“Не пропускайте възможността да закупите тениска от лимитираната серия с картичка и автограф на капитана на Локомотив Димитър Илиев! Цената е 15лв и ще може да ги закупите от специалния щанд на турнира в неделя. Приходите от продажбата, ще бъдат преведени по сметката на проекта Алея на легендите!”

37 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    9

    Само 5500 човека на финал

    МУУУУУХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХА

    • 13
      3

      5 500 да окажат по-голяма подкрепа от 15 000 и да победят, смятай.

    • 13
      2

      В крайна сметка в Локо зоната няма един циганин, а във вашия сектор беше пълно с мургавелковци, които се услушваха като гърмяни зайци, защото за пръв път стъпва ха на стадион! Та бяхте повече, и ако това ви успокоява, честито!Мизерията в главите ви е страшна! Всичко това е в резултат на жестокото гаврене от страна на ЛОКО, ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ!

  2. 9
    3

    Тоест, на един Локомотивец се падат по три жълти курви на Локомотив… е баси и лудото чукане, те нямат насита тея жълти курви на Локо, минаха две седмици ,а те, курвите на Локо, всеки ден го поемат, в устата, в слабините с цепка , отзад. Е,няма по-големи курви от жълтите, чак и недоволстват от своите ебачи.Ехо, ние сме 5000, ще отнеме време да ви разпорим всичките, НО НЯМА ДА СЕ СПРЕМ, докато и последната крива глава не бъде изнасилена до краен предел…

    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjhvu7N9MfiAhXPyKYKHUeeCb4QwqsBMAF6BAgJEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3mD1KrDy-ZQ&usg=AOvVaw2kI6eXBQzQORXEWHwGKA8Y

    • 1
      5

      Умираш от яд, че сте брутално малцинство в Пловдив, а мангал гнусен. Комплексирай се, депресирай се и се самоубий !

  3. 9
    3

    Жълти курви на Локо, за вас тенуиските са безплатни… идвате на Лаута, обличате тениската на колене и поемате черно-белия К*Р, имате опит…Ожболт с петичка в 73 минута ви направи КУРВИТЕ НА ЛОКО…

  4. 6
    8

    Ей ДОКО цяла България видя колко фенове имате.КЦМ,PIMK само платени фенове с купени билети,ама имаме пари да ги купим!Вие само ци….. и пак лешници….САМО БОТЕВ!!!!

  5. 10
    8

    Утайки безполезни, ЗАЩО на най-важният ви мач в жалката ви, орязана откъм успехи история НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 6 хил. души. ?! Защо сектора ви приличаше на представителна извадка на българското село – ПРАЗНО, ОБЕЗЛЮДЕНО И ПЪЛНО С ЦИГАНИ ?! ЗАЩО събрахте всичката паплач по братство от цяла Европа – неаполитанци (същите пропаднали цигани като вас от южна Италия), говеда (хероинови наркомани), гърци, руснаци и представители на други Бг агитки, И ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПЪЛНИТЕ СЕКТОРА ?! ЗАЩО гордите Ботевисти бяха 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от вас ?! ЗАЩО три от всеки четвърти пловдивчанин се гордее да носи жълто-черната фланелка ?! ЗАЩО ? ЗАЩО ? ЗАЩО ?

    • 10
      8

      Жълти селяни. На всички е ясно, защо се изсипахте толкова паплач на финала – защото очаквахте лесна и безпроблемна победа, с която да подхраните селската си грандомания. Четири от пет от вас, ако знаеха какво ще се случи на този финал, нямаше изобщо да дойдат на мача. И сега много от вас, които са били на финала, подло казват, че са знаели, какво ще стане и не са дошли.
      Преди да питаш ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО, може би трябва да се запиташ защо на Дерби, което със сигурност ще го загубите идвате 0 /нула/ фена, а на Дерби, в което сте суперфаворит продавате 15 хил. билета?
      Това говори достатъчно какво е качеството на тези три от всеки четири “пловдивчанина” – граждани на село раждани.

    • 6
      4

      Kolichestvoto nqma kak da stane kachestvo zapomnete go tova jalti prosti komatevski mastii..ebete si maikata shte vi boli 50 godini za tozi final

  6. 6
    8

    В Коматево се чува само звука на машинката за стригане !!!
    По-добре 1 час да се бере срам със Събличане и Стригане отколкото после цял сезон резил.
    Вижте как стрижат фен от Долно Воден.
    Важното е да гласуват пак за ГЕРБ на изборите, ще им направят стадиона.

    https://youtu.be/5i2gRj1XIBo?t=41

  7. 6
    1

    Направете поне 10 000 тениски,5000 от белите и 5000 от сивите.Всички ще ги купим!Това са 150 000 лв оборот!!!

  8. 8
    13

    Заявете не повече от 200 бройки. Толкова ви е капацитета.

  9. 12
    3

    И ФЛАНЕЛКА С ЛИКА НА ПИРГОВ Той ни донесе купата срещу Етър

  10. 25
    10

    ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА-НАШИТЕ СА ПОВЕЧЕ ПО СЕЛАТА,ЛОКОТО СА ПОВЕЧЕ ПО ЦЕНТЪРА.ГЛАВНАТА,СТАРИЯ ГРАД,КАМЕНИЦА,СМИРНЕНСКИ,МАРАША,ГАГАРИН СА ЧЕРНО-БЕЛИ.КИЧУКА И ЧАСТ ОТ ТРАКИЯ СА ЖЪЛТИ,НО ПО ЦЕНТЪРА СЕ БРОИМ НА ПРЪСТИ.

    • 9
      9

      Ти откога зе научи да броиш, СТИКС МЪРКОВ?????????????????

    • 7
      12

      От Локо сте повече единствено в Столипиново. Останалата част от Пловдив 3:1. Пловдив е жълто-черен, доковците сте незначително малцинство.

    • 2
      4

      Сакън бе, кьопоолар, Столипиново, Аджисана, Шекера и Армана са наши.

  11. 17
    2

    Искам да пуснете от онези фланелки жълти курви моля ви

  12. 7
    15

    Къде са тези фенове на Локо?

    • 13
      6

      Papagalite postaviha svetoven rekord po nai barzo otlitane na selo.vdigash kupata obrashtash se a tqh veche gi nqma…hahah ebete si maikata jalti krivi selski mutri

    • 19
      4

      В Пловдив 3 към 1 са от Локо. Видя се на главната. По селата не виреем. Ай забий си една пета в дивия и отивай да целуваш краката на Самуилов Сакралния.

    • 12
      2

      10800 -8500 – Ивентим

      0-1 – да изчезнат 10800 за 60 секунди !!!

      • 4
        8

        Ботев би 3-0 и взе купата – БФС

      • 4
        2

        Куче,дай тази информациа за билетите от Ивентим.

      • Не бе Куче ние бяхме 19 000 казаха от Ивентим, а Ботев 1000 души

  13. 15
    4

    И с лика на Крушарски да имая тениска

  14. 13
    5

    Почва да ме гони параноя. Имам усещането, че всички са по петите ми и индианци искат да ми вземат най-скъпото ………

Коментарите са затворени