Home Без категория Акрапович: Разделихме се с играчи заради вижданията и разбиранията на клуба!

    Акрапович: Разделихме се с играчи заради вижданията и разбиранията на клуба!

    1859
    77
    Наставникът на Локомотив Пловдив – Бруно Акрапович, заяви пред GONG.BG, че неговото желание е било да запази отбора от миналия сезон, тъй като пловдивчани са разполагали с качествени състезатели.

    Припомняме, че “смърфовете” се разделиха с Посинкович, Везалов, Асен Георгиев и Янко Ангелов.

    “Утре се събираме и започваме подготовка. Ще изиграем една контрола преди да заминем на лагер на Боровец. Там сме уредили три контроли. Има и една свободна дата, която искаме да запълним. Има играчи, на които съм дал по 1-2 дни допълнителна почивка заради пътуванията. До 6-7 юни ще бъдем в пълен състав”, заяви Акрапович.

    “Нека седнем и да поговорим с ръководството и после ще фиксираме целите си за предстоящия сезон. Те зависят от бюджета, с който ще разполагаме, и селекцията. Надявам се да успеем да изградим конкурентоспособен отбор за Първа лига. Играчите, които се разделиха с отбора, е заради вижданията и разбиранията на клуба. Аз имах желание да запазим отбора, тъй като имаше качество. Като всеки треньор и аз имам желание да привлечем няколко качествени попълнения, за да засилим конкуренцията. Ама нали знаете, едно е да искаш – друго са възможностите”, добави треньорът на носителя на Купата на България.

    77 КОМЕНТАРИ

      • 3
        3

        Стиксчо голям красавец си на снимката? Ще ми се да се видим и да си похортуваме? Какво ще кажеш?

    1. 6
      2

      Лапам,продухвам шнорхели. Гледам на пета.

    2. 7
      6

      Продавам комбайн. Може и бартер за кран.с. Белозем, след центъра. Тошко

    3. 6
      5

      До седмица се очакват към клубът от ромските махали на гр.Пловдив, да се прсъиденят и Мохамед Саалах и Месют Юзил след което очакваме новите хора от Босна,Черна гора,Албания,Македония да подсилят новият гранд на Българският футбол Локомотив Пд.
      Към 10.09.2019 вече може да кажем,че Локомотив ще е и новият силен претендент за купата във Лига Еврота.

    4. 2
      6

      Следващата стъпка във скъпата селекция която се очертава този сезон за Локомотив е също играч на Арда Кж той се казва Архан Юсуф и също е доста голям талант който ще развие потенциала си във Локомотив на Европеийската футболна сцена.
      Така втори играч от сателита на Локомотив ще акостира на Лаута.

    5. 3
      4

      Ахмед Мюмюн Осман

      Новата перла на Локомотив.Новият футболист който ще привлвче Локомотив каза,че е чест да играе за братята си от Пловдив,лично собственика Хр.Крушарски е човека който е искал младата талантлива надежда на Арда Кж. да част от Локомотив.

    6. 11
      3

      …„Ботев” (Пловдив) загуби с 0:2 гостуването си на втородивизионния австрийски „Санкт Пьолтен” в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа и с общ резултат 2:3 отпадна от турнира. Така „Ботев” записва нова срамна страница в българската футболна история, като се превръща във вторият роден отбор, който отпада от европейски клубен турнир от втородивизионен отбор….

    7. 8
      6

      Yикипедия знае най-добре:
      …. По време на управлението на „брокерите“ е написана и една от най-срамните страници в международната история на родния футбол – през 1993 г. Ботев е наказан от УЕФА да не участва една година в европейските клубни турнири заради предложен подкуп от 300 000 щатски долара на съдията Пиерлyиджи Пайрето на мача-реванш срещy Олимпиакос …

      • 4
        7

        Законът определя на „Държавен вестник“ статута на официално издание на Република България. ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;

        • 6
          2

          Понеже сте принципни….да продължим с цитатите тогава мили мошенници:

          ….Акционерното дружество „Ботев 1912“, което през тези години ръководи отбора е закрито. Ботев Пловдив започва сезона на чисто (без да погаси нито лев към НАП) от Югоизточната В група, след откупуването от сдружението на разрешението на закъсалия финансово Металик Сопот за участие в групата…..Yикипедия

          • 2
            1

            Точно така, глупак – и защото не разбираш какво четеш, да ти обясня – да откупиш разрешението на отбор да участва е все едно да вземеш нечий билет за кино.
            Няма нищо общо с това да те ликвидират и друг отбор да се пренесе и да се настани на стадиона ти.

            Затова сте Велбъжд-Локо 2001.

            • Понеже съм “глупак” защо е онова “Ъ” накрая в името.Ти си Асан и като вземеш билетчето на Мюмюн прекръстваш ли се на Мустафа?

      • 4
        3

        Който, дори с кyпен съдия и подарена дyзпа ,завършва ….1:5 (не много по-различно от 1:7) и мач който постави началото на ЕРАТА ХРИСТОЛОВ

    8. 13
      5

      Ебе ми се пак, онова малкото жълто отборче от покрайнините на Пловдив!
      Надървен съм, малко сперма да им дам в жълтите устички .
      Една петичка и да го духат!

      • 12
        7

        Доста просташко мнение. Да, трудно е за такива като теб. Дори и ти виждаш жестоката действителност, но няма какво да кажеш и почваш да бълваш простотии. Поредният “интелигентен” фен на отбора на малцинството.

        • 3
          3

          Така е ПЛОВДИВ !Простакът си е простак! Абсолютно деградил елемент с мисия в живота на пазач в училище. Нали СТАНИСЛАВЕ -СТИКСЧО?????

      • 1
        4

        Ожболка12 теб те ебе всеки който те хване ти за ебане говориш малеееееее ненаситна долна курва и произхода не си знае Мюмюх долен.
        То как да не го ебеш тоя вееееееее.

    9. 6
      11

      Стадион : Славия (София)
      Сезон :1985-1986, 22 кръг , 1986-03-02
      СЛАВИЯ СОФИЯ – локо пд 9:0

      • 8
        2

        ….. По време на управлението на „брокерите“ е написана и една от най-срамните страници в международната история на родния футбол – през 1993 г. Ботев е наказан от УЕФА да не участва една година в европейските клубни турнири заради предложен подкуп от 300 000 щатски долара на съдията Пиерлyиджи Пайрето…….[

    10. 3
      6

      ЕКСКЛУЗИВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ЛОКОМОТИВ ПД ПРИВЛЕЧЕ НАЙ ТАЛАНТЛИВИЯТ ФУТБОЛИСТ ОТ СВОЯТ САТЕЛИТ АРДА КЪРДЖАЛИ.
      МОМЧЕТО КОЕТО ВКАРА АРДА ЩЕ ПОДПИШЕ 5,5 Г ДОГОВОР С КЛУБЪТ ОТ РОМСКИТЕ МАХАЛИ НА ГРАД ПЛОВДИВ,НЕГОВОТО ИМЕ Е Ахмед Мюмюн Осман НАЙ ДОБРОТО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ.

    11. 7
      8

      АНТИРЕКОРДИТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ / ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ
      Най-много автоголове от един състезател в една среща в „А“ група: 2 автогола– Коста Босаков (Локомотив (Пд)) в мача
      Марек–Локомотив (Пловдив)7– 1 през сезон1979/1980

      Вашаш – ЦСКА – 6:1
      ТОВА Е ВТОРАТА НАЙ – ГОЛЯМАТА загуба в историята на БГ клубния футбол!

      НО , КАКТО ВИНАГИ МАНГАЛСПОРТ 100липиново И ТУК СА ПЪРВИ !
      1992/1993 Купа на УЕФА
      Локомотив Пловдив – Оксер – 2:2 1/32 финал
      Оксер – Локомотив Пловдив – 7:1 1/32 финал

      • ааааа има и още по-интересно ……….отбор уж пловдивчани пък без стадион – от асеновградско шосе та до 80-та лаута – колко година са ……….

    12. 17
      4

      В Локомотив има достатъчно добри фyтболисти,има и юноши.Крyшарски изрично каза ,че иска да се наблегне на българските фyтболисти и юноши на клyба.И чyжденци има достатъчно и Аралица и Ожболт и Езе и Yмарбаев и Елитон като към тях добавим и Лyков,Д.Илиев и Карагерен се оказва ,че Брyно си има почти готов отбор и мy трябват 3-4 за да вдигне нивото малко и може да се надяваме на един доста добър сезон…все пак Брyно работи с по-голяма част от тях вече доста време и тепърва започва да бере плодовете на своя трyд.

      И оставете жълтите шмоковци да си живеят в техния измислен свят.Винаги когато ми е криво си отварям раздела Пловдив Дерби – “Колежа” и се скъсвам от смях с коментарите им там,същата работа е с коментарите им преди финала.”Писаното остава”

      • 10
        1

        Забрави Момчил и Бахтич. Банович и с него се преговаря.

        • Да така е ….и още има освен тях…

    13. 10
      4

      Освен малоумният Стикс, който сънува как индианци му свалят скалпа, някой отговорен ЧОВЕК в ЛОКОТО ще обясни ли какво става? Бруно спомена, че няма желание да се разделя с никого, а сега виждаме ,че отборът се редуцира!!!! И то за сметка на българите !!!

    14. 3
      10

      Спокойно и Акрапа ще стегне куфарите! Въпрос на време е … на Кушата не му се дават пари … той и няма де. Ммм…да. Потготвяйте те се баража догодина. Ммм … да! Всичко е пред вас.

      • 9
        2

        АМА ОЖБОЛТ КЪВ БОЛТ ТИ ЗАШИ В ДИВИЯ ОЩЕ ТИ ДЪРЖИ А!!!

      • 2
        6

        Ама една подарена купа какво ли не прави.Сега само гледайте филма,че той ще е със доста серии ФК Чалма Пловдив ще новото име на сегашното Лько – Велбъж Пловдив.
        Сеирът ще е голям тази година то всъшност от сега почват мъките.
        Курвите на гр.Пловдив ще ги ебът кой кадето ги хване.

        • Цяла България знае, че курвите в българския футбол са жълТУРСКИТЕ мисирки от МеталикЪ Команчево!

    15. 11
      6

      Нищо ново! Крушарски няма пари за клуб като Локомотив!
      Бруно и по-качествените ни футболисти след участието ни в ЕКТ си тръгват!
      Важното е обаче, че въпреки всичко, взеха купата на купите за всички времена! Благодаря им отсърце!
      Така до следващият паметен за Локомотивци и историята момент.
      САМО ЛОКО!

      • Не те ли е страх, че можеш да бъдеш осъден за клевета
        8
        2

        Ами вади парите и поемай, бе интригант.

        На Лаута вече текат ремонти. Ти ли ги плащаш?!

      • 4
        2

        Горди носителю на олигофрения, ти ли си?
        Мислих, че си умрял от злоба! Нищо, следващия път

    16. 15
      2

      На стадион Локомотив вече текат ремонтите, предписани от УЕФА!!!
      А Манежа на ИНСА кога??!!

      Ето я разликата между Христо Крушарски (истински собственик и локомотивец) и католика – поставено лице!!

      БЛАГОДАРИМ ТИ ХРИСТО КРУШАРСКИ!!!! ТЕ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ ПИЧ!!!

      • 9
        2

        Уморих се да повтарям, че от както дойде Бруно благодарение лично на Крушарски, в Локомотив се работи СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛНО!!
        Крушарски се оказа прав за всяка дума – просто му трябваше време да се ориентира в тази джунгла наречена БГ футбол!!

        • 5
          1

          ААААА СЕГА ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯ, ДЕЛЯНЧО. Така те искам. Да живее КРУШАРСКИ .

          • Каква друга песен, бе лешпер?!
            Аз винаги съм защитавал човека, който дава собствени пари за Локомотив – Крушарски! Това се нарича елементарна благодарност

            Ти май забрави за чаршафите? Да не си бил дрогиран??

    17. 3
      10

      Тва е,майна.Интегрирахме успешно умрелите цигани в Пловдив,сега ходи им затвори устата.Ама никой не ни е виновен.Имат право мършите да ни сипват яко.

    18. 2
      11

      ааааа, значи бай Крюшо определя кой ще си тръгне и кой да дойде. Бравос ва бай Арапович , ти за кво си там? Ний исками и шампионска титла догодина!

      • 12
        2

        Жълт, Акрапович е взет, за да взима Купи! За нищо друго, снимай се с Купата ни и полегни два метра под земята, това е вашата съдба-ПОД ЛОКОМОТИВ!!!…

    19. 13
      4

      Миячът на чинии, чаши, пепелници, чайници, тенджери е полудял напълно… БЕЗЦЕННО!
      Отново е сменил ника, Стикс е доста популярен… хехехехехехехеехехехехехехехехехехехехехехехеехехехехехехехехехехехехехехехехехехехехехехехеххехехехехехехххехехехххехеехеххехеххххехеххеххехехехеххеххехехеххехеххеххехеххехехххехехехехеххеххехеххехе

      Купата е на Лаута, НЕРВИТЕ ВЗИМАТ ВРЪХ,а Мияч, ахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахс

      Ще ти мине, някое хилядолетие…

      • 7
        2

        СТИКСЧО, ти наистина си много популярен. Като ти видях снимката си казах- ОХ, КАКЪВ КРАСАВЕЦ !!!!!САМО ЛОКО!

    20. 5
      13

      Някакъв ненормалник използва ника ми, за да пише за някакви футболни глупости – Бруновци, роби, петички… Разберете, хора, мен това изобщо не ме интересува. Аз съм най-обикновен плешив педофил, работещ като пазач в едно училище, за да се любувам на дечицата, а в свободното си време лапам пишки.

      • 17
        5

        СТИКС….ОСТАВИ ГИ ДА ЗЛОБЕЯТ….ИМА- ЗАЩО.ЛОКО И ВОДКА ДО ГРОБ.

    21. 3
      17

      Обичам да смуча жълти боздугани. Всичко друго е без значение – нито купа, нито Европа, нито Бруно ме интересува. Искам да съм роб на жълто-черен господар.

      • 13
        1

        ТО С ГЛЕДАНЕ НЕ СТАВА ….А ПИСАНЕ- СЬЩО….КУЧЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ГЛЕДА МРЬВКИТЕ В МАГАЗИНА НОООООО-МЕСАР НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ….АЙ СЕГА НА СЕЛО ЧЕ ПАК- ЗАВАЛЯ….ИМА РЕКОЛТА ЗА ПРИБИРАНЕ.

      • затова ли си оплешивял бе капут? от смучене!

    22. 11
      3

      Не Митко Илиев, а БРУНО ни донесе КУПАТА!!!🏆🏆🏆🏆🏆
      ФАКТ!!!

    23. 11
      4

      Бруно еее Бруно еее КУПАТА ни донесе.

    24. 23
      2

      Бруно, каквото и да става Ти се нареди редом до Едуард Ераносян… ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! Обичаме Те! Голям си, Бруно, Ти сбъдна съня,надеждите, мечтите на поколения Локомотивци, Благодарим Ти!

      А заедно с Купата, която ни донесе, превърна Побелелия Киров в човека, който донесе най-големия срам на ботевЪ- да загуби финал от кръвния враг. Онази купа на жълтите срещу Лудогорец се обезличи, Ти Бруно, благодарение на твоите умения, да мачкаш некачествени треньори, взе Купата от Белия, Тошко, Вутов, Кристиян ,Кайзер… Благодарим ,Бруно, мислех си ,че света е свършил, след победата на жълтите над Лудогорец за купата, какво ли им е на тях сега- на жълтите? НЕ ПРОСТО КУПА ВЗЕХМЕ, А Я ВЗЕХМЕ СРЕЩУ КОМАТЕВО, това не е краят на света, това е живот на роб, вечно под Петата на своя Господар ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, там са жълтите ЗАВИНАГИ…

      Бруно, поклон и благодаря!…

        • 7
          12

          Стиксчо, ти си пълен педал. Бруно говори за проблемите на Локото със селекцията и затова че друг му съкращава състава, а ти ми говориш за жълтите!!!!! ДА НЕ СИ ГО ЯЛ ГОЛЯМ ЖЪЛТ НЯКЪДЕ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ЗАБРАВИШ????????????

          • 12
            3

            Робе, стой си под Петата ни и проклинай живота…това е вашата съдба, тъпкани от своите Господари, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

            Ще правя каквото си искам, Купата е при Нас… ЗАВИНАГИ и е отнета от вас с една петичка, мъжество и характер!Сега ще търпите, жълтури, унижението от Пловдивския любимец, защото ТАКА СМЕ РЕШИЛИ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАШАТА СЪДБА – ДА СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ…

            • 7
              9

              Сателит на Хебър от Пазарджик… Ебахти съдбата, майна…

            • 1
              2

              Твоята съдба е, да бъдеш цял живот пазач в училище и долен чекиджия.

          • Пловдив 11.05.2019 at 16:09

            Около 20.45 часа на 15.05.2019г. на Васил Левски ще има уникално събитие. Около 15000 миризливи, жълти помака ще мълчат в синхрон. По-слабите психически ще се ориентират десетина минути преди края към изходите. Останалите тръгват пет минути след края на мача към магистралата и правят шпалир по нея на купата и носителите й,черно-белите господари на Пловдив. Като минаваме с купата не правете тиманета.Достатъчно е да поръкопляскате.

      • 2
        4

        Верно е срам,да загубиш от тоя катун пълен с гейбандити…срам

        • Прав си! Смятай какви сте вие в такъв случай!?
          Жълти курви!

    25. 4
      8

      Да избереш Хебър, отбор в Б група (с формат на групата, в който влиза на 100% само първия), пред това да играеш в Европа и в А група?

      За всеки един нормален човек, това означава, че нещата са трагични!!

      • 11
        1

        Те са си трагични откакто Крушарски е в Локомотив, но купата , която взехме е безценна!

        • 9
          3

          Кривоглав я си гледай Самоилката че като гледам как ви удря от отзад без смазка…

      • 3
        5

        Казал селянина представящ се за локомотивец.

    26. 13
      2

      За тошко ниделеф се носят легенди в германия,бил цар на немския,говорил го перфектно,без акцент.

    27. 3
      7

      Да не се отказахте от лига Европа ,бе?
      “Гордостта на Пловдив”
      Циганска работа- да избереш Хебър пред европейските мачове…някой да обясни!

      • 10
        5

        Гордостта на Пловдив взе купата и то в дерби, което никога не е имало!
        Всичко друго са само жълти мъки за оправдания!
        Преди финала, Локото беше зле организационно и това няма как да се промени със спечелването на купата, нищо че тя е историческа отвсякъде и несравнима с тези спечелени от другите клубове в Пловдив!

    Коментарите са затворени