Само 2 часа след като собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов съобщи, че освобождава Николай Киров и щаба му, български клуб е започнал да търси контакт с Белия, за да го покани на работа, научи PlovdivDerby.com.

Става въпрос за ЦСКА 1948, които не успяха през изминалия сезон да си спечелят място в елита и извършиха голяма чистка в клуба, при която изгониха 10 футболисти. Ръководители на клуба са започнали да търсят телефона на Николай Киров с намерението да го поканят на работа. Киров обаче е заявил категорично на така наречения посредник, че възнамерява да се отдаде на почивка в следващия месец и чак след това да мисли за нови предизвикателства, разкри отлично запознати със ситуацията пред PlovdivDerby.com. Така до същински разговори въобще не се е стигнало.

78 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Киров с малък бюджет направи много.Всеки треньор усеща кой играч е хванат,а за цял отбор да не говорим

  2. 4
    1

    Пичове, искам да се извиня на всички, че вчера забравих да ви честитя ПЕТАка!!
    Моля ви, подсещайте ме!

  3. Искали да му предложат, но нямали желание… също като на Ушат Тошко.

  4. 4
    5

    Цигани проклети в града ни не сте добре приети.Мангали прости в Пловдив сте просто гости.Навсякъде недоклатени комплексари

  5. 12
    16

    КУРВЕНСКАТА ЖЪЛТА СГАН И УМРЯХА ТЕ ОТ СРАМ ЕЕЕЕЕ ДОГОДИНА ПАК ВЪВ БББББ

  6. 15
    16

    ПРОДАДОХМЕ МАЧА,НАШИТЕ СА КУРВИ.ОТКАЗВАМ СЕ ДА ХОДЯ ПО МАЧОВЕ.НЯМА СМИСЪЛ.АЗ НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ СМЕ ТАКИВАА КУРВИ.СРАМ МЕ Е..

    • 9
      13

      И ний стрямалий се отказваме от тоя Бутвфъ даже бат Стоян канара ни каза който посмее да иде на мач за него няма да има мента и мастичка у хоремака в Стряма ва да гоейба.

  7. 7
    20

    Задавам въпрос на феновете на Ботев: Защо миризливите мангали от Лаута вкупом се втурнаха да защитават Н. Киров ?

    • 20
      10

      Крива главо, Помашка… Защо да не го защитаваме? Лично аз на черното не мога да кажа че е бяло. При Белия играехте красив футбол и успешен. Не може винаги да побеждаваш. Има и загуби. Споко! Сега като го няма вече, ще разберете какво сте загубили!

    • 6
      8

      Ами трябва много малко акъл за да се сетиш. Те не защитават Белия, а плюят по онези(ако изобщо ги има) които се радват на уволнението му. Ти да не си един от тях? Единствен може би.

      • 8
        14

        Ти ако имаше поне малко футболни познания,нямаше да защитаваш този треньор. По голяма част от феновете на Ботев са за неговото освобождаване. Това че 50-100 фена пишещи навсякъде в негова защита не го прави желан от мнозинството. Нормалният и мислещ фен не желае Киров за треньор..

  8. 15
    10

    Добре че се отървах от тия индианци. Писна ми на кура от постояните им претенции. Ай сега да ги видя, как ще се оправят без мен.

  9. 23
    4

    Голямата “новина”цитирана от лицето Андрей Спасов е,че втородивизионен тим искал да говори с Николай Киров.Каква сензация!Само времето ще покаже дали решението на г-н Самуилов е правилно.Също така времето ще покаже и качествата на Николай Киров като старши-треньор!Както казват руснаците-“поживьом увидим”!

  10. 9
    13

    МАНГАЛЧЕТА ЖАЛКИ .ГЛЕДАЙТЕ СИ КАТУНА !

  11. 18
    14

    Феновете на Локо признават в коментарите си, че Белия е добър треньор. Индианците за пореден път показват колко са жалки. Оплюват най успешният си треньор в последните 20-30 години. Донесъл им купа, успешни игри в ЛЕ, играейки красив футбол. Белия предполагам вече е разбрал за какво става въпрос? Скоро и Самуилов ще разбере и ще си бие камшика. Никой в този клуб не е получил уважение във времето. Цяла България вижда прословутата “многобройна” публика каква е. Не винаги количеството е качество!

    • 12
      10

      Ай, льольо мургав, а ти какво направи като нарко- боса изгони като кирлив пес вашия идол Едо? Протестира ли нещо или подви мазна проскубана опашка?

  12. 10
    24

    Самуилов даже много закъсня със смяната на Киров. Да се оправдаваш, че многобройните фенове са ти попречили да биеш на финала!? Та този мач треньор от “Б” окръжна група ще го вземе. Не знам как Самуилов се е въздържал и не му е извъртял един тупаник на този глупак. Колко трябва да си прост, за да дадеш такова обяснение.

    • 22
      7

      Индианец, ти там ли беше, когато Киров го е казал? Вярваш ли, че този възпитан човек ще се оправдае по този начин? Аз не! Това е скалъпено обяснение от боса, който на пресконференцията не можеше да върже две приказки!

      • 10
        8

        Анонимно циганско лайно,какво вярваш,какво мнение имаш,в раздела с новини за “Ботев”Пловдив мнението ти не струва и стотинка!Мангал прост!

      • 4
        8

        Вярвам, че си грозен миризлив циганин и си вреш насрания гъз където нямаш работа.

    • 10
      11

      Да се оправдаваш пред собственика на отбора,че вината била в твоите футболисти които се притеснили от 15 000 жълто-черни фена дошли от Пловдив да подкрепят отбора…Това е меко казано несериозно и не прави чест на г-н Николай Киров!!!

      • 13

        Някой от нападащите Киров помни ли Ботев да е имал по-добър треньор през последните 30 години? Помни ли Ботев да е играл толкова атрактивен футбол (не говоря за последните 5 мача, а за целия престой на Киров и Кочев) със сравнително скромните футболисти, които са на разположение? Помни ли да сме взимали точки на Герена и на Армията, да сме играли толкова солидно навън и да сме печелили толкова много точки и победи като гости? Някой помни ли да сме взимали изобщо трофей през последните трийсет години, макар да имаше поне два периода с много кинти и скъпи трансфери? Някой помни ли да сме имали по-обран и достоен като поведение и коментари треньор? Киров и Кочев са най-добрият треньорски тандем, който Ботев е имал в последните десетилетия. И съм сигурен, че ще се върнат, но за съжаление ще изгубим година-две заради този псевдо-кризисен ход на президента, който просто е видял че “и другите така правят”….

  13. 13
    5

    ЦСКА си е ЦСКА, ПИКАЯ АЗ НА ШЕФОВЕТЕ В БОТЕВ

  14. 8
    15

    Спрете с този Киров вече. Добър, лош вече е минало. Донесъл купа добре, ама и донесъл най големия срам в историята на Ботев. Да лъжа някъде. До толкова се помисли за велик и несменяем, че дори не се извини за загубата на финала. През тези две години и половина начело на Ботев, някой да го чу да каже, че за нещо е виновен. Всички други, но не и той. Нито веднъж не пое вина за нещо. Този човек се беше самозабравил.

  15. 10
    8

    Цитирам по памет:” меси от трици бял хляб”. И си хапва жълта злоба. Типично. Селото си е село.

  16. 16
    13

    Бял, видя ли майна колко са щастливи от твоето освобождаване тази не благодарна селска сган! За какво ти бяха ядове те, нервите, А?

    • 8
      12

      Не благодарните, ядове те, нерви те, освобождава не. Не грамотни манга ли железничар ри, бу фери…

      • 8
        6

        Глупендер, ядове те е техническа грешка, а не граматическа! Твойто кратко пасквилче е изпълнена с,, нова граматика”!

      • 9
        7

        Бързо изнасящите се от стадиона. Правилно ли го написах?

        • 10
          9

          Не само, че е правилно ами се оказа 1912% истина! Безплатната вечеря остана на седалките! Горките си отидоха гладни и наебани!

    • 17
      10

      Неблагодарни копелдаци, треньорът който от нищото ви създаде един що годе добър отбор, величахте го, и изведнъж,, за Б група става”! Така е казъл самуил ага, и ние трябва да започнем лизането! Жълти курви!

      • 9
        9

        Остави ти Белия, не е той лъжица за твоята уста, нито можеш да му бъдеш адвокат понеже на две магарета сено не можеш да поделиш. Кажи нещо за Бруно, ама го кажи сега преди резила в ЛЕ.

        • 10
          7

          Бруно е със 160 мача в Бундес лигата! Завършил школата за треньори в Кьолн! На 15.05.2019г.така си подреди отбора, че направи за смях жълтите, надути балони! Пук и за една минута никой не остана в жълтия сектор! Забравих, останаха сандвичи те! Тази му тактика е пише в големите футболни книги на немски! Префанцулините селяни не можаха да я преведат (независимо от белоземския полигллт), и бяха смачкани от ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ Б У К В А Л Н О! Та анонимнико, това е Бруно Акрапович, гробаря на Металик-ботевЪ Коматево!

        • 3
          3

          Бруно ви Оноди качествено и професионално всичките 15000 мълчаливки!

  17. 26
    10

    Ало сдружението, къде сте? Ще оставите ли Киров да си отиде без бой? Нима няма да се застъпите пред Самуилов? Мислите, че Пенев, Г. Дерменджиев, или някой друг ще работи по-успешно? Ако е сбъркал, помогнете му, посочете грешките му, подкрепете го да се сбори с проблемите, дайте му необходимото финансиране, не му продавайте най-добрите футболисти всеки сезон! Как се изгражда местен специалист, като се уволнява след първия загубен финал? Защо не се публикува анализа за да разберем защо се загубиха последните мачове и финала? Къде са обективните и къде субективните причини? Няма ли умни и образовани хора между Вас? Навремето така погубихме Чико, Бог да го прости, а сега Киров! Помощ, помощ му трябва на Киров, а не уволнение! Един пример: когато учите Вашето дете да кара колело и падне, какво правите? Биете го и го изгонвате от къщи, или го вдигате и му давате кураж? Отговора е ясен!!!! Дано Господ Ви помогне, а и на Самуилов!

    • 20
      7

      Теодор Бочев Мухата без глава,защо мълчиш, хуй в устата ли държиш? Защо се натискаше да си в управата на сдружението бе мишка нещастна за да се криеш ли, нещастник мръсен?

    • 12
      3

      Едновременно грандомани и овчедушни. КЕБАП/ или нещо такова/ нали излязоха с декларация в подкрепа на Киров?
      Къде сте, мишки безполезни?

      • Ами ония където им изпече времето къде са ве умнико?

  18. 19
    21

    Абе стига с тоя Киров той се изчерпа кво го искате не може да мотивира играчити ,после казва че от публиката се притиснили яяя стига вече .Въннн

  19. 25
    12

    ЗА ДА ОЦЕНИШ НЯКОГО ТРЯБВА ДА ИМАШ КАПАЦИТЕТ! САМОИЛОВ, САМОИЛОВ, МОЖЕШ ДА ПРАВИШ БИЗНЕС, НО ОТ ФУТБОЛ НЕ РАЗБИРАШ! НЕЩО ПО-ЛОШО, НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОДБИРАШ ХОРАТА, КОИТО ДА ТЕ СЪВЕТВАТ! ПРОЧЕТИ “МИСЛИ И ЗАБОГАТЯВАЙ” НА КАРНЕГИ! ДАНО ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е НАПИСАЛ И ДА ГО ПРИЛОЖЕШ! НЕ Е КЪСНО ДА НАПРАВИШ КРАЧКА НАЗАД, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ПОЗИТИВНИ БОТЕВИСТИ ИСКАТ КИРОВ ДА ОСТАНЕ! ПОМОГНИ МУ, АКО СЧИТАШ, ЧЕ Е СБЪРКАЛ. ДАЙ МУ ОЩЕ ЕДИН ШАНС! ТОЙ ЩЕ ТИ СЕ ОТБЛАГОДАРИ! НИЕ СЪЩО! НЕ ИСКАМЕ МЕНТЕТА, ДУХАЧИ НА СУПАТА И ТЕМ ПОДОБНИ! ИСКАМЕ НАШИ МОМЧЕТА- ОТ ПЛОВДИВ, ОТ БОТЕВ! НИКОЙ ЧУЖД НЯМА ДА РАБОТИ ТАКА, КАКТО НАШ ЧОВЕК. ПОПИТАЙ ЗЕХТИНСКИ, ПОПИТАЙ ДРУГИТЕ ЛЕГЕНДИ, А НЕ ЗАФИРОВ, КЮЧУКОВ И ДРУГИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ. НАС НИ БОЛИ И НЕ МОЖЕМ ДА ПОВЯРВАМЕ, ЧЕ КИРОВ НИЕ ПРЕДАЛ УМИШЛЕНО! МОЛЯ ТЕ!

    • 12
      5

      СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СБЪРКАХ ИМЕТО! ЧЕТЕТЕ САМУИЛОВ ВМЕСТО САМОИЛОВ!

      • 18
        7

        Няма нищо ,на този свидлив и прост католик, както и да му кажеш все е тая. Най-добре му викай христолов селския 2 продължението.

  20. 25
    9

    БЕЛИЯ СИ Е ТРЕНЕР ОТ ВСЯКЪДЕ И КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ ЩЕ ЖЪНЕ УСПЕХИ ЖАЛКО ЧЕ ВЪВ БОТЕВ НЕ БЕШЕ ОЦЕНЕН НО ТАКА Е ХОРАТА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА БОТЕВ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ОТБОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ПОСЛУШНИЦИ

  21. 9
    21

    Абе тези от отбора на Коматево все “ги търсят”, все “искат”… ама НИКОЙ не ги взима.

    Вече слънцето над Коматево не може да се види от балони….жълти балони

    • 12
      6

      ПРАВИШ СЕ НА ИНТЕРЕСЕН И ОСТРОУМЕН, АМА ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СИ ПРОС И ТЪП?

      • 7
        1

        Пурко, прос се пише прост! Много си прост!

  22. 15
    14

    belia i ko4a se podigraha s truda na mnogo deca v 6kolata i ne samo te samuila razbra malko kasno no navreme vsi4ko 6te se razbere za tezi nekadarnici

  23. 20
    27

    Ще го търсите със свещ Белия, жълти мисири, ама той вече не иска и да чуе за вас! Особено за селянина от Раковски!
    Уж го ппдкрепяхте и бяхте зад него, а повече от денонощие след като го изритаха като куче от вас, жълтите курви, дето уж сте много, нито дума по въпроса!???
    Вие сте просто една жълта рая и нищо повече. Също като турците. РАЯ!

      • 8
        9

        0:1 ! И купа! После? После цял живот ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!

        • Две по 5:0 с истинското Локо, не с урода от Кюстендил
          3
          2

          Има едни малоумници които се самоопределят като отбора на народа.Вие пък господари на Пловдив!Гейско олигофренска работа!

    • 14
      8

      Мангал миризлив, ти да мълчиш. Курва е майка ти и всички жълти я шибат

      • 5
        7

        Вярно ли, че мангалите от изгрев бойс са миризливи, а майките им били курви? Нищо чудно, те ботевистите са курвите на БГ футбола, и в частност КУРВИ НА Локо!

    • 27
      4

      Ние сме благодарни за свършената работа от Ники Киров. Донесе ни много радост и освен това правеше от нищо нещо. Ние не знаем със сигурност какво стана на финала. Може би толкова си можем или мача беше нареден от Бойко тиквоча. Никога няма да разберем. Желаем спорна работа на Ники Киров и много купи да вдигне с новото предизвикателство. Късмет и ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !

    • 13
      4

      НЕ Е ВЯРНО! ИСКАМЕ ГО И НЕ СМЕ СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ НЕГО!

      • 12
        19

        Манго, дълго ще те боли дупенцето от петата!
        КУРВИ НА ЛОКО!

      • 5
        10

        До площадната жълта КУРВА. 0 : 1 ! Завинаги на село говньо насран!

Коментарите са затворени