Локомотив ще тренира до 10 юни в Пловдив, а след това заминава на подготвителен лагер в Боровец. Смърфовете ще се готвят на високопланинската база в село Говедарци до 26 юни.

Три от предстоящите контроли на тима са ясни:
13.06 Локомотив – Академия Пандев (Северна Македония)
21.06 Локомотив – Сабаил (Азърбайджан)
25.06 Локомотив – ФК Македония Гьорче Петров (Северна Македония)

Часовете и местата на провеждане на срещите ще бъдат обявени допълнително.

8 КОМЕНТАРИ

  1. mama vi da eba shte izkarate che teq sa ebasi grandovete ma ste pravi de kak taka LOKU shte igraqt s nqkakvi izmekqri estestvenno che sas top grandovete na EU ,xaxaxax bili 5-ti v parvenstvoto ama tva parvenstvo e ot 10 otbora be i pri tova makedoniq

  2. o boje moi kakvo samochuvstvie samo i kakvi grandove za kontrolite,a be mangali stolipinovski ami ako se natresete 2 predvaritlen krag na MAN UN kvo praim togava,az lichno i dvata macha she zema da gi izigraq nad 5,5 gola v macha a shto da ne i na poluvreme nad 3,5.a krushata ze ta se izcepi che man un ne bili ot klasata na nekvi plovdivski mangali.smqh maikaaaaaaa

  3. 2
    12

    Страшни съперници, а мача с Крива паланка кога?

    • 11
      2

      Само идиот или жълтур коже да отдава голямо значение на съперниците в контролни срещи, както и резултатите в тях! То и на финала уж маше фаворит, пък накрая “аутсайдера” надигра и унижи торално “фаворита”!

      • Нещо като Джошуа и Рийз в бокса се получи на финала за купата

    • Сабаил и Академия Пандев са на трето място в своите първенства и са участници в ЛЕ това лято. Гьорче Петров са завършили на 5-о място. Т.е. всичките ни съперници са по-високо класирани от коматевските индианци! Затова: ШШШШЪТ!

Коментарите са затворени