Фенклуб “Локомотив Пловдив” има удоволствието да покани за пореден път всички малки, големи и още по-големи черно-бели привърженици да празнуваме 1-ви юни заедно. Тази година празненството ще е съчетано с фенския турнир „Легендите не умират”.

На разположение на смърфчетата сме подготвили страхотни забавления и атракции. На разположение ще бъде и аниматор, който ще се грижи за доброто настроение и занимавките на децата. Празникът ще започне в 10:00 ч. и ще продължи до към 13:00 ч., като за всички черно-бели малчугани ще има подаръци и голяма торта накрая!

Очакваме Ви на 2ри юни от 10:00 ч. на Лаута!

4 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Идиоти 2 юни е деня на Ботев и падналите за свободата на България,деня на детето е 1 юни!!!Какви празници,какви турнири?Малоумници.

    • 3
      3

      Изрод, за какъв Ботев пишеш, и почитта към великия българин, като вие позволявате самил ага да се гаври с името на най-големият българин?! Дали ще се празнува на 1 или 2-и деня на детето, важно е ефекта от тази организация! В програмата е залегнало и честването на Ботев! Олигофрени, вие на Коматево, какво сте организирали в чест на Ботев, А? Ще правите поредните свирки на Самуил!

      • 2
        1

        “Мразещ”,ти си такъв завършен простак,че ако мозъка ти с големина на половин аспирин успее да го осъзнае,сам ще сложиш край на мизерния си животец!Абсолютен простак!

  2. 4
    8

    А, нашто малкото Асанчо може ли да дойде с мама Айше?

Коментарите са затворени