Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив започна подготовка за участието си в Европа и за новия шампионат у нас с 24 футболисти.

В групата на черно-белите се появиха 4-ма играчи на проби. Това са Денислав Станчев от Верея, Светослав Диков, играл последно в Словения, Николай Николаев от Хебър и Георги Ралев от Нефтохимик. Тренировки започнаха и 6-ма юноши- вратарят Павлин Евтимов, Архан Юсуф и Димитър Законов, които бяха под наем в Арда, Петър Главчев, Мартин Паскалев и Октай Юсеин.

Останалите играчи са: Мартин Луков, Илко Пиргов, Стамен Бояджиев, Йосип Томашевич, Лукас Масуеро, Милош Петрович, Мустафа Абдулахи, Уирис Густаво, Елитон Жуниор, Никола Марич, Момчил Цветанов, Ален Ожболт, Бирсент Карагарен и Димитър Илиев.

Стивън Езе, Парвиз Умарбаев, Един Бахтич и Анте Аралица ще се присъединят в следващите няколко дни. Те са получили по-голяма почивка от Бруно Акрапович.

На Лаута пристигна и тъмнокож гигант. Според публикации в медиите от Локо Пд чакаха защитника Давид Малембана от Мозамбик, който обаче днес не се появи. За сега името на новия чуждестранен играч, който пристигна на Лаута, но не тренира е неизвестно.


42 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Андрешко,понеже си селянче и то просто,провери футболиста от Нефтохимик как се казва,там футболист Ралев,никога не е имало,особенно последния сезон,виж за Георги Радев съм по-съгласен!!!

  2. 4
    2

    Какво е” Българипя”малоумен инзианец..Бягай за буквар дечко!

  3. 8
    2

    Е, ся ви ебах майката жълтоселскомюсюлманска !
    Наточил съм мачетето и ще ви ръгам във всички дупки до оргазъм

  4. 4
    10

    Българската селекция е стартирана, взехме мангал от Африка който прилича на мангалите от Столипиново така че ще го броим за Българин

    • 5
      1

      Педро жълт, защо на нас от Изгрев бойс викаш магали от Столипиново? Ама оня ден викаш ялти в София, да викате срещу Локото, че ще има безплатни билети и ядене и пиене, ся мангал! От сега няма да идваме на Коматево!

  5. 2
    7

    Нали щеше да се селектират Български играчи ? Вместо това трима Българи изгонени и на тяхно място един Африканец

    • 5
      2

      Жълт педераст, шестима българи и един германец! Роден в Германия и израснал, независимо, че е от африкански родители!

  6. 6
    10

    Черния ще им удари по едно мъдо и ще си ходи. Даже той е казал, че на Лаута мирише зле.

  7. 24
    11

    Сега 2метровия Стивън Езе със 30 сантиметровия шпек,и другия гигант отМозамбик със не по-малкия салам са наточили черно-бели боздугани да ръгат жълти курвета.

  8. 15
    14

    Разбрало негрото за черно-белите гей бандити и пристигнало да ги оножда.

  9. 25
    12

    В Мозамбик прочетох, че в Коматево има много леки жени. Да се стягат, че идвам!

  10. 13
    21

    Футболната лига след финала обяви за секторите на Ботев 15 000 продадени билета, секторите на циганите 5 500.Ботевистите са тройно повече от циганите,но ние в Пловдив това си го знаехме и преди този мач 🙂

    • 17
      9

      Лъжи цигански, дай линк от футболната лига, да те видя, индианец лъжлив.

      • 8
        12

        Н мен пък линк не ми трябва.Който е бил на стадиона е видял съотношението на силите.Пловдив е само наш! от 1912 до сега и завинаги!

        • 5
          1

          Изрод, това ли те стопля, А? 100%-иплумаймуни от соптско-коматевския сбирщайн! В крайна сметка сте в краката на ГОСПОДАРИТЕ на Пловдив, този път на сфалта по очи но с футболни средства, ако спрете да слушате може да сте по очи и с други средства! Жълт педал, лапай Биберона и тихо, тихо към село!

    • 14
      5

      Какво повтаряш от две седмици едно и също като някой папагал. Май ти пари още на гъза от финала. Ако ще и 15 милиона да сте били, ама бяхте от страната на булката. Ако не знаеш какво значи да си от страната на булката ще ти преведа: от ебаната страна.

      • 3
        13

        E dobre de kupata ta kupata tq e vasha ama sega gledai kakvi laina shte izserete v liga evropa samo gledai

        • 6
          2

          Педерасти жълти, помните ли че същите простотии ръсихте и преди финала, до 20-та минута 3,4на 0,ха!Какво стана бе оскубани?! Цял живот Под ботуша на ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ГОСПОДАРИ НА ПЛОВДИВ И СЕЛСКАТА ОКОЛИЯ!

    • 12
      16

      Естествено – Пловдив е градът на Ботев. Само Ботев!

  11. 17
    7

    Колкото до другия “бананоберач” както го наричахте в началото – Езе. Сега е най-добрия централен защитник в България. Везала беше сърцат, но беше дупка. Сега този с Езе ще заформи страшен тандем!

  12. 23
    9

    Индианците са в шок. Локо прави страдион за Лига Европа, а те цял живот на село. Ужас:)))))

    • 11
      19

      200 седалки правене на стадион ли са бе мангал 🙂 много си се превъзбудил по-спокойно тройно повече са ботевистите,господарите на Пловдив 🙂

      • 15
        3

        200 или 2 000 все тая за вас жълтури, както и 10 800 станаха 15 500

  13. 10
    22

    На тия не стига че цяла Българипя им вика ЦИГАНИ ами в града си са тройно по-малко от градския съперник Ботев.Факти.

      • 9
        15

        Лъжлив долен мангал.Само сектор Б е за 9 000 и беше фрашкан.Официално от футболната лига,която менажира турнира Ботев 15 000, мангалите 5 500.Пукай се в лайна

  14. 20
    8

    Машини. Чакаме пробив в Лига Европа и нова Купа. Успех.

    • 8
      15

      Шегаджия.Втори толкова лесен жребий за купата няма да има и на финала отбор който тотално да ви подцени.Пробив в ЛЕ ще направите кога Крушчо изтрезнее.Никога

  15. 9
    21

    Играчи на проби от Верея, Нефтохимик и Хебър, черен бананоберач от Мозамбик.Това е селекцията за Европа на скъсаните цигани.Май искат да си подобрят собствения антирекорд за най-голяма загуба на бг тим в ЕТ 1-7 от Оксер 🙂 Щели седалки да слагат хахаха за кого бе,на мач има по 150 шматки на стадиона,срам за футбола и за Пловдив.Поне Крушарски е пияница и хвърля мохабети 🙂

      • 14
        16

        Не.Бъзикам се с циганите.Те за друго нестават 🙂

    • 15
      7

      Играчите на проби са на по 20 години. Предвид възрастта им е добре от кои отбори ги вземаме. Все пак не можем да взимаме юноши от ЦСКА и Лудогорец. Няма как да ни ги дадат ей така. Поинтересувай се преди да пишеш глупости

    • 18
      8

      Още по-лошо за вас селски щото такива ви обезобразиха на финала! Така кендзате на собствените си мутри, но сте много прости, да го осъзнаете!
      По-добре си трайте и си гледайте вас.
      Ние взехме най-важната купа и сме щастливи за години напред!

Коментарите са затворени