на братята беВзъзмезно съм

  19. 22
    12

    Навремето имахте точния треньор – Селяк се казваше, но го преименувахте на Шиляк за да не стане Селяк при селяци….
    Веднага му се обаждайте

  20. 16
    22

    Абе цинга – манга – фук много налазил тука , ходете да слагате седалки и да боядисвате кенефи , а и един кашон за вземете от фризер за кабина на журналисти , полумесеца и Лига Европа , магаре и космос …..

  21. 30
    9

    Пичаги аз призовавам всички истински канари да се извиним на Белия да приклекнем на колене и да му простим за да на поеме отново както само той си знае ва да гоейба……помните ли как викахме у Софето Нииииииииики Кииииииииииров.

  22. 16
    6

    И те горките искат “ИЧове”, ама нямат пари…. хахаха
    17/1!!

  23. 11
    14

    Слава на Бога , тоя Ич за никъв чеп не става , буфер миризлив

  24. 24
    17

    Още след първата новина за този ви пиша всеки ден, че няма да ви стане стреньор! Нямате пари за такъв от такъв ранг! Белия ще го търсите със свещ, но няма да намерите друг! За едно обещание от лъжеца Самуилов (поредното) го предадохте! Жълти курви!
    Георги Дерменджиев е новият ви треньор!!! Запомнете го! Друг луд няма.
    А да видим, колко ще изкара? Аз му давам най-много до зимата!?

  25. 18
    20

    Трябва човек да е луд, за да стане треньор на тия цигани. Никой не иска да идва в Коматево, да му бучат на главата крастави мангали.

  26. 27
    13

    ОСТАВЕТЕ НИКОЛАЙ КИРОВ! Не е той проблемът, ръковоството – вие сте!

  27. 15
    10

    Вили Вуцов
    Стефан Генов
    Ангел Станков
    Херо
    Христо Янев
    ЯНЧЕВ
    Светослав Тодоров
    Мариян Христов
    Но той ще е само 1 и неговото име е.. ФЕРО Спасов

    • 11
      2

      питахм,е ги. не искат с непарични средства

    • 19
      16

      Мечтай ,индианец, за вас е овчата глава Вили Вуцов. Овцата ще танцува на село, селяк при селяци…

      • 14
        12

        Стига цинго , стига манго , на Ботев всеки желае да е тренер , тва да не сте вие нужниците на БГ

  28. 21
    19

    Естественно, на никой нормален човек не му се седи на село. Даже и на един Жоро Андонов който е на 36 не му се връща в Доматево.

  29. 14
    16

    2х5-0 циганите пак магазина в темите на отбора на Пловдив

    • 8
      12

      Това 15 на 5 много им бърка – гадно им е, че с безплатна екскурзия пак бяха 3 пъти по-малко от пловдивчани.

      Мангали, кво да ги правиш.

      • 4
        1

        Колко сте жалки, циганчета миризливи…
        Надявате се една плоска лъжа, че сте били три пъти повече да ни тормози…Абе никой не го интересува какво си измисляте бе, шматки!И да знаете – турците и циганите от околните села не са пловдивчани!
        Ебахме ви и на терена и на трибуните!Този факт със сигурност ви бърка яко в задниците!И най-лошото е, че ще ви бърка доооста дълго време!КУРВИ НА ЛОКО!СБОГОМ!

  30. 27
    7

    Самуилов уж мисли от загубения финал на 15.05 до 29.05 и от много мислене не измисли нищо!
    Добре освобождаваш Белия но не беше ли редно да имаш готов вариант за треньор?
    Хората вече правят селекция а ние още нямаме треньор!
    Ясно беше, че сърбина няма да дойде, никой уважаващ себе си треньор няма да дойде защото няма пари за селекция и ще се набляга на нископлатени свободни футболисти!
    Дано поне си спази обещанието този път и започне строежа на стадиона!

    • 11
      1

      Ще, ще… до 10-тина дни…
      питай СВОБОДЕН БОТЕВ като го пусне жена му…

  31. 23
    16

    Ахахахаха ахахахаха ахахахаха 🤡 🤡 🤡 КЛОУНИ,цирк коматевоиндиански няма край… КУПАТА на ЛОКО вкара в криза Кривоглавите.

    Няма пари, закриването предстои, Ботев Ъ умира…

  32. 25
    14

    И този много бързо ви разкри…какви валета сте.. пардон…. мисири, човекът не иска на село… хахахаха

Коментарите са затворени